Ayliz Duman Haberleri

'Miss Universe Türkiye' kazananı Ayliz Duman oldu! İşte Türkiye'nin kainat güzeli...

Miss Universe Türkiye 2024 güzellik yarışmasının kazananı Ayliz Duman oldu. Almanya doğumlu 20 yaşındaki Duman, 73'üncü Miss Universe (Kâinat) güzellik yarışmasında Türkiye'yi temsil edecek. Ayliz Duman'ın birinciliği sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 2024-10-16 11:58:39

Çok az kişi biliyor: Sekste doğru bilinen yalanlar! Uzman isim tek tek açıkladı

Mutlu beraberliklerin temelinde duygusal bağların güçlü olması kadar cinselliğin de büyük önemi yatıyor. Seks hakkında geçmişten günümüze kadar gelen tonlarca bilgi yığını var ancak bunlardan bazıları her ne kadar doğru sanılsa da bir yanılgıdan ibaret. Alanında uzman olan Op. Dr. Ayşe Duman paylaşımlarına bir yenisini daha ekleyerek sekste doğru bilinen 6 yalanı açıkladı.

Kadin 2024-10-02 07:29:24

Yasak olmasına rağmen yakılan anızlar, ilçeyi duman altında bıraktı! Balkonlarına kül yağdı

Edirne’nin Keşan ilçesinde çeltik hasadının ardından yasak olmasına rağmen yakılan anızlar nedeniyle kent duman altında kaldı. Açık alanda nefes almak dahi zorlaşırken bazı apartmanların çatı ve balkonlarına kül yağdı.

Haber 2024-09-29 20:50:42

Ne zaman emekli olmak daha avantajlı? 2024 yılı mı 2025 mi? SGK uzmanı canlı yayında açıkladı

Emeklilik sisteminde toplumun her kesiminden reform talepleri gelirken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı da yeni sistem üzerinde çalışıyor. Emeklilik hakkı kazanan vatandaşlar ise maaşlarının artması için '2024 yılında mı emekli olmak daha avantajlı yoksa 2025 yılında mı?' sorusunun yanıtını arıyor. Sosyal Güvenlik Müşaviri Ali Duman, katıldığı canlı yayında emekli olmak isteyenlerin merak ettiği o detayları açıkladı.

Finans 2024-09-26 20:31:03

Gayrimenkul sektöründe bakanlık alarmda... Fırsatçılara geçit yok! Milyonlarca lira ceza kesildi

Konut kredilerinde faiz indiriminin olması sonrası bazı emlak sitelerinde emlakçılar konut fiyatlarını arttırdı. Ticaret Bakanlığı ise fahiş fiyat uygulayan emlakçılara yaptırım uygulanacağını bildirmişti. Gayrimenkul Uzmanı Şule Alp Duman, konu ile ilgili açıklamada bulundu. Duman, son 1 yıl içinde 89 milyon lira para cezası verildiğini aktardı.

Finans 26-09-24 13:44

Bakıcısının odasına gizli kamera yerleştirdi! Duman dedektörünün içinden yüzlerce çıplak fotoğraf çıktı: 2.1 milyon sterlin (95 milyon 742 bin TL) tazminat

Kolombiyalı bir bakıcı olan Kelly Andrade, patronunun yatak odasındaki duman dedektörüne gizli kamera yerleştirdiğini korkunç bir şekilde fark ettikten sonra 2 milyon sterlinin üzerinde tazminat kazandı.

Trend 26-09-24 11:51

İtfaiye ekiplerinden büyük uğraş! Beylikdüzü'nde fabrikada çıkan yangına bir çok ekip sevk edildi

Gri duman gökyüzünü kapladı! Beylikdüzü'nde bulunan ve kimyasal madde üretimi yapan bir fabrikada yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangınla mücadele sürüyor.

