Aine May Kennedy Haberleri

Trump'a suikast girişiminde 'siyah şapkalı kadın' detayı! Görüntüler ortaya çıktı, akıllara Kennedy suikastındaki 'siyah şemsiyeli adam' geldi

Donald Trump'a yönelik suikast girişimi tüm dünyayı sarsarken, saldırının yapıldığı ana ait görüntülerde Trump'ın tam arkasında bulunan siyah şapkalı kadın dikkat çekti. Kurşunların gelmeye başladığı ve silah seslerinin duyulduğu andaki tavırları gündem olan kadının yüzündeki tebessüm soru işareti yarattı. Siyah şapkalı kadının görüntüsü, 22 Kasım 1963'te dönemin ABD Başkanı John F. Kennedy'nin uğradığı suikast sırasındaki 'siyah şemsiyeli adam'ı akıllara getirdi.

Manşet 2024-07-15 10:39:21

35 yaşında ama gören 15 sanıyor! Genç görünümünün basit sırlarını tek tek açıkladı

ABD'li Brandon Miles May isimli adam yıllardır diğer insanlar tarafından yaşından oldukça daha genç gibi göründüğü söyleniyor. 35 yaşında olduğuna kimsenin inanmadığı May, genç görünümünün sırrının basit yaşam tarzı değişiklikleri olduğuna inanıyor.

Kadin 2024-07-09 10:56:03

Türksat 6A'nın uzay yolculuğu için geri sayım başladı!

Türk mühendislerince üretilen Türkiye'nin ilk yerli ve milli haberleşme uydusu Türksat 6A, Space X firmasının ABD'nin Florida eyaletindeki Kennedy Uzay Merkezi'nden yörüngesine fırlatılacak. Fırlatma törenine Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da katıldı. Uraloğlu, Türksat 6A'nın fırlatılma hazırlıkları kapsamında kapsülün içine yerleştirildiğini bildirdi. Fırlatma hava şartlarına bağlı olarak ileri saatlere kalma ihtimali bulunuyor.

Haber 2024-07-09 01:03:58

Guinness Rekorlar Kitabı'na giren müzisyen Nigel Kennedy AKM'de konser verecek

Guinness Rekorlar Kitabı'na dünyanın en çok satan klasik müzik albümü "Vivaldi: The New Four Seasons"la giren müzisyen Nigel Kennedy, İstanbul'da müzikseverlerle buluşacak.

Yurthaber 2024-03-27 12:01:36

Türkiye’nin uzay yolculuğu başladı: İstanbullular Taksim Meydanı’nda canlı izledi

Türkiye’nin uzay yolculuğu Alper Gezeravcı’nın da içinde yer aldığı SpaceX’e ait uzay aracının Florida’daki Kennedy Uzay Merkezi’nden başarıyla fırlatılması ile başladı.

Yurthaber 19-01-24 07:42

Ethohum hosting investor Emre Kurttepeli

Emre Kurttepeli who is founder of Mynet and investor of lots of internet site enterpriser, will join to meeting as speaker which will be made in Özyeğin University on 5 May of Thursday of Etohum.

Finans 06-07-23 12:35

Emre Kurttepeli Participated as a Speaker to the Webrazzi Startup’14 Conference

Webrazzi Startup’14 Conference was held in Point Hotel Barbaros on 14 May 2014. Speakers of the first session were the President of Galata Business Angels Emre Kurttepeli and Keiretsu Forum Turkey Vice President Aydonat Atasever. Emre Kurttepeli gave a speech on “Angel Investor Networks and Contribution to Entrepreneurs”.

Finans 06-07-23 11:57

Emre Kurttepeli becomes a Board Member at TUBISAD

TUBISAD has held their Ordinary General Assembly at Renaissance Istanbul Bosphorus Hotel, at 21 May 2014. Emre Kurttepeli becomes a Member of the Board of Directors at TUBISAD.

Finans 06-07-23 11:55

Emre Kurttepeli attended “4th Financial Times Live Turkey Summit” as a speaker

4th Financial Times Turkey Summit ; senior government officials , experienced investors, and Turkey’s leading companies with the participation of senior managers took place on 25th of May Wednesday.

