Aof Sonucu Aciklandi Mi Haberleri

Aşk karın doyuruyor! Aşık olmak zayıflatıyor mu? Araştırma sonucu ortaya çıktı

Duygusal yeme bozukluğu neden mi olur? Yemeğe olan saplantı aslında bir sevgi ihtiyacıdır. Eğer yeterince sevilmiyorsanız daha fazla yeme eğiliminde olabilirsiniz. Seviyorsanız ve seviliyorsanız daha az yersiniz.

Kadin 2024-06-25 16:00:35

Sağlık sorunlarından dolayı tahliye edilmişti! Nihal Candan'a kötü haber! Kilo alırsa cezaevine dönecek mi?

Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşler, dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla tutuklanmışlardı. Nihal Candan, anoreksiya hastalığına yakalanması sonucu nisan ayının sonunda tahliye edilmişti. Hukukçu Yurdal Kılıçer, anoreksiya teşhisiyle cezaevinden tahliye edilen Nihal Candan'ın durumunu değerlendirdi. Kılıçer, Nihal Candan'ın kilo alması durumunda cezaevine geri dönme ihtimali olup olmadığı sorularına cevap verdi.

Kulis 2024-05-19 14:23:26

Murat Kurum'a yeni görev iddiası! Kabine'ye geri mi dönüyor? Ankara kulisleri hareketlendi

31 Mart'taki yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’nın İBB adayı olan ancak beklediği sonucu alamayan ve CHP'li Ekrem İmamoğlu karşısında seçimi kaybeden Murat Kurum'un geri döneceği konuşulmaya başlandı. Kurum'un yeniden Çevre ve Şehircilik Bakanı olabileceği iddia edildi.

Haber 2024-04-30 09:38:47

Sepsis nedir, neden olur? Sepsis geçer mi? Sepsis belirtileri ve tedavisi

Sepsis bir tür enfeksiyon olarak bilinse de gerçekte sepsis çok daha karmaşık ve tehlikeli bir durumdur. Sepsis vücudun enfeksiyona aşırı tepki vermesi sonucu ortaya çıkan yaşamı tehdit eden bir durumdur. Peki, sepsis nedir ve nasıl tedavi edilir?

Haber 2024-04-29 19:31:09

Diğer Haber Etiketleri

alara mon sevgi Aşk Nihal Candan Murat Kurum kabine ak parti sepsis Seçim 2024 Maltepe Esenyurt eyüp Nevşehir nevşehir seçim sonuçları Belediye başkanı Sarıyer seçim sonuçları haberler Rize Tekirdağ Ordu Niğde Kocaeli seçim kars seçim sonuçları evlilik evlenmek evli bekar araştırma mutluluk suikast şans topu şans topu sonuçları şans topu nasıl oynanır Milli Piyango ele Esra Erol Esra Erol'da esra erol canlı esra erol canlı yayın diz kapağı diz kapağı ağrısı nasıl geçer diz kapağı ağrısına ne iyi gelir başakşehi beşiktaş maçını galatasaray iyet maçı maçın süper li trabzonspor, galatasaray beşiktaş derbisi alt ürik asit ürik asit düşüklüğü ürik asit nasıl düşer ürik asit nedir göz kapağı düşmesi göz kapağı düşüklüğü Malatya araba gönül ünlü oyuncu semih ertürk gönül dağı meb böbrek taşı böbrek taşı ağrısına ne iyi gelir böbrek taşı ağrısı nasıl yazılır boyundaki morluk nasıl geçer göz altı morlukları nasıl geçer gözaltı morlukları nasıl geçer UYAP pomem başvuru pomem sonuçları pomem sonuçları açıklandı mı pomem sonuçları ne zaman açıklanacak Hamza Dağ lojman polis Manisa Sakarya Hemşire kelle paça kelle paça çorbası kelle paça çorbası faydaları kelle paça çorbası tarifi msü sınav sonuçları refleks sırt bebek anne hıçkırık diyanet tdk tdk türkçe sözlük tdk yazım kılavuzu tdk yazım kuralları bu da adana toki Borsa İstanbul toki kura toki kura sonuçları Hatay doğru

CANLI | MALTEPE canlı seçim sonuçları! Maltepe ilçesin yerel seçimi Kadem Ekşi mi Esin Köymen mi kazandı?

İstanbul'un gözde ilçelerinden Maltepe'de seçim heyecanı yaşanıyor. 31 Mart'ta sonucu en çok merak edilen ilçelerin başında da İstanbul Anadolu Yakası'ndaki Maltepe ilçesi de geliyor. Maltepe'de kıyasıya geçen yarışta seçimin kazanını AK Parti'nin adayı Kadem Ekşi mi CHP'nin adayı Esin Köymen mi oldu? İşte Maltepe yerel seçim sonuçları ile ilgili tüm bilgiler, detaylar ve merak edilenler...

