Balik Ekmek Malzemeleri Haberleri

Erdoğan'a hakaretten tutuklanmıştı! Ekmek Üreticileri İşverenleri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar hayatını kaybetti

Ekmek Üreticileri Sendikası Genel Başkanı Cihan Kolivar, hayatını kaybetti. Kolivar'ın ölüm haberini avukatı sosyal medya hesabından duyurdu.

Finans 2024-09-04 09:28:52

Adana'da kırtasiye malzemeleri bulunan bir depoda çıkan yangına müdahale ediliyor

Adana'da kırtasiye malzemeleri bulunan bir depoda çıkan yangına müdahale ediliyor.

Yurthaber 2024-09-04 07:41:14

Bir gören bir daha baktı: Uçakta ekşi mayalı ekmek pişiren yolcu eleştirildi! Bu bir uçak, fırın değil'

Sosyal medyada 'leafandloafco' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Maria Baradell isimli bir kadın uzun mesafeli bir uçuş sırasında kız kardeşi için ekşi mayalı ekme hazırladı. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü görüntülere tepki gösterdi.

Trend 2024-08-29 15:33:31

A101'e kırtasiye malzemeleri geliyor! İşte 29 Ağustos 2024 A101 Aldın Aldın Kataloğu

A101'in 1 Ağustos 2024 Perşembe tarihli A101 Aldın Aldın Kataloğu yayınlandı. A101 aktüel kataloğu bu hafta yine dolu dolu! Okulların açılmasına sayılı günler kala, velilerin ihtiyaç listelerindeki eksikleri giderecek ürünler kataloğu süslüyor. Yanı sıra iPhone 15 Pro'dan Skechers ve New Balance ayakkabılara, elektroniğe, beyaz eşyaya kadar pek çok ürün A101 aktüel ürünler kataloğunda yer alıyor. A101'de bugün neler var diye merak edenler işte detaylar...

Haber 2024-08-29 10:15:04

Nefis etli kuru fasulye tarifi: Lokanta usulü etli kuru fasulye nasıl yapılır?

Kuru fasulye ve pilav ikilisi Türk yemeklerinin vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alıyor. MasterChef programında şefler yarışmacılardan kuru fasulye ve pilav yapmalarını istedi. Bu gelişmenin ardından lokanta usulü kuru fasulye tarifi merak edildi. Peki, pratik ve lezzetli kuru fasulye nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 28-08-24 11:55

Nefis lezzet: Mantar fileminyon tarifi! MasterChef mantar fileminyon nasıl yapılır?

Fileminyon tarifi MasterChef programında yapılmasının ardından merak edildi. Fransızca "küçük et parçası" anlamına gelen fileminyon, çok lezzetli ve farklı tariflerden biri. Peki, mantar fileminyon nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 24-08-24 09:46

Biri zam istedi biri 10 liradan 5 liraya indirdi! Ekmek fiyatında ‘maliyet’ karmaşası… Kim haklı?

Ekmekte maliyetler gerekçe gösterilerek hem gramajı düşürülmüş hem de fiyatlar artmıştı. Ancak bazı esnaflar ekmek fiyatlarına yeniden zam yapılmasını talep ediyor. Samsun Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hacı Eyüb Güler, "Ne yapacağız yani, bedava ekmek mi satalım?" derken, Manisa'da ise tam tersi bir durum yaşandı. Normalde 10 liradan satılan ekmeği 5 liradan vatandaşa sunacaklar...

Finans 22-08-24 11:50

Nefis tepsi mantısı tarifi: MasterChef tepsi mantısı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Tepsi mantısı tarifi merak edilen tarifler arasında yer alıyor. Sevilen mantı çeşitlerinden olan bu yemek, diğer mantılardan farklı olarak tepsiye dizilerek yapılıyor. MasterChef programında şefler yarışmacılardan tepsi mantısı yapmalarını istedi. Bu gelişmenin ardından tepsi mantısı yapımı merak edildi. Peki, tepsi mantısı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 21-08-24 14:34

Parmak yedirten vişneli yaprak sarma tarifi: Vişneli yaprak sarması nasıl yapılır?

Vişneli yaprak sarması tarifi lezzetiyle deneyenlerden tam puan alıyor. Yedikçe yemek isteyeceğiniz vişneli yaprak sarmanın yapımı da oldukça kolay. Peki, vişneli yaprak sarması nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir?

