Akilli Telefonlarda Vergi Indirimi Ne Zaman Haberleri

Dengeleri bozduk TÜSİAD Başkanı Orhan Turan canlı yayında konuştu... Faiz kararı için beklentisini açıkladı!

Yılın son aylarını yaşıyorken Merkez Bankası'nın ne zaman faiz indirimine gideceği ise merak konusu oldu. Son 6 aydır yüksek faiz ile enflasyon ile mücadele edilen bu dönemde faiz indirimi için tahminler merak ediliyor. TÜSİAD Başkanı Orhan Turan canlı yayında ne zaman faiz indirimine gidilebileceğini açıkladı.

Finans 2024-10-10 10:06:06

Kredi ile araç alacaklar dikkat! Faiz indirimi yakın... O tarih itibarıyla başlıyor! İlk sinyali Merkez Bankası verdi

TCMB 2024 yılı 3. Çeyrek Banka Kredileri Eğilim Anketi'nde bankaların son çeyrekte konut ve taşıt kredisi standartlarında bir gevşeme olabileceğini ifade etmişti. Araç almak isteyenleri memnun eden bu açıklama sonrası taşıt sektöründe de hareketliliğin yaşanması bekleniyor. Araç piyasasını nelerin beklediğine dair açıklamalarda bulunan İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği Başkanı Hayrettin Ertemel, faiz oranlarının ne zaman gerileceğini de belirtti.

Finans 2024-10-08 08:01:16

Araç alacak herkes bunu bekliyordu... Taşıt kredisinde faiz indirimi için bankalardan ilk sinyal geldi!

Merkez Bankası'nın enflasyonu düşürmek için uyguladığı sıkı para politikası kapsamında kredi faizleri de ciddi bir yükseliş kaydetmişti. Otomobil almayı planlayan vatandaşlar bankaların faiz indirimine ne zaman gideceğini de takip etmeye devam ederken bankalardan araç piyasasını umutlandıran bir tahmin geldi. İşte detaylar...

Finans 2024-10-06 11:40:48

BofA Türkiye raporunu yayımladı! Merkez'in faiz indirimi kararı için kritik tahmin! Kasım ayında her şey değişebilir

Bank Of America (BofA), Türkiye raporunu yayımladı. ABD'li banka Türkiye'de makroekonomik dengesizliklerin yavaş da olsa iyileştiğini ve ekonomide keskin bir daralma yerine yumuşak iniş öngördü. Aynı zamanda BofA, Merkez'in ne zaman faiz indirimine gideceğini de tahmin etti.

Finans 2024-09-26 12:45:15

Konut kredisi faizleri için bu tarihi ilk kez duyacaksınız! Ev almak isteyenler için umut kapısı aralandı: Emlak sektöründe bütün planlar ona göre yapıldı

Konut kredisi faizlerinde düşüş bekleniyor! Sektör temsilcileri, Merkez Bankası'nın faiz politikalarının inşaat sektörüne etkisini değerlendirerek, konut kredi faizlerinde düşüş yaşanması beklenen tarihi açıkladı Peki konut kredisi faizleri ne zaman düşecek? Faiz oranları ne olacak? Şu an konut almak mantıklı mı? Faiz indirimi sonrası konut fiyatları ne olur? İşte detaylar...

Finans 26-09-24 08:15

ERKEN EMEKLİLİK! Bağ-Kur'lu 1 milyon esnafın prim günü 9000'den 7200'e düşecek: SGK'daki son 1261 güne dikkat!

Bağ-Kurlular için beklenen prim indirimi düzenlemesi yolda! Milyonlarca küçük esnaf ve çiftçinin yararlanacağı düzenleme ile 9000 gün olan prim gün şartı, 7200 güne düşecek. Peki, kimler prim indiriminden faydalanabilecek? Bağ-Kur prim gün indirimi ne zaman yürürlüğe girecek? EYT’liler bu düzenlemeden yararlanabilecek mi? Emeklilik için yaş şartı kalkacak mı? Tüm merak edilen soruların yanıtları ve prim indirimi ile ilgili detaylar haberde...

