Avatar Resimler Haberleri

Survivor'da Sercan'ı tuvalette yakaladı! Atakan'ın adadaki tuvalet videosu olay oldu

Survivor All Star bu sezon büyük bir heyecanla izlendi ve All Star Ogeday'ın birinciliğiyle son buldu. Geriye yarışmadaki merak edilen anlar kaldı. Merak edilen konulardan biri de adadaki tuvalet sorunu. Bu soruda Avatar Atakan sayesinde yanıt buldu. Atakan Sercan'ı tuvalette yakaladı. O video kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 2024-06-27 08:28:19

Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu! Gözyaşlarını tutamadı

Survivor All Star'da finale az bir zaman kala heyecan hız kesmeden devam ediyor. Yarışmanın son bölümünde ilk eleme adayı Merve Aydın, ikinci eleme adayı Avatar Atakan, üçüncü eleme adayı Seda Ocak, dördüncü eleme adayı Nefise Karatay olmuştu. Kıyasıya mücadelenin sonunda adaya veda eden isim belli oldu...

Magazin 2024-06-07 07:30:44

Her adımı olaydı... Survivor All Star'da beklenmedik veda! İddialı yarışmacı herkesten helallik istedi

Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşandı. All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik, ikinci eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, üçüncü eleme adayı Avatar Atakan, dördüncü eleme adayı Merve Aydın olmuştu. Bu dört yarışmacı arasında kıyasıya bir mücadele verildi ve sonunda elenen isim belli oldu.

Kulis 2024-05-17 07:53:46

Avatar Atakan 'dolma' göndermesi yapmıştı! Adem Kılıçcı'dan yanıt gecikmedi

Survivor'da geçtiğimiz günlerde yarışmacı olan Avatar Atakan eski Survivor yarışmacısı Adem Kılıçcı'ya gönderme yapmıştı. Kılıçcı, sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla Avatar Atakan'a cevap verdi.

Magazin 2024-04-02 09:12:24

Kocaeli'de öğrencilerin çizdiği atık temalı resimler çöp kamyonlarına yapıştırıldı

Gebze Belediyesince "Temizlik Her Yerde" projesi kapsamında ortaokul öğrencilerine yönelik "çöp" temalı resim yarışması düzenlendi. Yarışmada birinci ve ikinci olan resimler, çöp kamyonlarına yapıştırıldı.

Yurthaber 26-03-24 15:17

Survivor'da tansiyon yine yükseldi! Avatar Atakan ve Batuhan Karacakaya birbirine girdi

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran yarışma programında tansiyon hiç düşmüyor. Survivor'ın yeni bölüm fragmanına Avatar Atakan ve Batuhan Karacakaya'nın tartışması damga vurdu. Batuhan Karacakaya'nın 'Üzerime oturdu adam' sözleri dikkat çekti.

Magazin 06-03-24 07:18

Acun Ilıcalı yine çok kızacak! Survivor'da elinde sigarayla kameralara yakalandı... Sercan mı Atakan mı?

Survivor All Star'da yine ağızları açık bırakan bir olay yaşandı. Bu sefer de yarışmaya sonradan dahil olan Avatar Atakan oyun sırasında elinde sigarayla görüntülendi iddialarıyla sosyal medyayı salladı. O görüntülere binlerce yorum yağdı.

Magazin 04-03-24 07:13

Sosyal medya kahroldu! Atakan'ın oğlu babasını ekranda görünce ağladı: Üzülüyorum kaybetmesine...

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde yaptığı acil durum konseyinde Survivor'a dahil olacak üç ismi açıklamıştı. İsimler arasında 2024 Survivor şampiyonu Avatar Atakan da yer aldı. Yarışmacının oğlu Aslan babasını ekranda görünce ağladığı görüntüler izleyenleri duygulandırdı.

Magazin 13-02-24 10:29

Atakan adaya hızlı adapte oldu! Yaman'ı itmesi sosyal medyanın gündeminde

Kavgaların eksik olmadığı, Acun Ilıcalı'nın bile çıldırdığı Survivor All Star'a sonradan dahil olan Atakan'dan adaya hızlı adapte oldu. Yarışma sırasında çıkan kavgada Avatar Atakan Yaman'ı itmesiyle sosyal medyada tepki çekti.

