Ali Nazik Tarifi Haberleri

75 yaşındaki 'Demir Adam' Triatlon Türkiye Kupası'nı ikincilikle bitirdi

5. defa Türkiye Triatlon Federasyonu tarafından düzenlenen, 2024 Ordu Triatlon Türkiye Kupası'nın ikincisi 'Demir Adam' lakaplı 75 yaşındaki ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı oldu.

Haber 2024-07-02 15:17:15

Gülsim Ali ve Görkem Sevindik başrolde! Setten gelen pozlar heyecanlandırdı

Gönül Dağı ile yıldızı parlayan oyuncusu Gülsim Ali Kurtlar Vadisi'nin sevilen oyuncusu Görkem Sevindik ile başrolü paylaşacak. 'Geçmişin Kokusu' filminin setinden kareler iki oyuncunun fanlarını heyecanlandırdı.

Kulis 2024-07-02 14:53:49

SON DAKİKA | Bakan Yerlikaya'dan 'Kayseri' açıklaması! 474 kişi gözaltına alındı, aralarında 'cinsel saldırı' suçluları da var

Son dakika haberi: Kayseri'de meydana gelen olaylar sonrası ülke genelindeki bazı şehirlere yayılan Suriyeli sığınmacılara yönelik tepkilerle ilgili İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan açıklama geldi. Bakan Yerlikaya, yaptığı açıklamada "Yasa dışı yollara başvurularak gerçekleştirilen provokatif eylemler sonrası 474 şahıs gözaltına alınmıştır." dedi. Bakan Yerlikaya, gözaltına alınanların çoğunun sabıkalı olduğunu duyurdu.

Haber 2024-07-02 13:35:02

İlk çeyrekte yüzde 74'lük FAVÖK artışı! KAP'a bildirildi

Faaliyet performansını yüzde 74 oranında arttıran Suwen yıla iyi bir başlangıç yaptı. Suwen Genel Müdürü Ali Bolluk, 2024 yılı için belirledikleri hedeflere ulaşmak üzere emin adımlarla ilerlediklerini belirtti.

Finans 2024-07-02 11:52:58

Son 1 haftada toplam 100 operasyon! Bakan Yerlikaya: 149 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı

Son 1 haftadır düzen KALKAN-25 operasyonlarında 149 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya detayları duyurdu.

Haber 02-07-24 09:02

Ali Koç'un eşi Nevbahar Koç ünlü isimlerle özel davette! Parti gecesi

Ali Koç'un eşi Nevbahar Koç son dönemde sık sık gündeme geliyor. Gözlerden uzak bir hayat süren Nevbahar Koç dünyaca ünlü isimlerle vakit geçiriyor. Nevbahar Koç son olarak özel davette görüntülendi.

Magazin 02-07-24 06:40

Bakan Yerlikaya'dan Kayseri paylaşımlarına ilişkin açıklama! 63 hesap hakkında soruşturma

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 30 Haziran 2024 akşamı Kayseri’de meydana gelen olaylarla ilgili sosyal medyadan açıklama yaptı. Yerlikaya, 63 hesap ile ilgili soruşturma başlatıldığını belirtti. Adalet Bakanı Tunç'tan da olayla ilgili açıklama geldi. Tunç, "Soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüpheli şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır. Çocuk ve ailesi ise devletimizin koruması altındadır." ifadelerini kullandı.

Haber 01-07-24 21:03

Kilosu 20 bin liradan satılıyor! Görenler gözlerine inanamadı: Bu balın rengi yeşil...

Sakarya'da arıcılıkla uğraşayan bir kişi kovan bakımı yaparken şaşkına çeviren bir tabloyla karşılaştı. Kovanlardaki yeşil renkli balı toplayan arıcı, balın incelenmesi için üniversiteye numune gönderdi. Balın kilosunun 20-30 bin lira dolaylarında satıldığını ifade eden arıcı Ali Uyar, yeşil balı satışa çıkarmak için üniversiteden gelen test sonuçlarını bekliyor.