Yemek 20-08-24 16:05

Lezzet bombası zeytinyağlı enginar tarifi! Ege usulü zeytinyağlı enginar nasıl yapılır?

Zeytinyağlı enginar, yapımı oldukça kolay bir o kadar da lezzetli tarifler arasında yer alıyor. Ege yöresinde sıklıkla yapılan enginar tarifi hem hafif hem de sağlıklı. Peki, Ege usulü zeytinyağlı enginar nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte kolay tarif ile enginar yapılışı...

Yemek 20-08-24 12:35

Café au Lait tarifi: Café au Lait nasıl yapılır?

Café au Lait, dünya çapında bilinir ve çok sevilir. Café au Lait tarifini siz de aşağıdaki malzemeleri ve tarif adımlarını kullanarak evde kolaylıkla hazırlayabilirsiniz.

Yemek 15-08-24 19:00

Etsiz köfte tarifi: Etsiz köfte nasıl yapılır?

Hem dünya mutfaklarında hem de Türk mutfağında köfteyi seven ama et yemek istemeyenler için türlü türlü tarif yer alır. Genel adıyla etsiz köfte tarifi olan bu köfteler, farklı farklı malzemeler ile yapılabilir. Aşağıda bunlardan birini ve gerekli olan tüm malzemeleri bulabilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 15-08-24 17:29

Horhor kebabı tarifi: Horhor kebabı nasıl yapılır?

Son zamanların en popüler yiyeceklerinden biri de adını ilk kez çıktığı ve çok yapıldığı bilinen semtinden alan horhor kebabı tarifi. Yapımı son derece kolay olan ve malzemeleri çeşitlilik gösteren bu kebabın en sık kullanılan malzemeler ile yapılışını aşağıda görebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 15-08-24 16:18

Hamsikoli tarifi: Hamsikoli nasıl yapılır?

Yöresel tariflerin Türk mutfağındaki yeri ayrıdır. Sayısı bilinmeyen birçok tarif Karadeniz mutfağından çıkmadır ve tabii ki hamsikoli de bunlardan biridir. Hamsikoli, "Hamsi Ekmek" adıyla da bilinen meşhur birKaradeniz ekmeğidir. İşte yapımı kolay olan ama tadı damaklardan kolay kolay gitmeyen hamsikoli tarifi!

Yemek 15-08-24 15:48

Okul çantası enflasyon ve fahiş zamlarla doldu! Maliyeti 3 bin TL’yi buluyor…

Eylül ayında başlayacak olan 2024 – 2025 eğitim öğretim hayatı için hazırlıklara başlandı. Öğrenciler yeni dönemin bir an önce başlaması için heyecanlanırken, veliler ise gördükleri okul malzemeleri fiyatlarıyla şaşkına döndü. Bir okul çantasını dolmanın maliyeti bu yıl 3 bin TL’yi buldu.

Haber 15-08-24 09:40

Tavuklu Çin Böreği tarifi: Tavuklu Çin Böreği nasıl yapılır?

Tavuğu yufka ile buluşturan Çin mutfağından malzemeleri Türk mutfağındakiler ile harmanlayarak sunan Çin böreğini bir de aşağıdaki tarifteki gibi tavuklu olarak deneyin. İşte kolaylıkla hazırlayabileceğiniz tavuklu Çin böreği tarifi!

Yemek 15-08-24 04:38

Tekirdağ köfte tarifi: Tekirdağ köfte nasıl yapılır?

Birçok lezzeti ve adeti ile meşhur Tekirdağ, köftesi ile de bilinir. Siz de Tekirdağ’a gitmeden Tekirdağ köftesini aşağıdaki malzemeleri kullanarak ve verilen tarif aşamalarını uygulayarak hazırlayabilirsiniz. Üstelik yapımı da sadece birkaç dakikanızı alacak.

