Ak Parti Secim Beyannamesi Saat Kacta Aciklanacak Haberleri

Kritik zirvede asgari ücrete zam masadaydı! Özgür Özel, Erdoğan'a talebini iletti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan CHP Genel Merkezi'nde bir araya geldi. 18 yıl aradan sonra gerçekleşen kritik görüşme 1,5 saat sürdü. Görüşme sonrası CHP'den açıklama gelirken, Özgür Özel'in asgari ücrete zam talebini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ilettiği öğrenildi.

Haber 2024-06-12 06:45:15

SON DAKİKA | Erdoğan-Özel görüşmesi sona erdi! Kritik görüşme 1,5 saat sürdü, ilk açıklama geldi: 'Olumlu sonuçlar doğuracak'

Son dakika haberi: Günlerdir konuşulan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasındaki kritik görüşme sona erdi. 1,5 saat süren görüşme sonrasında AK Parti Genel Merkezi'nden ayrılan Özgür Özel açıklama yapmadı. CHP kaynakları ve AK Parti'den ilk açıklama gelirken Özel görüşmeye ilişkin "Olumlu sonuçlar doğuracağına dair iyimserim" dedi.

Haber 2024-05-02 16:03:21

Tüm gözler Erdoğan-Özel görüşmesinde! 8 yıl sonra bir ilk olacak... Masada neler var?

Günlerdir konuşulan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasındaki görüşme saat 16.00'da AK Parti genel merkezinde gerçekleşecek. Merakla beklenen görüşmede ana gündem maddesi yeni anayasa çalışmaları. Görüşmede Erdoğan ve Özel'e kurmayları da eşlik edecek.

Haber 2024-05-02 06:56:24

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Özel arasındaki görüşmenin detayları belli oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP lideri Özgür Özel arasındaki görüşmenin detayı belli oldu. Erdoğan ile Özel, 2 Mayıs Perşembe günü AK Parti Genel Merkezi'nde saat 16.00'da görüşecek.

Haber 2024-04-30 18:08:27

CHP'den Hatay açıklaması! Saat verip alınan kararı duyurdular

Hatay'da Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen AK Parti'li Mehmet Öntürk'ün yarın mazbatasını alacağı öğrenilirken, Hatay'da bulunan CHP genel başkan yardımcıları Gökçe Gökçen ile Murat Bakan'ın Ankara'ya giderek Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) itirazda bulunacağı öğrenildi. CHP sosyal medya hesabından saat verip alınan kararı açıkladı. Yapılan açıklamada, "İtirazlar devam ederken işi oldu bittiye getirerek AK Parti adayına mazbata verme girişimi hukuksuzdur ve bizim nezdimizde hükümsüzdür." dedi.

Haber 06-04-24 00:05

Erdoğan kurmaylarıyla seçim sonuçlarını masaya yatırıyor: AK Parti MYK başladı

AK Parti'de seçim sonuçlarına ilişkin ilk değerlendirme MYK'da yapılacak. MYK toplantısı saat 15.00'te başladı.

Haber 02-04-24 16:03

İşte Türkiye genelinde partilerin oy oranı! 2024 yerel seçimlerinde hangi parti yüzde kaç oy aldı? CHP ilk kez birinci parti…

2024 yerel seçimlerinde oy verme işlemi tamamlandı, oyların sayımı ise sürüyor. Saat 20.17 itibarıyla sandıkların yüzde 25,87’i açıldı. CHP oyların 39,23’unu alırken, AK Parti’nin oy oranı yüzde 37,83 olarak belirlendi.

Haber 31-03-24 20:27

ESENYURT seçim sonuçları: Esenyurt'ta seçimi kim kazandı? AK Parti mi, CHP mi? 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları

Esenyurt seçim sonuçları tüm oy kullanan vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İstanbullular bugün sandık başına giderek 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçti. 32 ilde bir saat erkene alınan oy verme işlemi 07.00’da başladı ve saat 17.00 itibariyle sona erdi. Peki, Esenyurt'ta seçimi kim kazandı? AK Parti mi yoksa CHP mi? İşte 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları...