Haber 01-07-24 16:42

Kelime Oyunu'ndan ayrılmıştı! İşte Ali İhsan Varol’un yeni programı

Fenomen haline gelen Kelime Oyunu programında yıllarca sunuculuğunu üstlenen Ali İhsan Varol’un programdan ayrılması olay olmuştu. Ünlü sunucu bakın hangi programla ekrana dönüyor.

Magazin 01-07-24 15:15

Mersin'deki o anlar kamerada! Site sakinini başını ezerek öldürdü

Mersin'deki bir yazlık sitede güvenlik görevlisi Ali Aşkın Kurt, sitenin havuzunda alkol alan Sezer Soner Aktaş'la tartışmaya başladı. Kısa süre içerisinde kavga dönüşen tartışma sonucunda Kurt, Aktaş'ı önce bıçaklayarak yere yatırdı. Ardından Kurt, ağır yaralı Aktaş'ın başını ezerek öldürdü. Kan donduran vahşet anları saniye saniye kameralara yansıdı.

Haber 01-07-24 13:56

Son dakika | Kayseri'deki olaylarda 67 gözaltı, tacizci kişi tutuklandı! Bakan Yerlikaya: Vatandaşlarımız yasa dışı hareket etti

Son dakika haberi: Dün akşam Kayseri'de Suriye uyruklu İ.A'nın (26) 5 yaşındaki kuzenini taciz etmesi sonrası yaşanan olaylarla ilgili İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan açıklama geldi. "Vatandaşlarımız bu bölgede toplanmış, insani değerlerimize yakışmayan bir tavırla yasa dışı hareket ederek Suriye uyruklu şahıslara ait ev, iş yeri ve araçlara zarar vermiştir" diyen Yerlikaya 67 kişinin gözaltına alındığını duyurdu. Küçük çocuğu taciz eden Suriyeli İ.A. bugün tutuklandı.

Haber 01-07-24 13:22

Bakan Yerlikaya İzmir'deki patlamanın görüntülerini paylaştı! İşte o anlar

İzmir'in Torbalı ilçesindeki bir binada patlama meydana geldi. Olayda 5 kişi yaşamını yitirirken, 63 kişi de yaralandı. Patlama sonrası bölge adeta savaş alanına döndü. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olay anına dair görüntüleri paylaştı. İşte korkunç patlamadan görüntüler!

Haber 30-06-24 17:07

SON DAKİKA | İzmir Torbalı'da tüp patlaması! Acı bilanço: 5 ölü, 57 yaralı var

Son dakika haberi: İzmir’in Torbalı ilçesi Ayrancılar Mahallesi’nde bir binada patlama meydana geldi. Tüp patlaması sonucu 5 kişi yaşamını yitirdi, 57 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve İzmir Valisi Süleyman Elban'dan ilk açıklamalar geldi. Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir de patlamanın nedeniyle ilgili detayları duyurdu.

Haber 30-06-24 15:32

27 ilde dev operasyon! 21 milyar TL tespit edildi, 97 kişi yakalandı…

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya “Sibergöz-47” operasyonlarında hesaplarında toplam 21 milyar TL işlem hacmi bulunan 97 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Haber 29-06-24 08:39

Bağırsakları rahatlatmanın sırrı çok basitmiş! Kabızlık için en etkili kür tarifi

Kabızlık günümüzün en yaygın sağlık sorunlarından biri. Bağırsakların sağlıksız olması beraberinde diğer sağlık sorunlarına da sebep olabiliyor. Bu yüzden kabızlık sorununa çözüm bulmak genel sağlık açısından oldukça önemli. Tamamen doğal ve etkili malzemeler ile hazırlanan bu kür tarifi kabızlığa kökten çözüm getiriyor.

