Ak Parti Milletvekili Adaylari Ne Zaman Aciklanacak Haberleri

Eski AK Partili Şamil Tayyar'dan dikkat çeken iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'nin çağrısını televizyondan öğrendi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin PKK elebaşı Abdullah Öcalan çağrısı siyaset gündeminin seyrini tamamen değiştirdi. Bahçeli'nin çağrısından sonra ana gündem maddesi bu konu olurken, eski AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar dikkat çeken bir iddiaya yer verdi. Tayyar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Bahçeli'nin yaptığı açıklamadan habersiz olduğunu ve Erdoğan'ın bu açıklamayı televizyondan öğrendiğini söyledi. Tayyar ayrıca bunun tahmin değil, bilgi olduğunu da vurguladı.

Haber 2024-10-24 10:29:00

Boşanma davalarıyla ilgili karar! 1 yıla iniyor...

TBMM Adalet Komisyonunda, yargıya ilişkin düzenlemeler içeren kanun teklifinin görüşmelerine başlandı. Boşanma davası reddiyle ilgili süre kısaltıldı. AK Parti İstanbul Milletvekili Alan, "Boşanma davasının reddine dair kararın kesinleşmesinden itibaren 3 yıl içinde ortak hayatın yeniden kurulamaması durumunda eşlerden birinin istemi üzerine boşanmaya karar verileceğine ilişkin hükümde yer alan süre 1 yıla indirilecektir." dedi.

Haber 2024-10-22 17:47:39

AK Parti'den ‘Yenidoğan çetesi’ açıklaması: Taviz vermeyeceğiz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Türkiye’nin günlerdir konuştuğu yenidoğan bebek çetesiyle ilgili, “Her ne olursa olsun cinayet şebekesi sağda, solda tehditler savurmaya da devam ediyor. Bunların hiçbirine biz taviz verecek kadro değiliz. Bu çetenin hak ettiği cezayı alabilmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

Haber 2024-10-19 14:49:16

AK Partili vekil Ali Keskinkılıç'ın eleştirilere verdiği tepki tartışma yarattı: O yolları baban mı açtı, deden mi açtı?

AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, partisinin ilçe Kongresinde bölgeye yatırım yapılmadığı eleştirilerine "Koskoca fabrika temeli atıyoruz, adam orada geliyor başka bir şey konuşuyor. Ahkam kesiyor. Yazıyor sosyal medyada, ‘ne yaptınız’ diyor. Memlekete gelip giderken OSB’ye gir bakalım. O yolları baban mı açtı? Deden mi açtı? Allah’tan korkun. Bu boş adamların, bu boş konuşanların bu memleketten uzaklaşması lazım. Boş konuşa konuşa bu memleketi bu hale getirdiler" şeklinde konuştu.

Haber 2024-10-19 13:13:07

AK Partili vekil Adem Çalkın'dan Muhammed Halitoğlu açıklaması! 'Bana ve aileme saldırdı'

AK Parti Kars Milletvekili olan Adem Çalkın, Muhammed Halitoğlu'nun kardeşi tarafından silahla vurulmasıyla ilgili açıklama yaptı. Çalkın, Halitoğlu'nun gazeteci olmadığını ifade ederek "Öyle ki; hakarete varan söylemlerle itibar suikastları yapmakta, iftiralarla şahsıma ve aileme saldırmaktadır" dedi.

Haber 13-10-24 21:00

AK Partili vekilin kardeşinden silahlı saldırı! AK Partili vekil Çalkın açıklama yaptı: 'Aileme ve bana dayanaksız iddialarda bulundu'

AK Parti Kars Milletvekili olan Adem Çalkın'ın Kars'ta yaşayan kardeşi Harun Çalkın, abisi aleyhine haber yaptığı için bir haber sitesinin yöneticisine silahlı saldırı gerçekleştirdi. Silahlı saldırıda sitenin genel yayın koordinatörü Muhammed Halitoğlu ile birlikte bir vatandaş yaralandı. Çalkın, silahıyla birlikte poliste teslim olurken ifadesinde Halitoğlu'nun ailesine ve hakaret ettiğini iddia etti. Öte yandan olayla ilgili olarak AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın bir açıklama yaptı.

