Auzef Kayit Haberleri

AUZEF SINAV TAKVİMİ 2023-2024: AUZEF sınavları ne zaman, nasıl uygulanacak? Yarıyıl Sonu final sınavları!

AUZEF sınavlarının ne zaman yapılacağı ve online mı yoksa yüz yüze mi gerçekleştirileceği merak konusu oldu. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Güz Dönemi vize sınavlarının açıklanması sonrası birçok kişi arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Peki, AUZEF sınavları ne zaman, nasıl uygulanacak? İşte 2023-2024 eğitim öğretim dönemi AUZEF fınal sınavları tarihi...

Egitim 2023-11-24 15:06:28

AUZEF SINAV SONUÇLARI 2023 açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İÜ AUZEF güz dönemi sınav sonuçları nasıl sorgulanır?

AUZEF sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi'nde okuyan birçok öğrenci sınav sonuçlarına dair sorgulamalarına hız kazandırdı. 11-12 Kasım 2023 tarihlerinde uygulanan sınavların ardından sonuçların açıklanacağı tarih beklenmeye başladı. Peki, AUZEF sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İÜ AUZEF güz dönemi sınav sonuçları nasıl sorgulanır?

Egitim 2023-11-21 23:09:39

AUZEF SINAV SONUÇLARI 2023: AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İstanbul Üniversitesi güz dönemi sınav sonucu sorgulama ekranı!

AUZEF sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak konusu olurken İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi'nde okuyan birçok öğrenci arama motorlarında yaptıkları araştırmalara hız verdi. 11-12 Kasım 2023 tarihlerinde uygulanan sınavların ardından gözler yapılacak açıklamaya çevrildi. Peki, AUZEF sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte, AUZEF sınav sonucu sorgulama ekranı...

Egitim 2023-11-17 15:20:37

AÖF KAYIT YENİLEME ne zaman, saat kaçta bitiyor? AÖF ikinci üniversite kayıt yenileme nasıl yapılır? Son gün!

AÖF kayıt yenileme sürecinin ne zaman son bulacağı merak ediliyor. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi güz dönemi yeni kayıt işlemleri 28 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında tamamlandı. 2-16 Ekim tarihleri arasında yapılması beklenen kayıt yenileme tarihlerinin uzatıldığı bildirildi. Peki, AÖF kayıt yenileme ne zaman, saat kaçta bitiyor? AÖF ikinci üniversite kayıt yenileme nasıl yapılır?

Egitim 2023-10-18 00:18:15

Diğer Haber Etiketleri

auzef auzef final tarihleri İstanbul Üniversitesi istanbul üniversitesi açık ve uzaktan eğitim fakültesi auzef sınav sonuçları aöf 2 üniversite AÖF Açık Öğretim Fakültesi aöf açıköğretim açıköğretim aöf kayıt aöl kayıt yenileme aöl kayıt yenileme nasıl yapılır? aöl kayıt yenileme tarihleri aol kayit yenileme tarihi meb auzef sınav kyk yurt başvuruları başladı mı kyk yurt başvuruları ne zaman kyk yurt başvuruları ne zaman açıklanacak kyk yurt başvurusu nasıl yapılır e devlet kyk yurt başvurusu üniversite kayıt üniversite kayıt için gerekli belgeler üniversite kayıt tarihleri üniversite kayıtlar ne zaman üniversite kayıtlar ne zaman başlıyor üniversite kayıtları ne zaman yks tercih sonuçları yks ÖSYM YÖK auzef ikinci üniversite ikinci üniversite ikinci üniversite başvuru ikinci üniversite kayıt ikinci üniversite kayıt tarihleri imei kayıt imei kayıt sorgulama imei kayıt ücreti son dakika istanbul üni duyurular istanbul üni sınav sonuçları auzef açıköğretim iü auzef sınav sonuçları auzef sınava giriş auzef sınav yerleri auzef sınav istanbul edu tr auzef online sınav sonuçları auzef online sınav aöl 3 dönem sınav tarihi aöl 3. dönem sınavları AÖL Milli Eğitim Bakanlığı acikogretim lise auzef kayıt yenileme AUZEF İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi auzef kayıt sınav Bütünleme sınavı auzef sınav tarihleri auzef sınav giriş belgesi auzef akademik takvim iü auzef sınav sonuç üniversite kayıtları nasıl yapılıyor üniversite kayıtları ne zaman 2022 ata aöf Atatürk Üniversitesi Anadolu Üniversitesi açık öğretim fakültesi uzaktan eğitim

AÖL KAYIT EKRANI MEB.GOV.TR: AÖL ilk kayıt ve kayıt yenileme sınav ücreti ne kadar? Açık lise sınavları ne zaman? Dikkat bugün son!

