Baba Dizisi Son Bolum Haberleri

Son dakika | Türkiye'de yayınlanmayacak! Tartışmaların odağındaki Famagusta dizisi için karar alındı

Son dakika haberi: Tartışmalara neden olan 'Famagusta' dizisi hakkında yeni bir karar alındı. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin dizinin Türkiye'de yayınlanmayacağını duyurdu. Şahin kararı "Söz konusu yapım, sadece daha önce yayınlandığı ülkede (Yunanistan) Netflix kataloğuna girecek, Türkiye’de veya herhangi bir ülke kataloğunda yer almayacaktır" sözleriyle açıkladı.

Haber 2024-09-06 16:37:49

2200 dolar maaşları var eleman bulunamıyor! Günde 500 telefon geliyor: Ayrılmak isteyene motivasyon için 1000 dolar zam

Çocuk bakımı son yıllarda çalışan anne-baba için en büyük sorun oldu. Fiyatlar katlanarak devam etmesine rağmen iyi bakıcı bulmak zorlaştı. Filipinli bakıcılara ise rağbet büyük. Maaşları 1200 dolar ila 2200 dolar arasında değişiyor. Bazı işten ayrılmak isteyenlere sırf gitmesin diye 1000 dolar bile zam yapılabiliyor. Üstelik yeme içme her şey de aileye ait...

Finans 2024-09-02 10:03:04

Boşanan çiftin çocuğu için kritik 'soyadı' kararı: Babanın itirazına son noktayı Yargıtay koydu

Ebeveynleri boşandıktan sonra annesiyle kalan çocuk, soyadı annesininkiyle farklı diye okulda akran zorbalığına maruz kaldı. Annesi mahkemeye başvurup çocuğuna kendi soyadının verilmesini istedi. Baba itiraz etti. Dava Yargıtay'a kadar taşındı. Yüksek mahkeme son noktayı koydu, kritik bir karar çıktı.

Haber 2024-09-02 09:00:39

Aslıhan Malbora Venedik'ten peş peşe paylaştı! Festival tarzı beğenilmedi

Son olarak başrolünü Akın Akınözü ile paylaştığı Yaban Çiçekleri dizisi ile ekranlarda boy gösteren Aslıhan Malbora dizisinin apar topar final yapmasıyla birlikte bir süre ortalarda görünmedi. Şimdilerde 81'inci Venedik Film Festivali'ne giden ünlü isim festivalden karelerini peş peşe paylaştı. Malbora tarzına yorum yağdı.

Magazin 2024-08-31 14:31:25

Saçlarını kestirdiği sanılmıştı! Afra Saraçoğlu'nun son hali gündemde

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği 'Seyran' karakteri ile adını geniş kitlelere duyuran Afra Saraçoğlu son haliyle sosyal medyayı salladı. Setten bir kare paylaşan ünlü ismin kısa saçları dikkatlerden kaçmadı. Saraçoğlu'nun saçlarını kestirip kestirmediği merak edilirken gerçek bakın ne çıktı.

Magazin 31-08-24 08:00

Merve Boluğur türbeye gidip başını örttü... O karesi gündem oldu! Görenler aynı şeyi söyledi

Bir dönemin büyük ilgiyle izlenen dizisi Acemi Cadı ile şöhreti yaklayan Merve Boluğur, uzun süredir ekranlarda görünmüyor. Son dönemde özel hayatı ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Boluğur şimdi de son paylaşımıyla dikkat çekti. Türbeye gidip başını örten ünlü ismin o karesi kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Boluğur'u gören herkes aynı şeyi söyledi...

Magazin 28-08-24 17:00

Hamile olduğunu açıklamıştı! Zeynep Tuğçe Bayat bakın ne aşerdi! 'Bulan yollasın'

2020 yılından bu yana mutlu bir evlilikleri olan Zeynep Tuğçe Bayat ile Cansel Elçin'den geçtiğimiz günlerde bebek müjdesi gelmişti. İlk kez anne baba olmanın heyecanını yaşayan ünlü çiftten Zeynep Tuğçe Bayat son paylaşımlarıyla dikkat çekti. Zeynep Tuğçe Bayat 'Bulan yollasın' diyerek aşerdiği meyvayı duyurdu.

