Aysu Keskin Haberleri

Leyla ile Mecnun'un İsmail Abi'si Serkan Keskin ile evlendi! Meriç Aral'ın gelinliği sosyal medyayı ikiye böldü

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Leyla ile Mecnun dizisinde hayat verdiği İsmail Abi karakteri ile hafızalara kazınan Serkan Keskin 7 yıllık sevgilisi Meriç Aral ile evlendi. Oyuncu çiftin düğün törenine ünlü isimler akın etti. Meriç Aral'ın gelinliği ise sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 2024-09-20 09:12:49

Meriç Aral ve Serkan Keskin'in düğününden sonra soluğu otobüs durağında aldı! Nur Sürer'i görenler çok şaşırdı

7 yıldır aşk yaşayan Meriç Aral ve Serkan Keskin dün akşam Etiler'de bir mekanda dünyaevine girdi. Ünlü isimlerin akın ettiği gecede pek çok isim boy gösterdi. Bu isimlerden biri de son olarak Aile dizisinde izlediğimiz Nur Sürer oldu. Ünlü oyuncu düğünün ardından soluğu otobüs durağında alınca sosyal medyanın gündemine oturduç

Magazin 2024-09-20 08:32:02

Serkan Keskin - Meriç Aral çifti evlendi! Düğün arabası dikkat çekti

Oyuncu Meriç Aral ve meslektaşı Serkan Keskin yaklaşık 6 yıldır aşk yaşıyordu. Düğün tarihini 3 kez erteleyen oyuncu çift bugün nikah masasına oturdu. Ünlü çiftin düğününden kareler sosyal medyada paylaşıldı. Düğüne ünlü isimler akın etti. İşte detaylar...

Magazin 2024-09-19 21:46:25

Fiyatlar artmazsa anaç hayvanlar kesilecek... Üretici memnun değil! “Çiğ süt fiyatı 18 lira olmalı”

Ulusal Süt Konseyi çiğ sütün fiyatını 14 lira 65 kuruş olarak tavsiye etmesi ile ilgili Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Keskin açıklama yaptı. Keskin, tavsiye edilen fiyatın yetersiz olduğunu belirterek yüzde 23 zam talebinde bulunarak çiğ sütün fiyatının 18 lira olmasını istedi. Ayrıca Keskin, fiyat artırılmazsa anaç hayvanlarını kesime gönderme riskinin olduğunu da belirtti.

Finans 2024-09-17 15:46:29

Philips'ten Braun'a en çok tercih edilen erkek bakım setlerini seçtik

Erkekler açısından iyi bir görünüm için saç, sakal ve vücut bakımına özen göstermek, kişisel bakım rutininin en önemli adımlarından biri. Bu noktada Philips, Braun ve Remington gibi ünlü markalar, kullanıcılarına hem pratik hem de kaliteli bakım setleri sunuyor. Keskin bıçaklardan uzun ömürlü bataryalara, çok fonksiyonlu başlıklardan kablosuz kullanım kolaylığı olan tıraş makineleri ve vücut bakım kitlerine kadar herkesin ihtiyaçlarına hitap eden setleri sizler için listeledik. İşte detaylar!

Haber 14-09-24 22:20

Kokarca böceği nedir, tehlikeli midir? Kahverengi kokarca böceği zararları

Kahverengi kokarca böceğinin popülasyonundaki artış, geniş çaplı bir paniğe yol açmış, bu böcekle ilgili araştırmalar hız kazanmıştır. Kahverengi kokarca böceğinin öldürüldüğünde yayılan keskin ve hoş olmayan koku, halk arasında büyük bir merak uyandırmaktadır. Bu durum, böceğin yarattığı sorunlar ve etkileri hakkında daha fazla bilgi edinme arayışını artırmış durumdadır. Peki kokarca böceği nedir, tehlikeli midir?

Haber 14-09-24 16:35

İsrail askerlerinin katlettiği Ayşenur'a veda

Batı Şeria'da İsrailli bir askerin keskin nişancı tüfeğiyle başından vurarak öldürdüğü Ayşenur Ezgi Eygi'nin cenazesi Aydın'ın Didim ilçesine getirildi. Eygi'nin cenazesi Didim Merkez Camisinde kılınan öğle namazı sonrası toprağa verildi. 'Kahrolsun İsrail' sloganlarının atıldığı törende kalabalık dikkat çekti.

