Allianz Bes Iptal Haberleri

Avukatlara yeni görev yolda: 'Finansal istihbaratçılık' geri dönüyor! Tartışma konusu olunca AYM iptal etmişti

Gündemdeki yeni düzenlemeyle birlikte avukatlar yeni bir görev üstlenmiş olacak. Avukatlar bundan böyle takip ettikleri işlerde şüpheli işlemleri MASAK'a bildirme yükümlülüğünde olacak.

Haber 2024-07-07 08:58:16

BES'te fon büyüklüğü 1 trilyon lirayı aştı! '18 yaş altı' detayı dikkat çekti!

Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) ile Otomatik Katılım Sistemi (OKS) katılımcıların fon tutarı ve devlet katkısı fon tutarının toplam büyüklüğü yılın ilk yarısında yüzde 36,2 artarak 1 trilyon 30 milyar 502,2 milyon liraya yükseldi. 18 yaş altı katılımcılardaki artış da dikkat çekti.

Finans 2024-07-05 14:14:39

9. Yargı Paketi'nde yok yok! 'Aile bütünlüğü' gerekçesiyle kadının soyadını kullanması iptal edilebilir

11 Temmuz Perşembe günü "9. Yargı Paketi" olarak bilinen 'Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun' teklifi komisyonda görüşülecek. TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Cüneyt Yüksel, komisyon sürecine 9. Yargı Paketi'nin içinde 20 kanunda değişiklik ve teklifte yer alan düzenlemelere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Haber 2024-07-05 13:12:41

Sosyal medya bu sözleri konuşuyor! Eski sevgilisiyle tatile gittiğini söyleyen kadının gönderisine yorum yağdı: Bu çok garip

Lüks bir tatile 900 sterlin (yaklaşık 37 bin 385 TL) harcayan Megan ve Shane çifti tatilin hemen öncesinde ayrılmaya karar verince ilginç bir durum yaşandı. Seyahat sigortaları bulunmadığı için tatillerini iptal edemeyen çift birlikte gitti. TikTok'tan yaptığı paylaşımında Megan bu tatilde yaşadığı birbirinden tuhaf durumu anlattı.

Trend 2024-07-04 14:36:19

'Bozkurt' krizi sonrası Erdoğan'dan milli maç kararı! Programlarını iptal etti, Türkiye-Hollanda maçını tribünden izleyecek

Almanya'daki bakanın Merih Demiral hakkındaki sözleri tansiyonu yükseltmişti. UEFA da Merih Demiral'ın Bozkurt gol sevinci sonrası soruşturma başlatmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yurt dışındaki programlarını erteledi. Erdoğan, Cumartesi akşamı oynanacak Türkiye - Hollanda maçını tribünden takip edecek.

Haber 04-07-24 13:20

AJet'ten bilet almışlardı, yine kötü sürpriz! Havalimanında isyan ettiler: Dalga mı geçiyorsunuz? O uçak kalkacak

Son günlerde yolcu mağduriyetleriyle gündeme gelen AJet, yine yaşanan bir uçak iptaliyle tepkilerin odağı oldu. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, uçakları iptal olan vatandaşların havalimanındaki görevlilere "İnsanlar burada ne halde ya? Dalga mı geçiyorsunuz? O uçak kalkacak." diyerek tepki gösterdiği görüldü.

Manşet 04-07-24 10:31

Memur zammı sonrası 4 madde sıraladı: Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın’dan ek gösterge ve kalıcı toplu sözleşme çağrısı! CHP’nin AYM’ye iptal ettirdiği o kararı anımsattı

Memur ve memur emekli maaş zammı belli oldu. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın yeni zamlı memur maaşları için 4 maddelik bir çağrıda bulundu. Kalıcı toplu sözleşme talep eden Yalçın 1. kademedeki memurlar için 3600 ek göstergenin de bir an önce uygulamaya geçmesini talep etti. Ayrıca CHP'nin başvurusu ile AYM'nin iptal ettiği kararı anımsatarak 15 Temmuz tarihini işaret etti.

