Anadolu Universitesi Pedagojik Formasyon Programi Haberleri

Son dakika formasyon kararı! YÖK duyurdu: Bütün sınıflarda 'seçmeli ders' olarak alınabilecek

YÖK'ten son dakika formasyon açıklaması geldi. Alınan yeni karara göre pedagojik formasyon tüm sınıf düzeylerinde "seçmeli ders" oldu. YÖK Başkanı Özvar yaptığı açıklamada, "Pedagojik formasyon programının kararını aldık. Artık pedagojik formasyon dersleri birer seçmeli ders olarak bütün sınıflarda alınabilecek" dedi.

Egitim 2022-12-30 10:59:23

2022 Anadolu Üniversitesi pedagojik formasyon programı başvuruları ne zaman? Anadolu Üniversitesi pedagojik formasyon başvuru koşulları neler?

2022 Anadolu Üniversitesi pedagojik formasyon programı başvuru tarihi ve koşulları, kurumdan yapılan açıklamanın ayrıntılarını öğrenmek isteyen kişiler tarafından merak konusu oldu. Bu sene programa alınacak öğrenci sayısı bin 100 olarak duyuldu. Peki, 2022 Anadolu Üniversitesi pedagojik formasyon programı başvuruları ne zaman? Anadolu Üniversitesi pedagojik formasyon başvuru koşulları neler? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Egitim 2022-09-08 11:14:31

Pedagojik formasyon kalktı mı? Pedagojik formasyon neden iptal oldu? İşte Danıştay formasyon kararı...

Pedagojik formasyon kalktı mı? Bilindiği üzere eğitim fakültesi mezunu olmayan lisans mezunlarının öğretmenlik yapabilmesi için pedagojik formasyon eğitimi görmesi gerekiyor. Basında yer alan haberlerin ardından bu uygulamanın yürürlükten kaldırılıp kaldırılmadığı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki Pedagojik formasyon neden iptal oldu? İşte Danıştay'ın pedagojik formasyon ile ilgili aldığı karar...

Egitim 2022-06-21 13:08:12

Üniversitelerde pedagojik formasyon eğitimi derslerinin yüzde 40'ı uzaktan öğretimle verilebilecek

Üniversitelerde pedagojik formasyon eğitimi derslerinin yüzde 40'ı uzaktan öğretimle verilebilecek

Yurthaber 2021-10-15 16:19:33

Pedagojik formasyon başvuruları ne zaman başlıyor? Pedagojik formasyon veren üniversiteler hangileri?

Pedagojik formasyon eğitimi araştırılırken 2021 yılı itibariyle yüksek lisans olarak verileceği duyurulmuştu. Bu yıl yükseköğretim kurumlarında tezsiz YL şeklinde sağlanacak olan pedagojik formasyon için başvuruların başlayıp başlamadığı merak ediliyor. Peki Pedagojik formasyon başvuruları ne zaman başlıyor? Pedagojik formasyon veren üniversiteler hangileri? İşte merak edilenler...

Haber 04-10-21 12:14

Pedagojik formasyon başvuruları ne zaman? Formasyon dersleri başlama tarihi belli mi?

Lisans eğitiminin ardından öğretmen olmak isteyen adaylar için 2021- 2022 sezonu pedagojik formasyon eğitimi başvuruları tarihi merak konusu oldu. Adayların gözleri bu yıl gerçekleştirilecek pedagojik formasyon eğitimine ilişkin açıklama yapacak olan MEB ve YÖK'e çevrildi. İşte merak edilenler...

Haber 18-09-21 22:05

Son Dakika: Milli Eğitim Bakanlığı duyurdu! Öğretmen olabilecekler

Son dakika haberine göre MEB ve YÖK iş birliğiyle açılacak olan öğretmenlik meslek bilgisi tezsiz yüksek lisans programı ya da pedagojik formasyon eğitimi sertifikası programını başarıyla tamamlayanlar öğretmenliğe başvuru yapabilecek.