Haber 14-09-24 14:07

Düğünleri üç kez ertelenmişti! Serkan Keskin ile Meriç Aral'ın nikah tarihi sonunda belli oldu

Uzun süredir yaşadıkları aşkla gündemde olan ünlü çift Serkan Keskin ile Meriç Aral'ın düğün tarihi daha önce tam üç kez ertelenmişti. Geçtiğimiz günlerde müjdeyi veren Aral, 'güzel bir sürece girdik' demişti. Ünlü çiftin nikah tarihi sonunda belli oldu.

Magazin 10-09-24 11:45

2018 sonrası ikinci kez olmuştu! Şimdi gözler saat 10.00'da... Ağustos ayı enflasyon verisi açıklanıyor

Ağustos ayına ilişkin enflasyon rakamları açıklanıyor. Bu kapsamda ekonomistlerin TÜFE tahminleri de ortaya çıktı. Yılın sekizinci ayına ilişkin aylık artış beklentisi yüzde 2,54 olurken, yıllık enflasyondaki keskin düşüş gözlerden kaçmadı. Peki enflasyon rakamları ne zaman açıklanacak? Ağustos ayı enflasyonu ne olacak? İşte detaylar...

Finans 03-09-24 07:18

Yusuf Dikeç de aralarında! Cumhurbaşkanı Erdoğan derece alan sporcuları kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda derece alan bazı sporcular ile "8'inci Avrupa En İyi Keskin Nişancı Timi Yarışması"nda derece elde eden askerleri kabul etti. Kabulde ikonik pozuyla dünyayı kasıp kavuran Yusuf Dikeç de yer aldı.

Spor 31-08-24 15:28

Düğün tarihi defalarca ertelenmişti! Meriç Aral modaya uydu! Başını örtüp poz vermek için şekilden şekile girdi

Şimdilerde Sandık Kokusu dizisinde hayat verdiği 'Irmak' karakteri ile ekranlarda boy gösteren ünlü oyuncu Meriç Aral uzun zamandır kendisi gibi oyuncu Serkan Keskin ile yaşadığı aşkla gündemde. Evlenmeleri beklenen ünlü çiftin düğün tarihi defalarca ertelenmiş Aral sonunda 'güzel bir sürece girdik' diyerek müjdeyi vermişti. Ünlü isim şimdi de katıldığı bir davette tarzıyla gündem oldu. Aral poz vermek için şekilde şekile girince sosyal medyanın dilin düştü.

Magazin 29-08-24 09:00

Serkan Keskin ile düğünü 3 kez ertelendi! Meriç Aral sonunda müjdeyi verdi

Uzun bir süredir aşk yaşayan ünlü çift Serkan Keskin ile Meriç Aral'ın düğün tarihi tam üç kez ertelenmişti. Aral, geçtiğimiz gün Cihangir'de kameralara takıldı. Aral 'güzel bir sürece girdik' diyerek sonunda müjdeyi verdi.

Magazin 27-08-24 11:07

Türkiye'den tepki yağıyor! İsrail askerleri TRT ekibinin aracına kurşun yağdırdı: Keskin nişancılar doğrudan bizi hedef aldı

İsrail ordusu Gazze'de TRT Arabi ekibinin aracına kurşun yağdırdı. TRT Arabi Gazze Muhabiri Sami Berhum "Biz araçtan 5 metre uzaklaştıktan sonra yaklaşık 15 dakika boyunca ateş etmeye devam ettiler" dedi. Türkiye'den saldırıya tepkiler peş peşe geldi.

Haber 18-08-24 23:19

Türk askeri En İyi Keskin Nişancı Yarışması'na damga vurdu!

Almanya'da düzenlenen Avrupa'nın En İyi Keskin Nişancı Takımı Yarışması'nda, Türkiye'yi temsil eden iki takım 1'nci ve 2'nci sırayı aldı. Büyük başarı gösteren takımlarımız yarışmaya damga vurdu.

