Berk Bayındır Haberleri

Beta Berk Bayındır'ın sevgilisi Simla Ener son fotoğrafını paylaştı! Güzel uyu canım Berk’im

Türkçe Rap'in genç yeteneği Beta lakabıyla biline Berk Bayındır 8. kattan düşerek hayatını kaybetmişti. Yaşanan feci olayda Berk Bayındır'ın sevgilisi Simla Ener'in de evde olduğu öğrenilirken Ener o anları, "3-4 gündür birlikte kalıyorduk. Balkona çıktı. Balkon demirlerinden sarkarken gördüm. Arkasından koştum ama düşerken gördüm" şeklinde anlatmıştı. Simla Ener sevgilisi Beta Berk Bayındır'ın ölmeden önceki son fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafa, "Güzel uyu canım Berk'im" notunu düştü.

Magazin

Beta Berk Bayındır son yolculuğuna uğurlandı! Annem! Beni neden böyle beklettin sen?

Evinin 8. katından düşerek hayatını kaybeden ünlü rapçi Beta Berk Bayındır son yolculuğuna uğurlandı. Balkondan düştüğü sırada yanında yanında olan sevgilisi Simla Ener ve rapçinin annesi cenaze sırasında zor anlar yaşadı. Beta'nın annesi ve babası tabutun başında gözyaşlarına hakim olamadı. Annenin sözleri yürek dağladı.

Magazin

Beta Berk Bayındır’ın sevgilisi Simla Ener: Arkasından koştum ama düşerken gördüm

Rapçi Beta Berk Bayındır evinin 8. katından düşerek hayatını kaybetti. O sırada evde olan Beta Berk Bayındır’ın sevgilisi Simla Ener ifadesinde "Balkon demirlerinden sarkarken gördüm. Arkasından koştum ama düşerken gördüm" dedi. Simla Ener daha sonra sosyal medya hesabından da bir açıklama yaptı.

Magazin

Ünlü rapçi Berk Bayındır'ın şüpheli ölümünün ardından son paylaşımları ortaya çıktı

Beta lakabıyla tanınan rapçi Berk Bayındır, bir rezidansın sekizinci katından düşerek yaşamını yitirdi. 31 yaşında hayatını kaybeden ünlü rapçinin ölüm haberi sevenlerini üzerken sosyal medya hesabındaki son paylaşımları gündem oldu.

Magazin

Berk Bayındır

Beta Berk Bayındır neden öldü, intihar mı etti? Beta kimdir, şarkıları nelerdir? Rapçi Beta ölüm sebebi...

Beta kimdir, şarkıları nelerdir? Rapçi Beta neden öldü? Beta intihar mı etti? Rap dünyasının tanınmış isimlerinden birisi olan Beta lakaplı 31 yaşındaki Berk Bayındır’ın ölümüyle ilgili detaylar gün yüzüne çıktı. Beta’nın kaldığı evinde 8. kattan düşerek yaşamını yitirdiği öğrenildi. Beta’nın şüpheli ölümünün ardından Beta neden öldü sorusu da gündem oldu.

Haber

Ünlü rapçi Berk Bayındır neden öldü? BETA Berk Bayındır öldürüldü mü? Soruşturma başladı

Rap müzik dünyasının sevilen isimlerinden biri olan BETA Berk Bayındır, bugün hayatını kaybetti! Kağıthane'de yaşadığı rezidansın 8. katından düşerek vefat eden Berk Bayındır neden öldü? İHA'nın aktardığı habere göre Berk Bayındır'ın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı. Berk Bayındır'ın şarkıları bir döneme damga vurmuştu.

Magazin