Aile Dizisi Haberleri

Bakan Göktaş'tan 'evlilik kredisi' duyurusu: 'Yeni bir adım daha atacağız'

"Aile ve Gençlik Fonu" ile ilgili konuşan Bakan Göktaş, "Doğurganlık hızının en düşük olduğu Karabük, Bartın ve Zonguldak'ta da başvurularımızı almaya başladık. Fona bugüne kadar 12 bin 132 genç çiftimiz başvurdu ve şartları yerine getiren 4 bine yakın çiftimiz krediden faydalandı." dedi. Göktaş, "Aile ve Gençlik Fonu kapsamının genişletilmesine yönelik yakın zamanda yeni bir adım daha atacağız." açıklaması yaptı.

Finans 2024-09-07 14:17:05

Pelin Akil Yalı Çapkını setinden paylaştı! Ferit ve Diyar'dan ilk poz

Ekranların sevilen dizisi Yalı Çapkını'nın yeni sezon çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı. Dizide yeni isimler hikayeye dahil olurken hikayede iki yıl zaman atlaması yaşanacağı öğrenildi. Oyuncuları arasında Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Beril Pozam ve Emre Altuğ gibi ünlü isimlerin yer aldığı kadroya Pelin Akil Diyar rolü ile dahil oldu. Setten ilk paylaşımını yapan Akil, Mert Ramazan Demir ile poz verdi.

Magazin 2024-09-06 23:52:28

Merakla bekleniyordu: Kızılcık Şerbeti'nden bomba fragman! Alev'i kaybettik

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nin merakla beklenen üçüncü sezon fragmanı yayımlandı. Başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu ve Doğukan Güngör’ün paylaştığı dizinin yeni sezonunda kadrosuna başarılı oyuncular Şebnem Bozoklu, Şebnem Dönmez ve Fırat Çelik dahil oldu.

Magazin 2024-09-06 20:30:37

Son dakika | Türkiye'de yayınlanmayacak! Tartışmaların odağındaki Famagusta dizisi için karar alındı

Son dakika haberi: Tartışmalara neden olan 'Famagusta' dizisi hakkında yeni bir karar alındı. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin dizinin Türkiye'de yayınlanmayacağını duyurdu. Şahin kararı "Söz konusu yapım, sadece daha önce yayınlandığı ülkede (Yunanistan) Netflix kataloğuna girecek, Türkiye’de veya herhangi bir ülke kataloğunda yer almayacaktır" sözleriyle açıkladı.

Haber 2024-09-06 16:37:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan oyun platformlarını hedef aldı! Aile yapımızı bozuyor, ırkçılığı körüklüyor

Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eğitim Öğretim Yılı Açılışı, Eğitim Teknolojileri AR-GE ve Kalite Zirvesi'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan oyun platformlarının genç nesli olumsuz etkilediğinin altını çizerek, "Gençlerimizi zehirliyor. Aile yapımızı bozan sapkın akımları özendiriyor. Buralarda ırkçılık körükleniyor." ifadelerinde bulundu.

Haber 06-09-24 15:12

Diyarbakır ayağa kalkmış durumda Narin'in amcasının aracında yeni bulgular... Aile, amcayla görüştü

Türkiye kayıp Narin'le yatıp kayıp Narin'le kalkıyor. Gözler bölgeden gelecek yeni bir habere çevrilmişken sıcak bir gelişme yaşandı. Amca Salim Güran'ın aracının koltukları söküldü. Arabada yeni bulgulara rastlandığı belirtildi. Öte yandan dün aile ile tutuklu amcanın görüştüğü ortaya çıktı. Muhabir Ferit Demir bilgileri verirken, 'Diyarbakır ayağa kalkmış durumda' ifadelerini kullandı. Diğer yandan çalışmalar, Narin’in kaybolduğu mahallenin yakınından geçen Eğertutmaz Deresi'nde yoğunlaştı.

