Berfin Altun Haberleri

42 yaşındaki başpehlivan Ali Altun, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti!

42 yaşındaki başpehlivan Ali Altun, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Spor 2024-09-30 16:20:24

Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın Gökçe'si Nilsu Berfin Aktaş'ın yeni adresi belli oldu! İddialı diziyle ekrana dönüyor

Hem oyunculuk kariyeri hem de özel yaşamıyla çok konuşulan Nilsu Berfin Aktaş ünlü rapçi Blok3 ile aşk yaşamış ancak çiftin mutluluğu kısa sürmüştü. Son olarak Korkma Ben Yanındayım dizisinde 'İnci' rolüne haya veren Aktaş, sezonun iddialı dizisiyle ekrana dönüş yapmaya hazırlanıyor.

Magazin 2024-09-25 16:48:11

İletişim Başkanı Altun'dan Narin'in soruşturması hakkında açıklama! Reyting odaklı yayınlara yakın takip

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türkiye'yi yasa boğan Narin cinayeti olayıyla ilgili açıklamada bulundu. Altun bazı medya organlarının konuya yaklaşımı konusunda eleştirilerde bulunarak, "Soruşturmanın gizliliğinin devam etmesine rağmen maalesef birçok ulusal medya organında konuya ilişkin son derece manipülatif, soruşturmaya zarar veren ve 'reyting' odaklı olduğu anlaşılan sorumsuz yayınlar yapılmaktadır." dedi.

Haber 2024-09-13 18:39:02

Fahrettin Altun bakanların basın müşavirleriyle bir araya geldi! ‘Hakikat mücadelemiz devam ediyor’

Cumhurbaşkanı İletişim Başkanı Fahrettin Altun sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Bakanlıklarımızın değerli basın müşavirleriyle Cumhurbaşkanlığı Külliyemizde bir araya gelerek kamusal iletişim süreçlerinin doğru yönetilmesi, kurumlar arası koordinasyon, dezenformasyonla mücadele gibi konulara ilişkin değerlendirmelerde bulunduk" dedi.

Haber 2024-09-10 21:58:28

Narin'in cansız bedeni çuval içinde bulunmuştu! Çok konuşulacak iddia: Günlerce taşımışlar

Günlerdir kayıp olarak aranan ve bakılmayan yer kalmayan köyde, bu sabah 8 yaşındaki kayıp Narin bir çuval içinde, üzeri taş ve ağaç dallarıyla kapalı halde bulundu. Ülke acı haberle sarsılırken Gazeteci Didem Arslan aile hakkında çarpıcı bir iddiada bulundu. Öte yandan Adli Bilişim Uzmanı İsa Altun, cesedin taşındığı belirterek yakın çevreyi işaret etti.

Haber 08-09-24 14:11

Kuzey Yıldızı'nın Gökçe'si Nilsu Berfin Aktaş tatilde! Aşk hayatıyla gündemdeydi

Kuzey Yıldızı dizisinde Gökçe karakteriyle hafızalara kazınan Nilsu Berfin Aktaş'tan tatil pozları peş peşe geldi. Bikinili karelerini paylaşan Aktaş'ın fit görünümüne beğeni yağdı.

Magazin 25-08-24 09:33

Reha Muhtar yoğun bakımdayken eski eşinin avukatı Feyza Altun bomba detaylar paylaştı! Alkol alıp arabaya bindi... Nilüfer'in kızı oğlumu alıkoydu

Bir döneme damga vuran ünlü spiker Reha Muhtar'ın gece yarısı evindeki merdivenlerden düşerek hastaneye kaldırıldığı ve entübe edildiği ortaya çıkmıştı. Muhtar'ın eski eşi Deniz Uğur ise 'Oğluma ulaşamıyorum' açıklamasını yapmıştı. Uğur'un avukatı Feyza Altun o gece yaşananları açık açık anlattı. Şarkıcı Nilüfer detayı ise herkesi şaşırttı.

Magazin 20-08-24 15:31

Fenomen Damla Altun'un çok konuşulan takımını sizin için bulduk

Sosyal medyanın parlayan yıldızlarından Damla Altun, tarzıyla adından sıkça söz ettiriyor. Instagram’da paylaştığı fotoğraf kareleriyle yine gözleri üzerine çeken Damla'nın hem rahatlığı hem de şıklığı bir arada sunan takımı sade tasarımıyla farklı durumlar için ideal. Spor ayakkabılardan terliğe kadar pek çok şekilde kombinleyebileceğiniz takım, kibar aksesuarlarla tamamlandığında da bambaşka bir havaya bürünüyor. Bu harika takımı ve alternatiflerini sizler için derledik. İşte detaylar!

