Asma Yapraginda Barbun Haberleri

Zeytinburnu'nda facianın eşiğinden dönüldü! Tekel bayisinin asma tavanı çöktü

İstanbul Zeytinburnu'nda bir tekel bayinin asma tavanı çöktü. İçeride bulunan 2 kişi, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Şahıslardan biri yara almadan kurtulurken, bir kişi ise hafif şekilde yaralandı. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı. Çökmenin sebebi ise belli oldu.

Haber 2024-07-13 00:08:40

Iğdır'da yıldırım çarpan çocukları hemen toprağa gömdüler! Herkes o anları paylaşıyor: Mucizevi kurtuluş!

Iğdır'da mucizevi kurtuluş! Asma köyünde hayvan otlatan 2 kardeşin ve sürünün üzerine yıldırım düştü, yıldırım çarpması sonucu yaralanan kardeşlere yardıma gidenler, çocukları toprağa gömerek kurtardı.

Haber 2024-07-04 22:51:25

Kadıköy'de restoranda korkutan olay! Asma tavan çöktü

Kadıköy Caddebostan'da bir apartmanın giriş katında bulunan restoranın asma tavanı çöktü. İçeride müşterilerin bulunduğu sırada yaşanan olayda bir kişi yaralandı.

Haber 2024-06-25 23:43:35

Yarım gün çalışarak 1500 TL kazanabiliyorlar! 'Son 15 yıldan bu yana önemli gelir kapısı haline geldi'

Bir zamanlar bağları aralamak için koparılıp bağa atılan asma yaprakları son 20 yıldır üzüm üreticilerinin en büyük gelir kaynaklarından biri haline geldi. Sabah erken saatlerden öğle vaktine kadar bir kişi tarafından 50-60 kilo toplanan yapraklar kilosu 25 TL’den peşin parayla alıcılara satılıyor.

Finans 2024-05-24 12:27:23

Yalova'da nikah dairesinin tavanı çöktü! Yaralılar var

Yalova'da, Raif Dinçkök Kültür Merkezi'nde yer alan nikah dairesinin asma tavanı çöktü. Çökme sonucu 2'si personel 4 kişi hafif yaralandı.

Haber 23-05-24 01:06

Seçil Erzan’ın arama geçmişi şoke etti! 'Nasıl intihar edilir? Suçlu iade etmeyen ülkeler...'

"Yüksek karlı gizli fon" vaadiyle dolandırıcılık davasında yeni bilirkişi raporu çıktı. Raporda Seçil Erzan'ın 15 Mart ve 7 Nisan 2023 tarihleri arasındaki internet arama geçmişine de yer verildi. Erzan'ın, "Hangi ilaç öldürür?", "Suçlu iade etmeyen ülkeler", "İntihar çeşitleri", "Fare zehri insanı kaç saatte öldürür?", "Nasıl intihar edilir?", "Kendini asma", Bilekleri kesmek" ifadeleriyle aramalar yaptığı tespit edildi. İşte o rapordaki tüm çarpıcı detaylar...

Haber 26-02-24 15:16

Afyonkarahisar- İzmir karayolunda restoranın asma tavanı çöktü! Yaralılar var

Afyonkarahisar- İzmir karayolu üzerinde bulunan bir restoranın asma tavanın çökmesi sonucu 11 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi.

Haber 13-02-24 21:00

Ankara’da bayrak asan vinç yan yattı

Ankara’nın Sincan ilçesinde bayrak asma çalışması yapan vinç yan yattı. Kazada can kaybı veya yaralanma yaşanmadı.

Yurthaber 13-02-24 08:40

Diyarbakır Valiliği duyurdu! 8 gün süreyle yasaklandı, kente giriş ve çıkışlar kontrol altına alınacak

Diyarbakır Valiliği, 8- 15 Şubat tarihlerinde kentte yapılması planlanan toplantı ve gösteri yürüyüşleri, miting, çadır kurma, stant açma, afiş ve pankart asma gibi eylem ve etkinliklerin yasaklandığını duyurdu. Açıklamada kente giriş ve çıkışların kontrol altına alınacağı da ifade edildi.