Haber 06-09-24 14:50

Doktor ameliyatta hastanın yanlış organını aldı, ölümüne yol açtı

ABD'nin Florida eyaletinde bir doktorun, operasyon sırasında yanlış organını aldığını ve William Bryan'ın ölümüne sebep olduğu iddia edildi. Aile avukatı durumu mahkemeye taşıdı.

Haber 05-09-24 17:44

'Oo mutfakta bile... Hey yavrum hey' Üfürükçü Mustafa'yla fotoğrafları çıktı! Bakanlık harekete geçti: Küçük çocuğa çektirmişler! Müge Anlı 'çıplak fotoğraf' detayını anlattı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında üfürükçü cinayetiyle ilgili detaylar herkesin kanını dondurdu. Üfürükçü Mustafa ile Sebile'nin samimi fotoğrafları yayında paylaşılırken o fotoğrafları evdeki 11 yaşındaki çocuğa çektirdikleri ortaya çıktı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ise çocuk için harekete geçti. Öte yandan Müge Anlı programda 'çıplak fotoğraf' detayını da anlattı.

Magazin 05-09-24 15:04

Herkesin merak ettiği soru yanıt buldu! Narin'in ailesi amcanın tutuklanması hakkında ne düşünüyor? Aileden şaşırtan sözler

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin'i sadece ailesi değil tüm Türkiye merak ediyor. Soruşturmada şu ana kadar tek tutuklu var o da amca Salim Güran. Ailenin bu tutuklama hakkındaki düşünceleri ortaya çıktı. Son günlerde yeni detayın çıkmadığı soruşturmada aile amcanın tutuklanmasından rahatsız olduğunu ifade etti.

Haber 05-09-24 11:18

Yalı Çapkını'nın merakla beklenen yeni sezon fragmanı yayımlandı! Yalı Çapkını 3. sezon tarihi

Star Tv'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını'nın yeni sezon fragmanı merakla bekleniyordu. İki sezonu geride bırakan dizinin üçüncü sezonunu dizi severler heyecanla bekliyor. Yalı Çapkını'nın üçüncü sezon tanıtım videosu yayımlandı. İşte Yalı Çapkını 3. sezon tarihi ve detaylar...

Magazin 05-09-24 00:04

TBMM, Türk askerini işgalci gösteren dizi 'Famagusta' için Netflix ile masaya oturdu

Rum yapımlı 1974 Kıbrıs Barış Harekatı’nı anlatan Netflix dizisi Famagusta’da (Magosa) olay oldu. TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı AKP'li Hüseyin Yayman, 20 Eylül'de Netflix'te gösterime girmesi beklenen ve Türk askerinin işgalci olarak yansıtıldığı Kıbrıs Rum Kesimi yapımı Famagusta adlı diziye tepki gösterdi. Yayman diziye ilgili Netflix Türkiye temsilcisi ile görüştüklerini dile getirdi. Dizinin puanı sosyal medyada oluşturulan kampanya sayesinde kısa sürede 4.4'e geriledi.

Haber 04-09-24 17:25

Yalı Çapkını dizisine bomba isim! Ferit'in gözdesi Diyar geliyor

Ekranların sevilen dizisi Yalı Çapkını'nın yeni sezon çekimleri başladı. Dizinin yeni sezonunda iki yıl zaman atlaması yaşanırken yeni isimler de hikayeye farklı bir soluk getirecek. Oyuncuları arasında Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Beril Pozam ve Emre Altuğ gibi ünlü isimlerin yer aldığı kadroya bomba bir isim dahil oldu. Yeni oyuncu dizide Diyar rolünü canlandıracak.

Magazin 04-09-24 16:40

Esra Erol'un programındaki kayıp Sudenaz olayının ardından aile kaosu çıktı! Ablası babasını sahte hesapla kandırıp para almış

Esra Erol'un programında aranan 12 yaşındaki Sudenaz bulundu. Ancak canlı yayında ortaya atılan iddialar herkesi şaşırttı. Olayın altından aile kaosu çıkarken Esra Erol yayına davet ettiği Sudenaz'ın ablası ile anne-babasını yüzleştirdi. Çocuğun, 20 yaşındaki biri tarafından alıkonulduğu iddia edildi. Diğer yandan ise Sudenaz'ın ablasının babasını sosyal medyada başka bir kadın gibi davranarak kandırarak para aldığı ortaya çıktı.

