Avatar 5 Haberleri

Hortum ve sağanak Malkara'yı yerle bir etti! 5 dakika ile hayatta kaldım

Tekirdağ'ın Malkara ilçesini sağanak yağış vurdu. Sağanak yağışla birlikte çıkan hortum da kamp alanını yerle bir etti. Hortum ve sağanak yağışın etkisinin kaybetmesinin ardından hasarın boyutu da ortaya çıktı.

Haber 2024-07-03 21:57:38

Prof. Dr. Özlü'den 'bronşektazi' uyarısı: Bitmeyen öksürüğünüz varsa... Sabah uyanınca bu belirtiye dikkat!

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Tevfik Özlü, bronşların kalıcı olarak genişlediği 'bronşektazi' hastalığına ilişkin uyarıda bulundu; "Sabahleyin uyandıktan sonra gece boyu atamadığınız birikmiş balgamı uyandıktan 5-10 dakika sonra öksürerek atıyorsanız; sizde de bronşektazi olabilir. Kalp hastalığı ya da böbrek fonksiyonları üzerinde de olumsuz etkileri ortaya çıkabilir. Onun için bu hastalarda tanının bir an önce konup, takip altına alınmaları ve tedavileri önemlidir" dedi.

Haber 2024-07-03 13:55:52

Sıcak havalara serinleme molası! Harita üzerinde tek tek gösterdi: Çok kuvvetli şekilde bekliyoruz (3 - 7 Temmuz Meteoroloji hava durumu)

Hava sıcaklıkları yurt genelinde bunaltıcı derecelere erişirken "Hava nasıl olacak?" sorusunun yanıtı aranmaya devam ediyor. Hafta sonu için plan yapanlar dikkat: Meteoroloji'den gelen son dakika uyarısına göre gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. MGM 3 Temmuz hava durumu raporunu yayınladı. Peki 3, 4, 5, 6 ve 7 Temmuz tarihlerinde hava nasıl olacak?

Haber 2024-07-03 12:31:12

Halk otobüsünde korkunç saldırı! 16 yaşındaki genç kıza demir sopayla vurup 5 dişini kırdı... Acıdan titrediğini fark ettim

Yeni Zelanda'nın Auckland bölgesindeki bir halk otobüsünde yaşanan olay ülkede gündem oldu. İsmi açıklanmayan 16 yaşındaki Çinli genç bir kız otobüste bulunan tanımadığı kişinin saldırısına uğradı. Polis 40'lı yaşlarda olduğunu tahmin ettiği saldırganın 16 yaşındaki Çinli bir çocuğa metal bir çubukla saldırarak beş dişini kırdığını söyledi.

Trend 2024-07-03 11:34:04

SON DAKİKA: TÜİK açıklama yaptı: Oran netleşti, akaryakıt, sigara ve alkole peş peşe ÖTV zammı geliyor!

SON DAKİKA HABERİ: Beklenen kritik gün geldi. Türkiye İstatistik Kurumu'nun haziran ayı enflasyon verilerini açıklamasıyla emekli ve memurların alacağı zam oranı kesinleşti. Kesinleşen başka zam haberi de motorin, otogaz, benzin, sigara ve alkol için oldu. 5 ürün kalemine ÖTV zammı geliyor!

Finans 03-07-24 10:17

Japonya'da 20 yılın ardından ilk! Yeni banknot tedavüle sokuldu

Japonya'da 20 yılın ardından ilk kez yeni banknot tedavüle sokuldu. Tanıtım töreninde yeni 1000, 5 bin ve 10 bin Japon yeni duyuruldu.

Finans 03-07-24 09:19

75 yaşındaki 'Demir Adam' Triatlon Türkiye Kupası'nı ikincilikle bitirdi

5. defa Türkiye Triatlon Federasyonu tarafından düzenlenen, 2024 Ordu Triatlon Türkiye Kupası'nın ikincisi 'Demir Adam' lakaplı 75 yaşındaki ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı oldu.

