Alara Bozbey Haberleri

Serel Yereli sevgilisiyle Türk bayrağının altında dudak dudağa! O kareler tepki çekti

Bodrum Masalı dizisinde hayat verdiği Alara karakteri ile yıldızı parlayan Serel Yereli, dizinin ardından oyunculuğu bırakarak İngiltere'ye yerleşmişti. Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Yereli bu defa son paylaşımıyla tepki çekti. Yereli sevgilisi ile Türk bayrağının altında dudak dudağa poz verince sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 2024-08-23 11:55:18

Serel Yereli babasının mezarını sevgilisiyle ziyaret etti! 'Kocam babamla tanıştı' deyince... Sosyal medya bunu konuşuyor

Bodrum Masalı dizisinde hayat verdiği Alara karakteri ile yıldızı parlayan Serel Yereli, dizinin ardından oyunculuğu bırakarak İngiltere'ye yerleşti. Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Yereli bu defa son paylaşımıyla tepki çekti. Yereli sevgilisi ile babasının mezarına gidip 'Kocam babamla tanıştı' notunu düştü. O kare kısa sürede gündem oldu.

Magazin 2024-07-20 09:07:22

Serel Yereli İstanbul'a geldi! Sevgilisiyle pozları görenleri şaşırttı! 'Evlendin mi?'

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Bodrum Masalı dizisinde hayat verdiği Alara karakteri ile yıldızı parlayan Serel Yereli, dizinin ardından oyunculuğu bırakarak İngiltere'ye yerleşmişti. Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Yereli İstanbul'a geldi. Ünlü ismin sevgilisi ile verdiği pozlar herkesi şaşırttı.

Magazin 2024-07-16 09:33:14

Gönlünden geçen adayı sıcağı sıcağına açıkladı! Mansur Yavaş'ın da istediği konuşuluyordu... Başkan olarak İmamoğlu'nu görmek istiyoruz

Cumhurbaşkanı adaylığı için adı son dönemde en çok geçen isimler olan Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın her ikisinin de Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı koltuğunu istediği öne sürülmüştü. Bugün Marmara Belediyeler Birliği başkanlığına seçilen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey gönlünden geçen ismi açıklayıp tam destek mesajı verdi.

Haber 2024-05-08 14:59:42

Yeğen atamasından sonra Bursa'da çok tartışılacak bir iddia daha! Fatih Portakal canlı yayında ateş püskürdü: Onlar yedi, biz de yiyelim

AK Parti'den CHP'ye geçen Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde yaşanan tartışmalı atamanın yankıları sürüyor. Yeğenini şirkete yönetici olarak atayan Başkan Mustafa Bozbey tepkiler üzerine bu kararından geri dönmüştü. Tepkisini dile getiren gazeteci Fatih Portakal yine Bursa'da yaşanan benzer bir iddiayı dile getirip "Siz Cumhuriyet Hısım Partisi misiniz?" diye sordu, "'Onlar yedi, biz de yiyelim' mantığıyla yaklaşıyorlar" deyip ateş püskürdü.

Haber 08-05-24 08:58

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde tartışma yaratan atama! Yeğenini şirkete yönetici yaptı, İsmail Saymaz yeni gelişmeyi duyurdu

Bursa Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in yeğenini belediyenin iştiraki olan bir şirkete yönetim kurulu başkanı olarak ataması gündem oldu. Atama haberi Başkan Bozbey'in yeğeni Furkan Bozbey'in yaptığı sosyal medya paylaşımıyla ortaya çıktı. Daha sonra Furkan Bozbey sosyal medya hesabında yaptığı birtakım değişikliklerle de dikkat çekti. Öte yandan gazeteci İsmail Saymaz yaptığı açıklamada Bozbey'in kararından vazgeçtiğini açıkladı.