Haber 13-10-24 20:02

ORC Araştırma sonuçları paylaştı! İşte vatandaşların en güvendiği 20 milletvekili

ORC Araştırma, 'Vatandaşların en güvendiği 20 milletvekili' anketinin sonuçlarını paylaştı. Ankette en fazla milletvekili bulunduran parti CHP oldu. 5-11 Ekim tarihleri arasında yapılan ankette CHP'nin ardından AK Parti geldi. Listenin ilk başında ise CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır yer aldı.

Haber 13-10-24 18:14

Ne CHP ne AK Parti! Türkiye'de birinci parti artık değişti... Siyasi iklimi en iyi yansıtan anket

2023 ve 2024'teki kritik seçimlerin ardından Türkiye bir süredir yine erken seçim tartışmalarına girdi. Bu da anket şirketlerinin yayınladığı sonuçlara ilgiyi artırıyor. Son anket çalışması ise ASAL'dan geldi. Sonuçlarda birinci parti ne AK Parti ne de CHP çıktı.

Haber 10-10-24 08:21

AK Partili Böhürler'den BM açıklaması: Üçüncü dünya savaşını önlemek için kuruldu

AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler TBMM'de bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasına, "Bu konuşmanın başlığını 'dünya tehdit altında' olarak belirlemek istiyorum" diyen Böhürler, Birleşmiş Milletler'in misyonuyla ilgili de önemli bir açıklama yaptı. Böhürler, "Birleşmiş Milletler üçüncü dünya savaşını önlemek için kuruldu" ifadelerini kullandı.

Haber 04-10-24 12:49

Narin Güran'ın cansız bedeni bulunmuştu! TBMM'de CHP ve DEM'in önerileri kabul edilmedi

Türkiye, Narin cinayetini merak ederken CHP ve DEM Parti süreçle ilgili TBMM'de öneride bulundu. CHP Diyarbakır Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu Narin cinayetiyle ilgili ortak bir komisyon kurulması yönünde bir öneride bulundu. Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Cüneyt Yüksel, yürütülen soruşturmaya ilişkin Meclis tarafından görüşme yapılmasının doğru olmayacağını belirtti.

Haber 02-10-24 20:23

AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci partisinden istifa etti! 'Soruşturmada oğlumun adının geçtiğini öğrendim'

AK Parti Milletvekili Ahmet Zenbilci sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla partisinden istifa ettiğini duyurdu. Söz konusu paylaşımda Zenbilci'nin, "Bir adli soruşturmada oğlumun da adının geçtiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım." ifadelerini kullanması dikkat çekti. Zenbilci'nin oğlunun adının karıştığı soruşturmanın uyuşturucuyla ilgili olduğu öne sürüldü.

Haber 30-09-24 15:23

Damada jet hızında tahliye! Galip Ensarioğlu, kızının hırsızlıktan tutuklanıp serbest bırakılan eşiyle gündemde: 'Siyasi baskı' iddiasına yanıt verdi

Narin Güran cinayeti üzerine Güran ailesi hakkında yaptığı yorumla çok tartışılan AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu şimdi de damadı hakkında verilen kararla gündeme geldi. İstanbul'da 30 milyon liralık kripto para dolandırıcılığında Ensarioğlu'nun damadı da tutuklandı. Damat Mutlu Akbulut tutuklanmasının üzerinden 24 saat geçmeden jet hızında serbest bırakılınca akıllarda soru işaretleri oluştu. Ensarioğlu 'kararda siyasi baskı olduğu' iddiasına yanıt verdi.

Haber 30-09-24 12:13

16 vali birden değişti! İçlerinde en çok o isim dikkat çekti... Deprem döneminin tepki çeken Valisi Rahmi Doğan'a ödül gibi atama

Resmi Gazete'de gece yarısı yayımlanan karara göre 16 ilin valisi değişti. Listede en dikkat çeken isim Sakarya'ya atanan Rahmi Doğan oldu. Doğan, 6 Şubat depremlerinde Hatay Valisiyken depremin 37. gününde AK Parti'den milletvekili olmak için görevinden istifa etmişti. Karar kamuoyunda tepki çekince AK Parti Doğan'ı aday göstermemişti. 1,5 yılın ardından Doğan yeniden vali olarak döndü.

