Aile Dizisi Konusu Haberleri

Telsizler patlatılmıştı! Lübnan'daki ikinci siber saldırıda 'Türkiye' detayı... Fatih Portakal canlı yayında tek tek sıraladı

İsrail, Lübnan'daki ikinci siber saldırısında bu kez Hizbullah üyelerinin kullandığı telsiz cihazlar aynı anda patlattı. Söz konusu telsizlerle ilgili ortaya çıkan Türkiye detayı ise endişe yarattı. Gazeteci Fatih Portakal, dünyanın gündemine oturan telsizlerin özelliklerini sıralarken "İsrail siber savaşlarını başlatan ülke oldu. Tarih yazacaktır bunu" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-09-18 22:39:39

Narin'in amcası Salim Güran ile AK Partili Galip Ensarioğlu'nun fotoğrafı ortaya çıktı! Aile bizim dostumuz demişti

Narin Güran cinayetiyle ilgili sır perdesi henüz aydınlatılamazken; 'Bilip söylemememiz gereken şeyler var' ifadelerini kullanan AK Parti milletvekili Galip Ensarioğlu'nun, tutuklu bulunan amca Salim Güran ile aynı karede olduğu fotoğraf ortaya çıktı. Ensarioğlu'ndan ise yeni açıklama geldi.

Haber 2024-09-18 16:24:18

Aile meclisine o da çağrıldı! Tavşantepe imamı hakkında Diyanet harekete geçti: Narin öldürüldükten sonra Kur'an'a el bastırılmış

Narin'in öldürüldüğü Tavşantepe köyünde gözaltına alınan ve hakkında ciddi iddialar öne sürülen imam R.K. hakkında yeni gelişme yaşandı. Türkiye Narin'den güzel haber gelmesini umarken aile üyelerinin bir araya geldiği biliniyordu. İddiaya göre imamın da katıldığı aile meclisi toplantısında Kur'an'a el bastırılarak Narin hakkındaki sessizliğin korunması üzerine yemin ettirildi. İmam R.K.'nin telefonundan cinsel içerikler ve yazışmalar çıktığı da öne sürülüyor.

Haber 2024-09-18 10:42:38

O gün geldi... Artık geri sayım başladı! Fed faiz kararını bugün açıklayacak! Gözler piyasalarda...

Piyasaların heyecanla beklediği o gün geldi. Fed bugün saat 21.00'da politika faizini açıklayacak. Faiz indirimine gideceği kesin gözüyle bakılan Amerika Merkez Bankası'nın kaç baz puanlık bir indirim yapacağı ise merak konusu. Piyasaları doğrudan etkileyecek bu karar öncesi ise yatırımcı gram altın fiyatını merak ediyor. Peki gram altın ne kadar? 18 Eylül 2024 tarihinde çeyrek altın kaç lira? Cumhuriyet altını güne nasıl başladı?

Finans 2024-09-18 07:22:15

NASA'dan 'göktaşı' açıklaması! Futbol sahası büyüklüğünde... Dünya'ya doğru geliyor

NASA, futbol sahası büyüklüğünde bir göktaşının dünyaya doğru geldiğini duyurdu. Söz konusu açıklama bir anda gündem olurken, göktaşı endişesi sosyal medyada yayıldı.

Haber 17-09-24 22:55

Esra Erol canlı yayınında gözaltı! Bebeğe uyuması için alkol içiren aile kan dondurdu... Beni kocamdan kurtarın

ATV'nin gündüz kuşağı programı Esra Erol'da kan donduran iddialar ortaya çıktı. Dilek isimli bir kadın eşinin çocuklarına kötü davrandığını söyleyerek programa başvurdu. Daha sonra bebeklerinin elinde alkol şişesi ve yanında izmarit bulunduğu fotoğraf ortaya çıktı. Bir kişi canlı yayına bağlanarak şikayetçi oldu. Yayın ihbar kabul edildi, polis ekipleri stüdyoya gelerek Dilek Hanım ve kocası Mustafa'yı gözaltına aldı.

Magazin 17-09-24 19:56

Dilan Çıtak Tatlıses hostesle kapıştı, karakolluk oldu: Gözündeki lensi oydurtma bana... THY kara listeye aldı

Bodrum - İstanbul seferini yapan Türk Hava Yolları’nın uçağında İbrahim Tatlıses’in kızı ile kabin memurları ‘kedi’ nedeniyle kavgaya tutuştu. Uçak iniş yaptıktan sonra kabin memurlarının şikayet ettiği Dilan Çıtak Tatlıses, THT tarafından kara listeye alınırken o anlara ait görüntüler ortaya çıktı. Söz konusu görüntülerde Dilan'ın hostesi tehdit ederek "Ben bunu döverim" dediği görülüyor.

