Bir Gece Masali Haberleri

Canlı yayında Özgür Özel'i şaşırtan soru! 'Cevaplamam mümkün değil', Ekrem İmamoğlu açıklaması: 'Bence yasak İstinafta onaylanacak'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel katıldığı canlı yayında Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili bir soru soruldu. "Genel Başkanlığa geri dönme niyeti var ve bunun için de size karşı tabandan bir destek mi uyandırmaya çalışıyor?" sorusunu Özel ilk başta duyunca şaşkınlığını gizleyemedi. Daha sonra da açıklama yapan Özel, "Benim cevaplamamın mümkün olmadığı bir soru sordunuz" dedi. Özel, İmamoğlu hakkındaki dava ile ilgili de konuştu.

Haber 2024-10-02 21:35:33

Narin Güran'ın cansız bedeni bulunmuştu! TBMM'de CHP ve DEM'in önerileri kabul edilmedi

Türkiye, Narin cinayetini merak ederken CHP ve DEM Parti süreçle ilgili TBMM'de öneride bulundu. CHP Diyarbakır Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu Narin cinayetiyle ilgili ortak bir komisyon kurulması yönünde bir öneride bulundu. Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Cüneyt Yüksel, yürütülen soruşturmaya ilişkin Meclis tarafından görüşme yapılmasının doğru olmayacağını belirtti.

Haber 2024-10-02 20:23:29

İmamoğlu gündem olan fotoğrafla ilgili bu yorumu yaptı: Saç ben, kulak ben, 10 defa baktım

Sosyal medyada, geçtiğimiz yıllarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a aşı yapan sağlık çalışanına benzetilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu gündem olan görüntüyle ilgili bir programda konuştu. İmamoğlu, "Saç ben, kulak ben, fotoğrafa 10 defa baktım"" ifadelerini kullandı.

Trend 2024-10-02 20:06:21

İran'ın saldırısı dünyayı ayağa kaldırdı! İsrail'den yeni açıklama: 'Cevabımız acı verici olacak'

İran'ın İsrail'e yönelik balistik füzeli saldırısı dünyada paniğe yol açtı. Saldırı sonrası İsrail cephesinden yeni bir açıklama daha geldi. İsrail'in Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Büyükelçi Danny Danon, "İsrail, böyle bir saldırganlık karşısında sessiz kalmayacak. İsrail, karşılık verecek. Cevabımız belirleyici olacak ve evet, acı verici olacak" dedi.

Haber 2024-10-02 19:08:09

Galatasaraylı futbolcunun Türkiye'ye çağırdığı Alman fenomen Katharina Amalia'dan yeni bir paylaşım! Neler olup bittiğini anlayamadı

Alman sosyal medya fenomeni Katharina Amalia, Galatasaraylı bir futbolcunun daveti üzerine Türkiye'ye gelmesiyle gündem olmuştu. Ünlü fenomenden yeni bir paylaşım daha geldi. İşte detaylar...

Spor 02-10-24 18:56

MasterChef şampiyonu Cemre Uyanık bakın hangi sektöre adım attı! Herkesi şaşırttı...

MasterChef'in 2019 şampiyonu olan Cemre Uyanık, geçtiğimiz aylarda bambaşka bir sektöre adım attı. Her MasterChef yarışmacısı gibi restoran açması beklenirken o herkesi şaşırttı. Bakın ne kurdu...

Magazin 02-10-24 17:45

Fiyatı 549 TL'ye düştü! Kedinizin bayılacağı Whiskas mamada %33 indirim

Kediniz mamasından memnun değil mi? Daha besleyici ve sağlıklı bir mama alternatifi mi arıyorsunuz? Ya da daha indirimli bir mama arayışında mısınız? Öyleyse doğru yerdesiniz. Whiskas'ın biftekli ve havuçlu yetişkin kedi maması indirime girdi, kaçırmayın. Detaylar aşağıda...

Haber 02-10-24 17:43

Okan Buruk, Acun Ilıcalı'nın açıklamalarından sonra takipten çıkardı!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Acun Ilıcalı'nın kendisi için yaptığı açıklamaların ardından flaş bir hamlede bulundu.

Spor 02-10-24 17:32

Fenerbahçe maçının hakemi Cihan Aydın hayatının şokunu yaşadı! Türkiye Futbol Federasyonu'na şikayet edilmişti... FIFA kokartı geri alındı!

Süper Lig'de geçtiğimiz hafta Antalyaspor ile Fenerbahçe arasındaki maçı yöneten ve kararlarıyla çok konuşulan hakem Cihan Aydın için flaş bir karar geldi.

Spor 02-10-24 17:18

Hizbullah duyurdu: İsrail askerleri bir köye sızmaya çalışıyorlardı! Böyle hedef oldular

İsrail askerlerinin Lübnan'ın güneyinde yer alan Yaroun köyünde ortaya çıkan görüntüleri gündeme bomba gibi düştü. Hizbullah cephesinden yapılan açıklamada, köye sızmaya çalışan İsrail askerlerinin patlayıcıyla hedef alındığı ve bazılarının öldürüldüğü belirtildi.

Haber 02-10-24 17:15

Erkek arkadaşının evininde ölü bulundu! Ancak ortada ne yara izi var ne de darp edildiğine dair biz iz...