Kadin 28-06-24 15:22

'Kuyu-6' operasyonları: 6 suç örgütü çökertildi!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 6 ilde organize suç örgütlerine yönelik operasyon düzenlendiğini duyurdu. Bakan Yerlikaya bu operasyonlarda 75 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Haber 28-06-24 11:49

Bakan Yerlikaya duyurdu: 6 ilde operasyon!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 6 ilde organize suç örgütlerine yönelik operasyon düzenlendiğini duyurdu. Bakan Yerlikaya bu operasyonlarda 75 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Haber 28-06-24 11:49

Fenerbahçe'ye 20 milyon euro'luk yıldız oyuncu! Jose Mourinho istedi, Ali Koç alıyor

Fenerbahçe, Fatih Karagümrük forması giyen sol bek oyuncusu Levent Mercan ile 4 yıllık anlaşmaya varıldığını duyurmuştu. Bu anlaşmadan kısa süre sonra Avrupa basınında sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Spor 28-06-24 08:01

Bakan Yerlikaya Alman mevkidaşı Nancy Faeser ile görüştü

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Almanya Federal İçişleri ve Yurt Bakanı Nancy Faeser ile bir araya geldi. Bakan Yerlikaya, heyetler arasında gerçekleşen görüşmede; iki bakanlığın sorumlulukları çerçevesinde iki ülke arasındaki işbirliğinin güçlendirilmesine yönelik görüş alışverişinde bulunulduğunu ifade etti.

Haber 27-06-24 15:55

Babasını kaybeden Volkan Demirel paylaşımıyla herkesi ağlattı!

Geçtiğimiz günlerde babası Ali Hacı Demirel'in vefatıyla sarsılan Volkan Demirel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesi duygulandırdı. İşte detaylar...

Spor 27-06-24 12:26

Müge Anlı'dan Bakan Yerlikaya'yla ilgili yeni açıklama: Bir şey söylemek istesem arar söylerim

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın gündüz kuşağı programları ile ilgili sözleri ses getirmişti. Müge Anlı'nın da dünkü programında kullandığı ifadelerinin Bakan Yerlikaya için söylendiği düşünüldü. Anlı bugünkü programında Bakan Yerlikaya'yı kastetmediğini belirterek, 'Ona bir şey söylemek istesem arar söylerim, o kadar samimiyetim var' dedi.

Manşet 27-06-24 11:42

Sandık Kokusu'nda beklenmedik ayrılık! Dizinin seyri değişecek

Show TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Sandık Kokusu'nun sezon finalinde başrol oyuncularından Metin Akdülger diziden ayrılmıştı. Akdülger'in vedası izleyenleri üzerken Özge Özpirinçci'nin yeni partnerinin Ali Yağcı olmuştu. Dizide beklenmedik bir ayrılık daha yaşanacak...

Kulis 27-06-24 09:19

Nizip Belediye Başkanı Doğan'ın çarptığı Danimarka uyruklu yaya hayatını kaybetti

Antalya'da, Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan'ın kullandığı aracın çarptığı Danimarka uyruklu şahıs olay yerinde hayatını kaybetti. Belediyeden yapılan açıklamada ise kazanın başkan Ali Doğan'ın resmi temaslarda bulunmak üzere Antalya'da olduğu sırada meydana geldiği ve şahsın bir anda yola atladığı belirtildi.

Haber 26-06-24 19:28

Volkan Demirel'in babası Ali Naci Demirel son yolculuğuna uğurlandı

Eski milli kaleci ve teknik direktör Volkan Demirel'in 71 yaşındaki babası Naci Demirel'in cenazesi, Beykoz'da kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi. Cenazeye, Volkan Demirel ailesi başta olmak üzere spor ve iş dünyasından çok sayıda isim katılım sağladı. Cenaze namazının kılındığı esnada Volkan Demirel gözyaşlarına boğuldu.

Spor 26-06-24 18:33

Yok böyle lezzet: patatesli pide tarifi! Kolay patatesli pide nasıl yapılır?

Patatesli pide tarifi ile evde kolaylıkla yapabileceğiniz lezzetlerden biri. Deneyen herkesin tekrar tekrar yemek isteyeceği patatesli pide tarifi için ilk olarak mayalı hamur hazırlamanız gerekiyor. Daha sonra leziz patatesli iç harçla buluşan hamurları fırına atın ve işte bu kadar! Peki, evde kolay patatesli pide nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 26-06-24 15:27

İstanbul'daki mülteci polemiği! Yerlikaya rakam verdi, İmamoğlu yalanladı: Sularını veriyoruz, çöplerini topluyoruz!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya tepki geldi. Bakan Yerlikaya'nın verdiği İstanbul'daki yabancı nüfusu bilgilerinin doğru olmadığını belirterek "Gerçek sayılara ilişkin hiçbir bilgi verilmiyor. Şeffaflık sıfır." dedi. Bakan Yerlikaya'ya sitem eden İmamoğlu, açıklamasının devamında "Suyunu veren biz, gazını veren biz, çöpünü toplayan biz. Neyi kimden saklıyorlar?" ifadelerini kullandı.