Finans 31-03-24 18:52

CANLI | ESENLER EYÜP seçim sonuçları! Sandıklar kapandı oy sayımı sonrası seçim sonucu belli oluyor! Esenler ve Eyüp yerel seçim sonucunda kim kazandı?

Türkiye'nin merakla beklediği yerel seçim sonuçları belli oluyor. Eyüpsultan'da seçimi AK Partili Deniz Köken'in mi yoksa CHP adayı Mithat Bülent Özmen'in mi kazanacağı merak ediliyor. İstanbul'un merakla beklenen bir başka ilçesi Esenler'de AK Parti'nin adayı Mehmet Tevfik Göksu mu, CHP'nin adayı Hasan Dalkıran mı kazanıyor? İşte İstanbul Esenler ve Eyüpsultan 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları...

Finans 31-03-24 18:23

Canlı Nevşehir seçim sonuçları! Nevşehir seçim sonuçları doğrultusunda AK Parti adayı Mehmet Savran mı CHP adayı Mehmet Bilgin mi İYİ Parti adayı Rasim Arı mı kazandı?

Tüm Türkiye yerel seçim sonuçlarına kilitlendi. Sonuçlar herkes tarafından merakla bekleniyor. Seçim sonucu merak edilen illerden bir tanesi de Nevşehir. Nevşehir seçim sonuçları Nevşehirliler tarafından en çok araştırılan konular arasında. Peki, Nevşehir'de AK Parti adayı Mehmet Savran mı CHP adayı Mehmet Bilgin mi İYİ Parti adayı Rasim Arı mı seçimi kazandı?

Finans 31-03-24 15:09

Canlı Maltepe seçim sonuçları! Maltepe ilçesi yerel seçimi Kadem Ekşi mi Esin Köymen mi kazanacak?

İstanbul'un gözde ilçelerinden Maltepe'de seçim heyecanı yaşanıyor. 31 Mart'ta sonucu en çok merak edilen ilçelerin başında da İstanbul Anadolu Yakası'ndaki Maltepe ilçesi de geliyor. Maltepe'de seçimin kazanını AK Parti'nin adayı Kadem Ekşi mi CHP'nin adayı Esin Köymen mi olacak? İşte Maltepe yerel seçim sonuçları ile ilgili tüm bilgiler, detaylar ve merak edilenler...

Haber 30-03-24 23:13

CANLI Sarıyer seçim sonuçları! Sarıyer’de yerel seçimi Şükrü Genç mi Mustafa Oktay Aksu mu Hüseyin Coşkun mu kazanıyor?

İstanbul'da seçim sonucu en fazla merak edilen ilçelerinden biri de Sarıyer. Sarıyer'de yerel seçimde Şükrü Genç, Mustafa Oktay Aksu, Hüseyin Coşkun arasındaki yarışta nefesler tutuldu. Seçim sonuçlarının son ana kadar kıyasıya bir yarış içerisinde geçmesi beklenen Sarıyer seçim sonuçlarında AK Parti adayı Hüseyin Coşkun mu önde CHP’nin adayı Mustafa Oktay Aksu mu önde? Bağımsız aday Şükrü Genç ne kadar oy aldı? İşte Sarıyer seçim sonuçları ile ilgili tüm detaylar…

Haber 30-03-24 23:05

Canlı Rize seçim sonuçları! Rize seçim sonuçları öncesi AK Parti adayı Rahmi Metin mi CHP adayı Necati Topaloğlu mu kazanacak?

Yerel seçim sonuçları haftanın en çok aranan konu başlıkları arasında yer alıyor, bununla doğru orantılı olarak Rize seçim sonuçları da Rizeliler tarafından sonucu merakla beklenen yerler arasında! Rize'de belediye başkanlığı görevini yürüten Rahmi Metin mi yoksa CHP'nin adayı Necati Topaloğlu mu seçimi kazanacak?

Haber 29-03-24 17:10

CANLI | Tekirdağ seçim sonuçları: Tekirdağ'da seçim sonuçlarında kim önde, AK Partili Cüneyt Yüksel mi CHP'li Candan Yüceer mi?

Seçim sürecinde sona gelindi. Belediye başkan adayları vaatlerini, projelerini bir bir sıraladı, seçmenler kararını verdi. Sandıktan çıkacak sonuçlar merakla takip ediliyor. Sivas da sonucu en büyük ilgiyle takip edilen iller arasında. Peki Sivas'ta AK Partili Cüneyt Yüksel mi önde CHP'li Candan Yüceer mi?