Haber 06-05-24 23:49

Türkiye'yi terk edip İngiltere'ye yerleşmişti! Serel Yereli gitmesinin sebebini açıkladı

Bodrum Masalı dizisinde hayat verdiği Alara karakteri ile yıldızı parlayan Serel Yereli, dizinin ardından oyunculuğu bırakarak İngiltere'ye yerleşti. Şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Yereli ülkeden gidiş sebebini açık açık anlattı. Yereli'nin o sözleri kısa sürede gündem oldu.

Magazin 26-04-24 11:35

Mustafa Bozbey'in mazbata töreninde gündem olan anlar! Değerli alkışlarınız bu kadar mı millet?

CHP'den Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mustafa Bozbey için düzenlenen mazbata töreninde, İl Seçim Kurulu Müdürü Mehmet Us'un sözleri gündem oldu. Bozbey'i anons eden Us "Değerli alkışlarınız bu kadar mı millet? Bu kadar mı beklediniz?" ifadelerini kullandı. Us hakkında ortaya çıkan görüntüler sonrası Yüksek Seçim Kurulu ve Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı idari soruşturma başlattı.

Haber 07-04-24 18:21

Bursa Büyükşehir’de yüzde 47,60 ile Bozbey, 6 ilçede CHP, 9 ilçede AK Parti, 2 ilçede İYİ Parti ipi göğüsledi

31 Mart yerel seçimlerinde kesin olmayan sonuçlara göre Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey yüzde 47.60 oy oranıyla seçildi.

Yurthaber 01-04-24 10:22

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan Bozbey, vatandaşlara hitap etti:

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre kazanan CHP'nin adayı Mustafa Bozbey, "Şimdi artık görev zamanı. Önce çocukları güldüreceğiz, oradan başlayacağız işe. Onları gülümseteceğiz." dedi.

Yurthaber 01-04-24 08:45

CANLI BURSA seçim sonuçları! Bursa'da seçimi kim kazandı? AK Partili Alinur Aktaş mı, CHP'li Mustafa Bozbey mi? 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları

Bursa seçim sonuçlarına dair araştırmalar yoğunlaştı. Türkiye'de yaklaşık 61 milyon seçmen 31 Mart 2024 Pazar günü sandığa gitti. 1 milyon 32 bin 610 gencin ilk kez oy kullandığı yerel seçim sonuçları ise heyecanla takip ediliyor. Bursalılar, Bursa Büyükşehir Belediyesi sonuçlarını merak ediyorlar. Peki, Bursa'da seçimi kim kazandı? AK Partili Alinur Aktaş mı, CHP'li Mustafa Bozbey mi? İşte tüm merak edilenler...

Finans 31-03-24 20:24

Canlı Bursa seçim sonuçları! Bursa'daki seçim sonuçlarında AK Parti adayı Alinur Aktaş mı CHP adayı Mustafa Bozbey mi kazanacak?

Yerel seçim heyecanı başladı! Bazı illerin seçim sonuçları merakla bekleniyor. Bu iller arasında İstanbul, Ankara ve Bursa gibi büyükşehirler var. Bursa'daki vatandaşlar da sandıktan çıkacak sonuca kilitlenmiş durumda. Bursa seçim sonuçlarında mevcut belediye başkanı ve AK Parti adayı Alinur Aktaş mı yoksa CHP adayı Mustafa Bozbey mi kazanacak?

Haber 29-03-24 13:06

Mustafa Bozbey kimdir? CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı adayı kim oldu? İşte Mustafa Bozbey'in hayatı

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı adayı ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Özgür Özel başkanlığındaki CHP'nin beş il için belediye başkanı adayları belli oldu. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığı için Mustafa Bozbey'in ismi açıklandı. Bozbey 2019 yılındaki yerel seçimlerde de Bursa’da aday gösterilmişti. Peki, Mustafa Bozbey kimdir? CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı adayı kim oldu? İşte Mustafa Bozbey'in hayatı

Haber 14-12-23 21:58

Nazlı Sabancı'dan kızı Arzu Alara ile ilk poz! Beğeni yağdı

İki yıl önce dünyaevine giren Nazlı Sabancı-Hacı Sabancı çifti, eylül ayında ilk kez anne-baba olmanın heyecanını yaşadı. Nazlı Sabancı, kızı Arzu Alara ile evinin baheçesinde ilk kez poz verdi. Ünlü ismin gönderisi kısa sürede gündem oldu.

