Altin T Haberleri

İstifa ettikten 1 gün sonra iş arkadaşını kaçırıp soydu, sözleri 'pes' dedirtti!

Samsun'da akıllara durgunluk veren bir adam kaçırma olayı yaşandı. İsa Aydın (43), istifa ettikten 1 gün sonra iş arkadaşı Bekir T.'yi (37) kaçırdı. Aydın, darp ettiği Bekir T.'ye zorla 49 bin 500 liralık telefon siparişi verdirip, hesabına da 58 bin 700 lira aktardı. Aydın daha sonra kendi otomobiliyle Bekir T.'yi evine bıraktı. Şikayet sonrası tutuklanan Aydın'ın, kendisini görüntüleyen gazetecilere söyledikleri ise şaşkına çevirdi. İşte ilginç olayın detayları...

Haber 2024-06-13 16:59:17

Absürt nasıl yazılır? Absürt mü absürd mü, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Absürt sözcüğü Türkçe'de saçma kelimesi ile eş anlamlı olarak kullanılan Fransızca kökenli bir ifadedir. Sıfat türündeki absürt sözcüğünün yazılı dildeki bazı hatalı kullanımları bu ifadenin doğru yazılışının öğrenilmesini engeller. Peki, absürt t sesi ile mi d harfi ile mi yazılır?

Egitim 2024-06-07 18:58:41

Dünyaca ünlü bankadan Türkiye analizi: Hedefleri böyle güncelledi! Raporda 'dezenflasyon' vurgusu

Dünyaca ünlü banka Goldman Sachs, Türk bankacılık sektörüyle ilgili hazırladığı analizinde hedeflerini güncelledi. Mikhail Butkov, Ankita Sarna ve Ashwath P. T. tarafından hazırlanan 30 Mayıs tarihli raporda yüzde 50 politika faiziyle 2024'ün Türk bankaları için geçiş yılı olacağı beklentisi ifade edildi.

Finans 2024-05-30 12:03:15

Boşandığı eski eşinin yaşadığı eve gelip eski baldızı ve arkadaşını öldürdü!

Adana'da Murat K., boşandığı eşinin kaldığı ve kendisine ait olan evde tartıştığı eski baldızı Deniz T. ve onun arkadaşı Şahan Uğurlu’ya av tüfeğiyle ateş açtı. Saçmaların isabet ettiği eski baldızı yaralanırken, Uğurlu ise hayatını kaybetti.

Haber 2024-05-29 23:46:33

ABD borsasında 100 yıl sonra ilk! Yeniden başlıyor: Sadece 1 günde...

Wall Street yaklaşık 100 yıl sonra T+1 takas dönemine geri dönüyor. Bugün itibariyle başlayacak uygulama ile hisse piyasalarında işlemlerin gerçekleşmesi sadece 1 günde yapılabilecek.

Finans 28-05-24 09:08

Manisa'da cezaevinde yangın! 1 kişi ağır yaralandı, 4 kişi dumandan etkilendi

Manisa'da Adalet Bakanlığı Manisa T Tipi Ceza İnfaz Kurumunda tekli koğuşta kalan uyuşturucu bağımlısı bir mahkum uyuşturucu krizine girerek kendini yaktı. Yangının çıktığı cezaevinde kendini yakan mahkum ağır yaralanırken 2 mahkum ve 2 gardiyan dumandan etkilendi.

Haber 24-05-24 01:34

Türkiye onu otobüsteki vahşet görüntüleriyle tanıdı! Lise müdürüyle oğlunun dehşetine uğrayan yaşlı adamdan acı haber geldi

Mersin'de insanlık dışı bir şiddete uğrayarak akıllara kazınan engelli yaşlı adamdan acı haber geldi. Geçen yıl otobüs kamerasına yansıyan anlar tüm Türkiye'nin kanını dondurmuştu; lise müdürü İsmet T. ile oğlu A.O.T., yaşlı çifti korkunç bir şekilde darbetmiş, olay infial yaratmıştı. Yaşlı çiftten Ramazan Polat (77) bugün hayata gözlerini yumdu.

Haber 21-05-24 09:57

Polisler camdan içeri baktı, evdeki manzara şoke etti!