Finans 06-07-23 11:09

Kiraladığı evde prizin içinde gizli kamera buldu! O anları sosyal medyadan ifşa etmeyi ihmal etmedi

Kanadalı Kennedy isimli bir kadın 30. yaş gününü kutlamak için 14 arkadaşıyla birlikte bir ev kiraladı. Kiraladıkları evde kaldıkları ikinci günde bir arkadaşının kendisini rahatsız hissetmesiyle mülkte kapsamlı bir araştırma yaptıklarını dile getiren Kennedy, TikTok’tan yaptığı paylaşımda evdeki bir prizin içinde gizli kamera bulduklarını söyledi. Kenndy kameranın yönünün ise duşun olduğu tarafa doğru çevrildiğini ifade etti.

Trend 25-04-23 09:12

Eski ABD Başkanı Kennedy'nin yeğeni, başkanlık için aday oldu

Eski ABD Başkanı John F. Kennedy'nin yeğeni Avukat Robert F. Kennedy Jr, 2024 başkanlık seçimlerinde Demokrat Parti'den adaylığını resmen açıkladı.

Haber 19-04-23 19:50
abd

Yer: İstanbul... 1600 yıllık surlarda şaşırtan görüntü!

İstanbul'da bir süre önce restore edilen tarihi kara surlarının Zeytinburnu Kennedy Caddesi'nde bulunan birçok bölümü hafta sonu yapılan mangallar ve madde bağımlılarının yaktığı ateş nedeniyle siyaha büründü. Bir sürücü ateş yakan kişileri kameraya kaydetti. Çevre sakinlerinden biri "Belediye ekiplerini görüyoruz, motosikletli ekipler burayı kontrol etmek için geliyor. Mümkün olduğunca gezip bu tip olaylarda ceza yazıyorlar ama kaçak yollarla hala mangal yakanlar, çevreyi kirletenler var" dedi.

Haber 22-03-23 13:05

Komedyen Daisy May Cooper resmen eridi! Keto diyeti yapmıştı

Komedyen Daisy May Cooper son görüntüsüyle dünya basınında gündemde. 36 yaşındaki oyuncu ve komedyen uzun süredir birlikte olduğu Will Weston ile boşandıktan sonra bir hayli zayıflayarak dikkat çekti.

Magazin 26-02-23 14:24

Tanzanya Ligi'nde görülmemiş olay! Maçın adamı seçilen oyuncuya öyle bir ödül verdiler ki....

Tanzanya Ligi'nin 20. haftasında Young Africans ile Ihefu karşı karşıya geldi. 1-0 Young Africans'ın üstünlüğü ile tamamlanan mücadelede maçın adamı seçilen 28 yaşındaki Kennedy Musonda'ya verilen ödül herkesi şaşkına çevirdi. İşte detaylar...

Spor 17-01-23 11:12

ATV o dizinin fişini çekti! Güçlü kadroya acımadı! Şaşırtan final kararı

ATV’de ekranlara gelen ve oyuncuları arasında Hasan Denizyaran, Cihan Ünal, Jessica May, Murat Han gibi isimlerin yer aldığı Yalnız Kurt dizisi her hafta cuma akşamları ekrana geliyor. Dizinin sevenlerini üzen haber geldi.

Magazin 22-12-22 09:03

Yalnız Kurt'un Meryem'i Jessica May bikinili pozlarıyla beğeni topladı! Fiziğine yorum yağdı

ATV'nin iddialı dizisi Yalnız Kurt'ta hayat verdiği Meryem karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Jessica May, bikinili pozlarıyla kendine hayran bıraktı. Jessica May'in kusursuz fiziğine yorum yağdı.

Magazin 20-12-22 16:08

Yalnız Kurt'un Meryem'i Jessica May'in kocası bakın kim çıktı! Meğer Yeni Gelin'in...

29 yaşındaki Brezilyalı oyuncu Jessica May, 2017 yılında rol aldığı Yeni Gelin dizisiyle Türk izleyicisinin gönlüne taht kurdu. Şimdilerde ATV'nin sevilen dizisi Yalnız Kurt'ta rol alan Jessica May'in kameralar ardındaki yaşamı merak konusu oldu.