Haber 29-03-24 17:02

Canlı Ordu seçim sonuçları! Ordu seçim sonuçları öncesi AK Parti adayı Mehmet Hilmi Güler mi CHP adayı Zekai Sana mı İYİ Parti adayı Enver Yılmaz mı kazanacak?

Yerel seçim sonuçları haftanın en çok aranan konu başlıkları arasında yer alıyor, bununla doğru orantılı olarak Ordu seçim sonuçları da Ordulular tarafından sonucu merakla beklenen yerler arasında! Ordu'da belediye başkanlığı görevini yürüten Mehmet Hilmi Güler mi CHP'nin adayı Zekai Sana mı yoksa İYİ Parti'nin adayı Enver Yılmaz mı seçimi kazanacak?

Haber 29-03-24 16:57

Canlı Niğde seçim sonuçları! Niğde seçim sonuçları öncesi AK Parti adayı Emrah Özdemir mi CHP adayı Hulus Özen mi kazanacak?

Yerel seçim sonuçları haftanın en çok aranan konu başlıkları arasında yer alıyor, bununla doğru orantılı olarak Niğde seçim sonuçları da Niğdeliler tarafından sonucu merakla beklenen yerler arasında! Niğde'de belediye başkanlığı görevini yürüten Emrah Özdemir mi yoksa CHP'nin adayı Hulus Özen mi seçimi kazanacak?

Haber 29-03-24 16:47

Canlı Kocaeli seçim sonuçları! Kocaeli seçim sonuçlarında AK Parti adayı Tahir Büyükakın mı, CHP adayı Atasoy Bilgin mi, İYİ Parti adayı Gençay Yıldıztekin mi kazanacak?

Kocaeli seçim sonuçları yoğun bir şekilde araştırılıyor. 31 Mart 2024 Pazar günü Türkiye'de yaklaşık 61 milyon seçmen sandık başına gidecek. Oy kullanmak isteyen vatandaşlar önceden belirlenen okul ve ilgili numaralı sandığa giderek oylarını kullanabilecekler. Sonucu merakla beklenenler arasında Kocaeli seçim sonuçları da yer alıyor. Peki, Kocaeli seçim sonuçlarında AK Parti adayı Tahir Büyükakın mı, CHP adayı Atasoy Bilgin mi, İYİ Parti adayı Gençay Yıldıztekin mi kazanacak? İşte detaylar...

Haber 29-03-24 16:01

Canlı Kars seçim sonuçları! Kars yerel seçim sonuçlarında CHP adayı Dindar Gültekin mi, MHP adayı Ötüken Senger mi, İYİ Parti adayı Metin Özad mı önde?

Kars seçim sonuçları merak ediliyor. 31 Mart 2024 Pazar günü Türkiye'de yerel seçim gerçekleşecek. Oy kullanmak isteyen vatandaşlar önceden belirlenen okul ve ilgili numaralı sandığa giderek oy kullanabilecekler. Kars seçim sonuçları sonucu merakla beklenen yerler arasında yer alıyor. Peki, Kars yerel seçim sonuçlarında CHP adayı Dindar Gültekin mi, MHP adayı Ötüken Senger mi, İYİ Parti adayı Metin Özad mı kazanacak? İşte detaylar...

Haber 29-03-24 12:37

Evlilik sorusu vatandaşı ikiye böldü! Evliler mi mutlu bekarlar mı? Araştırma sonucu ezber bozdu

Değişen çağ koşullarıyla birlikte evliliğe bakış açısı da zaman içinde büsbütün değişti. Kimileri aradığı kişiyi bulup bir an önce evlenmeye can atarken kimileri ise 'sultanlık' olarak gördüğü bekarlığın tadını çıkarıyor. Peki evliler mi daha mutlu bekarlar mı? Amerika'da yapılan bir araştırma bu sorunun aslında tuzak olduğunu ortaya koydu! Vatandaşın yanıtı ise çoğunlukla aynı. Ama evliliğe ve bekarlığa farklı bakanların sayısı da az değil...

Trend 04-03-24 08:46

Sinan Ateş'in eşi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o sözünü hatırlatıp çağrıda bulundu! 'Devlet Baba hesap sorsun'

Ankara'da uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, suikastın 1'inci yılında cinayetin işlendiği noktada açıklama yaptı. "Devlet babamız hesap sorsun istiyoruz" diyen Ateş, "En başından beri 'Adalet yerini bulsun, isterse kıyamet kopsun' diyoruz. Adalet yerini bulmayınca ne mi olur? Bu sorunun cevabını Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan en güzel şekilde veriyor" diyerek Erdoğan'ın o sözlerini hatırlattı. İşte o açıklamalar...

