Benzin Ne Kadar Haberleri

Kayıp Narin Güran ile ilgili yeni gelişmeler! 2 saat 40 dakikalık gizem... Tutuklanan amca Salim Güran 'Hatırlamıyorum' diyerek yanıt verdi

Diyarbakır'da kaybolan Narin ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Amcanın aracında bulunan DNA örneklerinin şoför koltuğundan çıktığı aktarıldı. Amcanın 2 saat 40 dakikalık sürede köyde ne yaptığı ve nerede bulunduğu sorularına 'Bilmiyorum, hatırlamıyorum' dediği aktarıldı. Narin'in ailesi ve akrabalarının da saat 15.15 ile 19.30 arasını izah edemedikleri ifade edildi.

Haber 2024-09-07 19:23:10

Engelli genç kıza minibüste darp! Hakaretler havada uçuştu: Allah kime ne vereceğini biliyor

İstanbul'da Bağcılar-Bahçelievler minibüsünde yaşanan anlar akıllara durgunluk verdi. Yer verme tartışması yüzünden yüzde 60 görme engelli kız darbedildi. Tartışmaya diğer yolcuların da katılmasıyla minibüs bir anda karıştı. Engelli kızı darbeden saldırganın 'Allah kime ne vereceğini biliyor' demesi ise büyük tepki çekti.

Haber 2024-09-07 14:31:02

Bakan Göktaş'tan 'evlilik kredisi' duyurusu: 'Yeni bir adım daha atacağız'

"Aile ve Gençlik Fonu" ile ilgili konuşan Bakan Göktaş, "Doğurganlık hızının en düşük olduğu Karabük, Bartın ve Zonguldak'ta da başvurularımızı almaya başladık. Fona bugüne kadar 12 bin 132 genç çiftimiz başvurdu ve şartları yerine getiren 4 bine yakın çiftimiz krediden faydalandı." dedi. Göktaş, "Aile ve Gençlik Fonu kapsamının genişletilmesine yönelik yakın zamanda yeni bir adım daha atacağız." açıklaması yaptı.

Finans 2024-09-07 14:17:05

Minibüsün koltuğundaki sürücü 14 yaşında çıktı! Olay yerine gelen babası çocuğa destek verdi: 'Erkek evladı bu'

Aksaray'da akşam saatlerinde yaşanan olay herkesi hayrete düşürdü. Ekiplerin kontrolü sırasında bir sürücünün 14 yaşında olduğu belirlendi. Babasını arayan çocuk uzun süre ne adını ne de herhangi bir bilgi verdi. Babası ise olay yerine geldiğinde çocuğuna 'Canın sağ olsun koçum' diyerek destek vererek, 'Erkek evladı bu' ifadelerini kullandı.

Haber 2024-09-07 08:10:01

3 yılda 61,5 TL! Sigaraya zam... Biri yapınca diğerleri durmadı, en pahalı sigara 89 TL oldu:

Sigara fiyatları peş peşe artmaya devam ediyor. En pahalı sigara 100 TL olma yolunda ilerliyor. Geçtiğimiz günlerde iki sigara grubu sigaraya zam yapmıştı, üçüncü şirket de yeni fiyat listesini açıkladı. En pahalı sigara 89 liraya çıktı, en ucuz sigara 68 TL’den satılacak. Peki, sigaya ne kadar zam geldi? Güncel sigara fiyatları kaç TL? İşte detaylar…

Finans 07-09-24 07:43

TV yayın akışı 7 Eylül 2024 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV yayın akışı...

7 Eylül 2024 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 7 Eylül 2024 Cumartesi akşamı Güldür Güldür, Cengizhan Destanı , Bir Gece Masalı , Sen Kimsin, Gönül Dağı, Kötü Kan ve MasterChef Türkiye programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 07-09-24 07:43

Sosyal medyada yer almıştı! Yumurtalar üzerindeki numaralar ne anlama geliyor? Bakanlıktan iddialara yanıt geldi

Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü, sosyal medya platformlarındaki 'yumurtaların üzerindeki rakamlar' ile ilgili yapılan paylaşımların ardından açıklama yaptı. Açıklamada, "2, 3 veya 4 numara ile başlayan yumurtaların ilaçlı olduğu iddiası gerçeği yansıtmamaktadır. Bu numaralar, yumurtacı tavuğun yetiştirilme metodunu ifade etmektedir. " denildi.