Finans 31-03-24 18:31

CANLI BEYOĞLU-BÜYÜKÇEKMECE seçim sonuçları: Beyoğlu ve Büyükçekmece'de seçimi kim kazandı? AK Parti mi, CHP mi?

Beyoğlu ve Büyükçekmece seçim sonuçlarına dair araştırmalar yoğunlaştı. Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için sandık başına gitti. 32 ilde bir saat erkene alınan oy verme işlemi 07.00’da başlarken, saat 17.00 itibariyle tüm yurtta oy verme işlemi sona erdi. Peki, Beyoğlu ve Büyükçekmece'de seçimi kim kazandı? AK Parti mi, CHP mi? İşte 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları...

Finans 31-03-24 18:19

CANLI BEYLİKDÜZÜ seçim sonuçları: Beylikdüzü'nde seçimi kim kazandı? AK Parti mi, CHP mi? 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları

Beylikdüzü seçim sonuçlarına dair araştırmalar yoğunlaştı. Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için sandık başına gitti. 32 ilde bir saat erkene alınan oy verme işlemi 07.00’da başlarken, saat 17.00 itibariyle tüm yurtta oy verme işlemi sona erdi. Peki, Beylikdüzü'nde seçimi kim kazandı? AK Parti mi, CHP mi?

Finans 31-03-24 18:06

CANLI BAKIRKÖY SEÇİM SONUÇLARI! Artık sonuçlar açıklanıyor: Bakırköy'de seçimi kim kazandı?

Bakırköy'deki seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Bakırköy'de AK Parti Ali Talip Özdemir'i, CHP'nin adayı olan Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu karşısında aday olarak göstermişti. 2019 yılında CHP, seçimi yüzde 32'lik ezici bir farkla kazanmıştı. Bugün yapılan seçim sonuçları da Bakırköy'de belli oldu. Bakırköy seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

Finans 31-03-24 17:50

CANLI | BAHÇELİEVLER SEÇİM SONUÇLARI! Artık sonuçlar açıklanıyor: Bahçelievler'de seçimi kim kazandı?

Bahçelievler seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Bahçelievler'de AK Parti mevcut belediye başkanı Hakan Bahadır'ı, CHP'nin adayı olan Emine Gülizar Emecan karşısında yeniden aday olarak göstermişti. 2019 yılında AK Parti, seçimi yüzde 4'lük küçük bir farkla kazanmıştı. Bugün yapılan seçim sonuçları da Bahçelievler'de belli oldu. Bahçelievler seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

Finans 31-03-24 17:41

Canlı Bağcılar seçim sonuçları! Sonuçların açıklanmasına dakikalar kala heyecan dorukta: Bağcılar'da seçimi kim kazandı?

Bağcılar seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Bağcılar'da AK Parti Abdullah Özdemir'i, CHP'nin adayı olan Cem Kılıç karşısında aday olarak göstermişti. 2019 yılında AK Parti, seçimi yüzde 37'lik bir ezici farkla kazanmıştı. Bugün yapılan seçim sonuçları da Bağcılar'da belli oldu. Bağcılar seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

Finans 31-03-24 17:32

Canlı Avcılar seçim sonuçları! Sonuçların açıklanmasına dakikalar kala heyecan dorukta: Avcılar'da seçimi kim kazandı?

Avcılar seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Avcılar'da AK Parti Abdullah Küçükoğlu'nu, CHP'nin adayı olan Utku Caner Çaykara karşısında aday olarak göstermişti. 2019 yılında AK Parti ile CHP'nin baş başa yarıştığı Avcılar'da sonuçlar belli oldu. Avcılar seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

Finans 31-03-24 17:25

Canlı Ataşehir seçim sonuçları! Sonuçların açıklanmasına dakikalar kala heyecan dorukta: Ataşehir'de seçimi kim kazandı?

Ataşehir seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Ataşehir'de AK Parti Mustafa Naim Yağcı'yı CHP'nin adayı olan Onursal Adıgüzel karşısında aday olarak göstermişti. 2019 yılında AK Parti ile CHP'nin baş başa yarıştığı Ataşehir'de sonuçlar belli oldu. İYİ Parti ise Ataşehir'de Ali Coşkun'u belediye başkan adayı olarak gösterdi. Ataşehir seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

Finans 31-03-24 17:16

CANLI ARNAVUTKÖY SEÇİM SONUÇLARI! Saatler kala heyecan dorukta: Arnavutköy'de seçimi kim kazandı?