Finans 26-09-24 07:28

Merkez Bankası ne zaman faizleri indirecek? Dikkat çeken değerlendirmeler: Kasım ayı işaret edildi

Fed'in faiz kararı sonrasında Türkiye'nin faiz konusunda nasıl bir adım atacağı merak ediliyordu. TCMB bugün faizleri sabit tuttu. Bu karar sonrasında HSBC faiz indirimi için 2025'e, Barclays ise Kasım'a işaret etti.

Finans 19-09-24 21:53

Dünden bu yana altın hareketli... Altın 27 Ağustos'a nasıl başladı? Altın almak mantıklı mı? Gram ve çeyrek altın ne kadar?

Altın dün haftaya rekor seviyede başladı. Ons altın dün akşam saatlerinde 2 bin 513 dolardan işlem gördü. Fed'in faiz indirimi kararına az bir zaman kala gram, çeyrek ve Cumhuriyet altını şu an ne kadardan satılıyor? Uzmanlar altın alıp satmayı tavsiye ediyor mu? İşte cevabı...

Finans 27-08-24 09:25

Merkez'in faiz indirimi için tarih verdi... Yıl sonu KKM tahminini paylaştı! İş Bankası Genel Müdürü ekonomiyi değerlendirdi

Merkez Bankası 2024 Ağustos ayı faiz kararını son 5 aydır olduğu gibi sabit bırakarak yüzde 50'de tutmuştu. Merkez'in para politikası kararında ne zaman değişikliğe gideceği ekonomistler ve bankalar tarafından tahmin edilmeye devam ediyor. Son tahmin ise İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran'dan geldi. Aran, ilk faiz indirimini kasım ayında beklediklerini aktardı.

Finans 26-08-24 16:45

Merkez Bankası bugün faiz kararını açıkladı... Citi'den faiz indirimi tahmini

Merkez Bankası bugün Para Politikası Kurulu sonrasında faizi yüzde 50'de tuttu. Merkez'in bu kararı ekonomi dünyası için sürpriz olmazken ekonomistler faiz indiriminin ne zaman olabileceğini tahmin etmeye başladı. Citigroup ekonomistleri ise Merkez'in faiz indirimi için kasım ayını işaret etti.

Finans 20-08-24 17:32

Merkez Bankası FAİZ KARARI SON DAKİKA: Mart ayından bu yana sabit bırakılmıştı: Yılın sekizinci faiz kararı açıklandı!

Son dakika haberi… Tüm piyasalar Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın faiz kararını bekliyordu. Son dakika açıklaması TCMB’den geldi. Peki son olarak Mart ayında 500 baz puan faiz artıran banka Ağustos ayında ne karar verdi? Faiz indirimi olacak mı, ne zaman olur? İşte Ağustos ayı politika faizi kararı ve PPK metninde dikkatle takip edilen o mesajlar…

Finans 20-08-24 14:00

Kur Korumalı Mevduat'ta vergi istisnası bitti: Yeni hamleyi Resmi Gazete'den duyurdular! KKM’de 'beklenen son' yaklaştı...

Kur Korumalı Mevduat (KKM) hesaplarında gerileme devam ederken ‘KKM'den ne zaman kurtuluruz?’ sorusu da yanıt buldu. Ekonomistler tarafından geliştirilen bir model ile KKM’nin yılsonunda 25 milyar dolara inebileceği ve baskı oluşturmaktan çıkacağı öngörüldü. Ayrıca bugün Resmi Gazete’de yer alan kararda KKM’ye uygulanan vergi avantajı kaldırıldı.

Finans 01-08-24 07:55

Erken emeklilikte kurtarıcı formül: Doğum ve askerlik borçlanmasında kimsenin bilmediği detay: Geriye dönük indirimde 5 yıla dikkat!

