Baba Dizisi Oyunculari Haberleri

Oyuncu Berkay Hardal ve Dilan Telkök oğullarına kavuştu! Bakın ismini ne koydu

Ünlü oyuncu Berkay Hardal ve fenomen Dilan Telkök çiftinin oğulları dünyaya geldi. Anne ve baba olmanın mutluluğunu yaşayan çift, oğulları ile karelerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 2024-09-26 17:43:21

Selçuk Yöntem Tamer Karadağlı'yı hedef aldı! Olay paylaşım: Yazıklar olsun

Çocuklar Duymasın dizisi ile tanınan Tamer Karadağlı, Devlet Tiyatroları (DT) Genel Müdürü olmuştu. Geçtiğimiz günlerde bir oyuncunun iddialarıyla konuşulan Tamer Karadağlı gündemdeyken Selçuk Yöntem'den olay bir paylaşım geldi.

Magazin 2024-09-26 14:39:14

Maçta kendi kalesine gol atan Baba Rahman açıklamalarda bulundu! ''Galatasaray ile Yunanistan'da oynasaydık...

Galatasaray'ın Avrupa Ligi'nde Paok'u 3-1 mağlup ettiği karşılaşmada ilk golü kendi kalesine atan sol bek Baba Rahman, mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

Spor 2024-09-26 01:38:18

Kızılcık Şerbeti'ne 2 yeni isim birden! Ona da partner geliyor

Show Tv'nin sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kızılcık Şerbeti yeni sezona bomba gibi bir giriş yaptı. Yeni bölümleriyle yine çok konuşulan diziye iki yeni ismin daha dahil olacağı ortaya çıktı.

Magazin 2024-09-25 10:06:50

Sonunda beklenen oldu! Bahar ve Evren'in öpüşme sahnesi sosyal medyayı salladı! Bahar dizisi gündemde

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerini paylaştığı sevilen dizi Bahar yeni sezonuyla ekrana yeniden merhaba dedi. Dizinin her sahnesi çok konuşulurken Bahar ve Evren'in öpüşme sahnesi geceye adeta damga vurdu. Dizideki o anlara kısa sürede yorum yağdı.

Magazin 25-09-24 09:16

'Tükendim' deyip Kızılcık Şerbeti'nden ayrılmıştı! Ekrana geri dönüyor! Müjde Uzman'ın partneri de belli oldu! Yakışıklı oyuncuyla...

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nden 'Tükendim' diyerek olaylı bir şekilde ayrılan Müjde Uzman'ın yeni bir dizi ile anlaşma sağladığı ortaya çıkmıştı. Karga Seven Pictures imzalı “Aşk Evlilik Boşanma” dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkacak olan Uzman'ın partneri de belli oldu.

Magazin 25-09-24 08:40

Bahar Süreyya'sı Büşra Pekin değişimiyle yine gündem oldu! Sosyal medyada eski hali hatırlatıldı! 'Doktoruna ödül verilmeli'

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerini paylaştığı Bahar dizisi yeni sezonuyla izleyicisinin karşısına çıktı. Yeni sezonun ilk bölümüyle izleyenlerinden tam almayı başaran diziye Başhekim Süreyya karakteriyle Büşra Pekin dahil oldu. Pekin'in yıllar içerisindeki değişimi yine sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 25-09-24 08:25

'Buralar tarlaydı, 3-5 ev vardı! Geldiğimde...' Ailesine küsüp evi terk etmişti! 47 yıl sonra döndü... Muhtarlığa koştu: Sevinç gözyaşları

Eskişehir’deki baba ocağından 47 yıl önce ayrılan Salih Dindar, hayırsever arkadaşı ve Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Meryem Kuş Açıkgöz sayesinde kardeşine kavuştu. Neredeyse yarım asır sonra ağabeyine gözyaşları içinde sarılan Mehmet Dindar, “Bundan sonra ayrılmak yok, ağabeyimi bırakmam artık” dedi. Salih Dindar ise "47 yıl önce buralar tarlaydı, 3-5 tane ev vardı. Ondan sonra ben yok oldum. Geldiğimde koskocaman mahalle olmuş. Bugün kardeşimle buluştum, gayet mutluyum" ifadelerini kullandı.