AÖL ilk kayıt ve kayıt yenileme sınav ücreti merak konusu oldu. 15 Eylül 2023 tarihinde başlayan süreç bugün itibarıyla sona eriyor. MEB'den konuya dair yapılan açıklamanın detaylarını öğrenmek isteyen birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki, AÖL ilk kayıt ve kayıt yenileme sınav ücreti ne kadar, nasıl başvuru yapılır? 20223-2024 AÖL sınavları ne zaman yapılacak?

Egitim 16-10-23 11:37

AUZEF SINAVLARI ne zaman, online mı, yüz yüze mi? 2023-2024 AUZEF Güz Dönemi ve Bahar Dönemi sınav takvimi

AUZEF sınav tarihleri takvimi, ilgili öğrenciler tarafından merak ediliyor. İstanbul Üniversitesi'nden yapılan açıklamada 2023-2024 Güz Dönemi ve Bahar Dönemi sınav takvimine ilişkin detaylar yer aldı. Öğrenciler konuya dair araştırmalarına hız kazandırdı. Peki, AUZEF sınavları ne zaman, hangi tarihlerde? Sınavları online mı, yüz yüze mi? İşte detaylar...

Egitim 13-10-23 10:26

AÖL KAYIT YENİLEME TARİHLERİ 2023: AÖL kayıt yenileme başladı mı, ne zaman başlıyor? MEB Açık Lise kayıt takvimi

AÖL kayıt yenileme tarihleri merak konusu oldu. Öğrenim hayatını açık lise üzerinden devam ettiren öğrenciler MEB tarafından yapılacak açıklamayı bekliyor. Peki, AÖL kayıt yenileme başladı mı, ne zaman başlıyor? AÖL'e geçiş kaldırıldı mı, şartları neler?

Egitim 12-09-23 13:36

İLKOKUL KAYIT TARİHLERİ 2023-2024: İlkokul kayıtları ne zaman, okullar hangi tarihte açılacak?

İlkokul kayıt tarihleri yaz tatilinin sonu yaklaşırken birçok veli tarafından merak konusu oldu. Veliler kayıt tarihlerinin ne zaman olacağını arama motorlarında sorguluyor. 2023-2024 dönemi için Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan takvimi göre okulların ilk ders zili 11 Eylül Pazartesi günü çalacak. Peki, 2023-2024 ilkokul kayıtları ne zaman, öğrenciler döneme erken mi başlayacak? İlkokul kayıt tarihleri ile ilgili detaylar haberimizde...

Egitim 23-08-23 13:23

KYK BAŞVURU VE KAYIT TARİHLERİ 2023-2024: KYK yurt başvuruları ne zaman başlıyor, yurt başvurusu nasıl yapılır, ücreti ne kadar?

KYK yurt başvurularının ne zaman başlayacağı merak konusu olurken YKS tercih sonuçlarını öğrenen kişiler arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 19 Ağustos'ta erişime açılan üniversite yerleştirme sonuçları sonrası Twitter (X) hesabından açıklamada bulunmuştu. Peki, KYK yurt başvuruları ne zaman başlıyor, yurt başvurusu nasıl yapılır? KYK yurt ücreti ne kadar?

Haber 23-08-23 09:28

ÜNİVERSİTE KAYIT TARİHLERİ 2023: Üniversite kayıtları ne zaman başlayacak? Kesin kayıt için hangi belgeler gerekli? YÖK'ten açıklama!