Haber 29-12-23 16:59

3 ARALIK ŞANS TOPU SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? Şans Topu ne zaman çekiliyor, nasıl oynanır? Milli Piyango sorgulama ekranı

Şans Topu sonucu şans oyunu severler tarafından yakından takip ediliyor. 3 Aralık Pazar akşamı Milli Piyango'da Şans Topu çekilişi gerçekleştirilecek. Haftanın son çekilişiyle ekrana gelecek olan Şans Topu, Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak. Peki, Şans Topu sonuçları açıklandı mı, nasıl oynanır? Şans Topu ne zaman çekiliyor, ne kadar devretti? 3 Aralık Milli Piyango sorgulama ekranı

Haber 03-12-23 18:33

Esra Erol'da büyük yüzleşme! Evden kaçmasının nedeni bakın ne çıktı! Öleceksen öl de, bir an önce evleneyim

Esra Erol, kayıplara karışan eşinin bulunmasını isteyen Sezgin Bolat'ı konuk etti. 18 Eylül tarihinde baba evinde 2 çocuğuyla birlikte sırra kadem basan Emel Hanım yapılan çalışmalar sonucu bulundu. Emel Hanım'ın Adem Bey'le imam nikahı kıydığı iddia edildi. Sezgin Bey, "Ben seninle bir saniye daha evli kalmak istemiyorum" diyerek eşine sert çıktı. Emel Hanım da "Öyle mi? 'Öleceksen öl de ben bir an önce evleneyim' diyen kimdi?" ifadeleri kullanarak tepki gösterdi.

Magazin 22-11-23 11:34

Diz kapağı ağrısına ne iyi gelir? Diz kapağı ağrısı kendiliğinden geçer mi?

Diz kapağı ağrısı günlük yaşamın birçok yönünü etkileyebilen yaygın bir sağlık sorunudur. Kimimiz spor sırasında kimimiz yaşlanma süreciyle birlikte ve kimimiz de çeşitli sağlık sorunları sonucu diz kapağında ağrı hissedebiliriz. Ancak diz kapağı ağrısı yaşayan birçok kişi için merak konusu bu ağrının kendiliğinden geçip geçmeyeceği ve ne tür tedavi seçeneklerinin mevcut olduğudur.

Haber 25-10-23 00:16

GALATASARAY BEŞİKTAŞ MAÇ SONUCU! Galatasaray Beşiktaş derbisi saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray Beşiktaş derbisi geride kaldı. Tüm futbol takipçileri bu akşam oynanan Galatasaray Beşiktaş maçını bekliyordu. Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş'ı ağırladı. Sarı kırmızılı takım, sahasında ezeli rakibi Beşiktaş'ı yenmek için mücadele etti. Peki, Galatasaray Beşiktaş derbisi saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş-Galatasaray maçı şifresiz mi? İşte derbiye dair tüm merak edilenler..

Spor 21-10-23 22:22

ALT düşüklüğü neden olur? ALT düşüklüğü tehlikeli mi?

Kanda ALT (Alanin Aminotransferaz) değeri tıbbi bir test sonucu olarak kişinin karaciğer fonksiyonlarını değerlendirmek amacıyla ölçülen bir laboratuvar parametresidir. Bu değer karaciğer hücrelerinin hasar görmesi veya hastalıklı olması durumunda kan dolaşımına sızan ALT enziminin miktarını yansıtır. Karaciğer vücutta birçok önemli işlevi olan bir organdır ve ALT düzeyi, bu organın sağlığını belirlemekte kritik bir rol oynar.

Haber 30-09-23 16:59
alt

Ürik asit düşüklüğü tehlikeli mi? Ürik asit düşüklüğü neden olur?

Kanda ürik asit değeri insan sağlığı açısından önemli bir biyokimyasal göstergedir. Ürik asit vücudun purin adı verilen bir tür kimyasal bileşiği metabolize etmesi sonucu oluşan bir atık üründür. Normalde böbrekler tarafından filtrelenir ve idrar yoluyla atılır. Ancak ürik asit seviyeleri yüksek olduğunda, vücutta birikmeye başlar ve çeşitli sağlık sorunlarına yol açabilir. Peki, ürik asit düşüklüğü neden olur?

Haber 30-09-23 16:38

Göz kapağı düşüklüğü (Pitozis) nedir? Göz kapağı düşüklüğü tehlikeli mi?

