Al Sancak Oyunculari Haberleri

Dünyaca ünlü yıldız Neymar ada satın alıyor! Fiyatı dudak uçuklattı

Kariyerini Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Hilal'de sürdüren Neymar'ın ülkesi Brezilya'da bir ada almaya oldukça yakın olduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 2024-10-05 23:04:52

Neymar ile anlaşma sağlandı! Brezilyalı yıldız sezon sonunda imzayı atmak için geliyor...

Kariyerine Suudi Arabistan'da devam eden fakat yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bir türlü forma şansı bulamayan Neymar'ın sezon sonunda Avrupa'ya döneceği yazıldı. Eski takımı Barcelona, Al Hilal ile sözleşmesi sona erecek Neymar ile anlaşma sağladı.

Spor 2024-10-03 16:38:03

Cristiano Ronaldo tarihe geçip futbolu bırakacak! Portekizli oyuncuyla sözleşme görüşmeleri başladı

Kariyerine bir süredir Suudi Arabistan'da devam eden 39 yaşındaki Cristiano Ronaldo'nun sözlemesi bu sezon sonu bitiyor. Al Nassr kulübünde mutlu olduğu bilinen ve futbolu Suudi Arabistan'da bırakmaya karar veren Ronaldo, futbol tarihine geçip kariyerini noktalamak istiyor.

Spor 2024-09-30 16:46:29

Fiyatını bile açıkladı! Murat Sancak Adana Demirspor'u satıyor: Bana ulaşın...

Süper Lig'de sezonun en kötü başlangıçlarından birini yapan Adana Demirspor, saha dışında da zor günler geçirirken Akdeniz ekibinin başkanı Murat Sancak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesi şaşkına çevirdi. İşte detaylar...

Spor 2024-09-30 12:49:23

Musrati'den Beşiktaş'a kötü haber! Sakatlık açıklaması: Son durumu belli oldu

UEFA Avrupa Ligi 1.Hafta maçında Beşiktaş, Hollanda ekibi Ajax'a konuk oldu. Karşılaşmada sakatlanarak oyundan çıkan Libyalı futbolcu Al Musrati'nin sakatlığı hakkında siyah - beyazlı kulüpten açıklama geldi.

Spor 28-09-24 16:40

Dubai milyoneriyle evli olan fenomenden çok konuşulacak paylaşım! Bikini giymek istedin, bu yüzden milyoner kocan sana bir ada satın aldı

Soudi isimli İngiliz asıllı bir kadın Dubai'de bir milyonerle evlendikten sonra sosyal medyadan lüks hayatına dair yaptığı paylaşımlarla milyonlarca takipçiye ulaştı. Dünya geneline yayılan geniş bir hayran kitlesine sahip olan Soudi Al Nadak son olarak bikini giymek istediği için milyarder kocası Jamal Al Nadak’ın kendisine ada satın aldığını söyledi.

Trend 26-09-24 15:53

Volkan Demirel Süper Lig'e geri dönüyor! Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ile ilk görüşmeyi gerçekleştirdi

Süper Lig'de son olarak Hatayspor'u çalıştıran ve Hatay ekibinden ayrılmasından bu yana her hangi bir takım ile anlaşmayan Volkan Demirel'in yeni adresi belli oldu. İşte detaylar...

Spor 24-09-24 14:21

Cristiano Ronaldo'ya ülkesinde büyük şok! Çocuklarını okula kaydettiremedi, nedeni herkesi şaşırttı

Dünyanın en ünlü futbolcularından olan ve kariyerini Suudi Arabistan Pro Lig'de Al-Nassr'da sürdüren Cristiano Ronaldo'nun çocuklarının okul kaydını yaptıramadığı öğrenildi. Nedeni ise herkesi şaşırttı.