Haber 07-02-24 19:34

Tiridine banmak isteyen randevu bulamıyor

Samsun'un Havza, Kavak, Asarcık ve Ladik ilçelerinde sayıları artan "kaz asma" tesislerinde yapılan yöresel yemek tiridin tadına bakabilmek için randevu almak gerekiyor.

Yurthaber 22-01-24 15:39

Soğuk hava balık tezgahlarını vurdu: Fiyatlar bir haftada ikiye katlandı

Karadeniz’de olumsuz hava şartları nedeniyle avlanma azalırken, balık fiyatları neredeyse 2'ye katladı. Bir hafta öncesine kadar 50 liradan satılan hamsi, tezgahlarda 120 lira seviyesine ulaştı. Tezgahlarda istavrit 100, sargan 200, levrek 250, somon ve mezgit 150, barbun balığı ise 300-350 liradan satılıyor.

Finans 11-01-24 15:56

Faciadan döndüler: Bursa’da bir kafenin asma tavanı çöktü

Bursa’da bir kafede içerisinde doğum günü partisi verilirken asma tavan çöktü. Şans eseri yaşanan olayda yaralanan olmazken içeridekiler korkuyla dışarıya kaçtı.

Yurthaber 18-12-23 07:48

Faciadan dönüldü! Doğum günü sırasında asma tavan çöktü

Bursa'da akşam saatlerinde yaşanan olayda faciadan dönüldü. Nilüfer ilçesinde bir kafede doğum günü kutlanırken asma tavan çöktü. İçerideki müşteriler panikle dışarı kaçtı. AFAD ve çok sayıda ekip olay yerine sevk edildi.

Haber 17-12-23 23:11

MASTERCHEF ASMA YAPRAĞINDA BARBUN TARİFİ! Asma yaprağında barbun nasıl yapılır? İşte malzemeleri

Asma yaprağında barbun tarifi MasterChef All Star programında yapılmasının ardından merak edildi. Ekranların sevilen yarışması MasterChef'in 17 Ekim Salı akşamı yayınlanan yeni bölümünde şefler yarışmacılardan Ege mutfağından 7 tane tarif yapmalarını istedi. Bu tariflerden biri olan asma yaprağında barbun, izleyicilerin dikkatini çekti. Peki, asma yaprağında barbun nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte püf noktalarıyla asma yaprağında barbun yapımı

Yemek 17-10-23 20:58

Mardin'de gösteri ve yürüyüşler 7 gün yasaklandı

Mardin Valiliği, her türlü toplanma, yürüyüş, basın açıklaması, açlık grevi, oturma eylemi, miting yapma, stant açma, çadır kurma, bildiri dağıtma, afiş asma gibi etkinliklerin 7 gün süreyle yasaklandığını duyurdu.

Yurthaber 13-10-23 07:33

Sezonun ilk istavrit ve hamsileri satışa çıktı! İşte balık fiyatları

Rize'de av yasağı sonrası balıkçı tezgahlarında en çok hamsi, mezgit ve istavrit yer aldı. İstavrit ve hamsi kilosu 100 liradan, barbun ile zargana 200 liradan, izmarit ve tirsi ise 50 liradan satılıyor.

Finans 03-09-23 11:59

Cinsel ilişki oyunu kabusa döndü! Sevgilisi anahtarı alıp terk etti... Cinsel organında kalan asma kilidi çekiçle kırarak çıkarttılar

İspanya’nın Barselona şehrinde ismi açıklanmayan bir adam kız arkadaşıyla cinsel ilişki oyunu oynadığı sırada kavga etti. Sevgilisi anahtarla birlikte gidince adamın cinsel organında asma kilit takılı kaldı. Kilidi çıkartmayı başaramayan adam çareyi bir piercing ve dövme uzmanına gitmekte buldu. O anlar sosyal medyadan ifşa edildi.

Trend 22-06-23 14:49

Kırklareli'nde halatı kopan asma iskelede mahsur kalan 2 işçi, iş makinesiyle kurtarıldı

Halatın kafasına çarpması sonucu yaralanan işçi, kurtarıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber 01-06-23 07:53

Korku dolu anlar! Halat koptu, 80 metre yükseklikte mahsur kaldılar

Kırklareli'nde halatı kopan asma iskelede mahsur kalan 2 işçi, 80 metre yükseklikten iş makinesiyle kurtarıldı. Halatın kafasına çarpması sonucu yaralanan işçilerden biri kurtarıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı.