Arnavutköy seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Arnavutköy AK Parti Mustafa Candaroğlu'nu aday olarak göstermişti. Candarlıoğlu'nun karşısında CHP cephesinde ise Tekin Aras var. İYİ Parti'de ise İsmail Yaşar belediye başkan adayı olarak gösterildi. Arnavutköy seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

Finans 31-03-24 17:08

Canlı Adalar seçim sonuçları! Saatler kala heyecan dorukta: Adalar'da seçimi kim kazandı?

Adalar seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Adalar'da AK Parti Uğur Sina Şen'i aday olarak göstermişti. Şen'in karşısında CHP cephesinde ise Ali Ercan Akpolat var. İYİ Parti'de ise Ayşe Gülnur Şakir belediye başkan adayı olarak gösterildi. Adalar seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

Finans 31-03-24 17:02

Sancaktepe seçim sonuçları CANLI! Sancaktepe'de seçim heyecanı sürüyor, AK Parti mi kazandı CHP mi?

Sancaktepe seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Sancaktepe'de mevcut belediye başkanı Şeyma Döğücü, AK Parti'den aday olurken CHP'nin adayı ise Alper Yeğin oldu. İYİ Parti'de ise Cemal Doğan aday oldu. Sancaktepe seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

Finans 31-03-24 16:08

Murat Ongun, Murat Kurum'un miting videosunu paylaştı: 'Vaat ettiğiniz hattımız açılıyor'

AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum, Sultanbeyli Mitingi'nde Ekrem İmamoğlu'nu eleştirerek Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattını hızlıca yapacaklarını belirtti. Kurum, "Ben metro fatihiyim' diyor. Sultanbeyli'nin metrosunu bitiremeyen sen mi fatih olacaksın?" dedi. Kurum'un mitingde yaptığı konuşmanın videosunu paylaşan İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun "16 Mart Cumartesi saat 13.30’da vaat ettiğiniz hattımız açılıyor. Tüm halkımız davetlidir. Siz de." ifadelerini kullandı.

Haber 04-03-24 19:57

Yeniden Refah ile AK Parti ittifak yapacak mı? Gözler saat 14.00'e çevrildi

Yerel seçim çalışmaları kapsamında 5 kez bir araya gelen ancak henüz anlaşamayan AK Parti ile Yeniden Refah arasındaki düğüm bugün çözülüyor. Fatih Erbakan saat 14.00'de kameralar karşısına geçerek partisinin 31 Mart'taki politikasını duyuracak.

Haber 03-02-24 08:52

AK Parti ile Yeniden Refah'ın görüşmeleri tamamlandı! Karar için saat verildi

31 Mart seçimlerinde ittifak için görüşmelere devam eden Yeniden Refah Partisi ile AK Parti arasındaki görüşmeler tamamlandı. Çıkacak sonuçlar merak edilirken YRP Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, "Biz ittifak sürecinin daha fazla uzaması düşüncesinde değiliz" ifadesini kullandı. Yeni bir görüşme olmayacağını belirten Kılıç nihai kararın Fatih Erbakan tarafından cuma günü açıklanacağını belirtti.

Haber 30-01-24 17:20

Son dakika | 31 Mart öncesi AK Parti için büyük gün! Erdoğan seçim beyannamesi öncesi ilk mesajlarını verdi

Son dakika haberi: Yerel seçimler öncesi AK Parti için en heyecanlı günlerden biri geldi çattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin seçim beyannamesini açıklamak üzere AK Parti Kongre Merkezi'ne geldi. Erdoğan burada toplananlara hitap ederek mesajlar verdi.

Haber 30-01-24 11:53

Mesai saatleri kısalıyor mu? AK Parti Meclis’e sunmuştu: Çalışma gün ve saatlerine ilişkin öneri kabul edildi

Milyonlarca çalışanın son günlerde en çok merak ettiği konuların başında ‘Çalışma saatleri kısalacak mı? Günde kaç saat mesai olacak?’ soruları geliyor. Bu kapsamda yeni bir gelişme yaşandığı öğrenildi. Bir süredir gündemde olan 'çalışma gün ve saatlerine' ilişkin öneri, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi. Ancak konuya ilişkin henüz net bir açıklama yapılmadı.