Haber 12-08-24 17:00

Hareket kabiliyeti kısıtlanmıştı: 'Yapamazsın' diyenlere inat 109'dan 84 kiloya düştü! Hayatı değişti

Kocaeli'de Anne Şehir Merkezi'nde profesyonel diyetisyen desteği alan 48 yaşındaki kadın, kilo vermesini zorlaştıran rahatsızlıklarına rağmen 109 kilodan 84 kiloya indi. Kilosu sebebiyle hareket kabiliyeti kısıtlandığını söyleyen Hanife Keskin, "İlk başladığımda çevremden inancımı kırmak isteyenler oldu, 'İşin yok mu? Yapamazsın, başaramazsın' dediler. Ama benim hayatım çok değişti" dedi.

Kadin 12-08-24 15:16

Influencer Meriç Keskin, Instagram'ın kapatılmasını TikTok'ta gündem olan 'Laz Kızı'nın videosuyla ti'ye aldı

Influencer Meriç Keskin, Instagram'a erişimin engellenmesi sonrası VPN ile uygulamaya girdi. Keskin yaşananları ti'ye aldığı video ile büyük beğeni topladı. TikTok'ta gündem olan 'Laz Kızı'nı taklit etti.

Magazin 05-08-24 13:25

Arka Sokaklar'da yaprak dökümü! 14 yıl sonra o isim de veda ediyor

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da ayrılık rüzgarı esiyor. Geçtiğimiz günlerde diziden yönetmen Orhan Oğuz ayrılmış ve vedası herkesi üzmüştü. Şimdi de 14 yıldır projede olan ve keskin nişancı Arda Atik karakterini canlandıran Tunç Oğuz ayrılığı duyurdu.

Magazin 24-07-24 08:54

Euro/dolar paritesi marttan beri en yüksek seviyede!

Avrupa Birliğine (AB) üye 20 ülkenin tek para birimi olan Euro, dolar karşısında keskin bir yükseliş kaydederek, haziran sonundan bu yana devam eden artış eğilimini sürdürdü.

Finans 17-07-24 14:55

Korkunç olay! İskeleden düşen adamın gövdesinin tamamına demir çubuk saplandı... İç organları delindi

Brezilya'da 57 yaşında bir adam, iş yerinde düştükten sonra iç organlarının birçoğunu delen keskin bir çubuğa saplandı. Demir çubuk tesadüf eseri kalbini kıl payı sıyırınca 57 yaşındaki adam hayatta kalmayı başardı.

Trend 17-07-24 12:02

Uzman isim tavsiye etti: Keskin gözler için siyah çikolata tüketin

Kararında tüketilen çikolatanın göz sağlığı açısından faydalı olabileceğini belirten Göz Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Sevil Karaman, "Son zamanlarda yapılan çalışmada katılımcılara siyah çikolata ve sütlü çikolata verilmiş ve sonrasında görme testleri uygulanmıştır. Siyah çikolata tüketenlerin görme keskinliğinde ve kontrast hassasiyetinde kısa süreli iyileşmeler gözlemlenmiştir. Benzer şekilde, katarakt oluşumuna yol açan protein agregasyonunu da engelleyebilirler" dedi.

Kadin 06-07-24 12:18

Serkan Keskin ile düğünü 3 kez ertelendi! Meriç Aral ne diyeceğini bilemedi

5 yıldır aşk yaşayan oyuncu Serkan Keskin ve meslektaşı Meriç Aral'ın düğün tarihi tam üç kez ertelenmişti. Ne zaman evlenecekleri merak edilen ünlü çiftin düğün tarihi belli oldu.

Magazin 26-06-24 08:19

Maliye peşine düşünce evlerini başkasının adına yapan Eylül Öztürk, Aymira Kocaklı, Meriç Keskin… Cezadan kaçamadılar!

Ticaret Bakanlığı Reklam Kurulu, Instagram fenomenlerini radarına aldı. Tanınmış kişilere sosyal medyadaki reklamları yüzünden para cezası kesildi. Ceza kesilen kişiler arasında maliye soruşturması sonrasında ABD’ye para kaçırdığı iddia edilen Eylül Öztürk de var.

Finans 20-06-24 15:57

ABD'de keskin nişancı soyguncuyu alnından vurdu! O anın görüntüleri ortaya çıktı

ABD'nin Florida eyaletinde film sahnelerini aratmayan bir polis operasyonu gerçekleştirildi. Geçtiğimiz Şubat ayında gerçekleştiği belirtilen olayda Özel Silahlar ve Taktikler Birimi (SWAT) ekibinin keskin nişancısı iki banka çalışanını rehin alan soyguncuyu vurduğu görüntüler ortaya çıktı.