Göz kapağı düşüklüğü tıbbi terimiyle "ptozis" olarak adlandırılan bir oftalmolojik sorundur. Bu durum, bir veya her iki göz kapağının normal seviyesinin altında sarkması anlamına gelir. Genellikle yaşla birlikte ortaya çıkan bir sorun olmasına rağmen, doğuştan veya travma sonucu da gelişebilir. Göz kapağı düşüklüğü, kişinin yaşam kalitesini olumsuz etkileyebilecek bir sorun olabilir, bu nedenle uzman bir oftalmolog tarafından değerlendirilmesi ve uygun tedavi planının belirlenmesi önemlidir.

Haber 29-09-23 18:35

Aracını park edip gitti, 5 dakika sonra bu halde buldu! 'İlla birileri mi ölmeli?'

Malatya’da Sefa Duran, aracını kısa süreliğine bir sokağa park etti. Duran 5 dakika sonra geri döndüğünde, aracı hurdaya dönmüş halde buldu. Hasarlı binanın çatısının çökmesi sonucu araç ağır hasar alırken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Hasarlı bina için önlem alınmamasına tepki gösteren Duran, "İlla birileri mi ölmeli?" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Haber 24-09-23 17:45

Gönül Dağı Veysel ölecek mi? Gönül Dağı Veysel Semih Ertürk diziden ayrılıyor mu?

TRT1'in reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı bu akşam 106. bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünde Semih Ertürk'ün hayat verdiği Veysel roketin geri düşmesi sonucu ağır bir şekilde yaralanıyor. Hastaneye kaldırılan Veysel'in bu görüntülerinin ardından ise Gönül Dağı Veysel öldü mü? Gönül Dağı Veysel Semih Ertürk diziden ayrılıyor mu? gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı. Gönül Dağı Veysel ölecek mi? Gönül Dağı Veysel Semih Ertürk diziden ayrılıyor mu?

Magazin 23-09-23 20:03

İOKBS bursluluk sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak, MEB tarih verdi mi? Meb.gov.tr bursluluk sınav sonucu ekranı

Bursluluk sınavı ile ilgili detaylar vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. İlköğretim 5,6,7,8.sınıflar ile lise 9,10 ve 11'nci sınıf öğrencilerinin katıldığı sınav bugün gerçekleştirildi. Bilindiği üzere İOKBS sınav giriş belgeleri 28 Ağustos'ta MEB tarafından erişime açılmıştı. Peki, İOKBS Bursluluk sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? Bursluluk sınavı sonuç tarihi belli mi?

Egitim 03-09-23 13:51
meb

Böbrek taşı ağrısına ne iyi gelir? Taş düşürürken ağrı kesici içilir mi?

Böbrek taşı böbreklerde veya idrar yollarında oluşabilen sert mineral birikimleridir. Böbrek taşları, üriner sistemdeki minerallerin yüksek konsantrasyonlarda bir araya gelmesi ve kristalleşmesi sonucu oluşurlar. Bu taşlar genellikle idrar yolundan geçerken ağrı ve rahatsızlık hissine neden olabilirler. Peki, böbrek taşı ağrısına ne iyi gelir?

Haber 27-08-23 16:22

İyiliksever nasıl yazılır? İyiliksever ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Dilimizde çok sayıda sözcük bulunmaktadır. Bu sözcüklerin bazılarında ayrı yazılması kuralı varken bazılarında ise bitişik yazılma kuralı mevcuttur. Pek çok kişi ayrı veya bitişik yazılan sözcüklerin yazımında sıklıkla kafa karışıklığı yaşamaktadır. Bu kafa karışıklığı sonucu sözcükler imla kurallarına aykırı bir şekilde kullanılmaktadır. Dilimizde yaygın olarak yazım hatası yapılan kelimelerden biri iyiliksever sözcüğüdür. Peki, iyiliksever nasıl yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Egitim 24-06-23 19:27

Morluk nasıl geçer, stresten vücutta morluklar nasıl geçer? Morluğa ne iyi gelir, genetik morluklar geçer mi?

Vücutlarımız zaman zaman bizi endişelendiren farklı işaretlerle karşılaşabilir. Morluklar da bunlardan biridir. İster çarpmalar, darbeler veya bazen nedenini bile anlayamadığımız sebeplerle olsun morluklar çoğumuzun hayatının bir parçasıdır. Vücudumuzdaki deri altında meydana gelen kanamalar sonucu oluşan morluklar genellikle kırmızı, mavi veya mor tonlarda görünürler. Peki, vücutta çıkan morluklara ne iyi gelir?

Haber 14-06-23 16:28

UYAP Vatandaş dilekçe gönderme nedir? UYAP ile mahkemeye dilekçe nasıl yollanır, UYAP Vatandaş e-imza nasıl alınır?

