Ah Belinda Konusu Haberleri

Ayşenur Halil nasıl öldü? Fatih'teki cani ona da dehşeti yaşatmış... Türkiye'nin konuştuğu olayda yeni gelişme

Türkiye'nin kanını donduran olay İstanbul Fatih'te gerçekleşti. 19 yaşındaki Semih Çelik isimli cani, yarım saat arayla aynı yaştaki iki kadını öldürdü, birini parçalara ayırıp surlardan aşağı attı. Daha sonra ise intihar ederken görüntüler dehşete düşürdü. Ayşenur Halil'in nasıl bir caniliğe maruz kaldığıyla ilgili detaylar da ortaya çıkarken, söz konusu olayla ilgili yeni gelişmeler de yaşandı.

Haber 2024-10-05 10:33:03

Hem dalga geçtiler, hem katili övdüler! Paylaşımları gören inanamadı... Tepkiler çığ gibi: Bitmiyorlar!

Fatih'te yarım saat arayla vahşice işlenen kadın cinayetleri adeta infial yarattı. Sosyal medyada yayılan görüntüler izleyenlerin kanını dondururken, bazı hesaplardan yapılan paylaşımlar herkesi şoke etti. Katil ve yaşanan cinayetin övüldüğü paylaşımlarda, yaşanan olayla dalga geçilirken; söz konusu hesaplara tepkiler ise çığ gibi büyüdü.

Haber 2024-10-05 08:24:04

Bunun adı sevgi değil çocuk istismarı! Bebeği dudağından öpüp kaydetti, 'teyzesini yedi' diye paylaştı

Sosyal medyada 'Yedi teyzesini yedi dünyam' diyerek paylaşılan bir video görüntüsü mide bulandırdı. Genç kadının bebeği dudaklarından uzun süre öptüğü görüntüleri izleyenler dehşete kapılırken, tepkiler çığ gibi büyüdü. Söz konusu görüntüleri yayımlayan hesaptan "Kendisi çocuk istismarcısı bir pedofili. Birçok videosunu izledim ve hepsinde durum aynı." iddiasında bulunuldu.

Haber 2024-10-04 12:44:52

Altın için kritik saatler...Sarı metal rekorunu tazeleyebilir! Uzmanı uyardı: Açıkta beklemeyin!

Altın yatırımcılarının artan fiyatlar karşısında yüzü gülerken yeni rekorların da geleceği beklenmeye devam ediyor. ABD'de saat 15.30'da açıklanacak olan tarım dışı istihdam verisi ile piyasalarda bir hareketlilik olabilmesi söz konusu. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcıya tavsiye vererek savaş riskinin 2030'a kadar sürebileceğini aktardı.

Finans 2024-10-04 08:14:13

İsrail-İran askeri güçleri kıyaslaması! Hangi ülkenin ordusu daha güçlü? Tank sayısındaki büyük fark dikkat çekti

İran-İsrail savaşı çıktı çıkacak derken, iki ülkenin ordu güçleri ve ellerindeki silahları merak konusu oldu. İran ve İsrail'in orduları ne kadar güçlü? sorusuna yanıt aranırken, iki ülkenin ordularını kıyaslayan rapor ortaya çıktı. Peki İran ve İsrail'in ne kadar askeri personeli, tankı, savaş uçakları, füzeleri var? İşte güncel verilere göre İran-İsrail askeri güç karşılaştırması...

Finans 03-10-24 13:34

Donald Trump Türk vatandaşını etiketledi, sosyal medya yıkıldı! Kendisi de şaşırdı kaldı: Lan ne oluyor!

Eski ABD Başkanı ve başkan adayı Donald Trump, Türk kullanıcıyı etiketleyince sosyal medya yıkıldı. Türk kullanıcı Trump tarafından etiketlenince şaşkına dönerken "Lan ne oluyor beni niye etiketledi bu" diye yazdı. Söz konusu paylaşım 1,5 milyondan fazla görüntüleme aldı, gelen yorumlar ise herkese tebessüm ettirdi.

Haber 03-10-24 09:09

RTÜK'ten Kızıl Goncalar ve Kızılcık Şerbeti'ne inceleme iddiası! Kesin diyerek açıkladı

Kızılcık Şerbeti ve Kızıl Goncalar'a RTÜK tarafından inceleme başlatıldığı iddia edildi. İçerik üreticisi Adem Metan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada söz konusu iddiaların kesin olduğunu duyururken, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'den de açıklama geldi.