Haber 27-08-21 14:33

Pedagojik formasyon kalktı mı? Bakan Ziya Selçuk formasyon açıklaması yaptı

Pedagojik formasyon konusunda beklenen gelişme geçtiğimiz günlerde yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın pedagojik formasyonun kaldırılacağını açıklamasından sonra Milli Eğitim Bakanlığı formasyonun kaldırıldığını duyurdu. Pedagojik formasyon kalkmasının ardından öğretmen adaylarının aklında pek çok soru işareti kaldı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk formasyon açıklaması ile bu soru işaretlerini giderdi ve formasyon uygulamasının bundan sonra nasıl işleyeceğini anlattı.

Haber 09-07-20 16:15

Formasyon kalktı mı? Formasyon yerine ne gelecek? MEB açıkladı!

Formasyon konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları sonrasında beklenen gelişme yaşandı ve Milli Eğitim Bakanlığı formasyon konusunda bir açıklama yayınladı. Buna göre; pedagojik formasyon uygulaması kaldırıldı ancak yerine başka bir düzenleme getirildi. Peki formasyon yerine ne gelecek? İşte son dakika MEB açıklaması ve konunun detayları...

Haber 03-07-20 09:55

Uluslararası Öğretmen Eğitimi ve Akreditasyon Kongresi

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk: - "(Öğretmenlerin bütünsel eğitimi) Milli Eğitim Bakanlığı olarak formasyonun kaldırılması konusunda yıl başına kadar gerçekleştirmeye gayret ettiğimiz süreç, aslında tam da bunu ifade ediyor. Her dileyene, her isteyene pedagojik formasyon vermekle sağlıklı bir yol almamız mümkün değil" - "Pedagojik formasyon içeriği ve yaklaşımı, Milli Eğitim Bakanlığının ihtiyaçları açısından bugün için çok işlevsel görünmüyor. Bunun yeniden çerçevelenip, öğretmenlik hakkı kazanan gençlerimize ücretsiz olarak verilmesi lazım. Bunun da alt yapısını kurduk" - Yükseköğretim Kurulu ile birlikte yeni nesil bir eğitim fakültesini, belki eskimeyen demek lazım, yani Türkiye'nin öğretmen yetiştirme geleneğini dikkate alan ve bu gelenek doğrultusunda bir eğitim fakültesi, bir öğretmen yetiştirme kurumu modelleme çalışmasına birlikte bir başlangıç yapmış durumdayız. Yıl başından önce bununla ilgili bir içerik ve yaklaşımı da ilan etmiş olacağız"

Haber 30-11-19 13:46

Bakan Selçuk: Pedagojik formasyon ücretsiz verilmeli, altyapısını kurduk

MİLLİ Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, pedagojik formasyon içeriği ve yaklaşımının Milli Eğitim Bakanlığı'nın ihtiyaçları açısından işlevsel görünmediğini belirterek, "Bunun yeniden çerçevelenip, öğretmenlik hakkı kazanan gençlerimize ücretsiz olarak verilmesi lazım, ki bunun altyapısını kurduk" dedi.

Haber 30-11-19 13:42

Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü Robotik ve Kodlama Eğitmen Eğitimi tamamlandı

Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı 2019 yılı Teknik Destek Programı kapsamında hayata geçirilen Robotik ve Kodlama Eğitmen Eğitimi, 4-8 Eylül 2019 tarihlerinde 40 saat olarak gerçekleştirildi.5 gün süren eğitimde; algoritma mantığı, kodlama, robotik bilgi ve becerileri, çeşitleri, kullanım alanları, Scratch yazılımı ve örnek uygulamaları, temel elektronik ve devre elemanları, Arduino geliştirme kartı ve uygulamaları, Appinventor ile mobil programlama, Appinventor ile Arduino geliştirme kartının programlanması, iDEA-Sim simülasyon programıyla programlama ve yazılım, örnek uygulamalar, Lego Wedo 2,0, mBlock ve O-Bot kullanımı, M-Bot, RS-iDeA, O-bot gövde kurulumu, Fischer Technik ve uygulamaları, 3 boyutlu tasarım ve uygulamaları, 3D yazıcılar, 3D yazıcıların eğitimde kullanımı gibi konular ele alındı.Eğitmen Nuri Arpalı tarafından verilen ve Van Edremit, İpekyolu ve Tuşba ilçelerinde görev yapan 23 öğretmenin faydalandığı eğitimde, katılımcılara kodlama ve robotik konularında öğrencilerine rehberlik edebilmeleri için gerekli pedagojik bilgi ve beceriler aktarılarak, bu alanlarda gerekli yazılım, kodlama ve robotik araçların eğitim öğretim ortamları ve programlarında nasıl kullanılabileceği uygulamalı olarak gösterildi.