Magazin 19-12-22 12:33

Yalnız Kurt'ın Altay'ı Hasan Denizyaran kimdir? Hasan Denizyaran Milyoner özel bölümde yer aldı!

Yalnız Kurt dizisinde Altay rolüne hayat veren Hasan Denizyaran, dizideki partneri Jessica May ile 'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışmasında yer aldı. Bununla birlikte, Hasan Denizyaran hakkında detaylar araştırılmaya başlandı. Peki Yalnız Kurt'ın Altay'ı Hasan Denizyaran kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilenler...

Magazin 19-12-22 00:35

Yalnız Kurt'un Meryem'i Jessica May kimdir? Jessica May Milyoner özel bölümünde yer aldı!

Yalnız Kurt dizisinde Meryem rolüne hayat veren oyuncu Jessica May, Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu üstlendiği 'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışmasında yer aldı. Bununla birlikte, Jessica May hakkında detaylar araştırılmaya başlandı. Peki Yalnız Kurt'un Meryem'i Jessica May kimdir? İşte detaylar...

Magazin 19-12-22 00:17

Dünya Kupası'nın İngiliz yıldızı Connor Gallagher'ın sevgilisinden yürek hoplatan pozlar! Frikik verdiği fotoğrafı kendi elleriyle paylaştı

Dünya Kupası'nda boy gösteren İngiltere Milli Takımı'nın orta saha oyuncusu Connor Gallagher, ünlü model Aine May Kennedy ile aşk yaşıyor. Instagram'da paylaştığı cesur pozları olay olan ünlü model, kalçasına kadar açılan eteği ile gündemde. Connor Galagher'ın sevgilisi Aine May Kennedy'yi gören bir daha bakıyor.

Magazin 29-11-22 09:24

Her yarış sonunda yapıyor! Güzel atlet sosyal medyanın gündeminde

ABD'li atlet Kennedy Smith'in koşu öncesi ve sonrası yaptığı hareketler sosyal medyada yeniden gündeme geldi. Güzel atlet özellikle yarış sonlarında kameraya yaptığı hareketlerle izleyenleri kendisine hayran bırakırken, kendisi için yapılan yorumlar da dikkat çekti. p

Spor 24-11-22 13:37

Görevimiz Artemis, hedefimiz Ay! Orion uzay aracı Ay'a ulaşmaya hazırlanıyor

NASA'nın Artemis 1 göreviyle uzaya gönderdiği Orion uzay aracı için artık nefesler tutuldu. Uzay aracı, artık Ay'a ulaşmaya hazırlanıyor. Orion, Ay yolculuğundan birkaç selfie göndermeyi de başardı. Artemis 1 görevi çarşamba günü Florida'daki Kennedy Uzay Merkezi'nden NASA'nın şimdiye kadar inşa ettiği en güçlü roketin fırlatılmasıyla başlamıştı.

Haber 21-11-22 11:16

İnternette evli erkeklerle konuşarak 20 bin dolar kazandı! ''Düşündüğünüz gibi değil''

42 yaşındaki yetişkin içerik üreticisi Lana May, aynı zamanda danışmanlık vererek yaşam koçluğu yapıyor. Evli erkeklere danışmanlık vererek on binlerce dolar kazandığını açıklayan May, durumun insanların düşündüğü gibi olmadığını söyleyerek dikkatleri üzerine çekti ve merak uyandırdı.

Trend 02-11-22 12:22

Günlük ev kiraladılar! Koltukta cinsel ilişkiye giren çift evde gizli kamera olduğunu fark edince şoke oldu

Galler’de yaşayan Mike ve Michaela Kennedy çift Madrid’in yaklaşık 40 kilometre ilerisindeki Zaralejo bölgesinde kiralık ev tutmaya karar verdi. Geceliği 130 sterlin (yaklaşık 1 bin 805 TL) olan kiralık bir ev tutan aile tatillerini mahvedecek bir deneyim yaşadı.

Trend 29-10-22 13:47

Yalnız Kurt Meryem kimdir, kaç yaşında, nereli? Jessica May, Yalnız Kurt yeni sezon oyuncuları arasında

Yalnız Kurt yeni sezon oyuncuları arasında 15 isim katıldı. ATV ekranlarında yayınlanan Yalnız Kurt bu akşam yeni sezonu ile ekranlara geliyor. Dizide Meryem karakterine kimin hayat verdiği araştırılıyor. Peki, Yalnız Kurt’un Meryem’i Jessica May kimdir, kaç yaşında, nereli?