Magazin 12-12-23 16:44

Serel Yereli havluya sarınıp poz verdi! İddialı paylaşımına beğeni yağdı

Bodrum Masalı dizisinde hayat verdiği Alara karakteri ile yıldızı parlayan Serel Yereli, dizinin ardından oyunculuğu bırakarak İngiltere'ye yerleşti. Şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Yereli son pozlarıyla olay oldu. Havluya sarınıp poz veren ünlü ismin gönderisi kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 23-11-23 14:11

Nazlı Sabancı kızı Arzu Alara için 40 mevlidi okuttu! Elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı

2021 yılında dünyaevine giren Hacı Sabancı ve Nazlı Sabancı çifti geçtiğimiz aylarda kızları Arzu Alara'yı kucağına almıştı. Ünlü çiftin kızları 40 günlük oldu. Zeynep Nazlı Sabancı, kayınvalidesi Arzu Sabancı ile birlikte kızı için 40 mevlidi okuttu. Nazlı Sabancı'nın 40 mevlidinde giydiği elbisesinin fiyatı ortaya çıktı.

Magazin 28-09-23 11:08

Ebru Gündeş'in gözlerden uzak büyüttüğü kızı Alara kocaman oldu! Gören herkes aynı şeyi söyledi! 'Annesinin kopyası'

Güçlü sesi, dillerden düşmeyen şarkıları ve tarzıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan Ebru Gündeş'in 2021 yılında boşandığı Reza Zarrab'tan olan kızı Alara büyüdü, kocaman oldu. Gündeş'in gözlerden uzak büyüttüğü kızını görenler, 'Annesinin kopyası' demeden geçemedi.

Magazin 05-09-23 13:25

Nazlı-Hacı Sabancı çifti bebeklerini kucaklarına aldı! Arzu Sabancı'ya torunun adı sürpriz oldu

Kızlarını kucaklarına alan Nazlı-Hacı Sabancı çifti, kızlarına "Arzu Alara" adını vermişti. Oğlu ve gelininin mutluluğunu paylaşan Arzu Sabancı ise torununun adının kendisine sürpriz olduğunu söyledi.

Magazin 18-08-23 11:25

Arzu Yanardağ’ın kızı Alara Maya büyüdü, kocaman oldu! Güzelliğiyle büyüledi

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Arzu Yanardağ, 1997 yılında Emrah'ın da başrol oyuncusu olduğu 'Unutabilsem' adlı diziyle televizyon kariyerine başladı. Sonrasında birçok dizi ve sinema filminde karşımıza çıkan Yanardağ, çeşitli tiyatro oyunlarında da oyunculuğunu konuşturdu. Bir döneme damga vuran Arzu Yanardağ'ın kızı Alara Maya büyüdü. Yanardağ'ın kızı güzelliğiyle kendine hayran bıraktı.

Magazin 14-08-23 17:45

Serel Yereli file elbisesiyle poz verdi! Beğeni yağdı

2016 yılında yayınlanan Bodrum Masalı dizisindeki Alara karakterine hayat veren Serel Yereli şarkıcılık kariyeri için bir süredir yurt dışında yaşıyor. Serel Yereli son olarak file elbisesiyle verdiği pozları paylaşınca beğeni topladı.