Magazin 12-02-24 10:24

Berkan Karabulut'un Survivor açıklaması! 'Yaver' yorumu kızdırdı

Hilmi Cem ve Avatar Atakan'ın Survivor'a gidişi sonrası Berkan Karabulut'un adı da anılmaya başlandı. Survivor Berkan bu konuda sessiz kalamadı. Gelen bir yorum ise eski yarışmacıyı kızdırdı.

Magazin 11-02-24 08:51

Survivor'a katılan Avatar Atakan'ın oğluyla vedalaştığı anlar gündem oldu!

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde yaptığı acil durum konseyinde Survivor'a dahil olacak üç ismi açıklamıştı. İsimler arasında 2024 Survivor şampiyonu Avatar Atakan da yer alıyor. Atakan'ın Survivor'a gitmeden önce ailesiyle vedalaştığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Avatar Atakan'ın oğluyla duygusal vedalaşması izleyenleri hüzünlendirdi.

Magazin 09-02-24 17:01

İkizi Sema Aydemir'in Survivor'a geleceğini duyan Seda Ocak'ın tepkisi gündem oldu! Acun Ilıcalı'ya böyle yalvardı

Survivor All Star'da tüm dengeleri değiştirecek gelişmeler yaşandı. Acun Ilıcalı, konseyde Turabi ve Nihat'ın sağlık sorunları nedeniyle yarışmaya veda ettiğini açıklarken kadroya 3 yeni ismin katılacağını duyurdu. Buna göre Avatar Atakan, Hilmi Cem İntepe ve Sema Aydemir yarışmaya dahil oldu. İkizi Sema Aydemir'in All Star'a geleceğini duyan Seda Ocak'ın tepkisi ise sosyal medyayı salladı.

Magazin 08-02-24 13:32

Turabi Survivor'dan ayrıldı! Acun Ilıcalı Hilmi Cem, Seda ve Avatar Atakan'ı duyurdu

Survivor All Star'da beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Survivor'da daha önce şampiyonluklar yaşayan iddialı yarışmacı Turabi, sağlık sorunları nedeniyle Dominik'e veda etti. Ilıcalı, "Turabi yarışmanın geleceğiyle ilgili verdiği kararı bize açıkladı. Survivor All Star'a devam edemeyeceğini söyledi" ifadelerini kullandı. Survivor konseyinde açıklamalar yapan Acun Ilıcalı Hilmi Cem, Seda ve Avatar Atakan'ın yarışmaya dahil olduğunu duyurdu.

Magazin 08-02-24 07:19

Survivor'da kavga sonrası Dominik'e uçak kalktı! Avatar Atakan, Sema Aydemir ve Hilmi Cem İntepe...

Survivor All Star'da yarışmacılar arasında tansiyon bir an bile hiç düşmüyor. Yarışma da dengeleri değiştirecek bir gelişme yaşandı. İddiaya göre, Avatar Atakan, Sema Aydemir ve Hilmi Cem İntepe dün Dominik’e gitmek için yola çıktılar.

Magazin 07-02-24 15:29

Avatar Atakan boks dersi verdiği karısını tek yumrukla yere serdi! Karısının tepkisi çok konuşuldu

Hafızalara Survivor'daki başarısıyla kazınmış olan Avatar Atakan, sosyal medyayı sık sık kullanan ünlüler arasında. Survivor'ın eski yarışmacısı son paylaşımıyla gündem oldu. Atakan Arslan ile eşi Serap Korkmaz ringe çıktı. Eşine boks dersi veren Avatar Atakan öğrencilerinden eşini kayırmadı. Tek yumrukla eşini yere serdi. Çiftin boks görüntüleri sosyal medyada viral olurken paylaşıma yorum yağdı.