Magazin 17-09-24 16:39

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş duyurdu: Aile ve Gençlik Fonu başvurularına bir il daha dahil oldu! e-Devlet üzerinden başvuru yapılabilir

Evliliğe adım atacak gençler için ekonomik koşullar zorluk çıkartırken Aile ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı duruma el attı. Aile ve Gençlik Fonu ile evlenecek gençlere 48 ay vadeli, 2 yıl geri ödemesiz 150 bin lira kredi desteğini kapsayan fona bir yeni il daha eklendi. Peki bu fona başvurmak için hangi şartlar gerekiyor? Başvuru için yaş sınırı var mı? İşte detaylar...

Finans 17-09-24 16:20

Narin ve Sıla'nın acısı henüz dinmedi! Kızılcık Şerbeti'ndeki bu sahne sosyal medyayı ayağa kaldırdı! 'Bu kadarı artık çok fazla'

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti yeni sezona bomba gibi bir giriş yaptı. Yeni sezonun ilk bölümü ilgiyle izlenirken yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Dizide hayatını kaybeden Alev karakterinin bebeğine bakıcının uyku ilacı verdiği sahne sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Magazin 17-09-24 15:39

''Real Madrid'de Arda Güler feda edilecek'' İspanyol basınından çarpıcı başlık

Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Stutgart'ı konuk edecek. Temsilcimiz Halil Umut Meler'in yöneteceği karşılaşmada Arda Güler'in oynayıp oynamayacağı büyük merak konusu olmuş durumda. Kritik maça saatler kala İspanyol basınından çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor 17-09-24 13:42

Reklam çekimi için kamera karşısına geçti! Kıvanç Tatlıtuğ'un son pozları dillere düştü! 'Göz kapaklarını aldırdı' iddiası...

Son olarak Serenay Sarıkaya ile başrolünü paylaştığı Aile dizisinde hayat verdiği 'Aslan Soykan' karakteriyle adından söz ettiren Kıvanç Tatlıtuğ şimdi de bir reklam çekimi için kamera karşısına geçti. Tatlıtuğ'un sosyal medya üzerinden peş peşe paylaştığı karelere kısa sürede yorum yağdı. Ünlü ismin yüzündeki değişiklik dikkatlerden kaçmadı...

Magazin 17-09-24 09:51

Narin cinayetinde merak edilen bir soru daha yanıt buldu! Ailenin gizemli toplantısı her şeyi açığa çıkardı: İşte amcanın talimatı

8 yaşındaki Narin'in kaybolmasının üzerinden 19 gün geçtikten sonra cansız bedeni bulunmuştu. Aile üyeleri hem Narin kaybolduğunda hem de cesedi bulunduktan sonra büyük amcanın liderliğinde bir toplantı gerçekleştirdi. Burada herkese yalan ihbarda bulunması talimatı verildi, üstelik köylülerden de sessiz kalması istendi. Aile meclisi son toplantısında ise okları Nevzat'a çevirmeye karar verdi.

Haber 17-09-24 09:06

İhaleleriyle gündem olan Şahinbey Belediyesi fenomen ismi getirip reklamını yaptırdı! Tartışma konusu olan her şey videoda övüldü... Şimşek'in tasarruf uyarısı havada kaldı

Son haftaların en çok konuşulan belediyelerinden biri Gaziantep Şahinbey Belediyesi olmuştu. Belediyelerin dağıttığı, ayakkabılar, bisiklet ve Çanakkale gezilerinin ihaleleri kamuoyu tarafından mercek altına alınmıştı. Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise Nalet Bebe olarak tanınan fenomen isim Ömer Başdoğan'ı şehre çağırarak reklamını yaptı. Akıllara Bakan Şimşek'in geçtiğimiz aylarda belediyelere yaptığı tasarruf çağrısı geldi.

Haber 17-09-24 07:57

Çağatay Ulusoy'dan rekor anlaşma! Bölüm başı ücreti dudak uçuklattı Dev anlaşma

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy kendi rekorunu kırarak bölüm başı en yüksek ücret alan oyuncu oldu. Ulusoy, son olarak Gaddar dizisi için 2 milyona TL'ye anlaşmıştı. Ünlü isim bu kez Eşref Rüya dizisi için rekor anlaşmaya imza attı.