Üniversite kayıt tarihleri ile ilgili ayrıntılar YÖK'ten yapılan açıklama sonrası merak edildi. Geçtiğimiz cumartesi günü ÖSYM üniversite yerleştirme sonuçlarını erişime açtı. Üniversiteye yerleşen öğrenciler kayıt tarihlerini merak ediyorlar. Peki, 2023-2024 eğitim dönemi üniversite kayıtları ne zaman alınacak? Kesin kayıt için gerekli belgeler neler? İşte üniversite kayıt tarihleri ve konuya dair detaylar...

Egitim 22-08-23 07:49

ÜNİVERSİTE KAYIT TARİHLERİ 2023: YKS tercih sonuçları sonrası üniversite kayıtları ne zaman, hangi tarihler arasında? ÖSYM açıkladı

2023-2024 dönemi üniversite kayıt tarihleri, YKS tercih sonuçları için ÖSYM'den gelecek son dakika açıklamasını bekleyen adaylar tarafından merak konusu oldu. Hayallerindeki okul ve bölümü isteyen birçok kişi internette konuya dair araştırma yapıyor. Peki, 2023 YKS tercih sonuçları sonrası üniversite kayıtları ne zaman? 2023 - 2024 dönemi üniversite kayıtları hangi tarihlerde?

Egitim 18-08-23 10:12

ÜNİVERSİTE KAYIT TARİHLERİ 2023: YÖK 2023-2024 Üniversite kayıtları ne zaman başlıyor ve bitiyor? ÖSYM duyurdu!

Üniversite kayıt tarihleri merak ediliyor. İki oturumda gerçekleşen YKS sınavı sonuçları 20 Temmuz Perşembe günü adayların erişimine açıldı. YKS tercih dönemi 27 Temmuz tarihinde başladı. Tercih süreci 8 Ağustos'ta sona erecek. YKS tercihlerini tamamlayan adayların gözü kulağı üniversite kayıt tarihlerine çevrildi. Peki, Üniversite kayıtları ne zaman başlayacak ve bitecek? Üniversite kayıtları kaç gün sürecek?

Egitim 11-08-23 10:39

AUZEF İKİNCİ ÜNİVERSİTE KAYIT TARİHLERİ 2023: AUZEF ikinci üniversite kayıtları ne zaman, şartları neler, kimler başvurabilir? AKSİS ekranı!

AUZEF ikinci üniversite kayıtları ile ilgili araştırmalar İstanbul Üniversitesi'nden yapılan açıklama sonrası hız kazandı. Duyuruda, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Sınavsız İkinci Üniversite başvuru ve kayıt işlemleri tarihlerine de yer verildi. Peki, 2023 AUZEF ikinci üniversite kayıtları ne zaman, şartları neler? AUZEF ikinci üniversiteye kimler başvurabilir?

Egitim 26-07-23 13:23

İMEİ KAYIT ÜCRETİ ne kadar, kaç TL oldu, ne zaman yürürlüğe girer? İMEİ kaydı nasıl, nereden yapılır?

İMEİ kayıt ücreti ve ekranı merak ediliyor. Yurt dışından alınan telefonların kaydı için alınan İMEİ kayıt ücretine Resmi Gazete kararı ile zam yapıldı. İMEİ kayıt ücretini henüz yatırmamış olan vatandaşlar yeni ücretin en zaman yürürlüğe gireceğini ve nereden ödeneceği gibi konu başlıklarını araştırmaya koyuldular. Peki, İMEİ kayıt ücreti ne kadar, kaç TL oldu, ne zaman yürürlüğe girer? İMEİ kaydı nasıl, nereden yapılır?

Finans 08-07-23 10:44

İMEİ KAYIT ÜCRETİ 2023: Temmuz zammı ile İMEİ kayıt ücreti ne kadar oldu, kayıt nasıl ve ne kadara yapılıyor? Resmi Gazete'de yayımlandı

İMEİ kayıt ücreti Resmi Gazete'de yayımlandı. Türkiye'ye Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa Birliği'ne bağlı ülkeler de dahil olmak üzere yurtdışından getirilen telefonların kayıt altına alınması için belirlenen miktarda değişikliğe gidildi. Peki, İMEİ kayıt ücreti Temmuz 2023 ne kadar oldu, kaç TL? İMEİ kaydı nasıl ve ne kadara yapılıyor?

