Bacak Hareketleri Haberleri

Real Madrid taraftarlarını yıkan haber geldi! Kylian Mbappe sakatlandı

Real Madrid, Fransız futbolcu Kylian Mbappe’nin sol bacak biceps femoris kaslarında zorlanma tespit edildiğini açıkladı.

Spor 2024-09-25 14:58:25

Boyun tutulmasına ne iyi gelir? Boyun tutulması en hızlı nasıl geçer? Boyun tutulmasına kas gevşetici ve sıcak su torbası iyi gelir mi?

Boyun tutulması, boyuna aşırı yüklenme durumunda ortaya çıkan ve genellikle geçici olan bir sağlık problemidir. Boyun tutulmasının en yaygın belirtisi boyunu sağa sola ya da öne arkaya hareket ettirirken sıcak su torbası, kas gevşeticiler ve nazik germe hareketleri boyun tutulması sürecinde etkili tedavilerdir.

Haber 2024-09-25 13:20:11

Sapık komşu suçüstü yakalandı! Komşusunun penceresinden içeri kaparak kendisini tatmin eden adam tutuklandı... 3 ay boyunca her gün geldi

Brezilya'nın Recife kentindeki bir binanın koridorunda komşusunun penceresinden içeri doğru bakarak kendisini tatmin eden 32 yaşındaki Igor Jose Diniz suçüstü yakalandı. Adamın 3 ay boyunca komşularına yönelik tacizinin devam ettiği ifade edildi. Taciz edilen komşuların işbirliği sayesinde Diniz'in uygunsuz hareketleri saniye saniye cep telefonuyla kaydedildi.

Trend 2024-09-21 08:24:20

Önce başı açık öğrenciler, şimdi de müdür yardımcısı! Okul müdürü çekiçle, tekmeyle kapı kırdırttı: Açığa alındı

Bursa'da ortaokul müdürü E.K.K. , başı açık öğrencilere okulun kapısını kapattığı konuşmasından sonra şimdiyse şiddet içerikli görüntüleriyle gündemi meşgul ediyor. Şort giyen, başını örtmeyen öğrencilere "karışacağını" söyleyerek tartışma yaratan müdür, mobing uyguladığı öne sürülen müdür yardımcısı kadının odasını çekiçle, tekmelerle kırdırdı. Eğitmenliği sorgulatıp infial yaratan skandal hareketleri müdür yardımcısı anbean kaydetti. E.K.K. açığa alındı.

Haber 2024-09-20 11:49:46

Fed faiz indirdi; altın, dolar, Bitcoin ne oldu? Piyasalar bunu bekliyordu, gözler borsada, gram altın için yeni tahmin

Fed'in faiz indirimi kararı sonrası altın, dolar ve piyasalarda son dakika hareketleri yakından takip edildi. Yatırımcılar "Altın, dolar ne kadar oldu? Bitcoin yükseldi mi düştü mü? sorularına yanıt aramaya başlanırken, 'rekor' haberi geldi. İşte Fed'in faiz indirimine piyasaların ilk tepkisi...

Finans 18-09-24 21:36

Görüntülü konuşmada bir polis memurunun uygunsuz hareketleri görenlere pes dedirtti! Bu nasıl polis tepkileri gecikmedi... Açığa alındı

Görüntülü konuşma sitesinde eşleştiği bir kadınla konuşması sırasında uygunsuz hareketlerde bulunan polis memuru tepkilere neden olmuştu. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), görüntülerin sosyal medyada dikkat çekmesi üzerine polis memurunun kimliğinin tespit edilerek açığa alındığını ve hakkında idari soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Trend 11-09-24 14:41

İkinci el araba fiyatlarında 3 ay sonra yeniden! 'Sürpriz olmayacak' diye anlattı: Döviz ve enflasyona göre düşük kaldı

İkinci el otomobilde yılbaşından bu yana fiyatlar dolar kurundaki artıştan düşük kaldı. Ancak 3 aydır artmayan fiyatlar Ağustos ayında yüzde 2,7 oranında yükseldi. Uzmanlar, “İlerleyen aylarda döviz trendine paralel biçimde fiyat hareketleri görmemiz sürpriz olmayacaktır” diyerek ikinci el araç fiyatları için değerlendirmede bulundu.