Magazin 03-10-24 06:28

Kayseri'deki bu gizemi kimse çözemiyor: Uzaylılardan bile şüpheleniliyor! Rekorlar kitabına girerler; akılla, mantıkla izah edilir yanı yok

Kayseri'deki gizemli kanal görenleri afallatıyor. 3 metre derinliğe, 7 metre genişliğe ulaşan 8 kilometrelik su kanalını kimin açtığı tam bir muamma. Kanal Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin de sır gibi olayın peşine düştü. Kanala kendisi de şaşıran Şahin "8 kilometrelik bir havuz açtık deseler rekorlar kitabına girerler" dedi. Kanalı kimin açtığına ilişkin öyle bir gizem söz konusu ki Şahin "Bu kanal kime ait, uzaylılara mı ait?" diye sormadan edemedi.

Haber 01-10-24 17:28

Ünlü Alman fenomen Katharina Amalia futbolcunun davetlisi olarak Türkiye'ye geldi! Galatasaray maçını tribünden takip etti

Alman sosyal medya fenomeni Katharina Amalia'nın kişisel hesabından paylaştığı video gündem oldu. Ünlü fenomen söz konusu videoda Türk bir futbolcu tarafından Türkiye'ye ve Galatasaray ile Paok arasındaki maça davet edildiğini duyurdu. İşte detaylar...

Spor 01-10-24 17:11

Emekli banka promosyonu 24 bin TL'ye çıktı! Kampanyalar katlandıkça katlandı 'Emeklinin işine geliyor' Kredi faizinden market harcamasına... Yüzde 50 indirim

Milyonlarca emeklinin merakla takip ettiği konulardan bir tanesi banka promosyonları. Ekim ayının gelmesiyle bankaların emekli promosyonları da değişti. Özel bankalar rekabete girdikleri için 24 bin TL'ye kadar çıkan bir promosyon söz konusu olurken bankalar emekliler için çeşitli kampanyalar da yapıyor. Bunlar arasında aidatsız kredi kartı, özel kredi faizleri, market, sağlık, eczane ve tiyatro - sinema gibi harcamalarda yüzde 10 ile yüzde 50 arasında değişen indirimler de var.

Finans 01-10-24 10:16

Piyasalar için kritik hafta... Altında hareketlilik hız kesmeden devam ediyor! İslam Memiş 2025 yılı için çok konuşulacak tahmini açıkladı: Kapı aralandı

Amerika Merkez Bankası 4 yıl aradan sonra politika faizini 4,75-5,00 aralığına çekmişti. Bu karar sonrası altındaki hareketlilik hızlanmış ve gram altın 3 bin TL'ye dayanmıştı. Fed Başkanı Jerome Powell'dan faiz kararı ile ilgili dikkat çekici açıklamalar geldi. Sarı metalin ise ABD'nin para politikası ile kararı ile nasıl değişime uğrayacağı merak konusu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın hakkında tahminlerini de paylaştı. Peki, 1 Ekim 2024 tarihinde altın ne kadar?

Finans 01-10-24 07:22

Cumhurbaşkanı adayı tartışmalarına Özgür Özel'den yanıt: 'Parti adayını belirleyecek, onun dışında bir aday söz konusu değil'

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş dün cumhurbaşkanlığı adaylığı hakkında 'Partim aday gösterirse cumhurbaşkanı adayı olurum' demişti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Parti adayını belirleyecek, onun dışında bir aday söz konusu değil. O adayın etrafında tüm parti kenetlenecek ve seçimi kazanacağız” dedi.

Haber 30-09-24 20:44

Mauro Icardi, saha dışında da Galatasaraylı taraftarların gönlünü fethetmeye devam ediyor! Sosyal medya hesabından Fenerbahçe forması giymiş küçük bir taraftarı paylaştı...

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi, sosyal medya hesabından Galatasaraylı olup Fenerbahçe forması giydirilen bir çocuğu paylaştı. Icardi söz konusu paylaşımda "Doğum günün kutlu olsun minik aslan, sana hayatında en iyisini diliyorum." ifadelerini kullandı.