Yemek 14-08-24 21:31

Yedikçe yediren muhlama (mıhlama) tarifi! MasterChef mıhlama nasıl yapılır? 10 dakikada hazır

Muhlama veya mıhlama olarak bilinen nefis tarif MasterChef programı ile gündeme geldi. Mis gibi uzayan peynir ve leziz tereyağının birleşimiyle ortaya çıkan bu lezzet yedikçe yediren tariflerden. Karadeniz yöresine ait olan muhlama bazı yörelerde kuymak olarak da biliniyor. Peki, muhlama nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 14-08-24 15:51

Kiralık ilanda son nokta! Para yerine aylık 100 litre mazot istiyorlar... Daha önce de 400 ekmek karşılığı anlaşmış

Kira fiyatları neredeyse her ay gündeme gelirken, hem ev sahipleri hem kiracılar adeta ne yapacağını şaşırdı. Elazığ'daki bir kira ilanı ise dikkat çekti. İş yerini kiraya vermek isteyen adam, kiracılardan talep ettiklerini seçenek halinde cama astı. İş yeri sahibinin kira bedeli olarak 100 litre mazot istemesi ise görenleri şaşkına uğrattı.

Finans 14-08-24 10:37

Sosyal medyada gündem yaratan görüntüler! Marketin ortasında iç çamaşırını çıkartıp ekmek rafına koydu... Tepkiler gecikmedi

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında tepkilere neden oldu. İsmi açıklanmayan bir sosyal medya kullanıcısı marketin ortasında iç çamaşırını çıkartarak ekmek rafına koydu ve ardından hızla uzaklaştı. Olay tepki çekti.

Trend 14-08-24 08:02

MasterChef sakızlı kebap tarifi! Bursa sakızlı kebabı nasıl yapılır?

Sakızlı kebap tarifi MasterChef programıyla birlikte gündeme geldi. Ekranların sevilen yarışması MasterChef'te Türkiye'nin 7 bölgesinden 7 kebap tarifi yapılması istendi. Bunlardan biri de Marmara Bölgesi'nden sakız kebabı tarifi oldu. Peki, enfes sakızlı kebap nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte adım adım sakızlı kebap tarifi...

Yemek 13-08-24 16:24

ŞOK'a okul ve kırtasiye malzemeleri geliyor! 14 Ağustos 2024 ŞOK Aktüel Ürünler Kataloğu

Alışveriş severlerin her hafta yüzünü güldüren ŞOK Çarşamba Fırsatları bu hafta da dolu dolu! Şok Aktüel Ürünler Kataloğu'nun 14 Ağustos 2024 tarihli sayısında neler var merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. İşte detaylar...

Haber 13-08-24 15:59

Çıtır çıtır Antep katmer tarifi: Masterchef Antep katmeri tatlısı nasıl yapılır?

Antep katmeri tarifi merak edilen lezzetler arasında yer alıyor. Çıtır çıtır hamuru ve Antep fıstığının birleşmesiyle ortaya çıkan bu tatlı ağızlarda muhteşem bir tat bırakıyor. Peki, Antep usulü katmer tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 12-08-24 07:51

Adı börek ama kendisi tatlı: Laz böreği tarifi! MasterChef Laz böreği nasıl yapılır? İşte malzemeleri

Laz böreği merak edilen tarifler arasında yer alıyor. Laz böreğinin diğer böreklerden farkı içinde muhallebi ve karabiber olmasıdır. Adı itibarıyla kulağa tuzlu bir tarif gibi gelse de aksine tatlı bir tariftir. Doğu Karadeniz'in meşhur lezzetlerinden biri olan Laz böreği tarifini MasterChef'te şefler yarışmacılarından yapmalarını istedi. Deneyenlerin bağımlısı olduğu Laz böreğinin adım adım tarifini yazdık. Peki, Laz böreği nasıl yapılır?

Yemek 07-08-24 08:30

Kahvaltılık krep tarifi: 2 kişilik krep nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Kahvaltının vazgeçilmezi olan krep, kokusuyla adeta iştahı açıyor. 2 kişilik krep tarifi merak ediliyor. Yapımı oldukça pratik olan krep içerisine ekleyeceğiniz çeşitli malzemelerle zenginleştirilebilir. Bu krep tarifini istediğiniz şekilde hem tatlı hem de tuzlu kahvaltılıklar eşliğinde tüketebilirsiniz. Peki, 2 kişilik krep nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte adım adım nefis krep tarifi...

Yemek 06-08-24 11:52

MASTERCHEF TAŞ KADAYIF TARİFİ: Lezzetinden damak çatlatan taş kadayıf tatlısı nasıl yapılır?