Haber 24-09-24 09:23

Milyoner patron, 3 yıl boyunca dadının çıplak videolarını çekti! Duman dedektörü detayı çileden çıkardı

ABD’de fast food zinciri sahibi olan Michael Esposito, dadının odasını tam 3 yıl boyunca gözetleyerek, çıplak videolarını kaydettiği ortaya çıktı. Dadının gizli kamerayı fark ettiği anda odada sindiği görülürken, milyoner patrona mahkeme, yalnızca 2 milyon dolarlık tazminat cezası kesti.

Haber 23-09-24 12:16

Uçakta kabus dolu anlar! Yolcunun elektronik sigarasının patlamasıyla ortalık savaş alanına döndü... Yolcular kaydıraktan indirildi

Yunanistan'dan Londra Gatwick Havalimanı'na giden bir yolcu uçağında hareketli dakikalar yaşandı. Kalkıştan hemen önce kabinden aniden dumanlar yükseldi. Yolculardan birinin elektronik sigarasının patlaması üzerine kabini aniden duman kapladı. Yolcular acil durum kaydıraklarında güvenli bir şekilde tahliye edildi.

Trend 21-09-24 15:19

140 milyon TL değerinde! Diyarbakır semaları dumana boğuldu: Hepsi yerinde imha edildi

Diyarbakır'da hava destekli şafak operasyonundan gelen görüntüler ilgi çekti. Ele geçirilen 140 milyon TL değerindeki Hint keneviri imha edilirken ortalık adeta duman altı oldu.

Haber 21-09-24 09:49

SON DAKİKA | İstanbul'da metrobüs yangını! İşte o anlar... Dumanlar böyle yükseldi

Son dakika haberi: İstanbul'da bir metrobüste yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda ekibin sevk edildiği öğrenildi. Olay yerinden ilk görüntüler de geldi. Bölgeden yoğun duman yükseldiği görüldü. Son gelişmeye göre; yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Haber 06-09-24 09:28

Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda Millilerimizden gümüş madalyalar! halterci Besra Duman ve Milli para okçular, Sadık Savaş ile Merve Nur Eroğlu...

Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda milli para halterci Besra Duman ve Milli para okçular, Sadık Savaş ile Merve Nur Eroğlu gümüş madalya sahipleri oldular.

Spor 05-09-24 19:09

Güç kaynağından çıkan yangın, hastanede paniğe sebep oldu

Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’nin tomografi cihazlarının bağlı olduğu güç kaynağından çıktığı düşünülen yangın, itfaiyenin hızlı müdahalesiyle söndürülürken, bir anda duman altında kalan hastane koridorlarında kısa süreli panik yaşandı.

Yurthaber 05-09-24 07:37

Muğla'yı tütsü yaktı! Baba - oğulun ifadesi ortaya çıktı '1 litre su döktük'

Muğla'daki yangın tüm Türkiye'nin yüreğini yaktı. Yatağan ilçesinde arılara körükle duman verirken orman yangınına neden oldukları gerekçesiyle baba - oğul tutuklandı. Oğlun ifadesi ortaya çıktı. Yangına neden olduğu suçlamasıyla tutuklanan arıcı "Tütsüyü söndürdük" derken yangının kendilerinden kaynaklandığını düşünmediklerini söyledi. Arıcı, "Tütsüye yaklaşık 1 litre su döktük" ifadelerini kullandı.

Haber 21-08-24 15:42

Konutta eylül ayında hareketlilik bekleniyor... Kampanyalar olabilir

Merkez Bankası'nın eylül ayında para politikasında faiz indirimine gitme ihtimali ekonomistler tarafından sıklıkla konuşuluyor. Olası bir faiz indiriminde ise birçok sektörde bir canlanma söz konusu olabilecek. Gayrimenkul Uzmanı Şule Alp Duman, eylül ayının gayrimenkul sektörü için hareketli geçebileceğini söyledi. Duman, uygun faizli kredilerin açılmasıyla gayrimenkulün değerinin artacağını aktardı.

