Baspehlivan Kim Oldu Haberleri

Çarkıfelek'in efsane hostesi Emel Özkızıltaş değişimiyle şaşırttı! Görenler tanıyamadı

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen İşte Benim Stilim yarışması ile adını hafızalara kazınan daha sonra da Çarkıfelek yarışmasının sunuculuğunu yapan Emel Özkızıltaş bir süredir ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. Sosyal medyayı aktif kullanan Emel Özkızıltaş şimdilerde değişimiyle gündem oldu. Ünlü ismi görenler tanıyamadı.

Magazin 2024-10-18 09:47:30

Herkes onları konuştu... Rusya'nın en seksi kadını Irina Shayk Victoria's Secret defilesinin kamera arkasını yayınladı! Beğeni yağdı

En son 2018 yılında gerçekleştirilen Victoria's Secret Fashion Show geri döndü. 6 yılın ardından yeniden düzenlenen defilede birçok ünlü manken boy gösterdi. Bu isimlerden biri de Rusya'nın en seksi kadını seçilen Irina Shayk oldu. Shayk herkesin konuştuğu Victoria's Secret defilesinin kamera arkasını paylaştı. Ünlü modelin gönderisi kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 2024-10-18 09:45:54

'Kocam gece yatmadan önce...' itirafı şaşırttı! Nur Viral duyduklarına inanamadı! Kese kağıdı önerisi gündem oldu

Ünlü sunucu Nur Viral hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkıyor. Programda aile ilişkilerine yönelik sorular yanıtlanıyor. Programa canlı yayında gelen bir itiraf damga vurdu. Bir izleyici 'Kocam gece yatmadan önce makyaj yapmamı istiyor' deyince Nur Viral ne diyeceğini bilemedi.

Magazin 2024-10-18 09:43:33

Nuri Şahin'den Jose Mourinho itirafı! Real Madrid'de beraber çalışmışlardı... ''Asla unutmayacağım''

Sezon başında Alman çalıştırıcı Edin Terzic ile yollarını ayırdıktan sonra takımın başına getirilen Nuri Şahin, Bundesliga'da 7. sırada yer alırken, Şampiyonlar Ligi'nde ise liderlik koltuğunda oturuyor. İnişli çıkışlı performans gösteren Milli teknik adam Alman basınına konuştu. Real Madrid döneminde beraber çalıştıkları, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho hakkında yaptığı çarpıcı itiraf ise gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 2024-10-18 09:29:39

18 Ekim 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 18 Ekim Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 18 Ekim 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 18 Ekim Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 18-10-24 09:20

TV yayın akışı 18 Ekim 2024 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

18 Ekim 2024 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 18 Ekim 2024 Kızılcık Şerbeti, Kim Milyoner Olmak İster, Arka Sokaklar, Gizli Bahçe, Kara Ağaç Destanı, Yalı Çapkını ve MasterChef Türkiye programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 18-10-24 09:16

Jeopolitik riskler altını tırmandırdı... Ons altın bu seviyeyi ilk defa gördü! 18 Ekim 2024 gram altın, çeyrek altın fiyatları... Ay sonunda 3200 TL seviyesini görebilir

Jeopolitik riskler yatırımcının güvenli liman olarak gördüğü altına kaymasına neden oldu. Zirvedeki yerini neredeyse her gün tazeleyen altından bu sabah yeni bir hareketlilik geldi. İsrail'in dün Hamas lideri Yahya Sinvar'ın da öldürüldüğünü duyurması ile sarı metalde bir hareketlilik yaşanmaya başladı. Peki gram altın ne kadar? 18 Ekim 2024 tarihinde ons altın fiyatı ne kadardan başlıyor? İşte altının güncel fiyatları...

Finans 18-10-24 09:10

Dünyada 51 olan ortalama menopoz yaşı Türkiye'de 47 oldu! İşte ilk bulgular...

Türkiye'de ortalama menopoz yaşının 47 olduğunu belirten Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Sevgi Selen, semptomların kişiden kişiye farklılık gösterdiğini, olumsuz etkileri azaltacak hormon tedavisinin de kişiye özel planlanması gerektiğine dikkat çekti.