Magazin 18-08-24 01:08

Ünlü rapçi ile aşkı kısa sürmüştü! Nilsu Berfin Aktaş yeni sevgilisiyle... Kameraları görünce elini bıraktı

Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle dikkat çeken Nilsu Berfin Aktaş ünlü rapçi Blok3 ile aşk yaşamış ancak ünlü çiftin mutluluğu kısa sürmüştü. Geçtiğimiz günlerde özel hayatı hakkında açıklamalar yağan Aktaş 'kalbimizde her zaman birisi var ama yanımızda değil' demiş bu sözleriyle dikkat çekmişti. Ünlü oyuncu yeni sevgilisiyle görüntülendi ama kameraları görünce erkek arkadaşının elini bir anda bıraktı...

Magazin 16-08-24 09:19

Instagram açıldı ilk İsmail Heniye paylaşımı Fahrettin Altun'dan geldi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Instagram'ın erişime açılmasının ardından yaptığı ilk paylaşımda, Tahran'da suikasta uğrayan Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniye'yi andı.

Haber 10-08-24 23:16

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan küresel sosyal medya şirketleri açıklaması: 'Amerikan, Alman, Fransız yasalarına saygı duyarken, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına saygı duymuyorlar'

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, küresel sosyal medya platformlarıyla ilgili açıklamalar yaptı. Altun "Bizim bu sosyal medya platformlarından beklentimiz çok açıktır. 'Hukukumuza, egemen haklarımıza, vatandaşlarımızın ifade özgürlüğüne saygı duyun. Bu şirketler çoğunlukla Amerikan, Alman, Fransız yasalarına saygı duyarken, örneğin Türkiye Cumhuriyeti yasalarına saygı duymuyorlar. Türkiye Cumhuriyeti Devleti egemen, bağımsız bir devlet olarak bunu kabul etmez, edemez" dedi.

Haber 05-08-24 20:58

İletişim Başkanı Altun: Türkiye son dönemlerdeki en kapsamlı esir değişim operasyonunu gerçekleştirdi

Son dönemlerin en kapsamlı rehine takaslarından biri Ankara'da gerçekleşmişti. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun'dan açıklama geldi. Altun "Türkiye'nin bu çok hassas müzakerelerin yönetiminde gösterdiği ciddiyet bölgedeki tüm sorunların çözümü için bir örnek teşkil etmiştir" dedi.

Haber 02-08-24 11:43

İletişim Başkanı Altun'dan 'yumuşak güç' vurgusu: Son 4 yılda en fazla gelişen 2. ülke olduk!

Türkiye İletişim Modeli Sempozyumu'nda konuşan İletişim Başkanı Fahrettin Altun, önemli mesajlar verdi. Türkiye'nin mazlum milletin umut ışığı olduğunun altını çizen Altın "Yumuşak güçte son 4 yılda en fazla gelişen 2. ülke olduk. Türkiye barışın teminatı" dedi.

Haber 24-07-24 11:21

Nilsu Berfin Aktaş tatil yaptığı yerleri tek tek saydı! Bodrum için 'gereksiz pahalı' dedi! En çok parayı bakın neye ödemiş

Son olarak başrollerinde Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu ve Murat Aygen'in yer aldığı Korkma Ben Yanındayım dizisinde rol alan Nilsu Berfin Aktaş son dönemde hem özel hayatı hem de projeleriyle adından söz ettirmeyi başarıyor. Ünlü rapçi Blok3 ile ayrılığı çok konuşulan Aktaş şimdi de 'Bodrum' yorumu ile gündem oldu.

Magazin 23-07-24 11:26

İletişim Başkanı Altun: 15 Temmuz Milletin Zaferi'nin adıdır

İletişim Başkanlığı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde "15 Temmuz Destanı Milletin Zaferi Fahir Atakoğlu Konseri" programı düzenlendi. Programda İletişim Başkanı Fahrettin Altun da açıklamalarda bulundu.