Finans 03-07-24 11:18

Konserlerini peş peşe iptal etmişti! Sertab Erener sevenlerini korkuttu

Son dönemde değişimiyle adından söz ettiren ünlü şarkıcı Sertab Erener Eurovision Şarkı Yarışması'nda 21 yıl sonra tekrar sahneye çıkmış ve performansı ile hayranlarından tam not almıştı. Şimdilerde peş peşe konserlerini iptal eden Erener bunun sebebini ise sosyal medya üzerinden açıkladı.

Kulis 02-07-24 16:42

Nakit ihtiyacı olana kredi gibi uygulama! Bugün başlıyor, şartlar belli oldu: Aylık asgari ücretin en az 5 katı ödeme...

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumunun (SEDDK) Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) kapsamında devreye alacağı Kısmen Ödeme Uygulaması bugün başlıyor. Bu kapsamda başvuru şartları, ödeme miktarı ve gerekli belgeler gibi konularda detaylar netleşti. Ancak verdiği taahhütnameyi yerine getiremeyenler ise aldığı parayı faiziyle geri ödeyecek.

Finans 01-07-24 08:47
BES

SON DAKİKA: SGK düğmeye bastı! 100 bine yakın kişinin sigortası iptal edildi! Sigorta primini böyle ödeyenler dikkat! Aylıklar faiziyle geri alındı

Son dakika haberi: Sigorta primini böyle ödeyenler dikkat! Sosyal Güvenlik Kurumu düğmeye bastı, denetimler sıklaştırıldı. Kurum, geçen yıl 88 bin 455 kişinin sigortalılığını iptal etti. Kurumun 2023'teki denetimlerinde 1533 iş yerinin sahte olduğu belirlenirken, çalışmadığı halde sigorta primi ödenen ya da sahte iş yeri üzerinden sigortalı gösterilen kişiler de tespit edildi.

Finans 30-06-24 14:00

Bodrum'daki pahalılık ünlü isimleri de vurdu... Konserler tek tek iptal edildi! Sadece 8 bilet satıldı

Ünlü tatil yerlerinin başında gelen Bodrum bu sene de cep yakmaya devam ediyor. Her sene lahmacun ve ayran fiyatlarını konuştuğumuz Bodrum bu sene ünlü isimleri de vurdu. Bodrum'daki fiyatların yüksek olması sebebi ile konser biletlerinin de satışı yapılamadı. Konserler tek tek iptal edildi...

Magazin 29-06-24 14:50

MYNET ÖZEL | İşte Fahrettin Koca gerçekleri! Erdoğan ile görüştü... İstifa kararını 27 gün önce orada aldı!

Yerel seçim sonuçlarının ardından AK Parti'de değişim önce il başkanlarından başladı. 7 şehrin il başkanı geçen hafta değişti. Bakanlar Kurulu içerisinde de değişimlerin olacağı yüksek sesle dile getirilmeye başlamıştı. Mynet'in ulaştığı bilgiye göre dün Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, görevinden istifa etti. Fahrettin Koca, bugünkü tüm programlarını iptal etti.

Haber 28-06-24 12:06

AYM’den emekliler için karar! 14 Haziran’dan itibaren geçerli oldu: EYT’lileri de etkileyecek, bu işlerde çalışamayacaklar

Anayasa Mahkemesi (AYM), devletten yardım alan bazı dernek ve vakıflarda emeklilerin çalışmasına izin veren kanun maddesini iptal etti. AYM kararı, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) yasası kapsamında geçen yıldan beri emekli olup söz konusu kurumlarda çalışmaya devam edenleri de etkileyecek.