Erzurum'da, kötü ve ağır kokudan rahatsız olan binadakilerin şikayeti üzerine belediye temizlik ekipleri, Şerafettin T.'nin evinden, 2 kamyon çöp çıkardı. Yaklaşık 110 metrekare olan 2 artı 1 dairenin tamamının çöple dolu olduğu öğrenildi. Toplanan çöplerin yaklaşık 20 ton olduğu belirtildi. Şerafettin T.'nin alzheimer hastası olduğu ve 7 evi olduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 15-05-24 10:45

Kütahya'da polis memurunun ölümüne neden olan sanığa 25 yıl hapis cezası

Kütahya'da 8 yıl önce "dur" ikazına uymayan motosikletli iki şüpheliyi takip sırasında, tabancasının ateş alması sonucu polis memuru Engin Balcı'nın hayatını kaybetmesine ilişkin görülen davada sanıklardan İsmail T, 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Yurthaber 15-05-24 09:43

Bakan Tunç'tan açıklama geldi: Tartıştığı kişiyi arabanın arkasında sürükleyen sürücü tutuklandı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Antalya'nın Kaş ilçesinde aralarında çıkan tartışma sonrasında Orhan S.'yi aracının arkasına bağlayıp sürükleyen otomobil sürücüsü Şaban T.'nin, sevkedildiği sulh ceza hakimliğince tutuklandığını açıkladı.

Haber 09-05-24 01:27

Diş hekiminden iğrenç taciz! Genç kızın bacaklarına dokunup… 'Ben herkesi öpüyorum'

İzmir'de diş hekimi T.G., iddiaya göre iş insanı Hasan T.'nin 19 yaşındaki kızı A.T.'ye cinsel tacizde bulundu. Tedavi için kendisine gelen genç kızın bacaklarına dokunup öpen diş hekiminin sözleri ise şaşkına çevirdi. Taciz olayı için iddiaya göre 'ben herkesi öpüyorum' diyerek kendini savundu. İşte iğrenç taciz olayının detayları...

Haber 08-05-24 10:55

Sultanbeyli’de boşanma aşamasındaki karısını boğarak öldürdü

Sultanbeyli’de 36 yaşındaki Hivda T., boşanma aşamasında olduğu Mehmet T. tarafından boğularak öldürüldü.

Yurthaber 02-05-24 13:57

Samsun'da dehşet! Kendisini aldattığını öne sürdüğü sevgilisini banyoda başından vurarak öldürdü

Samsun'da dehşet dolu bir olay yaşandı. 39 yaşındaki Ertuğrul T., kendisini aldattığını öne sürdüğü sevgilisi Gülcan Güneş ile tartışmaya başladı. Tartışmanın boyutu büyüyünce Ertuğrul T., çocuğunun annesi Gülcan Güneş'i banyoda tabancayla başından vurarak, öldürdü. Birlikteliklerinden olan küçük çocuğu da alıp kaçan Ertuğrul T., kısa sürede polis tarafından yakalanarak, gözaltına alındı.

Haber 30-04-24 01:01

Arkadaşının otomobiliyle motosikletliyi öldürdü, sevgilisini ve aracı bırakıp kaçtı! Kendini bakın nasıl savundu

Adana'da alkol aldıktan sonra sevgilisi Bahar T.’yi (20) bırakmak için masadan kalkan İzzet Sefa R. (21), arkadaşı Ezgi M.’nin otomobilini haber vermeden alıp mekandan ayrıldı. Kavşakta çarptığı Suriye uyruklu motosikletli Ziyad S.’nin (33) ölümüne neden olup, 3 araca çarpan İzzet Sefa R., otomobili ve sevgilisini bırakıp kaçtı. Polis tarafından yakalanan, ifadesinde, “Saate baktığım sırada motosikletliyi görmedim ve çarptım. Olayın şokuyla ve kalabalık olunca kaçtım” diyen şüpheli, tutuklandı.

Haber 26-04-24 10:59

Kriket Türkiye Şampiyonası Denizli’de başlıyor

Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu faaliyet takviminde yer alan Kriket T-20 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası 22-26 Nisan tarihleri arasında Denizli’de yapılacak.

Yurthaber 19-04-24 10:12

Yazın kurtarıcınız olacak Columbia Hike Erkek Kısa Kollu Polo T-Shirt indirime girdi

Rahatlığı ve tarzı bir arada sunan Columbia Hike Erkek Kısa Kollu Polo T-Shirt, bugüne özel indirime girdi. Yaz aylarında stilinizi güçlendirecek, sizi olduğunuzdan daha havalı gösterecek, Columbia kalitesini hissetmenizi sağlayacak bu tişörte bir şans vermeye ne dersiniz? İşte detaylar!