Finans 07-07-23 07:59

AUZEF SINAV SONUÇLARI 2023: AUZEF sınav sonuçları nasıl öğrenilir? İstanbul Üniversitesi bahar dönemi final sınavı sonuç sorgulama

AUZEF sınav sonuçları ile ilgili son dakika açıklamasında bulunuldu. 9, 10 ve 11 Haziran ile 16, 17 ve 18 Haziran'da gerçekleştirilen İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Bahar Dönemi final sınavları açıklandı. Peki, AUZEF sınav sonuçları nasıl öğrenilir? İşte, esinav.istanbul.edu.tr ile AUZEF sınav sonuçları sorgulama ekranı...

Egitim 23-06-23 11:58

KOMEK YAZ OKULU KAYIT VE BAŞVURU EKRANI 2023: Genç KOMEK yaz okulu nasıl kayıt olunur, başvurular başladı mı, şartları neler?

KOMEK yaz okulu kayıtları ile ilgili araştırmalar Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 6 Haziran 2023 Salı günün için yapılan açıklama sonrası hız kazandı. Konuya ilişkin detaylar merak konusu oldu. Peki, Genç KOMEK yaz okuluna nasıl kayıt olunur? Genç KOMEK yaz okulu kayıtları başladı mı, şartları neler?

Haber 06-06-23 10:29

AUZEF FİNAL TAKVİMİ 2023: Auzef bahar dönemi sınavları ne zaman? Online mı, yüz yüze mi?

AUZEF final takvimi ilgili öğrenciler tarafından merak ediliyor. İstanbul Üniversitesi'nden yapılan açıklamada sınav takvimine ilişkin detaylar yer aldı. AUZEF bahar dönemi sınavlarına e sınav ekranından giriş yapılabilecek. Peki, Auzef bahar dönemi sınavları ne zaman? Final sınavları online mı, yüz yüze mi? İşte detaylar...

Egitim 02-06-23 19:57

AUZEF SINAV TAKVİMİ 2023: Bahar dönemi AUZEF final sınavları ne zaman, online mı yüz yüze mi?

AUZEF sınav takvimi İstanbul Üniversitesi'nden yapılan son dakika açıklaması sonrası öğrenciler tarafından merak konusu oldu. Yazılı açıklamada finaller için e sınav ekranından giriş yapılabileceği ve derslere ilişkin detayların, sınav tarihleri ve oturma planının 31 Mayıs itibarıyla görüntülenebileceği kaydedildi. Peki, AUZEF final sınavları ne zaman, kaç gün kaldı? İşte 2023 AUZEF sınav takvimi...

Egitim 29-05-23 14:18

AUZEF SONUÇLARI AÇIKLANDI! AUZEF sınav sonuçları nereden öğrenilir? istanbul.edu.tr ekranı

AUZEF sınav sonuçları ile ilgili son dakika açıklaması İstanbul Üniversitesi tarafından yapıldı. 29 Nisan - 7 Mayıs tarihlerinde online sınavlara giren İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi öğrencileri araştırmalarına hız verdi. Peki, AUZEF sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte, esinav.istanbul.edu.tr ile AUZEF sınav sonuçları sorgulama ekranı...

Egitim 11-05-23 21:42

AUZEF SINAV SONUÇLARI SON DAKİKA 2023: AUZEF sınav sonuçları açıklandı! İşte sonuç sorgulama ekranı

AUZEF sınav sonuçları ile ilgili son dakika açıklaması bekleniyordu. Beklenen açıklama geldi ve AUZEF sınav sonuçları açıklandı. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi bahar dönemi ara sınavlarına giren kişilerin gözü, e-sınav istanbul.edu.tr sonuç sorgulama ekranında. Peki, AUZEF sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte AUZEF sınav sonuçları sorgulama ekranı...

Egitim 11-05-23 21:40

AUZEF SINAV SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI 2023: AUZEF sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

AUZEF sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı, sınava katılım sağlayan öğrenciler tarafından merak edildi. Birçok kişi arama motorlarında İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi bahar dönemi ara sınav sonuçlarına ilişkin yapıyor. Peki, AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, AUZEF sınav sistemi ekranı...