Kadin 18-10-24 08:59

Bozkır'ın ateşli güzeli Yüsra Geyik payetli elbisesiyle galaya damga vurdu! Derin dekoltesi hiç beğenilmedi

Arka Sokaklar dizisinde hayat verdiği Zeliş karakteriyle hafızalarımıza kazınan ünlü oyuncu Yüsra Geyik bu dizinin ardından Bozkır, Aile ve Taş Kağıt Makas gibi birçok başarılı projede yer aldı. Ünlü isim şimdilerde ise başrolünde Kerem Bürsin'in yer aldığı Mavi Mağara filmi ile izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ünlü isim filminin galasındaki iddialı tarzıyla sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 18-10-24 08:22

Mavi Mağara galasında Lucas Torreira sevgilisi Devrim Özkan'ı yalnız bırakmadı! Öperek destek oldu

Lucas Torreira, Mavi Mağara’da rol alan sevgilisi Devrim Özkan’ı filmin galasında yalnız bırakmadı. Filmde Özkan'ın partneri Kerem Bürsin ile olan sahneleri çok konuşulmuştu.

Magazin 18-10-24 07:22

Hikmet Karaman'dan Avrupa'da sürpriz imza! Yeni takımı Zimbru oldu

Son olarak Adana Demirspor'u çalıştıran ünlü teknik direktör Hikmet Karaman'ın yeni takımı belli oldu. Moldova 1. Lig ekibi Zimbru, Hikmet Karaman ile anlaşmaya varıldığını duyurdu.

Spor 18-10-24 00:51

Her yer beyaza büründü! Erzurum'un yüksek kesimleri ve Palandöken Dağı'nda kar yağışı etkili oldu

Erzurum'un yüksek kesimleri ve Palandöken Kayak Merkezi'nde kar yağışı etkili oldu. Dağdaki kayak merkezine inen tilkiler de renkli görüntüler oluşturdu.

Haber 18-10-24 00:28

Galatasaray Kadın Futbol Takımı, Roma’ya 6-1 yenildi

Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi A Grubu 2’nci maçında İtalyan ekibi Roma’ya 6-1 mağlup oldu.

Spor 17-10-24 21:58

Devlet memurlarının fazla mesai ücreti belli oldu! Saat başına 2 lira 70 kuruş zam yapıldı

Milyonlarca memuru yakından ilgilendiren fazla mesai ücreti belli oldu. 2025 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi'nden derlediği bilgiye göre, memurların saat başı fazla çalışma ücreti, yeni yılda yüzde 26,7 artacak. 2024 yılında 10 lira 10 kuruş olan saatlik fazla mesai ücreti 1 Ocak 2025'ten itibaren 12 lira 80 kuruşa yükselecek.

Finans 17-10-24 21:57

Vural Çelik'in ölümü sanat dünyasını yasa boğdu! 2 gün önce paylamış, sosyal medyada gündem oldu

Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı Vural Çelik 51 yaşında hayatını kaybetti. Çelik'in ölümü sanat dünyasını yasa boğdu. Çelik'i vefat haberinin ardından sosyal medyada bir video gündem oldu. Çelik'in 2 gün önce paylaştığı videoda hastanelere çok sık geldiğinden dert yandığı anlar yer aldı.

Magazin 17-10-24 20:50

Trabzonspor'dan olay yaratacak Abdülkadir Ömür açıklaması! Formayı çıkardım kapının önüne koydum

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, bordo-mavili takımın eski futbolcusu Abdülkadir Ömür’ün ayrılığına ilişkin "Abdülkadir Ömür; çok da sevdiğim aslında çok önemli bir yetenek, Trabzonspor’a da katkıları oldu. Ama Trabzonspor Başkanına ‘Ben artık bu formayı giyinmek istemiyorum’ dediği gün ben kendisinden formayı çıkardım; kapının önüne koydum" dedi.

Spor 17-10-24 18:33

Sıcaklıklar düştü, Ankara dahil 5 ilimizde kar yağışı etkili oldu! İstanbul'da hava nasıl olacak?

Ekim ayının gelmesiyle birlikte sıcaklıklar da düşüş göstermeye başladı. Özellikle bu ayın son günlerinde sıcaklıkların daha da düşeceği ön görülüyor. Sıcaklıkların düşmesiyle birlikte yurdun bazı bölgelerinde kar yağışı da etkili olmaya başladı. Bayburt, Ardahan, Kastamonu ve Düzce'nin yüksek kesimlerinde kar yağdı. Ayrıca Ankara'ya da mevsimin ilk karı düştü. Ankara'nın Çubuk ilçesinde bugün kar yağışı oldu. Öte yandan İstanbul'da da pazar gününe kadar yağışlı bir hava olması bekleniyor.