Yurthaber 08-11-19 15:08

Rektör Bilgiç’ten pedagojik formasyon müjdesi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof.

Yurthaber 08-08-19 10:40

YÖK'te öğretmen yetiştirme programları masada

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç'ın katılımıyla YÖK'te düzenlenen toplantıda, eğitim fakültelerindeki öğretmen yetiştirme programları ele alındı - Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç: "Üniversitelerimizdeki farklı fakültelerde yer alan birçok lisans programı, öğretmenliğe kaynaklık teşkil etmektedir. Bunun için ihtiyaç ve taleplere bağlı olarak ve Milli Eğitim Bakanlığının isteğiyle üniversitelerimizde açılan pedagojik formasyon eğitimi sertifika programları gibi bir konumuz daha vardır. Bu konuyu da Bakanlığımız ile iş birliği içerisinde sarih bir zemine oturtacağımıza inanıyorum" - "Teknolojik bağımsızlığı gerçekleştirmek istiyoruz. Bu yıl büyük bir proje ile üniversitelerimizde dijital dönüşüm çalışmalarını başlatıyoruz. Önümüzdeki haftalarda bu konu ile ilgili bir toplantı yapacağız ve konuyu kamuoyu ile paylaşacağız"

Haber 14-11-18 16:10

Pedagojik formasyon yüksek lisans programı olacak

Milli Eğitim Bakanlığı: - "Daha önce sertifika programı olarak uygulanan 'pedagojik formasyon' bundan böyle yüksek lisans programı haline getirilerek, 'Türkiye Öğretmenlik Mesleği Uzmanlık Programı' olarak uygulanacak"

Haber 23-10-18 22:40

2023 Eğitim Vizyonu Tanıtım Toplantısı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: (3) - "Önümüzdeki dönemde Öğretmenlik Meslek Kanunu hazırlanıp çıkarılacak" - "Sözleşmeli öğretmenliği yeniden düzenliyoruz. 4 artı 2 olmak üzere toplam 6 yıl olan sözleşme süresini 3 artı 1 toplam 4 yıla indiriyoruz" - "Bizim gözümüzde sayıları 920 bini bulan öğretmenlerimiz, bayrağımızın dalgalandığı her yerde fedakarca görev yapan birer kahramandır" - "Geri kalmış bölgelerde görev yapan öğretmenlerimizi teşvik edecek birtakım tedbirler alınacak" - "Öğretmenliğe kabulde uygulanan pedagojik formasyon şartını kaldırıyoruz. Artık bu eğitimi Bakanlığımız verecek" - "Halen ihtiyari olan anaokulu eğitimini de gerekli altyapıyı oluşturduktan sonra zorunlu hale getireceğiz" - "Bakanlığın en üst yöneticilerden okul müdürlerine kadar tüm yönetimi dış müdahalelere kapalı bir şekilde çalışır hale getireceğiz" - "Milletime sesleniyorum, lütfen çocuklarınızı merdiven altına teslim etmeyin. Lütfen çocuklarınızı hafta sonu kurslar vesaire buralara teslim etmeyin" - "Okullarımıza ilave destekler vererek, okul yöneticilerimiz ve öğretmenlerimiz ile velilerimizi karşı karşıya getiren uygulamaları da ortadan kaldıracağız" - "Hedefimiz velilerimizi yardımcı kaynak, soru bankası, özel ders, etüt ve benzeri tüm yüklerden kurtarmaktır"

Haber 23-10-18 16:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Pedagojik formasyon şartını kaldırıyoruz (8)

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Pedagojik formasyon şartını kaldırıyoruz (8) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Milli Eğitim Bakanlığı 2023 Eğitim Vizyon Belgesi Toplantısı'nda konuştu.