Magazin 25-04-23 10:12

Fenerbahçe İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe İstanbulspor maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe İstanbulspor maçı canlı olarak ekrana gelecek. Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Ülker Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanacak Fenerbahçe İstanbulspor maçının yayın saati ve kanalı merak konusu oldu. Maçta Hakem Kadir Sağlam düdük çalacak. Sağlam'ın yardımcılıklarını İbrahim Bozbey ve Anıl Usta üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Tugay Kaan Numanoğlu olarak açıklandı. Fenerbahçe İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 24-04-23 21:47

En İyi Arkadaşım'ın Alara'sı güzelliğiyle nefes kesti! Görenler gözlerini alamadı

2004 yılında yayınlanan En İyi Arkadaşım dizisi, yayınlandığı dönemde oldukça ilgi çekmişti. Dizide 'Alara' karakterine hayat veren Alara Ertürk, güzelliğiyle görenleri şaşkınlığa uğratıyor. Sosyal medyayı da oldukça aktif kullanan genç oyuncu, pozlarıyla büyük beğeni topluyor.

Magazin 12-04-23 13:40

Serel Yereli kısa taytı ve atletiyle yürek hoplattı! Beğeni butonu çöktü

Bodrum Masalı dizisinde hayat verdiği Alara karakteri ile yıldızı parlayan Serel Yereli, dizinin ardından oyunculuğu bırakarak İngiltere'ye yerleşti. Sosyal medya paylaşımları ve açıklamaları ile sık sık gündeme gelen ünlü isim bu defa yine sınır tanımadı. Serel Yereli sütyensiz göğüs dekolteli pozları ile dikkat çekti.

Magazin 31-03-23 09:34

Serel Yereli yeni yaşını transparan detaylı tarzıyla kutladı

Bodrum Masalı' dizisinde 'Alara' karakterine hayat veren Serel Yereli, oyunculuğu bırakıp, İngiltere'nin başkenti Londra'ya yerleşmişti. Geçtiğimiz günlerde Türkiye'de olan genç isim Londra'ya döndü ve yeni yaşını kutladı. Serel Yereli iddialı tarzıyla yine beğeni topladı.

Magazin 28-02-23 08:05

Türkiye'de öğretmenlik yapıyordu! Amerika'ya yerleşince yetişkin film yıldızı oldu... Kimse konuşmuyor ama herkes izliyor

Türkiye'de öğretmenlikten istifa ettikten sonra Amerika Birleşik Devletleri’ne yerleşen Alara ismiyle tanınan bir Türk yetişkin film sektörüne giriş yaptı. Katıldığı bir programda yetişkin film sektörüne giriş sürecinden bahseden Alara bir anda popüler oldu. Amerika’ya ilk taşındığından bir süre öğretmenlik yaptığını ve daha sonra yetişkin film yıldızı olarak kariyerini değiştirdiğin ifade eden Alara, Türkiye’de yetişkin filmine olan bakışı anlattı.

Trend 20-01-23 15:50

Gaziantep FK Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Gaziantep FK Konyaspor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Gaziantep FK ile Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 Turu maçında karşı karşıya gelecek. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri merak konusu oldu. Hakem Yiğit Arslan'ın yöneteceği karşılaşma için geri sayım devam ediyor. Arslan'ın yardımcılıklarını İbrahim Bozbey ve Selahattin Altay yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Burak Pakkan olacak. Gaziantep FK Konyaspor maçı canlı izle ekranı internette araştırılıyor. Peki, Gaziantep FK Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 19-01-23 15:38

Ebru Gündeş'in kızı Alara Zarrab annesinin kopyası! İşte ünlüler ve çocukları...

Son zamanların popüler isimleri arasında yer alan Ebru Gündeş'in, 2010'da dünya evine girdiği ve 2021'de boşandığı Reza Zarrab'tan olan kızı Alara Zarrab ile benzerliği dikkat çekti. Ebru Gündeş'in kızı Alara Zarrab 2011 doğumlu ve 9 yaşında. İşte ünlüler ve çocukları...