Teknolojik gelişmelerin ve internetin hayatın her yerinde kullanılır hale gelmesinin bir sonucu olarak uzun zamandır birçok resmî işlem de internet üzerinden yapılabiliyor. Devlete ait kurum ve kuruluşların resmi internet siteleri ya da mobil uygulamaları ile vatandaşlar hem daha kolay hem de daha hızlı şekilde işlem gerçekleştirebiliyor. Peki, UYAP Vatandaş üzerinden dilekçe gönderilir mi?

Haber 22-05-23 10:34

POMEM BAŞVURU SONUÇLARI 2023: 30. dönem POMEM sonuçları açıklandı mı, ön başvuru sonuç tarihi belli mi? Gözler pa.edu.tr ekranında

POMEM başvuru sonuçları ekranı sorgulama ekranı ile ilgili araştırmalar hız kazandı. 01 - 19 Mayıs 2023 tarihleri arasında alınan ön başvurular ile Polis Meslek Eğitim Merkezlerine lisans mezunu 6 bin 800 erkek, bin 200 kadın; önlisans mezunu bin 700 erkek ve 300 kadın alınacak. Peki, 30. dönem POMEM sonuçları açıklandı mı, ön başvuru sonuç tarihi belli mi? İşte pa.edu.tr ile POMEM başvuru sonucu sorgulama ekranı...

Egitim 22-05-23 09:17

AK Partili Hamza Dağ'dan 'Oylar sisteme yanlış girildi' iddiasıyla ilgili açıklama! Sinan Oğan ile görüşülecek mi?

14 Mayıs seçimlerinin ardından siyaset gündeminde hareketlilik sürüyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, katıldığı canlı yayında 'Oylar sisteme yanlış girildi' iddiasıyla ilgili konuştu. Dağ, "Bahane üretmekten başka bir şey değil. Sonucu etkileyecek bir rakam olmadığı gibi bu yönde normal süreç hukuki olarak devam ediyor" ifadelerini kullandı. Öte yandan Dağ, Sinan Oğan'la görüşme olup olmayacağı yönündeki soruya da yanıt verdi.

Haber 17-05-23 12:25

Polis lojmanında sır olay! Kanlar içinde bulundu, komiser gözaltına alındı

Manisa'da polis lojmanlarında sabah saatlerinde silah sesi duyuldu. Polisler gittiği evde güzellik salonu işleten 26 yaşındaki Yeşim Akbaş'ı kanlar içinde yerde hareketsiz yatarken buldu. Hastaneye kaldırılan Akbaş, hayatını kaybederken olayın ardından dairede oturan komiser, jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Yeşim Akbaş'ın cinayet sonucu mu yoksa intihar nedeniyle mi yaşamını yitirdiği soruşturma sonunda netleşecek.

Haber 15-04-23 13:44

Sakarya'da hemşirenin korkunç ölümü! Evinde boğazı kesik halde bulundu

Sakarya'daki Korucuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi psikiyatri bölümünde görev yapan hemşire Dicle Naz, evinde boğazı kesik halde ölü bulundu. 27 yaşındaki hemşirenin elinde kesici alet olduğu tespit edildi. Korkunç olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğu ise otopsi sonucu ortaya çıkacak.

Haber 13-04-23 02:17

Kelle paça faydaları nelerdir, bağırsaklara iyi gelir mi? Kelle paça çorbası neye iyi gelir, hangi vitaminler var?

Kelle paça Türk mutfağının geleneksel ve popüler yemeklerinden biridir. Yemek kültürümüzün önemli bir parçasıdır ve lezzetiyle de damaklarda unutulmaz bir iz bırakır. Bu yemeğin özelliği kıkırdak, kemik ve sert dokuların kaynatılması sonucu ortaya çıkan jelatinleştirilmiş kıvamıdır. Kelle paça sadece lezzetiyle değil sağlığa olan faydalarıyla da bilinir. Sert dokulardan kaynaklanan besinlerin kaynatılmasıyla elde edilen jelatin, bağ dokusunu güçlendirerek cildin sağlıklı kalmasını sağlar.

Haber 10-04-23 10:26

MSÜ sınav sonuçları ne zaman açıklanır, tarih belli mi? İşte ÖSYM sınav sonucu sorgulama ekranı ve MSÜ sınavı sonuç tarihi!