Erken emeklilik hayali kuranların başvurduğu iki yöntem doğum ve askerlik borçlanması için yatırılan primler 100-150 bin TL bandına yükselmişti. Hizmet borçlanması için yatırılan primlerin bir kısmı ise vergi indirimi yoluyla geri alınıyor. SGK’ya borçlanma yaptığı halde vergi indirimi hakkından yararlanmamış olanlar beş yıllık zaman aşımı süresinde vergi düzeltme talebinde bulunarak geriye dönük indirim hakkından yararlanabiliyor.

Finans 31-07-24 10:02

Emlak vergisi 1. ve 2. taksiti ne zaman?

Emlak vergisi taşınmaz mülklere, konutlara sahip olan vatandaşların muaf tutulmadıkları sürece ödemek ile yükümlü oldukları vergi türlerinden biridir. Bu vergiyi ödememe durumu çeşitli cezai yaptırımlara tabidir. Ödemeler 1 yıl içinde ve 2 ayrı takside bölünerek de yapılabilmektedir. Peki emlak vergisi 1. ve 2. taksiti ne zaman?

Haber 15-05-24 22:31

2024 emlak vergisi 1. taksiti ne zaman ödenecek? Emlak vergisi 1. taksiti son ödeme tarihi 2024

Kanunlar doğrultusunda ödenmek ile yükümlü olunan ve devletin yetkili birimlerince takip edilen bazı vergi ödemeleri bulunur. Bu ödemelerden biri de emlak vergileridir. Emlak vergileri belirli dönemlerde ödenmesi gereken ve ödemesi çeşitli yollardan yapılabilen bir vergi türüdür.

Haber 15-05-24 22:11

Kira gelir vergisi ne zaman ödenir? Hangi durumlarda kira vergisi ödenmez?

Kira gelir vergisi, vergi kanunları kapsamında ev ve ticari mülk gibi gayrimenkulleri kiraya vererek gelir kazananlar için devlet tarafından uygulanan bir vergi türüdür. Mülk sahibi kişiler için resmi kurumlara bildirim yapmak ve bununla birlikte vergi vermek oldukça önemlidir. Kira gelir vergisi ne zaman ödenir? Hangi durumlarda kira vergisi ödenmez?

Haber 21-03-24 23:48

Uzmanlar yorumladı: Piyasaların gözü yılın ilk toplantısında, Fed'den ilk faiz indirimi ne zaman bekleniyor?

Piyasaların gözü ABD Merkez Bankası'nın (Fed) yarın açıklanacak faiz kararında. Para piyasalarındaki fiyatlamalarda Fed'in çarşamba günü politika faizini sabit bırakacağına kesin gözüyle bakılıyor. Uzmanlar Fed'in ilk faiz indirimi için en erken mayıs ve haziran aylarını işaret ediyor.

Finans 30-01-24 11:42

İnteraktif Vergi Dairesine nasıl giriş yapılır, İnteraktif Vergi Dairesine giriş yapmak için ne gerekir?

Günümüzde resmî kurum ve kuruluşlarla ilgili işlemler internet üzerinden yapılabilmektedir. Vergi dairelerinin en pratik ve en hızlı hâli de İnteraktif Vergi Dairesi adı verilen sistem ile gerçekleştirilebilmektedir. Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından vatandaşlara sunulmuş olan bu hizmet herhangi bir yer ya da zaman engeli olmadan işlem yapılabilmesini sağlar. Peki, İnteraktif Vergi Dairesi'ne nasıl giriş yapılır?

Haber 05-12-23 01:16

Öğretmenlere yüksek hızlı tren indirimi ne zaman, hangi tarihe kadar? Bakan Uraloğlu duyurdu! Öğretmenler Günü'ne özel yüzde 50 indirim!

Öğretmenlere yüksek hızlı tren indiriminin ne zaman başlayacağı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu tarafından yapılan son dakika açıklaması sonrası merak konusu oldu. Yüksek Hızlı Tren (YHT) ile anahat trenlerinde öğretmenlere yüzde 50 oranında indirim uygulanacağı belirtildi. Birçok kişi internette "2023 öğretmenlere yüksek hızlı tren indirimi ne zaman?" gibi sorulara yanı arıyor. İşte YHT'de Öğretmenler Günü'ne özel yüzde 50 indirim uygulaması ile ilgili detaylar...