Magazin 01-01-23 00:50

Velayet davası vardı... Ebru Gündeş kızı için eski kocası Reza Zarrab'a yeniden dava açıyor!

Reza Zarrab'dan boşanan şarkıcı Ebru Gündeş'ın kızı Alara Zarrab'a kendi soyadını vermek için dava açmaya hazırlandığı iddia ediliyor. Velayet davası yüzünden gerilen eski çift şimdi de soyadı için karşı karşıya geldi Işın Karaca’nın kızı Mia'ya kendi soyadını vermesinin ardından harekete geçen Gündeş konuya dair ise bir açıklamada bulunmadı.

Magazin 15-12-22 10:58

Sivasspor Ümraniyespor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Sivasspor Ümraniyespor maçı canlı yayın bilgileri!

Sivasspor ile Ümraniyespor Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak. Maçın yayın saati ve kanalı ve vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Maçı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu'nun yardımcılıklarını İbrahim Bozbey ve Ali Tuna üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Ramazan Keleş olarak açıklandı. "Sivasspor Ümraniyespor maçı canlı izle" arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Sivasspor Ümraniyespor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 12-11-22 13:55

Kızılcık Şerbeti'nin Ecem'i Alara Bozbey kimdir? Alara Bozbey kaç yaşında ve nereli? Eski sevgilisi bakın kim çıktı

Ekranların tanınan simalarından biri olan Alara Bozbey, Kızılcık Şerbeti dizisinde Ecem rolüne hayat verecek. Kızılcık Şerbeti'nin oyuncu kadrosuna dahil olan Alara Bozbey hakkında araştırmalar hız kazandı. Peki Kızılcık Şerbeti'nin Ecem'i Alara Bozbey kimdir? Alara Bozbey kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Magazin 11-11-22 16:52

Usta oyuncu Tomris Çetinel'in büyük acısı! Nusret Çetinel'den sonra kızı Elif Alara hayatını kaybetti

Geçen sene eşi Nusret Çetinel'i kaybeden ünlü oyuncu Tomris Çetinel, şimdi de evlat acısı yaşadı. Çetilen'in beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılan ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan kızı Elif Alara Çetinel, hayatını kaybetti.

Magazin 05-11-22 14:38

Tomris Çetinel kimdir? Ünlü oyuncu Tomris Çetinel’in yürek sızlatan evlat acısı: Elif Alara Çetinel hayatını kaybetti!

Tomris Çetinel, geçtiğimiz yıl oyuncu eşi Nusret Çetinel'i kaybetmesinin ardından kızı Elif Alara Çetinel'in ölümüyle sarsıldı. Ünlü oyuncunun kızı Elif Alara Çetinel beyin kanaması sonucu hayata gözlerini yumdu. Acı haberi Ferhunde Hanımlar ve Cennet Mahallesi'ndeki oyunculuk performansıyla hafızalara kazınan oyuncu Melek Baykal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Evlat acısı çeken ünlü oyuncu Tomris Çetinel'in üzüntüsü yürekleri yaktı. Peki, Tomris Çetinel kimdir?

Magazin 05-11-22 09:00

Avlanmak için ormana gitmişti! Ateş ettiği bufalo intikamını çok kötü aldı... Görüntüler gündem oldu

Meksikalı bir avcı grubu Arjantin'in merkezindeki Entre Ríos kentine düzenlenen av gezisinde faciayı yaşadı. Grubun lideri Mario Canales avlanmak için gittiği ormanda gördüğü bir bufaloya ateş etti. Avcının tüfeğinden çıkan kurşundan kurtulmayı başaran bufalo intikamını kötü bir şekilde alara Canales’e saldırdı. Hastaneye kaldırılmasına rağmen Canales hayatını kaybetti.

Trend 15-10-22 15:05

Fatih Karagümrük Hatayspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük Hatayspor maçı hangi kanalda?