Manşet 26-06-24 14:01

Bakan Yerlikaya'nın sözlerine Müge Anlı'dan yanıt geldi: TV programlarına laf söyleyene kadar vatandaşa kulak versinler

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya geçtiğimiz günlerde gündüz kuşağı programlarını hedef alarak, 'o tür yayınları kabul etmiyorum' ifadelerini kullanmıştı. Müge Anlı'dan Bakan Yerlikaya'nın bu sözlerine canlı yayında yanıt geldi. Anlı'nın, 'Bu konularla ilgilenen baştaki adamlar televizyon programlarına laf söyleyene kadar işleyişle ilgili vatandaşların ne düşündüğüne kulak versinler. Çok söyleyecek lafım var.' sözleri dikkat çekti.

Manşet 26-06-24 13:44

O terörist neler yapmış neler! Orman yakmakla yetinmedi, koğuşta da rahat durmadı

Talimatla orman yakan terörist Ali İhsan Ergin Kurttepe cezaevinde de rahat durmadı! Terörist Kurttepe'nin cezaevinde bulunduğu koğuşun yastık ve battaniyesini yaktığı ortaya çıkmıştı. Bir başka suç işlediği daha ortaya çıkan Kurttepe hakkında yeni dava da açıldı.

Haber 26-06-24 11:57

Hülya Koçyiğit'ten 'Susuz Yaz' itirafı! Gerçek sanıp saldırdılar... Ali Şen sette linçten korudu

Yeşilçam’ın usta oyuncusu Hülya Koçyiğit son olarak Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamında Trabzonlular ile bir araya geldi. Hayatıyla ilgili açıklamalarda bulunan Koçyiğit'in 'Susuz Yaz' filmi ile ilgili itirafı gündem oldu. Koçyiğit, "Şener Şen’in babası Ali Şen, halkın hezeyanını görünce üstüme kapandı ve beni linçten korumaya çalıştı" dedi.

Magazin 26-06-24 11:32

Yasmin Erbil Babalık görmedim demişti! Mehmet Ali Erbil eski eşi Nergis Kumbasar'dan onay aldı

Yeniden baba olmak istediğini açıklayan Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'den babası ile ilgili dikkat çekici açıklamalar gelmişti. Erbil "Çok fazla babalık görmedim, babamdan yaram var" demişti. Mehmet Ali Erbil'in sunduğu programa geçtiğimiz günlerde eski eşi Nergis Kumbasar katıldı. Erbil'in programda söylediği "Bazen eleştiriler aile yapımla ilgili ama ben hep iyi bir baba olmaya çalıştım" sözleri Yasmin Erbil'e gönderme olarak algılandı.

Magazin 26-06-24 10:40

SON DAKİKA | MİT'ten nokta operasyon! PKK/YPG'ye 'üst düzey' darbe: Ali Dinçer öldürüldü

Son dakika haberi: MİT, Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan, terör örgütü PKK/YPG'nin sözde Cezire sorumlusu Ali Dinçer'i, Suriye'nin Kamışlı bölgesinde nokta operasyonla etkisiz hale getirdi.

Haber 26-06-24 10:08

SON DAKİKA | Kerim Dağlıoğlu İspanya'da yakalandı! Kırmızı bültenle aranıyordu, uyuşturucu karteli çökertildi

Son dakika haberi: Kırmızı bültenle aranan ve Emre Karaca ismiyle bilinen örgüt lideri Kerim Dağlıoğlu yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 'Argay Opersayonu' kapsamında onlarca zehir tacirinin gözaltına alındığını duyurdu. 9 aylık takip sonucu İspanya’daki operasyonlarda Fransız, İspanya Guardia Civil ve Türk Emniyetinden oluşan 400’den fazla polis katıldı.