Haber 02-07-24 15:17

Ticaret Bakanlığı duyurdu: İhracat yüzde 3,6 oranında arttı

Dünya ihracatı bu yılın ilk çeyreğinde yıllık bazda yüzde 0,6 düşüşle 5 trilyon 919 milyar dolar, Türkiye'nin ihracatı ise yüzde 3,6 yükselişle 63 milyar 603 milyon dolar olarak kayıtlara geçti. Yıllıklandırılmış dünya ihracatının yüzde 4,2 azalışla 23 trilyon 808 milyar dolara gerilediği ifade edilen açıklamada, Türkiye'nin ihracatının ise yüzde 0,8 yükselişle 257,6 milyar dolara ulaştığı belirtildi.

Finans 02-07-24 11:50

Borsada vergi için tarih belli oldu! Bakan Şimşek duyurmuştu: Süre 2 yıldan 5 yıla çıkacak, KDV istisna oranı düşecek

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın vergi paketinde sona geldi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in "Borsaya vergi geliyor" açıklamasının ardından BIST 100 endeksi dün çakıldı. Bakan Şimşek'in açıklamasının ardından verginin tarihi merakla takip ediliyordu. Borsa kazanç vergisi sonbahara bırakıldı. Paketle ilgili detaylar da netleşti.

Finans 02-07-24 11:17

Adana'da 100 sikke ve 5 obje ele geçirildi

Adana'da tarihi eser niteliği taşıdığı değerlendirilen 100 sikke ve 5 obje ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 02-07-24 10:01

Kabine'deki görev değişikliğinin perde arkası! Günlerdir konuşuluyordu... '5 saat' detayı dikkat çekti

Kabine'de günlerdir konuşulan değişiklik dün gece resmileşti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanı Mehmet Özhaseki görevinden ayrıldı. Söz konusu değişiklik kararı kulisleri hareketlendirirken, Özhaseki'nin karardan 5 saat önce yaptığı paylaşım dikkat çekti. Koca'nın da söz konusu ayrılma kararını çok daha önceden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunduğu belirtildi.

Haber 02-07-24 07:46

5 kişi hayatını kaybetmişti! İzmir'de tüpün bomba gibi patladığı iş yeri ruhsatsız çıktı: 2 kişi tutuklandı

İzmir'in Torbalı ilçesinde 5 kişinin hayatını kaybettiği, 63 kişinin yaralandığı tüp patlamasına ilişkin gözaltına alınan lokanta sahibi G.K. ile iş yerinin tüpünü değiştiren M.K. tutuklandı. Diğer yandan patlamanın meydana geldiği lokantanın 11 aydır ruhsatsız olduğu ve bu şekilde faaliyet yürüttüğü ortaya çıktı.

Haber 01-07-24 22:41

Eskişehir'de 4 gündür her yerde aranıyordu! Prof. Dr. Bekir Karasu'nun cansız bedeni bulundu! Gözaltılar var

Eskişehir'de, Eskişehir Teknik Üniversitesi'nde (ESTÜ) görevli Prof. Dr. Bekir Karasu, aracına binip evinden ayrıldıktan sonra bir anda ortadan kaybolmuştu. 4 gündür her yerde aranan Karasu'dan acı haber geldi. Karasu'nun cansız bedeni Porsuk Çayı'nda bulundu. Polis, olayla ilgili 5 şüpheliyi gözaltına aldı.

Haber 01-07-24 18:23

10 Ekim gar katliamı davasında karar çıktı!

Yargıtay'ın bozma kararının ardından yeniden görülen 10 Ekim Gar katliamı davasında karar çıktı. Mahkeme heyeti 10 tutuklu sanık hakkında 5 ila 101 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi.

Haber 01-07-24 16:43

Mourinho'dan kamp raporu! 5 oyuncu gözüne girdi, 3 futbolcu yolcu

Fenerbahçe'de Topuk Yaylası'ndaki hazırlık kampı sonrası Portekizli teknik adam Mourinho'nun raporu belli oldu. 61 yaşındaki teknik adam performanslarından memnun olduğu 5 oyuncunun kadroda tutulmasını isterken, 3 futbolcunun ise her an biletini kesebilir.