Haber 03-09-24 22:00

Güzel Aşklar Diyarı'na geri sayım başladı! Kapadokya'yı hiç böyle görmediniz

Özgürlüğüne düşkün inatçı bir kadın ile aile bağları çok güçlü bir erkeğin entrikalarla dolu imkânsız aşkını konu alan “Güzel Aşklar Diyarı”na geri sayım başladı. Kapadokya’nın eşsiz doğasında çekimleri devam eden dizinin ilk tanıtım filmi yayınlandı. Büyük ilgi gören fragman, hareketli sahneleri ve büyüleyici çekimleriyle görsel bir şölenin işaretini verdi.

Magazin 03-09-24 17:19

150 bin TL faizsiz kredi veriliyordu... Yeni bir adım daha atıldı! Kapsam genişletildi, o şehirlerde yaşayanlar da yararlanacak

Enflasyon ve zamlardan sonra evlenmenin maliyeti de oldukça arttı. Yaz ve bahar mevsimleri evlenmek için en ideal mevsimler olarak değerlendirilirken, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı evlenmeye adım atanlar için harekete geçti. “Aile ve Gençlik Fonu” projesi adı altında evlenmek isteyen çiftlere “Evlilik kredisi” desteği sundu.

Finans 03-09-24 10:25

Narin sonrası bir kayıp kız ihbarı daha! Gerçek ortaya çıktı! Aile 9 defa ilan vermiş...

Türkiye, Diyarbakır'da kaybolan Narin için seferber oldu. 14 gündür bulunamayan Narin'in amcası kasten öldürme suçundan tutuklandı. Yozgat'tan gelen bir ihbar ise sosyal medyayı hareketlendirdi. 16 yaşındaki kız çocuğu için kayıp ilanı yapıldı, gerçek daha sonra ortaya çıktı.

Haber 03-09-24 07:55

Bahar dizisine bomba transfer! 'Başhekim Süreyya Biçer' geliyor

Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Bahar'a bomba bir transfer geliyor. Oyuncuları arasında Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak gibi ünlü isimlerin yer aldığı Bahar dizisi 1. sezonunun ardından 16. bölümü ile sezon finali yapmıştı. Yakında kaldığı yerden devam edecek olan Bahar dizisine 'Başhekim Süreyya Biçer' karakterini canlandırmak üzere ünlü bir isim katılıyor. Yeni karakterin dizideki tüm dengeleri değiştirmesi bekleniyor. İşte detaylar...

Magazin 02-09-24 20:06

Bakanlık harekete geçti! Görenlerin yüreği dağlanmıştı…Dedesinin sırtında dışarı çıkan Yiğit’ten iyi haber geldi…

İstanbul'da hastalığı nedeniyle yürüme zorluğu yaşayan ve dedesinin sırtında dışarı çıkan çocuğun videosu kısa sürede sosyal medya gündem olmuştu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş görüntülerin ardından harekete geçti. Aileyle iletişime geçen Bakan Göktaş, çocuğun her türlü ihtiyacının karşılanacağını duyurdu.

Haber 01-09-24 14:58

Kayıp Narin nerede? Türkiye bu sorunun yanıtını ararken Narin'in köyünde büyük hareketlilik: Herkes önlem almaya başladı

12 gün önce Diyarbakır'da bir anda ortadan kaybolan 8 yaşındaki Narin Türkiye'nin 1 numaralı gündemi oldu. Ekiplerin çalışmaları devam ederken gözler gelecek iyi habere çevrildi. Narin'in bir anda esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolmasının ardından Narin'in köyünde birçok aile evine güvenlik kamerası taktırmaya başladı. Öte yandan aramalarına devam eden jandarma ekipleri buldukları bez parçalarını delil olarak Adli Tıp Kurumu'na gönderdi.