Taş kadayıf tarifi, MasterChef yemek yarışmasında yapılmasının ardından gündemde yer aldı. Şerbetli tatlılardan biri olan taş kadayıf tarifi davet sofralarına yakışan tatlılardan biri. Evde nefis taş kadayıf tatlısı yapmak sadece birkaç aşama ile oldukça kolay. Peki, taş kadayıf tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte adım adım tarif...

Yemek 03-08-24 08:22

Meyveli crumble tarifi: Meyveli crumble nasıl yapılır?

Farklı lezzetler denemeyi, değişik tatlılar tüketmeyi ve sunmayı sevenlerdenseniz meyveli crumble tarifimizi mutlaka denemelisiniz. Hem malzemeleri hem de yapımı son derece pratik olan meyveli crumble tarifini çok seveceksiniz.

Yemek 31-07-24 12:42

Lavaş tarifi: Lavaş nasıl yapılır?

İster pratik lahmacun yapımında, isterseniz ekmek arası lezzetler için ekmek niyetine, kısacası istediğiniz zaman kullanabileceğiniz lavaşları dışarıdan hazır almak yerine siz de evde kendiniz hazırlayabilirsiniz. İşte lavaş tarifimiz!

Yemek 31-07-24 12:32

Nohut cipsi tarifi: Nohut cipsi nasıl yapılır?

Türk mutfağının sofraları süsleyen nohutu, çorbası yemeği çeşit çeşit mezeleri dışında atıştırmalık olarak da damaklara hitap eder. Nohut cipsi tarifi ile zararlı ve katkı maddeli ürünlerin yerine kendi mutfağınızda hazırladığınız lezzetli ve sağlıklı atıştırmalıklar hazırlayabileceksiniz. İşte tarif ve malzemeleri!

Yemek 31-07-24 03:00

Tavuk kalamar tarifi: Tavuk kalamar nasıl yapılır?

Bildiğimiz kalamardan farklı, tavuk sevdalılarını kalbinden vuracak bir tarifimiz var: Tavuk kalamar tarifi. Kalamar kızartırken uygulanan yöntemi tavuklara uygulayarak enfes bir lezzet elde edebilirsiniz. Tarif ve malzemeleri aşağıda görebilirsiniz.

Yemek 31-07-24 00:37

Mayalı pişi tarifi: Mayalı pişi nasıl yapılır?

Hamur kızartması ya da pişi olarak adlandırılan bu lezzet Türk mutfağının en sevilen ve çok pratik olduğu için de en çok yapılan yiyecekleri arasında yer alır. Hem kahvaltı da hem de istediğiniz her öğünde tüketebileceğiniz bu tarifi fırından hazır ekmek hamuru almadan evde kendiniz de kolayca yapabilirsiniz. İşte mayalı pişi tarifimiz!

Yemek 30-07-24 20:47

MASETERCHEF ALTI EZMELİ KEBAP TARİFİ! Gaziantep altı ezmeli kebap nasıl yapılır? İşte malzeme listesi

Altı ezmeli kebap tarifi MasterChef programında yapılmasının ardından gündemde yer aldı. Kilis ve Gaziantep'in sevilen lezzetlerinden biri olan ezme kebabı deneyenlerden tam puan alıyor. Peki, altı ezmeli kebap nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? Altı ezmeli kebap tarifi nasıl yapılır diye merak ediyorsanız adım adım basit tarife haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yemek 30-07-24 07:56

Halk ekmeğe zam yapıldı! Kar amacı gütmeden 6 liraya satılacak

Son günlerde market alışverişlerine benzine zam yapılırken, bir zam haberi de Kars Belediyesi’nden geldi. Kars’ta ekmeğin fiyatı 7,5 liradan 9 liraya çıkarılmasının ardından Halk Ekmek Fabrikası’nda üretilen ekmeğe de zam yapıldı.