Haber 10-04-24 10:32

MİT, karı koca ajanları ifşa etti! Türkiye'de keşif yapıp Mossad'a sattılar... Çarpıcı 'yüklü miktarda para' detayı

İsrail dış istihbarat servisi Mossad’a bilgi sattıkları iddiasıyla aranan ve uluslararası casusluk faaliyetleri nedeniyle Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) tarafından çökertilen hücreye ilişkin çarpıcı detaylara ulaşıldı. Hücrenin başındaki kilit isim özel dedektiflik şirketi sahibi Ahmet E.T. ile eşi Benan T.’nin İsrail gizli servis elemanları ile Avusturya, İsviçre ve Almanya’da görüşme gerçekleştirdikleri saptanırken, faillerin hedef kişilere ait sırlara ulaşıp ulaşmadıkları henüz bilinmiyor.

Haber 05-04-24 14:07

Türkiye'nin kanını dondurdular! O müdür ve oğlu hakkında karar verildi: Yaşlı adamı darbetmeden önce sabretmiş

Mersin'de engelli yaşlı adam ile eşini otobüste akılalmaz bir şekilde darbedip okul müdürüyle oğlu hakkında verilen karar gündem oldu. Okul müdürü İsmet T. ile 17 yaşındaki oğlu A.O.T yaşlı çifti feci şekilde darbettiği görüntüler izleyenlerin kanını dondurmuştu. Duruşmada baba-oğulun kendilerini savunurken söylediği sözler ve '18 dakika' detayı dikkat çekti.

Haber 26-03-24 11:51

Sevgilisi evdeyken birlikte yaşadığı eski kocası zile bastı! Çamaşır ipiyle 4. kattan inmek isterken olan 6 yaşındaki çocuğa oldu

Akılalmaz olayın adresi İstanbul Bahçelievler... Sevgilisinin evine giden Vahdet T. sevgilisinin birlikte yaşadığı eski kocası Turgay E.'nin zile basmasıyla büyük panik yaşadı. Kaçmak isteyen Vahdet T. 4. kattan aşağı çamaşır ipi sarkıttı. Ancak çamaşır ipi kopunca okula giden 6 yaşındaki kızın üstüne düştü. Talihsiz kız ise 10 gün yoğun bakımda hayata tutunmaya çalıştı. İşte detaylar...

Haber 23-03-24 16:19

Gaziantep'teki iğrenç olay ABD'den gelen raporla ortaya çıktı! 10 yaşındaki kız kardeşini taciz ettiği videoları sosyal medyada paylaştı

Gaziantep'te Mehmet T. (21), 10 yaşındaki kız kardeşini taciz edip, videoları sosyal medyada paylaştı. Mide bulandıran olay, ABD'den gelen raporla ortaya çıktı. Mehmet T.'nin videoyu sahte sosyal medya hesabından 'aşkım' yazarak paylaştığı tespit edildi. Ayrıca videoda mağdurun şüpheliyi engellemeye çalıştığı ancak şüphelinin eylemine devam ettiği görüldü. Sanığın telefon incelemesinde ise çok sayıda müstehcen içerikli çocuk ve hayvan videolarına da rastlandı. İşte detaylar...

Haber 14-03-24 12:59

Papara T-Bank'ı satın almak üzere anlaştı

Papara T-Bank'ı satın almak üzere anlaştı, satış sözleşmesi imzalandı. Papara Üst Yöneticisi (CEO) Emre Kenci, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) ve Rekabet Kurulu’nun onayları sonrasında devir işlemlerinin tamamlanacağını belirtti.

Finans 05-03-24 16:13

Sözde şeyh cinsel ilişkiye girmek için her yolu denemiş! Baban bugün ölecek, 2 saat veriyorum

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde 2 yıl önce gerçekleşen cinayette mahkeme gerekçeli kararını açıkladı. Kendini şeyh olarak tanıtan Yusuf Evran, ikinci kez tecavüz girişiminde bulunduğu Zozan T. tarafından av tüfeğiyle öldürülmüştü. Ayrıntıları dehşete düşüren olayda sözde şeyhin genç kızla cinsel ilişkiye girmek için her yolu denediği belirlendi. Sözde şeyh o kadar ileri gitti ki cinsel ilişkiye girmezse babasının öleceğini söyledi. İşte korkunç olayın devamı...