Spor 24-09-24 07:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan New York'ta diplomasi trafiği!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 79. Genel Kurulu'nda yapacağı konuşma öncesi Türkevi'nde temaslarını sürdürdü. Erdoğan, ​Uluslararası Ceza Mahkemesi Başsavcısı Karim Khan'ı, Kuveyt Veliaht Prensi Şeyh Sabah Khaled Al-Hamad Al-Sabah'ı ve İran Cumhurbaşkanı Mesut Pezeşkiyan'ı kabul etti.

Haber 23-09-24 22:47

NBA tarihinin en ünlü takım spikerlerinden Al McCoy hayatını kaybetti

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi'nde (NBA) yarım yüzyıldan daha uzun bir süre maç anlatan ve Phoenix Suns'ın sesi olarak nitelendirilen efsanevi spiker Al McCoy 91 yaşında yaşamını yitirdi.

Spor 22-09-24 21:08

Ne alırsan al 100 TL olunca akın ettiler! İzdiham çıktı... Mahalleliden gürültüye tepki

Karaman’da tüm ürünleri 100 liradan satışa sunan bir mağazanın açılışı kısa süreli izdiham ve tartışmalara yol açtı. Belirlenen saatte açılan kapılara vatandaşlar adeta hücum edince, mağaza yetkilileri durumu kontrol almakta zorlandı. İzdiham esnasında küçük bir çocuğun da korkup ağladığı görülen olayda gürültüden rahatsız olan mahalleli de tepki gösterdi. Bu yüzden müşterilerle mahalleli arasında tartışma çıktı, tarafları polis ekipleri sakinleştirdi.

Haber 22-09-24 14:20

Murat Sancak duyurdu! ''Ticari sorunlar da eklenince...''Adana Demirspor transferi tahtasını açamadı!

Adana Demirspor, transfer tahtasını açamadı. Mavi Şimşekler, borç ödemelerini yapıp ara transfer döneminde yasağı kaldırmak için çaba harcayacak.

Spor 12-09-24 18:43

Saraybosna'daki belgesel festivali başlıyor: Filistin’in acıları beyaz perdede

Bosna-Hersek'in başkenti Saraybosna'da, Al Jazeera Balkanlar tarafından düzenlenen 7. Uluslararası Al Jazeera Balkanlar Belgesel Film Festivali başlıyor. 13-17 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek festivalin bu yılki teması "Adalet?" olarak belirlendi.

Haber 12-09-24 17:14

Beşiktaş, Sadio Mane transferi için saatleri sayıyor! Transfer döneminin bitimine az bir süre kala gözler Giovanni van Bronckhorst'a çevrildi

Beşiktaş'ta transfer gündemi alev alev yanıyor. Al Nassr ile yolları ayırmaya hazırlanan Sadio Mane için temasa geçen siyah-beyazlılar, yıldız oyuncuyla anlaşma aşamasına geldi. Kariyerine Avrupa'da devam etmek isteyen Mane, Al-Nassr yönetimine kararını bildirdi.

Spor 12-09-24 08:39

Cristiano Ronaldo'dan eski hocası Erik Ten Hag'a sert eleştiriler! ''Manchester United Teknik Direktörü bunu söyleyemez...''

Kariyerine Al-Nassr'da devam eden Dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, eski takımının teknik direktörü Erik Ten Hag'ın yaptığı açıklamalar hakkında eleştirici şekilde konuştu.

Spor 11-09-24 23:53

Cristiano Ronaldo, futbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük takımını açıkladı! Hayranlarına bile ters köşe yapan Ronaldo, Real Madrid-Manchester United arasında net tercihte bulundu...

Kariyerine Al-Nassr'da devam eden Cristiano Ronaldo, eski takımı Real Madrid hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Dünya futbolu hakkında konuşan Ronaldo, tarihin gelmiş geçmiş en büyük takımını kendine göre açıkladı. Herkes Ronaldo'dan Manchester United cevabı beklerken, Portekizli yıldız ters köşe yaptı.

Spor 10-09-24 20:54

Sadio Mane adım adım Beşiktaş'a geliyor! Onay çıktı, imzalar her an atılabilir...