Magazin 16-09-24 23:50

Kavak Yelleri'nin Deniz'i ve Efe'si yıllar sonra ilk kez bir araya geldi! Unutulmaz ikilinin saçlarına aklar düştü

Bir dönemin efsane dizisi Kavak Yelleri oyuncularının değişimi merak ediliyor. Dizide Deniz rolüne hayat veren İbrahim Kendirci ve Efe rolüne hayat veren Dağhan Külegeç 13 yıl sonra ilk kez bir araya geldi. Saçlarına aklar düştüğü görülen ikilinin yıllar içerisindeki değişimi gündem oldu.

Magazin 16-09-24 21:27

'Birinci kattan, camdan atladım' diye paylaştı! Mert Ramazan Demir'in elindeki yara izleri merak konusu oldu

Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı 'Ferit Korhan' rolü ile yıldızı parlayan Mert Ramazan Demir dizideki partneri Afra Saraçoğlu ile aşk yaşıyor. Hem oyunculuk hem de özel hayatıyla gündemden düşmeyen Demir'in, sosyal medyada paylaştığı gönderide ellerindeki yara izleri dikkat çekti.

Magazin 16-09-24 19:26

Spor yorumcusu Ahmet Çakar'dan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’e Meritking.news sponsorluğu nedeniyle serzeniş! ''İnsan torununun suratına bakınca utanır...''

Galatasaray'ın yeni forma sırt sponsoru olarak Meritking.news'ün belirlenmesi, çeşitli tepkilere yol açtı. Ünlü spor yorumcusu Ahmet Çakar, söz konusu sponsorluk anlaşmasının ardından, yasadışı bahis siteleriyle ilişkilendirildiği öne sürülen Meritking.news'ün Galatasaray'ın sponsoru olmasını eleştirdi. Çakar, bu durumla ilgili olarak başkan Dursun Özbek'e serzenişte bulundu.

Spor 16-09-24 17:41

Kritik haftaya girildi... Fed'in faiz kararını açıklamasına sayılı gün kaldı! Gözler altında yaşanacak hareketlilikte

Haftaya yükselişle başlayan altın için önemli bir dönemece girilmiş durumda. Rekorunu sürekli tazeleyen altın için 18 Eylül'de Fed'in açıklayacağı faiz kararı önemli bir noktada durmaya devam ediyor. Fed'in faiz indirimine kesin gideceği gözüyle bakılırken altında yaşanacak hareketlilikler ise merak konusu. Prof. Dr. Hüseyin Selimler, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Finans 16-09-24 15:07

Emmy Ödülleri'nde Shogun şov yaptı! En İyi Drama, En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Kadın Oyuncu...

Televizyon dünyasının Oscar'ları olarak kabul edilen 76. Emmy Ödülleri'nde kazananlar belli oldu. Shogun dizisi, En İyi Drama, En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Kadın Oyuncu dahil olmak üzere 18 Emmy ödülü kazandı. The Bear, Hacks gibi yapımlar da gecede bolca ödül aldı.

Magazin 16-09-24 09:40

Kardeşlerin acı sonu! 2 yıl arayla aynı kaderi yaşadılar: Aileyi yıkan haber

Adana'da her sene yapılan uyarılara rağmen özellikle çocuklar sulama kanalına girmeye devam ediyor. Dün de serinlemek için giren Muhammet Ahmet'ten acı haber geldi. Ahmet'in ağabeyinin de 2 yıl önce sulama kanalında hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Acılı aile aynı acıyı 2 yıl sonra bir kez daha yaşayarak yıkıldı.

Haber 16-09-24 09:40

Kelime-i Şehadet getirdiği anlar tartışma yaratmıştı! Fatih Altaylı'dan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a: KPSS'ye sokacağım onu!

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın Kelime-i Şehadet getirdiği anlar tartışma yaratmış, Erbaş'ın eksik söylediği iddia edilmişti. Söz konusu görüntülere çok sert tepki gösteren gazeteci Fatih Altaylı, "KPSS'ye sokacağım onu. Gördüm ve inanamadım. En azından Kelime-i Şehadet getirmeyi bilir diye düşünüyor insan." diye konuştu.