Haber 25-09-24 07:50

Cübbeli Ahmet, Yusuf Ziya Gümüşel'e sahip çıktı! 'Büyük bir musibet çöker'

6 yaşındayken evlendirilen H.K.G. davasında mahkeme sözde eş Kadir İstekli'ye toplamda 36 yıl ve baba Yusuf Ziya Gümüşel ise 18 yıl 9 ay hapis cezası vermişti. Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü karara tepki göstererek Yusuf Ziya Gümüşel'e sahip çıktı. Ünlü, Yusuf Ziya Gümüşel'e verilen ceza nedeniyle büyük bir musibetin çökeceğini söyledi.

Haber 24-09-24 19:46

İzlerken kimse fark etmedi! Yalı Çapkını'ndaki çekim hatası ortaya çıktı!

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'i bir araya getiren Yalı Çapkını dizisi 3. sezonun ilk bölümüyle ekranlara geldi. Dizide yapılan bir çekim hatası ise gündem oldu. Yayınlanan sahnede set çalışanı göründü.

Magazin 24-09-24 16:23

Ders çalışmayan çocuğunu acımasızca dövdü! Komşuları telefona sarıldı o anları kaydetti

İstanbul'da kayda alınan görüntüler, izleyenleri şaşkına çevirdi! Bir baba testi kısa sürede çözdüğüne inanmadığı oğlunu öldüresiye dövdü. Komşuların görüntülediği olayda babanın çocuğa vurduğu anlar yer aldı. Ekiplerin müdahalesi sonra mağdur çocuk aileden alınarak yetiştirme yurduna yerleştirildi.

Haber 24-09-24 15:59

Babasını yıkadı, bakireliği olay oldu! Karadut dizisi ilk bölümden gündemde: Çılgın bakire, kız kurusu...

İrem Helvacıoğlu ve Şükrü Özyıldız'ın başrolü paylaştığı ATV'nin yeni sezon dizilerinden biri olan Karadut, yayın hayatına başladı. Pazartesi akşamları seyirciyle buluşacak olan dizinin ilk bölümü sosyal medyada ses getirdi. Ödüllü kişisel gelişim uzmanı olan Zuhal karakterinin babasını yıkaması ve kardeşinin "Çılgın bakire" çıkışı gündem oldu.

Magazin 24-09-24 10:41

Kızıl Goncalar'ın yeni sezonu başlamadan görüntüler sızdı! Peçeli hali sosyal medyayı salladı

Başrollerinde Özgü Namal, Özcan Deniz ve Mert Yazıcıoğlu'nun yer aldığı Kızıl Goncalar dizisi şimdilerde yeni sezonuyla büyük bir heyecanla bekleniyor. 30 Eylül'de yeni bölümüyle ekrana gelecek olan dizi daha başlamadan görüntüleri sızdı. Dizideki Zeynep karakterinin peçeli hali sosyal medyayı salladı.

Magazin 24-09-24 08:34

Türkiye'yi terk edip tır şoförü olmuştu! Tolga Karel 5. kez baba oldu

Yaprak Dökümü dizisinde hayat verdiği Oğuz karakteriyle hafızalara kazınan Tolga Karel yıllar önce Türkiye'yi terk ederek Amerika'ya yerleşti. Oyunculuğu bırakan Karel TIR şoförü oldu. Sarah Scott ile evli olan Karel, 5. kez baba olmanın heyecanını yaşadı.

Magazin 23-09-24 22:18

Su kuyusu için 13 metre aşağı inen baba ve oğulları girdikleri kuyuda zehirlendi

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine bağlı Eşen köyünde evlerinin önünde yaptıkları kuyu çalışmasında kuyuya düşen 3 kişi ağır yaralandı. 13 metre aşağı inen S.Ü., su tahliyesi için kullandıkları su motorundan çıkan gazdan etkilenerek baygınlık geçirdi. Bunu gören baba ve diğer oğlu da mahsur kalan S.Ü'yü kurtarmak için indikleri kuyuda zehirlendiler. Baba ve 2 oğlunun durumu ciddiyetini koruyor.

Haber 23-09-24 22:09

Deha'nın Devran'ı Aras Bulut İynemli dizide Prens'in meşhur repliğini kullandı! Giray Altınok'dan övgü yağdı

Show Tv'nin yeni dizisi Deha'da Devran karakterine rol veren Aras Bulut İynemli dizinin ilk bölümünde Prens dizisinin meşhur bir repliğini kullandı. Prens'in yıldızı Giray Altınok o repliği kullanmak için kendisine ulaşan Aras Bulut İynemli'yi övmelere doyamadı.