Haber 19-09-24 00:16

Narin'in amcası Salim Güran ile AK Partili Galip Ensarioğlu'nun fotoğrafı ortaya çıktı! Aile bizim dostumuz demişti

Narin Güran cinayetiyle ilgili sır perdesi henüz aydınlatılamazken; 'Bilip söylemememiz gereken şeyler var' ifadelerini kullanan AK Parti milletvekili Galip Ensarioğlu'nun, tutuklu bulunan amca Salim Güran ile aynı karede olduğu fotoğraf ortaya çıktı. Ensarioğlu'ndan ise yeni açıklama geldi.

Haber 18-09-24 16:24

Galip Ensarioğlu'ndan 'istifa edecek' iddiasına yalanlama! Narin Güran cinayeti sonrası söyledikleri tartışma yaratmıştı, yeni açıklama geldi

Türkiye'yi sarsan 8 yaşındaki Narin Güran cinayeti sonrası AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu'nun "Bizlerin bazen bilmediği, bazen de bilip söylemememiz gereken şeyler var çünkü aile, bizim dostlarımızdır" sözleri tartışma yaratmıştı. Gelen tepkiler sonrası Sözcü'ye açıklamalarda bulunan Ensarioğlu'ndan istifa sinyali geldiği iddia edilmişti. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Ensarioğlu ise iddiaları yalanlarken "Artan kararlılıkla devam ediyorum" dedi.

Haber 11-09-24 14:05

Eski Bakan Hulusi Akar'ın eğitim ile ilgili sözleri gündem oldu! Eğitimin amacı bilgi değil Allah korkusudur

Eski Milli Savunma Bakanı ve AK Partili milletvekili Hulusi Akar'ın eğitim ile ilgili yaptığı açıklama gündem oldu. Katıldığı bir etkinlikte Akar, "Eğitimin amacı ne? Eğitim bilgi değil arkadaşlar. Bilgi üniversitede oluyor, meslekte oluyor. Eğitimin amacı bir Allah korkusu, iki kuldan utanma..." dedi.

Haber 10-09-24 22:09

Canlı yayında esip gürledi, Galip Ensarioğlu'na isyan etti! Fatih Portakal'dan Narin'in köyü hakkında çarpıcı sözler

Narin Güran'ın öldürülmesi üzerine yıllar önce merdivenden düşerek yaşamını yitirdiği söylenen ablasının ölümü de gündemde. Gazeteci Fatih Portakal da ablanın ölümüyle ilgili dosyanın yeniden açılmasını istedi. Portakal ayrıca AK Parti milletvekili Galip Ensarioğlu'na isyan etti.

Haber 10-09-24 08:57

AK Parti'nin Diyarbakır vekilleri şova devam ediyor! Önce Galip Ensarioğlu şimdi de Suna Kepolu! Narin'in cenazesinde hatıra fotoğrafı çektirdi

Türkiye, günlerdir aranan 8 yaşındaki Narin Güran'a ağlıyor. Narin'in cansız bedeni 19. günde bulunmuştu. Herkesi kahreden bu gelişme sonrası dikkat çeken olaylar yaşanıyor. AK Parti Diyarbakır milletvekili Galip Ensarioğlu'nun "Bizlerin bazen bilmediği, bazen de bilip söylemememiz gereken şeyler var. Aileyle benim 40 yıllık dostluğum var" sözleri tepki çekmişti. Bugün de AK Parti Diyarbakır milletvekili Suna Kepolu Narin'in cenazesi sonrası cami bahçesinde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber 09-09-24 13:42

AK Partili Galip Ensarioğlu'ndan 'Narin' açıklaması! Aileyle 40 yıllık dostluğum var, Bizlerin bazen bilmediği bazen de bilip söylemememiz gereken şeyler var

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu'nun Narin ile ilgili canlı yayındaki sözleri dikkat çekti. Aileyle 40 yıllık dostluğunun olduğunu ifade eden Ensarioğlu, soruşturmada son aşamaya gelindiğini ifade ederek "Bizlerin bazen bilmediği, bazen de bilip söylemememiz gereken şeyler var" dedi.

Haber 08-09-24 19:25

Şamil Tayyar'dan dikkat çeken Dilan ve Engin Polat paylaşımı: Toplum vicdanını rahatsız etmiştir

Dilan ve eşi Engin Polat'ın 3 ayrı suçtan toplam 20'şer yıldan 40'ar yıla kadar hapisle cezalandırılmasının istendiği, toplam 28 sanığın yargılandığı dava kapsamında Çorlu ilçesindeki Karatepe Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu bulunan Engin Polat tahliye edildi. Dilan Polat'ın ardından Engin Polat'ın da cezaevinden çıkması gündem olurken, eski AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar'dan dikkat çeken bir yorum geldi. Karara tepki gösteren Tayyar, "Toplum vicdanını rahatsız etmiştir" dedi.