Haber 14-07-24 22:11

İletişim Başkanı Altun'dan Srebrenitsa Soykırımı paylaşımı: Unutulan soykırım tekrarlanır

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Srebrenitsa Soykırımı'nın 29'uncu yıl dönümü dolayısıyla sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Aliya İzzetbegoviç'in "Unutulan soykırım tekrarlanır" notuyla paylaşımda bulunan Altun, soykırımın acısının geçen 29 yıla rağmen yüreklerdeki yerini koruduğunu belirtti.

Haber 11-07-24 10:23

İletişim Başkanı Altun’dan açıklama: Resmi makamlarımız başta olmak üzere yalnızca güvenilir kaynaklara itibar edilmeli

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Türkiye düşmanı bazı mahfillerin kamu düzenini test etmeye dönük provokatif faaliyetlerle ülkemizin huzurunu bozma çabaları, amacına ulaşamayacaktır" dedi. Asılsız haberlere prim verilmemesi çağrısı da yapan Altun, "Resmi makamlarımız başta olmak üzere yalnızca güvenilir kaynaklara itibar edilmesi konusunda vatandaşlarımızın hassas davranmasını önemle rica ederiz." açıklamasını yaptı.

Haber 01-07-24 21:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli arasında Beştepe'de sürpriz görüşme!

İletişim Başkanı Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün saat 16.00'da MHP Genel Başkanı Bahçeli ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde bir araya geleceğini bildirdi.

Haber 25-06-24 21:05

Yan Oda'nın yıldızı Başak Daşman evlendi! İşte nikahtan ilk kare

Son olarak Şevval Sam ve Caner Cindoruk'un başrolünde yer aldığı Yan Oda dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Başak Daşman ikinci kez nikah masasına oturdu. Daşman, kısa süren nişanlılık döneminin ardından Onur Altun ile hayatını birleştirdi. Ünlü ismin nikahından ilk kare geldi...

Magazin 04-06-24 11:24

ABD polisinden AA muhabirine sert müdahale! Fahrettin Altun: 'Saldırıyı kınıyorum'

ABD’nin New York kentinde Filistin'e destek gösterilerini takip eden AA foto muhabiri Fatih Aktaş, New York Polisinin (NYPD) sert müdahalesine maruz kaldı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Sayın Aktaş'a yapılan fiziksel saldırıyı kınıyorum. Kendisine ve Anadolu Ajansı ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

Haber 02-06-24 21:28

Pensilvanya'da FETÖ'cülerden canlı yayın sırasında CNN Türk ekibine saldırı

CNN Türk ve Hürriyet ABD Temsilcisi Yunus Paksoy, ABD'nin Pensilvanya eyaletinde, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in kaldığı örgüt merkezinin önünden televizyon yayını yaparken saldırıya uğradı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "ABD’li merciiler nezdinde her türlü adımı atacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

Haber 01-06-24 22:26

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun: Darbeler 'yeter söz milletindir' dedirtmeme girişimleridir

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Darbeler 'yeter söz milletindir' dedirtmeme girişimleridir. Bu girişimler, yine milletin iradesiyle ve yine gerçekten milletin içinden çıkmış gerçek siyasetçilerle bozulmuştur" dedi.

Haber 27-05-24 23:26

Şeriat paylaşımı olay olmuştu! Avukat Feyza Altun hakkında karar çıktı

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar sebebi ile hakkında soruşturma başlatılan avukat Feyza Altun hakkında karar çıktı. Cumhuriyet savcısı mütalaasında, Feyza Altun’un 3 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılmasını talep etti.

Magazin 16-05-24 17:54

Gazipaşa-Alanya Havalimanı'nda saat 22.00'de uçuşlar başlayacak

Antalya’da bulunan Gazipaşa-Alanya Havalimanı'nda inişinin ardından lastiği patlayan uçak bakımı için aprona alındı. Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Gazipaşa itfaiye ekiplerinin temizlik çalışmalarına başladığını belirterek, uçağın kırılan ön tekerleğinin yenisinin takıldığını ifade etti.

Haber 09-05-24 21:09

Ayrılıkları çok konuşulmuştu... Nilsu Berfin Aktaş ve rapçi Blok3'ün ayrılık nedeni ortaya çıktı

Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle dikkat çeken Nilsu Berfin Aktaş ünlü rapçi Blok3 ile aşk yaşıyordu. Aşk dolu karelerini sosyal medya hesaplarından paylaşan ünlü çiftin ani ayrılığı çok konuşulmuştu. Ünlü çiftin ayrılık sebeni ortaya çıktı.