Magazin 27-01-24 09:56

Avatar Atakan kızını usta sanatçı Selda Bağcan'a benzetti! Paylaşımına yorum yağdı

Hafızalara Survivor'daki başarısıyla kazınmış olan Avatar Atakan, sosyal medyayı sık sık kullanan ünlüler arasında. Survivor'ın eski yarışmacısı son paylaşımıyla gündem oldu. Avatar Atakan kızı Zenia'yı usta sanatçı Selda Bağcan'a benzetti. Paylaşımı kısa sürede gündem olmayı başardı. Paylaşıma ise "Bu benzerlik şaka mı" notunu düştü.

Magazin 20-01-24 14:58

Survivor'da Turabi'nin müstehcen fotoğraflarını hatırlatan Ogeday'a Avatar Atakan'dan uyarı geldi!

Survivor 2024 All Star'da heyecan giderek artıyor. Survivor All Star 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Tanıtımda Ogeday ve Turabi'nin tartışmaları programa damga vurdu. Kavga eden ikili geçmişi ortaya serdi. Ogeday, tartışma sırasında Turabi'nin sosyal medya hesabında paylaştığı müstehcen fotoğraflarını hatırlattı. Eski yarışmacı Avatar Atakan'dan da Ogeday'a sosyal medya hesabından uyarı geldi.

Magazin 11-01-24 07:31

Böylesi ne görüldü ne de duyuldu! Cristiano Ronaldo, 99 kırbaç cezasıyla yargılandı...

Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al Nassr'da forma giyen Cristiano Ronaldo, daha önce herhangi bir futbolcunun görmediği bir cezayla karşı karşıya... İran ziyareti sırasında engelli ressam Fatemeh Hamami ile bir araya gelen Portekizli futbolcu, kendisine hediye edilen resimler sonrası fotoğraf çektirmişti. Fotoğrafta Hamami'ye dokunan Ronaldo'nun İran yasalarına göre suç işlediği ve 99 kırbaç cezasıyla yargılandığı belirtildi. İşte detaylar...

Spor 13-10-23 12:49

Biden 'teröristler çocukların başını kesti' dedi! Beyaz Saray'dan yalanlama geldi

ABD Başkanı Joe Biden Hamas'ın saldırılarıyla ilgili olarak "Teröristlerin çocukların kafalarını kestiği fotoğrafları göreceğimi hiç düşünmezdim" demişti. Biden'ın söz konusu iddiasıyla ilgili en son açıklama Beyaz Saray'dan geldi. Yapılan açıklamada Biden'ın resimler ve doğrulanmış haberler görmediğini, iddianın medyadaki haberlere ve İsrailli yetkililerin iddialarına dayandığı belirtildi.

Haber 13-10-23 10:45

Avatar Atakan'dan Son çocukta niye zengin sarısı yok? sorusuna olay yanıt! Sosyal medya yıkıldı

Survivor'ın eski yarışmacılarından Avatar Atakan sosyal medya hesabında yaptığı 'aile' paylaşımıyla dikkat çekti. Bu yıl kucaklarına aldıkları ikinci çocukları Zenia'nın da yer aldığı bir görüntü paylaşan ünlü isim, bir Instagram kullanıcısının "Son çocukta niye zengin sarısı yok?" sorusuna verdiği yanıtla gündem oldu.

Magazin 06-09-23 14:19

Hiçbir eğitim almadan yapmaya başladı! Avrupa'ya satıyor talep yağıyor... İstanbul'dan ayrılıp köyüne yerleşti

Ressam Muammer Kocadallı, İstanbul'un gürültüsünden kaçıp memleketi Osmaniye'deki köyünde yerleşince yaptığı resimlerle dikkatleri üzerine geçti. Kocadallı'nın hiçbir eğitim almadan yaptığı üç boyutlu resimler göz doldururken ressam köy evini adeta resim müzesine çevirdi. Kocadallı, resimlerinin Avrupa'dan talep gördüğünü söylerken eserlerinin 50'sinin Avrupa ülkelerine satıldığı öğrenildi.

Haber 24-04-23 13:54

Mardin'de yurtta kalan depremzede çocukların yaptığı resimler sergilendi

Mardin'de yurtta kalan depremzede çocukların yaptığı resimlerin yer aldığı sergi açıldı.