Magazin 14-10-22 13:37

Marilyn Monroe gerçekten John F. Kennedy'nin tecavüze uğradı mı? Dünyayı ağaya kaldıran iddia

Netflix'in tartışma yaratan dizisi Blonde'da iddia edilen olaylar tartışma yarattı. İddiaya göre, John F. Kennedy, Marilyn Monroe'ya istismarda bulundu. Pek çok izleyici dizideki sahnelerin gerçekliği konusunda merak duyuyor.

Magazin 08-10-22 10:33

Osman Sınav imzalı Yalnız Kurt'un çekimler başlıyor! Yalnız Kurt'a taze kan

Deli Yürek, Kurtlar Vadisi ve Ekmek Teknesi gibi yapımlara imza atan Osman Sınav'ın yeni dizisi Yalnız Kurt'un çekimleri başlıyor. Jessica May, Burak Sergen, Yalçın Hafızoğlu gibi oyuncuların olduğu kadroya Mert Asutay da katıldı.

Magazin 06-09-22 08:21

NASA yeniden Ay'a gitmek için ilk adımı bugün atacak! Yeni dönem başlıyor

ABD Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), Ay uçuşlarıyla yakaladığı şöhreti yeniden kazanmak için ilk adımı bugün atacak. Ajans, Florida'da yeni nesil mega roketi Uzay Fırlatma Sistemi (SLS) ve roketin taşıması için tasarlanan Orion kapsülünü deneme uçuşu için uzaya fırlatacak. Uçuş öncesi Kennedy Uzay Merkezi'nde hazırlıklar tamamlandı. Fırlatmaya hazır bekleyen Artemis 1 roketinin, TSİ 15:33'te fırlatılması bekleniyor. Roket, Ay'ın çevresinde insansız uçuş gerçekleştirecek.

Haber 29-08-22 10:04

Kendisinden 30 yaş büyük eşinin üçüncü karısı! ''Eşleri yaşlandıkça değiştiriyor heralde'' denilince...

ABD'den Demi Lucy May, TikTok'ta yayınladığı bir video ile gündem oldu. Kocasıyla aralarındaki yaş farkını açıkladığı video ile büyük ilgi gören genç kadın kendisinin 20 eşinin ise 50 yaşında olduğunu iddia etti. Kimileri buna inanmadı, kimileri ise ilginç öngörülerini paylaştı.

Trend 13-08-22 17:54

Ünlü kahin Nostradamus’un 2022 kehanetleri bir bir çıkıyor! Geriye sadece o madde kaldı

Londra'daki büyük yangın, Adolf Hitler'in gelişi ve John F Kennedy suikastını bilmesiyle nam salan ünlü kahin Nostradamus'un 2022 kehanetleri uzun süre gündemde kalmayı başarmıştı. Les Propheties adlı kitabında geleceğe dair Fransız astrolog Michel de Nostradame ya da halk arasında bilinen adıyla Nostradamus, 2022 yılı için savaş, iklim krizi ve buğday fiyatlarındaki artış konularını kapsıyordu.

Trend 02-07-22 11:46

Amazon Prime Video Türkiye'nin Temmuz 2022 takvimi açıklandı

Amazon Prime Video Türkiye ile temmuz ayında The Terminal List, James May: Our Man In Italy, Don't Make Me Go, Paper Girls ve Anything's Possible yeni sezonlarıyla ekranlara geliyor

Yurthaber 29-06-22 15:23

Sosyal medya fenomeni Daisy May, itirafıyla tepki çekti! “Arkadaşım sevgilisini benimle paylaşıyor”

Sosyal medya fenomeni Daisy May yaptığı açıklamayla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Dostluğun yıllar içinde ve paylaşımlar arttıkça çoğaldığından söz eden May, en yakın arkadaşı Jess ile aralarında özel bir bağ olduğunu anlattı. Birbirlerinin sevgililerini paylaştıklarını anlatan May’ın “En yakın arkadaşım sevgilisini benimle paylaşıyor” itirafı sosyal medyada gündem oldu.