Haber 06-09-24 22:39

Şamil Tayyar'dan dikkat çeken Dilan ve Engin Polat paylaşımı: Toplum vicdanını rahatsız etmiştir

Dilan ve eşi Engin Polat'ın 3 ayrı suçtan toplam 20'şer yıldan 40'ar yıla kadar hapisle cezalandırılmasının istendiği, toplam 28 sanığın yargılandığı dava kapsamında Çorlu ilçesindeki Karatepe Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu bulunan Engin Polat tahliye edildi. Dilan Polat'ın ardından Engin Polat'ın da cezaevinden çıkması gündem olurken, eski AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar'dan dikkat çeken bir yorum geldi. Karara tepki gösteren Tayyar, "Toplum vicdanını rahatsız etmiştir" dedi.

Haber 06-09-24 21:54

Engin Polat'ın tahliyesi sırasında dikkat çeken görüntü! Cezaevi önü lüks araç galerisine döndü

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan ve 40 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanan Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın yargılandığı davada tutuklu sanık Engin Polat, bugün tahliye edildi. Tahliye kararı verilen Engin Polat'ı cezaevinden çıkışında karşılamak için gelen yakınlarının lüks araçları nedeniyle Karatepe Cezaevi önü adeta lüks araç galerisine döndü.

Haber 06-09-24 19:27

Jose Mourinho çok istiyordu, transferi açıkladılar! Fenerbahçe Medina transferinde mutlu sona ulaştı... Resmi açıklama bekleniyor

Fenerbahçe'nin uzun süredir kadrosuna katmaya uğraştığı Cristian Medina transferinde mutlu son artık çok yakın. Sarı-Lacivertliler Boca Juniors ile anlaşma sağlarken, oyuncunun ara transfer dönemine kadar Boca Juniors'ta kalacağı belirtildi. İşte detaylar...

Spor 06-09-24 18:53

SON DAKİKA | Engin Polat cezaevinden çıktı! Eşi Dilan Polat karşıladı! İşte ilk sözleri

Son dakika haberi: Dilan ve eşi Engin Polat'ın 3 ayrı suçtan toplam 20'şer yıldan 40'ar yıla kadar hapisle cezalandırılmasının istendiği, toplam 28 sanığın yargılandığı davada, tutuklu 4 sanık tahliye edildi. Başsavcılığın tahliye kararına yaptığı itirazın reddedilmesinin ardından Engin Polat 10 ay sonra cezaevinden çıktı. Engin Polat'ı Çorlu Karatepe Ceza İnfaz Kurumu çıkışında eşi Dilan Polat karşıladı. Polat'ın ilk sözleri "Çok mutluyuz ailemizle kavuştuk" oldu.

Haber 06-09-24 18:18

En son temmuz ayında zam gelmişti... Canlı yayında açıkladı! Yıl sonuna kadar elektriğe bir zam daha gelebilir

Elektrik fiyatlarına temmuz ayında yüzde 38 zam gelmişti. Yıl sonuna doğru yaklaşıyorken vatandaş herhangi bir zam gelip gelmeyeceğini merak etmeye başladı. Enerjisa CEO'su katıldığı bir canlı yayında, "Elektriğe yıl sonuna kadar bir zam daha gelir mi?" sorusunu yanıtladı.

Finans 06-09-24 15:24

Gizlice tabutun yanına kadar girerek cenazeyi çaldı! 'Sarhoştum hatırlamıyorum' savunması yaptı... Anbean güvenlik kamerasında

Amerika Birleşik Devletleri'nin Las Vegas şehrinde 47 yaşındaki Patricia Sierra isimli bir kadın cenaze işlemlerinin yapıldığı bir kuruma gizlice girdi. Camı kırarak içeri giren kadın tabutun yanına kadar gitti ve içindeki cenazeyi çaldı. Cansız bedeni kaldırımın ortasında bırakan kadın olayın güvenlik kamerasına yansıma üzerine tutuklandı. Sierra kendisini 'Sarhoştum hatırlamıyorum' diyerek savundu.