Finans 09-09-24 11:52

Narin Güran'ın Adli Tıp ön otopsi raporuna ulaşıldı! 'Sol bacak diz kapağından itibaren kopma...'

Diyarbakır'da cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran ile ilgili Adli Tıp raporu bekleniyordu. Detaylı raporun 15 gün sonra gelmesi beklenirken ön rapor detayları ortaya çıktı. Raporda dikkat çeken detaylar belli oldu. Cesetteki çürüme nedeniyle kesin ölüm nedeni yapılacak patolojik ve moleküler incelemenin ardından belli olacak. İşte detaylar...

Haber 09-09-24 00:42

Elini kolunu sallaya sallaya içeri girdi, işletmeciyi kalbinden bıçakladı

Manisa'da, kahvehaneye elleri cebinde giren bir şahıs, husumetlisi olan işletmeciyi göğsünden bıçakladı. Şahsın rahat hareketleri güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber 28-08-24 13:43

Spor yaparken yaşadığı talihsiz kazayı tesadüfen kaydetti! Bir anda egzersiz ekipmanı kırılınca kendisini yerde buldu

Bir sosyal medya kullanıcısı spor yaptığı anlarda bacak pres makinesinin aniden arızalanması üzerine tesadüfen yaşadığı kazayı kaydetti. O anlar sosyal medyadan paylaşıldıktan sonra viral olurken görüntülere binlerce yorum geldi.

Trend 24-08-24 10:52

Huzursuz bacak sendromu belirtileri nelerdir, tedavisi nasıl yapılır? Huzursuz bacak sendromuna ne iyi gelir?

Huzursuz bacak sendromu (HBS), toplumda sıkça görülen ve özellikle uyku sorunlarına yol açarak yaşam kalitesini olumsuz etkileyen önemli bir rahatsızlıktır. Bu durum, bacaklarda hissedilen rahatsız edici hisler nedeniyle kişinin uykuya dalmasını zorlaştırır ve uyku düzenini bozar. Tedavi hızla planlanabilir, ancak tedavi edilmediğinde HBS, kişinin günlük yaşamında genel bir huzursuzluk hali yaratarak ciddi yaşam kalitesi kayıplarına neden olabilir. Huzursuz bacak sendromu belirtileri nelerdir?

Haber 21-08-24 18:13

Dehşet verici an: Egzersiz ekipmanı kırılan kadın ağırlıkların üzerine yüz üstü düştü

Bir kadının bacak pres makinesini kullanırken aniden arızalanması sonucu ağırlıkların üzerine yüz üstü düştü. O anlarda kendini video kaydı açık olan kadının düşme anı saniye saniye kayda alındı.

Kadin 19-08-24 12:18

Bu hareketler kurtulmasını sağladı! Sokak köpeklerinin saldırısını 'karate' ile püskürttü

Erzurum'da 4 çocuk babası adam, sabah işe giderken sürü halinde gezen sokak köpekleri ile karşılaştı. Üzerine doğru gelen köpeklerden geri geri giderek korunmaya çalışan 40 yaşındaki adam, sürü halinde gezen başıboş köpeklerin saldırısından karate hareketleri yaparak kurtuldu. Geçen yıl da köpeklerin saldırısına uğradığını belirten adam, "Benim yerimde bir çocuk da olabilirdi. Allah saklasın ölebilirdi de. O saatlerde kimse yoktu." dedi.

Haber 18-08-24 10:31

Trabzonspor’da yeni transfer Savic sakatlandı ve kadrodan çıkarıldı!