Finans 26-06-24 09:06

Kobra Murat'ın peruğu yüzünden başına gelmeyen kalmadı! Konserlerini bile iptal etti

'Kobra Murat' lakaplı Murat Divandiler kendisiyle bütünleşen peruğu yüzünden zor günler geçiriyor. Peruk yüzünden kafasında enfeksiyon oluşan Kobra Murat bu yüzden konserlerini de erteledi.

Magazin 24-06-24 08:22

Yeni dönem 1 Temmuz’da başlıyor: Banka kredisi çekmek istemeyen ona koşacak: SGK Uzmanı başvuru şartlarını tek tek anlattı

1 Temmuz'dan itibaren kimler, nasıl BES'ten kısmi ödeme alabilecek? Yeni dönem başlıyor. Bireysel Emeklilik Sistemi katılımcıları için birikimlerin yüzde 50'ye kadar olan kısmını alma imkanı geliyor. Evlenecekler, ev alacaklar, doğal afet hallerinde BES katılımcılarına ödeme yapılacak. Bu kapsamda başvuru şartları netleşti. En merak edilen soruları ise SGK Başuzmanı İsa Karakaş yanıtladı. İşte BES’te kısmi ödeme uygulaması haberinin detayları…

Finans 22-06-24 07:25
BES

Yer: İzmir! Efes Antik Kenti'nde gerginlik: Protestolar artınca iptal edildi

İzmir Efes Antik Kenti'nde yer alan Celsus Kütüphanesi'ni ziyaret etmek isteyen vatandaşlar hiç beklemediği bir olay yaşadı. Vatandaşlar içeride yemek organizasyonu düzenleyen turistler yüzünden içeri alınmadı. İçeri giremeyen vatandaşlar yaşadıkları olayı alkışlarla protesto ederek tepkilerini gösterdi. Artan tepkiler sonrası 'özel davet' iptal edildi ve ziyarete yeniden açıldı.

Manşet 17-06-24 23:56

Belçika 2 golünün iptal edildiği maçta Slovakya'ya 1-0 mağlup oldu

EURO 2024 E grubu ilk hafta maçında Slovakya ile Belçika karşı karşıya gelirken, mücadele Slovakya'nın 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Spor 17-06-24 21:05

Halil Umut Meler 2 golü de iptal etti, Belçikalılar ayaklandı, Lukaku çılgına döndü! UEFA paylaşımını sildi

EURO 2024'te heyecan sürerken, Belçika Slovakya mücadelesinde turnuvanın tek Türk hakemi Halil Umut Meler düdük çaldı. Meler Lukaku'nun 56 ve 86'ncı dakikada attığı 2 golü de iptal ederken, bu kararlar çok konuşuldu. İşte detaylar...

Spor 17-06-24 20:40

Tesla hissedarlarından Elon Musk'ın maaş paketine onay

Tesla hissedarları, Üst Yöneticisi (CEO) Elon Musk'ın ocak ayında iptal edilen milyarlarca dolarlık maaş paketini yeniden onayladı.

Finans 14-06-24 07:36

Fenerbahçe seçiminde yüzlerce oy iptal edildi! Aziz Yıldırım ve Ali Koç itiraz etti ama kabul edilmedi...

Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda sarı ve beyaz renkteki Başkanlık ve Yönetim Kurulu pusulalarının beyaz renkli zarfa konulması gerekirken, Sicil Kurulu seçimi için olan sarı zarfa da atılması sonucu birçok oyun iptal olma olasılığı söz konusu gündeme geldi. Yapılan itirazlar kabul edilmedi ve bu oylar iptal edildi.

Spor 09-06-24 18:16

MSB çizgiyi çekti: Suriye’deki sözde seçimler tamamen iptal edilmeli!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyi dahil yürütülen operasyonlarda son bir haftada 59 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Yapılan açıklamada Kayseri’de düşen eğitim uçağıyla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtilirken, Suriye’deki sözde yerel seçimlerin ise tamamen iptal edilmesi gerektiği bildirildi.