Finans 27-12-23 10:43

AK Parti'den 81 ilde kadına yönelik şiddetle mücadele için eş zamanlı basın açıklaması

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, İsrail'in saldırıları nedeniyle Gazze'de bugüne kadar her saat 6 çocuk ve 4 kadının öldürüldüğünü belirterek, "Burada ölen sadece masum kadın ve çocuklar değil aynı zamanda tüm dünyanın vicdanı. Onun için başlayan ateşkesin kalıcı olması dileklerimi buradan yinelemek istiyorum." dedi.

Haber 25-11-23 13:20

AK Gençlik 81 ilde 'Saystop' diyerek sokakta

AK Parti Gençlik Kolları, bugün saat 13.00’da Filistin atkıları, el dövizleri ve pankartlarla 81 ilde eş zamanlı olarak İsrail’in saldırılarına karşı “SayStop” yürüyüşü gerçekleştirdi.

Haber 04-11-23 15:34

BÜYÜK FİLİSTİN MİTİNGİ nerede, ne zaman ve saat kaçta? Büyük Filistin mitingine nasıl gidilir, kimler katılacak?

Büyük Filistin Mitingi yer ve saat bilgisi merak ediliyor. İsrail'in Gazze'ye ilişkin yaptığı saldırılar nedeniyle İstanbul'da Büyük Filistin Mitingi gerçekleştirileceğine dair açıklama AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından yapılmıştı. Büyük Filistin Mitingi'ne katılmak isteyen vatandaşlar detaylı bigliye ulaşmak istiyor. Peki, Büyük Filistin Mitingi nerede, ne zaman ve saat kaçta? Büyük Filistin mitingine nasıl gidilir, kimler katılacak?

Haber 28-10-23 17:25

BÜYÜK FİLİSTİN MİTİNGİ: Büyük Filistin mitingi nerede, saat kaçta ve nasıl gidilir? İsrail'in vahşetine dikkat çekilecek!

Büyük Filistin Mitingi ile ilgili detaylar merak konusu oldu. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada İsrail'in Gazze'ye ilişkin yaptığı saldırılar nedeniyle İstanbul'da Büyük Filistin Mitingi gerçekleştirileceği ifade edilmişti. Birçok kişi arama motorlarında konuya ilişkin araştırma yapıyor, Peki, Büyük Filistin mitingi nerede, saat kaçta? Büyük Filistin Mitingine nasıl gidilir?

Haber 28-10-23 17:25

Büyük Filistin Mitingi ne zaman, nerede yapılacak? AK Parti İstanbul Büyük Filistin Mitingi saat kaçta? İsrail'in vahşetine dikkat çekilecek!

Büyük Filistin Mitingi ile ilgili araştırmalar AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklama sonrası merak konusu oldu. Gerçekleştirilmesi planlanan miting ile İsrail'in vahşetine dikkat çekilecek. Mitinge katılmak isteyenler arama motorlarında araştırma yapıyor. Peki, Büyük Filistin Mitingi ne zaman, nerede yapılacak? AK Parti İstanbul Büyük Filistin Mitingi saat kaçta?

Haber 24-10-23 14:00

ÖĞRENCİLERE VERGİSİZ TELEFON ne zaman satılacak? Öğrencilere ÖTV, KDV'siz telefon şartları neler, hangi marka ve modellerde geçerli?

Öğrencilere vergisiz cep telefonu satış tarihi ve şartları merak edildi. AK Parti seçim beyannamesi ile ön lisans ve lisans eğitimi gören üniversite öğrencilerine ÖTV ve KDV'siz cep telefonu ve bilgisayar müjdesi verilmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası konuya dair konuştu. Peki, öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar satışı başladı mı, ne zaman başlayacak? Öğrencilere ÖTV, KDV'siz telefon şartları neler, hangi marka ve modellerde geçerli?