Haber 31-05-23 21:41

Armağan Çağlayan bir kilo balığa ödediği paraya isyan etti! ''Hepimize yazık...''

Yer aldığı projelerle yıllardır adından söz ettirmeyi başaran ünlü sunucu ve yapımcı Armağan Çağlayan bir kilo barbun balığına ödediği paraya sosyal medya hesabından isyan etti. Çağlayan "Adamı dalga geçtiğini düşündüm ama geçmiyormuş. Hepimize yazık, 1 kg balık yarım milyar." sözleriyle dikkat çekti.

Magazin 10-05-23 13:04

Hıdırellez günü ne zaman dilek dilenir? Hıdırellez dilekleri nasıl yazılır? İşte gül ağacına dilek gömerken yapılması gerekenler...

Hıdırellez'de ne zaman dilek dileneceğini öğrenmek isteyenler arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Gül ağacına dilek asma ya da gül ağacı dibine dilek gömerek yapılabileceği gibi toprağa çizerek de gerçekleştirilebilir. Peki, Hıdırellez günü ne zaman dilek dilenir? Hıdırellez dilekleri nasıl yazılır?

Haber 05-05-23 10:00

Kira zammını beğenmedi, kazmayla duvarı parçaladı! O anlar kamerada

Ev sahibi-kiracı kavgalarına bir yenisi daha eklendi. Antalya'da M.İ., kiracısı Halil Mert ile kira zammı konusunda anlaşamayınca deliye döndü. M.İ., Mert'e kiraladığı deponun duvarını kazma ve kürekle parçalayıp kapısına da asma kilit takarak girişi engelledi. M.İ.'nin duvarı kazmayla parçalaması ve Mert'e küfür etmesi, cep telefonuyla görüntülendi. İşte detaylar...

Haber 01-05-23 12:30

Şişli'de 2 katlı binada yangın! İtfaiye güçlükle müdahale edebildi

İstanbul Şişli'de, 2 katlı metruk binanın ahşap asma katı alev alev yandı. İtfaiye ekipleri, sokağın dar olması ve araçların yanlış park edilmesi nedeniyle olay yerine güçlükle ulaştı. Binanın demir kapısının kilitli olması da itfaiyenin müdahalesini güçleştirdi.

Haber 07-04-23 00:43

Kahramanmaraş'taki depremler sonrasında İstanbul için yeni karar! Artık yasak olacak

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler sonrası uzman isimler olası Marmara Depremine ve İstanbul'un yapı stoğuna dikkatleri çekmeye devam ediyor. İstanbul'da olası bir depreme karşı önlemler alınmaya başladı. İBB, kenti daha dayanıklı hale getirmek için bir imar planı hazırladı. Buna göre asma kat artık yasak, bodrum kat ise zorunlu olacak.

Haber 14-03-23 08:30

'Yıkımın birinci nedeni' diyerek açıkladı... İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi'ne sunuldu: Zorunlu olacak!

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası kentlerde yapı stokları merak konusu oldu. Konuya ilişkin konuşan İnşaat Mühendisi İhsan Karagöz, asma katlı yapılar ve bodrumu olmayan binaların yıkımın birinci nedeni olduğunu söyledi. Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi'ne sunulan düzenlemeye göre, kentte yeni inşa edilecek binalarda bundan sonra asma kat olmayacak. 2'den fazla katı bulunan binalarda bodrum zorunluluğu getirilecek. İşte haberin detayları...

Haber 13-03-23 18:17

Malatya'da dikkat çeken görüntü! Cam köprü ve seyir terası depremde ayakta kaldı

Malatya’da Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremde çok sayıda tarihi ve kültürel yapı zarar görürken, Akçadağ ilçesi Levent Vadisi’nde bulunan 242 metre yükseklikteki seyir terası ile asma cam köprü görenleri şaşırttı. Cam köprü ve seyir terası depremde ayakta kaldı. Bölgeyi ziyaret ederek cam köprü üzerinde yürüyüş yapan ilçe sakini, seyir terası ile asma köprünün depremde hasar görmediğini gözlemlediklerini belirtti.