Haber 06-09-24 21:54

AK Parti Milletvekili Ayhan Gider: Herkes gücünü milletten alacak

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Bayramiç ilçesinde köy muhtarlarıyla bir araya geldi. Gider, millete hakaret edenleri eleştirdi ve siyasetin milletle birlikte yapılması gerektiğini söyledi.

Haber 06-09-24 19:44

Özgür Özel bile şaşırıp arkasına döndü! AK Partili isim kürsüye çıkınca alanı terk ettiler 'O zaman emekliler ölsün'

Sivas Kongresi'nin 105. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Sivas'ta gerçekleştirilen törende CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in konuşma yapmasının ardından kürsüye AK Parti TBMM Grup Başkanı Abdullah Güler çıktı. Güler çıktığı sırada bazı vatandaşların tepki gösterip alanı terk ettiği görülürken bir vatandaşın sözleri de dikkat çekti. Vatandaşların alanı terk ettiği esnada Özgür Özel'in bile şaşkınlıkla arkasını dönüp baktığı görüldü. Güler'den konuyla ilgili açıklama geldi.

Haber 04-09-24 13:03

CHP'li Tuncay Özkan Erdoğan'ı hedef aldı, AK Parti'den tepkiler gecikmedi: 'Bizim düşüncemizde anne kutsaldır ancak...'

CHP'li Tuncay Özkan, muhalefet için "Gösteriş müptelası elitistler" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sert sözlerle hedef aldı. Erdoğan'a "Seni sarayın züppesi seni!" ifadelerini kullanan Özkan'a AK Partililerden peş peşe tepkiler geldi. AK Parti Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı ise Özkan'a küfür ederek, "Bizim düşüncemizde anne kutsaldır. Ancak müptezel Tuncay Özkan'nın dilinden dökülen salyalar ancak o.... çocuğundan sadır olabilir." paylaşımı yaptı. Özkan hakkında soruşturma başlatıldı.

Haber 25-08-24 19:29

Hem AK Parti'de hem CHP'de arttı! TBMM'de milletvekili transferleri: Sandalye dağılımı değişti

TBMM'de son milletvekili transferleriyle sandalye dağılımı değişti. AK Parti ve CHP'nin milletvekili sayıları arttı.

Haber 21-08-24 10:15

Hamza Dağ canlı yayında duyurdu! 15 belediye başkanı ve 2 milletvekili AK Parti'ye katılıyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, yaptığı açıklamada 15 belediye başkanı ve 2 milletvekilinin AK Parti'ye katılacağını duyurdu.

Haber 13-08-24 13:29

Ahmet Davutoğlu'ndan 'AK Parti' talimatı: Geçeceksek genel başkanımızla hep birlikte geçeriz!

AK Parti'ye geçeceği öne sürülen Gelecek Partisi milletvekili Nedim Yamalı, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu'nun talimatıyla AK Parti'yle görüştüklerini söyledi. Yamalı'nın açıklamasına göre Ahmet Davutoğlu da AK Parti'ye geçebilir! Bu açıklamalar üzerine Ahmet Davutoğlu kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Haber 11-08-24 15:03

AK Partili vekil Serkan Bayram Nobel Barış Ödülü’ne aday gösterildi! Engelsiz bir dünya ve Türkiye için çalışıyoruz

AK Parti İstanbul Milletvekili avukat Serkan Bayram, Avrupa Parlementosu (EES) Avrupa Ekonomik Senatosu tarafından Nobel Barış Ödülü’ne aday olarak gösterildi. Bayram Mynet'e açıklamalarda bulundu. "Engelli haklarına yönelik mücadelemizden dolayı bizi Nobel'e aday gösterdiler" diyen Bayram, "Engelsiz bir dünya ve Türkiye için çalışıyoruz" dedi.

Haber 07-08-24 18:36

Niğde'de toplu köpek itlafı iddiası gündem yaratmıştı! 'Üzeri toprakla örtülmemeli' AK Partili vekilden paylaşım 'Bu güler yüzlü köpeğe ve yavrularına...'