Finans 20-08-24 09:47

Bolu'daki yangının dumanı Eskişehir'de gökyüzünü kapladı! Güneş kızıla döndü

Bolu'nun Göynük ilçesinde ormanda yangın çıktı. Yangın rüzgarın etkisiyle büyüdü ve rüzgarın etkisiyle kısa sürede Eskişehir'e ulaştı. Vatandaşlar yoğun duman tabakası nedeniyle kızıl renge dönen güneşi fotoğraflayıp, videosunu çekti.

Haber 15-08-24 19:50

Bodrumdaki pahalılığa o da isyan etti... Kaan Tangöze'nin eşi Kıvılcım Ural pizza fiyatını duyunca herkesi masadan kaldırdı

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze'nin eşi Kıvılcım Ural, yaz döneminde Bodrum ile İstanbul arasında mekik dokuyor. Son dönemde pahalılığı ile gündemden düşmeyen Bodrum hakkında konuşan Ural bazı mekanlardaki fahiş fiyatlara isyan etti. Ünlü isim pizza fiyatını duyunca mekanı terk etti.

Magazin 06-08-24 15:34

Final yapacağı söyleniyordu! Yalan dizisinde beklenmedik değişiklik

Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Yalan dizisinin final yapacağı iddia edilmişti. Süreç Film imzalı dizide önemli bir değişiklik yaşandı. O isim yerine bakın kim getirildi.

Magazin 27-07-24 14:38

Japonya’da Sakurajima Yanardağı'ndaki volkanik hareketlilik kokpitten görüntülendi

Japonya'daki Sakurajima Yanardağı’nda meydana gelen patlamanın ardından ortaya çıkan ve 4 bin 500 metre yüksekliğe ulaşan duman ile volkanik kül, bir yolcu uçağının kokpitinden görüntülendi.

Haber 17-07-24 10:26

İzmir'de orman yangını! Sabuncubeli Tünelleri trafiğe kapatıldı

İzmir'de çıkan orman yangınına çok sayıda ekip müdahalede bulunuyor. Havadan ve karadan yangın söndürme çalışmaları devam ederken yoğun duman sebebiyle Sabuncubeli Tünelleri trafiğe kapatıldı. Köpeğiyle birlikte yangından kurtulan 64 yaşındaki Melek Koçbaş, "Alevler evimize çok yaklaşmıştı. Tavuklarımın da bazı yerleri yanmıştı. Bahçeme kadar girmiş yangın. Ben o sıra evdeydim, hayvanlarımı bırakıp çıkamadım" dedi.

Haber 03-07-24 16:35

Filipinler’deki Kanlaon Yanardağı'nda patlama! 6 dakika sürdü, bölgede alarm seviyesi arttırıldı

Filipinler'in Negros Adası'nda bulunan Kanlaon Yanardağı'nda patlama meydana geldi. 6 dakika boyunca süren patlamanın etkisiyle 5 bin metre yüksekliğinde duman oluştu. bölgede alarm seviyesi arttırıldı. Volkanik hareketlilikler nedeniyle bölgede alarm seviyesi arttırıldı. Patlamadan etkilenen 4 bölgede yaşayanların tahliye edilmesi talimatı da verildi.

Haber 03-06-24 21:42

Korhan Berzeg olayında yeni gelişme! Kafatası parçası ile 3 kemik daha bulundu

Balıkesir'in Gönen ilçesinde kaybolduktan 312 gün sonra bulunan kemik parçalarının, kızından alınan DNA örneği ile eşleşmesiyle, öldüğü kesinleşen Korhan Berzeg'in (84) kafatasına ait olduğu değerlendirilen parça ile 3 kemik daha bulundu. Kafatası ve kemik parçalarına, dere boyundaki alan taramasında, kütük altı ve çalılıklar arasında, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı’nın kadavra arama köpeği 'Duman' tarafından ulaşıldı.