Magazin 23-09-24 20:23

6 yaşındaki çocuğa istismar davasında karar açıklandı! Yusuf Ziya Gümüşel'e 18 yıl hapis cezası

İstanbul'da küçük yaştaki kız çocuğunun cinsel istismara uğradığı iddialarına ilişkin 3 sanığın yargılandığı davada istinafın bozma kararının ardından yeniden karar verildi. Türkiye'nin günlerce konuştuğu 6 yaşındaki çocuğa istismar davasında baba Yusuf Ziya Gümüşel 18 yıl 9 ay, istismarcı 'eş' Kadir İstekli 36 yıl hapse mahkum edildi. Mahkeme heyeti, firari sanık Fatıma Gümüşel'in dosyasını ayırıp, hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkardı.

Haber 23-09-24 12:22

Babası kim? Demet Evgar'lı Bahar dizisine yeni bir bebek geliyor!

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın yer aldığı Bahar dizisinin heyecanla beklenen yeni sezonunda ön izleme yayınlandı. Yayınlanan sahnede Timur ve Bahar, oğulları Uras'ın baba olacağı öğrenildi. Dede olmayı kabul etmeyen Timur ise güldürdü.

Magazin 23-09-24 11:19

Deha 1. bölüm gündemde! Deha'nın Devran’ı Aras Bulut İynemli ilk bölümde Arda Güler jestiyle mest etti

Deha dizisi ilk bölümden sosyal medyayı salladı. Aras Bulut İynemli'nin Devran olarak ekranlara döndüğü Deha'nın her sahnesi sosyal medyada çok konuşulanlar arasına girdi. Deha'nın Devran’ı Aras Bulut İynemli ilk bölümde Arda Güler jestiyle de mest etti.

Magazin 23-09-24 09:34

Kütahya'da su birikintisine düşen kızını kurtarmaya çalışan baba boğuldu

Kütahya'da, fotoğraf çekerken su birikintisine düşen kızını kurtarmaya çalışan baba boğuldu.

Yurthaber 23-09-24 08:23

Hatay'da 4 kardeş ve baba gölette boğuldu

Hatay’da 4 kardeş ve babanın göletten cansız bedenleri çıkarıldı. Yabancı uyruklu olduğu öğrenilen baba ve çocukların kimlik tespiti çalışmaları sürüyor.

Haber 22-09-24 22:01

Erzurum'da üniversite kaydı kabusa dönüştü! Anne ve baba öldü, sadece genç kız kurtuldu

Erzurum'da bir araç, sulama kanalına uçup ters döndü. Olayda araçta bulunan anne ve baba hayatını kaybetti. Kendi imkanlarıyla yüzerek kurtulan genç kız ise olay yerine 1 km uzaklıkta bulundu. Zonguldak'ta yaşayan ailenin üniversite kazanan kızlarının kaydını yaptırmak için yola çıktıkları öğrenildi.

Haber 22-09-24 21:03

İstanbul Şişli'de pompalı tüfekli saldırı! 3 kişi yaralandı

İstanbul’da henüz nedeni belirlenemeyen iki grup arasından çıkan tartışmada silah ve pompalı tüfekler konuştu. Olayın büyümesiyle caddede panik anları yaşanırken, kavgaya karışan baba, oğul ve bir kişinin daha yaralandığı öğrenildi.

Haber 22-09-24 18:36

Afra Saraçoğlu, Yalı Çapkını'ndan bölüm başına 1 milyon TL kazanıyor! Dev bir anlaşma daha

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği 'Seyran' karakteri ile adından sıkça söz ettiğimiz Afra Saraçoğlu son dönemde kazancıyla gündemde. Dizinin yeni sezonunda bölüm başına 1 milyon TL'ye anlaşma sağladığı iddia edilen Saraçoğlu'nun bir reklam anlaşması için istediği rakam dudak uçuklattı.

Magazin 22-09-24 06:59

12 yeni oyuncu katıldı! Kuruluş Osman 6. sezon tarihi belli oldu

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman 6. sezon tarihi merak ediliyor. Oyuncuları arasında Burak Özçivit, Özge Törer, Emre Bey, Çağrı Şensoy ve Yiğit Uçan gibi ünlü oyuncuların yer aldığı diziye 12 yeni isim daha dahil oldu. Kuruluş Osman'ın merakla beklenen 6. sezon tarihi belli oldu. İşte detaylar...