Egitim 10-05-23 08:58

AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, açıklandı mı? AUZEF sınav sonuçları tarihi

AUZEF sınav sonucu tarihi sınava katılım sağlayan öğrenciler tarafından merak edildi. AUZEF sınav sonuçları İstanbul Üniversitesi'nin e Sınav ekranından erişime açılacak. Peki, AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte AUZEF sınav sonuçları sorgulama ekranı ve final tarihleri...

Egitim 09-05-23 08:15

AUZEF SINAV SONUCU SORGULAMA EKRANI 2023: İstanbul Üniversitesi AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilir?

AUZEF sınav sonucu sorgulama ekranı ile ilgili araştırmalar hız kazandı. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi öğrencileri için sınav süreci 7 Mayıs tarihinde sona erecek. Peki, AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilir? İşte 2023 AUZEF sınav sonucu sorgulama ekranı...

Egitim 03-05-23 14:03

AÖL 3. DÖNEM KAYIT VE KAYIT YENİLEME KILAVUZU! 2022-2023 Açıköğretim Lisesi (AÖL) 3. dönem kayıtları ne zaman bitecek?

AÖL 3. dönem yeni kayıt ve kayıt yenileme ekranı merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı Açıköğretim Lisesi internet adresinden yapılan duyuruya göre 3. dönem kayıtları 11 Nisan'da başladı. Lise öğrenimlerini açıktan devam ettiren öğrenciler AÖL 3. dönem yeni kayıt ve kayıt yenileme işlemleri hakkındaki sorgulamalarına hız kazandırdılar. Peki, AÖL 3. dönem yeni kayıt ve kayıt yenileme başvuruları nasıl yapılır? 2022-2023 Açıköğretim Lisesi (AÖL) 3. dönem kayıtları ne zaman bitecek?

Egitim 11-04-23 21:42

AUZEF kayıt yenileme nasıl yapılır, ne zaman? AUZEF bahar dönemi kayıt tarihleri ne zaman?

İstanbul Üniversitesi AUZEF (Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi) bahar dönemi kayıt işlemleri başladı. İstanbul Ünivesitesi'nde AUZEF'te okuyan milyonlarca öğrenci kayıt yenileme tarihlerini ve ücretlerini araştırıyor. Peki AUZEF kayıt yenileme nasıl yapılır, ne zaman?

Egitim 23-02-23 20:31

AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, bütünleme soruları ve cevapları yayınlandı mı? 2023 AUZEF sınav sonucu sorgulama ekranı

AUZEF sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı 4 Şubat Cumartesi günü ile 5 Şubat Pazar günü gerçekleştirilen oturumların ardından merak edildi. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi öğrencileri, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı bütünleme sınavı sonuçları ile soru ve cevap anahtarına ulaşmak için arama motorlarında sorgulama yapmaya devam ediyor. Peki, AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, bütünleme soruları ve cevapları yayınlandı mı? 2023 AUZEF sınav sonucu sorgulama ekranı

Egitim 10-02-23 15:08

AUZEF bütünleme sınavı soruları ve cevapları ne zaman yayınlanır? 2023 İstanbul Üniversitesi AUZEF bütünleme sınavı cevap anahtarı!

AUZEF bütünleme sınavı soruları ve cevaplarının ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Sınavlar, 4 Şubat Cumartesi günü ila 5 Şubat Pazar günü gerçekleştirilecek. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi öğrencileri "2023 AUZEF bütünleme sınavı soruları ve cevapları ne zaman yayınlanır?" sorusunun yanıtına ulaşmak için arama motorlarında araştırma yapıyor. İşte, İstanbul Üniversitesi AUZEF bütünleme sınavı cevap anahtarı ile ilgili detaylar...

Egitim 04-02-23 12:09

AUZEF bütünleme sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? 2023 İÜ AUZEF bütünleme sınavı sonuç sorgulama ekranı!

AUZEF bütünleme sınavı sonuçları merak konusu oldu. Sınavlar, 4 Şubat Cumartesi günü ila 5 Şubat Pazar günü gerçekleştirilecek. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi öğrencileri "2023 AUZEF bütünleme sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?" sorusunun yanıtına ulaşmak için arama motorlarında araştırma yapıyor. İşte, 2023 İÜ AUZEF bütünleme sınavı sonuç sorgulama ekranı...