Haber 28-02-24 10:05

ALTIN FİYATLARI VE DOLAR/TL’DE SON DURUM | Uzman isimler rakamları birer birer açıkladı: Yarından itibaren her şey değişecek! ‘Bu fırsatlar yıl içerisinde sık sık gelmeyebilir’

Altın fiyatları yeniden yükselişe geçerken, dolar/TL kuru serbest piyasada 31 lirayı aşarak rekor kırdı. Altında yaşanan hareketlilik sonrası uzmanlardan çifte rekor için rakam geldi. Ons altın fiyatı için kademeli olarak 2.150 dolar tahmini yapılırken, gram altın fiyatı içinse 3 aşamalı rekor rakamını İslam Memiş açıkladı. Memiş, “Bu fırsatlar yıl içerisinde sık sık gelmeyebilir” diyerek yatırımcıya seslendi. İşte 15 Şubat Perşembe Kapalıçarşı ile gram, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatı.

Finans 15-02-24 08:54

13 yaşındaki depremzede kız çocuğuna kuzeninden cinsel istismar! Cezası belli oldu

Kayseri'de Muhammet T. (24), bağ evinde birlikte kaldıkları depremzede kuzeni K.T.'ye (13) cinsel istismarda bulundu. Tutuksuz yargılanan Muhammet T., 10 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırıldı. İşte detaylar...

Haber 01-02-24 17:25

Mardin'de alt komşu kabusu! Gürültü yaptığı için yapmadığını bırakmadı

Mardin'de Anış ailesi gürültü yaptıkları iddiasıyla önce alt komşusunun tehdidine uğradı. Ardından ise TIR şoförü olduğu öğrenilen Ahmet T., Anış ailesinin elektrik ve suyunu da kesti. Mağdur Fatma Anış olayla ilgili, "Bizi evden çıkarmaya yönelik her türlü eyleme başvuruyor. 4 kez elektrik kablolarımızı kesti, 2 kez de sayaçlarımızı söktü. Eşimin aracının tekerleklerini patlattı" dedi.

Haber 01-02-24 15:42

Görüntüler gündem olmuştu! 'Falakacı kargocu' davasında yeni gelişme

Kayseri'de para karşılığı anlaştığı kadınları falakaya yatırıp görüntülerini çeken kargocu Erkan T. (35), istinaf mahkemesince 'fazla ceza' verildiği gerekçesiyle yeniden yargılandı. Erkan T.'nin 'müstehcenlik' suçundan 1 yıl 6 ay 22 güne düşürülen hapis cezası kararının gerekçesi açıklandı. Mahkeme gerekçesinde, "Cezanın sanığın geleceği üzerindeki olası etkileri de dikkate alınıp 'iyi hal' indirimi yapılarak, hükmün açıklanması geri bırakılmıştır" görüşünde bulundu. İşte detaylar...

Haber 29-01-24 09:59

Kayseri'de maddi durumu olmayan kadınları para karşılığı falakaya yatırdığı iddia edilmişti: O sanığın davasında yeni gelişme!

Kayseri'de maddi durumu iyi olmayan kadınları para karşılığı evine çağırıp ve falakaya yatırdığı ve o anları kayıt altına aldığı iddia edilen kargocu ve 2 çocuk babası Erkan T.'nin cezası 'fazla ceza' verildiği gerekçesiyle 1 yıl 6 ay 22 güne düşürülmüştü. Erkan T.'nin avukatı davanın zaman aşımına uğradığını ifade ederek cezanın iptalini talep etti.

Haber 24-01-24 12:08

Düğün salonunda kafasından oluk oluk kan boşaldı! Önce evlenmek istediği kadını vurdu, sonra kendi kafasına sıktı

İstanbul'da Sultanbeyli'de bir düğün salonunda ortalık kan gölüne döndü. İddiaya göre A. T., evlenmek istediği Kader İrgören (19) ile nişanda karşılaştı. Burada önce İrgören'e silahla ateş eden Taşan sonra aynı silahla kendi kafasına sıktı. İrgören'ü öldüren A. T.'nin daha önce "Gideceğimiz nişan ikimize mezar olacak" dediği öğrenildi.