Haber 28-04-24 20:52

Son dakika| İstinyePark'ta yangın paniği! Dumanlar AVM içine doldu: 'Nefes almak mümkün değildi'

İstanbul'da İstinye'de bulunan bir AVM'de yangın çıktı. AVM’nin içerisini duman kaplarken, vatandaşlar tahliye edildi. Yangının alışveriş merkezinin otopark katında bulunan bir aracın alev alması ile çıktığı öğrenildi.

Haber 20-04-24 21:01

Beşiktaş'taki yangın faciasını görgü tanıkları anlattı: 'Otoparktan sürünerek çıktık'

Beşiktaş Gayrettepe'deki bir gece kulübünde tadilat sırasında yangın çıktı, 29 kişi hayatını kaybetti. Yangını görenler, yaşananları anlattı. Ümit Gültekin, "Yangının çıktığı binanın yanındaki otoparkta araçlarımızı çıkarmak için gittiğimizde, otopark tamamen dumanlar altındaydı. Kurtarabildiğimiz araçları kurtardık, Yoğun duman etkisiyle öksürerek ve sürünerek çıkabildik otoparktan. Biz de mahsur kalacaktık ama çıkabildik" diye konuştu. Yangının ilk çıkış anlarının görüntüleri de ortaya çıktı.

Haber 02-04-24 16:59

Eşi çikolata seviyor diye üretim atölyesi kurdu

Van’da Perihan Duman isimli kadın girişimci, eşi çikolata seviyor diye çikolata üretim atölyesi kurdu.

Yurthaber 02-04-24 09:48
Van

Tansu Çiller'in Kilyos'taki arsasına avantaj sağlandığı iddialarına ilişkin açıklama

Eski başbakanlardan Tansu Çiller'in avukatı Berslan Duman, müvekkilinin Kilyos'taki arsasına avantaj sağlandığı iddialarına ilişkin, "Bu arsanın 4 Mart 2024 tarihli Bakanlık oluruyla 'Nitelikli Koruma Alanı'ndan çıkartılarak, 'Sürdürülebilir Koruma ve Kontrollü Kullanım Alanı'na dönüştürülerek avantaj sağlandığı iddiası tamamen gerçek dışı ve hukuka aykırıdır." açıklamasında bulundu.

Yurthaber 15-03-24 14:52

Son dakika: İstanbul'u duman kapladı! Tuzla'da korkutan yangın: Birçok ilçeden ekipler sevk edildi

Son dakika haberi: Tuzla'da bir fabrikada yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine birçok ilçeden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin yangına yoğun bir şekilde müdahale etti. Dumanlar ise İstanbul'un birçok noktasından görülmeye başlandı. 1 saatin ardından yangın kontrol altına alınabildi.

Haber 11-03-24 16:43

Kocaeli'de fabrikada kimyasal sızıntı! Gökyüzünü turuncu duman kapladı

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde makine ve ekipman üretimi yapılan bir fabrikada kimyasal sızıntı meydana geldi. Sızıntı sebebiyle gökyüzünü turuncu duman kapladı. Ekiplerin müdahalesiyle sızıntı kontrol altına alındı. Ekipler fabrika ve çevresinde incelemelerde bulundu. Öte yandan, olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldığı öğrenildi.

Haber 14-01-24 13:41

2024'e girmeden bilmelisiniz: Uzmanından yeni yılda motivasyonu artıracak 7 öneri!

Yeni yıla yönelik planların sürdürülebilir olmasına dikkat edilmesi gerektiğini söyleyen Uzman Klinik Psikolog Sinem Duman, “Yeni yıla girerken gerçekçi hedefler koyarak, gerçekçi planlar yapmamız gerekmektedir. Bu şekilde motivasyonumuzu daha yüksek tutabiliriz. Yeni yıldan beklentilerimizi gerçekçi planlamazsak, hayal kırıklıklarına uğrayabiliriz. Hatta bu durum depresyona kadar gidebilir” dedi.