Haber 06-06-24 12:13
msb

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum o ifadeye tepki gösterdi: 'Tam bir kara çalma ve kötü niyet'

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, AYM'nin aldığı kararlarla ilgili olarak yaptığı açıklamanın “İptal kararlarını tanımıyoruz” şeklinde yayınlanmasına tepki gösterdi. Uçum, açıklamasının bu tarzda verilmesiyle ilgili olarak "Tam bir kara çalma ve kötü niyettir" yorumunu yaptı.

Haber 05-06-24 22:40

Kredi çekecekler bekliyordu! Resmen hayata geçti, yeni dönem başladı, detaylar belli oldu!

Merkez Bankası'nın adımları sonrası kredilerde daralma yaşanırken kredi çekecek vatandaşları rahatlatacak yeni uygulama resmen başladı. Artık BES birikimiyle kredi kullanılabilecek. Kredi borcu ödendiğinde alacağın devri sözleşmesi sona erecek.

Finans 05-06-24 12:14

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum'dan AYM'nin kararlarıyla ilgili açıklama: Esas bakımından bir iptal yoktur

Resmi Gazete'de yer alan Anayasa Mahkemesi kararlarıyla ilgili Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum'dan açıklama geldi. AYM'nin bazı iptal kararlarına değinen Uçum, "Rektörler ve merkez bankası başkanı konusunda verilen iptaller konu bakımından (KHK ile değil kanunla düzenleme olması gerektiği gerekçesiyle) yapılmış olup esas bakımından bir iptal yoktur." ifadelerini kullandı.

Haber 04-06-24 18:06

AYM'den peş peşe kritik kararlar! TRT Genel Müdürü en yüksek memur maaşı alamayacak: Rektör atamaları, subaylar, vali yardımcıları...

Anayasa Mahkemesi (AYM), Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerle (KHK) ilgili peş peşe dikkat çeken iptal kararlarına imza attı. Yeni kararlara göre TRT Genel Müdürü artık en yüksek devlet memuru aylığını alamayacak. Ayrıca rektörlerin Cumhurbaşkanı tarafından atanmasının, KHK ile düzenlenmesi de iptal edildi. İptal hükümleri, 9-12 ay sonra yürürlüğe girecek.

Haber 04-06-24 16:31

Sinem Dedetaş hızlı başladı! Hilmi Türkmen'in izin verdiği tartışmalı binanın ruhsatını iptal etti, inşaat durdu

31 Mart seçimlerin rakibi AK Partili Hilmi Türkmen'i geçerek Üsküdar'ın yeni belediye başkanı olan Sinem Dedetaş göreve hızlı başladı. Daha önce sosyal medyada da bazı tartışmalara yer açan boğaz gören bir parkın önüne yapılan inşaatın ruhsatını iptal etti. İzinleri Türkmen tarafından verilen inşaattaki çalışmalar durduruldu.

Manşet 04-06-24 11:58

Japon milyarder SpaceX ile çıkacağı Ay seyahatini iptal etti! Uygulanamaz hale geldi

Japon milyarder Maezawa Yusaku'nun, SpaceX roketiyle çıkacağı "dearMoon" özel Ay seyahatini iptal ettiği bildirildi.

Haber 02-06-24 10:18

'Hepsi' yine karıştı! Yasemin Yürük'ten Gülçin Ergül’e sert sözler! 'Bazı gerçeklerin açığa çıkması...' Eren Bakırcı'dan destek gecikmedi

Bir döneme damga vuran Hepsi grubunun 20. yıl konserinin iptal olmasının ardından Yasemin Yürük ve Gülçin Ergül'ün arasında büyük bir gerginlik yaşandı. Son olarak Yasemin Yürük yine açtı ağzını yumdu gözünü... Eren Bakırcı'dan destek gecikmedi.