Haber 17-10-24 17:28

Ülkede infial yaratan olay! Servis şoförünün kendisini taciz ettiğini iddia eden kız öğrenci adamı terlikle dövdü

Hindistan'ın Maharashtra şehrinin Ratnagiri bölgesinde yaşanan bir olay sosyal medyada infiale neden oldu. İsmi açıklanmayan bir kız öğrenci servis şoförünün kendisini taciz ettiğini söyleyerek adamı terlikle dövdü. O anlar çevredekiler tarafından saniye saniye cep telefonuyla kaydedilerek sosyal medyada paylaşıldı. Görüntülere tepkiler gecikmedi.

Trend 17-10-24 16:42

Gömlekten pantolona Levi's'in çok satanlarında indirimler başladı

Gardırobunuzda çabasız şıklık sunan parçalara yer açmanın şimdi tam zamanı! Levi's indirimi başladı; jeanler, gömlekler, tişörtler, sweatshirtler hepsi günün fırsat ürünü oldu. Sizin için seçtiğimiz çok satan indirimdeki ürünleri görmek için acele edin.

Haber 17-10-24 16:12

Çiftin aşk köşesi arayışı metro seferlerine mal oldu! Tren istasyonu bir anda sular altında kaldı... Saniye saniye kamerada

Avustralya'nın Melbourne şehrindeki bir metro istasyonunda ilginç bir olay yaşandı. Tren istasyonunda yalnız başlarına kalmak isteyen bir çift sakin bir yer aradı. Çift merdiven boşluğunun altı kısmına doğru ilerledi ve saniyeler sonra onların olduğu bölgeden su sızmaya başladı. Tren istasyonun sular altında kalmasından dolayı istasyon boşaltıldı ve metre seferleri birkaç saatliğine ertelendi.

Trend 17-10-24 15:55

Ona 'Estetik güzeli' dediler... Miss Universe Türkiye 2024 birincisi Ayliz Duman eleştirilere dayanamadı

Miss Universe Türkiye 2024 güzellik yarışmasının kazananı Ayliz Duman oldu. Almanya doğumlu 20 yaşındaki Duman hakkında sosyal medyada 'estetik güzeli' yorumları yapıldı. Türkiye'nin kainat güzeli ise eleştirilere kayıtsız kalamadı.

Magazin 17-10-24 15:47

Kocaeli'de okulu tatil ettiren panik: Herkes apar topar tahliye edildi, 3 kişi hastanelik oldu!

Kocaeli'de bir ortaokulda panik dolu anlar yaşandı. Laboratuvara götürülmek istenen cıva tüpü yere düşüp kırılınca okuldaki herkes apar topar tahliye edildi. Bir öğrenci ve iki okul çalışanı hastaneye kaldırıldı. Okul tatil edildi.

Haber 17-10-24 15:43

Orhan Gencebay’ın eşi Sevim Emre hakkında 'kleptomani' iddiası! Tepki çekti

Orhan Gencebay’ın eşi Sevim Emre zaman zaman fazlasıyla fitre yaptığı paylaşımlarıyla adından söz ettiriyordu. Ancak Emre hakkında son olarak ortaya atılan 'kleptomani' iddiası sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 17-10-24 14:34

Satın aldıkları boş araziye yıllar sonra geri döndüler! Karşılarında başkasına ait bir ev buldular: Tapusu bizde ama...

Omar ve Halla Jaraki çifti 1991 yılında Concord'da 1 milyon dolarlık bir boş arazi satın almıştı. İkili maddi durumları uygun olmadığı için o dönemde herhangi bir inşaat yaptırmamıştı. Çift yıllar sonra arsanın olduğu yere gittiklerinde ise başkasına ait bir ev yapıldığını görünce şoke oldu.

Trend 17-10-24 14:17

SON DAKİKA: Merkez Bankası faiz kararı belli oldu! En son 7 ay önce değişmişti: İşte Ekim 2024 TCMB politika faizi açıklaması

Son dakika... Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz kararını açıkladı. Yılın onuncu faiz kararı için TCMB'den açıklama geldi. Merkez Bankası politika faizini en son mart ayında değiştirmişti. Piyasaların beklentisi ise Merkez Bankası'nın ekim ayında da sabit kalacağı yönündeydi. Merkez Bankası Ekim ayını da pas geçerek politika faizini sabit bıraktı.