Haber 23-10-18 16:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Pedagojik formasyon şartını kaldırıyoruz (2)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Milli Eğitim Bakanlığı 2023 Eğitim Vizyon Belgesi Toplantısı'nda konuştu.

Haber 23-10-18 16:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Pedagojik formasyon şartını kaldırıyoruz (1)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Milli Eğitim Bakanlığı 2023 Eğitim Vizyon Belgesi Toplantısı'nda konuştu.

Haber 23-10-18 16:24

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Pedagojik formasyon şartını kaldırıyoruz (1) 

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Milli Eğitim Bakanlığı 2023 Eğitim Vizyon Belgesi Toplantısı'nda konuştu.

Haber 23-10-18 15:30

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Pedagojik formasyon şartını kaldırıyoruz (1)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Milli Eğitim Bakanlığı 2023 Eğitim Vizyon Belgesi Toplantısı'nda konuştu.

Haber 23-10-18 15:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmenlere 'pedagojik formasyon' müjdesi

'Eğitimde 2023 Vizyon Belgesi' programına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Önümüzdeki dönemde Öğretmenlik Kanunu çıkarılacağını duyuran Erdoğan, 'Öğretmenler için uygulanan pedagojik formasyon şartını kaldırıyoruz.' dedi.

Haber 23-10-18 14:41

Diyanet Camiler ve Din Hizmetine Adanmış Ömürleri ele alacak

"Camiler ve Din Görevlileri Haftası"nın bu yılki teması, "Camiler ve Din Hizmetine Adanmış Ömürler" olacak - Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin Albayrak: - "Camiler ve Din Görevlileri Haftası ile ilgili belirlediğimiz konferansların her biri hizmet içi eğitim mesabesinde, pedagojik formasyon alanında gelişimi sağlayacak" - "Hademe-i hayrat olan bizlerin ahlakı, duruşu, tavrı, tarzıyla, mesai mefhumu gütmeden mutlaka örnek insan olması lazım"

Yurthaber 25-09-18 12:00

Diyanet Camiler ve Din Hizmetine Adanmış Ömürleri ele alacak

"Camiler ve Din Görevlileri Haftası"nın bu yılki teması, "Camiler ve Din Hizmetine Adanmış Ömürler" olacak - Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin Albayrak: - "Camiler ve Din Görevlileri Haftası ile ilgili belirlediğimiz konferansların her biri hizmet içi eğitim mesabesinde, pedagojik formasyon alanında gelişimi sağlayacak" - "Hademe-i hayrat olan bizlerin ahlakı, duruşu, tavrı, tarzıyla, mesai mefhumu gütmeden mutlaka örnek insan olması lazım"

Yurthaber 25-09-18 12:00

Diyanet Camiler ve Din Hizmetine Adanmış Ömürleri ele alacak

"Camiler ve Din Görevlileri Haftası"nın bu yılki teması, "Camiler ve Din Hizmetine Adanmış Ömürler" olacak - Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin Albayrak: - "Camiler ve Din Görevlileri Haftası ile ilgili belirlediğimiz konferansların her biri hizmet içi eğitim mesabesinde, pedagojik formasyon alanında gelişimi sağlayacak" - "Hademe-i hayrat olan bizlerin ahlakı, duruşu, tavrı, tarzıyla, mesai mefhumu gütmeden mutlaka örnek insan olması lazım"