Finans 06-09-23 07:55

ÖĞRENCİLERE VERGİSİZ TELEFON SATIŞI ne zaman başlayacak, ÖTV ve KDV'siz cep telefonu şartları neler? Gençlik ve Spor Bakanı Bak açıkladı!

Öğrencilere vergisiz cep telefonu satışlarının ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. AK Parti seçim beyannamesi ile ön lisans ve lisans eğitimi gören üniversite öğrencilerine ÖTV ve KDV'siz cep telefonu ve bilgisayar müjdesi verilmişti. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak konu ile ilgili açıklamada bulundu. Peki, öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar satışı başladı mı, ne zaman başlayacak? Öğrencilere ÖTV ve KDV'siz telefon şartları neler? İşte detaylar...

Finans 09-08-23 08:18

Akşener'den son yapılan zamlarla ilgili açıklama: Sessiz kalmayacağız, saat 12.00'de...

Geçtiğimiz gün Resmi Gazete'de yayımlanan kararlar akaryakıt ve doğal gazda ÖTV zammı yapılmıştı. Son karara göre benzin ve motorinde 5 TL, LPG'de 4 TL fiyat artışı yaşanmıştı. Cumhur İttifakı ortakları BBP ve YRP, AK Partili Metin Külünk ve ardından CHP zamlara tepki göstermişti. İYİ Parti lideri Meral Akşener de zamlara sessiz kalmayacaklarını belirterek bugün saat 12.00'yi işaret etti.

Haber 17-07-23 19:30

Öğrencilere vergisiz telefon satışı başladı mı, kimler yararlanabilir? ÖTV ve KDV’siz öğrencilere vergisiz telefon şartları!

Öğrencilere vergisiz telefon satışının ne zaman başlayacağı merak konusu olurken çok sayıda vatandaş da arama motorlarında konuya ilişkin yaptıkları araştırmaları sürdürüyor. Bilindiği üzere AK Parti seçim beyannamesi ile ön lisans ve lisans eğitimi gören üniversite öğrencilerine ÖTV'siz cep telefonu ve bilgisayar müjdesi verilmişti. Peki, Öğrencilere vergisiz telefon satışı başladı mı? ÖTV ve KDV’siz öğrencilere vergisiz telefon şartları nelerdir, kimler yararlanabilir?

Finans 17-07-23 13:15

EMEKLİ MAAŞI ZAMMI SON DAKİKA: AK Parti’den emeklileri heyecanlandıran ‘ek zam’ açıklaması! Meclis Genel Kurulu öncesi ‘uzlaşı’ mesajı: ‘Cumhurbaşkanımıza arz edeceğiz…’

Son dakika: Emekli maaşı zammı oranları değişecek mi? Milyonlar nefesini tutmuş saat 14.00’te toplanması beklenen Meclis Genel Kurulu’nu beklerken Ankara’dan açıklamalar peş peşe geldi. MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin emekliye seyyanen zam talebinin ardından AK Parti Grup Başkan Vekili Abdullah Güler, bütçedeki dengeye dikkat çekerek, uzlaşı mesajı verdi ve, “Önümüzdeki dönemde ekonomik imkanları artırma noktasında çabamız devam edecektir” dedi.

Finans 12-07-23 10:38

Üniversite öğrencilerine vergisiz telefon satışı ne zaman başlayacak? Vergisiz telefon ve bilgisayar satış tarihi belli oldu mu?

Üniversite öğrencilerine vergisiz telefon satışının ne zaman başlayacağı merak konusu olurken birçok kişi internette konuya dair araştırma yapmaya başladı. Bilindiği üzere AK Parti seçim beyannamesi ile ön lisans ve lisans eğitimi gören üniversite öğrencilerine ÖTV'siz cep telefonu ve bilgisayar müjdesi verilmişti. Yarın Kabine toplantısı gerçekleştirilmesi bekleniyor. Peki, üniversite öğrencilerine vergisiz telefon satışı ne zaman başlayacak? Vergisiz telefon satış tarihi belli oldu mu?

Finans 02-07-23 16:45

ÖĞRENCİLERE VERGİSİZ TELEFON ŞARTLARI 2023: Öğrenciye vergisiz telefon nasıl alınır? ÖTV ile KDV'siz cep telefonu ve bilgisayar şartları neler?