Finans 17-10-24 14:00

Erzurum Valiliği'nin paylaşımını görenler şaşkına dönmüştü! İşin aslı bambaşka çıktı

16 Ekim tarihinde Dünya Kadın Çiftçiler Günü vesilesiyle Erzurum Valiliği'nden paylaşılan bir gönderi sosyal medyada viral oldu. Karede İl Tarım ve Orman Müdürü Alparslan Kenger'in yanındaki kadın çiftçilerin giydiği örtüyü görenler gözlerine inanamadı. Dikkat çeken fotoğrafların paylaşılmasının ardından işin aslı bambaşka çıktı.

Haber 17-10-24 12:13

Fotoğraf çektirmek isterken ölümünü böyle kaydettiler! Devasa dalgalar tarafından yutuldu... Arama çalışmaları sürüyor

21 yaşındaki Rony Josua Simanjuntak isimli bir adam Endonezya'nın Doğu Cava Adası'ndaki Kedung Tumpang Plajı'ndaki deniz kıyısındaki kayalıkların üzerinde fotoğraf çekilmek istedi. Devasa bir dalga tarafından sürüklenen adamın arkadaşı onun fotoğrafını çekmek isterken ölüm anlarını kaydetmiş oldu. 21 yaşındaki genci arama çalışmaları devam ediyor.

Trend 17-10-24 11:54

Kadın hayranı Umut Oğuz'u Metin Yıldız zannetti! Aralarındaki diyalog sosyal medyayı salladı

Adanalı dizisinde hayat verdiği 'Fiko' karakteri ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu Umut Oğuz bir restoranda kendisini Metin Yıldız ile karıştıran garsonun videosunu çekerek 'Gerçek hayran budur' notu ile paylaştı. Ünlü ismin bu videosu kısa sürede sosyal medyada viral oldu.

Magazin 17-10-24 11:47

Son dakika | Şimdi de Sivas sallandı! Depremin büyüklüğü açıklandı: AFAD'dan açıklama geldi

Son dakika haberi: Sivas'ta deprem oldu. Deprem Tokat, Ordu, Malatya, Giresun başta olmak üzere çevre illerde de hissedildi. AFAD'dan gelen açıklamaya göre depremin büyüklüğü 4,7. Dakikalar sonra ise Sivas bu kez 4,1 ile sallandı. Depremler nedeniyle Sivas'ta eğitime ara verildi.

Haber 17-10-24 11:39

Düğün gününde kocasının ihanetini öğrendi! İş arkadaşıyla ilişki yaşamış... Gelinliğiyle terk etti: 7 kilometre yol yürüdüm

Vietnam'da gerçekleşen bir düğün töreni sırasında ismi açıklanmayan gelin, damat ve iş arkadaşının yasak aşkını öğrendi. Aldatılan gelin ihaneti affetmedi ve düğünü gelinliğiyle terk etti. Gelinliğiyle 7 kilometre yürüyen gelinin olayı sosyal medyadan paylaşınca bir anda viral oldu.

Trend 17-10-24 11:32

Deprem üstüne deprem! Malatya'daki 5,9'luk sarsıntı sonrası 194 artçı oldu... Bakan Yerlikaya: 249 vatandaşımız etkilendi

Malatya'da dün meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremin ardından 194 tane de artçı sarsıntı gerçekleşti. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bu bilgiyle birlikte depremden 249 vatandaşın etkilendiğini belirterek son durumu açıkladı.

Haber 17-10-24 11:20

Her market rafında vardı... Karnaval Çikolata konkordato ilan etti!

Yüksek enflasyon ve yüksek faiz ile mücadele eden firmaların bazıları maddi zorluklara boyun eğmek zorunda kaldı. Son günlerde sürekli olarak çıkan konkordato haberlerine bir yenisi de ünlü çikolata markası olan Karnaval Çikolata oldu. Ayrıca, iki kişilik heyet de görevlendirildi.

Finans 17-10-24 10:53

Cezaevinden izinli çıkan bir suç makinesiydi! Minibüse binen sapık suçüstü ifşa oldu: İğrenç anlar sosyal medyada yayıldı

Ankara'da minibüsteki sapık suçüstü ifşa oldu! Ö.S. adındaki sapık 17 yaşındaki çocuğu minibüste taciz ederken kameranın kayıtta olduğunun farkında değildi. Sapığın foyası ortaya çıkınca P.G isimli genç kız minibüste bağıra çağıra tepki gösterdi. Ö.S.'nin daha önce 26 suç kaydı olduğu, 9'unun 'cinsel taciz' ve 'cinsel saldırı' suçlarından olduğu ortaya çıktı.