Niğde'de toplu köpek itlafı iddiası gündem yaratmış, sosyal medyada toplu mezar iddiasının görüntüleri paylaşılmıştı. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, iddianın gerçek dışı olduğunu söylemişti. Son olarak AK Parti İstanbul Milletvekili Müşerref Pervin Tuba Durgut sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Niğde Belediyesi'ni etiketleyerek bir köpeğin fotoğrafını ve hikayesini paylaşıp "Sorumlular hakkında gerekli müeyyideler uygulanmalı, bu işin üzeri toprakla örtülmemelidir" dedi.

Haber 07-08-24 16:36

Son dakika | Instagram için AK Parti'den pozitif mesaj: Kısa sürede açılacağını düşünüyorum!

Son dakika haberi: Türkiye "Instagram açılacak mı, Instagram yasağı ne zaman kalkacak?" sorularının yanıtını arıyor. Instagram'ın akıbetiyle ilgili sis perdesini ortadan kaldıracak açıklama AK Parti'den geldi. Devam eden görüşmelerle ilgili konuşan Hasan Yalçın "Kısa sürede açılacağını" düşünüyorum diye konuştu.

Haber 07-08-24 15:42

Meclis'teki o yumruktan sonra ilk kez konuştu 'Keşke olmasaydı! Bazılarına hak ettiği dilden konuşmak gerekiyor'

TBMM Genel Kurulu’nda 24 Temmuz günü DEM Partili Mersin Milletvekili Ali Bozan’a AK Parti sıralarına yönelik söylediği hakaretler sonrasında yumruk atan eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu olayla ilgili bugün ilk kez konuştu. Karaismailoğlu, sabrın bir sınırı olduğunu belirterek bazılarına hak ettiği dilden konuşmak gerektiğini söyledi.

Haber 03-08-24 15:00

AK Parti kulislerinde bu tarih konuşuluyor! En az 3 milletvekili ve bazı belediye başkanlarına rozet takılacak

AK Parti’de uzun süredir kulislerde konuşulan milletvekili transferleri için 23'üncü kuruluş yıl dönümü etkinliğinin beklendiği öne sürüldü. 14 Ağustos'taki törende, Saadet Partisi, Gelecek Partisi ve İYİ Parti'den istifa eden en az 3 milletvekili ile bazı belediye başkanlarına rozet takılacak.

Haber 31-07-24 09:11

AK Partili milletvekili Muammer Avcı kalp krizi geçirdi: Tedavisi yoğun bakımda devam ediyor

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı kalp krizi geçirdi. Avcı'nın kalbine stent takıldığı bildirildi.

Haber 30-07-24 16:14

MHP'lilerin topa tuttuğu Alparslan Türkeş ateş püskürdü: Hepsi 30 yıldır soy ismimin ekmeğini yiyor! Gansterliği size o mu öğretti?

AK Parti Milletvekili Tuğrul Türkeş cezaevindeki Osman Kavala'yı ziyaret edeceğini açıklayacağından bu yana MHP'lilerin yaylım ateşinin hedefinde. Son olarak MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Türkeş için "Soy ismini taşımayı beceremiyor" demişti. Zehir zemberek çıkışlara Türkeş'ten de çok konuşulacak yanıtlar geldi. MHP'liler için "Hepsi 30 yıldır soy isminin ekmeğini yiyor" diyen Türkeş, sosyal medyadan "Seni mermi manyağı yapacağım" şeklinde tehditler aldığını söyledi.

Haber 30-07-24 15:50

Ne yaptıysa beğendiremedi! Mehmet Şimşek vatandaştan kırık not aldı: AK Parti ve MHP detayı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek için anket yapıldı. Vatandaşlara ‘Mehmet Şimşek'i beğeniyor musunuz?’ sorusu soruldu. En dikkat çeken yanıtlar AK Parti ve MHP’li katılımcılardan geldi. Toplamda ise yüzde 60’lık bir kesim Şimşek’i beğenmediğini dile getirdi.

Finans 30-07-24 15:45

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten CHP'li Tan'a tepki: Mavi Vatan omurgasına saldıran konuşmadır

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik gündeme dair açıklamalarda bulundu. Çelik, CHP Milletvekili Namık Tan'ın açıklamalarına ilişkin, "Açıklamaları, Yunan ve Rum basınında coşkuyla karşılandı. Hiçbir cımbızlama yoktur, Mavi Vatan omurgasına saldıran konuşmadır. Eleştiri ile siyasi savrulmayı karıştırmamak lazım" dedi.