Beşiktaş'ta transfer gündemi alev alev yanıyor. Al Nassr ile yolları ayırmaya hazırlanan Sadio Mane için temasa geçen siyah-beyazlılar, yıldız oyuncuyla anlaşma aşamasına gelmişti. Teknik direktör Giovanni van Bronkhorst'un raporunu bekleyen Beşiktaş yönetimi, Hollandalı teknik adamdan onay aldı ve girişimleri hızlandırdı.

Spor 10-09-24 19:56

Hepsiburada’dan hepsi bir arada fırsatlar: Hepsiburada’da büyük Eylül indirimleri başladı

Hepsiburada’nın heyecanla beklenen “Büyük Eylül İndirimleri” başladı. 9-15 Eylül arasında kırtasiyeden teknolojiye, tekstilden temizlik ve hijyen ürünlerine, züccaciyeden kişisel bakıma kadar tüm ihtiyaçlara yönelik her şey birbirinden özel indirimler ve ‘Şimdi Al 3 Ay Sonra Öde’ fırsatıyla Hepsiburada’da kullanıcılarını bekliyor.

Haber 09-09-24 17:31

Al Nassr'dan ayrılacak Sadio Mane, Süper Lig devi Beşiktaş'a imza atıyor! Transfer gündemi alev alev...

Beşiktaş'ta transfer gündemi alev alev yanıyor. Al Nassr ile yolları ayırmaya hazırlanan Sadio Mane için temasa geçen siyah-beyazlılar, yıldız oyuncuyla anlaşma aşamasına geldi.

Spor 07-09-24 14:34

Cristiano Ronaldo'dan tam 900 gol! Portekizli yıldız yere yığılıp, hüngür hüngür ağladı... Yeni hedef 1000 gol!

Portekiz Milli Takımı'nın yıldızı Cristiano Ronaldo, Uluslar Ligi'nde Hırvatistan'a gol atarak tarihi bir başarıya imza attı. Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr forması giyen dünyaca ünlü futbolcu kariyerinde 900. gol sevincini yaşadı.

Spor 05-09-24 23:49

Trabzonspor'da şok ayrılık! Trezeguet resmen Al Rayyan'da...

Şenol Güneş'in teknik direktörlüğü geçmesiyle birlikte Trabzonspor'da ilk ayrılık yaşandı. Bordo - mavililer, Mısırlı yıldızı Mahmoud Trezeguet'nin Katar ekibi Al Rayyan'a kiralandığını KAP'a bildirdi.

Spor 03-09-24 22:19

Süper Lig kulüpleriyle görüşen Alex Telles'in yeni takımı belli oldu!

Al Nassr ile sözleşmesini feshettikten sonra Süper Lig kulüpleriyle görüştüğünü açıklayan Alex Telles, Brezilya Ligi takımlarından Botafogo ile anlaştı.

Spor 03-09-24 18:06

Fenerbahçe'den Merih Demiral sürprizi! Anlaşma an meselesi

Kariyerine Suudi Arabistan ekibi Al-Ahli'de devam eden Merih Demiral için Fenerbahçe devreye girdi. Stoper hattını kuvvetlendirmek isteyen sarı-lacivertliler milli futbolcu için kolları sıvadı. İşte detaylar...

Spor 02-09-24 13:51

TSK tarihinde bir ilk! Kara, Hava ve Deniz Harp Okullarının birincileri kadın öğrenciler oldu... Sosyal medya onları konuşuyor

Millî Savunma Üniversitesi (MSÜ) Kara Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni 30 Ağustos’ta, Deniz ve Hava Harp Okullarının Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni ise 1 Eylül’de düzenlendi. Kara, Hava ve Deniz Harp Okullarının birincilerinin kadın öğrenciler olması ise tarihe geçti. Birinci olan kadın teğmenler, diplomalarını Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan alırken; TSK tarihine geçen kadın öğrencilerin başarıları sosyal medyada da çok konuşuldu.