Haber 17-10-24 10:44

Türkiye genelinde Eylül ayında 140 bin 919 konut satıldı

Türkiye genelinde konut satışları Eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 37,3 oranında artarak 140 bin 919 oldu.

Haber 17-10-24 10:34

TÜİK açıkladı! Konut satışları eylül ayında arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu eylül ayında konut satışları istatistiklerini açıkladı. TÜİK'in verilerine göre, eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %37,3 oranında artarak 140 bin 919 oldu. Konut satışının en fazla olduğu il ise İstanbul oldu.

Finans 17-10-24 10:13

Altın bilezikleri hastane bahçesinde kaşla göz arasında buhar oldu! Ayaklarına gelen doktor, hırsız çıktı

İstanbul'da iki kardeş, 90 yaşındaki annelerini hastaneye götürdü. Hastane bahçesinde kardeşlerin konuşmalarını dinleyen vicdansız şahıs, kendini doktor olarak tanıtıp kız kardeşlerin kollarındaki altın bilekler dahil telefonları, paraları, her şeylerini çalıp kayıplara karıştı.

Haber 17-10-24 10:02

4 yıl iş aradı, bulamayınca kendi kurdu... Patron oldu! Kazandığı parayla sayıyı artırdı 'Müşterilerim görünce şaşırıyor'

İstanbul'da üniversiteyi bitirip Antalya'daki ailesinin yanına dönen Pelin Barlas, işsiz kaldığı dönemde manda sütü isteyen tüketicinin yaşadığı temin sorununu görüp, 5 yıl önce çiftlik kurdu. 3'ü anaç, 11 manda ile başladığı çiftlik hayatında ahır temizleyip hayvanları yemleyerek gününü geçiren Barlas, 70 mandadan sağdığı sütün geliri sayesinde kendi işinin patronu oldu. Barlas, ilk zamanlar yakın çevresinin bu işi yapamayacağını düşündüğünü anlatıp "Müşterilerim beni görünce şaşırıyor" dedi.

Finans 17-10-24 10:01

Telefononu suya düşürdü! Dalgıca 10 bin TL ödeyerek telefonunu buldu... İyi çalışmış bari 10 bin TL boşa gitmemiş

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekti. Telefonunu suya düşüren kadın cihazını geri almak için bir dalgıçla anlaştı. Dalgıca 10 bin TL ödeme yapan kadın telefonuna ulaştı. Telefonun hâlâ çalışır durumda olması genç kadını bir hayli sevindirdi. O anlar sosyal medyada viral oldu.

Trend 17-10-24 09:39

En düşük işçi maaşı 45 bin 814 TL oldu! İmzalar atıldı 'İlk defa kıdem zammı uygulaması...'

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde (SBB) en düşük işçi maaşı 45 bin 814 TL oldu. Belediye-İş Sendikası ile imzalanan '2024-2026 Dönemi Toplu İş Sözleşmesi'nin hayırlı olmasını dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Güçlü, etkili ve insan odaklı bir anlayışla her zaman çalışanlarımızın yanındayız. 4 bin 251 çalışanımızı ilgilendiren Toplu İş Sözleşmemiz ile çalışanlarımıza yüzde 27 oranında bir zam sağlamış oluyoruz. Mesai arkadaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Finans 17-10-24 09:36

17 Ekim 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 17 Ekim Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 17 Ekim 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 17 Ekim Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 17-10-24 09:20

Kirada yeni dönem resmen başladı! Ödemelerde zorunlu oldu, bu kurala uymayana ceza var…

Milyonlarca ev sahibi ve kiracıyı yakından ilgilendiren karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Kira ödemelerinin elden teslim edilmesi artık yasaklandı. Ödemelerini banka, PTT veya özel finans kurumları aracılığıyla tahsil edilmeleri zorunlu hale getirildi. Karara uymayan ev sahipleri ve kiracılara cezai işlem uygulanacak. İşte detaylar…

Finans 17-10-24 08:45

Kadın cinayetleri yurt dışına uzandı! Çocukları için fedakarlık yapan anne vahşice katledildi: 'Aile de işin içinde'

Kahreden haberlerin ardı arkası kesilmiyor! Fransa'da yaşayan Seval Keleş 17 yıllık eşinin şiddetinden kaçmak için İstanbul'a gelse de çocuklarının eğitimi için tekrardan Fransa'ya döndü. Cani koca gelmesi için ısrar ettiği eşini döndükten 1 hafta sonra katletti. Annenin çocukları için yaptığı fedakarlık hayatına mal oldu.