Spor 30-09-24 17:04

AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci partisinden istifa etti! 'Soruşturmada oğlumun adının geçtiğini öğrendim'

AK Parti Milletvekili Ahmet Zenbilci sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla partisinden istifa ettiğini duyurdu. Söz konusu paylaşımda Zenbilci'nin, "Bir adli soruşturmada oğlumun da adının geçtiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım." ifadelerini kullanması dikkat çekti. Zenbilci'nin oğlunun adının karıştığı soruşturmanın uyuşturucuyla ilgili olduğu öne sürüldü.

Haber 30-09-24 15:23

Reyting cihazı kimlerde var? Her televizyonda reyting cihazı var mı?

Reyting cihazı, televizyon izleme alışkanlıklarını takip etmek için kullanılan bir alettir. Rating meter veya people meter olarak da bilinen bu cihaz, belirli hanelere yerleştirilir ve hangi kanalların izlendiğini izleme süresini ve izleyicilerin demografik bilgilerini kaydeder. Bazen reyting cihazlarının her televizyonda bulunup bulunmadığı merak konusu olur. Bu merakı giderecek birtakım cevaplar bulunur.

Haber 30-09-24 14:21

Mobil bankacılıkta skandal iddia! Hesaplardan izinsiz para gönderip, kredi çekmişler... Müşteri hizmetleri kilit, banka hesaplarını ve kartlarını kapatıyorlar

Mobil bankacılık kullananlar hesaplarını kontrol ettiğinde gözlerine inanamadı. Bazı müşterilerin banka hesaplarından izinsiz olarak başka hesaplara para transfer edilirken, bazı müşteriler adına da 800 bin TL'yi bulan krediler çekildiği iddia edildi. Söz konusu haberler sonrası bankanın müşteri hizmetleri adeta kilitlenirken, 10 milyonlarca liralık bir mağduriyet yaşanmış olabileceği belirtiliyor. Bankadan ise söz konusu iddialarla ilgili yalanlama geldi.

Finans 30-09-24 13:38

İstanbul'da iş yerlerine kurşun yağdırmışlardı! Yakalandılar

İstanbul’da iş yerlerini kurşunlayan organize suç örgütü üyesi 23 şüpheli yakalandı. Söz konusu operasyona ait bilgileri İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya paylaştı.

Haber 30-09-24 08:26

Erman Toroğlu, canlı yayına tuvalet kağıdıyla çıktı! Türk televizyonlarında yine ilginç bir an...

Fenerbahçe, Antalyaspor maçında henüz ilk dakikalarda çok net bir fırsat kaçırmıştı. Szymanski'nin vuruşunun çizgiyi geçip geçmediği tartışma konusu olurken, Erman Toroğlu maç sonunda tuvalet kağıdı ile o anları anlattı.

Spor 29-09-24 21:35

Karısını mutlu etmek istedi çiçek alıp geldi ancak eklediği tepkiyi alamadı... Baba ev halkının alay konusu oldu!

Sosyal medyada paylaşılan bir video gündem oldu. Bir adam eve gelirken karısını mutlu etmek için sürpriz yapmak istedi, çiçek aldı. Sürprizi gören ev halkı kahkahalara boğuldu. yaşlı adamın aldığı Fesleğen beğenilmedi.

Trend 29-09-24 10:26

İlk önce 5 lira şimdi de 50 lira... ATM'lerde banknot daralması devam ediyor! Şenol Babuşçu duyurdu: Yeni yıllar beraber sadece o olacak!

Enflasyonun yüksek olması ile beraber Türk lirasında değer kaybı söz konusu. Para birimlerinin alım gücü düştükçe ATM'lerde bazı banknotları vermemeye başladı. 5,10,20 TL gibi banknotlar artık ATM'lerden çekilemiyorken Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı ve Başkent Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şenol Babuşçu sosyal medya hesabından gündem olacak bir paylaşımda bulundu. Babuşçu, ATM'den sadece 200 TL'nin çekilebileceğini söyleyip, tarih verdi.

Finans 29-09-24 08:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan erken seçim yanıtı: Türkiye'nin önünde seçimsiz 3.5 yılı var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul’daki Yatırım Danışma Konseyi toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan son dönemde kamuoyunda tartışılan erken seçim konusu hakkında da net ifadeler kullandı.

Haber 28-09-24 14:35

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan erken seçim açıklaması!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, son dönemde kamuoyunda sıklıkla tartışılan erken seçim konusu hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu. Yılmaz açıklamasında, "Erken seçim söz konusu değil" dedi.