Haber 16-09-24 08:40

Eyüp Sabri Tuncer kolonyaları için bir uyarı da Amazon'dan! Hem 'ürünleri kullanmayın' dedi, hem para iadesi yapacağını açıkladı

Avrupa Birliği Mart 2022'den önce üretilen Eyüp Sabri Tuncer kolonyalarının yasaklanan madde gerekçesiyle toplatılacağını açıklamıştı. Bir hamle de Amazon'dan geldi. Amazon söz konusu ürünleri 'kullanmayı bırakın' diye attığı mesajında, ürünleri geri çağırarak para iadesi de yapılacağını kaydetti.

Finans 16-09-24 08:25

Narin'in annesinin yaktığı ağıt herkesi şaşırttı! Duyan inanamıyor... Haftalar sonra ortaya çıktı: Bir köşeye atın! Kızım biliyor, dayanamıyor

Narin Güran'ın annesinin haftalar önce kaydedilen görüntüsündeki bir detay gündem oldu. Gülistan Doku'nun ailesinin ziyareti sırasında ağıt yakan anne Yüksel Güran'ın "Narin karanlıkta kalmasın. Ne olur kızımı bırakın, ne olur bir köşeye atın. Ne olur benim kızıma göstermeyin. Kızım biliyor, dayanamıyor" ifadeleri duyanları şaşırttı. Söz konusu görüntüler kısa sürede yayılırken, izleyenler başa alıp tekrar dinliyor.

Haber 16-09-24 07:35

AB'den 'Eyüp Sabri Tuncer' kararı! O tarihten önceki ürünler toplatılacak, şirketten açıklama

Avrupa Birliği'nden dikkat çeken bir karar geldi. Mart 2022'den önce üretilen Eyüp Sabri Tuncer kolonyaları yasaklanan madde gerekçesiyle toplatılacak. Maddenin hamile kadınlara büyük zarar verdiği ve cilt hassasiyeti de yarattığı aktarıldı. Söz konusu haberler sonrasında şirketten de açıklama gelirken toplatma kararı çıkartılan ürünlerin sadece Eyüp Sabri Tuncer'e ait olmadığı aktarıldı.

Finans 15-09-24 19:55

Bakan Göktaş duyurdu... 19 Eylül Gaziler Haftası'nda atama var! 18 Eylül'de yüzlerce şehit yakını atanacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 19 Eylül Gaziler haftası nedeniyle Ankara'da 60 gaziyi ziyaret etti. Bakan Göktaş, 18 Eylül'de 729 şehit yakınını kamuya atayacaklarını da burada duyurdu.

Finans 15-09-24 18:03

Tüm zamanların en iyi 10 dizisi! Breaking Bad, Game of Thrones ve dahası...

Dünya’da ve Türkiye’de son dönemlerin en çok izlenen en iyi dizileri yer aldı. Tüm zamanların en iyi dizileri arasından adından en çok söz ettiren ve hayranlarının çıkacağı günü iple çektiği ‘Game of Thrones’ dizisi de ikinci sırada yer aldı.

Magazin 15-09-24 15:22

Narin'in annesi Yüksel Güran'ın kelepçeli fotoğrafı ortaya çıktı! İfadesini böyle vermiş

8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma sürerken, şüpheliler arasında olan ve cezaevinde tutuklu bulunan anne Yüksel Güran'ın yeni bir fotoğrafı ortaya çıktı. Söz konusu fotoğrafta ifade veren anne Güran'ın ellerinin kelepçeli olduğu görüldü.

Haber 15-09-24 13:44

Güzel Aşklar Diyarı’nın tanıtımı sosyal medyayı salladı! Söğüdün yaprağı narindir narin... Tüylerim diken diken oldu

Kanal D’nin yeni dizisi Güzel Aşklar Diyarı tanıtımıyla adından söz ettirdi. Özgü Kaya’nın kanlı gelinliğiyle ağladığı sahne, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Kıraç’ın yorumladığı “Söğüdün yaprağı narindir, narin” dizeleriyle başlayan ‘Zeynebim’ türküsü, izleyen herkesi duygulandırdı.

Magazin 15-09-24 11:12

Altın için öyle açıklamalar yaptı ki... Bugünlere eze eze geldi... Artık film koptu! İslam Memiş bile bunu tahmin etmiyordu

Amerika Merkez Bankası'nın (Fed) faiz kararını açıklamasına sayılı günler kaldı. Fed'in faiz kararı öncesi ise altının nasıl etkileneceği ise merak konusu olmaya devam ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 18 Eylül'de açıklanacak olan Fed'in faiz kararı öncesi altın fiyatlarında yaşanacak olan hareketliliklerden bahsetti. Memiş, "film koptu" değerlendirmesinde bulundu.