Haber 17-10-24 08:15

Bir dönemin ünlü mankeni Nefise Karatay'a mesaj yağıyormuş! Siz de yaşlandınız

Bir dönemin ünlü mankenlerinden Nefise Karatay Ceyda Düvenci'nin konuğu oldu. Yıllara meydan okuyan Nefise Karatay kendisine gelen "Siz de yaşlandınız" yorumlarına bakın ne yanıt verdi.

Magazin 17-10-24 07:55

Canlı yayında kalıcı yaz saati uygulamasıyla ilgili çarpıcı açıklama! 'Kanser vakalarının artmasındaki en önemli neden'

Zaman zaman gündeme gelen kalıcı yaz saati uygulaması ile ilgili çarpıcı bir açıklama geldi. Prof. Dr. Taner Demirer, "Biyolojik ritmin bozulması nedeniyle Türkiye'de kanserlerde önemli ölçüde artış oldu. Kalıcı yaz saati Türkiye'deki kanserlerin artmasındaki en önemli nedendir" diye konuştu.

Haber 16-10-24 22:48

Fenerbahçe Medicana Şampiyonlar Kupası'nın sahibi oldu!

Voleybolda Fenerbahçe Medicana, Eczacıbaşı Dynavit'i 3-1 mağlup ederek 2024 Kadınlar AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası'nın sahibi oldu. Sarı-lacivertliler kupayı 5. kez müzesine götürmeyi başardı.

Spor 16-10-24 21:09

Tarzı ve abartılı makyajıyla çok konuşuluyordu... MasterChef All Star şampiyonu Esra Tokelli 3+1 dubleks eviyle gündemde

MasterChef All Star’da şampiyon olan Esra Tokelli yarışmaya tarzı ve abartalı makyajı ile damga vurmuştu. Sadece bir kere yarışmaya makyajsız çıkan Esra Tokelli günlerce konuşulmuştu. Ünlü isim şimdi de Evrim Akın ile Ev Gezmesi'nin bu haftaki konuğu oldu. Tokelli, 3+1 dubleks eviyle dikkat çekti.

Magazin 16-10-24 15:42

'Bir çay bile 20 lirayken bunlar 100 TL'ye satılıyor' Ucuz olunca kapış kapış gitti! Piyasanın çok altında fiyat izdiham yarattı

Düzce'de bir firmanın ucuz olarak getirdiği plastik sandalyeler, izdihama neden oldu. Ucuz sandalyeleri almak isteyenler birbirleriyle yarıştı. Bazı vatandaşlar otomobillerini içini hınca hınç sandalye ile doldururken sandalyelerin bulunduğu kamyondan sandalye kapmak isteyenler ise yoğunluk oluşturdu.

Finans 16-10-24 15:29

Bu kez de Kırklareli şehir çöplüğünde ölü kedi ve köpekler bulundu! Başkan hastalıkları işaret etti

Kırklareli'nde bulunan şehir çöplüğünde çok sayıda ölü kedi ve köpek bulundu. Kırklareli Belediyesi'ne ait hayvan barınağından çıkan çöp kamyonundaki ölü hayvanların görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. MHP'li Başkan Derya Bulut, hayvanların hastalık nedeniyle yaşamlarını yitirdiği yönünde açıklama yaptı.

Haber 16-10-24 14:54

O şehirlerde çok var! At ve eşek eti yedirmişler... Skandal listede 2 il adeta birbiriyle yarıştı

Türkiye bir süredir, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın gıda hilekarlarının açıkladığı listeyi konuşuyor. Köfteci Yusuf ile gelen domuz eti skandalı Türkiye'nin gündemine otururken listede kırmızı ette yapılan daha nice sahtekarlıklar mide bulandırdı. Listenin yayınlanmasıyla birlikte vatandaşa domuz, at ve eşek eti yedirildiği tespit edildi. Listedeki bir diğer dikkat çeken detay ise vatandaşa at ve eşek eti yediren iller arasında özellikle 2 ilin öne çıkması oldu.

Finans 16-10-24 14:31