Haber 29-07-24 18:18

Tuğrul Türkeş'ten 'Gezi Parkı Davası' tutuklularına ziyaret açıklaması! 'Adalet Bakanlığı onay verdi'

AK Parti Milletvekili ve Avrupa konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Türk Delegasyonu Başkanı Tuğrul Türkeş, sosyal medyadan dikkat çeken bir açıklama yaptı. Türkeş, 'Gezi Parkı Davası' tutuklularına ziyaret için Adalet Bakanlığı tarafından onay verildiğini ifade etti.

Haber 27-07-24 19:20

TBMM'de yeni gerilim! Sırrı Sakık'ın Sizin grubunuzdan bir kadın arkadaş çıkıp grubumuza o... ç... dedi sözleri ortalığı karıştırdı

TBMM Genel Kurulu'nda 'Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi' görüşmeleri sırasında yeni bir gerilim daha yaşandı. AK Parti ile DEM Parti milletvekilleri arasında yaşanan yumruklu kavganın ardından birleşime ara verildi. Daha sonra söz alan DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık, geçmişte yaşanan kavgayı hatırlatarak "Sizin grubunuzdan bir kadın arkadaş çıkıp grubumuza o... ç... dedi" ifadelerini kullandı. Bu sözlerin ardından yine gerilim yaşandı.

Haber 25-07-24 00:05

AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök: 'Şahsıma karşı itibar suikastidir'

AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, kendisi ve eşi hakkında yapılan haberlere yanıt verdi. Ök, "Bu haber ve söylemler tamamen şahsıma karşı itibar suikastidir" dedi.

Haber 24-07-24 19:34

Meclis'te gergin anlar! DEM ve AK Partili vekiller arasında kavga çıktı: Karaismailoğlu, DEM'li vekile yumruk attı

TBMM'de yine tansiyon yükseldi. Kürsüde bulunan DEM Milletvekili Ali Bozan, konuşma yaptığı sırada "AK Parti hırsızdır" deyince ortalık karıştı. AK Partili vekillerin de karşılık verdiği olay, fiziki kavgaya dönüştü. Kavgada eski bakan ve AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, DEM Parti Mersin Milletvekili Ali Bozan’a yumruk attı.

Manşet 24-07-24 18:22

AK Partili Baykan'ın sözleri komisyonu karıştırdı! Gece yarısı kendini arayan kadına 'sizlerin uyutulması gerek' demiş

Son günlerin en sıcak konusu sokak hayvanlarıyla ilgili yapılan düzenleme. Teklifin görüşüldüğü komisyonda ise gerginlikler bitmiyor. Son olarak AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan konuyla ilgili gece yarısı bir kadının kendini aradığını ve yanıt olarak ise 'sizlerin uyutulması gerek' dediğini ifade etti. Bu sözler komisyonda tepki çekti.

Haber 23-07-24 15:56

AK Parti'den 31 Mart özeleştirisi: Seçmen incindiğini ifade etti, bizi uyardı

31 Mart seçimlerinde tarihinde ilk kez ikinci parti konumuna düşen AK Parti'den özeleştiri geldi. Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Yılmaz Kars'ta yaptığı konuşmada, "İnsanımız yerel seçimde zaman zaman sandığa gitmeyerek, sandığa gidip biraz incinmişliğini ifade eden geçersiz oy kullanarak veya başka partileri tercih ederek bize bir uyarıda bulundu." ifadelerini kullandı.

Haber 20-07-24 15:50

Son seçim anketi yayınlandı! Bu zamana kadarki en dikkat çeken oran: Zirvede 1.7 puanlık fark

Temmuz ayında yapılan ve 2 bin katılımcının olduğu son anket Asal Araştırma ve Danışmanlık şirketi tarafından yayınlandı. Vatandaşlara 'Bu pazar milletvekili seçimi olsa kime oy verirsiniz? sorusu yöneltildi. CHP birinci parti çıkarken son yerel seçimlerde olduğu gibi AK Parti yine ikinci parti olarak çıktı. Zirvedeki rekabette puan farkının 1.7 olması ise dikkat çekti.