Trabzonspor’da yeni transferlerden Stefan Savic’in, sol bacak üst ön bölgesinde kas zorlanması tespit edilmesi üzerine UEFA Avrupa Ligi 3'üncü Ön Eleme Turu’nda Rapid Wien ile oynanacak rövanş maçı kadrosundan çıkarıldığı belirtildi.

Spor 14-08-24 12:22

Erkeklerde daha fazla görülüyor: Yorgun uyanıyor ve gece sık idrara çıkıyorsanız dikkat! Kalp krizi ve inme riskini artırıyor

Uyku sırasında solunumun tekrarlayan duraklamalarıyla ortaya çıkan uyku apnesi sendromunun ciddi bir hastalık olduğu ve birçok hastalığa zemin hazırladığı konusunda uzmanlar uyarılar yapıyor. Uyku apne sendromu, huzursuz bacak, diş sıkma gibi hastalıkların tanısı ve tedavisinin uygulandığı Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Uyku Merkezinde diyabet, hipertansiyon, kardiyovasküler ve inme rahatsızlıklarına neden olabilen uyku ile problemler çözüme kavuşturuluyor.

Haber 29-07-24 15:30

Zor günler geçiriyor... Yeşilçam'ın 'Bayan Bacak'ı Serpil Örümcer resimlerini satışa çıkarmıştı şimdi de takı tezgahı açtı! Zabıta engeline takıldı

1970'li yıllarda 'Bayan Bacak' lakabıyla ünlenen eski manken, oyuncu ve şarkıcı Serpil Örümcer, geçtiğimiz aylarda faturalarını ödeyemediğini söyleyerek eski fotoğraflarını 200 TL'ye satışa çıkarmıştı. Maddi olarak zor günler geçiren ünlü isim şimdi de takı tezgahı açtı. Örümcer, zabıta engeline takıldı.

Magazin 05-07-24 10:06

Etek ve elbise giymek dert olmaktan çıkıyor! İç bacak sürtünmesine karşı en etkili ürünler

Yaz mevsimi tüm hızıyla geldi çattı! Sıcak havalarda ferah ve şık hissetmek için etek ve elbiseler vazgeçilmezimiz. Fakat bu keyifli giyim tarzı, iç bacaklarda sürtünme ve pişik gibi can sıkıcı problemlere de yol açabiliyor. Peki, iç bacak pişiklerinden kurtularak yaz mevsiminin keyfini doyasıya çıkarmak mümkün mü? Elbette! Bu yaz size hem konforu sunacak ürünlerle iç bacak pişiklerine veda etmeniz mümkün. İşte detaylar!

Kadin 04-07-24 10:44

MasterChef yarışmacısı sözleriyle Mehmet şefi çıldırttı! 'Burayı keselim' deyince... O anlar gündem oldu

MasterChef Türkiye seçmeleri tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmanın son bölümüne özel bir yatta bir iş adamının aşçılığını yaptığını söyleyen Deniz Yılmaz'ın hareketleri ve konuşmaları damga vurdu. Deniz Yılmaz adeta Mehmet şefi çıldırttı. 'Burayı keselim' deyince... O anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 29-06-24 10:36

Motosikletinin üzerine yüzüstü yattı, faciaya davetiye çıkardı

Bolu’da D-100 Karayolu'nda plakasız motosikletin üzerine yüzüstü yatan gencin tehlikeli hareketleri cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 25-06-24 10:58

Eski sevgilisini memnun etmek için boyunu uzattı! Bir gören bir daha baktı: Sekiz yıldır çektiğim acılar o kadar büyüktü ki...

Almanya'nın Hamburg kentinde yaşayan 32 yaşındaki Theresia Fischer, son 8 yılda bacak uzatma ameliyatlarına 162.000 dolardan (yaklaşık 5 milyon 335 bin TL) fazla para harcadı. Prosedürün sonrasında 15 cm boyunun uzatıldığını dile getiren Fischer, "Sonunda özgürlük! Bugünü ne kadar da çok istiyordum" dedi.