Haber 29-07-24 15:52

ASTARLI SÜTLAÇ TARİFİ! MasterChef astarlı sütlaç nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Astarlı sütlaç tarifi merak ediliyor. MasterChef 2024 sezonu için ana kadro mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Nefes kesen yarışmanın son bölümünde şefler yarışmacılardan Gaziantep yöresinin tescilli lezzeti olan astarlı sütlaç tarifini yapmalarını istedi. En iyi astarlı sütlaç tarifini yapan yarışmacı ana kadroya girmeye hak kazandı. Peki, astarlı sütlaç nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 29-07-24 10:16

Ekmek alırken son görüntüsü ortaya çıktı! Berra'nın hayatını kaybettiği kazada yürek yakan kare

Ankara'da seyir halindeki TIR’ın fırlayan tekerinin çarpması sonucu hayatını kaybeden 18 yaşındaki Berra Eraslan'ın kazadan birkaç dakika önce bakkaldan ekmek alırken güvenlik kamerasına yansıyan görüntüsü ortaya çıktı. Kahreden kazada yerinden çıkan TIR'ın tekeri 1 km savrulup bakkaldan aldığı ekmekle evine giden Berra'ya çarpmış, Berra hayatını kaybederken elindeki ekmekler de çevreye yayılmıştı.

Haber 26-07-24 14:18

Çöpten çıkanlar akıllara durgunluk verdi! Altın, dolar... 'Sektör çok büyük' deyip açıkladı: İkinci el pazarı bile var

Her gün tonlarca atığın toplandığı Antalya’da çöpe atılanlar geri dönüşüm işçilerini dahi şaşırtıyor. Elbiseden ayakkabıya, elektronikten ziynet eşyasına kadar akla gelebilecek her şeyle karşılaşan çalışanlar, kentte en çok israfın ekmek ve gıda ürünlerinde yaşandığını belirtti. İşçiler "Çöpten cüzdan, altın, dolar dahi çıkıyor" dedi. Antalya Geri Dönüşüm Çalışanları Derneği Başkanı Kemal Şentürk geri dönüşümün 2. el pazarına dönüştüğünü ve haftada 1 kurulan bir pazarları dahi olduğunu belirtti.

Haber 23-07-24 12:22

Ekmek almaya giderken kanala düşen çocuğun ölümünde köpek şüphesi

Adana’da ekmek almaya giderken kanala düşerek hayatını kaybeden çocuğun son görüntüleri ortaya çıkarken, yakınları çocuğun köpeklerin kovalaması sonucunda kanala düşmüş olabileceğini iddia etti.

Yurthaber 23-07-24 08:57

Köz biber çorbası tarifi: Köz biber çorbası nasıl yapılır?

Her mevsim en tazesini bulabileceğiniz kıpkırmızı biberler ile salatalar, mezeler yapabileceğiniz gibi ziyafet sofralarınıza renk katacak bir çorba da hazırlayabilirsiniz. Köz biber çorbası tarifimizi ve gerekli olan tüm malzemeleri aşağıda görebilirsiniz.

Yemek 22-07-24 23:46

Beşiktaş'ta kamyon apartmana çarptı! Mahsur kalan vatandaşlar pencereden tahliye edildi

Beşiktaş'ta, park halindeyken inşaat malzemeleri indirildiği sırada yokuş aşağı hareket eden kamyon, bir binanın girişine çarparak durabildi. Apartmanın girişinin kapanması nedeniyle içeride mahsur kalan bina sakinleri itfaiye tarafından pencereden tahliye edildi.

Haber 22-07-24 18:46

Asgari ücrete ara zamma kapılar kapanırken çarpıcı araştırma! Kıyma, tavuk, yumurta, süt ve daha fazlası... İki şehir arası uçurum: İstanbul, Londra'dan pahalı!

Milyonlarca çalışan alım gücü ve enflasyon nedeniyle asgari ücrete ara zam beklerken hükümet kapıları kapattı. İstanbul Planlama Ajansı, asgari ücret ve alım gücüne dair dikkat çeken bir araştırma yayımladı. Temel gıda malzemeleri Londra'daki bir zincir market ve İstanbul'daki bir zincir marketle karşılaştırıldı. İstanbul, Londra'dan pahalı çıktı. Araştırmanın sonuçlarıyla ilgili İPA Başkanı Buğra Gökce, " Türkiye'de çok ciddi bir gıda sorunu var" yorumunu yaptı.

Finans 20-07-24 08:12

Evde şeftali sorbe tarifi: Evde şeftali sorbe nasıl yapılır?

Dondurma yapımından çok daha kısa süren ve hazırlanışı daha pratik olan evde şeftali sorbe tarifimiz ile yazı çok daha kolay geçireceksiniz. Mevsiminde taptaze şeftalilerle hazırlayabileceğiniz bu tarif için gerekli malzemeleri ve tarif aşamalarını aşağıda görebilirsiniz.