Haber 26-06-24 08:30

Instagram Reels seslendirme: Reels nasıl seslendirilir? Reels'ta seslendirme nasıl yapılır?

Mirçok kullanıcı, Instagram'da video paylaşmaktadır. Platform, dikey formatta çekilmiş videolara ise "Reels" adını vermektedir. Blog yazarları, bilgi içeriği oluşturanlar, yemek tarifi paylaşanlar ve birçok diğer kişi de Reels videoları paylaşır. Peki, Instagram Reels videolarında seslendirme nasıl yapılır?

Haber 25-06-24 19:07

Volkan Demirel'in acı günü! Babası Ali Hacı Demirel vefat etti

Eski milli kaleci ve teknik direktör Volkan Demirel’in babası Ali Hacı Demirel (71) Bodrum’da göğüs ağrısı sonucu fenalaşarak, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Spor 25-06-24 19:04

Kahvaltılık nefis akıtma tarifi! Akıtma (Krep) nasıl yapılır?

Akıtma güne güzel bir başlangıç yapmanızı sağlayacak en güzel kahvaltılık tariflerden biri. Hem tatlılar hem de tuzlularla uyum sağlayan akıtma, kahvaltı sofralarına farklı bir lezzet yapmak isteyenlerin tercihi oluyor. Tadına doyum olmayan akıtma tarifini tekrar tekrar yapmak isteyeceksiniz. Peki, akıtma (krep) nasıl yapılır?

Yemek 25-06-24 15:34

Bakan Yerlikaya: Bayram tatilinde bin 456 düzensiz göçmen yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kalkan-24 denetimlerinde bin 456 düzensiz göçmenin yakalandığını açıkladı.

Haber 25-06-24 08:08

Kayısı reçeli tarifi: Kayısı reçeli nasıl yapılır? Kayısı reçeli yapımı

Türk kahvaltı sofralarının rengine renkler katan reçellerin tadına doyum olmaz. Hele bir de marketten ya da bir dükkândan hazır almak yerine ev yapımı hazırlanan reçellerin tadı bambaşka olur. İşte bu reçellerden biri de kayısı reçelidir. İşte lezzetli mi lezzetli kayısı reçeli tarifi!

Yemek 24-06-24 14:18

Ev yapımı sucuk tarifi: Ev yapımı sucuk nasıl yapılır? Evde sucuk yapımı

Kahvaltı sofralarının, uzun süren pazar kahvaltılarının başköşesinde yer alan sucuklu yumurtanın sucuğunu marketten almak yerine kendiniz yapabilirsiniz. Birkaç malzeme ile hazırlayabileceğiniz ve aslında yapımı oldukça kolay olan ev yapımı sucuk tarifi için aşağıdaki malzemeleri kullanabilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 24-06-24 14:11

Kesilen sütten peynir tarifi: Kesilen sütten peynir nasıl yapılır? Kesilen sütten peynir yapımı

Kesilmiş bir sütten enfes bir peynir hazırlayıp kahvaltı sofralarınızda sunarak afiyetle tüketebilirsiniz. Sadece kesilen sütü değerlendirmek için değil, doğal bir şekilde kendi peynirinizi yapmak istiyorsanız bu tarifi mutlaka denemelisiniz.

Yemek 24-06-24 14:05

Mangal köfte tarifi: Mangal köfte nasıl yapılır? Mangalda köfte yapımı

Havaların ısınması ile birlikte mangal keyfi de başlar. Mangal yakmaya izin verilen yerler dolar taşar ve cızır cızır köfteler, sucuklar, etler ve tavuklarla enfes sofralar hazırlanır. Böyle günler için ise ağzınıza layık bir mangal köfte tarifimiz var!

Yemek 24-06-24 13:58

Kaçamak muhallebi tarifi: Kaçamak muhallebi nasıl yapılır?

Canı tatlı çekenlere ama diyetinden de taviz vermek istemeyenlere özel bir tarifimiz var: Kaçamak muhallebi tarifi! Bu tarifle hem tatlı ihtiyacınızı gidereceksiniz hem de ister öğünlerde, isterseniz yemek davetlerinizde servis edebileceğiniz bir tatlı hazırlayacaksınız. Afiyet olsun.