Finans 15-09-24 10:29

Kritik haftaya giriyoruz... Bu yıl altın yılı olacak! Yatırımcıların yüzünü güldürmeye devam ediyor

Piyasadaki fiyat dalgalanmalarına rağmen altın uzun vadede yatırımcısına sağladığı yüksek getiri ve istikrarlı seyir ile güvenli liman olmaya devam ediyor. Art arda kırdığı rekorları ile takip edilen altının önümüzdeki dönemde nasıl bir döngü izleyeceği ise merak konusu.

Finans 15-09-24 09:30

Mako cinsi köpek balığı nedir, özellikleri nelerdir? Mako cinsi köpek balığı insana saldırır mı?

Gökçeada’da balıkçılar, oltalarına dolanan nesli tükenme tehlikesi altındaki mako cinsi bir köpek balığıyla karşılaşmıştı. Dünyanın en vahşi köpek balığı türlerinden biri olarak bilinen mako, yasa gereği avlanması yasak olan bir türdür. Balıkçıların, köpek balığını misinalardan kurtararak yeniden denize bırakmasının ardından Mako köpek balığı cinsi merak konusu olmuştur. Peki Mako cinsi köpek balığı nedir, özellikleri nelerdir?

Haber 14-09-24 16:38

Kıyamet balığı nedir? Kıyamet balığı nerede görüldü?

“Kıyamet Balığı kıyıya vurdu, deprem olacak mı?” sorusu son dönemde oldukça popüler bir tartışma konusu hâline geldi. Binlerce yıldır bazı kültürlerde depremlerin öncü işareti olduğuna inanılan bu balık, hem bilim insanlarının hem de halkın ilgisini çekmektedir. Kıyamet Balığı’nın kıyıya vurması, halk arasında endişe yaratırken, bilim camiası bu olayı dikkatle izleyerek olası bağlantıları araştırmaktadır.

Haber 14-09-24 16:34

İlk ve Son dizisinin 2. sezonu geliyor! Başrollerini Hazal Subaşı ve Ulaş Tuna Astepe üstleniyor... Yeni afişi paylaşıldı

Blu Tv'nin sevilen yapımlarından "İlk ve Son" dizisi ikinci sezonuyla seyircisiyle buluşmak için hazırlanıyor. İkinci sezonda Hazal Subaşı Nilüfer ve Ulaş Tuna Astepe'nin Cihan karakteriyle seyircinin karşısına çıkacak dizi büyük bir heyecanla bekleniyor. Hazal Subaşı ve Ulaş Tuna Astepe’nin başrolleri paylaştığı dizinin yeni sezonundan bir afiş yayınlandı.

Trend 14-09-24 15:42

Kübra'nın Ali Cemal'i Ferit Kaya evleniyor! Kına gecesinden ilk görüntüler

Son olarak Çağatay Ulusoy'un başrolünde yer aldığı Kübra dizisinde Ali Cemal karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ferit Kaya'dan müjdeli haber geldi. Geçen haziran ayında aile arasında Yasemin Ceren Topçu’yla nişanlanan Kaya evleniyor.

Magazin 14-09-24 15:03

Kızılcık Şerbeti'nin Giray'ı Kaan Taşaner önce afişte olmayışına isyan etti sonra hesabını kapattı!

Show TV'nin rekortmen dizisi Kızılcık Şerbeti 3. sezona bomba gibi başladı. Oyuncuları arasında Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu ve Doğukan Güngör gibi isimlerin olduğu diziye Şebnem Bozoklu, Şebnem Dönmez ve Fırat Çelik dahil oldu. Dizide Giray rolüne hayat veren Kaan Taşaner yeni sezon afişinde olmayışına isyan ettikten sonra hesabını kapattı.

