Ali Kaya Haberleri

Isparta'da avukatı öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis istemi

Isparta'da avukatı öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis istemi

Yurthaber

Atletizm: Avrupa 10 Bin Metre Kupası

İngiltere'de 6 Temmuz'da başlayacak yarışlarda Türkiye'yi erkeklerde 3, kadınlarda ise 1 atlet temsil edecek

Spor

Eski Yargıtay ve eski Yüksek Seçim Kurulu üyesi Ali Kaya'ya hapis cezası!

Eski Yargıtay ve eski Yüksek Seçim Kurulu üyesi Ali Kaya, Yargıtay 9. Ceza Dairesince, FETÖ üyeliğinden 11 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Haber

Çini ve seramiğin dayanımını artırdı

Kültür ve Turizm Bakanlığı çini ve seramik sanatçısı Ali Kaya, dayanım ve renklerdeki canlılığın uzun yıllar devam etmesi için 10 yıldır üzerinde çalıştığı özel yönteminin deneme ve testlerinde başarı sağladı - Ali Kaya: - "Çini ve seramikte kuvars ağırlıklı bir reçeteyle altyapıyı sağlamlaştırdım. Çininin üzerindeki desen ve boyaların canlılığını uzun yıllar korunması için de sırlama aşamasında özel bir yöntem kullandım. Deneme ve testlerde büyük başarı sağladım, yaptığım tüm ürünlerde de uygulamaya başladım" - "Atalarımızın eserleri nasıl bugüne kadar ulaştıysa bugün yaptığım eserler de asırlarca yaşayacak. Yaptığım çalışmalar her türlü hava koşuluna dayanıklı hale geldi"

Haber

Ali Kaya

Ali Kaya Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ali Kaya Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Adil Öksüz'ü karşılayan Ali Kaya yakalandı

Cemaatin firari imamı Adil Öksüz'ü karşılayan Ali Kaya, İzmir'de yakalandı...

Haber

Cinayet sanığına 'dayak' indirimi

Yunus Kaya'yı öldürmeye teşebbüsten 12.5 yıl hapis cezasına çarptırılan 45 yaşındaki Halil Arık'ın cezasını Yargıtay fazla buldu.

Haber

Bebek yüzlü katil cezaevi çatısından kaçmış

İşlediği seri cinayetlerin ardından masum görüntüsü ile 'bebek yüzlü katil' lakabı takılan ve dün Gaziantep H Tipi Cezaevi'nden firar eden 35 yaşındaki Ali Kaya'ya halen ulaşılamadı.

Haber

Ölümünü mısralara döktü

Adana Demirspor Asbaşkanı Aziz Kaya'nın İstanbul'da okuyan oğlu Ali Kaya evinde yüksek dozda eroin enjekte ederek hayatına son verdi

Yurthaber

Şemdinli davasında karar

Umut Kitapevi'nin bombalanması davasının sanıkları astsubaylar Ali Kaya ve Özcan İldeniz, 40 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Haber

Şemdinli Davası'nda gazeteci-polis gerginliği

Hakkari Şemdinli’de Umut Kitabevi’nin bombalanması olayıyla ilgili görülen dava öncesi polisle basın mensupları arasında gerginlik yaşandı.

Yurthaber