Trend 25-06-24 10:17

Kol, bacak ve başı olmayan insan bedeni bulundu! 4 aydır denizde...

Antalya'da yaşanan olay dehşete düşürdü! Denize giren bir kişi cansız beden görerek ekiplere haber verdi. Karaya çıkarılan cesedin başı, kolları ve bacakları olmadığı belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken cansız bedenin 4 aydır denizde olduğu tahmin ediliyor.

Haber 21-06-24 15:49

Hande Erçel ve Hakan Sabancı ELLE Style Awards 2024'te... Bacak gösterme çabası ve Sabancı'nın siniri gündemde

ELLE Style Awards 2024 gecesine ünlü isimler akın etti. Son dönemde her yaptıklarıyla gündem olan Hande Erçel ve Hakan Sabancı çifti de gecedeydi. Davette Hande Erçel'in bacak gösterme çabası ve Hakan Sabancı'nın gerilimi gündem oldu.

Magazin 04-06-24 07:16

Dopamin detoksu nedir? Dopamin detoksu nasıl yapılır?

İnsan yaşamında birçok etkisi bulunan dopamin, sinir sistemini uyararak beyindeki ödül mekanizmasında önemli bir rol oynar. Mutlu olmakla eşleştirilen dopamin, aynı zamanda bir hormon işlevi görür. Ruh hâli, hafıza, motivasyon, hareket gibi vücut eylemleriyle ilgili her konuda dopamin seviyeleri ön plandadır. Ayrıca parkinson, dikkat eksikliği, huzursuz bacak sendromu gibi rahatsızlıklar da bağlantılıdır. Peki, dopamin detoksu nedir?

Haber 28-05-24 21:07

Görüntüler Bursa'da kaydedildi! Herkesin canını hiçe saydı

Bursa'da bir tır sürücüsü önce makas attı, daha sonra otomobillere yol vermedi. Tır sürücüsünün tehlikeli hareketleri kameraya yansıdı.

Haber 24-05-24 11:20

Tıp dünyasını şaşkına çeviren örümcek ikizler! Çok nadir görülüyor: Pelvis bölgesinden yapışıklar... Üç bacak, dört kol

Endonezya'da yapışık ikiz olarak dünyaya gelen kardeşler 2 milyonda bir görülen son derece nadir bir durumla doğdu. 'Örümcek' gibi birbirlerine pelvis bölgesinden bağlı olarak dünyaya gelen ikizler tıp dünyasını da şaşkına çevirdi. Üç bacağa, dört kola ve bir penise sahip olan doğan ikiz kardeşlerin birbirlerinin ayırması imkansıza yakın.

Trend 15-05-24 10:34

Doların gözü saat 10.30'da! Merkez Bankası açıklaması öncesi son durum

Dolar fiyatları ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Sabah saatlerine 32,26 TL'den başlayan Dolar/TL kurundaki hareketleri anlık olarak takip eden vatandaşlar ve yatırımcılar "Dolar ne kadar oldu? Dolar kaç TL?" sorularına yanıt arıyor. (9 Mayıs 2024 güncel döviz kuru, dolar, euro fiyatları...)

Finans 09-05-24 09:33

Tuğba Ekinci gelen eleştirilerden bıktı! O anları yoruma kapadı

Tuğba Ekinci sahnedeki hareketleriyle gündeme gelmişti. Ekinci'nin dansı ve hareketleri, sosyal medya kullanıcılarından tepki almıştı. Şarkıcı bu sefer o anlarını yoruma kapalı paylaştı.

Magazin 06-05-24 08:17

Evliliği büyük ses getirmişti! Taze gelin Ebru Gündeş yüzüğünün boyutunu beğenmedi... Konserinde olay gönderme

Şubat sonunda dördüncü kez nikah masasına oturan Ebru Gündeş'in Murat Özdemir ile evliliği büyük ses getirmişti. Gündeş ile Özdemir'in yasak aşk iddiaları ise magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Taze gelin Ebru Gündeş şimdi de son konserindeki hareketleri ile gündem oldu. Yüzüğünün boyutunu beğenmeyen Gündeş'in istediği herkesi şaşırttı.