Magazin 14-09-24 11:51

Aileden şeytani planlar! Resmen sabote etmişler; Sadece Salim Güran değil 6 kişi mesajlarını silmiş bunlardan 3’ü amca…

Türkiye günlerdir Narin Güran’ın öldürülmesi ile ilgili gerçeğin arka planında yer alan haberleri konuşuyor. Ortaya çıkan son haberler ise oldukça çarpıcı iddiaya göre Narin’in arama çalışmaları sırasında aile üyelerinin 20 ‘patates’ telefon hattıyla aramaları baltalamak için sahte ihbarlarda bulunduğu belirlendi. Öte yandan amca Salim Güran’ın karısının ifadesi de ortaya çıkarken 6 kişinin whatsapp görüşmelerini sildiği öğrenildi; bunlardan 3’ü amca…

Haber 14-09-24 07:44

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden Bahar'a transfer! Yayında ilk kez açıkladı

Oyuncuları arasında Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak gibi ünlü isimlerin yer aldığı Bahar dizisi 1. sezonunun ardından 16. bölümü ile sezon finali yapmıştı. Yakında kaldığı yerden devam edecek olan Bahar dizisine daha önce Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı İzzet rolüyle hafızalara kazınan oyuncu Nizam Namidar dahil oluyor. Namidar, bu haberi katıldığı bir programda duydurdu.

Magazin 13-09-24 19:02

Kritik güne az kaldı... Reuters ve AA Finans anket yaptı! Merkez'in faiz kararı için tahminler merak konusu oldu!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), son 5 aydır politika faizini sabit tutuyor. Eylül ayında Amerika Merkez Bankası'nın (Fed), politika faizinde indirim yapacağına dair beklenti ve ekonomi uzmanlarının Merkez için faiz indirimi tahminleri doğrultusunda 2024 Eylül ayı için verilecek karar merak konusu oldu. İşte faiz kararı açıklanmadan önce Reuters ve AA Finans'ın yaptığı anketler...

Finans 13-09-24 17:07

'Aha şimdi cezaevinde hapı yuttun' Bu köyde neler oluyor? Yaşlı çifte çocuklardan sürekli saldırı! 'Aileleri kışkırtıp taşlatıyor'

Sinop'un Dikmen ilçesine bağlı Büyükkızık köyünde yaşlı bir çift, komşu çocukları tarafından sürekli taşlı saldırıya uğruyor. Aile ferdi Zeynep Karagöz'ün cep telefonuyla kaydettiği görüntüler, yaşananların korkunç boyutunu gözler önüne serdi. Aile, köydeki tehdit ve saldırılara yetkililerden acil çözüm istiyor. Çocukların taş attığı görüntülerde ailenin "O taş kalbime geldi. Nasıl attın? Tam burama attı. Aha şimdi cezaevinde hapı yuttun sen. Durup dururken burama taş attı" sözleri duyuldu.

Haber 13-09-24 12:41

40 yıl sonra yeniden fiş dönemi! Bu kez farklı, almayan müşteri de ceza ödeyecek! Uzmanlar uyarıyor: 100 bin TL'ye kadar çıkacak

Fiş dönemi 40 yıl sonra yeniden başlıyor. 80'li yılların en büyük kamu spotlarından biri olan 'bir alışveriş bir fiş' uygulaması yeniden hayata geçiyor. Vergi iadesi yazmak tarihe karışsa da Maliye, piyasadaki nakit akışını kontrol edebilmek için harekete geçti. Yeni uygulama ile birlikte artık sadece fiş vermeyen esnafa değil, fiş almayan müşteriye de ceza kesilecek. Peki fiş almamanın ya da fiş vermemenin cezası ne kadar? Uzmanlar, söz konusu cezaların 100 bin TL'yi bulacağını söylüyor.

Finans 13-09-24 08:01

Narin Güran'ın ölümüne ilişkin soruşturmada flaş detay! Aile meclisi her akşam toplanmış

Diyarbakır'da vahşice katledilen 8 yaşındaki Narin'in cinayetiyle ilgili soruşturma sürüyor. Soruşturmayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Diyarbakır'da vahşice katledilen 8 yaşındaki Narin'in cinayetiyle ilgili soruşturma sürüyor. Soruşturmanın seyrini değiştirebilecek bir detay ortaya çıktı. İşte muhabirin aktardıkları...

Haber 12-09-24 19:16

Brighton cephesinden Ferdi Kadıoğlu itirafı! Teknik Direktörü Fabian Hürzeler açıkladı... ''Kulüp için uygunsa...''

Fenerbahçe'den İngiltere Premier Lig kulübü Brighton'a rekor bonservis bedeliyle transfer olan Ferdi Kadıoğlu'nun yeni takımıyla ilk maçına ne zaman çıkacağı merak konusu oldu. Brighton Menajeri Fabian Hürzeler, millî futbolcu hakkında dikkat çekici açıklamada bulundu.