Magazin 01-05-24 15:41

Türkiye günlerdir çocuk gelin Berfin'i konuşuyor! Kızlarını 100 bin TL'ye sattılar! O belge yayınlandı... Canlı yayında gözaltı

Tüm Türkiye günlerdir Esra Erol programında gündeme gelen çocuk gelin Berfin'i konuşuyor. Anne Songül İpkin, 20 Mart tarihinde 14 yaşındaki kızı Berfin İpkin'in kaybolduğunu belirterek Esra Erol'dan yardım istedi. Programda, 14 yaşındaki Berfin İpkin'in başlık parasıyla satıldığı ortaya çıktı. Canlı yayında belgelerle birlikte gerçek açığa kavuştu. Çocuk gelin skandalının ardından Çocuk Şube ekipleri harekete geçti...

Magazin 27-04-24 08:53

Doktora kabusu yaşattı, tahliye olur olmaz yaptığı 'pes' dedirtti!

Edirne'de Volkan Kuşçu, doktor B.B.Ö.'yü darbettiği gerekçesiyle tutuklandı. Hakkında açılan davanın ikinci duruşmasında tahliye edilen Kuşçu, aynı hekimi bu kez de sosyal medya üzerinden dizi repliğiyle tehdit ettiği gerekçesiyle tutuklandı. Edirne Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Gürcan Altun, Kuşçu hakkında darp davasının yanı sıra tehditle ilgili ikinci davanın açıldığını söyledi.

Haber 17-04-24 16:59

Antalya'daki teleferik faciasına ilişkin Fahrettin Altun'dan açıklama: 'Gerekli soruşturmalar başlatılacak'

Antalya'da devrilen teleferik direğine çarpan kabin parçalandı. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi de yaralandı. Teleferik kabinlerinde mahsur kalan 184 kişiyi kurtarma çalışmaları ise devam ediyor. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun faciaya ilişkin "Olayla ilgili gerekli soruşturmalar başlatılacak, kaza tüm yönleriyle araştırılacaktır" dedi.

Haber 12-04-24 23:26

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun'dan Filistin açıklaması

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "7 Ekim’den bu yana, her alanda İsrail’in soykırımına karşı devletiyle, milletiyle en onurlu ve en etkili duruşu sergileyen ülke Türkiye'dir." ifadesini kullandı.

Haber 09-04-24 00:22

Cinsiyet değiştirmiş! Esra Erol'daki Dadı Meryem'le ilgili şok üstüne şok... Geçmişteki cinayetin ardından o gerçek de ortaya çıktı

Esra Erol'da programındaki dadı Meryem ile ilgili şok üstüne şok yaşanıyor. Programa katılan Mehmet Altun, eşi Rabia Altun'la barışmak istediğini belirtip programa başvurmuş, Rabia ise eşinin kendisini çocuklarının dadısıyla aldattığını söylemişti. Dadı Meryem'in canlı yayına çıkmasıyla kan donduran gerçek ortaya çıkmış ve Meryem'in geçmişte 8 yaşındaki Hasret'i öldürüp gömdüğü, 9 yıl hapis yattığı öğrenilmişti. Ortaya çıkan yeni gerçeğe göre Dadı Meryem hapisten çıkınca cinsiyet değiştirmiş.

Magazin 05-04-24 11:24

Esra Erol'da stüdyo buz kesti... Dadı Meryem'in 8 yaşındaki küçük kızı diri diri gömdüğü ortaya çıktı! Detaylar kan dondurdu

Hafta içi her gün Atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında kan donduran bir olay gündeme geldi. Programa katılan Mehmet Altun, 6 yıldır birlikte olduğu eşi Rabia Altun'la barışmak istediğini belirterek programa başvurdu. Mehmet Altun'un eşi ise çocuklarının dadısı ile aldatıldığını söyleyince Dadı Meryem canlı yayına çıktı. Dadı Meryem hakkında ortaya çıkan bir gerçek ise kan dondurdu.

Magazin 04-04-24 10:27

Gayrettepe'deki yangın sonrası İletişim Başkanı Fahrettin Altun duyurdu: Dezenformasyon içeren paylaşımlara itibar etmeyin!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İstanbul Şişli'de meydana gelen yangın faciasıyla ilgili hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine başsağlığı, yaralanan vatandaşlara ise acil şifalar diledi. Altun ayrıca vatandaşları dezenformasyon içeren paylaşımlara itibar etmemesi konusunda uyardı.