Spor 01-07-24 16:05

Haliç Köprüsü'nde yenileme çalışması! 5 gün boyunca trafiğe kapalı olacak

Haliç Köprüsü metrobüs yolunda yapılacak olan asfalt yenileme çalışması nedeniyle D-100 yolu Haliç orta köprüsü Kadıköy istikameti trafiğe kapalı olacak. İBB tarafından yapılan çalışmanın 5 gün sürmesi planlanıyor.

Haber 01-07-24 15:43

Kayseri'deki olaylardan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sorumlu tuttu: Özgür Özel'den gündem olacak yanıt!

Dün gece Kayseri'de Suriyeli şahsın 5 yaşındaki kuzenini taciz etmesiyle başlayan olaylar Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel arasında yeni bir tartışma doğurdu. Erdoğan bugünkü konuşmasında "Olayların sebeplerinden biri muhalefetin zehirli söylemleridir" demişti. Özel'den Erdoğan'a jet hızla gündem yaratacak bir yanıt geldi.

Haber 01-07-24 15:36

Son dakika | Kayseri'deki olaylarda 67 gözaltı, tacizci kişi tutuklandı! Bakan Yerlikaya: Vatandaşlarımız yasa dışı hareket etti

Son dakika haberi: Dün akşam Kayseri'de Suriye uyruklu İ.A'nın (26) 5 yaşındaki kuzenini taciz etmesi sonrası yaşanan olaylarla ilgili İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan açıklama geldi. "Vatandaşlarımız bu bölgede toplanmış, insani değerlerimize yakışmayan bir tavırla yasa dışı hareket ederek Suriye uyruklu şahıslara ait ev, iş yeri ve araçlara zarar vermiştir" diyen Yerlikaya 67 kişinin gözaltına alındığını duyurdu. Küçük çocuğu taciz eden Suriyeli İ.A. bugün tutuklandı.

Haber 01-07-24 13:22

Torbalı'daki tüp patlamasında kahreden detaylar! Kimi ayakkabı bakıyormuş, kimi pazara gidiyormuş

İzmir Torbalı'da meydana gelen tüp patlamasında hayatını kaybeden 5 kişinin İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemleri sürüyor. Hayatını kaybedenlerden Birgül Sarılmaz (44) ile Evin Aslan (36) kardeşlerin pazara, Ruken Çağur'un (31) ise markete giderken öldüğü ortaya çıktı. Ölenlerin yakınları ve patlamaya tanık olanlar o anları anlattı. Kahreden detaylar...

Haber 01-07-24 12:50

Marmaris'teki yangının sebebi belli oldu: Dikkat çeken karavan detayı! 3 kişi gözaltında

Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangını sebebiyle 5 hektarlık alan küle dönmüştü. Yangının çıkış sebebi ile ilgili oldukları düşünülen 3 kişi gözaltına alındı. Görüntülerde yangının çıktığı yerden karavanlarıyla uzaklaştıkları görülen şahısların yangınla ilgili oldukları düşünülüyor.

Haber 01-07-24 09:51

Sinan Ateş cinayeti davası! Ayşe Ateş'e 5 polis ve çelik yelekli korumayla geldi... Tetikçi ifade değiştirdi: Emri veren kişi...

Uzun süredir kamuoyunun yakından takip ettiği Sinan Ateş cinayeti davası bugün başladı. Ankara'da Sincan Cezaevi Kampüsü içerisindeki salonda görülen duruşmaya Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'in 5 polis tarafından korunarak gelmesi dikkat çekti. Ayşe Ateş'e çelik yelek giydirildiği ve Ateş'in duruşma salonunun önünde çıkarttığı görüldü. MHP'nin katılım talebi reddedilirken, duruşmada tetikçi ve azmettiricinin verdiği ifadeler gündem yarattı.