Haber 25-09-18 11:15

Öğretmenlik uygulama öğrencilerine kanaat değerlendirmesi

Milli Eğitim Bakanlığınca hazırlanan yeni yönerge kapsamında, eğitim fakültelerinde okuyan veya pedagojik formasyon eğitimi alan öğrencilerin, öğretmenlik uygulama eğitimlerinde gösterdikleri performansa hem not hem de kanaat değerlendirmesi yapılacak - Öğretim elemanları ve öğretmenler, uygulama öğrencilerinin genel ve sonuç değerlendirmelerini, MEBBİS içinde yer alan "uygulama öğrencisi değerlendirme sistemi"ne işleyecek. Öğrenciler, e-devlet üzerinden de değerlendirilebilecek - Öğrencilerin uygulama eğitimlerindeki performansının, öğretmen atamalarında dikkate alınması planlanıyor

Haber 28-06-18 15:53

Bakanlık şartları açıkladı! Binlerce kişiyi ilgilendiriyor

MEB tarafından atanacak 5 bin ücretli öğretmenlerin sözleşmeli atanmasında, Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde öngörülen genel şartların yanında 540 gün sigorta primi ödenmiş olmak, pedagojik formasyon eğitimi sertifikasına sahip olmak gibi şartlar da aranacak.

Haber 12-04-18 16:48

Kütüphanede şehidin adı yaşatılacak

Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinde kurulan Z Kütüphanede Şehit Polis Çağdaş Tamkoç’un adı yaşatılacak.Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından Sulakyurt Çok Programlı Anadolu Lisesinde Şehit Polis Memuru Çağdaş Tamkoç Zenginleştirilmiş (Z) Kütüphanesinin kurulumu tamamlanarak öğrencilerin kullanımı için hizmete açıldı.Z kütüphaneler zekâ oyunları, okuma ve dinleme materyallerinin bir arada bulunduğu, sesli ve elektronik kitaplar gibi alternatif okuma seçeneklerinden öğrencilerin faydalanabildiği, taşınabilir raflarıyla ahşap ve kumaş malzemelerle kaplanmış duvarlarıyla, estetik ve pedagojik açıdan uygun renkleriyle çocuklarda okuma alışkanlığı ve zevki uyandıran, onları kütüphaneye çekecek mekânlar şeklinde tasarlanıyor.

Haber 08-02-18 16:01

Kmü’den Öğrencilere Pedagojik Formasyon Fırsatı

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ), öğretmenliğe dayalı lisans programlarında pedagojik formasyon eğitimi verecek.Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 17...

Yurthaber 22-01-18 17:55

Ganalı Öğretmen Adayları Mezun Oldu

Gana Cumhuriyeti’nden gelen 18 öğretmen adayı, Elazığ’da Fırat Üniversitesinde (FÜ) almaya başladıkları pedagojik formasyon eğitimini...

Yurthaber 18-12-17 17:44

Ganalılar Elazığ’da Öğretmen Oluyor

Gana Cumhuriyeti’nden gelen 18 öğretmen adayı Elazığ’da Fırat Üniversitesinde almaya başladıkları pedagojik formasyon eğitimiyle ülkelerinde...

Yurthaber 23-11-17 15:07

Ege Üniversitesi ’pedagojik Formasyon Eğitimi’ Verecek

Ege Üniversitesi (EÜ) Eğitim Fakültesi 2017-2018 eğitim-öğretim yılı Aralık 2017-Mayıs 2018 döneminde mezuniyet durumunda olan...

Yurthaber 14-11-17 11:58

Gaü Pedagojik Formasyon 2017-2018 Güz Dönemi Başvuruları Başladı

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), KKTC uyruklu öğrenciler için 2017-2018 Akademik yılı Güz dönemi, Pedagojik Formasyon...

Yurthaber 19-10-17 11:28

Kafkas Üniversitesi’nde Formasyon Başvuruları Başladı

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Eğitim Fakültesi’nde pedagojik formasyon başvuruları başladı.Formasyon programına kayıt olmak isteyen adayların 20...

Yurthaber 17-10-17 16:26

Ganalı Öğretmen Adayları Fü’de Eğitim Alıyor

Fırat Üniversitesi (FÜ) Eğitim Fakültesi, Gana Cumhuriyetinden gelen 22 öğretmen adayına, ülkelerinde alamadıkları pedagojik formasyon...