MSÜ sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ÖSYM'den gelen son dakika açıklamasının ardından merak konusu olurken birçok kişi ÖSYM sınav sonucu sorgulama ekranı ile ilgili araştırma yapmaya başladı. saat 10.15'te başlayan ve 2 saat 15 dakika süren 2023 Millî Savunma Üniversitesi Askerî Öğrenci Aday Belirleme Sınavının soru ve cevap anahtarının yüzde 10 az önce yayımlandı. Peki, MSÜ sınav sonuçları ne zaman açıklanır, tarih belli mi? İşte, 2023 MSÜ sınavı sonuç tarihi...

Egitim 02-04-23 14:46

Bebekleri neden hıçkırık tutar, bebeğin hıçkırması normal mi? Bebek hıçkırığı nasıl geçer, bebeklerde hıçkırık ne zaman başlar?

Bebekler doğumdan sonra birçok farklı refleks gösterirler ve hıçkırık da bu reflekslerin bir örneğidir. Hıçkırık, bebeklerin solunum sistemindeki kasların ani ve istemsiz kasılması sonucu oluşur. Bu durum bebeklerde oldukça sık görülür ve genellikle zararsızdır. Ancak bazı durumlarda hıçkırık uzun sürer veya bebeğin beslenmesi veya uyku düzenini etkiler bu durumda ebeveynler endişe duyabilirler. Peki, yeni doğan bebeğin hıçkırması normal mi?

Kadin 30-03-23 17:24

HAC SONUÇLARI SORGULAMA 2023: Hac kuraları çekildi mi? e-Devlet Hac kura sonucu sorgulama ekranı

Hac kura sonuçları hacı adayları tarafından sorgulanıyor. Diyanet tarafından düzenlenen Hac kurası çekiliş sonuçları merak konusu oldu. 31 Ocak 2023 tarihine kadar gerçekleşen Diyanet'e yaptıkları başvuruları tamamlayan hacı adayları sonuçları öğrenmek için arama motorlarında sorgulama yapıyor. Peki, Hac kura sonuçları 2023 açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Diyanet Hac kura çekilişi isim listesi belli oldu mu? İşte e-Devlet Hac kuraları sorgulama...

Finans 09-03-23 07:04

İş yeri nasıl yazılır, iş yeri yazımı nasıl olmalıdır? İş yeri ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçede kelimeler yapılarına göre basit kelimeler, türemiş kelimeler ve birleşik kelimeler olmak üzere üç grup içerisinde değerlendirilir. İki veya daha fazla sözcüğün bir araya gelerek yeni bir anlam kazanması sonucu oluşan sözcüğe birleşik kelime veya birleşik yapılı kelime denir. Birleşik kelimeler bazı kurallar çevresinde bitişik veya ayrı olarak yazılabilir. Peki, iş yeri kelimesi nasıl yazılır?

Egitim 01-03-23 21:50

Bu da nasıl yazılır, bu da yazımı nasıl olmalıdır? Bu da ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçe kelime bakımından oldukça zengin sözcük haznesine sahiptir. Gerek geçmişten gelen kelimelerini koruması gerek diğer birçok dillerle yaptığı alışverişler sonucu zenginliğe ulaşmıştır. Kelime çeşitliliği kullanım kolaylığı sağlasa da yazım ve telaffuz hatalarının da oluşmasına zemin hazırlamıştır. Özellikle de bağlaç ve eklerin karıştırılması sıklıkla rastlanan bir durumdur. Bu da kelimesi de "-dA" ile kullanılması dolayısıyla sıklıkla karıştırılır. Peki, bu da yazımı nasıl olmalıdır?

Egitim 24-02-23 17:20

Birbiri nasıl yazılır, birbiri yazımı nasıl olmalıdır? Birbiri ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türk dili kelime bakımından oldukça kapsamlı bir alana sahiptir. Gerek geçmişten gelen kelimelerini koruması gerek de diğer birçok dillerle yaptığı alışverişler sonucu bu alana ulaşmıştır. Kelime çeşitliliği kullanım kolaylığı sağlasa da yazım ve telaffuz hatalarını da beraberinde getirir. Birbiri sözcüğü de yazımı karıştırılan kelimelerden biridir. Birbirinin ayrı mı yoksa bitişik mi yazıldığı ayrıca merak konusudur. Peki, birbiri yazımı nasıl olmalıdır?

Egitim 24-02-23 17:20

Adana Sarıçam Yumurtalık TOKİ KURA SONUCU SORGULAMA! TOKİ Adana kurası asil ve yedek kazananlar isim listesi

TOKİ Adana Sarıçam ve Yumurtalık kura çekilişi bugün yapıldı. Adana'da bugün 1.100 konut sahibini buldu. Kura çekimi Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi'nde noter huzurunda yapıldı. Adana TOKİ kurası kurumun YouTube sayfası üzerinden canlı olarak yayınlandı. Peki, Adana TOKİ KURA ÇEKİLİŞ sonuçları açıklandı mı? 2+1,3+1 kazananlar isim listesi belli mi? İşte tüm detaylar...