Haber 01-07-24 09:10

Kayseri'deki olaylar sonrası MHP'den 'Suriyeliler' mesajı! En kısa sürede ülkelerine dönmeliler

Kayseri'de Suriye uyruklu bir kişinin 5 yaşındaki çocuğu taciz etmesi büyük tepki topladı. Olaya MHP'den de sert tepki geldi. MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir "Türkiye’nin huzur ve güvenliği için Suriyeli misafirlerimizin mümkün olan en kısa sürede onurlu bir şekilde ülkelerine dönmelerinin sağlanması MHP olarak beklentimizdir" mesajıyla dikkat çekti.

Haber 01-07-24 09:09

Nakit ihtiyacı olana kredi gibi uygulama! Bugün başlıyor, şartlar belli oldu: Aylık asgari ücretin en az 5 katı ödeme...

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumunun (SEDDK) Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) kapsamında devreye alacağı Kısmen Ödeme Uygulaması bugün başlıyor. Bu kapsamda başvuru şartları, ödeme miktarı ve gerekli belgeler gibi konularda detaylar netleşti. Ancak verdiği taahhütnameyi yerine getiremeyenler ise aldığı parayı faiziyle geri ödeyecek.

Finans 01-07-24 08:47
BES

Özel dedektiflerin kazandıkları parayı açıkladı! Türkiye’de de hızla yayılıyor, ilginç detaylar var…

Özel dedektiflik Türkiye’de giderek yaygınlaşırken dedektiflerin günlük olarak kazandıkları para da ortaya çıktı. Dedektiflerin uyguladığı ücret tarifesine ilişkin bilgi veren Ahmet Aydoğan isimli dedektif mesafeye göre ücretin değiştiğini belirterek günlük en az 5 bin TL aldıklarını belirtti.

Haber 01-07-24 07:50

Bu iş uğruna kuaförlüğü bırakan kadın sürü sahibi oldu! Yoğun ilgi görüyor

Kuaförlüğü bırakıp hayatını keçi yetiştiriciliğine adayan kadın hikayesiyle birçok kişiye ilham oluyor. Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde kuaförlüğü bırakıp 5 yıldır Halep keçisi yetiştiren Kezban Ayyer, haftanın 7 günü hayvanlarıyla ilgileniyor.

Kadin 01-07-24 07:26

Kayseri'de savaş alanını aratmayan görüntüler! Tahribat gün ağarınca ortaya çıktı: Suriye uyruklu şahıstan 5 yaşındaki çocuğa taciz...

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde Suriye uyruklu bir kişi 5 yaşındaki çocuğu taciz etti, ortalık karıştı. Sokağa çıkan kalabalık, araçları ters çevirirken bazı iş yerlerini ateşe verdi. Suriye uyruklu kişi gözaltına, Suriye uyruklu çocuk ise koruma altına alındı. Bölgeye gelen Vali Çiçek vatandaşlara sakin olma çağrısı yaparak "5 polisimiz yaralı. Valiniz olarak söz veriyorum. Devlet gereğini sonuna kadar yapacaktır" dedi. Olayların yaşandığı yerlerdeki tahribat gün ağarınca ortaya çıktı.

Haber 30-06-24 23:30

Bellingham yine yapacağını yaptı! Uzun yıllar unutulmayacak... EURO 2024'ün en muazzam golü atıldı

EURO 2024 son 16 turu mücadelesinde İngiltere Slovakya'yı uzatmalarda 2-1 mağlup ederken, 90+5'te Bellingham uzun yıllar unutulmayacak bir gole imza attı. İşte detaylar...

Spor 30-06-24 22:41

Slovakya için dramatik son! Bellingham İngiltere'yi ipten aldı, İngilizler çeyrek finalde İsviçre'nin rakibi oldu!

Son dakika... 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda son 16 turu mücadelesinde Slovakya ile karşılaşan İngiltere rakibi karşısında 1-0 geriye düşse de 90+5 ve uzatmalarda attığı golle rakibini 2-1 mağlup etti ve çeyrek finalde İsviçre'nin rakibi olmayı başardı. İşte detaylar...