Yurthaber 12-04-23 15:37

Oscar Ödülleri için heyecan dorukta! 2023 Oscar adayları kimler? İşte en iyi film ve en iyi oyuncu adayları

Amerikan sinema endüstrisinin en prestijli ödülleri olarak kabul edilen 2023 Akademi Ödülleri (Oscar), bu gece gerçekleşecek törende sahiplerini bulacak. 95. Oscar törenleri Los Angeles'taki Dolby Theatre'da ünlü televizyon sunucusu Jimmy Kimmel'ın ev sahipliğinde gerçekleşecek. Bu yılki Oscar'ın ilklere sahne olması bekleniyor. The Banshees of Inisherin, Everything Everywhere All at Once, Avatar: The Way of Water gibi filmler de Oscar yarışında öne çıkan yapımlar arasında yer alıyor.

Magazin 13-03-23 01:49

Survivor Avatar Atakan ikinci kez baba oldu! Nagihan'dan Yasemin Şefkatli'ye herkes yorum yağdırdı

Son olarak Survivor 2022 All Star sezonunda boy gösteren Avatar Atakan ikinci kez baba olmanın mutluluğunu yaşıyor. Sosyal medyada eşi ve bebeğiyle pozlarını paylaşan Survivor Avatar Atakan'a Nagihan'dan Yasemin Şefkatli'ye kadar herkes yorum yağdırdı.

Magazin 09-03-23 10:20

Survivor Avatar Atakan paylaştı! Deprem sonrası yıkılan evdeki detay dikkat çekti: Koskoca bir kolona...

Survivor programı ile adını geniş kitlelere duyuran Avatar Atakan Aslan, 6 Şubat Kahramanmaraş depremi yardımlarına paylaşımlarıyla destek veren ünlü isimlerden biri oldu. Deprem bölgesinde enkaz hale gelmiş bir evi paylaşan Avatar Atakan'ın o paylaşımını gören takipçileri şaştı kaldı. İşte detaylar...

Magazin 02-03-23 14:34

İskenderun'daki geçici barınma alanında kalan çocuklar, çadırları resimleriyle renklendirdi

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, Kahramanmaraş merkezli depremlerde evleri hasar gördüğü için geçici barınma alanlarında kalan ailelerin çocukları, çadırların dışına resimler çizip birbirleriyle oynayarak zamanlarını geçiriyor.

Yurthaber 21-02-23 14:33

Instagram profil fotoğrafına nasıl avatar eklenir? Instagram profil fotoğrafına avatar ekleme özelliği getirdi!

Instagram profil fotoğrafına avatar ekleme özelliği getirdi. Birçok kişinin bu özelliği kullanmaya başlaması ile birlikte "Instagram profil fotoğrafına nasıl avatar eklenir?" sorusunun yanıtı merak konusu oldu. Birçok kişi internette araştırma yapıyor. İşte adım adım Instagram profil fotoğrafına avatar ekleme işlemi...

Haber 25-01-23 14:39

2023 yılı Oscar adayları açıklandı! İşte 95. Oscar Ödülleri Töreni'nde yarışacak en iyi film, en iyi kadın ve erkek oyuncu adayları

Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi, film sektörünün en önemli ödüllerinden biri kabul edilen 2023 yılı Oscar adaylarını açıkladı. Elvis Presley’in hayatını konu alan Elvis, Avatar: Suyun Yolu ve Top Gun: Maverick filmleri önemli ödüllerden biri olan En İyi Film Oscar’ı dalında adaylar arasında yer aldı. Bu sene Jimmy Kimmel'ın sunuculuğunda Los Angeles'ta düzenlenecek törenle 95'inci kez sahiplerini bulacak.

Magazin 24-01-23 19:53

Yapay zeka ile fotoğraf nasıl oluşturulur? Yapay zeka fotoğraf uygulaması

Sosyal medyada bir akıma dönüşen avatar oluşturma, her yaştan kişinin ilgisini çekiyor. Siz de kodlama bilmenize hiç gerek kalmadan canlı ve rengârenk, yapay zekâ destekli, dijital temsillerinizi oluşturmak istiyor ancak bu işlemi nasıl yapacağınızı tam olarak bilmiyor olabilirsiniz. Öyleyse yazımızın detaylarını inceleyerek bu keyifli deneyime ortak olabilirsiniz.