Trend 20-06-22 10:53

Jessica May Türk vatandaşı oldu! Artık kimliğim elimde

Türk vatandaşı olan Jessica May, önceki gün bir etkinlikte objektiflere yansıdı. "Artık kimliğim elimde!" diyen oyuncu, son derece gururlu olduğunu dile getirdi.

Magazin 03-06-22 13:42

May B dans tiyatrosu Türkiye'de ilk kez Cemal Reşit Rey'de sahne aldı

"May B" dans tiyatrosu Türkiye'de ilk kez Cemal Reşit Rey'de sahne aldı

Yurthaber 30-05-22 13:11

Oyuncu Jessica May uzun süredir ortalarda yoktu! Hastalığa yakalandığını duyurdu

Brezilyalı oyuncu ve model Jessica May, başrolü Tolga Mendi ile paylaştığı Yeni Gelin adlı diziyle tanınmıştı. Yeni Gelin, Dert Bende, Çok Aramızda gibi projelerle ekranlara gelen Jessica May, hastalığını duyurdu.

Magazin 02-05-22 21:51

İnanılmaz! Otonom araç dünya hız rekoru kırdı

Milano Politeknik Üniversitesi'nden (Politecnico di Milano) bir ekip tarafından geliştirilen PoliMOVE adlı otonom otomobil, kendi alanında dünya hız rekoru kırdı. NASA'nın Cape Canaveral'daki Kennedy Uzay Merkezi'nde piste çıkan PoliMOVE, yaklaşık 309,3 km/s hıza ulaşarak yeni dünya rekorunun sahibi oldu.

Haber 02-05-22 18:18

Sezgin Tanrıkulu kimdir? Nereli? CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun Twitter adresi nedir?

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu günün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Diyarbakırlı siyasetçi, 1997 Robert Kennedy İnsan Hakları ödülüne layık görülmüştür. Peki Sezgin Tanrıkulu kimdir? Nereli? CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun Twitter adresi nedir? İşte Cumhuriyet Halk Partili isme ilişkin bilgiler...

Haber 25-04-22 12:01

İngiltere'nin eski başbakanı May, Ruanda'ya göçmen gönderilmesi kararını eleştirdi

İngiltere'nin eski başbakanı Theresa May, hükümetin kimi göçmenlerin Ruanda'ya gönderilmesi kararını eleştirdi. May, parlamentoda yaptığı konuşmada bu politikayı yasal, sürdürülebilir ve verimli olmadığı için eleştirdiğini aktardı.

Haber 19-04-22 23:00

Nostradamus'un kehaneti korkuttu! Savaş için tarih verdi

Rusya-Ukrayna savaşı sürerken bu durumun 3. Dünya Savaşı'na neden olup olmayacağı milyonlarca kişi tarafından merak edildi. Londra'daki büyük yangın, Adolf Hitler'in gelişi ve John F Kennedy suikastını bilmesiyle nam salan ünlü kahin Nostradamus'un, 3. Dünya Savaşı hakkında yıllar önce yaptığı kehanet korku saldı.

Haber 24-03-22 21:08

SLS: NASA'nın dev yeni Ay roketi

Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) dev yeni Ay roketini ilk kez çalıştırmaya hazırlanıyor. Uzay Fırlatma Sistemi, ya da ingilizce baş harfleriyle kısaca SLS olarak anılan roket, geriye sayım denemesi yapılmak üzere Kennedy Uzay Üssü'ne götürüldü. Her şey yolunda giderse, roketin asıl görevine, Ay'ın etrafına insansız bir deneme kapsülü göndermeye hazır olduğu kabul edilecek. Bunun da birkaç ay içinde gerçekleşmesi bekleniyor.

Haber 18-03-22 13:20

'Yabancı Gelin' dizisiyle ünlenen Brezilyalı oyuncu Jessica May Türk vatandaşı oldu

2018'de dünyaevine girdiği fotoğrafçı Hüseyin Kara ile mutlu bir evlilik sürdüren Brezilyalı Jessica May, Türk vatandaşı oldu. Bir süredir vatandaşlık için uğraşan ünlü oyuncu, haberi sosyal medyada duyurdu.