Magazin 27-08-24 10:39

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin'den günlerdir haber alınamıyor! Son görüntüleri ortaya çıktı

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos’ta gittiği Kuran kursundan çıktıktan sonra kaybolan 8 yaşındaki Narin’i arama çalışmaları 4’üncü gününde devam ediyor. Baba Arif ve anne Yüksel Güran, kızlarından gelecek müjdeli haberi bekliyor. Narin'in kaybolmadan kısa süre güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri de ortaya çıktı.

Haber 24-08-24 19:41

Uzun zamandır ekranlarda yoktu! Helin Kandemir o diziye dahil oldu

Son olarak televizyon ekranlarında Duy Beni dizisi ile boy gösteren Helin Kandemir dijital platformda yayınlanan Aşk-Memnu uyarlaması "Bihter" filminde hayat verdiği Nihal karakteriyle adından söz ettirmişti. Mesleğe çocuk oyuncu olarak başlayan Kandemir'in yeni adresi belli oldu.

Magazin 24-08-24 12:23

Reklam için para değil 5 bin öğrenciye burs istediği söylenmişti! Nejat İşler'den açıklama gecikmedi! Konuşması dikkat çekti

Son olarak Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerini paylaştığı Aile dizisi ile ekranlarda yer alan Nejat İşler'in son olarak bir banka reklamından teklif aldığı ancak ünlü ismin para yerine 5 bin öğrenciye burs istediği söylenmişti. Nejat İşler bu iddialara yanıt verdi. Ünlü ismin açıklama yaparken ki konuşması dikkat çekti.

Magazin 24-08-24 10:15

Baba Vanga'nın 2025 kehanetleri endişe yarattı! Karamsarlık sosyal medyayı etkisi altına aldı: Daha fazla felaket

Hayatının çoğunu Kozhuh dağlarındaki Rupite bölgesinde geçiren dünyaca ünlü kahin Baba Vanga'nın 2025 kehanetleri sosyal medyada gündem yarattı. Her yılın bitişine doğru kehanetleri ön plana çıkan mistik isim bu kez 2025 yılı için son derece karamsar bir tablo çizince sosyal medya kullanıcıları duruma adeta isyan etti.

Trend 20-08-24 09:01

Yalı Çapkını'nın güzeli Afra Saraçoğlu plajda görüntülendi! 'Ayrılık yaramadı'

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği 'Seyran' karakteri ile adını geniş kitlelere duyuran Afra Saraçoğlu son dönemde dizideki rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile yaşadığı bir dargın bir barışık ilişkisi ile gündemde. Son olarak ayrıldıkları söylenen çiftin yeniden bir arada görülmesi beklenirken Afra Saraçoğlu arkadaşlarıyla tatile çıktı. Plajda görüntülenen ünlü ismin mutsuz hali dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 18-08-24 08:33

Modaya uydu başını örttü! Nesrin Cavadzade tarzıyla dillere düştü

Son olarak Hilal Altınbilek ve Onur Tuna'nın başrollerini paylaştığı Şahane Hayatım dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkan Nesrin Cavadzade dizisinin final yapmasının ardından soluğu tatilde almıştı. Tatilden dönen ünlü oyuncu Tersane İstanbul'daki bir etkinliğe katıldı. Modaya uyup başını örten ünlü ismin tarzı eleştiri yağmuruna tutuldu.

Magazin 18-08-24 07:53

Friends'in yıldızı Matthew Perry jakuzide ölü bulunmuştu! Son sözleri ve isteği ortaya çıktı

Ünlü TV dizisi Friends oyuncularından Matthew Perry'nin ölümüyle ilgili ABD'de yürütülen soruşturma, geniş bir ketamin ticareti ağını ortaya çıkarmıştı. Yeni ortaya çıkan belgelerde ünlü oyuncunun ölmeden önceki son sözleri de yer aldı.

Magazin 17-08-24 14:23

İbrahim Çelikkol'a bomba partner! Güzel oyuncuyla başrolü paylaşacak

Son olarak Birce Akalay ile başrolünü paylaştığı Netflix dizisi Kuş Uçuşu ile izleyicisinin karşısına çıkan İbrahim Çelikkol şimdilerde yeni projesi için hazırlıklarını sürdürüyor. Çelikkol şimdi de Netflix için çekilecek olan “Ayrılık Da Sevdaya Dahil” dizisi ile anlaştı. Çelikkol'un partneri de belli oldu.