Magazin 25-04-24 11:51

Eşinin kapıyı geç açmasından şüphelenip odaları aradı! Mutfak tezgahının altında yakaladı 'Üzerinde sadece tişört vardı ve iç çamaşırları yoktu'

Adana’da yemek için eve dönen Suriye uyruklu 27 yaşındaki A.E.M., 26 yaşındaki eşi S.Ç.’nin kapıyı geç açmasından şüphelenip odaları aradı. A.E.M., daha önce eşiyle görüşmemesini istediği arkadaşı 25 yaşındaki M.S.’yi mutfak tezgahının altında saklanmaya çalışırken buldu, bacak ve kalçasından bıçakladı. A.E.M. ifadesinde, “Eşimin üzerinde sadece tişört vardı ve iç çamaşırları yoktu. M.S.'yi tezgahın altında görünce bir anlık öfkeyle bıçakladım” dedi. Olayın ardından A.E.M. tutuklandı.

Haber 24-04-24 10:32

MKK nedir, MKK sicil no nedir? MKK sicil numarası öğrenme

Yatırım işlemleri, borsa hareketleri, iş yerlerine ait olan payların senetleri gibi çeşitli finansal terimler, kurumlar ve kuruluşlar devlet takibinde resmî olarak kullanılır. Bunlardan biri de yine kanunlarca kabul edilen ve resmîyeti bulunan bir kısaltma olan MKK’dir. Peki MKK nedir, MKK sicil no nedir? MKK sicil numarası nasıl öğrenilir?

Haber 20-04-24 21:30

Dansı 'müstehcen' bulunan Tuğba Ekinci'nin siniri geçmiyor! Bu sefer arabeskle dalga geçti

Geçtiğimiz günlerde Tuğba Ekinci sahnede kendinden geçerek ilginç dans hareketleri yapınca eleştirilmişti. Hareketleri 'müstehcen' bulunan Ekinci sert tepki göstermişti. Şarkıcı bu sefer ise arabesk türüyle dalga geçti.

Magazin 17-04-24 07:28

Yer: Bursa! Gençlerden ölüme davetiye... Motor üstünde yaptıkları pes dedirtti!

Bursa'da motosikletli iki farklı sürücü motosiklet üzerinde yaptığı hareketlerle adeta ölüme davetiye çıkarttı. Görenleri pes dedirten anlarda biri sürücü motosiklet kullanırken bacak bacak üstüne attı, diğer sürücü ise motorun üstüne uzanarak yolda seyretti. Görüntüler anbean kameralara takıldı.

Haber 15-04-24 09:47

Sahnedeki hareketleri ağızları açık bıraktı! Tuğba Ekinci'den eleştirilere tepki: Sadece yobaz değil...

Gerek paylaşımları gerekse açıklamalarıyla gündemden düşmeyen şarkıcı Tuğba Ekinci sahnede kendinden geçerek ilginç dans hareketlerinde bulundu. Hareketleri 'müstehcen' bulunan Ekinci'ye eleştiri yağınca şarkıcı sert ifadeler kullandı.

Magazin 15-04-24 07:42

Polisten kaçan şüpheliyi üzerine atlayıp yakaladı, hiçbir şey olmamış gibi çayını içmeye devam etti... 'Çay sevdalısı' esnaf sosyal medyada viral oldu! Çay benim için çok önemli

Bursa’da yaşanan ilginç olayda, polis ekiplerini görünce kaçan şüpheliyi, çay içen esnaf İshak Kukaroğlu yakaladı. Kukaroğlu, şüpheliyi ekiplere teslim ettikten sonra dönüp çayını içmeye devam etti. O anlar kameraya yansıdı. Çay sevdalısı esnaf, "Çay benim için çok önemli. Aslında çok büyütülecek bir olay yok. Vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. Herkesin yapması gerekeni yaptım” ifadelerini kullandı. Esnafın rahat hareketleri ise sosyal medyada viral oldu.