Finans 21-11-23 13:51

Ek MTV son ödeme günü ne zaman, nasıl ödeme yapılır? 2023 ek MTV ve yapılandırma için son gün yaklaşıyor

Ek MTV son ödeme günü Ağustos ayının sonu yaklaşırken vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ödemeler, İnteraktif Vergi Dairesi'nin internet sitesi ve Dijital Ödeme Noktasında “Hızlı Ödeme” bölümündeki Motorlu Taşıtlar Vergisi Ödeme alanından yapılacak. 2023 ek Motorlu Taşıtlar Vergisi ve yapılandırma için son gün yaklaşıyor. Ek MTV son ödeme günü ne zaman, nasıl ödeme yapılır? İşte, 2023 MTV ödeme tarihleri...

Finans 28-08-23 10:19

Vergi ve borç yapılandırma ödemelerinde son gün ne zaman? Borç yapılandırma uzatıldı mı?

Borç yapılandırma uzatıldı mı, son gün ne zaman gibi soruların yanıtları tüm vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Son ödeme tarihi bugün olan yapılandırma, cari dönem prim borçları ve diğer her türlü borçların son ödeme süresinin uzatıldığı duyuruldu. Peki, Borç yapılandırma son gün ne zaman? Vergi ve borç yapılandırma ödemeleri ne zamana kadar yapılabilecek? İşte tüm merak edilenler...

Finans 01-08-23 13:06

Ek MTV ödemesi ile yeni tablo ortaya çıktı! En yüksek tutar 202 bin lirayı aştı: ‘Sıfır otomobil’ detayı…

Motorlu Taşıtlar Vergisi, bir defa olmak üzere bu yıl iki kez ödenecek. Karar Meclis Genel Kurulu’ndan geçerek yasalaşmayı beklerken 2023 MTV vergisi ne kadar oldu, kaç TL? sorusu da yanıt buldu. Bu kapsamda en düşük 4.240 TL, en yüksek ise 202.304 lira MTV ödemesi yapılacak. Peki MTV ek vergi ne zaman ödenecek? İşte ek MTV ödeme tablosu ile haberin detayları…

Finans 11-07-23 08:25
MTV

MEMUR ZAMMI 7 TEMMUZ 2023 SON DURUM: Memur zammı ne kadar olacak, ne zaman açıklanır? Komisyona geliyor!

Memur maaşı zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri merak konusu oldu. Zam teklifi Meclis'e sunuldu. Yapılan açıklamaya göre; en düşük memur maaşının 22 bin 17 liraya çıkarılmasını ve bazı vergi artışları öngören kanun teklifi, bugün TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda ele alınacak. Peki, 2023 memur zammı ne kadar olacak, ne zaman açıklanacak? İşte 2023 Temmuz memur zammı ile ilgili detaylar...

Finans 07-07-23 07:22

MEMUR ZAMMI 2023: Temmuz ayı memur zammı ne kadar olacak, ne zaman açıklanacak? En düşük memur maaşı kaç TL olacak? Yarın komisyonda görüşülecek

Memur maaşı zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Zam teklifi Meclis'e sunuldu. Yapılan açıklamaya göre; en düşük memur maaşının 22 bin 17 liraya çıkarılmasını ve bazı vergi artışları öngören kanun teklifi, Cuma günü TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda ele alınacak. Peki, 2023 Memur zammı ne kadar olacak, ne zaman açıklanacak? En düşük memur maaşı kaç TL olacak? İşte 2023 Temmuz ayı memur zammı ile ilgili detaylar...