Magazin 15-08-24 08:35

Yeni projesi için imaj değiştirdi! Deniz Baysal yeni haliyle çok beğenildi

Son olarak Devrim Özkan ve Erkan Kolçak Köstendil ile başrolünü paylaştığın Ne Gemiler Yaktım dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Deniz Baysal şimdilerde yeni projesiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Çağlar Ertuğrul'la üçüncü kez partner olmaya hazırlanan Baysal, dizisi için imaj değişikliğine gitti. Ünlü ismin yeni hali takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 14-08-24 10:12

İrem Helvacıoğlu'na bomba partner! Yakışıklı oyuncuyla başrolü paylaşacak

Son olarak Yürek Çıkmazı dizisinde hayat verdiği 'Zeynep' karakteri ile izleyicisinin karşısına çıkan İrem Helvacıoğlu şimdilerde yeni projesi için hazırlıklarını sürdürüyor. Av’nin merakla beklenen yeni sezon dizisi için anlaşma sağlayan Helvacıoğlu'nun partneri de belli oldu.

Magazin 13-08-24 15:44

Nilperi Şahinkaya saçlarını kısacık kestirip boyattı! Son hali çok beğenildi

Son olarak başrollerini Alp Navruz ve Sinem Ünsal ile paylaştığı Senden Önce dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkan Nilperi Şahinkaya şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim şimdi de imaj değişikliğiyle gündemde. Nilperi Şahinkaya saçlarını kısacık kestirip boyattı. Şahinkaya'nın yeni görüntüsü çok beğenildi.

Magazin 13-08-24 07:58

Aldığı kilolarla gündemdeydi... Kıvanç Tatlıtuğ bu defa yapımcı oldu

Son olarak Serenay Sarıkaya ile başrolünü paylaştığı Aile dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkan Kıvanç Tatlıtuğ şimdilerde eşi Başak Dizer ve oğlu Kurt Efe ile tatilin tadını çıkarıyor. Tatilde aldığı kilolar ile dikkat çeken ünlü isim şimdi de yapımcılığa soyundu.

Magazin 10-08-24 12:06

Son dizisi apar topar final yapmıştı! Burcu Özberk ekranlara geri dönüyor

Son olarak Şükrü Özyıldız ile başrolünü paylaştığı Ruhun Duymaz dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkan Burcu Özberk'in bu projesi reytinglere yenik düşmüş ve dizi apar topar final yapmıştı. Güzel oyuncunun yeni projesi belli oldu.

Magazin 10-08-24 07:53

Afra Saraçoğlu tatil pozlarını peş peşe paylaştı! Ünlü isimden tepki gecikmedi

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği 'Seyran' karakteri ile adını geniş kitlelere duyuran Afra Saraçoğlu son dönemde dizideki rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile yaşadığı bir dargın bir barışık ilişkisi ile gündemde. Son olarak ayrıldıkları söylenen ünlü çiftten Saraçoğlu soluğu Avusturya'da aldı. Ünlü ismin tatil pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 09-08-24 09:17

Şahane Hayatım'ın yıldızı Nesrin Cavadzade sevgili kriteri ile dillere düştü! Duyanlar şaştı kaldı

Son olarak Hilal Altınbilek ve Onur Tuna'nın başrollerini paylaştığı Şahane Hayatım dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkan Nesrin Cavadzade dizisinin final yapmasının ardından soluğu tatilde almıştı. Tatilden dönen ünlü oyuncu verdiği bir röportaj ile gündem oldu. Güzel oyuncunun sevgili kriteri dillere düştü.

Magazin 08-08-24 09:27

Esra Bilgiç'e bomba partner! Yakışıklı oyuncuyla...

Son dönemde projeden projeye koşan Esra Bilgiç yeni sezonda Tay Yapım’ın Kanal D için çekeceği “Alboraların Sert Kışı” dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Bilgiç'in imza aşamasında olduğu dizi için erkek başrol arayışı da neredeyse son buldu. Kulis dedikodularına göre Bilgiç'in partneri belli oldu.

Magazin 08-08-24 08:56

İbrahim Çelikkol’a bomba partner! Güzel oyuncuyla başrolü paylaşacak

Son olarak Çağatay Ulusoy'un başrolünde yer aldığı Gaddar dizisine konuk oyuncu olarak katılan İbrahim Çelikkol şimdilerde Netflix'te yayınlanacak olan “Ayrılık Da Sevdaya Dahil” dizisi için hazırlıklarını sürdürüyor. Çelikkol'un partneri de sonunda belli oldu.