Haber 28-09-24 13:18

Hizbullah'ın yeraltındaki kalesi vurulmuştu! İsrail ordusundan açıklama: Hasan Nasrallah öldürüldü!

İsrail'den yine tüm dünyayı tedirgin edecek suikast hamlesi geldi. Geçtiğimiz gün Lübnan'da başlattığı kanlı saldırılarını sürdüren İsrail ordusu bu kez Beyrut'ta Hizbullah'ın kalesini hedef aldı. İsrail ordusu yaptığı açıklamada söz konusu saldırılarda Hizbullah lideri Hasan Nasrallah'ın öldürüldüğünü duyurdu. Nasrallah'ın ölümünü doğrulayan Hizbullah ise "İsrail ile savaşmaya devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.

Haber 28-09-24 09:14

Ebrar Karakurt'tan dikkat çeken Beşiktaş paylaşımı! Biz hapşıralım, sen çok yaşa Rafa Silva

Filenin Sultanları'nın yıldızı Ebrar Karakurt, Ajax - Beşiktaş maçı öncesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündem oldu. Söz konusu paylaşıma kısa süre içerisinde beğeni yağdı. İşte o paylaşım..

Spor 27-09-24 17:25

Yerlikaya Gereği yapıldı diyerek duyurdu... Gaziantep'teki çete üyeleri yakalandı! Sokağa inip tehditler savurmuşlardı

Gaziantep'te sokak ortasında ellerinde uzun namlulu silahlarla bir başka çete üyelerini tehdit edenlerin görüntüsü gündeme yaratmıştı. Sosyal medyada yer alan görüntüler büyük tepki çekerken Gaziantep Emniyet Müdürlüğü "Takipteyiz" mesajı paylaşmıştı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, söz konusu çete üyelerinin yakalandığı ana ait görüntüleri paylaştı.

Haber 27-09-24 14:39

24 ilçe il mi olacak? İl sayısı 105 mi oluyor? TÜİK verilerindeki '100 bin ve 30 km' detayı gündem oldu! Türkiye haritası değişebilir

Hangi il ilçe olacak? İl sayısı artıyor mu? Yıllardır ara ara gündeme gelen "İlçeler il olacak" iddialarıyla ilgili Türkiye İstatistik Kurumu'ndaki (TÜİK) son detay dikkat çekti. Söz konusu verilere "100 bin ve 30 km" şartını sağlayan ilçelerin il olması beklenirken, Türkiye haritasının da yeni illere göre değişebileceği belirtildi. 24 ilçenin il olma şartını sağladığı gözlemlenirken, "İl sayısı 105 mi oluyor?" sorusu akıllara geldi.

Finans 27-09-24 13:46

Müge Anlı'yı uyardı, kimseyi inandıramadı! Demet Akalın'dan Müge Anlı'daki kızın ağlamasına tepki!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Çorum'da kaybolan 22 yaşındaki Samet Şeker konusu işleniyordu. Anlı, Şeker'in cansız bedenine ulaşıldığını açıkladı. Çelişkili ifadeleri nedeniyle şüpheleri üzerine çeken Şeker'in sevgilisi Melisa'nın gözyaşları gündem oldu. Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Anlı'yı uyararak tepki gösterdi.

Magazin 27-09-24 12:55

Çok konuşulacak İmamoğlu iddiası! CHP yönetimiyle görüşmüş: Beni cumhurbaşkanı adayı olarak açıklayın

Hakkında ‘siyasi yasak gelecek’ iddiası olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun CHP yönetimine "Beni cumhurbaşkanı adayı olarak açıklayın" dediği iddia edildi. Söz konusu iddiayı dile getiren gazeteci İsmail Küçükkaya, bu bilgili iki kaynaktan teyit ettiğini belirtirken, çok konuşulacak ifadeler kullandı.

Haber 27-09-24 11:09

Çalışan emekliler için düzenleme gelebilir! SGK Uzmanı yılbaşını işaret etti! Emekli aylıkları için kritik açıklama

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), 1 Ekim tarihi itibarıyla yeni yasama yılına başlıyor. Meclis'Te konuşulması gereken birçok konu varken bunlardan biri de emeklilik sistemi. Çalışan emeklilere ek genel sağlık sigortası primi alınması konuşuluyorken aynı zamanda 2024 yılında emeklilik başvurularında bir yığılma söz konusu oldu. SGK Uzmanı Dilek Ete, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ete, ek priminin 0.5 puanının işverenden, 0.5 puanının çalışandan alınabileceğini söyledi.