Spor 30-06-24 21:37

Bakan Yerlikaya İzmir'deki patlamanın görüntülerini paylaştı! İşte o anlar

İzmir'in Torbalı ilçesindeki bir binada patlama meydana geldi. Olayda 5 kişi yaşamını yitirirken, 63 kişi de yaralandı. Patlama sonrası bölge adeta savaş alanına döndü. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olay anına dair görüntüleri paylaştı. İşte korkunç patlamadan görüntüler!

Haber 30-06-24 17:07

SON DAKİKA | İzmir Torbalı'da tüp patlaması! Acı bilanço: 5 ölü, 57 yaralı var

Son dakika haberi: İzmir’in Torbalı ilçesi Ayrancılar Mahallesi’nde bir binada patlama meydana geldi. Tüp patlaması sonucu 5 kişi yaşamını yitirdi, 57 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve İzmir Valisi Süleyman Elban'dan ilk açıklamalar geldi. Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir de patlamanın nedeniyle ilgili detayları duyurdu.

Haber 30-06-24 15:32

Evinin salonunda başından vurulmuştu! 5 yaşındaki oğlu kazara öldürmüş

Kayseri'de evinin salonunda tabancayla başından vurulduktan bir gün sonra hayatını kaybeden Suriye uyruklu Cüneyt Rahim'i (24), 5 yaşındaki oğlu B.R.'nin tabancayla oynarken kazara vurduğu ortaya çıktı.

Haber 30-06-24 11:09

MSB duyurdu! Yakalandılar, görüntüler paylaşıldı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türkiye'den yasa dışı yollarla Yunanistan'a geçmeye çalışan 5'i FETÖ mensubu 7 kişinin Edirne'de yakalandığını açıkladı.

Haber 29-06-24 17:58

Eşi kayıp ihbarında bulunmuştu! Cinayetin ardından yasak aşk çıktı: Karısı, sevgilisinin öldürdüğünü itiraf etti

Afyonkarahisar'da kan donduran cinayet! Bir kadın 5 yıllık eşi hakkında kayıp ihbarında bulundu. Ekipler şahsı boş bir arazide aracının içinde tek kurşunla öldürülmüş halde buldu. Soruşturma derinleştirilince kadın sevgilisinin kocasını öldürdüğünü itiraf etti.

Haber 29-06-24 16:10

Hesaplarında 450 milyon dolarlık işlem hacmi tespit edildi! 87 lüks araba, 20 ev, 5 arsa...

30 ilde yasa dışı bahis oynatıp 6 ilde ofis kuran şebekeye yönelik operasyonda yeni detaylara ulaşıldı. Kaçak bahisçilerin hesaplarında 450 milyon dolarlık işlem hacmi tespit edildi. 173 şüpheliden 83'ü tutuklandı. Ayrıca suçtan elde edildiği değerlendirilen 553 milyon lira değerindeki 2 şirket, 87 lüks araç, 20 konut, 5 arsa ve iş yerine tedbir kararı uygulandı.

Haber 29-06-24 15:08

Yer: Avcılar! Otomobil yayaların arasına daldı... Yaralılar var

İstanbul Avcılar'da feci bir kaza meydana geldi. D-100 Karayolu'nda seyreden bir aracın çarptığı aydınlatma direği yayaların üzerine devrildi. Sonrasında otomobil de yayaların arasına kaldı. Feci olayda 5 kişi yaralandı.

Haber 29-06-24 14:57

Ünlü oyuncu Yusuf Atala'da tutuklanmıştı! 'Devre mülk' dolandırıcılığından daha önce görülmemiş detay! 5 bin yılda 1 gün tatil

Yalova'da devre mülk adı altında binlerce insanı dolandıran çeteyle ilgili ortaya çok konuşulacak detaylar çıktı. Operasyonda ünlü oyuncu Yusuf Atala'nın da tutuklanması davayı daha dikkat çekici hale getirdi. Yapılan hesaplarda mağdurların 5 bin yılda sadece 1 gün tatil yapabilecekleri ortaya çıktı.