Magazin 21-09-24 18:52

Güldür Güldür'ün yıldızı Giray Altınok baba oldu! Oğlunun ismini bakın ne koydu

"Güldür Güldür" ile tanındıktan sonra "Prens" dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan ünlü oyuncu Giray Altınok baba oldu. Güzel haberi, ünlü oyuncu sosyal medya hesabından duyurdu. Giray Altınok oğlunun ismini bakın ne koydu.

Magazin 21-09-24 13:00

Hayranları heyecanla bekliyordu! Squid Game 2'nin fragmanı geldi... Yayın tarihi de belli oldu

Netflix'in merakla beklenen dizisi Squid Game'in ikinci sezonu için geri sayım başladı. Popüler dizinin 2. sezonu için 26 Aralık olarak yayın tarihi verildi. Dizinin hayranları büyük bir heyecanla yeni sezonu beklerken Netflix'in resmi X hesabından dizinin yeni fragmanı paylaşıldı.

Trend 20-09-24 11:48

Orijinal hikaye sanılmıştı! Yeni dizi Leyla'nın uyarlama olduğu ortaya çıktı!

Alperen Duymaz ve Cemre Baysel'in başrolü paylaştığı Leyla dizisi etkileyici hikayesiyle seyircileri ekran başına kilitlemişti. Senaryosuyla gündem olan dizinin aslında Brezilya dizisinden uyarlama olduğu ortaya çıktı.

Magazin 20-09-24 11:33

Kızılcık Şerbeti'nin Rüzgar'ı o dizide baba oldu! Oğluyla yaş farkı tepki çekti! Kim seçti bunları?

Alperen Duymaz ve Cemre Baysel'in başrol olduğu NOW TV'nin yeni dizisi Leyla'da Yiğit Kirazcı ve Alperen Duymaz'ın baba oğul olması gündem oldu. Aralarındaki yaş farkı az olan iki oyuncunun bu karakterler için seçilmesi eleştirildi.

Magazin 20-09-24 10:55

Merve Boluğur sarışın oldu ama kimse beğenmedi! 'Gerçek olmadığını söyle'

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Acemi Cadı dizisi ile adını geniş kitlelere duyuran Merve Boluğur, uzun süredir ekranlarda görünmüyor. Son dönemde özel hayatı ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Boluğur şimdi de sarışın olduğu bir karesini paylaştı. Ünlü ismin son pozu sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 20-09-24 09:41

Kızının her dışarı çıktığında endişelendiği dile getiren baba başına güvenlik kamerası yerleştirdi.... Onu daha yakından izliyorum

Pakistanlı bir baba kızının her dışarı çıktığında onun güvenliğinden endişe ettiğini dile getirerek başına güvenlik kamerası yerleştirdi. İsmi açıklanmayan kız babasının isteği üzerine dışarı çıkarken başörtüsünün üzerine bir de güvenlik kamerası takıyor.

Trend 20-09-24 09:06

Gupse Özay, Kerem Bürsin ve Öykü Karayel'li Platonik Aşk dizisi başlamadan kriz çıktı! Bazı sahneler istenmedi

Gupse Özay’ın senaryosunu kaleme alıp başrolünü oynayacağı “Platonik Aşk” dizisinin okuma provaları başladı. Kerem Bürsin ve Öykü Karayel'in de kadrosunda yer aldığı dizi henüz başlamadan kriz çıktı. Dijital komedi dizisindeki bazı sahneler istenmedi.

Magazin 19-09-24 13:30

Deha'nın İmre'si Melis Sezen saçlarını boyatıp imaj değiştirdi |İlginç yorum: Aras partner olmalı

Ay Yapım imzalı ‘Deha’ dizisi daha başlamadan çok konuşulmuştu. Kadrosu, hikâyesi ve tanıtımıyla merak uyandıran dizinin başrolünde Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez yer alıyor. Devrim Özkan'ın son anda kadrodan çıktığı dizide Melis Sezen İmre rolünde. İmaj değiştiren oyuncuya gelen bazı yorumlar dikkat çekti.

