Ante Kulusic Haberleri

MKE Ankaragücü oyuncusu Kulusic: İyi bir takım olduğumuzu göstermek istiyoruz

"MKE Ankaragücü, taraftar grubuyla da çok ünlü. Gerçekten iyi bir takımdayız" - "Yeni transferlerle iyi bir takım olursak, ligi ilk 10'da bitirebileceğimizi düşünüyorum"

Yurthaber

MKE Ankaragücü'nün 2019-2020 sezonu karnesi

Başkent ekibi, 6 yıl aranın ardından 2017-2018 sezonu sonunda yükseldiği Süper Lig'e iki sezon mücadele ettikten sonra veda etti - Ligi 32 puanla 18. ve son sırada bitiren MKE Ankaragücü'nde, 31 maçta 2 bin 776 dakika oynayan Yunan savunma oyuncusu Stelios Kitsiou, en çok süre alan futbolcu oldu - Ligin en çok sarı kartla cezalandırılan takımı olan MKE Ankaragücü'nde futbolcular, 88 sarı, 7 de kırmızı kart gördü

Yurthaber

Ante Kulusic'ten Fenerbahçe açıklaması

MKE Ankaragücü'nün Hırvat stoperi Ante Kulusic, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında 7 Nisan Pazar günü konuk edecekleri Fenerbahçe'nin kaliteli bir takım olduğunu ancak kendilerinin de iyi bir ekip olduklarını söyledi.

Spor

MKE Ankaragücü'nden kan bağışı kampanyasına destek

Teknik direktörü Mustafa Kaplan, yardımcı antrenör Erhan Namlı, futbolcular Altay Bayındır, Kaan Uykur, Cebrail Karayel ve Ante Kulusic, kan bağışı kampanyasına destek için Kardeşler Cumhuriyet Ortaokulu'nda bir araya geldi

Spor

Ante Kulusic

Ante Kulusic Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ante Kulusic Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ankaragücü, Ante Kulusic, Tyler Dominic Boyd ve Stelios Kitsiou'yu transfer etti

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Stoper pozisyonu için Sheriff'ten Ante Kulusic'i kadrosuna katan Sarı-Lacivertliler, forvete Vitoria Guimaraesli Tyler Dominic Boyd, sağ beke ise PAOK'tan Stelios Kitsiou'yu transfer etti. Kenan Özer ile de yollar ayrıldı.

Spor