Haber 20-07-24 09:43

Sert sözler canlı yayında okundu! Tuğrul Türkeş'in 'Osman Kavala' çıkışına MHP'den zehir zemberek tepki

Siyasetin gündemine damga vuran çıkış Alparslan Türkeş'in oğlu, AK Partili milletvekili Tuğrul Türkeş'ten geldi. Türkeş, Gezi davası hükümlüsü Osman Kavala'yı ziyaret edeceğini açıklayarak son zamanların en dikkat çeken çıkışlarından birine imza attı. CHP lideri Özgür Özel "Bakalım MHP ne diyecek" demişti. MHP'den Türkeş'in Osman Kavala çıkışına tepkiler gecikmedi.

Haber 17-07-24 10:08

En düşük emekli maaşının açıklanma anına muhabirin sorusu damga vurdu! 'Adaletsizlik yok mu?' sorusuna AK Partili Güler'den yanıt

Milyonların beklediği 'en düşük emekli maaşı ne kadar olacak?' sorusu nihayet yanıt buldu. 10 bin lira olan maaş 12 bin 500 liraya çıkarıldı. Açıklamayı yapan AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler'e bir muhabir tarafından yöneltilen soru ise toplantıya damga vurdu. 'Adaletsizlik yok mu?' diyen muhabire Güler'in cevabı ise 'bütçemizin büyüklüğü belli' oldu.

Finans 16-07-24 13:07

En düşük emekli maaşı son dakika: Kamera karşısına geçip rakamı açıkladı: 10 bin liraydı, emekliye ek zam belli oldu

Son dakika haberi… Yüzde 24,73’lük artışa rağmen yüzde 0 zam alanlar için emekliye zam düzenlemesi Meclis’e geliyor. Peki Bağ-Kur (4b) SSK (4a) en düşük emekli maaşı ne kadar oldu? Temmuz 2024 emekli zammı kaç TL? Açıklama AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler’den geldi. Emekli kök maaşı 8018 TL’nin TL’nin altında olanlar dikkat!

Finans 16-07-24 12:13

'AK Parti' formülünü açıklayıp isim isim saydı: 'Muhalif kesimle net olarak temas halindeler! Parti iki parça halinde'

Siyaset sahnesi önümüzdeki günlerde çok konuşulacak milletvekili transferlerine gebe olabilir. Gelecek Partisi'nden özellikle üç milletvekilinin adı AK Parti'ye geçecekleri iddiasıyla gündeme geldi. Gazeteciler Barış Terkoğlu ve İsmail Saymaz o isimleri açıkladı. Terkoğlu "Gelecek Partisi içindeki muhalif kanat, AK Parti içerisindeki arayışta olan ekiple şu an net bir şekilde görüşme içinde" dedi.

Haber 16-07-24 11:41

Emekliye zamda son dakika haberi! En düşük emekli maaş zammında rakam belli oldu: Bu akşam Erdoğan'ın önüne gidecek

Son dakika emekliye ek zam haberleri... En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Sona gelindi! AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler milyonların merak ettiği rakamı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunacaklarını açıkladı. Tarihi de bildirdi.

Finans 15-07-24 14:22

Size yakında bir imkan daha vereceğim diyerek ilk kez duyurdu! Soylu'dan 'dokunulmazlık' kararı

Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından sert açıklamalarda bulundu. Kendisine yönelik yıllardır intikam ve iftiralarla dolu haberle yapıldığını ve bunun son bulmadığını belirten Soylu, "Size yakında bir imkan daha vereceğim. Dokunulmazlığımın kalkması için TBMM’ye müracaat edeceğim" dedi.

Haber 13-07-24 14:44

SON DAKİKA: Emekliye ek zam ne kadar olacak? Bağ-Kur SSK en düşük emekli maaşında seçenekler 2’ye inmişti: Şimşek’in 12 bin liraya onay verdiği iddia edildi

Son dakika haberi… Emekli maaşı hesaplaması 1.8 milyon emekli için devam ediyor. Yüzde 24,73’lük artış ile sıfır zam alan 2 milyona yakın kişi için kritik tarihi AK Parti açıkladı. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Emekliye ek zamda son durum ne? Ankara kulislerinde dikkat çeken bir iddia gündeme geldi. Masada seçeneklerin azalması ile Maliye Bakanı Şimşek’in en düşük emekli aylığı için 12 bin TL’ye onay verdiği ve rakamın Erdoğan’ın önüne gideceği belirtildi. İşte detaylar…

Finans 13-07-24 08:13