Magazin 19-09-24 10:35

İlk açtığında gözlerine inanamadı! 'İnsan bakmaya kıyamıyordu' Birkaç gün sonra tekrar değişti

Kars'ta baba mesleği olan arıcılığı sürdüren Aliyar Çelebiler, kovanlardan birini açıp yeşil renkteki balı görünce şaşırdı. Çelebiler, "Kovanı ilk açtığımda renk tamamen yeşildi, sonradan ağır ağır sarıya dönmeye başladı. İlk gördüğümde öyle güzel bir yeşil renk vardı ki insan bakmaya kıyamıyordu. Kovanların yanında deve dikeni diye adlandırılan bitkinin bol olduğu zaman bal yeşil oluyormuş. Yağmur da çok yağınca peteklerdeki bal yeşillenmiş" dedi.

Haber 18-09-24 10:28

Narin ve Sıla'nın acısı henüz dinmedi! Kızılcık Şerbeti'ndeki bu sahne sosyal medyayı ayağa kaldırdı! 'Bu kadarı artık çok fazla'

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti yeni sezona bomba gibi bir giriş yaptı. Yeni sezonun ilk bölümü ilgiyle izlenirken yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Dizide hayatını kaybeden Alev karakterinin bebeğine bakıcının uyku ilacı verdiği sahne sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Magazin 17-09-24 15:39

Söylemezsem Olmaz'la gündemdeydi! Arto Dalga'nın acı günü! Miami'den apar topar döndü

Son olarak Söylemezsem Olmaz programında yaptığı yorumlarla adından söz ettiren Arto Dalga baba acısıyla sarsıldı. Ünlü isim, acı haberi "Nurlar içinde yat" sözleriyle duyurdu.

Magazin 17-09-24 14:53

Şükrü Özyıldız yeni dizisinde baba oldu! Oğluyla yaş farkı gündemde! Bunlar nasıl baba-oğul...

İrem Helvacıoğlu ve Şükrü Özyıldız'ın başrolü paylaştığı ATV'nin Karadut isimli dizisinde Şükrü Özyıldız ve Burak Dadak'ın baba-oğul olması sosyal medyada gündem oldu. Kullanıcılar bu seçimin yanlış olduğunu belirtti.

Magazin 17-09-24 10:21

Çağatay Ulusoy'dan rekor anlaşma! Bölüm başı ücreti dudak uçuklattı Dev anlaşma

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy kendi rekorunu kırarak bölüm başı en yüksek ücret alan oyuncu oldu. Ulusoy, son olarak Gaddar dizisi için 2 milyona TL'ye anlaşmıştı. Ünlü isim bu kez Eşref Rüya dizisi için rekor anlaşmaya imza attı.

Magazin 16-09-24 23:50

Kavak Yelleri'nin Deniz'i ve Efe'si yıllar sonra ilk kez bir araya geldi! Unutulmaz ikilinin saçlarına aklar düştü

Bir dönemin efsane dizisi Kavak Yelleri oyuncularının değişimi merak ediliyor. Dizide Deniz rolüne hayat veren İbrahim Kendirci ve Efe rolüne hayat veren Dağhan Külegeç 13 yıl sonra ilk kez bir araya geldi. Saçlarına aklar düştüğü görülen ikilinin yıllar içerisindeki değişimi gündem oldu.

Magazin 16-09-24 21:27

Fransız yıldız Vincent Cassel dördüncü kez baba oluyor! Kendinden 30 yaş küçük sevgilisi hamile

Fransız sinemasının önemli aktörlerinden Vincent Cassel dördüncü kez baba olacak. 57 yaşıncaki aktörün 27 yaşındaki model sevgilisi Narah Baptista hamile olduğunu açıkladı.

Magazin 16-09-24 18:50

Emmy Ödülleri'nde Shogun şov yaptı! En İyi Drama, En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Kadın Oyuncu...

Televizyon dünyasının Oscar'ları olarak kabul edilen 76. Emmy Ödülleri'nde kazananlar belli oldu. Shogun dizisi, En İyi Drama, En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Kadın Oyuncu dahil olmak üzere 18 Emmy ödülü kazandı. The Bear, Hacks gibi yapımlar da gecede bolca ödül aldı.

Magazin 16-09-24 09:40

İstanbul'da dehşete düşüren olay! Baba anneyi öldürdü, oğlu babayı ağır yaraladı

İstanbul'da yabancı uyruklu bir adam, tartıştığı eşini bıçaklayarak öldürdü. Olaya müdahale eden oğlu, babasını ağır yaraladı. Suriyeli çocuk ise polis tarafından gözaltına alındı.