Haber 01-09-24 13:44

Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu Mardin'de aşka geldi! Kalbini bakın kime kaptırdı

Ünlü oyuncu Sıla Türkoğlu'nun yeni aşkı Mardin'de belgelendi. Ekranların reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde 'Doğa' karakterine hayat veren Sıla Türkoğlu, gönlünü kaptırdığı Ata Ayyıldız ile Mardin'de bir düğünde görüntülendi.

Magazin 01-09-24 08:29

Bakanlık açıkladı: Çocuğu okula giden aileler destek ödemesi alacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, çocuğu okula giden ihtiyaç sahibi aileler için Sosyal ve Ekonomik Destek Hizmeti (SED), yardımı yapılacağını açıkladı. Bakanlık'tan yapılan açıklamada ödeme tutarları da belirtildi.

Finans 31-08-24 16:42

Aslıhan Malbora Venedik'ten peş peşe paylaştı! Festival tarzı beğenilmedi

Son olarak başrolünü Akın Akınözü ile paylaştığı Yaban Çiçekleri dizisi ile ekranlarda boy gösteren Aslıhan Malbora dizisinin apar topar final yapmasıyla birlikte bir süre ortalarda görünmedi. Şimdilerde 81'inci Venedik Film Festivali'ne giden ünlü isim festivalden karelerini peş peşe paylaştı. Malbora tarzına yorum yağdı.

Magazin 31-08-24 14:31

Veliler de dahil olacak! 1. sınıf öğrencilerini ilgilendiren protokol imzalandı: Etkinlikler okulun ilk haftası başlayacak

Çocukları okula yeni başlayan velilere destek olmak ve okullaşma oranını artırma amaçlı yeni bir proje hayata geçirildi. İlkokula başlayan çocuklar için yeni dönemin ilk haftasında birçok etkinlik düzenlenecek. Etkinlikler öğrencilerle sınırlı kalmayıp velileri de kapsayacak. İşte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokolün detayları...

Egitim 31-08-24 11:32

Saçlarını kestirdiği sanılmıştı! Afra Saraçoğlu'nun son hali gündemde

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği 'Seyran' karakteri ile adını geniş kitlelere duyuran Afra Saraçoğlu son haliyle sosyal medyayı salladı. Setten bir kare paylaşan ünlü ismin kısa saçları dikkatlerden kaçmadı. Saraçoğlu'nun saçlarını kestirip kestirmediği merak edilirken gerçek bakın ne çıktı.

Magazin 31-08-24 08:00

Sandık Kokusu'nda kriz çıktı! Biran Damla Yılmaz dizi başlamadan ayrıldı

Show Tv'nin büyük bir ilgiyle izlenen başrollerinde Demet Akbağ, Uğur Yücel ve Özge Özpirinçci'nin yer aldığı Sandık Kokusu dizisi için ikinci sezon hazırlıkları başladı. Dizinin yeni sezonunda kadroya dahil olan Biran Damla Yılmaz sete çıkmadan projeden ayrılma kararı aldı.

Magazin 30-08-24 15:07

Narin'i arama çalışmalarında 10. güne girildi! Anne Yüksel Güran tam o noktayı işaret etmişti! İlk kez ekranda gösterildi

Tüm Türkiye günlerdir bulunamayan Narin'den gelecek güzel bir haberi bekliyor. Narin'in annesi, babası ve ağabeyi sorguya alınmış ve tüm aile fertleri sorgularının tamamlanmasının ardından serbest bırakılmıştı. Narin'i arama çalışmalarında 10. güne girildi. Anne Yüksel Güran'ın işaret ettiği bölge adım adım incelendi ve ilk kez ekranda gösterildi.

Magazin 30-08-24 11:23

Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar 81. Venedik Film Festivali'ne damga vurdu! Beyazlar içinde kırmızı halıda yürüdü

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği 'Görkem' karakteriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Özge Özacar 81. Venedik Film Festivali'nde boy gösterdi. Beyaz ışıltılı ve kuyruk detaylı uzun elbisesiyle kırmızı halıda yürüyen Özacar bu haliyle büyük beğeni topladı.

