Arabesk Haberleri

Arabesk tarihinin en iyi kadın sanatçısı kim? Sosyal medyada gündem oldu

Bergen filminin vizyona girmesinin ardından kadın arabesk sanatçıları da bir kez daha gündem oldu. Sosyal medyada "Arabesk tarihinin en iyi kadın sanatçısı kim?" adı altında ünlü isimler oylamaya sunuldu. Biz de Mynet okuyucularına soruyoruz? Sizce en iyisi hangi isim?

Magazin

Cengiz İmren kimdir, aslen nereli? Ünlü arabesk sanatçısı Cengiz İmren kaç yaşında, evli mi?

TRT1'de yayınlanan Alişan'la Hayata Gülümse programı birbirinden ünlü konukları ağırlamaya devam ediyor. Programın yeni bölüm konuğu geçtiğimiz günlerde "manikürlü, pedükürşü ojeli tırnakları ve rujlu halleriyle çıkıp arabesk söylüyorlar." sözüyle gündeme gelen Cengiz İmren oldu. Peki Cengiz İmren kimdir, aslen nereli? Cengiz İmren kaç yaşında, evli mi?

Magazin

Müslüm Gürses neden öldü? Müslüm Gürses'in mezarı nerede, kaç yaşında vefat etti? Sanatçı Müslüm Gürses kimdir, aslen nereli?

Arabesk müziğinin usta ismi sanatçı Müslüm Gürses ölüm yıl dönümünde bir kez daha anılıyor. Ünlü sanatçının hayatı, memleketi, ölüm sebebi merak ediliyor. Müslüm Gürses'in mezarını ziyaret etmek isteyenler, mezarının yerini de merak ediyor. Peki Müslüm Gürses neden öldü? Müslüm Gürses'in mezarı nerede ve sanatçı Müslüm Gürses kimdir? İşte hayatı ve ölüm sebebi...

Magazin

Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur kimdir? Nereli? Muhterem Nur ölüm sebebi nedir? Kaç yaşında hayatını kaybetti?

Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur, ünlü sanatçının ölüm yıl dönümü sebebiyle internette gün içerisinde en çok araştırılan isimle arasında yer aldı. Müslüm Gürses'in hayat yoldaşı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur kimdir? Nereli? Muhterem Nur ölüm sebebi nedir? Kaç yaşında hayatını kaybetti? İşte detaylar...

Haber

Arabesk

Arabesk Hakkındaki Haberler Mynet'te. Arabesk Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Müslüm Gürses kimdir? Nereli? Şarkıları nelerdir? Müslüm Gürses ölüm sebebi nedir? Kaç yaşında hayatını kaybetti?

Müslüm Gürses ölüm yıl dönümünde anılıyor. Ünlü sanatçının yaşamı ve biyografisi bu sebeple yeniden en çok araştırılan konular arasında yer aldı. Peki Müslüm Gürses kimdir? Nereli? Şarkıları nelerdir? Müslüm Gürses ölüm sebebi nedir? Kaç yaşında hayatını kaybetti? İşte ünlü sanatçının hayatı ve biyografisi...

Haber

Ferdi Tayfur son halini paylaştı! Ünlü ses sanatçısı Ferdi Tayfur şu anda nerede, ne yapıyor?

Ferdi Tayfur, Türk ürk ses sanatçısı, besteci, söz yazarı ve sinema oyuncusudur. Söylediği şarkılar dillere pelesenk olan sanatçı Ferdi Tayfur'un son hali ortaya çıktı. Yıllardır ekranlarda yer almayan ünlü sanatçıdan bir fotoğraf geldi. Arabesk müziğin önemli temsilcilerinden biri olan Ferdi Tayfur'un son hali hayranlarını şaşırttı. İşte Ferdi Tayfur'a dair merak edilenler!

Magazin

Gökhan Güney kimdir, aslen nereli? Gökhan Güney’in oğlu Selim Güney neden öldü?

Usta sanatçı Gökhan Güney geçtiğimiz senelerde evlat acısı yaşamış ve oğlu Selim Güney’i toprağa vermişti. Gökhan Güney'in hayatı ve memleketi gibi konular merak edildi. Peki Gökhan Güney kimdir, aslen nereli? Gökhan Güney’in oğlu Selim Güney neden öldü? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin

Koray Avcı: Arabesk kıroluksa ben kıroyum!

Ünlü şarkıcı Koray Avcı, Kıbrıs Concorde Tower Otel'de sahne aldı. Konser öncesi basın mensuplarıyla konuşan Avcı, Selçuk Ural'ın "Arabesk dinleyen kırodur" sözleriyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Magazin

Ferdi Tayfur imaj değiştirdi! Son halini kızı paylaştı

Türk müziğinin efsane isimlerinden Ferdi Tayfur imaj değişikliğine gitti. Tayfur'un yeni imajını müzisyen kızı Tuğçe Tayfur sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin

Hakan Altun kimdir? Hakan Altun kaç yaşında ve evli mi?

Sanat camiasının başarılı isimlerinden biri olan Hakan Altun, gündemde kalmaya devam ediyor. Fantezi ve arabesk müziğin önde gelen başarılı isimlerinden biri olan Hakan Altun, şarkılarıyla birçok kişiyi derinden etkiliyor. Sesi ile büyüleyen Altun’un kim olduğu ve hayat hikayesi ise merak ediliyor. Peki Hakan Altun kimdir? Hakan Altun kaç yaşında?

Magazin

Serkan Kaya kimdir, kaç yaşında, nereli ve evli mi? İşte Serkan Kaya’nın şarkıları…

Arabesk müziğine yeni bir soluk getiren usta sanatçı Serkan Kaya, doğup büyüdüğü Sivas’ta eğitimini tamamlayıp vatani görevini bitirdikten sonra albüm çalışmalarına başladı. İlk albümünü çıkaran Serkan Kaya, sonrasında söz ve beste çalışmaları yapmaya başladı…

Magazin

Arabesk sevmemiz duygusallıktan

Psikiyatri uzmanı Bekir Tasalı, arabesk müziğin popülaritesinin, Türk toplumunun duygusal yapısının çok güçlü olmasından kaynaklandığını söyledi.

Haber