Finans 06-07-23 08:02

SON DAKİKA | Bağkur prim eşitlemesi Bakan Işıkhan’ın masasında! 5 yıl erken emeklilik için süre belli oldu: Emeklilik şartları standart olacak…

Son dakika haberleri… Bağkur prim günü 9000’den 7200’e iniyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın masasında bulunan dosyalardan olan küçük esnafa prim indirimi için çalışmalar devam ediyor. Emeklilik şartları için standart sağlayacak yasadan 1 milyondan fazla kişinin yararlanması bekleniyor. Peki Bağkur prim eşitleme olacak mı, ne zaman çıkacak? Önümüzdeki 3 aylık süreye dikkat!

Finans 07-06-23 12:48

VERGİSİZ iPHONE FİYATLARI 2023: Akıllı telefonlarda ÖTV indirimi ne zaman? 25 yaş altı öğrenciler için vergisiz iPhone fiyatları

Vergisiz iPhone fiyatları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim öncesi yaptığı açıklaması sebebiyle internette araştırılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, üniversitelerde eğitim alan öğrencilerin, tek seferliğe mahsus vergisiz cep telefonu ve bilgisayar alabileceğini ifade etmişti. Peki, iPhone'un ÖTV'siz fiyatı ne kadar olacak, kaç TL? Bilgisayar ve akıllı telefonlarda vergi indirimi ne zaman başlayacak?

Finans 06-06-23 09:28

Emlak vergisi kimler muaf? 2023 emlak vergisi ödemeleri ne zaman bitecek? İşte 1. taksit son ödeme tarihi!

Emlak vergisinden kimlerin muaf olduğu ödemeler için belirlenen son tarihin yaklaşması nedeniyle merak konusu oldu. Yılda iki eşit taksit halinde ödenen vergi için cezalı duruma düşmek istemeyen mükelleflerin ödemeleri zamanında yapması gerekiyor. Peki, emlak vergisi kimler muaf? 2023 emlak vergisi ödemeleri ne zaman bitecek? İşte 1. taksit son ödeme tarihi...

Finans 23-05-23 12:16

Stopaj nedir? Stopaj vergisi nasıl hesaplanır?

Fransızcadan Türkçeye geçen stopaj sözcüğünün anlamı öğrenildiği zaman bu kavramın ticaret alanı kapsamında ne ifade ettiği de anlaşılabilir. Dolayısıyla stopaj vergisinin nereye, kim tarafından ödendiği ve hangi durumlarda uygulandığı bu sözcüğün tanımı göz önünde bulundurularak açıklanabilir. Ardından stopaj kesintisi oranlarının neden değişiklik gösterdiği ve bu vergi ödemesinin hangi formülle hesaplanabildiğine değinilmelidir.

Finans 20-05-23 12:39

Doğalgaz bu ay bedava mı? Ücretsiz doğalgaz ne zaman verilecek? Fatura tarihi belli oldu

Doğalgaz indirimi ile ilgili aramalar, Erdoğan'ın açıklamalarının ardından hız kazandı. Evlerinde ücretsiz doğalgaz kullanmak isteyen vatandaşlar, indirimin faturalara ne zaman yansıyacağını merak ediyor. 1 ay ücretsiz doğal gaz uygulaması detayları araştırılıyor. Peki, Doğalgaz bu ay bedava mı? Ücretsiz doğalgaz ne zaman verilecek? Fatura tarihi belli oldu

Finans 26-04-23 16:17

Doğalgaz indirimi ne zaman yapılacak? Ücretsiz doğalgaz ne zaman verilecek? Erdoğan müjdeyi verdi

Doğalgaz indirimi aramaları, Erdoğan'ın müjdeyi açıklamasının ardından sıklık kazandı. Evlerinde ücretsiz doğalgaz kullanmak isteyen vatandaşlar, indirimin faturalara ne zaman yansıyacağını merak ediyor. Peki, Doğalgaz indirimi ne zaman yapılacak? Ücretsiz doğalgaz ne zaman verilecek? Erdoğan müjdeyi verdi.

Finans 25-04-23 17:29

Kabine Toplantısı ne zaman, bugün yapılacak mı? 24 Nisan 2023 Pazartesi Kabine Toplantısı var mı? İşte merak edilenler...