Yemek 18-07-24 06:03

Evde fıstık ezmeli çikolatalı dondurma tarifi: Evde fıstık ezmeli çikolatalı dondurma nasıl yapılır?

Fıstık ezmesi sevenlerden ve yaz günü sıcaklarında bunalınca dondurma yemeği tercih edenlerdenseniz bu tarifi çok seveceksiniz. Pratik bir şekilde hazırlayıp servis edebileceğiniz evde fıstık ezmeli çikolatalı dondurma tarifi için aşağıdaki malzemeleri kullanabilirsiniz.

Yemek 18-07-24 05:20

Evde limonlu dondurma tarifi: Evde limonlu dondurma nasıl yapılır?

Birkaç malzemeyle yaz sıcaklarının bunaltıcı etkisinden kurtaracak enfes bir dondurma hazırlayabilirsiniz. Evde limonlu dondurma tarifi için ihtiyaç duyacağınız tüm malzemeleri ve tarif aşamalarını aşağıda bulabilirsiniz.

Yemek 18-07-24 03:35

Evde ballı dondurma tarifi: Evde ballı dondurma nasıl yapılır?

Sadece 3 malzeme ile enfes bir dondurma hazırlayabilirsiniz. Evde ballı dondurma tarifi için aşağıda verdiğimiz malzemeleri ve tarif adımlarını kullanabilirsiniz. Sıcak yaz günlerinde serinlemek için hazırlayabileceğiniz bu tarifin tadı damağınızda kalacak. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 18-07-24 02:31

Bu da bayat ekmek husumeti: Yaşlı adamı gözünü kırpmadan dövdü! İzmir'den vicdanları sızlatan görüntüler

İzmir'de güvenlik kamerasına yansıyan bir görüntü vicdanları sızlattı. İddiaya göre bastonlu yaşlı adam, çöpün yanına atılan bayat ekmekler dolayısıyla çıkan husumette sopayla dövüldü. Kameralara yansıyan görüntülerde, yaşlı adamın sopa darbelerinden çaresizce kaçmaya çalıştığı anlar herkesi kahretti. Saldırgan daha sonra tutuklandı.

Manşet 17-07-24 12:15

En lezzetli ve pratik aşure tarifi! Muharrem ayına özel aşure nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Aşure gününün gelmesiyle beraber tam kıvamında aşure tarifi araştırılmaya başladı. Ana malzeme olarak buğday, pirinç, kuru fasulye, nohut, şeker ve su gibi malzemeler kullanılan aşure tarifine hangi malzemenin ne zaman konacağı aşurenin lezzeti açısından önemli. Muharrem ayına özel bu lezzetli aşure tarifini kolayca yapabilir ve komşularınıza dağıtarak gönüllerini hoş edebilirsiniz. İşte en lezzetli ve pratik aşure tarifi...

Yemek 16-07-24 10:25

Trump'a suikast girişiminde bulunmuştu: Thomas Matthew Crooks'un evinden bunlar çıktı!

Eski ABD Başkanı ve mevcut başkan adayı Donald Trump'a bir şahıs suikast girişiminde bulunmuştu. Suikast girişimi sonrası öldürülen Thomas Matthew Crooks'un evinde yapılan incelemelerde bomba malzemeleri bulundu. Ayrıca Crooks'un kimlik taşımadığı öğrenilirken, ekipler Crooks'u DNA testiyle tespit etti.

Haber 14-07-24 19:41

Ekmek ve su zammı polemiği! Muhalefete yüklenen Erdoğan'a Altaylı sert çıktı: Onun için hala kuyruklar oluşuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da seçimlerden sonra yapılan zamlara gönderme yaparak isim vermeden muhalefeti eleştirmişti. "Bugün ekmekten suya ellerinin altındaki her şeye zam yapıyorlar" diyen Erdoğan'a Fatih Altaylı'dan ses getirecek bir yanıt geldi.

Finans 02-07-24 10:16
Zam

Askıda ekmek, askıda yemek derken... Şimdi de onun için başladı! 'Herkes göğsünü gere gere gelsin yesin'

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, askıda ekmek, askıda yemek ve askıda kırtasiye derken, şimdi de askıda dondurma uygulaması başlatıldı. Ören Meydanında yiyecek servisi yapan Adem Teslim askıda dondurma uygulamasını başlattı.

Finans 28-06-24 13:45