Trend 06-09-24 15:12

Jose Mourinho'dan 41 milyon Euro'luk veto! Fenerbahçe yönetiminden kesin olarak istedi ve yapıldı

Jose Mourinho'nun transfer döneminde Fenerbahçe yönetimine sunduğu rapor ortaya çıktı. Kadrosunu güçlendirmek için elindeki hiçbir oyuncusunu kaybetmek istemeyen Mourinho, gelecek teklifler ne olursa olsun kimsenin ayrılmasını istemedi. Ferdi Kadıoğlu dahil hiçbir oyuncunun gidişine onay vermeyen Mourinho'nun reddettiği rakamlar ortaya çıktı.

Spor 06-09-24 14:07

Yerli tren geliyor... Deneme sürüş tarihi belli oldu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yerli hızlı tren hakkında açıklamalarda bulundu. Uraloğlu, yerli trenin ne zaman deneme sürüşlerini aktardı ve ne kadarlık bir yolcu kapasitesi olduğunu da söyledi.

Finans 06-09-24 12:59

30 bin dolara satılıyor! Elektrik ustasıydı, o işe başladı... Birçok ülkeye gönderiyor 'Bir araba fiyatına bile var'

Mardin’de babasından kalma mesleğini sürdüren tespih ustası 35 yaşındaki İbrahim Çamurdaş, değerli taşlardan yapılan kehribar tespihleri Orta Doğu ülkelerine ihraç ediyor. Tespihlerinin 30 bin dolara kadar alıcı bulduğunu belirten Çamurdaş, “Aslında ben elektrik ustasıydım. 12 yıl önce motosiklet kazası geçirdim. Sonra amcamın oğlunun yanına yardım amaçlı gittim ve tespih sanatı beni cezbetti. O günden beri kendimi geliştirerek baba mesleğimi yapıyorum” dedi.

Finans 06-09-24 12:52

Engin Polat'ın tahliye kararı sonrası Dilan Polat'tan dikkat çeken ifade: Devletimiz sağ olsun!

Aylardır gündemden düşmeyen Polat çifti davasında bugün flaş bir gelişme yaşandı. 'Kara para aklama' suçuyla 40 yıla kadar hapsi istenen Engin Polat'a mahkeme tarafından tahliye kararı verildi. Karar sonrası Engin Polat'ın eşi Dilan Polat ise sevinçten adeta havalara uçtu. Tahliye haberini aldıktan sonra çok sevinen Dilan Polat, telefonda konuştuğu kişiye "Devletimiz sağ olsun!" sözlerinde bulundu.

Haber 06-09-24 11:37

Okula ve Şehre Dönüş Fırsatları'na özel Apple Watch modelleri de indirime girdi

Okula ve Şehre Dönüş Fırsatları kapsamında hayalinizdeki Apple ürünlerine kavuşmaya ne dersiniz? Teknoloji devi Apple'ın ürünlerinde kısa süreliğine büyük indirimler var. Apple Watch modelleri de fırsat ürünleri arasında yer alıyor. Sizin için indirimdeki modelleri seçtik. İşte detaylar...

Haber 06-09-24 11:13

Asgari ücretli heyecanla ocak ayını bekliyor... OVP toplantısı sonrası maaş tahminleri ardı ardına geliyor!

Dün gerçekleştirilen Orta Vadeli Program toplantısında yıl sonu enflasyon tahmini yüzde 33'ten yüzde 41,5'e çıkartıldı. Enflasyon tahmininde yaşanan güncelleme sonrası ocak ayında yapılacak zamlar için ise ekonomistler tahminlerini paylaşmaya devam ediyor. SGK Uzmanı Özgür Erdursun, asgari ücretlinin ocak ayında ne kadar zam alacağını tahmin etti.