Kulis 01-06-24 08:10

Maliye'nin tasarruf tedbirleri ünlüleri de vurdu! Konserler iptal oluyor

Geçtiğimiz haftalarda Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kamuda tasarruf paketini kamuoyuna duyurmuştu. Bakan Şimşek tarafından açıklanan tasarruf tedbirleri ünlü şarkıcıları da vurdu. Festivaller bir bir iptal ediliyor...

Magazin 28-05-24 15:59

Dursun Özbek'ten Galatasaray taraftarına müjde! ''Yıldızlara hazırlıklı olun''

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, seçim öncesi açıklamalarda bulunarak sarı-kırmızılı taraftarlara önümüzdeki yıl için yıldız oyuncu sözü verdi. Konyaspor mücadelesi için de konuşan Özbek, "Konya maçına güzel hazırlandık. Dün bütün etkinliklerimizi iptal ettik, zamanımızı Florya'da geçiriyoruz. Dün de Florya'da futbolcularla, aileleriyle çok güzel bir piknik yaptık. Herkesin morali son derece yerinde. Dolayısıyla Konya maçına hazırız." ifadelerini kullandı.

Spor 25-05-24 00:00

BES ve OKS’de bir ilk! 1 trilyon lira seviyesini aştı: 2025’te devreye girecek, milyonlarca kişi dahil olacak…

Bireysel emeklilik sistemi (BES) ve otomatik katılım sisteminde (OKS) devlet katkısı dahil toplam fon büyüklüğü kurulduğu günden bu yana ilk defa 1 trilyon lirayı aşarken, katılımcı sayısı 16,4 milyona yaklaştı. Öte yandan BES’te kısmi ödeme uygulamasının yaz aylarından itibaren devreye alınacağı bildirildi. Ayrıca Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi (TES) içinse 2025 yılı gündeme geldi, 30 milyona yakın kişinin sisteme dahil olabileceği belirtildi.

Finans 22-05-24 11:23
BES

Dursun Özbek tüm programlarını iptal etti! Fenerbahçe derbisinin ardından karar...

Galatasaray'da Fenerbahçe karşısında alınan 1-0'lık mağlubiyetin yankıları sürerken Başkan Dursun Özbek'ten bir son dakika kararı geldi. İşte detaylar...

Spor 20-05-24 14:21

TFF için olay yaratan iddia! Başarılı hakem Betül Nur Yılmaz'ın FIFA kokartı hamile olduğu için mi iptal edildi?

TFF'nin hakem Betül Nur Yılmaz'ın FIFA kokartını iptal etmesi sosyal medyada tartışmalara yol açmıştı. Hakem Betül Nur Yılmaz, alınan bu kararın cinsiyetçi olduğunu savunarak Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne bavşurdu.

Spor 16-05-24 14:29

EYT'den emekli oldu, emeklilik hayali kısa sürdü! 9 ay emekli maaşı aldı, sonrasında ise...

Antalya’da yaşayan aşçı Taner Baysal (46), EYT düzenlemesiyle emekli oldu. Ancak emeklilik hayali kısa süren Baysal'ın 9 ay sonra emekliliği iptal edildi. Emekli maaşı yatmayınca durumu fark eden Baysal'a 27 yıl öncesinden borcu olduğu söylendi. Baysal ödeme yapıp tekrar başvurarak yeniden emekli oldu. Ancak bu kez de 9 ay boyunca ödenen toplam 101 bin liranın da Baysal’dan tahsil edileceği bildirildi. İşte detaylar...

Haber 14-05-24 10:30

Hastane randevunuz iptal edilebilir! Yeni dönem bugün başladı: 15 gün boyunca kısıtlama detayına dikkat...

Hastane randevusu alma sisteminde 'onaylı randevu' modeline geçildi. Artık randevu almak isteyen hasta, randevusunu bir gün önceden onaylamak durumunda. Randevular için gereken onay işleminde saat kısıtlamasına gidildi. Bazı gruplar ise uygulamadan muaf tutuldu. Peki yeni sistemde MHRS, mobil uygulama veya ALO 182'den hastane randevusu nasıl alınır, saat kaça kadar randevu alınır? İşte yeni hastane randevu uygulamasının merak edilenleri...