Öğrencilere vergisiz telefon satışı ile ilgili son dakika gelişmesi olup olmadığı merak konusu oldu. AK Parti seçim beyannamesi ile ön lisans ve lisans eğitimi gören üniversite öğrencilerine ÖTV ve KDV'siz cep telefonu ve bilgisayar müjdesi verilmişti. Yeni Kabine bugün ilk kez toplanacak. Kabine Toplantısı sebebiyle birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki, Öğrenciye vergisiz telefon nasıl alınır? ÖTV ile KDV'siz cep telefonu ve bilgisayar çıktı mı, şartları neler?

Finans 06-06-23 14:47

Ali İhsan Yavuz kimdir, kaç yaşında? AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz nereli, evli mi? İşte hayatıyla ilgili merak edilenler...

Ali İhsan Yavuz, yaklaşan yeni kabine açıklamaları nedeniyle vatandaşlar tarafından merak edildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz hakkında bilgi edinmek isteyen kişiler arama motorlarında araştırma yapıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saat 22.00'de yeni kabineyi açıklayacak. Bu akşam açıklanacak olan kabine sonrasında 6 Haziran Salı günü ilk kabine toplantısı gerçekleştirilecek. Peki, Ali İhsan Yavuz kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte ünlü siyasetçinin biyografisi...

Haber 03-06-23 20:46

Yeni bakanlar kimler olacak? Yeni Kabine ne zaman, saat kaçta açıklanacak? AK Parti'li Ali İhsan Yavuz'dan açıklama geldi

Türkiye, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin ardından oluşturulacak yeni kabineyi merak ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu hafta açıklaması beklenen kabinede yer alacaklarla ilgili isimler gelmeye başladı. Yeni Kabine konusunda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz canlı yayında dikkat çeken bir açıklamada bulundu. İşte yeni kabine ve kabinenin açıklanacağı tarihe dair detaylar...

Haber 03-06-23 10:28

Kabine ne zaman belli olacak, ne zaman açıklanacak? Kabine'de kimler olacak? AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'dan açıklama

Yeni Kabine vatandaşlar tarafından merak edildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı sosyal medyada dolaşan listeler ile ilgili açıklamalarda bulundu. Konuya dair konuşan Yazıcı, listelerin sahte olduğunu açıkladı. Erdoğan bugün yeni dönem öncesi son kez kabineyi topladı. Toplantı saat 15.30'da başladı. Peki, Kabine ne zaman belli olacak? Kabine'de kimler olacak? Ayrıntılara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Haber 31-05-23 18:18

Seçim 2. tur ne zaman yapılacak, saat kaçta? 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. tur takvimi

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 2. turun ne zaman yapılacağı ve saat kaçta başlayacağı merak konusu olurken birçok kişi arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 14 Mayıs seçimlerinde oyların yüzde 49,52'sini, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 44,88'ini aldı. Peki, seçim 2. tur ne zaman yapılacak, saat kaçta? İşte, 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. tur takvimi...

Haber 23-05-23 13:40

Ali İhsan Yavuz'dan ikinci tur tahmini: Erdoğan için bekledikleri oy oranını açıkladı! 'En geç saat 18.00’de kesin sonuçları almış oluruz'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu için dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İkinci turda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın almasını bekledikleri oy oranını açıklayan Yavuz, ‘En geç saat 18.00’de kesin sonuçları almış oluruz’ ifadelerini kullandı.

Haber 23-05-23 10:45

ANKARA 1. BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAYLARI İSİM LİSTESİ 2023: AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti Milletvekili adayları kimler? İşte sıralı tam liste

Ankara 1. Bölge Milletvekili adayları ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Seçmenler bugün saat 17.00'ye dek Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekili seçimi için oy kullanacaklar. Birçok kişi konuya ilişkin internette araştırma yapıyor. Peki, AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti Milletvekili adayları kimler, kaç milletvekili çıkarıyor? İşte Ankara 1. bölge milletvekili adayları isim listesi...