Fatih Karagümrük ile Hatayspor Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda kozlarını paylaşacak. Heyecanla beklenen maçı hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan'ın yardımcılıklarını İbrahim Bozbey ve Bilal Gölen üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi ise Abdullah Buğra Taşkınsoy. Birçok kişi internette "Fatih Karagümrük Hatayspor maçı canlı izle" konu başlığını araştırıyor. Peki, Fatih Karagümrük Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 15-10-22 13:12

En İyi Arkadaşım'ın Alara'sı Alara Ertük koca kız oldu! Görenler gözlerine inanamadı

Alara Ertük, 2004 ve 2007 yılları arasında yayınlanan En İyi Arkadaşım dizisinde hayat verdiği Alara rolü ile akıllara kazındı. Alara Ertük, dizinin sona ermesinden yıllar sonra sosyal medya pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 09-09-22 20:17

Kayseri Basketbol'da ikinci başkan Ahmet Bozbey, görevinden ayrıldı

Kayseri Basketbol'da ikinci başkan Ahmet Bozbey, görevinden ayrıldı

Yurthaber 01-09-22 17:05

Üniversite öğrencisi Pınarcı'nın ölümüne ilişkin soruşturma sürüyor

İstanbul'da gittiği konserden sonra fenalaşarak hayatını kaybeden Çağla Alara Pınarcı'ya ait olduğu iddia edilen görüntüler ortaya çıktı

Yurthaber 30-07-22 00:29

Tatil için geldiği İstanbul’da hayatını kaybetmişti! Çağla'nın son görüntüleri ortaya çıktı

Tatil için gittiği İstanbul'da parkta fenalaşıp, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Çağla Alara Pınarcı, memleketi Hatay'ın İskenderun ilçesinde toprağa verilmişti. Bununla birlikte genç kızın ölümünden önceki anlara ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Pınarcı'nın koluna giren iki kişi ile birlikte zorlukla yürüdüğü görülüyor.

Haber 29-07-22 10:38

Hatay'dan İstanbul'a geldi, konserde bir anda fenalaştı! Çağla Alara Pınarcı'nın şüpheli ölümü: Erkek arkadaşı ortadan kayboldu

İstanbul'a gezmeye gelen 24 yaşındaki üniversite öğrencisi Çağla Alara Pınarcı, erkek arkadaşıyla gittiği konserde bir anda fenalaştı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Çağla Alara Pınarcı, yolda hayatını kaybetti. Çağla için ambulans çağıran ve peşlerinden hastaneye kadar gelen Mehmet Ö.B. ölüm haberini alınca ortadan kayboldu. Çağla'nın ölüm nedeninin Adli Tıp'taki incelemenin ardından netlik kazanması beklenirken polis her yerde ortadan kaybolan Mehmet Ö.B.'yi arıyor.

Haber 19-07-22 10:40

Uluç Bayraktar baba olmak için gün sayıyor! Sanatçı dostları yalnız bırakmadı

Geçtiğimiz yıl yapımcı Alara Hamamcıoğlu ile nikah masasına oturan yönetmen Uluç Bayraktar, baba oluyor. Tatilde olan ünlü çifti yakın dostları, Aslıhan Gürbüz, Esra Ronabar, Barış Falay, Rıza Kocaoğlu, Selin Işık, Aydan Taş yalnız bırakmadı.

Magazin 12-07-22 14:49

Antalya'da tomruk yüklü kamyon Alara Çayı'na devrildi, bir kişi suda kayboldu

Antalya'da tomruk yüklü kamyon Alara Çayı'na devrildi, bir kişi suda kayboldu

Yurthaber 25-06-22 15:32

Cimbom 3 puana hasret! Galatasaray yine gülemedi

Spor Toto Süper Lig'in 25'inci haftasında Galatasaray, evinde Yukatel Kayserispor'u ağırladı. Mücadeleyi Sarper Barış Saka yönetirken; yardımcılıklarını ise Kerem Ersoy ile İbrahim Bozbey yaptı. Bafetimbi Gomis ise 1273 gün sonra tekrar sarı-kırmızılı forma ile sahaya çıktı. Çok sayıda pozisyonun yaşandığı maç 1-1 skorla sonuçlandı.