Haber 02-09-24 07:54

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Kilidi kapatıp terörü bir tehdit kaynağı olmaktan çıkaracağız'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Hava Harp Okulu Komutanlığı Diploma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Kilidi kapatıp terörü bir tehdit kaynağı olmaktan çıkaracağız" dedi.

Haber 31-08-24 18:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizi sığ sulara hapsetmeye çalışanlara prim vermedik, vermeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde açıklamalar yaptı. Erdoğan "Bizi sığ sulara hapsetmeye çalışanlara prim vermedik, vermeyeceğiz. Türkiye merkezli düşünecek ama vizyonumuzu dünyayı içine alacak şekilde geniş tutacağız. Kudüs'e biz sırtımızı nasıl dönebiliriz. Her kim Türkiye'nin ufkunu 782 bin kilometrekareye hapsetmeye çalışıyorsa, gafil değilse bu toprakların yabancısıdır." dedi.

Haber 30-08-24 17:16

Dışişleri Bakanı Fidan, Katarlı mevkidaşı Al Sani ile telefonda görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ile telefonda görüştü. Görüşmede Gazze’deki son durumu ele alındı.

Haber 28-08-24 18:18

Al beni yukarı tiramisu tarifi: Şef Danilo Zanna'nın tiramisu tarifi nasıl yapılır

Al beni yukarı tatlısının nasıl yapıldığı merak ediliyor. Bir çeşit tiramisu olan bu tarif Şef Danilo Zanna'ya ait. MasterChef'te dönem dönem yapılan al beni yukarı tatlısını denemek isteyenler için adım adım tarife aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Yemek 26-08-24 13:06

Sadio Mane bombası! Yeni takımına transferi artık an meselesi...

Al Nassr forması giyen ve takımdan ayrılacağı konuşulan Sadio Mane'nin yeni adresi belli olmak üzere. Mane'nin, Benzema'nın formasını giydiği Al Ittihad'a transfer olmaya yakın olduğu aktarıldı.

Spor 22-08-24 20:00

Beşiktaş, Jackson Muleka'nın transferini resmen açıkladı! Suudi Arabistan ekibine kiralandı

Beşiktaş, Jackson Muleka'nın Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Kholood'a kiralandığını açıkladı. Yeni transfer yapabilmek için yabancı oyuncularını göndermeye devam eden siyah-beyazlılar, kısa süre içinde Angelo Gabriel transferini açıklayacak.

Spor 22-08-24 18:41

Cristiano Ronaldo'nun kullandığı frikik dünya gündemine oturdu! Hayranları duygusal mesajlar yağdırıyor...

Al-Nassr'ın Al Taawon'u mağlup ettiği maçta kullanılan frikik dünya gündemine oturdu. Cristiano Ronaldo'nun topun başına geçtiği o anlar sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı.

Spor 17-08-24 09:47

Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı'ya 5 milyon Euro'luk transfer teklifi geldi!

Galatasaray'ın başarılı oyuncusu Abdülkerim Bardakcı'ya Suudi Arabistan Ligi'nden teklif geldi. Al Shabab'ın ilgisi olduğu iddia edilirken, Suudi Arabistan temsilcisi işi ilerletti ve Galatasaray'a resmi teklifini yaptı.

Spor 15-08-24 23:03

İnanılır gibi değil! Ronaldo yine rekor kırdı, Jorge Jesus'un tepkisi gündem oldu!

Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'da forma giyen Cristiano Ronaldo, Süper Kupa yarı finalinde çıktığı Al Taawon mücadelesinde müthiş bir gol atarken sezona rekorla başladı. İşte detaylar...

Spor 14-08-24 22:24

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Al Sani ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bir görüşme gerçekleştirdi.

Haber 08-08-24 16:53

Arkadaşınla birlikte İngilizce öğrenmenin tam zamanı: Open English'ten 2 Al 1 Öde kampanyası!