Magazin 30-08-24 10:22

Kayıp Narin'i günlerdir takip eden Haluk Levent'ten dikkat çeken paylaşım: Aile bireylerinin ifadelerinde çelişkiler var'

Tüm Türkiye Narin'den gelecek güzel bir haberi bekliyor. Günlerdir kayıp olan 8 yaşındaki Narin'in arama çalışmalarında gün içinde düğümün çözülmesinin an meselesi olduğu duyurulmuştu. Minik Narin'in kaybolmasıyla ilgili Haluk Levent, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. İşte detaylar...

Haber 29-08-24 00:05

Aile mezarlığı için görülmemiş dava! Tapu bizim, teyzemi çıkarın dedi, mahkeme haklı buldu

Eşi görülmemiş mezarlık davası duyanları şaşırtıyor. İki yıl önce 80 yaşında vefat eden Ayşen Arda'nın vasiyeti aile kabristanına defnedilmekti. Çocukları da annelerinin bu isteğini yerine getirirken, ilerleyen süreçte ise o mezar yeri davalık oldu. Söz konusu mezra yerinin tapusunun babasında olduğunu belirten Arda'nın yeğeni, teyzesinin mezardan çıkarılması için açtığı davayı kazandı. Arda'nın çocukları ise annelerinin rahat uyuması için mücadele ediyor.

Haber 28-08-24 21:50

'Narin hayatta olabilir' iddiası umutları yeşertti! Aile bireyi onu tutuyor

Tüm Türkiye'nin gündeminde Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran var. Arama alışmalarının 8’inci gününde İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen çalışmalarda 1 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişi, jandarmadaki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Adalet Bakanı Tunç'tan, Narin ile ilgili açıklama geldi. Kayıp Narin'den umut verici yeni bir iddia daha ortaya atıldı. 'Narin hayatta' iddiası umutları yeşertti. İşte detaylar...

Haber 28-08-24 19:08

Merve Boluğur türbeye gidip başını örttü... O karesi gündem oldu! Görenler aynı şeyi söyledi

Bir dönemin büyük ilgiyle izlenen dizisi Acemi Cadı ile şöhreti yaklayan Merve Boluğur, uzun süredir ekranlarda görünmüyor. Son dönemde özel hayatı ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Boluğur şimdi de son paylaşımıyla dikkat çekti. Türbeye gidip başını örten ünlü ismin o karesi kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Boluğur'u gören herkes aynı şeyi söyledi...

Magazin 28-08-24 17:00

75 yaşında direk dansçısı! Eleştirilere sert cevap verdi: Bazı aile üyeleri benimle iletişimi tamamen kesti

75 yaşındaki Stauffer Wise isimli bir kadın direk dansı kariyeri nedeniyle hayatının tamamen değiştiğini ifade etti. Koronavirüs pandemisi döneminde direk dansına başladığını söyleyen Wise çevresinden ve sosyal medyadan aldığı olumsuz eleştirilere sert cevp vererek, "Bazı aile üyeleri benimle iletişimi tamamen kesti. Aynı sebepten dolayı bazı arkadaşlarım da benden uzaklaştı. Kendi isteklerime önem vermem gerektiğini öğrendim" dedi.

Trend 28-08-24 13:15

Konya’da iki komşu aile arasında park yeri tartışması kavgaya dönüştü: 4 yaralı

Konya'nın Seydişehir ilçesinde bulunan Pınarbaşı Mahallesi'nde yaşayan iki aile, araçlarını park edecekleri yer nedeniyle tartışmaya başladılar. Çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

Haber 28-08-24 10:01

Hakimin 'topuk kanı' kararı sonrası CHP harekete geçti: HSK'ya suç duyurusu

Kars aile mahkemesi hakiminin verdiği "topuk kanı" kararı gündem yarattı. CHP kararla ilgili harekete geçti. Karar hakkında Hakimler ve Savcılar Kuruluna (HSK) suç duyurusunda bulunuldu.