Haber 29-06-24 13:01

Uzun zamandır ortalarda yoktu... Emret Komutanım'ın Ferit'i Arda Kural Esra Ezmeci'de ortaya çıktı! Yeni mesleğini açıkladı! '5 yıl sonra...'

2000'li yılların başında 'Yerli Leonardo DiCaprio' lakabıyla anılan Arda Kural, uzun süre sağlık sorunlarıyla mücadele etti. Yaşadığı sıkıntılı günleri geride bırakan Arda Kural uzun zaman sonra Esra Ezmeci'nin programında ortaya çıktı. Kural 'hayatıma yeniden başlamak zorundayım' diyerek yeni mesleğini anlattı.

Magazin 28-06-24 11:42

Konya'da işçi servisi ile otomobil çarpıştı, 5 kişi yaralandı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde işçi servisi ile otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı.

Yurthaber 28-06-24 11:14

CHP'li isimlerden Seydişehir'de salgın iddiası! Binlerce kişi hastaneye başvurdu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeliha Aksaz Şabhaz ve CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş, Seydişehir ilçesinde salgın yaşandığını iddia etti. Sağlık Bakanlığından açıklama yapmasını beklediklerini ifade eden Şabhaz, “Bayram tatili sona ermeden başlayan bu salgında, yaklaşık 5 bin civarında kişi hastanelere müracaat etti" dedi.

Haber 27-06-24 19:46

Antalya'daki 5 yıldızlı otelde mide bulandıran görüntü! Açık büfeden aldığı yemekten kurt çıktı

Yaz tatilinin başlamasıyla otellerdeki doluluk oranları her geçen gün artarken, Antalya'daki 5 yıldızlı otelde kaydedilen bir görüntü ise mide bulandırdı. Açık büfeden aldığı tabağı masasına getiren bir vatandaş, yemekten çıkan kurtları görünce gözlerine inanamadı.

Finans 27-06-24 14:08

'İstesem sana tecavüz ederim' Patrondan tehdit ve cinsel istismar! Adım adım intihara sürükledi... Her detayı korkunç

Konya'da dehşete düşüren bir olay meydana geldi. 20 yaşındaki E.G.T. patronu İ.G.G.'nin cinsel istismarına uğradı. Yaşadığı baskı ve tehditlere dayanamayan E.G.T. 5. kattan atladı. Patron hakkında ise rekor hapis istemiyle iddianame hazırlandı. Soruşturmada korkunç ayrıntılar ortaya çıkarken iddianamede yer alan patronun "İstesem sana tecavüz ederim" sözleri kan dondurdu. İntihar girişiminde bulunan genç kızın ise uzun süre tedavi gördüğü öğrenildi.

Haber 27-06-24 12:20

Artık simit yemek de hayal oldu! 499 TL'lik simit tabağı sosyal medyada olay yarattı: 5 kişilik aile gitsen maaş bitti

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntüde simitin sunum şekliyle birlikte fiyatı çok konuşuldu. Kaşar peyniri, domates, yumurta ve az miktardaki pastırmadan oluşan simit tabağının 499 TL'lik fiyatı sosyal medya kullanıcılarını şaşkına çevirdi. Kullanıcılar o anları yorum yağmuruna tuttu.

Trend 27-06-24 11:31

SON DAKİKA | 'Erken seçim' çıkışı kulisleri hareketlendirdi! CHP lideri Özgür Özel'den yeni açıklama.... 1,5 yıl sonrayı işaret etti

Son dakika haberi: CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den dikkat çeken 'erken seçim' çıkışı geldi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP lideri Özel, "Toplumun yarısının erken seçim talebi var. 1,5 yıl sonra erken seçimi olası görüyorum. 5 yıl tamamlanamaz" dedi. Hükümetle yürütülen normalleşme süreciyle ilgili de değerlendirmelerde bulunan Özel, "Millet normalleşmeden memnundur ama kimse bu şartlarda muhalefetten yumuşama beklemesin normalleşme tam da yerini bulmuştur. Normalleşmeye devam" dedi.