Dünya çapında 2 milyon kullanıcıya ve 10.000'den fazla şirkete hizmet veren Open English, dil öğrenimini daha erişilebilir ve eğlenceli hale getirdi. “2 al 1 öde fırsatı” ile hem siz hem de bir arkadaşınız ingilizce öğrenmeye artık çok daha yakın!

Haber 06-08-24 15:58

Yılan hikayesine dönmüştü! Şato villalar yıllardır boş duruyordu... Karar verildi

2011 yılında Bolu’da Araplara satılmak amacıyla inşaatı yapılan 'Şato Villalar' olarak bilinen Burj Al Babas projesini, Sarot Grup'un mali sorunları nedeniyle devam ettirememişti. 'Şato Villalar' ABD merkezli Nova Grup Holding, yatırımcı olmak için girişimde bulunarak turizme kazandırmayı planlıyor.

Haber 06-08-24 15:06

Beşiktaş'tan Anderson Talisca hamlesi! Al Nassr'a resmi teklif yapıldı

Kariyerine Suudi Arabistan'da devam eden Anderson Talisca'nın bu sezon takımdan ayrılması bekleniyor. Al Nassr kulübü, Talisca'ya gelecek teklifleri değerlendirmeye almaya hazırlanırken Beşiktaş devreye girdi.

Spor 26-07-24 08:34

Ali Koç yeniden Kulüpler Birliği Başkanı seçildi

Kulüpler Birliği toplantısı sona erdi. Toplantı sonunda Ali Koç yeniden başkan seçildi. Yönetim Kurulu üyeleri ise Fatih Saraç, Murat Sancak, Murat Özkaya, İbrahim Turgut, Mehmet Sepil, Yüksel Yıldırım, Göksel Gümüşdağ ve Sinan Boztepe oldu.

Spor 24-07-24 16:26

Kahve severlerin favorisi! Çok satan Julius Meinl Filtre Kahve'de %50 indirim

Gerçek bir kahve severin en büyük keyfi, lezzetli bir kahvenin damakta bıraktığı tadı keşfetmek. Siz de tadı damağınızda kalan eşsiz bir kahve lezzeti deneyimlemek isteyenlerdenseniz Julius Meinl President Blend Öğütülmüş Filtre Kahve'deki dev fırsatı kaçırmak istemezsiniz. %50 indirime ek çok al az öde kampanyası sizi bekliyor. İşte detaylar!

Yemek 23-07-24 12:21

Faizsiz 6 Ay Vadeli 20.000 TL Kredini Al, Yazın Tadını Çıkart!

Faizsiz Fırsatlarda Büyük Avantaj! %0 Faizli 20.000 TL Kredi Fırsatını Şimdi Al, 6 Taksitle Faizsiz bir Şekilde Geri Öde. Şubeye Gitmeden Anında 20.000 TL Krediyi Faizsiz Bir Şekilde Alabilirsiniz.

Finans 22-07-24 14:28

Boğaz'daki 57 dönümlük arazi el değiştirdi! Yeni sahibi Nihat Özçelik oldu, yerin değeri ise...

Suudi Arabistan'ın en önemli gayrimenkul şirketleri arasında gösterilen Sumou Holding'in sahibi Ayedh Bin Farah Bin Al Mubarak Al Kahtani'nin Uskumruköy'de bulunan 57 dönümlük arazisi iş adamı Nihat Özçelik tarafından satın alındı.

Finans 14-07-24 18:40

Fenerbahçe'de 'KAP' bekleniyor! Mourinho'nun çok istiyordu... Transferde mutlu son

Yeni sezonda mutlak şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, Mourinho'nun çok istediği bir isimde mutlu sona ulaştı. Sarı-Lacivertliler Al Ahli forması giyen Allan Saint-Maximin'in kiralık transferi konusunda anlaşmaya vardı. İşte detaylar...