Haber 05-01-23 15:14

Instagram avatar nedir? Nasıl oluşturulur? En güzel avatar nasıl yapılır?

Sıkı bir Instagram kullanıcısıysanız herkesi ardı sıra sürükleyen avatar oluşturma akımını da görmüş olmalısınız. Yapay zekâ desteğiyle yapılan avatar görselleri; reels videoları, hikâye ve paylaşımlarla sosyal medyayı kasıp kavururken siz de bu deneyimin bir parçası olmak istiyor olabilirsiniz. Gelin, nasıl kolayca avatar yapabileceğinizi öğrenin. İşte detaylar!

Haber 04-01-23 17:03

Yapay zeka ile avatar nasıl oluşturulur? Yapay zeka ile profil fotoğrafınızı oluşturun

Son zamanların en trend uygulamalarından biri, yapay zekâ destekli avatarlar oluşturmak. Sosyal medyada da sıkça karşılaştığımız avatar görsellerini oluşturmak aslında oldukça kolay. Mynet'in yapay zeka destekli uygulaması Avator sayesinde siz de birkaç adımda kendi avatarlarınızı oluşturabilirsiniz. Bütün ayrıntılarıyla nasıl gerçekçi avatarlar yapabileceğinizi merak ediyorsanız yazımızın detaylarına göz atabilir ve avatar yapmak için harekete geçebilirsiniz. Hazırsanız başlıyoruz!

Haber 30-12-22 15:25

Avatar çılgınlığına onlar da katıldı! Ünlülerin yapay zeka tarafından oluşturulan avatarlarını oyluyoruz

Dünyaca ünlü isimlerin de katıldığı sosyal medyadaki avatar çılgınlığı hız kesmeden devam ediyor. Gelin; Rihanna'dan Messi'ye, Seda Sayan'dan Serdar Ortaç'a ünlülerin yapay zeka ile oluşturulmuş avatarlarını oylayalım!

Magazin 29-12-22 15:32

Avatar ilk filminin konusu nedir? Avatar oyuncuları kimler? Sam Worthington başrolde!

Avatar 2 Suyun Yolu filminin 12 Aralık'ta vizyona girmesi ve kısa zamanda büyük ses getirmesiyle, serinin ilk filmi olan 'Avatar' hakkında araştırılma yapılıyor. Zaman zaman televizyon ekranlarında da yer alan Avatar filminin başrolünde, ikinci filmde de olduğu gibi Sam Worthington yer aldı. Peki Avatar ilk filminin konusu nedir? Avatar oyuncuları kimler? İşte detaylar...

Trend 20-12-22 14:33

Avatar 2 Suyun Yolu nasıl izlenir? Avatar 2 Suyun Yolu konusu nedir, oyuncuları kimler? 13 sene sonra yeniden vizyonda!

Avatar filmi konusu ve başarılı oyuncu kadrosu kadar grafikleriyle de seyircinin dikkatini çeken filmlerden biriydi. Avatar efsanesi, 13 yıl sonra 'Avatar 2 Suyun Yolu' adıyla ekranlara geri döndü. Peki Avatar 2 Suyun Yolu konusu nedir, oyuncuları kimler? Avatar 2 Suyun Yolu nasıl izlenir? İşte detaylar...

Trend 20-12-22 14:17

REYTİNG sonuçları açıklandı! Ben Bu Cihana Sığmazam, Üç Kız Kardeş 13 Aralık 2022 reyting sonuçları birincisi...

Reyting sonuçları açıklandı. Geçtiğimiz akşam, Atv'de Ben Bu Cihana Sığmazam, Kanal D'de Üç Kız Kardeş, Star Tv'de Gecenin Ucunda, Show Tv'de final, Fox Tv'de Avatar ve Tv8'de ise MasterChef Türkiye yapımları yayınlandı. Reyting sonuçları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. İşte 13 Aralık 2022 reyting sonuçları birincisi...