Haber 27-06-24 11:26

Kargocu yalanına inandı... Kapıyı açınca dehşeti yaşadı! Altınların yerini böyle öğrendi

Antalya’nın Manavgat ilçesinde kargocu olduğunu söyleyerek kapıyı açtırdığı genç kadını darp eden maskeli hırsız, genç kadına 1.5 yaşındaki kızını kaçırmakla tehdit ederek evde sakladığı altınların yerini söyletti. Hırsızın genç kadının gösterdiği yerden 5 adet altın ve 2 küpeyi alıp kaçtığı öğrenilirken genç kadın ise ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Haber 27-06-24 10:53

Survivor'da Sercan'ı tuvalette yakaladı! Atakan'ın adadaki tuvalet videosu olay oldu

Survivor All Star bu sezon büyük bir heyecanla izlendi ve All Star Ogeday'ın birinciliğiyle son buldu. Geriye yarışmadaki merak edilen anlar kaldı. Merak edilen konulardan biri de adadaki tuvalet sorunu. Bu soruda Avatar Atakan sayesinde yanıt buldu. Atakan Sercan'ı tuvalette yakaladı. O video kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 27-06-24 08:28

Özgür Özel erken seçim için ilk kez tarih verip asgari ücret açıklaması yaptı: ‘Ben buna susmayacağım’

Asgari ücret ve emekli maaşlarına zam beklentilerinin ardından Ankara kulislerindeki hareketli günler devam ediyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Ben masadan ve görüşmeden bir asgari ücret zammı çıkarsam bunun kaybedeni olmazdı. Çıkaramadım, şimdi bunun bedelini iktidarın tek başına ödemesi için ben buna susmayacağım” dedi. Erken seçime ilişkin sözlerinin doğru anlaşılmadığını da belirten Özel, “Erdoğan 5 yıllığına seçildi ama bence 1.5 yıl sonra erken seçim olur” ifadelerini kullandı.

Haber 27-06-24 07:48

Kripto varlıklarla ilgili yeni gelişme! TBMM'de kabul edildi: O kişilere hapis cezası

Kripto varlıklara ilişkin düzenlemeler içeren Sermaye Piyasası Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı. İzin almaksızın kripto varlık hizmet sağlayıcısı olarak faaliyet yürüttüğü tespit edilen gerçek kişiler ve tüzel kişilerin yetkililerine 3 yıldan 5 yıla kadar hapis ve 5 bin günden 10 bin güne kadar adli para cezası verilecek.

Finans 26-06-24 21:16

Bakan Kacır: 5 yılda sanayi alanlarının büyüklüğünü iki katına çıkaracağız

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Ankara'da düzenlenen Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kurulu'nun 22'nci Olağan Genel Kurulu'na katıldı. Kacır, küresel ekonomi, salgınlar, savaşlar ve jeopolitik krizlerle tedarik zincirlerinin yeniden şekillendiği ve teknolojideki rekabetin her geçen gün hızlandığı bir dönemden geçildiğini söyledi.

Finans 26-06-24 16:58

Evlat edindikleri 5 çocuğu kendilerine köle yaptılar! Ahıra kilitleyip kamerayla her dakika izlediler: Susuz, elektriksiz, yemeksiz bıraktılar

Amerika Birleşik Devletleri'nin Batı Virginia bölgesinde yaşayan 63 yaşındaki Donald Ray Lantz ve 62 yaşındaki Jeanne Kay Whitefeather çifti evlat edindikleri 5 çocuğa uyguladıkları kötü muamele nedeniyle tutuklandı. Zengin olan çift evlat edindikleri siyahi çocukları bir ahırda yaşamaya zorlayarak onları adeta kendilerine köle yaptı.

Trend 26-06-24 15:13