Haber 13-03-23 15:02

Babil Asma Bahçeleri gerçek mi, nerede? Babil Asma Bahçeleri hikâyesi nedir, neden yapılmıştır?

Yüzyıllar boyunca var olmuş medeniyetler insanlığın gelişimine yaptıkları katkılarla tarihte yer almışlardır. İlk kez yapılan uygulamalar, ihtiyaçlar doğrultusunda icat edilen araç gereçler ve günümüze kadar gelen bugün de konuşulan bazı efsaneleriyle hâlâ konuşulmaktadır. Dünyanın Yedi Harikası listesinde yer alan Babil’in Asma Bahçeleri de gerçekliği bugün de araştırılan efsaneler arasında yer almaktadır. Peki, Babil Asma Bahçeleri hikâyesi nedir, neden yapılmıştır?

Egitim 10-03-23 17:01

Valilik duyurdu! Mardin'de iki hafta boyunca tüm eylemler yasaklandı

Mardin Valiliği, kent genelinde 29 Ocak’tan itibaren 2 hafta boyunca her türlü toplanma, basın açıklaması, açlık grevi, oturma eylemi, miting yapma, stant açma, çadır kurma, bildiri dağıtma, afiş asma gibi etkinliklerin yasaklandığını duyurdu.

Haber 28-01-23 21:13

Hırsızları uzak tutmak için kullanabileceğiniz en iyi asma kilit önerileri

Uzun yıllardır hırsızlık olaylarından korunmak için asma kilitler kullanılıyor. Yıllar geçtikçe görünümü, sistemi, iç yapısı ve fonksiyonları değişen bu ürünler akıllara "En sağlam asma kilit hangisi?" sorusunu getiriyor. Sizin için birbirinden farklı ve sağlam asma kilitleri bir araya getirdik. İşte detaylar!

Haber 17-01-23 16:22

Mardin’de 15 günlük yasak uzatıldı

Mardin Valiliği, kent genelinde her türlü toplanma, basın açıklaması, açlık grevi, oturma eylemi, miting yapma, stant açma, çadır kurma, bildiri dağıtma, afiş asma gibi etkinliklerin yasaklandığını bildirdi.

Yurthaber 30-12-22 08:54

Diyeti bozan obez kedi asma tavanı böyle çökertti! Neye uğradıklarını şaşırdılar

Antalya’da diyeti bozan ‘Edward’ adlı şişman kedi, barınmak için girdiği iş yerinin asma tavanını çökertti.

Haber 28-12-22 16:23

Antalya'da akılalmaz olay! Diyeti bozan kedi tavanı çökertti: Çok rahat çok profesyonel

Antalya'da diyeti bozduğu söylenen 'Edward' isimli kedi, barınmak için girdiği iş yerinin asma tavanının çökmesine neden oldu. Güvenlik kamerasına yansıyan o anlarda, iş yeri sahibi kadın tavanın altında kalmaktan kıl payı kurtuldu. İş yeri sahibi Necibe Kıvrak, ''O gün içeri girip merdivenlerden yukarıya çıkmış. Yukarıda boş bir kolinin içerisine girmiş, koli de asma tavana devrilmiş. İlk düştüğünde büyük bir gürültü oldu'' diyerek olay anını anlattı.

Haber 28-12-22 13:05

Su seviyesi 46 metreye çıktı, tarihi köprü dipte kaldı! Yusufeli'nde hüzünlü son bakış: Aklımızdan çıkmayacak

Çoruh'un üzerine projelendirilip, temeli 26 Şubat 2013'te atılan, 275 metre gövde yüksekliği ile Türkiye'nin en yüksek, dünyanın 5'inci en yüksek barajı Yusufeli Barajı ile hidroelektrik santrali (HES) inşası tamamlandı; Yusufeli Barajı'nda, su yüksekliği de 46 metreye ulaştı. Tek ulaşımın sağlandığı asırlık asma köprünün sulara gömüldüğü köye gidenler, evlerine uzaktan son kez baktı. Vatandaşlardan biri, ''Evleri sular altında görmek kalbimi acıtıyor. O köprü aklımızdan çıkmayacak'' dedi.