Haber 15-09-24 16:18

Tüm zamanların en iyi 10 dizisi! Breaking Bad, Game of Thrones ve dahası...

Dünya’da ve Türkiye’de son dönemlerin en çok izlenen en iyi dizileri yer aldı. Tüm zamanların en iyi dizileri arasından adından en çok söz ettiren ve hayranlarının çıkacağı günü iple çektiği ‘Game of Thrones’ dizisi de ikinci sırada yer aldı.

Magazin 15-09-24 15:22

Robert De Niro Mezar taşıma bunu yazdıracağım diyerek açıkladı

Geçen yıl yedinci kızına baba olmasıyla oldukça adından söz ettiren 81 yaşındaki Oscar ödüllü Hollywood yıldızı Robert De Niro, katıldığı bir programda mezar taşına ne yazdıracağını açıkladı.

Magazin 15-09-24 11:30

Güzel Aşklar Diyarı’nın tanıtımı sosyal medyayı salladı! Söğüdün yaprağı narindir narin... Tüylerim diken diken oldu

Kanal D’nin yeni dizisi Güzel Aşklar Diyarı tanıtımıyla adından söz ettirdi. Özgü Kaya’nın kanlı gelinliğiyle ağladığı sahne, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Kıraç’ın yorumladığı “Söğüdün yaprağı narindir, narin” dizeleriyle başlayan ‘Zeynebim’ türküsü, izleyen herkesi duygulandırdı.

Magazin 15-09-24 11:12

İlk ve Son dizisinin 2. sezonu geliyor! Başrollerini Hazal Subaşı ve Ulaş Tuna Astepe üstleniyor... Yeni afişi paylaşıldı

Blu Tv'nin sevilen yapımlarından "İlk ve Son" dizisi ikinci sezonuyla seyircisiyle buluşmak için hazırlanıyor. İkinci sezonda Hazal Subaşı Nilüfer ve Ulaş Tuna Astepe'nin Cihan karakteriyle seyircinin karşısına çıkacak dizi büyük bir heyecanla bekleniyor. Hazal Subaşı ve Ulaş Tuna Astepe’nin başrolleri paylaştığı dizinin yeni sezonundan bir afiş yayınlandı.

Trend 14-09-24 15:42

Kızılcık Şerbeti'nin Giray'ı Kaan Taşaner önce afişte olmayışına isyan etti sonra hesabını kapattı!

Show TV'nin rekortmen dizisi Kızılcık Şerbeti 3. sezona bomba gibi başladı. Oyuncuları arasında Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu ve Doğukan Güngör gibi isimlerin olduğu diziye Şebnem Bozoklu, Şebnem Dönmez ve Fırat Çelik dahil oldu. Dizide Giray rolüne hayat veren Kaan Taşaner yeni sezon afişinde olmayışına isyan ettikten sonra hesabını kapattı.

Magazin 14-09-24 11:51

Fulya Öztürk denedi ama araya giremedi! Narin'in babası Arif Doğan canlı yayında Ferit Demir'i hedef gösterdi! Gazetecilerden mesaj yağdı

Narin soruşturmasında sır perdesi aralanmaya başlamışken soruşturma dışı gelişmeler de yaşanmaya başladı. Gözaltına alınıp serbest bırakıldıktan sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan baba Arif Güran CNN Türk canlı yayınında, Halk TV muhabiri Ferit Demir'i hedef aldı. Demir daha önce tehdit edildiğini söylemişti. Baba bu iddiaları yalanlasa da gazetecilerden Demir'e destek mesajları yağdı.

Haber 14-09-24 09:44

Arif Güran'dan kızı Narin'in öldürülmesiyle ilgili yeni açıklama! 'Nevzat katildir, yanıma gelip bana...'

Diyarbakır'da Narin Güran'ın cansız bedeninin bulunmasıyla ilgili soruşturma devam ediyor. Soruşturmada serbest kalan baba Arif Güran'dan yeni bir açıklama geldi. Güran, "Nevzat Bahtiyar'ın katilden hiçbir farkı yoktur. İtirafçı değil bu insan katildir. Nevzat benim yanımda eli titremiyor 'Bana sabırlı ol' diyordu" diye konuştu.

Haber 13-09-24 21:48