Finans 27-09-24 08:11

Gaziantep'te çete üyeleri sokağa inip tehditler savurdu! Görüntüler olay oldu... '57 suç dosyası var' iddiası

Gaziantep'te sokak ortasında ellerinde uzun namlulu silahlar bulunan çete üyelerinin görüntüsü gündem yarattı. Söz konusu görüntülerde çete üyelerinin bir başka çeteyi tehdit ettiği görülürken; videodaki şahsın 57 suç dosyasının olduğu iddia edildi.

Haber 27-09-24 06:32

BDDK Başkan Yardımcısı Mustafa Aydın'ın düğün görüntüleri rahatsızlık yarattı! Bakan Şimşek'le ilgili flaş iddia: Soruşturma talimatı verdi!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) Başkan Yardımcısı Mustafa Aydın’ın düğününü gündem yaratmıştı. İddiaya göre söz konusu düğüne denetlemekle sorumlu olduğu banka genel müdürleri davet edilmiş ve takılan takılar dikkat çekmişti. Söz konusu görüntülerin Bakanlık kanadında rahatsızlık yarattığı, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in soruşturma için talimat verdiği belirtildi.

Finans 26-09-24 14:48

1 reyting kaç izlenmedir? 1 reyting kaç kişiye denk gelir?

Reyting, televizyon programlarının izlenme oranlarını tespit etmek ve izleyici kitlesinin ne kadar büyük olduğunu belirlemek için kullanılan bir ölçü birimidir. 1 reytingin, televizyon izleyici kitlesinin ne kadarını temsil ettiği ve Türkiye’de 1 reytingin kaç izleyiciye karşılık geldiği ise sık sık merak konusu olur. Bu sorularının yanıtı ise bölgeye ve toplam izleyici sayısına göre değişkenlik gösterebilir.

Haber 25-09-24 15:21

Adliyede katipti FETÖ'cüleri kurtarmak için sahte evrak düzenledi! Hem kendisi hem de Avukat Önder Alkurt tutuklandı

Söz konusu olay Gaziantep'te yaşandı. Adliyede katiplik yapan Muhammed K., FETÖ dosyalarında geriye dönük tarihli dilekçeler oluşturarak usulsüzlük yapıyordu. Bu ortaya çıktıktan sonra katip 16 Eylül tarihinde tutuklandı. Katip Muhammed K.'nın ortağı olduğu idddia edilen Avukat Önder Alkurt da tutuklandı.

Haber 25-09-24 13:08

Konusu erotik paylaşımların yapıldığı uygulama olacak! Alacağı ücret dudak uçuklattı! Beren Saat'in partnerleri de belli oldu

Aşk-ı Memnu dizisinden tam 13 yıl sonra Kıvanç Tatlıtuğ ile yeniden bir araya gelerek başrolünü paylaştığı "İstanbul İçin Son Çağrı" filmindeki cesur sahneleri uzun süre gündemden düşmeyen Beren Saat'in yeni projesi de oldukça iddialı. OnlyFans uygulamasının konu edinileceği filmde Beren Saat'in partnerleri de belli oldu. Ünlü oyuncunun bu projeden kazanacağı ücret ise dudak uçuklattı.

Magazin 25-09-24 08:02

Cumhurbaşkanlığına adaylığını açıklayacak mı? Ekrem İmamoğlu ilk kez yanıt verdi

Son günlerde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na siyasi yasak geleceği iddiası gündem olmuştu. İmamoğlu kararın çıkması durumunda halkın ayaklanacağını ifade etmişti. İmamoğlu, kulislerde gündem olan yeni bir iddiaya yanıt verdi. O iddiaya göre siyasi yasak çıkarsa İmamoğlu cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilecek. Katıldığı açılışta konuşan İmamoğlu söz konusu iddiaya yanıt verdi.

Haber 24-09-24 16:18

'Aday İmamoğlu, yardımcısı da Yavaş' dedi, CHP'den tepki geldi! Şaban Sevinç'e çok konuşulacak gönderme: 1 Ekim'den sonra...