Magazin 14-12-22 10:31

Avatar filminin oyuncuları kim, konusu nedir? Avatar nerede, ne zaman çekildi? James Cameron'un efsane filmi bu akşam tv'de!

Avatar filmi bu akşam sinema severlerle buluşmaya hazırlanırken, film hakkındaki detaylar sorgulanmaya başladı. Ünlü yönetmen James Cameron imzasını taşıyan Avatar yakında 2. filmi ile vizyona girecek. Peki, Avatar filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Avatar nerede, ne zaman çekildi? İşte yanıtları...

Trend 13-12-22 22:19

TV yayın akışı 13 Aralık 2022 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

13 Aralık 2022 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 13 Aralık Salı akşamı Baba, Üç Kız Kardeş, Ben Bu Cihana Sığmazam, Yürek Çıkmazı, MasterChef Türkiye, Avatar ve Gecenin Ucunda programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 13 Aralık TV yayın akışı...

Trend 13-12-22 07:15

Megan Fox akıma uyup paylaştı! Herkesin avatarı eşit düzeyde cinsel miydi?

Yapay zeka ile avatar yapma uygulaması son günlerde trend oldu. Sosyal medyada avatarlarını yapanlar kervanına katılan Megan Fox avatarlarını paylaştıktan sonra sitem etti. Geçtiğimiz günlerde göğüslerini büyüten Fox "Neden benimkilerin çoğu çıplak?" diye sordu.

Magazin 12-12-22 16:25

Avatar 2 ne zaman çıkacak? Bilim kurgu filmi Avatar 2 ne zaman vizyona girecek?

2009 yılında yayınlanan bilim kurgu türündeki Avatar filmi büyük ses getirmişti. Filmin ikinci serisi olan Avatar 2 vizyona giriyor! Heyecan dolu anların ekranlarda yer alacağı Avatar 2'nin ne zaman vizyonlarda olacağı merak konusu oldu. Peki Avatar 2 ne zaman çıkacak? Bilim kurgu filmi Avatar 2 ne zaman vizyona girecek? İşte merak edilenler...

Trend 11-12-22 17:31

Ebru Polat avatar uygulaması Lensa AI'ı kullandı! Avatarım bile seksi

Instagram'da oldukça popüler hale gelen fotoğraf uygulaması Lensa Al, selfieleri avatar karelerine dönüştürüyor. Sosyal medyada şu sıralar trend olan uygulamayı seksi pozlarıyla öne çıkan Ebru Polat da kullandı. Polat'ın avatarına dair düştüğü not ise olay oldu.

Magazin 11-12-22 12:03

WhatsApp tekrar devreye girdi! Keşfedilen yeni özelliğini görenler büyük bir sürprize rastladı

WhatsApp avatar dönemini başlattı. Platform, WhatsApp avatar özelliği dışında yeni özellikler üzerinde çalışmayı da sürdürüyor. Android için WhatsApp betanın yeni bir sürümünde ise yeni bir özellik keşfedildi. Keşfedilen yeni özelliği görenler büyük bir sürpriz ile karşılaştı. Çünkü görünüşe göre daha önce bir kez görüntüle özelliği sunan WhatsApp, bu özelliğe yeni bir ekleme yapmak için tekrar devreye girdi. WhatsApp kendi kendine mesaj atma özelliği de getirmişti.

Haber 09-12-22 21:10

Avatar 2 ne zaman çıkacak? Avatar 2 Türkiye vizyon tarihi belli oldu!

Uzun zamandır heyecanla beklenen Avatar 2 filminin Türkiye'de ne zaman vizyona gireceği merak ediliyor. İlki 2009 yılında yayınlanan Avatar filmi yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kırmıştı. Peki, Avatar 2 ne zaman çıkacak? Avatar 2 Türkiye vizyon tarihi belli oldu. İşte tüm merak edilenler...

Magazin 02-12-22 09:52

Avatar 2 filmi iki yıllık çekim aşamasının sonunda nihayet tamamlandı! Sevenlerini mutlu eden haber geldi

2009 yılında Avatar filminin ilk serisi vizyona girmişti ve dünya gişelerinde ilk sırada yer almayı başarmıştı. 6 yıllık serüvenin ardından Avatar 2 filminin post-prodüksiyon aşaması tamamlandı. Filmin yapımcısı Jon Landau sosyal medya hesabından sevenleriyle müjdeli haberi paylaştı.