Haber 02-04-24 17:07

İletişim Başkanı Fahrettin Altun: Türkiye 10 basamak yükseldi

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Brand Finance tarafından hazırlanan Küresel Yumuşak Güç Endeksi 2024 verilerinde Türkiye'nin medya ve iletişim alanında bir önceki yıla kıyasla 10 basamak yükselerek 193 ülke arasından 18. sıraya yerleştiğini açıkladı.

Haber 29-02-24 12:32

Fahrettin Altun paylaştı! Cumhurbaşkanı Erdoğan 12 Dev Adam’ın maçını böyle takip etti

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın maçını izlediği ana ait görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Haber 25-02-24 22:48

Komutana küfretmişti, bir de 'hak etti' demişti! AK Parti o aday için düğmeye bastı

Niğde'nin Hacıabdullah beldesinden AK Parti belediye başkan adayı olan Babaoğlan Altun, konuşması sırasında jandarma komutanına küfür etmesi hem yaşadığı kentte hem de sosyal medyada büyük tepki çekti. AK Parti, Altun'un kesin ihraç sürecinin başlatıldığını duyurdu.

Haber 24-02-24 08:49

Nilsu Berfin Aktaş ünlü rapçi ile aşkını ilan etti! Pozlara yorum yağdı

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde canlandırdığı Gökçe karakteriyle ünlenen güzel oyuncu Nilsu Berfin Aktaş özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Aktaş 2 yıl önce sessiz sedasız evlendiği Serdar Sertçelik'ten geçtiğimiz yaz boşanmıştı. Ünlü oyuncu şimdi de yeni aşkını ilan etti.

Magazin 23-02-24 14:56

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çanakkale türküsünü söyledi! O anları Fahrettin Altun paylaştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli'de mitingine giderken seçim otobüsünde keman çalan öğrenciye eşlik etti. Çanakkale türküsünü söyleyen Erdoğan'ın o anlarını İletişim Başkanı Fahrettin Altun paylaştı.

Haber 22-02-24 23:05

Gözaltına alınıp bırakılmıştı! Avukat Feyza Altun hakkında istenen ceza belli oldu

Son dönemde fenomenlere dair paylaşımlarıyla dikkat çeken Feyza Altun "Şeriata s.kayım" paylaşımı yapınca gözaltına alınmıştı. Feyza Altun hakkında "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçundan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi.

Magazin 22-02-24 12:11

Avukat Feyza Altun gözaltı anını Fatih Altaylı'ya anlattı! Savcıdan 5 dakika izin isteyip rakı koymuş

Sosyal medya hesabından küfürlü şeriat karşıtı bir paylaşım yaptıktan sonra hakkında soruşturma başlatılan Feyza Altun gözaltına alınmıştı. Fatih Altaylı avukat Altun ile konuşmasını aktardı. Feyza Altun savcıdan izin isteyip rakı koymuş...

Magazin 21-02-24 13:53

Son dakika... Avukat Feyza Altun hakkında karar verildi! Çıkar çıkmaz bakın ne dedi

Şeriat paylaşımlarıyla gündeme gelen Avukat Feyza Altun geçtiğimiz gün gözaltına alındı. Avukat Feyza Altun, ifadesinin ardından tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi. Altun serbest bırakıldı.

Magazin 20-02-24 11:08

İletişim Başkanı Fahrettin Altun tek tek anlattı! Gazze'deki soykırımın kanıtı Türkiye'den! Lahey'de İsrail'in karşısına çıktı

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Ankara'da gerçekleşen Gazze'de Soykırım: Yeni Kanıtlar programına katılarak uluslararası kamuoyunu da ilgilendiren önemli açıklamalarda bulundu. Fahrettin Altun, Gazze'de İsrail tarafından soykırım yapıldığını bir kez daha belirtirken Türkiye tarafından hazırlanan 'Kanıt' kitabının Uluslararası Adalet Divanı'nda İsrail aleyhinde kullanıldığını söyledi.

Haber 20-02-24 10:53

Avukat Feyza Altun'un gözaltına alınmasına Ebru Polat'tan bomba yorum: Sonuçlarını hesaplamadan...