'Siyasi yasak' iddiaları siyaset kulislerini hareketlendirirken "CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, yardımcısı ise Mansur Yavaş" iddiası gündem yaratmıştı. Gazeteci Şaban Sevinç'in söz konusu iddialarına CHP'li Sevda Erdan Kılıç'tan tepki geldi. Kılıç, "Sevinç'in aday belirleme işi bittiyse, bizim adımıza kanun teklifi de versin" diyerek dikkat çeken bir göndermede bulundu.

Haber 24-09-24 14:35

Polis Şeyda Yılmaz'ı şehit etmişti! Çöp poşeti giydirilmesine Fatih Portakal'dan tepki: Bununla mı tatmin oluyorsunuz?

İstanbul Ümraniye'de 27 yaşındaki polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden Yunus Emre Geçti, çıkarıldığı hakimlik tarafından tutuklandı. Polis katili Geçti'nin emniyetten çıkarıldığı anda çöp poşetine giydirilmiş hali ve hayvan taşıma aracına bindirilmesi çok konuşuldu. Söz konusu görüntülere Fatih Portakal'dan ise tepki geldi: "Bununla mı tatmin oluyorsunuz?"

Haber 24-09-24 06:38

Galatasaray'ın Osimhen hikayesi sezon sonunda kesin olarak bitiyor! İtalyanlar, Osimhen'in yeni adresini duyurdular...

Galatasaray'ın Napoli'den sezon sonuna kadar kiraladığı Osimhen'in yeni adresinin neresi olacağı dünya basınında da merak konusu oldu. Birçok dünya devinin kıskacında olan Osimhen'in sezon sonunda rotasının İngiltere veya İtalya olacağı aktarıldı.

Spor 23-09-24 19:22

Boğaz ağrısına ne iyi gelir? Boğaz ağrısı neden olur, nasıl geçer?

Boğaz ağrısı, kış mevsiminde, hava soğuduğunda ve enfeksiyonlar veya kuru hava gibi çevresel etkenlerle ortaya çıkabilir. Bu durum, boğazda kaşıntı, yanma hissi ve yutkunma güçlüğüne yol açarak, kişiyi oldukça rahatsız edebilir. Boğaz ağrıları genellikle evde uygulanan basit yöntemlerle hafifletilebilir. Ancak, uzun süren ve şiddetli ağrılar söz konusu olduğunda, profesyonel tıbbi müdahale gerekebilir. Peki, boğaz ağrısına ne iyi gelir?

Haber 23-09-24 13:47

Diyarbakır'da tartışma yaratan Gaffar Okkan kararı! DEM Parti ismini sildi, AK Parti'den tepki geldi

Diyarbakır'da Kayapınar Belediye Meclisi, Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan Spor Yerleşkesi'nin ismini Barış Spor Kompleksi olarak değiştirdi. Söz konusu karar tepki çekerken, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Raşit Ocak'tan da açıklama geldi. Ocak, Okkan'ın Diyarbakır halkının sevgisini kazanan önemli bir isim olduğunu belirterek, ismin değiştirilmesinin halkı derinden yaralayacağını ve kutuplaşmayı artıracağını ifade etti.

Haber 23-09-24 07:49

Kahramanmaraş'ta kaydedilen görüntü tepki çekti! Engelli çobanı dakikalarca darp etti: 'Ağlama, yavaş vuruyorum'

Kahramanmaraş'ta bir kadının, çobanlık yapan zihinsel engelli bir adama işkence yaptığı görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Kadın elinde sopayla dakikalarca adama işkence yaptı. Söz konusu görüntüler sosyal medyada infial yarattı. Çobanın markete gidip kadın ve arkadaşına alkol getirmediği için darp edildiği iddia edildi.

Haber 22-09-24 23:42

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum: Anayasalarda asli kurucu irade halkın iradesidir”

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili Mehmet Uçum sosyal medya hesabından anayasalardaki asli kurucu irade konusu üzerine yazdığı bir makaleyi paylaştı.

Haber 22-09-24 15:13

Jose Mourinho'nun ağır mağlubiyeti, Avrupa basınında alay konusu oldu!

Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi deplasmanda mağlup etmesi Avrupa'da da geniş yankı uyandırdı. Jose Mourinho'nun net bir skorla kaybetmesi, Avrupa basınında şaşkınlıkla karşılandı.