Finans 06-09-24 11:00

Son dakika! Dilan Polat'ın ardından bir karar daha... Engin Polat ve 3 sanık tahliye edildi! Savcılığın itirazı kabul edilmedi

Son dakika! 3 gündür süren Dilan ve Engin Polat çiftinin yargılandığı kara para davasında karar açıklandı. Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan ve 40 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanan Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 28 şüphelinin yargılandığı davada Engin Polat ve tutuklu 3 sanık tahliye edildi. Bu kararla birlikte davada tutuklu sanık kalmadı. Savcılığın Engin Polat'ın tahliyesine itirazı ise kabul edilmedi.

Haber 06-09-24 10:50

Altın için gözler ABD'de açıklanacak olan verilere çevrildi: Ekonomist yatırımcıya tavsiye verdi... Dolar kurundaki baskının sebebi belli oldu!

Borsada yaşanan hareketlilikler dikkat çekmeye devam ediyor. Altın için ABD'de açıklanacak olan tarım dışı istihdam ve işsizlik verileri merak ediliyorken Dolar kurunda bu hafta 34'ün altına bir düşüş yaşanmaya başladı. Piyasalardaki hareketliliği Ekonomist Tuğba Ekin değerlendirdi. Ekin yatırımcıları uyararak, "Yıl sonuna kadar sert hareketler görebiliriz" şeklinde konuştu.

Finans 06-09-24 10:24

06 Eylül 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 06 Eylül Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 06 Eylül 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 06 Eylül Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 06-09-24 09:20

Altında ibre yine yukarı yönlü... 6 Eylül Cuma çeyrek ve gram altın ne kadar? Cumhuriyet altını kaç liradan satılıyor? İslam Memiş altın alımı için tarih verdi...

ABD'de dün açıklanan özel sektör istihdamı verileri beklenildiği gibi olmaması üzerine ons altın ve gram altın yukarı yönlü hareket etmeye başladı. Bugün ise ABD'de açıklanacak olan tarım dışı istihdam rakamları takip edilmeye başlandı. Peki gram altın, çeyrek altın Cumhuriyet altını ne kadar? Uzmanlar altın için ne söylüyor? İşte yanıtı...

Finans 06-09-24 09:17

14 Mayıs seçimlerini doğru bilmişti! SONAR ve BETİMAR son anketini yayınladı... AK Parti ile CHP arasındaki fark ilk kez bu seviyeye çıktı

Anket çalışmaları vatandaşlar tarafından yakından takip edilmeye devam ediliyor. 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından 31 Mart seçimlerine de anket şirketleri damga vurmuştu. 14 Mayıs seçimlerini doğru bilen SONAR Araştırma ise yeni bir anket yayınladı. 'Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz?' sorusuna yanıt aranan çalışmada AK Parti ve CHP arasındaki fark ilk defa bu kadar yüksek çıktı. Öte yandan bir anket de BETİMAR'dan geldi. İşte sonuçlar...

Haber 06-09-24 09:12

Akaryakıtta tabela değişti! Benzin aylar sonra yeniden en düşük seviyesinde… (6 Eylül güncel benzin-motorin-LPG fiyatı)

Akaryakıt fiyatlarında beklenen indirim bu gece tabelalara yansıdı. Petrol fiyatı 14 ayın dibini görürken milyonlarca araç sahibi de bu haberi beklemeye başlamıştı. İndirim haberi ilk olarak benzin için geldi. Akaryakıtta indirim 1,83 TL olarak dün gece tabelalara yansıdı ve 25 Haziran'dan sonra en düşük seviye görülmüş oldu. İşte il il güncel benzin, motorin (mazot) ve LPG (otogaz) fiyatları...

Finans 06-09-24 08:13

TV yayın akışı 6 Eylül 2024 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

6 Eylül 2024 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 6 Eylül 2024 Cuma akşamı Güldür Güldür Show, Hızlı ve Öfkeli 8, Kim Milyoner Olmak İster?, Yalı Çapkını, Kara Ağaç Destanı, Kötü Kan ve MasterChef Türkiye ve Yakışıklı programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 06-09-24 07:29

E-Devlet kolay adres (KOLAS) sorgulama nedir, ne işe yarar? E-Devlet Kolay adres (KOLAS) sorgulama nasıl yapılır?