Egitim 04-02-23 12:05

AUZEF sınav giriş belgeleri nereden alınır? Bütünleme sınavı ne zaman? AUZEF bütünleme sınav giriş belgeleri sorgulama ekranı!

AUZEF güz dönemi bütünleme sınavına kısa bir zaman kaldı. Sınav giriş belgesi, sınava katılacak adayların gündeminde yer alıyor. İstanbul Üniversitesi AUZEF, sınav giriş belgeleriyle ilgili açıklama yaptı. Peki AUZEF sınav giriş belgeleri nereden alınır? Bütünleme sınavı ne zaman? İşte AUZEF bütünleme sınav giriş belgeleri sorgulama ekranı!

Egitim 30-01-23 11:22

AUZEF sınav tarihi belli oldu mu, sınav giriş belgesi nasıl alınır? AUZEF 2023 final takvimi

Auzef sınav tarihi dönem sonunun yaklaşmasıyla gündeme geldi. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF)'nde okuyan üniversiteliler sınav tarihlerini merak ediyorlar. Sınavlara tarihlerin açıklanmasının ardından sınav giriş belgesi çıkartılarak giriş yapılabiliyor. Peki AUZEF sınav tarihi belli oldu mu, sınav giriş belgesi nasıl alınır?

Egitim 20-01-23 15:33

AUZEF sınav takvimi 2023: AUZEF telafi sınavları ne zaman yapılacak?

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi AUZEF 2023 sınav takvimi merak ediliyor. Öğrenim hayatını AUZEF üzerinden devam ettiren öğrenciler AUZEF telafi sınavları ne zaman yapılacak? AUZEF sınavları hangi tarihte? gibi soruların yanıtlarını araştırıyorlar. İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Haber 19-01-23 14:41

AUZEF final sınavı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? AUZEF final soruları ve cevapları yayımlandı mı? İşte sonuç sorgulama!

AUZEF final sınavı sonuçları İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi öğrencileri tarafından merak konusu oldu. Öte yandan güz dönemi final sınavı soru ve cevap kitapçığı da sorgulanan diğer başlıklar arasında. AUZEF final sınavları 24-25 Aralık tarihlerinde üç oturum olarak tamamlandı. Gözler sonuçlar için yapılacak açıklamaya çevrilmiş durumda. Peki, AUZEF final sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? AUZEF final soruları ve cevapları yayımlandı mı? İşte sonuç sorgulama ekranı...

Egitim 09-01-23 11:03

AUZEF final sınavı saat kaçta başlayacak, bitecek? 2022-2023 İÜ İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi AUZEF sınav süresi

AUZEF final sınavının süresi İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi öğrencileri tarafından merak konusu oldu. İlk oturum gerçekleştirildi. 24 Aralık 2022 Cumartesi günkü ikinci oturuma ise saatler az kaldı. Peki, AUZEF final sınavı saat kaçta başlayacak, bitecek? İşte 2022-2023 İÜ İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi AUZEF sınav süresi...

Egitim 24-12-22 14:01

AUZEF sınavı ne zaman, sınav giriş belgesi yayınlandı mı? 2022 AUZEF sınav tarihi!

AUZEF sınav giriş yerleri final sınavı için geri sayım sürerken İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi öğrencileri tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi arama motorlarında konuya dair sorgulama yapıyor. Peki, AUZEF sınavı ne zaman yapılacak? AUZEF sınav giriş belgesi yayınlandı mı? İşte ayrıntılar...

Egitim 15-12-22 12:04

AUZEF sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2022 AUZEF vize sınav sonuçları sorgulama ekranı!

AUZEF sınav sonuçları, geçen hafta 3 oturum şeklinde gerçekleştirilen çoktan seçmeli sınav sonrası; İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi öğrencileri tarafından merak konusu oldu. Bilindiği üzere sınavlar 12-13 Kasım 2022 tarihlerinde yapıldı. Şimdi gözler İstanbul Üniversitesi'nden gelecek açıklamaya çevrildi. Peki, AUZEF sınav sonuçları açıklandı mı? AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Egitim 25-11-22 13:45

AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AUZEF sınav sonuç tarihi belli mi? Harf notu hesaplama yöntemi!

Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) ara sınav sonuçları sorgulanıyor. AUZEF sınavları 12-13 Kasım 2022 tarihlerinde üç oturumda tamamlandı. Sınavın üzerinden yaklaşık on gün geçmesinin ardından, sonuçlar merak konusu oldu. Peki AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AUZEF sınav sonuç tarihi belli mi? İşte detaylar...

Egitim 23-11-22 15:28

2022 AUZEF vize sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AUZEF vize sınav sonuçları açıklandı mı? Öğrenciler merakla bekliyor

AUZEF sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. AUZEF vize sınavları geçen sene olduğu gibi bu sene de yüz yüze gerçekleştirildi. Öğrenciler ikamet ettiği adreslerin yakınlarında yer alan ilkokul, ortaokul ve liselerde sınavlara girdiler. AUZEF vize sınavları 3 farklı oturumla tamamlandı ve öğrenciler sınav sonuçlarını beklemeye başladılar. Sınav sonuçları İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi’nin AKSİS sisteminden duyurulacak...

Egitim 22-11-22 13:21

AUZEF sınav giriş belgesi yayınlandı mı? AUZEF sınav giriş yerleri için açıklama bekleniyor!

AUZEF sınav giriş belgeleri sınav takviminin yayımlanmasının ardından merak konusu oldu. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı ara sınavlarına kısa bir süre kaldı. AUZEF vize sınavları kasım ayında yapılacak. Sınav, 81 il ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki (KKTC) sınav merkezlerinde gerçekleştirilecek. Peki, AUZEF sınav giriş belgesi yayınlandı mı? İşte detaylar...

Egitim 08-11-22 10:48

ÜNİVERSİTE KAYIT TARİHLERİ 2022-2023! Üniversite kayıtları kayıt için hangi belgeler gerekli, kayıtlar nasıl yapılır?

Üniversite kayıtları için geri sayım sona erdi. Kayıt süreci 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü itibarıyla başladı. Yerleştikleri üniversiteyi ve bölümü öğrenen kişiler üniversite kayıtlarına ilişkin internette yaptıkları araştırmalara hız verdi. Birçok kişi arama motorlarında "Üniversite kayıtları kayıt için hangi belgeler gerekli, kayıtlar nasıl yapılır?" gibi soru ve konu başlıklarını sorguluyor. ÖSYM'den yapılan açıklama ve ayrıntılar haberimizde...

Egitim 22-08-22 11:18

ÜNİVERSİTE KAYIT TARİHLERİ 2022-2023! Üniversite kayıtları ne zaman başlıyor?

Üniversite kayıt tarihleri, YKS yerleştirme sonuçlarının açıklanması sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Yerleştikleri üniversiteyi ve bölümü öğrenen adaylar üniversite kayıtları için araştırma yapmaya başladı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yayımlanan takvime göre üniversite kayıt tarihleri belli oldu. Peki Üniversite kayıtları ne zaman başlıyor? İşte üniversite kayıt tarihleri...

Egitim 19-08-22 09:35

AÖF kayıtları ne zaman? AÜ açıköğretim fakültesi kayıtları başladı mı? 2022 AÖF, AUZEF, ATA AÖF kayıt tarihleri

Açık öğretim kayıt tarihlerinin açıklanması bir çok kişi tarafından bekleniyordu. Üniversiteyi açıktan tamamlamak veya 2. üniversiteyi okumak isteyenlerin başvurduğu AÖF kayıt tarihleri belli oldu. Peki AÖF, AUZEF, ATA AÖF kayıt tarihleri ne zaman?

Egitim 18-08-22 17:06

AÖF, AUZEF VE ATA AÖF kayıtları ne zaman? 2022 Açık öğretim üniversite kayıt tarihleri!