Haber 27-08-24 15:37

Alışılagelmişin dışında bir aile tatili; anne, baba, babanın yeni eşi ve köpekleri

Sosyal medya fenomeni Ayşegül Uçar paylaştığı videoyla gündeme oturdu. Aile tatillerinden video paylaşan Uçar’ın aile fertlerini tanıttığı video olay oldu. Uçar’ın anne, baba, babanın yeni eşi ve köpeklerini tanıttığı videoyu destekleyenler kadar eleştirenler de oldu.

Haber 27-08-24 11:31

Bakan'dan açıklama: Öğrencilere ulaşım desteği bu yıl da devam ediyor...

Okulların açılmasına iki hafta kadar bir zaman kala veliler çocuklarının okula gidiş dönüşleri için bir bütçe hazırlamaya çalışırken Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan açıklama geldi. Göktaş, 2022 yılından beri devam eden Ulaşım Desteği'nin bu eğitim-öğretim yılında da geçerli olacağını ifade etti.

Finans 27-08-24 09:48

Özcan Deniz ailesini hayatından çıkardı! Gece yarısı olay paylaşım: Kim için yaşadığımı...

Zaman zaman ailesiyle sorunlar yaşayan şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, abisi ve aile fertlerine resti çekti. Kızıl Goncalar'ın ünlü ismi Deniz gece yarısı yaptığı paylaşımla gündem oldu. Özcan Deniz abisiyle iş anlaşmalarını da iptal etti.

Magazin 26-08-24 07:13

Şahmaran dizisinin 2. sezonun kamera arkası görüntüleri paylaşıldı! Hayranlarını mutlu eden kareler...

Serenay Sarıkaya, Burak Deniz ve Mert Ramazan Demir'in başrolünde yer aldığı Şahmaran dizisi 2. sezonuyla 8 Ağustos'ta hayranlarıyla buluşmuştu. Şahmaran kehanetinden yola çıkan dizinin yeni sezon bölümleri beğeni toplarken hayranlarıyla kamera arkası görüntüleri paylaşıldı. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 24-08-24 15:47

Uzun zamandır ekranlarda yoktu! Helin Kandemir o diziye dahil oldu

Son olarak televizyon ekranlarında Duy Beni dizisi ile boy gösteren Helin Kandemir dijital platformda yayınlanan Aşk-Memnu uyarlaması "Bihter" filminde hayat verdiği Nihal karakteriyle adından söz ettirmişti. Mesleğe çocuk oyuncu olarak başlayan Kandemir'in yeni adresi belli oldu.

Magazin 24-08-24 12:23

SON DAKİKA | Sokak ortasında hamile kadına şiddet görüntüleri infial yaratmıştı! Bakan Göktaş'tan açıklama: Dava sürecine müdahil olduk

Son dakika haberi: Manisa'da sokak ortasında hamile kadına şiddet görüntüleri tüm Türkiye'de infial yaratmıştı. O görüntülerin ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan açıklama geldi. Göktaş "Dava sürecine müdahil olduk, saldırganın en ağır cezayı alması için sürecin takipçisi olacağız" dedi.

Haber 24-08-24 11:57

Reklam için para değil 5 bin öğrenciye burs istediği söylenmişti! Nejat İşler'den açıklama gecikmedi! Konuşması dikkat çekti

Son olarak Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerini paylaştığı Aile dizisi ile ekranlarda yer alan Nejat İşler'in son olarak bir banka reklamından teklif aldığı ancak ünlü ismin para yerine 5 bin öğrenciye burs istediği söylenmişti. Nejat İşler bu iddialara yanıt verdi. Ünlü ismin açıklama yaparken ki konuşması dikkat çekti.