Magazin 18-03-22 07:39

Yıllar öncesinde söylemişti! Her dediği çıkan ünlü kahin Nostradamus, 3. Dünya Savaşı için tarih vermiş

Dünyaca ünlü kahin Nostradamus, Londradaki büyük yangın, Adolf Hitler’in gelişi ve John F Kennedy suikastını bilmesiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Yüzlerde yıl öncesinde yazdığı kehanet kitabında Nostradamus’un 3. Dünya Savaşı’nın tarihine yönelik olarak kullandığı ifadeler dikkatleri çekti. Nostradamus’un savaşla ilgili söylemleri yeniden gündem oldu.

Trend 25-02-22 10:54

Son dakika: İstanbul Boğazı gemi trafiğine kapatıldı! Ekipleri alarma geçiren olay

Son dakika haberi! İstanbul Boğazı, Liberya bayraklı 295 metre boyunda ve yaklaşık 170 bin ton kömür yüklü "CHENG MAY" isimli geminin makine arızası yapması nedeniyle gemi trafiğine kapatıldı. İstanbul Valiliği ise yaptığı açıklamada İstanbul Boğazı girişinde makine arızası yapan Liberya bayraklı gemiye ekiplerin müdahale ettiğini duyurdu. Öte yandan boğaz trafiğinin 21.40 itibarıyla tekrar açılacağı belirtildi.

Haber 12-02-22 17:33

Gizemini koruyor! Gizli belgeler yayımlandı: Kennedy suikastında Rusya izi

ABD'nin 35. Başkanı John F. Kennedy’nin hayatını kaybettiği suikasta ilişkin gizem kendini korurken Biden yönetimi, gizli 1500 yeni belgeyi Ulusal Arşivler ve Kayıtlar İdaresinin (NARA) internet sitesinde halka açtı. Belgelerde suikastçı Lee Harvey Oswald’ın Başkan Kennedy’yi öldürmeden sadece iki ay önce bir KGB ajanıyla görüştüğü bilgisine yer verildi.

Haber 17-12-21 09:56

NASA, IXPE'yi uzaya gönderdi! En sıra dışı nesneler hakkında bilgi verecek

Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi'nin (NASA) IXPE aracı, SpaceX'in roketi ile Florida'daki Kennedy Uzay Merkezi'nden başarıyla uzaya gönderildi. 3 teleskoplu bir gözlem aracı olarak öne çıkan IXPE, NASA'dan Thomas Zurbuchen'e göre uzaydaki en sıra dışı ve heyecan verici nesneler hakkında bilgi verecek.

Haber 09-12-21 15:03

Sakatlığı sebebiyle futbolu bırakan Kennedy piyangodan 1 milyon sterlin kazandı

Sakatlığı sebebiyle futbolu erken bırakan eski Sheffield United oyuncusu Terry Kennedy, piyangodan 1 milyon sterlin kazandı.

Spor 19-11-21 19:50

Estetik bağımlısı kadın göğüsleri için servet harcadı! Ancak ayakkabılarını bile bağlayamıyor

Leicestershire'da yaşayan 23 yaşındaki Amber May, hayalindeki vücuda ulaşmak için defalarca estetik ameliyat oldu. Fiziğinin göz kamaştırıcı olduğunu düşünen May, onlarca operasyon için 70 bin sterlin (yaklaşık 934 bin TL) harcadı.

Trend 12-11-21 09:29

Simon Baker ve Laura May Gibbs ayrıldı! Sebebi olay oldu

Simon Baker, aşı karşıtı olan moda tasarımcısı sevgilisi Laura May Gibbs ile ilişkisini sonlandırdı. Çiftin ayrılık sebebi ise Baker'in sevgilisinin aşı karşıtlığıydı.

Magazin 09-11-21 16:55

ABD yönetimi, Kennedy suikastına ait bazı gizli belgeleri 15 Aralık’ta yayımlayacak

ABD’de eski Başkan John F. Kennedy’nin suikastıyla ilişkili gizli belgelerin bir bölümünün 15 Aralık’ta yayımlanacağını, geri kalanların ise bir yıl içinde yayına hazır hale getirileceği açıklandı.

Haber 23-10-21 21:14