Haber 15-01-24 15:00

Düğündeki halay sırasında dehşet! Eski sevgilisini vurup, intihar etti

Sultanbeyli'de eski sevgili dehşeti yaşattı. İddiaya göre davetlisi olduğu düğüne gelen Ahmet Taşan, eski sevgilisi Kader T.'yi silahla vurduktan sonra kendi kafasına ateş etti. Ahmet Taşan olay yerinde hayatını kaybederken, Kader T. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Haber 15-01-24 08:44

Kocaeli Cezaevi çocuk koğuşunda iğrenç olay! İdrar içirdiler, tecavüz ettiler, birbirleriyle cinsel ilişkiye zorladılar...

Kocaeli 1 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda cinsel istismardan tutuklu S.T. (19) ile M.D. (18), iddiaya göre aynı koğuşta kaldıkları A.S. (18), E.G. (17), K.T.Ö. (19) ve Y.Ö.’nün (19) cinsel istismarına uğradı. Darbedilen, işkence gören, idrar içmeye ve birbirleriyle cinsel ilişkiye girmeye zorlanan S.T. ile M.D.’nin ifadeleri üzerine başlatılan soruşturma sonrası sanıklara ceza yağdı. Cezaevindeki işkence görüntüleri ise güvenlik kameralarına yansıdı. İşte detaylar...

Haber 14-01-24 11:15

Kadınları falakaya yatıran kargocu! Mahkeme karar verdi, o görüntüler infial yarattı

Kayseri'de para karşılığı anlaştığı iddia edilen kadınları falakaya yatırıp, görüntü çeken kargocu Erkan T.'ye (35) 'müstehcenlik' suçundan verilen 2 yıl 1 ay hapis cezası, istinaf mahkemesince 'fazla ceza' verildiği gerekçesiyle bozuldu. Yeniden yargılanan Erkan T.'nin cezası, bu kez 1 yıl 6 ay 22 güne düşürüldü ve hükmün açıklanmasının geriye bırakılmasına karar verildi. İşte detaylar...

Haber 12-01-24 12:08

'Aha dayıya sor' diyerek ünlenmişti! Yıllar sonra ortaya çıktı, Umre fotoğrafındaki değişimle dikkat çekti

Adana'da yıllar önce adliyeye sevk edilirken basın mensuplarının sorularına "Aha dayıya sor" diyerek yanıt veren Hüseyin T.'nin değişimi sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medya hesabından videolar paylaşan genç, "4 kere hacca gittik geldik" dedi.

Trend 26-12-23 10:53

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI SONRASI ALTIN FİYATLARI 21 ARALIK 2023: Tam, yarım, çeyrek, gram altın ne kadar, kaç TL?

Merkez Bankası faiz kararı sonrası altın fiyatlarında son durum vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Merkez Bankası faiz kararı Hafize Gaye Erkan liderliğinde gerçekleştirilen 2023 Aralık ayı PPK Toplantısı sonrası açıklandı. Peki, tam, yarım, çeyrek, gram altın fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte 21 Aralık 2023 Perşembe günü altın fiyatlarında son durum...

Finans 21-12-23 15:37

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI ÖNCESİ ALTIN FİYATLARI 20 ARALIK 2023! Tam, yarım, çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar? Gözler yarınki toplantıda

Altın fiyatları 20 Aralık 2023 Çarşamba günü vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Aralık ayı Merkez Bankası faiz kararı yarın açıklanacak. Peki, tam, yarım, cumhuriyet, çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar? İşte, 20 Aralık 2023 Çarşamba günü altın fiyatlarında son durum...

Finans 20-12-23 15:08

ALTIN KAFES 3. BÖLÜM İZLE! ATV Altın Kafes dizisi son bölümde neler oldu? İşte yeni bölüm konusu!

Altın Kafes yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. ATV'nin yeni sezon dizilerinden Altın Kafes her pazar akşamı izleyicisiyle buluşuyor. Oyuncuları arasında Aytaç Şaşmaz, Şifanur Gül, Ebru Cündübeyoğlu ve Hayal Köseoğlu gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizi, bu akşam 3. bölümüyle ekrana gelecek. Peki, Altın Kafes dizisi son bölümde neler oldu? İşte yeni bölüm konusu...

Magazin 17-12-23 19:04

FED FAİZ KARARI SONRASI ALTIN FİYATLARI 13 ARALIK 2023: Altın fiyatları ne kadar? İşte tam, yarım, çeyrek, cumhuriyet, gram altın fiyatları!