Haber 10-06-24 14:44

Survivor Nagihan kendisini Aysu'nun sakatladığını iddia etti! Aysu'dan yanıt gecikmedi

Survivor All Star'da yarışmacıların kıyasıya mücadelesi sürüyor. All Star'ın güçlü şampiyon adaylarından biri olan Nagihan Karadere, bu sezon sakatlığından dolayı istediği performansı sergileyemiyor. Nagihan geçtiğimiz gün sakatlığıyla ilgili Aysu Keskin'i suçladı. Keskin, Nagihan'ın sözlerine sosyal medya hesabından yanıt verdi. İşte o sözler...

Kulis 20-05-24 22:15

Maiden yarışında büyük kaza! Apranti ve jokey yaralandı, yürekler ağza geldi...

75. Yıl Hipodromu'nda günün ilk koşusu olan 'Maiden' yarışında apranti Fatih Sultan Mehmet Sansar ve jokey Mehmet Keskin attan düştü. İlk müdahalesi yapılan Sansar, ambulansla hastaneye kaldırılırken, Keskin'in tedavisi olay yerinde devam etti.

Spor 18-05-24 15:11

Düğün tarihi iki kere ertelenmişti… Serkan Keskin ve Meriç Aral'ın düğünü yine ertelendi

Leyla ile Mecnun dizisinde hayat verdiği 'İsmail abi' karakteriyle hafızalarımıza kazınan Serkan Keskin uzun bir süredir Meriç Aral ile birliktelik yaşıyor. Düğün tarihleri daha önce iki kez ertelenen ünlü çiftin düğün tarihi bir kez daha güncellendi…

Magazin 15-05-24 12:25

Keskin seramik üzerine düştü, Nefise yaralandı! Survivor'da korku dolu anlar

Her gün Tv8 ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük ses getiren yarışmanın son bölümüne Nefise'nin yaralanması damga vurdu. Oyun sonunda doktor alana geldi ve Nefise'nin sırtındaki kesiklere müdahale etti.

Magazin 26-04-24 09:43

Dünya Bankası'ndan küresel emtia ve enflasyon değerlendirmesi

Dünya Bankası, küresel emtia fiyatlarının geçen yılki keskin düşüşün ardından dengelendiğini belirterek, bu durumun merkez bankalarının faiz oranlarını hızlı şekilde düşürmesini zorlaştırabileceğini bildirdi.

Finans 25-04-24 17:10

Petrol fiyatları için uyarı! 'Devreye girebilir...'

İran-İsrail geriliminin yol açtığı arz endişeleriyle yılın en yüksek seviyelerini gören petrol fiyatlarının, jeopolitik gerilimlerin piyasa üzerinde etkisini artırmasıyla kısa vadede "keskin dalgalanmalarla" karşı karşıya kalabileceği öngörülüyor.

Finans 20-04-24 13:39

Yakaladığı köpek balığının üzerine oturunca olanlar oldu! Köpekbalığı intikamını fena aldı: Kalçam kanıyor

Kick yayıncısı Natalie Reynolds arkadaşıyla birlikte köpekbalığı avlamak için sahile gitti. Kısa bir süre sonra oltasına köpekbalığı takılan kadın hayvanı etkisiz hale getirince üzerine oturdu. Ancak köpekbalığının keskin derisi fenomen ismin kalçasını adeta keserek kanamasına neden oldu.

Trend 18-04-24 07:49

Aysu Keskin elenir elenmez Brezilya'ya gitti! O pozlarına yorum yağdı: Ronaldinho nerede?

Survivor'dan elendikten sonra soluğu Brezilya'da alan Aysu Keskin'in Ronaldinho ile arasında bir yakınlaşma olduğu iddiaları günlerdir konuşuluyordu. Keskin Brezilya'dan paylaşım yapınca yorumlar gecikmedi.