Magazin 06-08-24 09:52

Bodrum'daki fahiş fiyatlar ona da soruldu! Yasemin Özilhan verdiği yanıtla sosyal medyanın diline düştü

Bir dönemin efsane dizisi Doktorlar'da hayat verdiği Ela karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Yasemin Özilhan son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Yıllar içindeki değişimiyle de çok konuşan Özilhan bu defa Bodrum açıklamasıyla çok konuşuldu.

Magazin 03-08-24 15:48

Herkes onu merak etmişti... Kızılcık Şerbeti'ndeki gizemli kadın bakın kimmiş!

Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Doğukan Güngör ve Barış Kılıç gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi sezon finali bölümüyle uzun süre gündemde kalmıştı. Yeni sezonu büyük bir heyecanla beklenen dizinin kadrosuna yeni isimlerde eklenmeye başlandı. Kızılcık Şerbeti'nin son bölümündeki gizemli kadın da sonunda belli oldu.

Magazin 03-08-24 11:35

Ağabeyi, kız arkadaşının ağabeyleri tarafından katledildi! Görüntüler kan dondurdu: Ayrılmak istediğimde kız kendine zarar veriyordu

Gaziantep'te akılalmaz olay cinayetle son buldu! Kızıyla görüşmesini istemediği genci uyaran bir baba önce uyardığı kişiye ailesini çağırmasını söyledi ardından da gencin ağabeyini öldürdü. Kan donduran cinayetin görüntüleri ise izleyenleri dehşete düşürdü.

Haber 03-08-24 10:35

Mardin dizisi için Esra Bilgiç'e teklif gitti! Projeyi çok beğendi ama...

Son dönemde projeden projeye koşan Esra Bilgiç'e yeni bir dizi teklifi daha gitti. Güzel oyuncunun Kerem Çatay ile Lale Eren’in kurduğu Tay Yapım’ın çekeceği “Albora’nın Sert Kışında” dizisiyle görüştüğü öğrenildi. Bilgiç, projeyi çok beğendi ama henüz anlaşma sağlanmadı.

Magazin 03-08-24 10:01

Cennet Mahallesi’nin Ayşe’si Belemir Temizsoy son haliyle şaşırttı! Mesleğini değişti

Bir dönemin fenomen dizisi Cennet Mahallesi'nin Ayşe'si Belemir Temizsoy artık bambaşka biri... Mert Can ile evlenen güzel isim ekranlardan uzakta bambaşka bir hayat yaşıyor.

Magazin 31-07-24 15:10

Devrim Özkan'sız Deha sete çıktı! Aras Bulut İynemli'den paylaşım gecikmedi

Son olarak Devrim Özkan'ın kadrodan çıkarılmasıyla gündeme gelen Deha dizisi sonunda sete çıktı. Dizinin erkek başrolü Aras Bulut İynemli setten paylaşım yaptı.

Magazin 31-07-24 08:41

Tolga Sarıtaş'ın yeni adresi belli oldu! Fenomen dizi ile anlaştı

Öyle Bir Geçer Zaman ki, Güneşin Kızları ve Kayıp Şehir gibi yapımlarda yer alan Tolga Sarıtaş uzun zamandır ortalarda yoktu. Son olarak Baba dizisinde hayat verdiği 'Kadir Saruhanlı' karakteri ile adından söz ettiren ünlü oyuncunun yeni adresi belli oldu. Tolga Sarıtaş fenomen dizi ile anlaştı.

Magazin 31-07-24 08:17

110 kilodan 50 kiloya düşmüştü! 50. yaşını kutlayan Yeşim Ceren Bozoğlu'nun son hali

Yalan dizisi ile ekrana dönen Yeşim Ceren Bozoğlu 50. yaşını arkadaşlarıyla kutladı. Verdiği kilolar ile adeta iğne ipliğe dönen güzel oyuncuyu görenler "Yıllara meydan okuyor" dedi.