Finans 12-01-23 15:03

SÖKE Un işlem görmeye başladı mı? SÖKE Un Borsa İstanbul işlem tarihi belli mi? 581 milyon TL'lik halka arz!

Söke Un halka arz edildi. Söke’nin, 581 milyon TL'lik halka arz sonucunda; talep toplamada hem talep kat sayısı hem de talep sonucu ulaştığı tutarla Borsa İstanbul’a en iddialı giriş yapan şirket oldu. Çok sayıda vatandaş arama motorlarında konuya ilişkin araştırma yapıyor. "SÖKE Un hisse ne zaman işlem görecek? SÖKE Un Borsa İstanbul işlem tarihi belli mi?" sorularının yanıtı merak konusu oldu. Konuya ilişkin detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz...

Finans 11-01-23 10:41

Kahramanmaraş TOKİ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? TOKİ Kahramanmaraş Merkez, Elbistan kura sonucu 2+1 ve 3+1 kazananlar isim listesi

Kahramanmaraş TOKİ kura çekilişleri bugün itibari ile başlıyor. Öncelikli olarak Merkez ve Elbistan ilçelerinde konutların kura çekimi tamamlanacak. 1280 konutun hak sahipleri bugün belli olacak. TOKİ Kahramanmaraş kura çekimi canlı yayın ile Youtube üzerinden anlık olarak izlenebilecek. Peki, Kahramanmaraş Merkez, Elbistan TOKİ kurası nasıl izlenir, kura sonuçları belli mi? İşte tüm merak edilenler...

Finans 08-01-23 00:11

Ankara TOKİ KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? TOKİ ANKARA SİNCAN KURA SONUCU 2+1,3+1 kazananlar isim listesi!

TOKİ Ankara Sincan Yenipeçenek kura çekilişi bugünde devam etti. Proje kapsamında yer alan 4 bin 800 konut sahibini bulmuş oldu. Sincan Belediyesi Rüstem Altunbaş Konferans Salonu'nda çekilecek olan kura saat 11:00'da başladı. Kura çekimi kurumun resmi YouTube sayfası üzerinden canlı olarak yayınlandı. Peki, Ankara Sincan TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? İşte tüm merak edilenler...

Finans 07-01-23 17:05

Kocası zorla birlikte olmak istedi, istemeyince darp edildi! 'Gönlümü hoş tutacaksın' deyip...

Hatay'da eşinin cinsel ilişki teklifini reddetmesi sonucu darp edildiğini söyleyen H.K.'nin kaşına 8 dikiş atıldı. Kocasının serbest kaldığını öğrenen kadın tutuklanmasını isterken olay gününü anlattı. H.K., ''Bir tek cinsel isteği olduğunda iyi davranıyordu. Bu durumdan rahatsız oluyordum. Yine bana yanaştı. Ona 'evlilik bunun için mi var' dedim. O da bana 'senin başka görevin mi var? Çocuğa bakacaksın, evi temizleyeceksin, gönlümü hoş tutacaksın' dedi. Kabul etmeyince dayak yedim'' dedi.

Haber 16-12-22 11:39

MHUY sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM Maliye Bakanlığı Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı Özel Yarışma Sınav sonucu için tarih verdi mi?

Kamu idarelerinin strateji geliştirme birimlerinde istihdam edilmek üzere özel yarışma sınavı ile 400 malî hizmetler uzman yardımcısı alınacak. Özel olarak düzenlenen bu sınav bu pazar günü (18 Aralık 2022) tarihinde düzenlenecek. Peki, MHUY sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte tüm detaylar...

Egitim 16-12-22 11:23

Kim Milyoner Olmak İster Batu Alıcı 1 milyon TL'lik soruyu bildi mi? Batu Alıcı büyük ödülü kazandı mı?

Kim Milyoner Olmak İster dün akşam çok az rastlanan 1 milyonluk soruyu açtırmak için ekranlara geldi. Geçen hafta 400.000TL'lik soruyu doğru cevaplayan Batu Alıcı geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümde 1 milyon TL'lik soruyu açtırdı. İzleyenlerin yoğun ilgi gösterdiği Kim Milyoner Olmak İster'de dün akşam 1 milyon TL'lik soru doğru cevaplandı mı? Son durum ne oldu? İşte Batu Alıcı'nın açtırdığı 1 milyon TL'lik soru ve yarışma sonucu ile ilgili detaylar...

Magazin 12-12-22 07:29