Altın fiyatları, 2023 Aralık ayı FED faiz kararı sonrası yakından takip ediliyor. Bilindiği üzere bankadan kasım ayında yapılan açıklamada, faiz oranının sabit tutulması kararının oy birliğiyle alındığı vurgulanmıştı. Peki, bugün tam, yarım, çeyrek, cumhuriyet ve gram altın fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte FED faiz kararı öncesi 13 Aralık 2023 Çarşamba gününün altın fiyatlarında son durum...

Finans 13-12-23 22:34

ATV CANLI ALTIN KAFES 2. BÖLÜM İZLE! Altın Kafes saat kaçta başlıyor? ATV yayın akışı

ATV canlı ve Altın Kafes 2. bölüm izle ekranı yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Kadrosunda Aytaç Şaşmaz, Şifanur Gül, Ebru Cündübeyoğlu ve Hayal Köseoğlu gibi isimleri bulunduran dizi, bu akşam ikinci bölümüyle ekrana gelecek. 'Altın Kafes oyuncuları ve ,Altın Kafes konusu' merak edildi. Peki, Altın Kafes oyuncuları kimler, konusu ne? Altın Kafes nerede çekiliyor? İşte ALTIN KAFES 2. BÖLÜM ATV CANLI İZLE ve ATV yayın akışı

Magazin 10-12-23 21:01

ALTIN FİYATLARI 6 ARALIK 2023! Tam, yarım, cumhuriyet, çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar, kaç TL?

Altın fiyatları 6 Aralık 2023 Çarşamba günü vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Öte yandan dolar/TL kuru alış fiyatı 28.9167 liradan, satış fiyatı ise 28.9493 liradan işlem görüyor. Peki, tam, yarım, cumhuriyet, çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar? İşte, 6 Aralık 2023 Çarşamba günü altın fiyatlarında son durum...

Finans 06-12-23 10:06

ALTIN FİYATLARI SON DAKİKA: 2000 lira ufukta görüldü: Gram altın ve ons altın bir anda sıçradı! ‘Kasisler kalkacak, önü açılacak…’

Son dakika: Ons altın, Fed'in Mart ayında faiz indirimine gideceğine dair artan beklentileri ile tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü ve 2.148 doların üzerine tırmandı. Dolar ve ons altından destek bulan gram altın fiyatı da 2000 liraya sadece 3 TL uzaklığa kadar yaklaştı. Uzmanlar yükselişin 2024 yılında hız kazanacağına dikkat çekti. Gram altın al-sat fiyat farkına ilişkinse dengenin 2024 yılı ikinci yarısından sonra kurulacağına işaret ettiler.

Finans 04-12-23 09:09

ALTIN KELEBEK ÖDÜLLERİ 2023 KAZANANLAR LİSTESİ: 49. Altın Kelebek ödülleri kimler kazandı?

49. Altın Kelebek ödülleri kazananları merak konusu oldu. Televizyon ve müzik sektörünün enleri geçtiğimiz gün gerçekleştirilen ödül töreninde açıklandı. En iyi Erkek Sunucu 'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışmasıyla ekrana gelen Kenan İmirzalıoğlu'nun, Müge Anlı ise En İyi Kadın Sunucu ödülünü aldı. Yılın en iyi erkek şarkıcısı ödülü ise Edis'in oldu. Birçok kişi internette "49. Altın Kelebek ödülleri kimler kazandı?" sorusuna yanıt arıyor. İşte 2023 Altın Kelebek ödülleri kazananlar listesi...

Magazin 04-12-23 08:00

ALTIN KAFES 1. BÖLÜM ATV CANLI İZLE! Altın Kafes oyuncuları kimler, konusu ne? Altın Kafes nerede çekiliyor? ATV yayın akışı

Altın Kafes 1. bölüm izle ekranı yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Kadrosunda Aytaç Şaşmaz, Şifanur Gül, Ebru Cündübeyoğlu ve Hayal Köseoğlu gibi isimleri bulunduran dizi, bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek. 'Altın Kafes oyuncuları ve ,Altın Kafes konusu' merak edildi. Peki, Altın Kafes oyuncuları kimler, konusu ne? Altın Kafes nerede çekiliyor? İşte ALTIN KAFES 1. BÖLÜM ATV CANLI İZLE ve ATV yayın akışı

Magazin 03-12-23 19:51

ALTIN KAFES OYUNCULARI VE KONUSU! Altın Kafes oyuncuları kimler, konusu nedir? ATV'den yeni dizi!