Magazin 30-07-24 09:42

Kıvanç Tatlıtuğ Bodrum'da görüldü! Aldığı kilolar dikkat çekti

Son olarak Serenay Sarıkaya ile başrolünü paylaştığı Aile dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkan Kıvanç Tatlıtuğ şimdilerde ailesiyle birlikte Bodrum'da denizin ve güneşin tadını çıkarıyor. Sezonun yorgunluğunu atan Kıvanç Tatlıtuğ Yalıkavak'taki bir spor salonundan çıkarken görüntülendi. Ünlü ismin aldığı kilolar dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 25-07-24 11:38

Çağatay Ulusoy'un bölüm başı 2 milyon TL kazandığı söylenmişti! Sümeyye Aydoğan kendini tutamadı

Çağatay Ulusoy ile Sümeyye Aydoğan'ın başrollerini paylaştığı Gaddar dizisi 20. bölümle beklenmedik bir şekilde final yaptı. Dizinin bitmesinin sebebi olarak da Çağatay Ulusoy'un bölüm başı 2 milyon TL kazandığı ve bu rakamın ödenmekte zorlanıldığı iddia edildi. Sümeyye Aydoğan bu iddialara son noktayı koydu.

Magazin 24-07-24 10:33

Cinsiyet değişimiyle çok konuşmuştu! Ses inceltme ameliyatı olan Meli Bendeli'nin son pozları gündemde

Bir dönem ekranların popüler dizisi Çukur'da ‘Timsah Celil’ karakterini canlandıran, ardından Cam Tavanlar dizisiyle izleyenlerin karşısına çıkan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz cinsiyet değişimiyle çok konuşulmuştu. Ses inceltme ameliyatı geçiren başarılı oyuncu son pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 22-07-24 11:58

Birbirlerine demedikleri kalmamıştı! Ahmet Tatlıses babası İbrahim Tatlıses'in konserinde... Barışma sebebi ortaya çıktı

Son olarak Dilan Çıtak'ın paylaşımıyla gündeme gelen İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlıses ile de arası açıktı. Ahmet Tatlıses babasının Harbiye konserine gelerek herkesi şaşırttı. Baba oğlun barışma sebebi de ortaya çıktı.

Magazin 12-07-24 09:10

Kızıl Goncalar'ın Meryem'i Özgü Namal imaj değiştirdi! Görenler çok şaşırdı! 'Tanıyamadım'

Özcan Deniz ile başrolünü paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi ile ekranlarda fırtınalar estiren Özgü Namal şimdilerde yeni projesi için hazırlıklarını sürdürüyor. Özgü Namal, yeni film projesi için imaj değiştirdi. Ünlü ismin son halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 11-07-24 14:35

Kurtlar Vadisi'nin Ömer Babası Emin Olcay yıllar sonra ortaya çıktı! Son haliyle gündem oldu! 'Seneler acımasız'

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran başrollerinde Necati Şaşmaz, Özgü Namal ve Oktay Kaynarca'nın yer aldığı Kurtlar Vadisi dizisindeki oyuncuların son halleri zaman zaman sosyal medyada gündem oluyor. Bu isimlerden biri de dizide Ömer Baba karakterine hayat veren Emin Olcay oldu. Usta oyuncu yıllar sonra ortaya çıktı. Olcay'ın son görüntüsü yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 10-07-24 11:30

4 oyuncu birden ayrılmıştı! Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu diziye veda mı ediyor? İddialara nokta koydu

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti sezon finali ile çok konuşulmuştu. Dizide yaşanan ayrılıklar ise herkesi şaşırtmıştı. Kızılcık Şerbeti'nde Selin Türkmen, Serkan Tınmaz, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı'nın hayat verdiği karakterlerin vedasının ardından Sıla Türkoğlu'nun da diziden ayrılacağı iddia edildi. Ünlü oyuncu iddialara son noktayı koydu.

Magazin 10-07-24 10:02

Yalı Çapkını'nın güzeli Afra Saraçoğlu o yorumlara daha fazla dayanamadı! Savcılığa koştu

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği 'Seyran' karakteri ile adını geniş kitlelere duyuran Afra Saraçoğlu son dönemde kendisine yapılan çirkin yorumlara daha fazla dayanamadı. Ünlü oyuncunun ajansı nitelikli hakaretler ve iftiralar için Savcılığa başvuru yapıldığını duyurdu.

Magazin 09-07-24 15:01

Gaddar'ın Dağhan'ı Çağatay Ulusoy bölüm başı bakın ne kadar kazanmış! Duyanlar inanamadı! 'Neden bittiği belli oldu'

Son olarak Sümeyye Aydoğan ile başrolünü paylaştığı Gaddar dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkan Çağatay Ulusoy'un diziden bölüm başı ne kadar kazandığı ortaya çıktı. Ünlü ismin aldığı rakamı duyanlar 'dizinin neden bittiği belli oldu' yorumunu yaptı.