Magazin 24-08-24 10:15

Mahkeme kararını vermişti... Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra'nın bebeği için bir açıklama da Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan geldi

Eski futbolcu Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci’nin evli olduğu dönemde taşıyıcı anne yoluyla bebek sahibi olmasına ilişkin bakanlık harekete geçmiş ve haklarında soruşturma başlatılmıştı. Ciğerci’nin sosyal medya hesabından Gökhan Çıra ve kızının fotoğrafını paylaşması ise büyük bir tartışma yarattı. Gökhan Çıra ifadeye çağırıldı ve mahkeme çocuk için kararını verdi. Ciğerci ve Çıra'nın kızları için bir açıklama da Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan geldi.

Magazin 24-08-24 07:58

Burak Özçivit Arap filmi için kamera karşısına geçti! Güzel oyuncuyla...

Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman'da hayat verdiği 'Osman Bey' karakteri ile adından söz ettiren Burak Özçivit yeni sezon öncesi bir Arap filmi için kamera karşısına geçti. Türk – Dubai ortak yapımı “Mahmool Makfool” filminde rol alan Özçivit’e eşlik eden oyuncular arasında Pelin Uluksar da yer aldı.

Magazin 23-08-24 13:25

Ortalığı karıştıran ‘topuk kanı’ kararı! Sağlık Bakanlığı davaya müdahil oldu! Mahkemenin kararına tepki yağıyor…

Aşı karşıtlarından sonra şimdi de yenidoğan bebeklerden alınan topuk kanı karşıtları çıktı. Kars’ta yaşayan bir aile bebeklerinden topuk kanı alınmasına karşı çıkarak mahkemeye başvurdu. Mahkeme aileyi haklı bulunca Sağlık Bakanlığı gelen tepkiler üzerine davaya müdahil olarak karara itiraz etti ve istinaf süreci başlatıldı. İşte topuk kanı alınması ile ilgili o kararı detayları…

Haber 23-08-24 07:24

Bahar dizisi yeni sezona bomba isimler!

Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak gibi oyuncuları buluşturan Bahar dizisine yeni oyuncular dahil oldu.

Magazin 22-08-24 15:37

Nereye gidiyoruz böyle! Yer: Bolu! Çocuklar kavga etti, birinin annesi diğer çocuğun üzerinden arabayla geçti

Bolu'da yaşanan bir olaya ait görüntüler izleyen herkesin kanını dondurdu. Sosyal medyada hızla yayılan görüntüler, büyük tepki çekerken olayda iddiaya göre iki aile arasında çocukların kavgası sebebiyle husumet çıktı, sonrasında taraflardan bir kadın, husumetli olduğu kişilerin çocuğunu yolda görünce üzerine arabasını sürerek çocuğun üstünden geçti. İşte dehşete düşüren olayın ayrıntıları...

Haber 22-08-24 13:51

Alain Delon'un vasiyeti gündemdeydi! Aile tepki gösterdi: Köpek uyutulmayacak

Fransız oyuncu Alain Delon'un vasiyeti günlerdir gündemdeydi. Ünlü oyuncu en sevdiği ve çocuğu gibi gördüğünü söylediği köpeği Loubon'un uyutularak kendisiyle birlikte gömülmesini vasiyet etti. Bu şoke eden vasiyet ailesi tarafından reddedildi.

Magazin 22-08-24 11:26

Gelinlik yerine kefen giydi! Düğüne 15 gün kala nişanlısının kucağında can verdi…

Hatay’da büyük bir heyecanla düğüm hazırlıkları yapan 19 yaşındaki İdal Şahin, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Yüreği parçalanan aile, kızlarının mezarına gelin duvağını ve gelinlik provasında kullandığı çiçeğini bıraktı.

Haber 22-08-24 09:56

Yemen'de sel felaketi! 86 kişi öldü, 33 binden fazla aile etkilendi

Yemen'in batısındaki Hudeyde, Hacce, Rima kentlerinde yoğun yağışlar sonucu meydana gelen sel nedeniyle 86 kişinin öldüğü, 33 binden fazla ailenin etkilendiği bildirildi.

Haber 21-08-24 21:40