Haber 13-05-24 07:52

Bu Apple kimliği daha önce iTunes Store'da kullanılmadı hatası nedir, nasıl çözülür?

Bu Apple kimliği daha önce iTunes Store'da kullanılmadı hatası alan kişiler, Apple'ın uygulama mağazası olan App Store'a giriş yapıp indirme yapmakta sorun yaşarlar. Bu hata sonucunda “hata mesajı ile gözden geçir” ve “iptal” seçenekleri sunulsa da bazı kişiler hangi seçeneği denerse denesin çözüme ulaşamayabilmektedir. Peki, bu Apple kimliği daha önce iTunes Store'da kullanılmadı hatası nedir, nasıl çözülür?

Haber 10-05-24 19:05

Bursa Deniz Otobüslerinin 8 seferi fırtına nedeniyle iptal edildi

Marmara Denizi'nde etkili olan fırtına nedeniyle, Bursa Büyükşehir Belediyesince Mudanya ilçesi ile İstanbul arasında karşılıklı işletilen deniz otobüsü seferlerinden bazıları yapılamayacak.

Yurthaber 10-05-24 13:37

MHRS'de 'onaylı randevu' dönemi! Ne zaman uygulanacak? Randevuya gidilmezse...

Merkezi Hekim Randevu Sisteminde (MHRS) "Onaylı Randevu" dönemi 13 Mayıs Pazartesi günü başlıyor. Randevuların iptal edilmesi halinde boş kalan kapasitenin bekleyen diğer hastalar için kullanılmasını amaçlayan yeni sistem hakkında merak edilen birçok konu var. "Onaylı Randevu Sistemi" nedir ve ne zaman uygulamaya girecek? gibi soruların cevaplarını haberimizde derledik. İşte yeni sisteme ilişkin merak edilen 10 soru ve yanıtları!

Haber 10-05-24 11:35

Başıboş köpekleri site dışına çıkaranlara ceza kesilmişti! Vali Gül açıkladı: 'İptal edildi'

İstanbul Esenyurt'ta bir sitede görevli temizlik işçileri çocuklara saldıran iki başıboş köpeği, Başakşehir'de boş bir alana bırakmışlardı. Şikayet üzerine işçilere Hayvanları Koruma Kanunu'ne göre 14 bin TL idari para cezası kesilmişti. Sosyal medyada gündem olan olayın ardından İstanbul Valisi Davut Gül, bir açıklama yaptı. Vali Gül, iki kişiye verilen idari cezanın iptal edildiğini bildirdi.

Haber 09-05-24 22:50

Ticaret Bakanlığı 673 firmaya dahilde işleme izin belgesi verdi

Ticaret Bakanlığı martta 673 firmaya dahilde işleme izin belgesi verdi. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Firma talebine istinaden 31 dahilde işleme izin belgesi iptal edildi.

Finans 05-05-24 09:07

Endonezya'da Ruang Yanardağı felaketi! 12 bin kişi tahliye edildi, 7 havalimanında uçuşlar iptal edildi

Endonezya'daki Ruang Yanardağı'nda iki hafta önce meydana gelen volkanik patlamanın ardından ortaya çıkan yeni patlamalar nedeniyle bölgede bulunan 12 bin kişi için tahliye kararı alındı. Yanardağın püskürttüğü küllerin komşu ülke Malezya’ya doğru ilerlediği bildirildi. Kül bulutları, 5 bin metre yüksekliğe ve bin kilometrelik bir alana yayılırken, bölgede bulunan 7 havalimanında uçuşlar tamamen durduruldu.