Yemek 24-06-24 13:51

Yaz pastası tarifi: Yaz pastası nasıl yapılır?

Hem pratik hem ferahlatıcı hem de lezzetli bir yaz tarifi arıyorsanız yaz pastası tarifimizi çok seveceksiniz. Bu tarifi sıcak yaz günlerinde isterseniz öğünlerinizde tüketebilir, isterseniz verdiğiniz davetlerde misafirlerinize ikram edebilirsiniz. Bu tarifle yazı çok keyifli geçireceksiniz.

Yemek 24-06-24 13:36

Vişneli yaprak sarma tarifi: Vişneli yaprak sarma nasıl yapılır?

İster mevsiminde dalından yeni ayrılmış taze taze vişneler, isterseniz dondurulmuş vişneler ile lezzetli bir vişneli yaprak sarması yapabilirsiniz. Bu tarifi ister öğünlerinizde servis etmek üzere isterseniz de misafirlerinize ikram etmek için bir kenara koyabilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 24-06-24 13:30

Bisküvili dondurma tarifi: Bisküvili dondurma nasıl yapılır? Evde Bisküvili dondurma yapımı

Yaz aylarının sıcağında serinlemek için lezzetli bir dondurma iyi gider. Evde kolayca temin edebileceğiniz malzemelerden ise hem lezzetli hem de ferahlatıcı bir dondurma yapabilirsiniz! Ayrıca bu lezzeti misafirlerinize de ikram edebilirsiniz. İşte birkaç dakika içinde hazırlayabileceğiniz bisküvili dondurma tarifi...

Yemek 24-06-24 13:24

Kornişon turşu tarifi: Evde kornişon turşu nasıl yapılır?

Her öğünde her yemeğin yanına servis edebileceğiniz, hem lezzetli hem de şifa deposu turşular yapmak isterseniz aşağıdaki tarifimizi mutlaka denemelisiniz. Özellikle hazır turşu almaktan hoşlanmayanlar bu tarife bayılacak!

Yemek 24-06-24 13:19

Kanepe tarifi: Kanepe nasıl yapılır? Şık sunumlu, ikramlık kanepe yapımı

Doğum günleri, kutlamalar, kokteyller gibi çeşitli davetlerinizde ve özel günlerde birkaç dakika içinde hazırlayıp servis edebileceğiniz çeşit çeşit kanepeler imdadınıza yetişir. Böyle günlerinizi ve davetlerinizi kolaylaştıracak bir kanepe tarifi için aşağıda verdiğimiz malzemeleri kullanabilirsiniz. Afiyet olsun.

Yemek 24-06-24 13:14

Bayram tatilinin 8 günlük acı bilançosu: 68 ölü 9 bin 787 yaralı

Kurban Bayramı tatilinin 8. gününde 706 trafik kazası olduğunu bildiren İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 6 kişinin hayatını kaybettiğini bin 97 kişinin de yaralandığını açıkladı.

Haber 23-06-24 08:58

Şehit olmadan 3 gün önce açıklamış! Piyade Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz'un vasiyeti yürekleri dağladı

Piyade Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz, Pençe Kilit operasyon bölgesinde terör örgütü PKK mensupları ile girilen çatışmada şehit düşmüştü. Şehit Horoz'un şehit olmadan 3 gün önce vasiyetini söylediği ortaya çıktı. Şehit Mehmet Ali Horoz’un şehit olduğu takdirde bir Afrika ülkesine su kuyusu açtırılmasını istedi.

Haber 21-06-24 22:18

Ev yapımı muzlu dondurma tarifi: Evde muzlu dondurma nasıl yapılır?

Sadece 2 malzeme kullanarak yaz sıcaklarıyla başa çıkmanıza yardımcı olacak serin bir lezzet elde edebilirsiniz. Birkaç muz ve biraz süt ile efsane bir ev yapımı muzlu dondurma hazırlayabilir, sevdiklerinizle birlikte afiyetle tüketebilirsiniz. İşte tarifimiz!

Yemek 21-06-24 21:03