Kadin 31-12-23 09:30

Asgari ücrete son 30 yılın en büyük zammı mı geliyor? Son düzlüğe girildi, tarafların masaya getireceği oranlar hareketlendirdi

Asgari ücret zammı için artık nefesler tutuldu, tarafların bu hafta içerisinde üçüncü kez bir araya gelmesi beklenirken ay sonu yaklaşırken beklentiler daha da yükseldi. Kulislerde konuşulmaya başlanan zam oranı heyecan yaratırken "Son 30 yılın en büyük zammı mı geliyor?" sorusu akıllara geldi. İşçi ve işveren kesiminin masaya oturacağı zam oranını açıklayan Sosyal Güvenlik Müşaviri Ali Duman, büyük bir beklenti oluştuğunu belirterek canlı yayında 2024 asgari ücret zammı için oran verdi.

Finans 19-12-23 15:54

Düzce'de 4 katlı binada çıkan yangın korkuttu; 13 kişi ve 3 evcil hayvanı itfaiye kurtardı

Düzce'de, 4 katlı binanın 1'inci katındaki dairede çıkan yangın panik yaratırken, duman tüm binaya yayılınca mahsur kalan ve balkonlara çıkan 3'ü çocuk 13 kişi ile 3 evcil hayvan itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi.

Yurthaber 15-12-23 23:30

Kulüp başkanından ters tepen motivasyon konuşması! Cam şişeyi kırdı, Şampiyon olacağız dedi ama takımı sahadan 3-0'lık yenilgiyle ayrıldı!

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Alibeyköyspor, 10. hafta maçında Bayrampaşaspor ile karşı karşıya geldi. Alibeyköyspor Başkanı Mehmet Duman, karşılaşma öncesinde takıma ve teknik heyete motivasyon konuşması yaptı. Duman'ın konuşma esnasında eline aldığı cam şişeyi kırması ve yüksek sesle takıma hitap etmesi dikkat çekti. Alibeyköyspor, müsabakadan 3-0'lık yenilgiyle ayrılınca Duman'ın konuşma videosu sosyal medyada gündem oldu.

Spor 10-12-23 12:25

'Karada da görebiliyoruz' 5.1'lik depremden 7 dakika önce denizden yükselmiş! İş yerinin güvenlik kamerası kaydetmiş 'Fay hattının muhtemel kenarı burası'

Marmara Denizi'nde meydana gelen 5.1'lik depremden 7 dakika önce, Mudanya açıklarında denizden duman yükseldiği görüldü. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülere dair konuşan Jeoloji Mühendisleri Odası Güney Marmara Şubesi Başkanı Engin Er, aktif fay hattının bulunduğu Marmara Denizi'nde sürekli gaz çıkışı gerçekleştiğini, bunun normal olduğunu belirtip "Her gaz çıkışı, bir deprem olacak anlamına gelmez. Fay hatlarından gaz çıkışı olması zaten normal. Genellikle radon gazı çıkar" dedi.

Haber 06-12-23 17:07

Merdivendeki kanın izini sürdü, gerçeği öğrenince kahroldu! Gaziosmanpaşa'da şüpheli ölüm

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde iş çıkışı eve dönen Yaşar Duman merdivenlerde kan lekesi fark etti. Kanın izini süre süre 4 katlı binanın terasına çıkınca Duman kahreden bir görüntüyle karşılaştı: 75 yaşındaki annesin cansız bedeni yerde yatıyordu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber 03-12-23 12:49

Sultanahmet'te tarihi binada çökme! 'Deprem oluyor zannettik'

Fatih'te Sultanahmet Peykhane Sokak'ta bulunan tarihi binada şiddetli yağmur ve fırtına sonrası çökme meydana geldi. Ekipler çökme sırasında binada kimsenin olup olmadığından emin olmak için arama yaptı. Binada çökme yaşandığı anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Olay anına tanık olan Cüneyt Durak, "Deprem oluyor zannettim, fırladığımızda sokak dumanla kaplıydı. Her yer toz duman içerisindeydi" diyerek korku dolu anları anlattı.