Haber 14-12-22 13:06

Otel ziyaretlerinizi çile olmaktan çıkaracak seyahat ürünü önerileri

Otel ortamlarında evinizdeki konforu bulamayabilirsiniz. Ancak sık seyahat ediyorsanız aradığınız rahatlığı yakalamanın pek çok yolu var. Şişme ortopedik yastıktan termosa, şifreli asma kilitten seyahat havlusuna kadar keyifli bir seyahat süreci ve otel yaşamı geçirebileceğiniz ürünleri bir araya getirdik. Gelin, yardımcınız olabilecek kaliteli ürünlere hep birlikte göz atalım!

Haber 08-12-22 16:35

Asma yaprağı çayı neye iyi gelir, faydaları nelerdir? Asma yaprağı çayı nasıl hazırlanır, nasıl demlenir?

Doğada bulunan ve çoğu aktarlarda kolaylıkla bulunan tüm bitkiler insan bedenine faydalı birçok özellik barındırırlar. Bilinçli olarak kullanıldığı zaman birçok hastalığın tedavisinde de kullanılır. Asma yaprakları da lezzetli yemekler dışında çay olarak tüketilebilir. Bu sayede anemiden varis tedavisine birçok konuda faydalıdır. Peki, asma yaprağı çayı nasıl demlenir?

Haber 04-11-22 18:20

Hindistan’da asma köprü faciası! Çökme anına ait görüntüler ortaya çıktı

Hindistan’ın Gujarat eyaletindeki asma köprünün çökme anına ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Faciadaki can kaybı sayısı 141’e yükseldi.

Haber 31-10-22 12:21

Bingöl’de toplantı ve gösteri yürüyüşleri 15 gün süreyle yasaklandı

Bingöl Valiliği, toplanma, yürüyüş, basın açıklaması, açlık grevi, oturma eylemi, miting, stant açma, çadır kurma, bildiri/broşür dağıtma, afiş/pankart asma gibi olayların 15 gün süreyle yasaklandığını bildirdi.Valilik tarafından yapılan açıklamada, şu ifadeler yer aldı:’’Terör örgütünün silahlı yapılanmasına yönelik güvenlik güçlerimizce yurt içinde ve yurt dışında sürdürülen başarılı operasyonlar neticesinde; örgütün kırsal yapılanması önemli ölçüde sekteye uğratılıp silahlı faaliyetleri minim

Haber 20-10-22 17:58

Yüz değil, bin değil, tam 10 bin kasa… Denizden adeta fışkırdı: Sezona çok iyi başladık

Zonguldaklı balıkçılar Ereğli açıklarında 10 bin kasa palamut yakaladı. Balıkçılar palamutun artık dönüş yolunda olduğunu hatırlatarak, “2022-2023 sezonuna palamutçuluk açısından çok iyi başladık. Fakat bunun bir eksi yönü var. Denizde hamsi, barbun, mezgit kalmadı. Balık ne varsa onu yiyor” dedi.

Finans 20-10-22 14:13

Kadıköy Belediyesi işçileri, DİSK Genel-İş Sendikası'nı protesto etti

İşçiler adına açıklama yapan Nebahat Arslan: - "23 Eylül'de imzalanan TİS'i işçiyle paylaşamayan, işçiye sahte evrakla grev kararı asma eyleminde halay çektiren, işçilerin ek protokol talebine sahip çıkmayan, yoksullaşmamıza neden olan sendika yönetimi önce bunun hesabını vermelidir"

Yurthaber 18-10-22 14:35

Türkiye'de ilk kez görüldü! Zehirli dikenli çizgili kedi balığı Kızıldeniz'den Akdeniz'e yerleşti

Akdeniz'e 321 kilometre kıyısı bulunan Mersin'deki keşif dalışında, bölge de ilk defa istilacı türlerden zehirli dikenleri bulunan çizgili kedi balığı (Plotosus lineatus) görüntülendi. Daha önce Kıbrıs ve İskenderun Körfezinde görülen, Kızıldeniz'den Türkiye'ye gelen zehirli dikenleri bulunan çizgili kedi balığının, kıyıya kadar yerleştiği belirlendi. Bölgede 10 yıl önce Akdeniz'den gelen sivri burun barbun balığının da yoğunlaştığı ve yerli barbunun popülasyonunu daralttığı kayıt altına alındı.