Kabine Toplantısı tarihi arama motorlarında araştırılmaya başlandı. Son toplantı 6 Mart'ta yapıldı. 24 Nisan 2023 Pazartesi günü Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin toplanıp toplanmayacağı internette araştırılıyor. AK Parti Seçim Beyannamesinde bulunan öğrencilere vergi muafiyeti, evlilik kredisi gibi konuların Kabine Toplantısı'nda ele alınması bekleniyor. İşte, Kabine Toplantısı ile ilgili merak edilenler...

Haber 24-04-23 14:56

Doğalgaz faturası ne zaman ücretsiz olacak 2023? Doğalgaz indirimi ne zaman başlayacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan tarih verdi

Doğalgaz faturasının ne zaman ücretsiz olacağı merak konusu olurken Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada tarih verdi. Bir yıl boyunca her ay 25 metreküp doğalgaz ücretsiz verilecek, bir aylık faturalardan ise ücret alınmayacak. Birçok kişi konuya ilişkin arama motorlarında araştırma yapıyor. Peki, doğalgaz faturası ne zaman ücretsiz olacak, indirimi ne zaman başlayacak?

Finans 24-04-23 09:11

Cep telefonları fiyatlarını vergi muafiyeti nasıl etkileyecek? Tek tek hesaplandı: Yüzde 50 indirim...

AK Parti'nin Ankara'da düzenlenen programda seçim beyannamesini açıklaması sonrasında gözler cep telefonlarındaki vergi oranına ve ne kadar indirim uygulanacağına çevrildi. Gençlerin 1 defaya mahsus olmak üzere vergiden muaf tutulacak olması vaadi sonrası piyasadaki telefonlarda ne kadar indirim olacağı belli oldu. Fiyatlardaki yüzde 50'ye yakın düşüş dikkat çekti.

Finans 12-04-23 16:43

Son dakika elektrik indirimi açıklaması! Elektrik faturalarında indirim mi yapılacak? Elektrik indirimi ne zaman olacak?

Elektrik indirimi ile ilgili gelişmeler merak edildi. Elektrik faturalarında indirim yapılıp yapılmayacağını merak eden kullanıcılar araştırmalarını sıklaştırdı. AK Parti Grup Toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuya dair açıklamalarda bulundu. Rahatlatma adına alınan önlemler vatandaşın yüzünü güldürüyor. Peki elektrik faturalarında indirim mi yapılacak? Elektrik indirimi ne zaman olacak? İşte detaylar...

Finans 29-03-23 13:20

Vergi affı başvurusu ne zaman başlıyor? 2023 vergi affı Resmi Gazete'de yayımlandı mı? Borçlu olanlar dikkat!

Vergi affı ile ilgili detaylar merak konusu oldu. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş tarafından yapılan açıklama sonrası konuya ilişkin son durumu merak ediyor. Peki Vergi affı başvurusu ne zaman başlıyor? 2023 vergi affı Resmi Gazete'de yayımlandı mı? İşte detaylar...

Finans 16-03-23 23:05

VERGİ AFFI yapılandırma başvurusu ne zaman başlayacak? Vergi borcu nasıl ödenir? Meclis Genel Kurulunda kabul edildi

Vergi affı ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Askerlik, köprü ve otoyol cezası, idari ceza ile öğrenim kredisi gibi borçları olan vatandaşlar arama motorlarında konuya ilişkin araştırma yapıyor. Kamu alacaklarının yapılandırılmasına ilişkin yasa TBMM'de kabul edildi. Peki, vergi affı yapılandırma başvurusu ne zaman başlayacak? Vergi borcu nasıl ödenir? İşte detaylar...

Finans 11-03-23 10:36

Vergi affı ne zaman çıkacak, çıktı mı? Vergi borcu affı Resmi Gazete’de yayımlandı mı? Borcu olan kalmayacak!