Avukat Feyza Altun sosyal medya paylaşımları nedeniyle gözaltına alındı. Konuyla ilgili birçok isimden yorum gelirken yorum yapanlardan biri de şarkıcı Ebru Polat Oldu. Polat, "Vala Feyza çok akıllı bir avukat. Sonuçlarını hesaplamadan bir şey yapacağını sanmıyorum" dedi.

Magazin 20-02-24 09:25

Irkçı söylemleriyle bilinen Geert Wilders'tan 'Feyza Altun' paylaşımı

Irkçı söylemleriyle bilinen Hollanda aşırı sağcı Özgürlük Partisi (PVV) lideri Geert Wilders, Feyza Altun'un gözaltına alınmasının ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Wilder paylaşımında "Feyza Altun bir kahramandır" dedi.

Haber 19-02-24 23:17

Son dakika: Ünlü avukat Feyza Altun şeriat paylaşımı sonrası gözaltına alındı! Gözaltına alındığı anlar dikkat çekti, Altun'un avukatından açıklama

Son dakika haberi: Sosyal medyada son dönemin çok konuşulan isimlerinden biri olan Feyza Altun, gözaltına alındı! Feyza Altun, yaptığı şeriat paylaşımlarından sonra Twitter'da TT listesine girmişti. Altun evindeki aramanın ardından gözaltına alındı. Sağlık kontrolünün ardından emniyete götürülen Altun'un gözaltına alındığı ve evinden çıkarıldığı anlar gündem oldu. Öte yandan Altun'un avukatından da açıklama geldi.

Magazin 19-02-24 16:45

Sevgililer Günü'nde aşk bombası patladı! O kare ele verdi... Nilsu Berfin Aktaş ünlü rapçi ile aşk yaşıyor

Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle dikkat çeken Nilsu Berfin Aktaş ünlü rapçi ile aşk yaşamaya başladı. Son olarak yeni dizisi için imaj tazeleyen ünlü oyuncu Sevgililer Günü'nde aşk bombasını patlattı. Sosyal medya hesabından geceye dair paylaşımlar yapan Aktaş'ı o kare ele verdi...

Magazin 15-02-24 12:24

Avrupa Halter Şampiyonası'ndan dönen milli halterciler, Konya'da çiçeklerle karşılandı

Bulgaristan'da düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası'ndan dönen milli halterciler Cansu Bektaş, Gamze Altun ve Medine Bilicier için Konya'da karşılama töreni yapıldı.

Yurthaber 15-02-24 08:01

Erzincan'daki maden faciasıyla ilgili Fahrettin Altun'dan vatandaşlara çağrı! 'İtibar etmeyin'

Erzincan'da maden ocağında meydana gelen toprak kayması ile ilgili Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, vatandaşlara çağrıda bulundu. Altun açıklamasında "Vatandaşlarımızın resmî kanallar yoluyla teyit edilmemiş ve doğruluğundan emin olunmayan sosyal medya içeriklerine itibar etmemesi, doğru bilgi için resmî kanalları takip etmesi önem arz etmektedir" dedi.

Haber 13-02-24 19:37

Altun deprem sürecine dikkat çekti: Dezenformasyonların önüne geçmek için büyük çaba harcadık

Afet İletişimi Sempozyumu'nda konuşan İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 6 Şubat'tan bu yana yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Altun, "Deprem sürecinde yapılan dezenformasyonların önüne geçmek için büyük çaba harcadık. Medyanın güçlü isimleri güçlü kalemleri büyük fedakarlık göstererek deprem sürecini şeffaflıkla aktardı." ifadelerini kullandı.

Haber 05-02-24 13:05

Altun, Gazze'de öldürülen gazetecilere dikkat çekti: Bu gazeteciler hakikat için mücadele eden kahramanlardır

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İstanbul’da İletişim Başkanlığınca düzenlenen Gazze Savaşı'nda Medyanın Hakikat Mücadelesi: Şiddet, Dezenformasyon, Sansür Sempozyumu'nda konuştu. 7 Ekim'den bu yana 120 gazetecinin şehit olduğunu vurgulayan Altun, "Eğer bu kahramanların gayretleri olmasaydı, bugün İsrail’in katliamlarından, Gazze halkının maruz kaldığı zulümden dünya haberdar olamayacaktı." dedi.

Haber 26-01-24 15:14