Haber 14-05-23 16:34

İSTANBUL 2. BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAYLARI 2023 İSİM LİSTESİ: AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti Milletvekili adayları kimler, kaç milletvekili çıkarıyor? İşte sıralı tam liste

İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayları ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Seçmenler bugün saat 17.00'ye dek Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekili seçimi için oy kullanacaklar. Birçok kişi konuya ilişkin internette araştırma yapıyor. Peki, AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti Milletvekili adayları kimler, kaç milletvekili çıkarıyor? İşte İstanbul 2. bölge milletvekili adayları isim listesi...

Haber 14-05-23 16:28

MÜKERRER OY NEDİR? Mükerrer oy cezası ne kadar, kaç TL? Seçim suçu cezaları!

Mükerrer oy, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri nedeniyle basında yer alan haberler sonrası merak konusu oldu. Saat 08.00'da başlayan oy kullanma işlemi 17.00'de sona erecek. AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti ve Yeşil Sol Partisi seçmenleri bugün seçim sonuçlarını yakından takip edecekler. Peki, mükerrer oy nedir? Mükerrer oy cezası ne kadar, kaç TL?

Haber 14-05-23 12:52

İZMİR SEÇİM SONUÇLARI 2023 OY ORANLARI: 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve Milletvekili İzmir seçim sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

İzmir seçim sonuçları oy oranları 14 Mayıs 2023 Pazar günü Mynet'te olacak. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan’ın oy oranları yayımlanacak. AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti ve Yeşil Sol Partisi seçmenleri şimdiden arama motorlarında araştırma yapmaya başladı. Peki, İzmir seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? İşte 14 Mayıs 2023 İzmir seçim sonuçları sorgulama ekranı...

Haber 11-05-23 07:37

TUNCELİ SEÇİM SONUÇLARI 2023 OY ORANLARI: 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Tunceli seçim sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Tunceli seçim sonuçları oy oranları 14 Mayıs 2023 Pazar günü Mynet'te olacak. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan’ın oy oranları yayımlanacak. AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti ve Yeşil Sol Partisi seçmenleri şimdiden arama motorlarında araştırma yapmaya başladı. Peki, Tunceli seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? İşte 14 Mayıs 2023 Tunceli seçim sonuçları sorgulama...

Haber 10-05-23 15:20

ISPARTA SEÇİM SONUÇLARI 2023: Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Isparta seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta?

Isparta seçim sonuçları oy oranları 14 Mayıs 2023 Pazar günü Mynet'te olacak. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan’ın oy oranları yayımlanacak. AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti ve Yeşil Sol Partisi seçmenleri şimdiden arama motorlarında araştırma yapmaya başladı. Peki, Isparta seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? İşte 14 Mayıs 2023 Isparta seçim sonuçları sorgulama...

Haber 10-05-23 15:17

BATMAN SEÇİM SONUÇLARI 2023: Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Batman seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta?

Batman seçim sonuçları oy oranları 14 Mayıs 2023 Pazar günü Mynet'te olacak. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan’ın oy oranları yayımlanacak. AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti ve Yeşil Sol Partisi seçmenleri şimdiden arama motorlarında araştırma yapmaya başladı. Peki, Batman seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? İşte 14 Mayıs 2023 Batman seçim sonuçları sorgulama...

Haber 10-05-23 15:13

MARDİN SEÇİM SONUÇLARI 2023: Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Mardin seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta?

Mardin seçim sonuçları oy oranları 14 Mayıs 2023 Pazar günü Mynet'te olacak. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan’ın oy oranları yayımlanacak. AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti ve Yeşil Sol Partisi seçmenleri şimdiden arama motorlarında araştırma yapmaya başladı. Peki, Mardin seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? İşte 14 Mayıs 2023 Mardin seçim sonuçları sorgulama...

Haber 10-05-23 15:10

ESKİŞEHİR SEÇİM SONUÇLARI 2023: Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Eskişehir seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta?

Eskişehir seçim sonuçları oy oranları 14 Mayıs 2023 Pazar günü Mynet'te olacak. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan’ın oy oranları yayımlanacak. AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti ve Yeşil Sol Partisi seçmenleri şimdiden arama motorlarında araştırma yapmaya başladı. Peki, Eskişehir seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? İşte 14 Mayıs 2023 Eskişehir seçim sonuçları sorgulama...

Haber 10-05-23 14:58