Haber 30-11-23 01:22

Bu arsalarda KDV yok! Vergiden muaf tutuldular: Anadolu’da 500 bin, İstanbul’da 1,5 milyon lira... Bugün son gün

Gayrimenkul Uzmanı Şule Duman, Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığı tarafından satışa sunulan, Katma Değer Vergisi’nden (KDV) muaf olan arsalar hakkında bilgiler paylaştı. Açık arttırma yöntemi ile satışa sunulacak arsalar için bugün son gün. KDV’den muaf arsaların İstanbul’da ortalama 1,5 milyon lira, Anadolu’da 500 bin liradan satışa sunulduğu ifade ediliyor. Uzmanlar ise yatırım yapmak isteyenler için güzel bir fırsat olduğunu kaydetti.

Finans 23-11-23 11:39

Korku dolu gözlerle izlediler! Apartmandan yükselen duman panik yarattı

Aydın’ın Efeler ilçesindeki bir apartmanın çatısında yükselen yoğun duman panikletirken, apartmanda bulunan vatandaşlar kendilerini dışarı attı.

Haber 06-11-23 17:43

ADIM FARAH 18. BÖLÜM İZLE! Adım Farah dizisi yeni bölümde neler olacak, son bölümde neler oldu?

Adım Farah yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Bir süredir sezon arasında olan Adım Farah dizisi 2. sezonu ile ekranlara geri döndü. Adım Farah dizisinin oyuncu kadrosunda Demet Özdemir, Engin Akyürek, Fırat Tanış ve Feyyaz Duman gibi isimler yer alıyor. Geçen hafta yayınlanmayan dizinin yeni bölümü merakla beklenmeye başladı. Peki, Adım Farah dizisi son bölümde neler oldu, yeni bölümde neler yaşanacak? İşte detaylar.

Magazin 25-10-23 19:14

Kocaeli'de 'kimyasal' alarmı! Giderden gelen koku endişe yarattı, bina boşaltıldı

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde 4 Ekim’de kimyasal patlamanın meydana geldiği binanın yanında yer alan apartmanın giderlerinden duman ve koku gelmesi üzerine ekipler alarma geçti. Özel kıyafetli ekipler, binada ölçüm yaptı. Kimyasal seviyesi tehlikeli boyutta olmayınca, tahliye edilen kişilerin tekrar evlerine girişine izin verdi.

Haber 19-10-23 14:53

ADIM FARAH 18. BÖLÜM İZLE! FOX TV Adım Farah dizisi son bölümde neler oldu? Yeni bölüm konusu

Adım Farah yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Bir süredir sezon arasında olan Adım Farah dizisi 2. sezonu ile ekranlara geri döndü. Adım Farah dizisinin oyuncu kadrosunda Demet Özdemir, Engin Akyürek, Fırat Tanış ve Feyyaz Duman gibi isimler yer alıyor. Dizinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Peki, Adım Farah dizisi son bölümde neler oldu?

Magazin 18-10-23 21:25

Yenikapı Metro İstasyonunda yangın!

Fatih'te bulunan Yenikapı Metro İstasyonu'nda M1 Yenikapı-Kirazlı seferini yapan metro aracından çıkan dumanlar korku ve paniğe neden oldu. İstasyon dumanla kaplandı. Yapılan incelemede metro aracının fren sisteminden kaynaklanan bir arıza nedeniyle duman çıktığı öğrenildi.

Haber 15-10-23 23:25

Bursa'da korkutan yangın! Kenti duman kapladı... Ekiplerin müdahalesi sürüyor!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde iki katlı koltuk atölyesinde çıkan yangın, araç ve alüminyum atölyesine sıçradı. Çıkan yangının dumanları kentin birçok noktasından gözlenirken, ekiplerin yangına müdahalesi sürüyor.

Haber 11-10-23 18:11

Fosfor bombası iddiasının ardından görüntüler geldi: Uluslararası yasaklı! Gazze semalarında şoke eden anlar

İsrail ile Hamas arasında cumartesiden beri süren çatışmalarda skandal bir iddia ortaya atılmıştı. Son olarak İsrail'in uluslararası yasaklı olan fosfor bombası kullandığı anlar olduğu öne sürülen görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde bombanın kullanılması üzerine gökyüzünde yoğun bir beyaz duman oluştuğu anlar kameraya saniye saniye yansıdı.