Haber 14-04-24 13:21

Yeliz Yeşilmen bacak boyunu uzatmak istedi ama... Photoshop'u abartınca sosyal medyanın diline düştü

Son dönemde sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ünlü isim Yeliz Yeşilmen son pozuyla dikkat çekti. Dubai tatilinden bir karesini takipçilerinin beğenisine sunan Yeşilmen, photoshop'u abartınca sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 13-04-24 08:36

Instagram giriş hareketleri nedir, nereden bakılır? Instagram giriş hareketleri nasıl gizlenir? Instagram giriş hareketleri konum kapatma ve silme

Günümüzde sosyal medya platformları yoğun ilgi görmektedir. Bilhassa en çok kullanıcıya sahip olan sosyal medya platformları arasında Instagram bulunmaktadır. Instagram, kullanıcı güvenliği için başka birinin hesaba giriş yapamaması için pek çok farklı güvenlik olanağı sunar. Instagram hesaplarına istenmeyen kişilerin girmemesi için alınan bu önlemler, hesabın güvenliği için son derece önemlidir. Bu güvenlik araçlarından biri de giriş hareketleridir.

Haber 07-04-24 18:05

'Pes' dedirten hırsızlık kamerada: Müşteri gibi önce denediler sonra çaldılar!

Elazığ’da gece yarısı bir mağazaya giren hırsızların pişkin hareketleri ve rahatlığı pes dedirtti. Alışveriş yapar gibi ürün seçen hırsızlar, ardından poşete doldurarak elini kolunu sallayarak çıktı. O anlar güvenlik kameraların saniye saniye yansıdı.

Haber 07-04-24 16:44

Selülitleri yok edip çilek bacak görünümüne son veriyor! Pürüzsüz bacakların sırrı

Selülit, birçok kadının karşılaştığı yaygın bir cilt sorunudur. Pürüzsüz bacaklara sahip olmak birçok kadının hedeflerinden biridir. Eğer selülitlerle mücadele ediyor ve çilek bacak görünümünden kurtulmak istiyorsanız, doğru yerdesiniz. Pürüzsüz bacaklara sahip olmanın sırlarını ve evde uygulayabileceğiniz basit peeling karışımını haberimizde derledik.

Kadin 06-04-24 14:37

Şoke eden olay! Bacak ağrısıyla uyanan genç çocuk 48 saat sonra yaşamını yitirdi

Sağlıklı ve hayat dolu 20 yaşındaki bir genç, uyanıp annesine kendini kötü hissettiğini ve bacaklarının ağrıdığını söyledikten 2 gün sonra sonra yaşamını yitirdi. Mackenzie Allan Scott Lowe, ani bir hastalık ortaya çıkmadan önceki gece arkadaşlarıyla birlikte hayatın tadını çıkarıyordu. Henüz 20 yaşında olan gencin ani ölümü ailesini derinden etkiledi. Mackenzie'nin ailesi, onun ani ölümünden önceki saatlerde yaşadığı hafif semptomları açıkladı.

Kadin 02-04-24 12:14

İki genç kadını evlerine kadar takip etti! Korku dolu anları anlattı...Islık çalıp apartmanın içinde dolaşıyordu

TikTok'ta 'damlatrkd' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın arkadaşıyla birlikte kendisini evlerine kadar takip eden bir adamın yaşattığı korku dolu anları anlattı. Genç kadınların evlerine girmesinin ardından apartmanın içinde ıslık çalarak dolaşan adamın hareketleri 'pes' dedirtti.

Trend 29-03-24 07:38

Yunus Emre'nin Aleyna'ya hareketleri gündemdeydi! Beria Özden eşini sildi

Aleyna ve Yunus Emre'nin samimi görüntüleri sık sık gündeme geliyor. "Aleyna'dan uzak dur" diyen eş Beria Özden bu duruma dayanamadı. Kısa süre önce bebeğini kaybeden Yunus Emre'nin eşi kocasını sosyal medyada sildi.