Spor 12-09-24 17:47

Son dakika | Sıla bebekten üzen haber! Cinsel istismara uğradığı ortaya çıkmıştı: Entübe edildi

Son dakika haberi: Tekirdağ'da cinsel istismara uğrayan 2 yaşındaki bebekten üzücü haber geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bebeğin entübe durumda olduğunu belirtti. Bebeğin kardeşiyle ilgili de adım atıldı. Bakanlık, bebeğin yaşamını yitirdiği yazılan ilk açıklamasını düzeltti.

Haber 12-09-24 15:39

2024 MTV Video Müzik Ödülleri'nde Addison Rae kıyafetiyle adından söz ettirdi! Her detayı olay...

2024 MTV Video Müzik Ödülleri'ne ünlü isimler akın etti. Gecede en kötü giyinenler arasında gösterilen Addison Rae tercihi ettiğiyle kıyafetiyle dalga konusu oldu.

Magazin 12-09-24 15:38

Son dakika | Narin'in ailesi konuyu dış güçlere bağladı! Güranlar'dan yazılı açıklama: 'Diktatörlük' iddialarına 'seçim sonuçları' yanıtı

Son dakika haberi: Narin'in öldürülmesi üzerine suspus olan Güran ailesinden yazılı açıklama geldi. Açıklamada "Bir kişi yüzünden koca bir ailenin karalanmasını birtakım dış güçler ve onların yerli uzantılarına bağlamaktayız" dendi. Ayrıca aile hakkındaki 'diktatör' iddialarına seçim sonuçları işaret edilerek yanıt verildi.

Haber 12-09-24 14:24

Sokak ortasında kavgaya tutuşmuş görüntü vermemek için çabalamıştı! Nilperi Şahinkaya'ya o gece soruldu...

Son olarak başrollerini Alp Navruz ve Sinem Ünsal ile paylaştığı Senden Önce dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkan Nilperi Şahinkaya'nın ekran macerası kısa sürmüş dizisi reytinglere yenik düşünce final kararı verilmişti. Geçtiğimiz günlerde de sokak ortasında kavga görüntüleri ile gündeme gelen Şahinkaya'ya olaylı gecesi soruldu. Ünlü isim yanıt vermek istemedi...

Magazin 12-09-24 13:29

Yalı Çapkını'nın senaryosu onlar yüzünden değişti dendi... Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir biten aşkları hakkında konuşmadı ama Emre Altuğ sette yaşananları açık açık anlattı

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nın yeni sezon bölümleri büyük bir heyecanla bekleniyor. Cuma günü 74. bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak olan dizinin son yayınlanan fragmanı büyük ses getirdi. Gerçek hayatta aşk yaşayan ancak yazın ayrılan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in biten aşkının senaryoyu değiştirip değiştirmediği merak konusuydu. Emre Altuğ ise sette yaşananları açık açık anlattı...

Magazin 12-09-24 11:28

Narin'in gözaltında olmayan tek amcası Erhan Güran konuştu! Katil kardeşim Salim Güran da olsa...

Diyarbakır'da Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili olan soruşturma devam ediyor. Minik Narin'i kimin öldürdüğü henüz gizemini koruyor. Soruşturma kapsamında gözaltına alınmayan tek aile üyesi olan amca Erhan Güran açıklamalarda bulundu. Güran, aile olarak amaçlarının birbirlerini savunmak olmadığını belirterek, "Katil kardeşim Salim Güran da olsa cezasını çeksin" dedi.

Haber 12-09-24 11:12

32. Gün belgeselindeki Hizbullah’ın işkence evleri Narin’in köyü olduğu iddia ediliyordu… Gerçekler ise bambaşka çıktı

Tüm Türkiye 21 Ağustos’ta kaybolan Narin Güran hakkında gelecek güzel bir haber beklerken, 8 Eylül’de cesedinin çuval içinde üzeri taş ve çalılarla bulunması acıya boğdu. Ardından 445 nüfuslu köyde 8 yaşındaki Narin’in niçin ve nasıl öldürüldüğü araştırılırken, köyde aile dahil 23 kişi gözaltına alınmıştı. Sosyal medyada 32. Gün belgeselinde yer alan, Narin’in öldüğü köy olarak yansıtılan köy korkunç iddialarla karşı karşıya geldi.

Haber 12-09-24 11:06