Haber 10-10-22 11:45

Hakkari'de Zap Suyu'nu salla geçen köylüler için asma köprü yapıldı

Hakkari'de Zap Suyu'nu salla geçen köylüler için asma köprü yapıldı

Yurthaber 06-10-22 16:20

Hakkari'de Zap Suyu'nu salla geçen köylüler için asma köprü yapılıyor

Hakkari'de Zap Suyu'nu salla geçen köylüler için asma köprü yapılıyor

Yurthaber 03-10-22 12:23

Üsküdar'da akraba dehşeti! Asma kilitle kafasını yarıp, öldüresiye saldırdılar

Üsküdar'da akraba saldırısına uğrayan Eray Durak'ın iş yeri basılarak kafası asma kilitle yarıldı. Yaralanan dükkan sahibi akrabalarından şikayetçi olurken, saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı. Durak, ''Biz 2 senedir konuşmuyoruz zaten ama daha öncesinde bir husumetimiz veya tehdidimiz olmadı. Arkadaş 2 senedir kafasında planlıyormuş, ‘millet neden benim dükkanıma gelmiyor, bana selam vermiyor da Eray’a veriyor’ diye kafasında kurmuş. Bunlar katil adayları. Ölebilirdim'' diyerek isyan etti.

Haber 10-09-22 17:25

Sancaktepe'de balkona halı asma kavgasında silahla vurulan kişi öldü

Ev sahibini öldüren ve babasını yaralayan kiracı şüpheli yakalandı

Yurthaber 10-09-22 14:32

Korkunç! Halı asma tartışmasında ev sahibinin oğlunu öldürdü

Sancaktepe'de ev sahibinin astığı ıslak halının kiracının balkonuna damlaması sonucu başlayan tartışma cinayetle bitti. Ev sahibini kolundan yaralayan, oğlunu da eve girerek yatak odasında öldüren kiracı gözaltına alınırken acılı baba yaşananlara isyan etti. Adem Ebik, ''Rabbim kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Çok büyük acı. Yavrumun hiçbir suçu yoktu. Annesi burada halı yıkamış. Çocuğum spordan gelmiş evde duş alıyormuş. Çocuğumu dairemde, yatak odamda vuruyor. Hayat bu kadar ucuz mu?'' dedi.

Haber 10-09-22 13:32

Karabük'te asma yaprağı toplamak için çıktığı balkondan düşen kişi öldü

Karabük'te asma yaprağı toplamak için çıktığı balkondan düşen kişi öldü

Yurthaber 19-08-22 15:58

Yer: Artvin... Komşularından yol izni alamayınca bunu yaptı! Kapısı bile var

Artvin'de yaşayan işçi emeklisi Mehmet Demir, dağlık araziye inşa ettiği evine ulaşmak için komşularından yol yapma izni alamadı. Bunun üzerine 65 yaşındaki adam evine gidebilmek için 2 dağ arasından geçen Çarğisel Deresi'nin üzerine 15 metre yüksekliğinde ve 60 metre uzunluğunda ahşap asma köprü yaptı. Çocuk ve hayvanların can güvenliğini tehlikeye atmamak adına köprü girişine tedbir amaçlı kapı da takan Demir, "Farklı alternatifler düşündüm ve çareyi köprü yapmakta buldum. dedi.

Haber 17-08-22 14:49

İstanbul'da adliyede büyük panik! Tavan çöktü, su boruları patladı

Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayı’nın B Blok 1.kat kısmında bulunan asma tavan çöktü. Çökme büyük paniğe neden olurken olayın mesai saati dışında meydana gelmesi muhtemel bir facianın önüne geçti. Çökmeyle beraber su boruları da patladı.

Haber 05-08-22 16:30

Memleketindeki evine gidince şaşkına döndü! Bir garip olay

İstanbul yaşayan 66 yaşındaki emekli bir kişi, memleketi Diyarbakır'daki evine geldiğinde şoke eden manzarayla karşılaştı. Evinin alt katıyla avlunun çöple dolu olduğunu gören emekli vatandaş, evin kapısına asma kilit vurup gittiğini iddia ettiği eski gelininden şikayetçi oldu. Öte yandan evden 10 kamyonet dolu çöp çıkarıldı. İşte şaşkına çeviren haberin detayları...

Haber 28-07-22 16:20