Magazin 24-03-24 08:11

Soygundan önce esneme hareketleri yaptı! Güvenlik kamerasına takılan görüntüler sosyal medyada gündem yarattı

Avustralya'nın Melbourne kentindeki bir soyguncu fırında soygun gerçekleştirmek isterken güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri nedeniyle sosyal medyada gündem oldu. Soygundan önce hırsızın esneme ve yoga hareketleri yaparak kendisini soygun için hazırladığı anlar gündem yarattı. O anlara sosyal medyadan yorum yağdı.

Trend 22-03-24 13:38

Akan trafikte şoke eden anlar! Ters şeritten böyle ilerlemeye çalıştı

Bursa'da ana yolda ters şeritten ilerlemeye çalışan otomobilin tehlikeli hareketleri kameraya yansıdı.

Haber 22-03-24 11:06

Ters şeritten böyle ilerlemeye çalıştı...

Bursa’da ana yolda ters şeritten ilerlemeye çalışan otomobilin tehlikeli hareketleri kameraya yansıdı.

Yurthaber 22-03-24 10:03

Erkek arkadaşının eski sevgilisine benzediği için resmen garsonu taciz etti! Sosyal medyada gündem yarattı... Beni iğrendiriyorsun

Syd adlı bir TikTok kullanıcısı, bir müşterinin erkek arkadaşının kendisini aldattığı eski sevgilisini hatırlatması nedeniyle bir garsona kötü davrandığı anları anlatınca gündem oldu. Kıskanç kadın müşterinin hareketleri nedeniyle zor durumda kalan garsonun yaşadıklarını paylaşan Syd kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı.

Trend 20-03-24 12:01

Yeşilçam'ın 'Bayan Bacak'ı Serpil Örümcer fotoğraflarından sonra şimdi de şarkılarını satışa çıkardı!

1970'li yıllarda 'Bayan Bacak' lakabıyla ünlenen eski manken, oyuncu ve şarkıcı Serpil Örümcer, geçtiğimiz günlerde faturalarını ödeyemediğini söyleyerek eski fotoğraflarını 200 TL'ye satışa çıkarmıştı. 'Geçinemiyorum' diye isyan eden ünlü isim şimdi de şarkılarını satışa sundu.

Magazin 15-03-24 08:10

Erkeklerin birinden hoşlanmadığında yaptığı bazı şeyler diyerek paylaştı! Sosyal medyadan yorum yağdı

Sosyal medyada 'dogaozdas' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kişi kadın ve erkek ilişkisini masaya yatırdı. Erkeklerin birinden hoşlanmadığında yaptığı hareketleri anlatan Özdaş'ın paylaşımı kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı.

Trend 13-03-24 08:55

Fotoğraflarını 200 TL'ye satışa çıkarmıştı! Yeşilçam'ın 'Bayan Bacak'ı Serpil Örümcer 'Geçinemiyorum' diyerek isyan etti

1970'li yıllarda 'Bayan Bacak' lakabıyla ünlenen eski manken, oyuncu ve şarkıcı Serpil Örümcer, geçtiğimiz günlerde faturalarını ödeyemediğini söylerek eski fotoğraflarını 200 TL'ye satışa çıkarmıştı. Ünlü isim zor günler geçirdiğini dile getirdi ve 'Geçinemiyorum' diyerek isyan etti.

Magazin 07-03-24 16:28

Tetikçi iş adamına kurşun yağdırdı! Aynı masada oturan diğer kişinin ise cinayet sırasında hareketleri gündem oldu

Brezilya'da bir tetikçi şehir merkezindeki bir restoranda iş adamını silahla vurarak öldürdü. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde aynı masada oturan diğer kişinin kılını kıpırdatmadan oturması görenleri hayrete düşürdü.

Haber 22-02-24 12:08