Vergi affı ile ilgili son dakika açıklamaları yakından takip ediliyor. Heyecanla beklenilen vergi affında beklenen gün geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'ın detaylarını aktardığı kanun teklifinin bugün TBMM Genel Kurul'unda görüşülmesi bekleniyor. Peki, Vergi affı ne zaman çıkacak, çıktı mı? Vergi borcu affı Resmi Gazete’de yayımlandı mı?

Finans 07-03-23 09:51

Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? 14 Şubat 2023 Kabine Toplantısı'nda gündem depremler ve alınacak tedbirler!

Bugün Kabine Toplantısı var mı? sorusu, 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş depremlerinin ardından konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın açıklaması ile yanıt buldu. Geçtiğimiz hafta kritik toplantıda, EYT, vergi affı, kamu işçilerine zam, taşerona kadro gibi çok sayıda konunun ele alınması bekleniyordu fakat toplantı deprem nedeniyle ertelendi. Peki, bugün Kabine Toplantısı var mı? Kabine toplantısı saat kaçta, ne zaman?

Finans 14-02-23 20:31

KABİNE TOPLANTISI ne zaman, saat kaçta? Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Kabine AFAD merkez binasında toplanıyor!

Kabine Toplantısı ne zaman? sorusu, 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş depremlerinin ardından konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın açıklaması ile yanıt buldu. Geçtiğimiz hafta kritik toplantıda, EYT, vergi affı, kamu işçilerine zam, taşerona kadro gibi çok sayıda konunun ele alınması bekleniyordu fakat toplantı deprem nedeniyle ertelendi. Kabine Toplantısı'nda gündem Kahramanmaraş merkezli depremler ve alınacak tedbirler olacak. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta?

Haber 14-02-23 13:22

KABİNE TOPLANTISI YAPILACAK MI? 6 Şubat 2023 Pazartesi Kabine Toplantısı ertelendi mi? Kahramanmaraş depreminin ardından son durum!

Kabine Toplantısının bugün Kahramanmaraş'ta gerçekleşen 7.7 şiddetindeki deprem sonrası yapılıp yapılmayacağı merak konusu oldu. Toplantıda, EYT, vergi affı, kamu işçilerine zam, taşerona kadro gibi çok sayıda konunun ele alınması bekleniyordu. Birçok kişi internette konuya dair araştırma yapıyor. Peki, Kabine Toplantısı ertelendi mi? Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta?

Haber 06-02-23 11:45

Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? Şubat 2023 Merkez Bankası faiz toplantısı ne zaman? Gözler faiz kararında!

Merkez Bankası faiz kararı şubat ayında açıklanacak. Geçtiğimiz günlerde FED faiz kararının açıklanmasıyla piyasaların gözleri, Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. Bilindiği üzere geçtiğimiz yıl, peş peşe faiz indirimi kararı açıklanmıştı. Peki Merkez Bankası Şubat ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

Finans 03-02-23 15:33

BORÇ YAPILANDIRMA ne zaman başlayacak, hangi borçlar yapılandırılacak? 2023 vergi, SGK, trafik cezası olanlar DİKKAT: Meclis'te kabul edildi!

Borç yapılandırma ile ilgili son dakika gelişmesi SGK, GSS, trafik cezası ve vergi affından faydalanmak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın üzerinde çalıştığı paketin ayrıntıları Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından aktarılmıştı. SGK, Vergi dairesi, belediyelere olan borçlar kaldırıldı. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş açıklamada bulundu. Peki, borç yapılandırma ne zaman başlayacak? Borç yapılandırma ile hangi borçlar yapılandırılacak?

Finans 01-02-23 07:15

ELEKTRİK FİYATLARINA İNDİRİM! Elektrik indirimi yüzde kaç olacak, ne zaman gelecek? Bakan Dönmez açıkladı

Elektrik fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'den geldi. Enerjide Türkiye Yüzyılı Hedefleri programında konuşan Bakan Dönmez, toptan elektrik fiyatlarında yüzde 15-16'lık gerileme olabileceğini vurguladı. Birçok kişi internette "Elektrik indirimi yüzde kaç olacak, ne zaman gelecek?" gibi soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte Bakan Dönmez'in 'elektrik indirimi' açıklaması...