Spor 10-07-24 14:55

Son dakika | TÜİK hakkındaki iddiası ortalığı karıştıracak! Özgür Özel saat verip tüm Türkiye'yi çağrı yaptı: Bu akşam başlıyoruz

Son dakika haberi: TÜİK'in enflasyon sepeti Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşerken CHP lideri Özgür Özel'den çok çarpıcı bir açıklama geldi. TÜİK'in "AK Partililerin de cebinden para çaldığını" öne süren Özel, "TÜİK'e ne dersen onu yapıyorlar, TÜİK'e 'çal, bunların cebinden paralarını al' demişler" iddiasıyla dikkat çekti. Özel ayrıca asgari ücrete, emekliye zam isteyen herkese çağrı yaparak "Bu akşam 21.00'da başlıyoruz, uzaydan görülecek" dedi.

Finans 09-07-24 14:32

Liderlerle yoğun diplomasi trafiği! Erdoğan dünyanın gözünü çevirdiği zirveden seslendi: Ses getirecek İsrail çağrısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkent Astana’daki ikili temasları çerçevesinde Moğolistanlı mevkidaşı Ukhnaagiin Khurelsukh ve Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Sani ile bir araya geldi. Zirve kapsamında gerçekleştirdiği konuşmada Erdoğan, İsrail mesajıyla dikkat çekti.

Haber 04-07-24 11:17

İsrail uçağı Antalya'ya acil iniş yaptı! İsrail medyasındaki iddialara Türkiye'den açıklama

Antalya'ya acil iniş yaptığı aktarılan İsrail merkezli El Al Havayoluna ait bir yolcu uçağına, havalimanındaki yetkililer tarafından yakıt verilmediği iddia edilmişti. Yapılan açıklamada uçağa yakıt sağlanacağı ancak uçak pilotunun kendi rızasıyla ayrılmaya karar verdiği belirtildi.

Haber 30-06-24 20:05

Al-i İmran Suresi okunuşu ve anlamı nedir? Al-i İmran Suresi Türkçe tefsiri, Arapça yazılışı, fazileti ve Diyanet meali

Kur'an-ı Kerim’in 3. süresi olan Al-i İmran süresi, Medine’de indirilmiştir ve 200 ayetten oluşmaktadır. Al kelimesinin anlamı aile, akraba veya sülaledir. Peki, Al-i İmran Suresi okunuşu ve anlamı nedir? Al-i İmran Suresi Türkçe tefsiri, Arapça yazılışı, fazileti ve Diyanet meali

Haber 28-06-24 09:03

Fatih Terim için sürpriz iddia: 2 yıllık anlaşma tamam! İşte yeni takımı...

Teknik direktör Fatih Terim için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Son olarak Yunan ekibi Panathinaikos'ta görev yapan ve 5 ayın ardından yeşil-beyazlı takımdan ayrılan Fatih Terim'in yeni bir takımla anlaşmak üzere olduğu belirtildi. Suudi Arabistanlı bir gazeteci, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Fatih Terim'in Al-Taawon ile görüştüğünü açıkladı.

Spor 20-06-24 14:07

Nwakaeme yeniden Türkiye'ye dönüyor! Alanyaspor ile anlaşmaya vardı...

Trabzonspor'da gösterdiği performansla bordo-mavili taraftarların gönlünde taht kuran Nwakaeme yeniden Türkiye'ye dönüyor. Al-Fayha'dan ayrılan Anthony Nwakaeme ile görüşmelere başlayan Alanyaspor kulübü prensip anlaşmasına vardı.

Spor 14-06-24 08:13

Her yıl çocuklarla bir araya gelen İş Bankası'nın “Karneni Göster Kitabını Al” kampanyası 17 yaşında!

Türkiye İş Bankası, çocukları bu yıl Bankanın 100. yılı vesilesiyle “Çocuklar Soruyor Tarih Dede ve Bilgi Öğretmen Anlatıyor” ve “Aklıma Bir Soru Geldi” kitaplarıyla buluşturuyor. Kampanyanın 17. yılında bugüne kadar öğrencilere ulaştırılan kitap sayısı 17 milyonu aşıyor.

Haber 13-06-24 17:29