Açık öğretim fakülteleri, üniversite öğrenimini açıktan tamamlamak isteyen ve sınavsız 2. üniversite okumak isteyen binlerce üniversite adayı tarafından tercih ediliyor. 2022 açık öğretim fakülteleri kayıt tarihleri araştırılmaya başlandı. Açık öğretime kayıt yaptırmak için, Anadolu Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi veya Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi'nden birine belirli tarihler aralığında kayıt yaptırmak gerekiyor. İşte AÖF, AUZEF ve ATA AÖF 2022 kayıt tarihleri...

Egitim 02-08-22 10:34

AUZEF sınav giriş belgesi sorgulama ekranı 2022! AUZEF sınav sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak?

AUZEF sınav giriş belgesi sorgulama ekranı İstanbul Üniversitesi'nin internet sitesinde erişime açıldı. İstanbul Ünversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi öğrencilerinin üç ders sınavı için yaptıkları başvurular 15 Temmuz itibarıyla sona ermişti. Peki AUZEF sınav sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak? İşte AUZEF sınav giriş belgesi sorgulama ekranı...

Egitim 24-07-22 01:23

AUZEF İstanbul Üniversitesi açıköğretim taban puanları 2022: AUZEF İstanbul Üniversitesi açıköğretim taban puanları, başarı sıralamaları ve kontenjanlar

YKS sonuçları duyurusunun ardından açıklanan YKS tercih kılavuzu 2022 ile birlikte AUZEF İstanbul Üniversitesi açıköğretim taban puanları, başarı sıralamaları ve kontenjanları ile ilgili tüm bilgiler erişime açıldı. AUZEF İstanbul Üniversitesi açıköğretim taban puanları 2022 listesine ulaşmak isteyen adaylar kılavuzu inceleyerek sıralama listelerini oluşturuyor. Yayınlanan YKS tercih kılavuzunda tüm üniversitelere ait 2022 AUZEF İstanbul Üniversitesi açıköğretim taban puanları yer alıyor.

Egitim 19-07-22 15:57

AUZEF bütünleme sınavı ne zaman 2022? AUZEF 3 ders sınavı hangi tarihte? İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi sınav tarihleri!

AUZEF bütünleme sınavı ve 3 ders sınav tarihi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi öğrencileri; 4 - 5 Haziran 2022 tarihlerinde gerçekleştirilen final sınav sonuçlarının açıklanması sonrası araştırma yapmaya devam ediyor. Peki AUZEF bütünleme sınavı ne zaman? AUZEF 3 ders sınavı hangi tarihte? İşte İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi sınav tarihleri ile ilgili merak edilenler...

Egitim 27-06-22 13:20

AUZEF harf notları açıklandı! AUZEF harf notları nasıl öğrenilir? İşte İstanbul Üniversitesi sınav sonuçları ve notlar ekranı!

AUZEF harf notları ile ilgili İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi'nin Twitter hesabından dün açıklama yapıldı. Sınav sonuçları 10 Haziran 2022 Cuma günü belli olmuştu. Kurum, harf notlarının yayınlandığını 12 Haziran Pazar günü sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu. Peki AUZEF harf notları nasıl öğrenilir? İşte İstanbul Üniversitesi (AUZEF) sınav sonuçları ve notlar ekranı...

Egitim 15-06-22 07:54

AUZEF bütünleme sınavı ne zaman 2022? İşte AUZEF bütünleme (telafi) sınavı tarihleri!

AUZEF bütünleme sınavı tarihleri, İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi'nin sosyal medya hesabından 12 Haziran Pazar günü yapılan açıklamanın ardından merak konusu oldu. Vatandaşlar internette yaptıkları araştırmalara hız verdi. Peki AUZEF bütünleme sınavı ne zaman 2022? İşte AUZEF bütünleme (telafi) sınavı tarihleri...

Egitim 15-06-22 07:52

AUZEF harf notları açıklandı mı 2022? AUZEF harf notları nasıl öğrenilir?

AUZEF harf notları açıklandı mı? sorusunun yanıtı, İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi final sınav sonuçlarının belli olmasının ardından merak konusu olmuştu. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi'nin (AUZEF) sosyal medya hesabından 12 Haziran Pazar günü beklenen açıklama yapıldı. Peki AUZEF harf notları açıklandı mı 2022? İşte AUZEF AGNO ve harf notu hesaplama süreci...

Egitim 15-06-22 07:52