Teknolojinin gelişimi ve internetin yaygınlaşarak günlük hayatın önemli bir parçası olmasıyla günümüzde birçok işlem artık mobil cihazlardan yapılabilir hâle geldi. Günlük hayatı kolaylaştıran ve hız kazandıran bu durum, uzun zamandır devlete ait kurum ve kuruluşlarda, resmî işlemler için de geçerli oluyor. Birçok resmî belge ya da işlem, internet üzerinden talep edilebiliyor.

Haber 05-09-24 20:26

Batı Nil virüsü nedir, nasıl bulaşır? Batı Nil virüsü belirtileri ve tedavisi

Virüsler farklı nedenlere bağlı olarak, hayvanlardan, insanlardan bitkilerden yiyeceklerden ya da içeceklerden insan bedenine bulaşabilirler. Yalnızca canlı hücreler üzerinde etkili olan ve enfekte olabilen virüsler, mikroorganizmalara kadar her türden canlılara bulaşabilirler. Bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi bu virüslerle savaşabilmek adına son derece önemlidir.

Haber 05-09-24 18:34

Tedirginlik arttı: Apartmanların içine kadar girmeye başladı! Uzmanlar uyardı... Kara kara düşündürüyor

Elazığ’da havaların ısınmasıyla ortaya çıkan yılanların sayısının artması, vatandaşları tedirgin ediyor. Son dönemlerde apartmanlara kadar giren yılanlar, vatandaşları kara kara düşündürüyor. Uzmanlar, yılanların sıcaklardan dolayı serinlemek için apartmanları tercih ettiğini belirtiyor. Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Akın Temizer, bu durumun fazla sürmeyeceğini, yaklaşık 15 gün sonra artık yılanların görünmeyeceğini aktardı.

Haber 05-09-24 17:19

Arjinin nedir, ne işe yarar? Arjinin faydaları ve zararları

İnsan vücudunda mikroplarla, hastalıklarla ve çeşitli olumsuz etkilerle savaşmaya yarayan çeşitli organlar bulunur. Her bir organın farklı bir faydası ve görevi vardır. Bu organların bazıları hormonları bazıları protein ve mineraller üreterek yaşam süreçlerinin devam edebilmesini sağlar. Çalışmadıklarında ise bazı takviyelere ihtiyaç duyulabilir.

Haber 05-09-24 16:31

Ekstremite nedir? Alt ve üst ekstremite ne demek?

Tıp dilinde kullanılan bazı terimler günlük hayatta çok bilinmese de, vücudumuzla ilgili temel kavramlar arasında yer alırlar. Bu terimlerden biri de "ekstremite"dir. Peki, ekstremite nedir? Alt ve üst ekstremite ne demek?

Haber 05-09-24 15:53

D vitamini ne işe yarar, kaç olmalı? D vitamini nelerde var? D vitamini eksikliği belirtileri ve D vitamini eksikliğinde görülen hastalıklar

Vücut fonksiyonlarını eksiksiz bir şekilde yerine getirebilmesi için bazı vitamin ve mineral gibi yararlı maddelere ihtiyaç duyar. Bu vitamin ve mineraller arasında önemli olan ve öne çıkan bir vitamin de D vitaminidir. D vitamini yağda çözünen bir vitamindir. Güneşin ultraviyole ışınları ile üretilebilen bu vitamin, insan vücudunda 20 ile 50 ml seviyeleri arasında olmalıdır.

Haber 05-09-24 15:09

C reaktif protein (CRP) nedir, kaç olmalı? C reaktif protein (CRP) yüksekliği ne anlama gelir?

C reaktif protein ya da kısa adıyla CRP, vücutta oluşan iltihaplanmaya karşı görev gören proteine verilen isimdir. Vücuttaki iltihaplanmanın en büyük belirtisi olan CRP, karaciğer tarafından üretilir. CRP testi genellikle enfeksiyonun şiddetini değerlendirmek için yapılır.