Haber 01-05-24 22:21

Allianz Arena'da neler oldu neler, 2 penaltı 4 gol! Arda Güler'in takımı Real Madrid, Bayern Münih deplasmanından 2-2 beraberlikle döndü

Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Bayern Münih sahasında Real Madrid ile karşı karşıya geldi. Mücadele karşılıklı atılan gollerle 2-2 beraberlikle sonuçlandı. İşte detaylar...

Spor 01-05-24 00:05

Kapıyı çıplak bir şekilde açmak isteyen müşteriye yemek teslimatı yapmayan kurye parasından oldu! Sipariş notundaki ifadeler şaşkına çevirdi

ABD'deki paket servisinde kurye olarak çalışan bir adam başına gelen ilginç olayı Reddit'te paylaşınca kısa sürede dikkatleri üzerine çekti. Bir müşterinin sipariş notunda kapıyı çıplak bir şekilde açmak istediğini belirtmesi üzerine kurye siparişi iptal ettiğini söyledi. Patronlarının duruma tepki göstermesi üzerine kuryenin maaşından o yemeğin ücreti kesildi.

Trend 30-04-24 13:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye gidecek mi? İlk açıklama ABD'den geldi: Kirby '9 Mayıs' sorusuna yanıt verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 9 Mayıs'ta ABD'ye yapacağı ziyaretin iptal edildiği iddiası son günlerde gündem olmuştu. Konuyla ilgili ilk açıklama ABD'den geldi. ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, ziyarete ilişkin sorulan soruya yanıt verdi.

Haber 25-04-24 22:44

Fahiş fiyatla mücadelede tartışılacak AYM kararı! 2 milyon liradan 11 milyon liraya yükseltilmişti: 1 Mayıs’tan itibaren ceza kesilemeyecek

Enflasyonla birlikte artan fahiş fiyat tartışmaları, “Haksız Fiyat Değerlendirme Kurulu” düzenlemesini iptal eden AYM kararıyla yeni bir boyut kazanacak. Fahiş fiyat cezalarında üst sınır 2 milyon liradan 11 milyon liraya yükseltilmişti. Ancak AYM’nin kararı dolayısıyla 1 Mayıs’tan itibaren Haksız Fiyat Değerlendirme Kurulu, fahiş fiyat gerekçesiyle ceza kesemeyecek.

Finans 25-04-24 07:31

THY'nin 25 Nisan'da yapılacak bazı Fransa seferleri iptal edildi!

Türk Hava Yolları (THY), Fransa’nın Lyon, Marsilya, Nice ve Paris kentlerine 25 Nisan'da icra edilmesi planlanan bazı seferlerini karşılıklı olarak iptal etti.

Haber 24-04-24 23:35

Ek vergide yeni gelişme! AYM gerekçeli kararını açıkladı

Anayasa Mahkemesi, deprem nedeniyle kurumlar vergisine bir defaya mahsus ek vergi getirilmesini öngören düzenlemenin iptal talebini reddetti.

Finans 19-04-24 14:26

Sosyal medya bu itirafla şaşkına döndü! Gelin düğünden önce kayınvalidesinin damadı emzirdiğini gördü

Evlenmeden birkaç dakika önce damadının annesi tarafından emzirildiğini gören bir gelin o anları sosyal medyadan paylaşınca bir anda viral olmayı başardı. Düğünü iptal etmemek için kendisini zor tuttuğunu söyleyen geline sosyal medyadan binlerce yorum geldi. Sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı kesinlikle böyle bir manzarayı kabul edemeyeceğini söyledi.

Trend 19-04-24 10:45

Gerilim sonrası S&P'den İsrail kararı! Kredi notunu düşürdü

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), artan jeopolitik risk nedeniyle İsrail'in "AA-" olan kredi notunu "A+"ya indirdi. İsrail geçtiğimiz günlerdeki İran saldırısının misillemesini Cuma sabahının erken saatlerinde başlattı. İsrail'de sirenler çalarken İran'da tüm uçuşlar iptal edildi.

Finans 19-04-24 07:52