Haber 11-10-23 16:11

İstanbul'da yangın! Panik anları kamerada, okul tahliye edildi: 'Zehirlenirlerdi'

İstanbul'da lastik deposu olarak kullanılan binada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibinin sevk edildiği yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Binanın hemen yakınındaki Özel Eğitim Uygulama Okulu'ndaki öğrencilerle öğretmenlerin kaçtığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Münire Çip isimli bir vatandaş "Burada engelli çocuklarımız okuyor. O çocukların kaçışını görseydiniz… Duman sardı, iyi ki kaçırdık. Zehirlenirlerdi" dedi.

Haber 09-10-23 12:03

Durup dururken telefonu kilitlendi, ATM'ye gidince gözlerine inanamadı! 'Nasıl bu işin içinden çıkacağım bilmiyorum'

Otobüs şoförü Koray Duman, bir sabah uyandığında telefonun kilitlendiğini fark etti. Daha sonra ATM'ye gidip para çekmeye çalışan Duman gözlerine inanamadı. Hesabından 245 bin TL çekilmişti. Çocuğunun tedavi parasının gittiğini ifade eden Duman, "Ben otobüs şoförüyüm o parayı nasıl öderim" diyerek duruma isyan etti.

Haber 06-10-23 07:00

ADIM FARAH 16. BÖLÜM İZLE! FOX TV Adım Farah dizisi son bölümde neler oldu? Yeni bölüm konusu

Adım Farah yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Bir süredir sezon arasında olan Adım Farah dizisi 2. sezonu ile ekranlara geri döndü. Adım Farah dizisinin oyuncu kadrosunda Demet Özdemir, Engin Akyürek, Fırat Tanış ve Feyyaz Duman gibi isimler yer alıyor. Dizinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Peki, Adım Farah dizisi son bölümde neler oldu?

Magazin 04-10-23 18:57

Fiyatı 1999 TL'ye düştü! Cosori Lite Sıcak Hava Fritözü'nde fırsat

Az yağ kullanması, çıtır ve lezzetli sonuçlar vermesi, hızlı pişirme özelliği, daha az duman ve kokusu oluşturması nedeniyle airfryerların popülerliğini son yıllarda iyice arttı. Bir kez kullananın vazgeçemediği airfryerlar arasında Cosori'nin Lite modeli oldukça seviliyor. Kısa süreliğine 585 TL indirimde olan bu modeli incelemeye ne dersiniz?

Haber 04-10-23 12:19

ADIM FARAH 15. BÖLÜM İZLE! FOX TV Adım Farah dizisi son bölümde neler oldu? Yeni bölüm konusu

Adım Farah yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Bir süredir sezon arasında olan Adım Farah dizisi 15. bölümü ile ekranlara geri dönüyor. İkinci sezona başlayacak olan Adım Farah dizisinin oyuncu kadrosunda Demet Özdemir, Engin Akyürek, Fırat Tanış ve Feyyaz Duman gibi isimler yer alıyor. Dizinin ikinci sezonu merakla bekleniyor. Peki, Adım Farah dizisi son bölümde neler oldu?

Magazin 27-09-23 19:51

ADIM FARAH OYUNCULARI VE KONUSU! Adım Farah konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Adım Farah oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Bir süredir sezon arasında olan Adım Farah dizisi 15. bölümü ile ekranlara geri dönüyor. İkinci sezona başlayacak olan Adım Farah dizisinin oyuncu kadrosunda Demet Özdemir, Engin Akyürek, Fırat Tanış ve Feyyaz Duman gibi isimler yer alıyor. Dizinin ikinci sezonu merakla bekleniyor. Peki, Adım Farah konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Magazin 27-09-23 19:51