Haber 05-09-24 15:04

Son dakika: En yeni memur maaş zammı ve emekli zammı tahmini! Daha bugün açıklandı: En düşük emekli maaşı için 15 bin TL formülü

Son dakika haberi… Emekli zammı, memur zammı ne olacak? Milyonlarca kişi için bugün Orta Vadeli Program’da (OVP) açıklanan yılsonu enflasyon tahmini Ocak 2025 zam dönemine bir kez daha fener tuttu. 2 aylık enflasyon rakamları netleşmişken yeni zamlı emekli ve memur maaş tablosunda dikkat çeken değişim yaşandı. Peki kim ne kadar zam alacak? En düşük emekli maaşı ne olacak? İşte en yeni liste…

Finans 05-09-24 14:48

Bu dükkandan çıkan toz bile kıymetli! Çalışanların elbiselerini dahi yakıyorlar, hiçbir şey dışarı çıkmıyor 'Değeri yüksek olduğu için insanlar aşırı talep ediyor'

Dünyanın en değerli madenlerinden olan altın, alıcının isteğine göre hazırlanması için altın imalat atölyelerinde sıcaklığı 1500 dereceye kadar yükselen ocaklarda eritilip ustaların elinde şekilleniyor. İnce işçilikten geçen altınlar bilezik, kolye, küpe ve yüzüğe dönüşüp kuyumcu vitrinlerini süslüyor. İşleme sırasındaki fireden bahseden atölye sahibi "Bu altınları tekrar almak için elemanların elbiselerini yakarız, terliklerini değiştiririz, atölyede olan ürünlerin hiçbiri dışarı çıkmaz" dedi.

Finans 05-09-24 11:20

Herkesin merak ettiği soru yanıt buldu! Narin'in ailesi amcanın tutuklanması hakkında ne düşünüyor? Aileden şaşırtan sözler

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin'i sadece ailesi değil tüm Türkiye merak ediyor. Soruşturmada şu ana kadar tek tutuklu var o da amca Salim Güran. Ailenin bu tutuklama hakkındaki düşünceleri ortaya çıktı. Son günlerde yeni detayın çıkmadığı soruşturmada aile amcanın tutuklanmasından rahatsız olduğunu ifade etti.

Haber 05-09-24 11:18

'Yıllık mı aylık mı?' diye sormak zorunda kaldılar! Maaşını duyunca inanamadılar 'Bırakıyorum Ankara'yı, gelip sana rakip olacağım'

Yolda gördükleri bir çobanla sohbet eden vatandaşların, çobanın aylık maaşını öğrendiklerinde yaşadığı şaşkınlığa dair o anlar sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada paylaşılan videoda vatandaşlar çobana "Maaşın ne kadar?" diye sordu. Çoban "60 bin TL" diye cevap verince bunun yıllık mı aylık mı olduğunu merak ettiler. Çoban ise maaşının aylık 60 bin TL olduğunu söyledi. Vatandaşlar bunun karşısında şaşkınlık yaşarken bir tanesi "Ankara'yı bırakıp geliyorum, sana rakip olacağım" dedi.

Finans 05-09-24 10:18

14 aydır böylesi olmamıştı: 41 TL seviyelerine dönecek: Akaryakıta 2 liraya yakın indirim geliyor (5 Eylül güncel benzin-motorin-LPG fiyatı)

Petrol fiyatı 14 ayın dibini görürken akaryakıt fiyatları için indirim gözüktü. Milyonlarca araç sahibi bu haberi bekliyordu, rakam belli oldu. Akaryakıtta indirim 1,83 TL olacak. 25 Haziran'dan sonra en düşük seviye görülecek. İşte il il güncel benzin, motorin (mazot) ve LPG (otogaz) fiyatları...

Finans 05-09-24 09:41

Yer: Yalova! İşlemi yapılmayınca gözü döndü: Aracıyla bankaya dalıp...

Yalova'da gurbetçi olduğu belirtilen bir kişi işlemleri yapılmayınca öfkeden çılgına döndü. Gurbetçi vatandaş yabancı plakalı aracını bankanın kapısına kadar soktuktan sonra güvenlik görevlisine saldırmaya çalıştı. Yaşanan kaos anları saniye saniye kaydedildi.