Yurthaber 10-10-17 13:56

Maü’de Formasyon Başvuru Süresi Uzatıldı

Mardin Artuklu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü tarafından, öğretmen adaylarını yetiştirmeye yönelik “Pedagojik Formasyon...

Yurthaber 11-09-17 14:01

Bartın Üniversitesi İle Çankırı Karatekin Üniversitesi Arasında Protokol İmzalandı

Bartın Üniversitesi ile Çankırı Karatekin Üniversitesi arasında pedagojik formasyon eğitimi sertifika programı için iş birliği...

Yurthaber 24-08-17 17:57

Nezaket Okulu Eğitmenlerine Sertifika

Pursaklar Belediyesi bünyesinde hizmet veren Nezaket Okulu eğitmenleri, Halk Eğitim Müdürlüğü’nde katıldıkları pedagojik formasyon eğitimlerini...

Yurthaber 21-08-17 10:02

Formasyon Eğitimi İçin Başvuruları Kaçırmayın

Hasan Kalyoncu Üniversitesi(HKÜ), 2017-2018 Dönemi için “Pedagojik Formasyon” ön kayıtları için başvuru başlattı.Sadece lisans veya...

Yurthaber 05-07-17 11:51

Öğretmenliğe Geçmeyi Düşünenlere Pedagojik Formasyon Fırsatı

Öğretmenliğe geçmeyi düşünenlerin alması gereken pedagojik formasyon eğitimleri için başvurular 15 Haziran Perşembe günü başlıyor.Eğitim...

Yurthaber 14-06-17 15:37

Ilgaz Enerji Çalıştayı

Southern İllinois Universitesi Edwardsvılle tarafından Çankırı Karatekin Üniversitesinin desteğiyle düzenlenen “Sürdürülebilir Anadolu” temalı Ilgaz Enerji...

Yurthaber 13-05-17 19:52

Kbü’de Pedagojik Formasyon Eğitimi Materyal Tasarımı Sergisi

Karabük Üniversitesi (KBÜ)’nde Edebiyat Fakültesi tarafından Pedagojik Formasyon Eğitimi Materyal Tasarımı sergisi açıldı. Kütüphane’nin de...

Yurthaber 16-02-17 19:05

20 Günlük Bebeğiyle Sınava Girdi

Sinan HARMANCI/ AMASYA,(DHA)- AMASYA Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi (UZEM) pedagojik formasyon öğrencisi 32 yaşındaki Merve Seven, 20 günlük bebeği

Yurthaber 30-01-17 16:52

20 günlük bebeğiyle sınava girdi

Amasya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi (UZEM) pedagojik formasyon öğrencisi 32 yaşındaki Merve Seven, 20 günlük bebeği Cemre ile sınava girdi.

Haber 30-01-17 15:06

20 Günlük Bebeğiyle Sınava Girdi

Sinan HARMANCI/ AMASYA,(DHA)- AMASYA Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi (UZEM) pedagojik formasyon öğrencisi 32 yaşındaki Merve Seven, 20 günlük bebeği Cemre

Yurthaber 30-01-17 15:03

Adü, Pedagojik Formasyon Programı İçin 2500 Kontenjan Açtı

Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Programı 20016-2017 eğitim öğretim yılı için 2 bin...

Yurthaber 09-08-16 15:41

Hepimizin Hayatına Dokunan Kişiler

Maltepe Üniversitesi’nde pedagojik formasyon eğitimi alan öğretmen adayları mezun oldu.Marma Otel’de gerçekleşen sertifika törenine, Maltepe...

Yurthaber 03-08-16 11:55

Ganalı Öğrencilerin Mezuniyet Sevinci

Türkiye’de ilk defa Fırat Üniversitesi ile TİKA’nın koordinesinde Ganalı öğretmen adayları pedagojik formasyon eğitimini başarıyla...

Yurthaber 22-04-16 13:33

Kastamonu Ve Karabük Üniversiteleri Arasında Protokol İmzalandı

Kastamonu Üniversitesi ile Karabük Üniversitesi arasında, Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı İşbirliği protokolü imzalandı.Kastamonu Üniversitesi...

Yurthaber 14-04-16 17:44