Magazin 11-04-24 08:07
ele

Optik illüzyon: Yalnızca keskin gözlere sahip kişiler farklı kediyi 7 saniyede buluyor

Zeka testleri, insanların zihinsel hızlarını ve farkındalıklarını ölçmek için kullanılan ilginç bir araçtır. Bu tür testler, görsel algı, odaklanma ve hızlı düşünme yeteneklerini ölçmede kullanılır. Zorlayıcı ve eğlenceli olan bu testler, sadece birkaç saniye içinde gizli detayı bulmayı gerektirir. Bu testte birbirinin neredeyse tıpatıp aynısı onlarca kedi bulunuyor. Farklı kediyi bulmak için 7 saniyeniz var. Zorlu test ve cevabına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kadin 09-04-24 09:20

CHP Kayseri İl Başkanı Keskin'in avukat oğlu ofisinde ölü bulundu! İntihar şüphesi üzerinde duruluyor

CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin'in oğlu Hüseyin Keskin avukatlık ofisinde ölü bulundu. Kayseri Barosu avukatlarından olan Keskin'in intihar ettiği değerlendiriliyor.

Haber 05-04-24 00:23

Dominik'ten çıkar çıkmaz soluğu orada aldı! Survivor Aysu Keskin Ronaldinho'yu etiketledi sosyal medya yıkıldı

Survivor All Star'ın son elenen yarışmacısı Aysu Keskin olmuştu. Samimi halleri ve sempatik tavırları ile gönüllere taht kuran Aysu Keskin Dominik'ten ayrılır ayrılmaz soluğu Brezilya'da aldı. Aysu Keskin paylaşımlarında Ronaldinho'yu etiketleyince sosyal medya yıkıldı.

Magazin 03-04-24 07:55

Survivor'dan elenen Aysu Keskin'den ilk paylaşım geldi! Üzücü haberi paylaştı

Survivor All Star'ın son elenen yarışmacısı Aysu Keskin'inden ilk paylaşım geldi. Keskin, döner dönmez aldığı acı bir haberi duyurarak herkesi şaşırttı. Keskin, "Çıkar çıkmaz yine kötü bir haberle hayata döndüm" dedi.

Magazin 30-03-24 18:09

Survivor All Star'da elenen isim kamera görüntüleri ile belirledi! Gözyaşları sel oldu

Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşandı. Bu hafta eleme potasında yer alan Aleyna, Aysu, Berna ve Merve adada kalmak için düelloda bireysel performanslarını sergilediler. Nefes kesen eleme düellosunun ilk turunu Merve ve Berna kazanırken, Aysu ve Aleyna karşılaşmasında kazananı kamera görüntüleri belirledi. İnceleme sonucu adaya veda eden isim belli oldu.

Magazin 29-03-24 07:27

Trabzon’da isale hattındaki göçükte hayatını kaybeden işçilerden İbrahim Keskin son yolculuğuna uğurlandı

Trabzon’un Hayrat ilçesindeki Balaban mahallesinde dün içme suyu isale hattı çalışması sırasında meydana gelen göçükte hayatını kaybeden 3 işçiden biri olan İbrahim Keskin son yolculuğuna uğurlandı.

Yurthaber 28-03-24 13:34

Para sayma görüntüleri soruşturması! Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin de ifade verdi

Siyasetin gündemine bomba gibi düşen para sayma görüntüleri ile ilgili soruşturma devam ediyor. CHP'de para sayma görüntülerine ilişkin soruşturma kapsamında son olarak Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin de ifade verdi

Haber 28-03-24 13:10

Para sayma görüntülerine ilişkin soruşturmada Şişli Belediye Başkanı Keskin ifade verdi

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin soruşturmada, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin'in "şüpheli" sıfatıyla ifadesi alındı.

Yurthaber 28-03-24 12:09

Para sayma görüntülerine ilişkin soruşturmada Şişli ve Maltepe belediye başkanları ifadeye çağrıldı

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin yürütülen soruşturmada, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ve Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "şüpheli" olarak ifadeye çağrıldı.

Yurthaber 26-03-24 11:12

Uzman isimden önemli uyarı! Reflü hastalığı olanlar sahur ve iftarda fazla yemekten kaçınmalı

Reflü sıkıntısı olan bireylerin Ramazan ayında nasıl beslenmesi gerektiğine değinen Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Fuad Jafarov, “Reflü hastalığı olanlar sahur ve iftarda fazla yemekten kaçınmalı ve yemeklerini zamana yayarak yemelidir. Sahur ve iftarda fazla yemek (mideyi tıka basa doldurmak), keskin baharatlar, ekşi ve acı besinler, salçalı ve aşırı yağlı gıdalar tüketmek reflü şikâyetlerini artırır” dedi.

