Aydan Burhan Haberleri

Mahallenin Muhtarları’nın Fadime’si son haliyle ağızları açık bıraktı! Görenler şaştı kaldı

Yayınlandığı döneme damga vuran unutulmaz yapımlar arasında Mahallenin Muhtarları da yer alıyor. 1992-2002 yılları arasında yayınlanan dizide Temel’in biricik aşkı, muhtarın kızı Fadime karakterine Aydan Burhan hayat veriyordu. Ünlü isim son haliyle görenleri şaşırttı.

Magazin

Hercai'nin Hanife'si Aydan Burhan'ın müstehcen pozları olay yarattı! Görenler gözlerine inanamadı

1992-2002 yılları arasında yayınlanan Mahallenin Muhtarları dizisiyle akıllara kazınan Aydan Burhan, en son başrollerini Akın Akınözü ve Ebru Şahin'in paylaştığı Hercai dizisiyle ekranda yer almıştı. Hercai'de 'Hanife' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Aydan Burhan'ın gençlik pozları, görenleri şaşkına çevirdi.

Magazin

Gülen Adam'ın Naciye'si Aydan Burhan son haliyle şaşırttı!

1990 yılında izleyiciyle buluşan Gülen Adam filmi, Yeşilçam'ın unutulmaz yapımları arasında yerini koruyor. Filmde, Kemal Sunal'ın partneri Naciye'ye hayat veren ünlü oyuncu Aydan Burhan, son haliyle dikkat çekti.

Magazin

Hercai'nin Hanife'si Aydan Burhan'ın gençliğinde verdiği ateşli pozları görenlerin ağzı açık kalıyor

Mahallenin Muhtarları’nda Fadime ve Yangın Ayşe rolleriyle gönüllere taht kuran Aydan Burhan son olarak ekranların sevilen dizisi Hercai’de evin hizmetçisi Hanife rolüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Usta oyuncunun değişimi görenleri çok şaşırttı. Burhan, gençlik görüntüleriyle yeniden gündem oldu.

Magazin

Aydan Burhan

Aydan Burhan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Aydan Burhan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Mahallenin Muhtarları dizisinin Fadime'si son görüntüsüyle şaşkına çevirdi

Bir zamanların fenomen dizisi Mahallenin Muhtarları'ndaki Fadime karakterine can veren Aydan Burhan 'Kötü kadın' olarak döndü.

Magazin