Trend 28-11-22 17:35

Survivor Avatar Atakan Arslan'ın duygusal anları: Babam ve annemle görüşmüyorum, çocukluğum yüksek şiddet ve sevgisizlikle geçti

Survivor yarışmasıyla tanınan, Avatar lakaplı milli boksör Atakan Arslan, Katarsiz programında Gökhan Çınar'a yaptığı açıklamalarla sosyal medyada gündem oldu. Survivor'da hırsı ve agresifliğiyle dikkat çeken başarılı sporcu Avatar Atakan, çocukluğunda yaşadığı travmaları ve ailesiyle ilgili zorlu süreci anlatırken duygusal anlar yaşadı. Atakan Arslan, çocukluğunda ailesinde şiddet ve sevgisizlik olduğunu itiraf ederek "Sofrada tuz yok diye annem dayak yiyordu" dedi.

Magazin 23-11-22 21:03

Avatar 2 ne zaman çıkacak, Türkiye vizyon tarihi belli mi? Avatar 2: Suyun Yolu konusu ve oyuncuları

Avatar 2 filminin ne zaman vizyona gireceği sinema severler tarafından merak ediliyor. Avatar film serisinin ilki 2009 yılında yayınlarak izlenme rekorları kırmıştı. Avatar 2 filminin konusu ve oyuncuları da merak edilen bir diğer konu. Peki, Avatar 2 ne zaman çıkacak, Türkiye vizyon tarihi belli mi? İşte Avatar 2: Suyun Yolu konusu, oyuncuları ve vizyon tarihi...

Trend 18-11-22 20:13

AVATAR 2 konusu nedir? Avatar 2 ne zaman çıkacak? Oyuncuları kimler?

Avatar 2 filminin fragmanının yayınlanması Avatar filmi hayranlarını büyüledi. Adeta görsel şölen sunan Avatar 2 merakla bekleniyor. Gişe rekorları kıran ilk filmin ardından Avatar 2 ne zaman çıkacak, konusu nedir? Avatar 2 oyuncuları kimlerdir? soruları en sık sorgulanan aramalar arasında bulunuyor.

Magazin 03-11-22 22:04

Avatar 2 (Avatar: Suyun Yolu) filminden 2 dakika 28 saniyelik resmi fragman geldi! Milyonlarca izlendi, görüntüler büyüledi

Yönetmen James Cameron’ın merakla beklenen Avatar 2 (Avatar: Suyun Yolu) filminin uzun fragmanı yayınlandı. 2009 yılında yayınlanan Avatar filmi dünya çapında büyük ses getirmiş ve gişe hasılatı kırmıştı. Aralık ayında tüm dünyada seyirciyle buluşacak olan Avatar 2'de ilk filmden 10 yıl sonra yaşananlar konu alınacak. Filmin fragmanında görüntüleri ise izleyenleri büyüledi. Avatar'ın fragmanı kısa sürede milyonlarca defa görüntülendi.

Magazin 02-11-22 22:08

Sanatçılar Türkoğlu’nun güzelliklerini resmetti

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde "5. Ulusal Sanat Çalıştayı" çerçevesinde, ressamlar tarafından tuvallere yansıyan resimler vatandaşların beğenisine sunuldu.

Haber 28-10-22 14:21

Adımları ile PowerPoint slaytta resim saydamlaştırma: PowerPoint slayt için resim saydamlaştırma nasıl yapılır?

PowerPoint resim saydamlaştırma ile slaytlar daha ilgi çekici hale getirilebilir. PowerPoint'te resimleri saydamlaştırma özelliği metnin veya görselin öne çıkması için kullanılır. PowerPoint’te resim saydamlaştırma yöntemi ile silik hale getirilen resimler slaytlara arka plan oluşturabilir. Daha önce farklı programlardan yardım alınarak yapılan resim saydamlaştırma özelliği için hangi adımlar izlenmelidir?

Haber 26-09-22 21:30