Spor 12-02-22 21:00

Ebru Gündeş gözlerden uzak tutuyor! Kızı Alara aynı annesi

Şarkıcı Ebru Gündeş'in Reza Zarrab ile evliliğinden dünyaya gelen 10 yaşındaki kızı Alara'yı objektiflerden uzakta büyütüyor. Sır gibi sakladığı kızı Alara'yı görenler ise gözlerine inanamıyor. Alara tıpkı annesinin çocukluğuna benziyor.

Magazin 21-01-22 07:47

Barış'ın büyük aşkıydı! En İyi Arkadaşım'ın yıldızı Alara Ertürk son haliyle hayran bıraktı

Yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın üstlendiği En İyi Arkadaşım dizisi, yayınlandığı dönem seyirciyi ekrana kilitliyordu. Dizide, 'Alara' karakterine hayat veren çocuk Ertürk, koca kız oldu.

Magazin 20-01-22 09:52

Herkesin gözü bu maçtaydı! Trabzonspor-Başakşehir karşılaşmasında çıt çıkmadı

Son Dakika Trabzonspor Haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 19'uncu haftasında Trabzonspor, evinde Medipol Başakşehir'i konuk etti. Mücadelede hakem Halil Umut Meler düdük çalarken, yardımcılıklarını ise Emre Eyisoy ve İbrahim Bozbey yaptı. Süper Lig'de zirveyi yakından ilgilendiren bu mücadele karşılıklı ataklarla başladı. Heyecan dolu maç 0-0'lık skorla sonuçlandı. İşte son dakika haberinin detayları...

Spor 25-12-21 20:53

Kubilay Aka'nın gizemli kız arkadaşı tanıdık çıktı

Son dönemin popüler oyuncularından olan Kubilay Aka, önceki gece Cihangir'de sarışın bir güzelle objektiflere yakalanmıştı. Aka'nın yanındaki kız arkadaşı Ata Demirer'in eski sevgilisi Alara Bozbey çıktı!

Magazin 09-10-21 13:44

En İyi Arkadaşım'ın Alara'sıydı! Güzelliğiyle ağızları açık bıraktı

İlk bölümü 2004 yılında yayınlanan ve başrollerinde Hamdi Alkan, Yılsu Sarper gibi isimlerin yer aldığı En İyi Arkadaşım dizisinde 'Alara' karakterine hayat veren çocuk yıldız Alara Ertürk, şimdilerde güzelliğiyle baş döndüren bir genç kız oldu.

Magazin 02-10-21 12:14

Ünlü manken Arzu Yanardağ'ın kızı büyüdü! Annesi gibi çok güzel

Ünlü manken Arzu Yanardağ'ın kızı Alara Maya Serter, güzelliğiyle dikkatleri üzerine topluyor. Arzu Yanardağ, kızıyla pozlarını sık sık Instagram hesabından takipçileriyle paylaşıyor.

Magazin 23-09-21 10:21

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 3 HES'i iptal etti! Karar sevinçle karşılandı

Antalya Gündoğmuş'ta doğa harikası Uçansu Şelalesi'nin de bulunduğu Alara Çayı üzerine yapılacak 3 HES (hidroelektrik santrali) projesiyle ilgili Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca iptal edildi. Karar, köylüler tarafından sevinçle karşılandı. Kararı büyük sevinçle karşıladıklarını belirten Kayabükü muhtarı Hacı İbrahim Taşer, bölgenin 'Kesin Korunacak Hassas Alan' ilan edilmesiyle ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.

Haber 16-09-21 11:09