Spor 22-09-24 13:34

Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası bankaların mevduat faizleri değişti... 500 bin TL'nin getirisi ise merak konusu oldu! İşte bankaların faiz oranları

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), eylül ayında da faizi yüzde 50 baz puanda sabit tuttu. Merkez'in bu kararı ekonomi dünyasını şaşırtmazken bankaların mevduat faiz oranları değişti. 1, 3, 6 ay ve 1 yıl ve üzeri vadeler için bankaların sunduğu faiz oranları nedir? Ayrıca, 32 gün vadeli hesapta 1 milyon ve 500 bin liranın getirisi ne kadar oluyor? İşte detaylar...

Finans 20-09-24 21:48

Cuma Hutbesi'nde ne var 20 Eylül? Diyanet, tam metni PDF olarak yayımladı...

20 Eylül Cuma Hutbesi'nin konusu ne? Cuma namazı öncesi cemaat bu sorunun yanıtını ararken, Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan beklenen açıklama geldi. Diyanet, Cuma Hutbesi'nin tam metnini PDF olarak 'dinhizmetleri.diyanet.gov.tr' adresinden yayımlandı. Peki 20 Eylül 2024 (bugün) Cuma Hutbesi'nde ne anlatılacak, konu ne olacak? İşte Diyanet tarafından yayımlanan Cuma Hutbesi'nin konusu ve tam metni...

Haber 20-09-24 13:37

Lüks araçlar ve şirketler ne oldu? Dilan Polat altın tozlu kahvelerden, dolarlı saç topuzlarından geçim derdine düştü... 'Adalete güveniyoruz' diyerek hiç çekinmeden anlattı

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından yargılanan Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin tahliyesi uzun süre konuşuldu. Cezaevinden çıktıktan sonra hiç vakit kaybetmeyen Dilan Polat çoktan rutin hayatına döndü ve sosyal medya paylaşımlarına başladı. Dilan Polat'ın geçimini nasıl sağladığı ve lüks araçlarını geri alıp almadığı ise merak konusu oldu. Sosyal medyada takipçileriyle soru cevap yapan Polat tüm süreci açık açık anlattı.

Magazin 20-09-24 12:05

Mansur Yavaş'ı küplere bindirdi! 'Kafasına koydu' iddiasına sessiz kalmadı: Zamanı gelince oturup konuşuruz

Mansur Yavaş'ın istifa edip başka partiden cumhurbaşkanı adayı olacağı iddiaları aldı başını gidiyor. ABB Başkanı, Ankara kulislerinde konuşulanlara sessiz kalmadı! CHP'nin tüzük kurultayında Özel, İmamoğlu ve Yavaş arasında geçen diyalogda Yavaş'ın sitemi büyük ses getirmişti. Bu olaydan günler sonra gündem olan istifa iddiasına Yavaş yanıt verirken "Adaylık konusu başta olmak üzere şu an tartışılan tüm konular zamanı geldiğinde oturulur konuşulur" dedi.

Haber 20-09-24 09:58

Oturdukları ev, lüks arabalar ve mal varlıkları ne oldu? Dilan Polat ve Engin Polat'ın avukatı Sevinç Horoz tek tek anlattı! Polat ailesi nasıl geçiniyor? Avukatlık masraflarını bile...

Kara para aklamak ve yasa dışı bahis suçlamalarıyla aylarca cezaevinde kalan fenomen Dilan Polat ve Engin Polat'ın tahliyesi magazin manşetlerinden günlerce düşmedi. Dilan Polat şimdilerde rutin hayatına döndü ve sosyal medya paylaşımlarına başladı. Oturdukları lüks ev ve lüks arabalarının akıbeti ise merak konusu... Polat ailesinin avukatı Sevinç Horoz süreç hakkında tüm merak edilenleri açık açık anlattı.

Magazin 19-09-24 15:35

Şimdi herkes orayı konuşuyor! İngiliz gazetenin hamlesi Türkiye'de heyecan yarattı... Turist akını bekliyorlar

İngiliz The Times gazetesinin, Muğla'nın Fethiye ilçesini ekimde plaj tatili için dünyanın en iyi destinasyonları arasında üçüncü sırada göstermesinin, bölgeye gelen İngiliz turist sayını arttırması bekleniyor. Sektör temsilcileri söz konusu haberi sevinç ve heyecanla karşılarken "Sektör için 2025 yılına olumlu yönde etki edecek bir haber" olduğunu belirtti.

Finans 19-09-24 14:40