Altın Kafes oyuncuları ve konusu yoğun bir şekilde sorgulanıyor. 3 Aralık Pazar (bugün) günü ATV'de başlayacak olan ve başrolünde Aytaç Şaşmaz, Şifanur Gül, Ebru Cündübeyoğlu ve Hayal Köseoğlu gibi oyuncuların olduğu dizinin konusu merak edildi. ATV'nin iddialı dizisi bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek. Peki, Altın Kafes dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte detaylar...

Magazin 03-12-23 19:08

ALTIN KAFES DİZİ OYUNCULARI VE KONUSU! Altın Kafes dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? ATV'de başlıyor!

Altın Kafes dizi oyuncuları ve konusu yoğun bir şekilde sorgulanıyor. 3 Aralık Pazar günü ATV'de başlayacak olan dizinin başrolünde Aytaç Şaşmaz, Şifanur Gül, Ebru Cündübeyoğlu ve Hayal Köseoğlu gibi oyuncuların olduğu dizinin konusu merak edildi. ATV'nin iddialı dizisi yarın akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek. Peki, Altın Kafes dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte detaylar...

Magazin 03-12-23 19:07

Kahve severlerin gözdesi Melitta F840-100 Barista T Smart Tam Otomatik Kahve Makinesi yarı fiyatına düştü

Kahve severlerin gözdesi Melitta F840-100 Barista T Smart Tam Otomatik Kahve Makinesi, Gülümseten Kasım Fırsatları kapsamında büyük bir indirimle karşınızda! Mükemmel bir kahve keyfi için tam otomatik fonksiyonları ve kullanıcı dostu özellikleriyle tüm beklentilerinizi karşılayacak bu cihazı hemen keşfedin ve leziz kahvelerin tadını doyasıya çıkarın!

Haber 27-11-23 17:44

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI SONRASI ALTIN FİYATLARI: 23 Kasım 2023 tam, yarım, cumhuriyet, çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar, kaç TL?

Merkez Bankası faiz kararı ile ilgili son dakika açıklaması yapıldı. Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını 500 baz puan artırarak yüzde 40'a çıkardı. Peki, Merkez Bankası faiz kararı sonrası altın fiyatları ne kadar oldu? İşte 23 Kasım 2023 Perşembe günü tam, yarım, cumhuriyet, çeyrek ve gram altın fiyatları...

Finans 23-11-23 14:22

Cihangir'de kapkaççılar genç kıza kabusu yaşattı! Korku dolu anlar kamerada

Cihangir’de yolda yürüyen dövme sanatçısı Hilal Serra T.'yi araçla takip eden iki şahıs çantasını kapkaç yaptı. Çantasını bırakmak istemeyen genç kız önce yere savruldu ardından da çantanın askısıyla aracın peşinden koştu. Kapkaç anı kameralara yansırken, polis tarafından 34 ayrı güvenlik kamerası izlenerek yakalanan iki şahıs tutuklandı. Şahısların arkadaşına araç kiralatıp kapkaç yapmaya gittikleri belirlendi. İşte detaylar...

Haber 23-11-23 09:59

Kayıp olarak aranıyordu! Kiracısı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı

Malatya’da bir süredir kayıp olarak aranan 58 yaşındaki İlhan T.'nin cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Terzilik yapan şahsın kiracısı tarafından silahla vurularak öldürüldüğü belirlendi.

Haber 22-11-23 20:07

Dengesini kaybedip Porsuk Çayı'na düşen kadın, can simidiyle kurtarıldı!

Eskişehir'de Porsuk Çayı'nın etrafında dolaşan Seyran T. dengesini kaybederek suya düştü. Suya düşen kadın, çevredekilerin attığı can simidiyle kurtarıldı.

Haber 16-11-23 00:33

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM 15 KASIM 2023: Tam, yarım, cumhuriyet, çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar, kaç TL?

Altın fiyatları, 15 Kasım 2023 Çarşamba günü yeşil ve yukarı yönlü ibreyi gösteriyor. Enflasyon verilerinin beklentilerin üzerinde gelmesi ABD Merkez Bankası'nın (FED) daha şahin tutum sergileyeceği beklentisini yükseltti. Öte yandan bugün birçok kişi tam, yarım, cumhuriyet, çeyrek ve gram altın fiyatlarını internette araştırıyor. İşte 15 Kasım 2023 Çarşamba günü geçerli olan altın fiyatları...

Finans 15-11-23 13:35