Magazin 09-07-24 12:29

Önüne geçip siper olurken can vermiş! 16 yaşındaki Hüseyin'in son anlarında kahreden detaylar: Babamı vurmayın!

Denizli'deki caddede babasıyla yürüyen 16 yaşındaki Muhammet Hüseyin Görmez'in hayatını kaybettiği silahlı saldırıda kahreden detaylar ortaya çıktı. Baba Emrah Görmez'in ağır yaralandığı olayda, 16 yaşındaki Hüseyin'in babasına siper olduğu sırada vurulduğu belirlendi. Hüseyin'in olay sırasında araya girip, 'Babamı vurmayın' dediği öğrenildi.

Haber 05-07-24 11:43

Hayat Bilgisi'nin Pikaçu'su Kerem Kupacı evlendi! İşte nikahtan ilk kareler...

Bir döneme damga vuran Hayat Bilgisi dizisinde hayat verdiği "Pikaçu Kerem" rolüyle hafızalara kazınan Kerem Kupacı son olarak Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ile ekranlarda boy göstermişti. Kerem Kupacı uzun zamandır gözlerden uzak aşk yaşadığı avukat sevgilisi Ece Ceyhanlı ile nikah masasına oturdu.

Magazin 04-07-24 09:12

Asansör boşluğundan üç kat aşağı düşerek hayatını kaybetti! Sosyal medyadaki son paylaşımı yürekleri sızlattı

İtalya'nın Fasano kentinde yaşayan 25 yaşındaki Clelia Ditano, asansör boşluğundan üç kat aşağı düşerek hayatını kaybetti. Babası onu aramaya çalıştığında asansör boşluğunda telefonunun çaldığını duydu. Kızını arayan baba 15 metre aşağıda kızının cansız bedenini buldu.

Trend 03-07-24 09:15

O filmle dönüyor! Arka Sokaklar'ın Tekin'i Onur Bay son haliyle olay: 'Çok yakışıklı'

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da hayat verdiği 'Tekin' karakteri ile hafızalara kazınan Onur Bay son olarak Kirli Sepeti dizisinde rol almış ve ayrılık haberiyle sevenlerini üzmüştü. Genç oyuncu şimdi de heyecanla beklenen filmle izleyicisinin karşısına çıkacak.

Magazin 26-06-24 11:12

Demet Özdemir'den 'baba' itirafı! Babasıyla neden konuşmadığını anlattı: Öfkeliydim ona

Oğuzhan Koç’la evliliği sadece 8 ay süren Demet Özdemir sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. Özdemir, son olarak katıldığı programda hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Şarkıcı babasıyla neden uzun bir süre görüşmediğini de anlattı.

Kulis 21-06-24 16:12

Emre Kınay yapımcılara ateş püskürdü! O isimlere fena salladı! 'Satın alınmış takipçili oyuncular...'

Yılan Hikayesi, Güneşi Beklerken, Vurgun gibi birçok başarılı projede yer alan ünlü oyuncu Emre Kınay, en son Dönence dizisindeki baba rolüyle izleyicisinin karşısına çıkmıştı. Rol aldığı yapımlardaki başarısı ile dikkat çeken Emre Kınay şimdi de yapımcılara sert çıktı.

Magazin 19-06-24 07:26

Can Yaman sosyal medya hesabını sildi! Nedeni bakın neymiş

Fox Tv'de yayınlanan Bay Yanlış dizisi final yaptıktan sonra İtalya'ya yerleşen Can Yaman kariyerine yurt dışında devam ediyor. Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen ünlü isim bu defa son hamlesiyle şaşırttı. Yaman sosyal medya hesabını sildi. Nedeni ise bakın neymiş...

Magazin 13-06-24 07:54

Cansu Taşkın ile pozları ifşa olmuştu! Yılmaz Erdoğan sete ara verilince soluğu lüks yatta aldı

İnci Taneleri dizisi ile ekranlara dönüş yapan Yılmaz Erdoğan'ın son dönemlerde Cansu Taşkın ile olan pozları çok konuşulmuştu. Erdoğan dizinin sezon finali yapması sonrası soluğu Bodrum'da aldı. Usta oyuncu lüks bir yatta objektiflere yansıdı.

Magazin 28-05-24 17:01