Finans 28-01-23 17:38

Vergi affı ne zaman yürürlüğe girecek? Vergi affı 2023 çıktı mı, kimleri kapsıyor?

Vergi affı ile ilgili detaylar merak ediliyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük yapılandırma paketi olarak duyurulan düzenlemenin detayları belli oldu. Vergi affı ile birlikte; vergi, sigorta primi (SGK ve Bağ-Kur), idari para cezaları gibi borçlar yapılandırmaya dahil edilecek. Peki, Vergi affı ne zaman yürürlüğe girecek? Vergi affı 2023 çıktı mı, kimleri kapsıyor? İşte tüm merak edilenler...

Finans 24-01-23 13:01

VERGİ BORCU AFFI 2023 SON DAKİKA: Vergi borçları silindi mi, vergi affı ne zaman çıkacak? Cumhuriyet tarihinde böylesi görülmedi!

Vergi borçlarının silinmesi ile ilgili ayrıntılar, geçtiğimiz gün Kabine Toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan 'borç yapılandırma paketi' açıklaması sonrası merak konusu oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan 31 Aralık 2022 tarihinden önceye ait 2.000 TL’yi aşmayan vergi borçları ve cezalara ilişkin müjdeyi verdi. Peki, vergi borçları silindi mi? 2023 vergi affı ne zaman çıkacak, hangi borçları kapsıyor? İşte ayrıntılar...

Finans 24-01-23 10:36

Kabine toplantısı ne zaman? Kabine Toplantısı saat kaçta?

Kabine toplantısı için geri sayım sürerken hükümetin gündeminde hangi konuların bulunduğu vatandaşlar tarafından merak edildi. Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırma paketi bugün açıklanacak. Vergi, sigorta, MTV gibi borcu olanları sevindirecek açıklamayı Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak. Peki; Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? Kabine gündeminde neler var? İşte detaylar...

Finans 23-01-23 14:55

Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak? Cumhuriyet tarihinin en büyük borç yapılandırma paketinin detayları belli oluyor!

Kabine Toplantısı için geri sayım başladı. Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırma paketi bugün açıklanacak. Hükümet 31 Aralık 2022 tarihine kadar olan vergi borcu ve SGK borçlarının yapılandırılması için atılımda bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sonrası borç yapılandırma paketine ilişkin açıklama yapması bekleniyor. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? İşte, kritik toplantıda ele alınacak konular...

Finans 23-01-23 10:06

Borç yapılandırma paketi ne zaman açıklanacak, kaç taksit olacak? Vergi, sigorta, MTV! İşte borç yapılandırma paketinin kapsadığı borçlar...

Cumhuriyet tarihinin en büyük borç yapılandırma paketi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacak. Hükümet 31 Aralık 2022 tarihine kadar olan vergi borcu ve SGK borçlarının yapılandırılması için atılımda bulundu. Vergi, sigorta primi, idari para cezaları, trafik cezaları gibi borçlar yapılandırmaya dahil edilecek. Peki, Borç yapılandırma paketi ne zaman açıklanacak, kaç taksit olacak? Borç yapılandırma paketi kapsamında olan borçlar neler? İşte ayrıntılar...

Finans 23-01-23 07:36

Kabine Toplantısı ne zaman? Bu hafta Kabine toplantısı yapılacak mı? Cumhuriyet tarihinin en büyük borç yapılandırma paketi geliyor!

Kabine Toplantısı tarihi; Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırma paketi ile ilgili basında yer alan son dakika haberlerinin ardından merak konusu oldu. Bahsi geçen borç yapılandırma paketi ile 31 Aralık 2022'ye kadar devlete olan borçların, vergi, sigorta primiyle cezaların yapılandırılması hedefleniyor. Peki, kabine toplantısı ne zaman? İşte kabine toplantısı tarihi...

Finans 20-01-23 09:56