Haber 05-09-24 09:33

05 Eylül 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 05 Eylül Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 05 Eylül 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 05 Eylül Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 05-09-24 09:20

Erzincan Kemah’ta sadece yılın 3-4 ayı üretiliyor! Osmanlı döneminde başladı hala devam ediyor: Anzer balı kadar kıymetli…

Erzincan’da Osmanlı döneminde açılan tuz ocakları hala tuz üretmeye devam ediyor. Uzmanlar bu üretilen bu tuzun Anzer balı kadar değerli olduğunu belirtirken Erzincan’ın Kemah ilçesinde üretilen bu tuzun üretim yolculuğu ise oldukça dikkat çekici…

Finans 05-09-24 08:26

Bu kaçıncı zam? 1 paketi 81 lira oldu, 4 lira birden arttı: Sigaraya zam bugünden itibaren geçerli

Sigaraya zam mı geldi, zamlı sigara fiyatları kaç TL, ne kadar? soruları sigara tiryakilerinin gündemindeydi. Sigarada peş peşe artan fiyatlara bir yenisi daha eklendi. Bu kapsamda en ucuz sigara 72 ve en pahalı sigara 81 liraya yükseldi. Fiyatlar 3-4 lira civarında artmış oldu. İşte 5 Eylül sigara fiyatları...

Finans 05-09-24 08:03

Gaye Su Akyol ve Ali Güçlü Şimşek evlendi! İşte düğünden ilk kareler

Şarkılarıyla son dönemde adından söz ettiren Gaye Su Akyol ve müzisyen Ali Güçlü Şimşek ile evlendi. Çiftin düğününe katılan Edis, o anları; "Şimdi, sonra, bütün paralel evrenlerde sonsuza kadar mutlu olun" notuyla yayımladı.

Magazin 05-09-24 07:45

TV yayın akışı 5 Eylül 2024 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

5 Eylül 2024 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 5 Eylül Perşembe akşamı Turist, Cici Babam, Şebeke, Hava Muhalefeti, Mandıra Filozofu, Bir Gece Masalı ve MasterChef Türkiye programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 05-09-24 07:19

Dilruba Kayserilioğlu hakkında 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçlamasıyla dava açıldı!

Dilruba Kayserilioğlu’na sokak röportajındakisözleri nedeniyle 7,5 ay hapis cezası verilmişti. 33 yaşındaki Dilruba Kayserilioğlu hakkında 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçlamasıyla da 4 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Haber 04-09-24 19:48

Anneannesini öldürmüştü! Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener hakkında istenen ceza belli oldu

Eski bakanlardan Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener, Ankara'da anneannesi öldürmüştü. Şener hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis ile 14 yıldan 23 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırladı.

Haber 04-09-24 18:40

ATM'nin açılımı nedir? ATM neyin kısaltması? ATM açılımı ve anlamı

ATM ifadesi banka müşterileri tarafından sıklıkla kullanılan elektronik bir makineyi temsil eder. Bu ifadenin ne anlama geldiğinin anlaşılması için ise ATM açılımı, kökeni ve Türkçe karşılığı gibi bilgiler derlenmelidir. Böylelikle bankacılık işlemlerinin günün herhangi bir saatinde tamamlanması bakımından önem arz eden makinelere verilen adın kısaltması olan ATM ifadesi hakkında detaylı bilgi edinilebilir.

Finans 04-09-24 18:10

iPhone 16 Türkiye'de ne kadar olacak? İşte ödenecek miktar...

ABD merkezli teknoloji devi Apple, 9 Eylül akşamı merakla beklenen iPhone 16 modellerini tanıtacak. Pek çok kişi İphone 16'nın fiyatını ve özelliklerini merak ediyor. Peki İphone 16'nın fiyatı ne kadar olacak? Çok yakında en ucuz iPhone için bile 60 bin TL'den fazla ödeme yapmamız gerekecek. İşte tahmini fiyatlar...

Haber 04-09-24 17:50

Bu dizilerin alıcısı çok... Türk dizileri ihracatta ilk üçte! Milyonlarca lira kazanıyorlar

Forbes Türkiye İhracat şampiyonu yerli dizilerin listesini paylaştı. Dizi ihracatında ABD ve İngiltere ile ilk üç sırayı paylaşan Türkiye, dizi ihracatında satış rakamları 600 bin dolar civarında gerçekleşti. Peki hangi şirket ne kadar para kazandı? İşte detaylar...

Finans 04-09-24 17:22