Haber 25-03-24 10:27

Şahane Hayatım'da tansiyon yine artacak! Usta oyuncu kadroda

Oyuncu kadrosunda; Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener,Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade ve Sumru Yavrucuk gibi isimlerin yer aldığı Şahane Hayatım'da tansiyon yine yükselecek. Usta oyuncu Şahane Hayatım ile el sıkıştı.

Magazin 21-03-24 16:50

Gümüşhane-Kürtün yolunda facia sürücünün dikkati sayesinde atlatıldı

Türkiye’nin en tehlikeli karayollarından birisi olarak kabul edilen Gümüşhane-Kürtün-Giresun yolunda keskin virajda hatalı sollama yapan tırı fark eden otomobil sürücüsü aracını son anda yol kenarına çekerek olası facianın önüne geçtiği o anlar araç kamerasına yansıdı.

Yurthaber 21-03-24 15:35

Optik illüzyon: Sadece keskin gözlere sahip kişiler gizli balığı 7 saniye içinde bulabiliyor

Optik illüzyonlar zekanızı test etmenin iyi bir yolu olabilir. Aynı zamanda dikkat seviyenizi de ölçmeye yarayan bu testler eğlenceli vakit geçirmeniz için harika bir seçenek. İddialara göre sadece keskin gözlere sahip kişiler resimdeki gizli balıkları sadece 7 saniye içinde bulmayı başarıyor. Peki, siz gizli balığı kaç saniye içinde bulabildiniz?

Kadin 18-03-24 08:32

Onun yüzünden diskalifiye edilmişti! Sema Aydemir elenen ismi duyunca... Tepkisi gündem oldu

Survivor All Star'ın son bölümünde Berna, Pınar, Gizem ve Aysu arasında eleme düellosu gerçekleşti. Aysu ile sona kalan Pınar ise Survivor'a veda eden isim oldu. Pınar Saka'nın vedası en çok Seda'yı sevindirirken Sema Aydemir'in de sosyal medya paylaşımı gündem oldu.

Magazin 15-03-24 11:40

Survivor All Star'da şaşırtan veda! İddialı isim elendi, sosyal medya yıkıldı

Survivor All Star'da yine eleme heyecanı vardı. Ödül oyununda kıyasıya mücadelenin ardından Pınar Saka, Gizem Memiç, Aysu Keskin ve Berna Canbeldek düelloya çıktı. Düello sonunda bir kişi Survivor hayallerine veda etti.

Magazin 15-03-24 07:32

Kahvesine ilaç attıkları kadına cinsel saldırıda bulunmuşlardı! Sanıklar hakkında karar

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde yalnız yaşayan Hatice Çetinbaş'ın kahvesine uyuşturucu hap koyarak cinsel saldırıda bulundukları, aynı zamanda haptan zehirlenip ölümüne neden oldukları öne sürülen Resül Keski ile Zafer Kara, yerel mahkemenin haklarında verdiği kararın Yargıtay tarafından bozulmasının ardından yeniden yargılandı. Mahkeme daha önce 62 yıl 11 ay hapse çarptırılan Resül Keskin hakkında ceza indirimine gitti.

Haber 13-03-24 19:07

Survivor'ın iddialı ismi Aysu Keskin canlı yayın açtı, sosyal medya yıkıldı! 'Elendi mi?'

Kaosun ve tartışmanın hiç bitmediği Survivor All Star'da yine şaşırtan bir olay yaşandı. Bu defa yarışmanın iddialı isimlerinden biri olan Aysu Keskin hakkında bomba bir iddia gündeme geldi. Bir sosyal medya hesabı Aysu Keskin'in canlı yayın açıp daha sonra kapattığını iddia etti. Bu iddia ile birlikte Aysu hakkında 'elendi mi?' yorumları da yapılmaya başlandı.

Magazin 13-03-24 08:09

AFAD’çı kadınlar görevlerinin başında

Mardin’in Artuklu ilçesinde Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Müdürlüğünde çalışan Jeoloji Mühendisi Sanem Yıldırım ve Yeter Keskin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde de mesailerine devam ediyor.

Yurthaber 08-03-24 15:43