Güzellik merkezinde çalışan 23 yaşındaki Zehra Gün, erkek arkadaşının evinde sabah ölü bulundu. Gün’ün erkek arkadaşı, gece birlikte alkol aldıklarını sabah kendisini uyandıramadığını söyledi. Vücudunda herhangi bir darp veya yara izi bulunmayan Gün, otopsisi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Haber 02-10-24 17:09

Asgari ücret zammı için karamsar tablolar! Ergün Atalay Bakanlığın duvarına yazı asacağız deyip TÜİK'e isyan etti: Böyle bir tablo görmedik

Yeni asgari ücret zammı tahminleri şimdiden gündeme gelmeye başladı. 2025 asgari ücret rakamı için karamsar tablolar çizilirken TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay, Hazine ve Maliye Bakanlığının önünden TÜİK'e isyan etti. Bakanlar Mehmet Şimşek ve Vedat Işıkhan'a seslenen Atalay "Şimdi Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın duvarına bir yazı asacağız" dedi. Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı İdris Ersoy da "Yıl başında çok ciddi bir artışla bu mağduriyetin giderilmesini istiyoruz" dedi.

Finans 02-10-24 17:03

Sahibine getirdiği kartla 454 TL kazandırdı! Evcil hayvanının ağzında piyango biletini görünce inanamadı... Hırsız kedi turnayı gözünden vurdu

İngiltere'nin Cornwall kontluğunda bulunan Penzace bölgesinde yaşayan 33 yaşındaki Megan Christian isimli bir kadın evcil hayvanının sık sık dışarıdan getirdiği ürünlerle şaşkına dönüyor. Son olarak 'Monkey (Maymun)' adını verdiği kedisi bir kazı kazan kartıyla eve geldi. Christian kedisinin ağzından kartı aldığında ise 10 sterlin (454 TL) kazanç olduğunu fark edince şaşırdı.

Trend 02-10-24 17:01

Twente Teknik Direktörü Joseph Oosting'den Fenerbahçe mi? Manchester City mi? sorusuna flaş yanıt! ''Jose Mourinho değişik bir karakter ama...''

Twente Teknik Direktörü Joseph Oosting, Fenerbahçe ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi 2. hafta maçı öncesi basın toplantısında konuştu. Hollandalı çalıştırıcının Jose Mourinho hakkında söyledikleri dikkat çekti.

Spor 02-10-24 16:57

200 metrelik uçurumda mahsur kaldılar! Bağırıyorlardı: Ne olur yardım edin!

Gümüşhane'de bir sürücü otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybedince 50 metrelik uçuruma yuvarlandı. Arabada bulunan 4 kişiden 2 kişi kendi imkanlarıyla araçta çıkıp yardım aramaya çalıştı. Uçurumdan inmek isteyen 2 kişi bu sefer farklı bir uçurumda mahsur kalınca saatlerce kurtarılmaya bekledi.

Haber 02-10-24 16:49

Arkadaşlarını şehit veren uzman çavuştan kahreden haber! Beylik tabancası ile intihar etti

Bir süre önce girdiği çatışmalarda yakın arkadaşlarını şehit veren ve psikolojik sorunlar yaşadığı belirtilen Uzman Çavuş Timur Turhan kendi isteğiyle görevinden ayrılmıştı. Bugün kiraladığı araba ile Erzurum-Tortum karayoluna çıkan Turhan, beylik tabancası ile intihar etti.

Haber 02-10-24 16:47

Antalya'nın neyi meşhur? Antalya'nın meşhur şeyleri, yemekleri ve yerleri

Alanya, Finike, Manavgat ve Kepez gibi popüler ilçeleri olan Antalya; Akdeniz Bölgesi’nde yer alan ve Türkiye’nin turizm merkezi olarak nitelendirilen bir şehirdir. Bu ile giden yerli ve yabancı turistlerin Olympos, Antalya Müzesi, Side Antik Kenti, Lara Plajı gibi popüler rotaları keşfetmeleri mümkündür. Turnçgilleriyle meşhur olan Antalya’dan satın alınması önerilen hediyelikler ise deri ve hasır aksesuarlar gibi çeşitli ürünleri içerir.

Haber 02-10-24 16:46

Kısmetse Olur'un şampiyon çifti ayrıldıklarını duyurdu! 'Hiçbir şey görmek istemiyorum...'

Uzun bir aranın ardından YouTube'ta yayınlanmaya başlayan Kısmetse Olur'un favori çifti Elif Nur Yel ve Seda Polat, ayrıldıklarını duyurdu. Çift, yarışmadan şampiyon olarak ayrılmıştı ve 2 yıldır aşk yaşıyordu.

Magazin 02-10-24 16:43

Almanya'da yaşayan bir Türk inşaattan paylaştı! Kullanılan malzemelerinin kalitesini tek tek gösterdi: Türkiye’dekiler ne?

Almanya'da yaşayan bir Türk inşaat alanını görüntüleyerek sosyal medyadan paylaşınca dikkatleri üzerine çekti. İnşaat alanındaki malzemelerin kalitesini gösteren Türk, "Almanya’dakiler inşaat ise Türkiye’dekiler ne?” ifadelerini kullanınca sosyal medya kullanıcıları gönderiye tepkisiz kalamadı.

Trend 02-10-24 16:41

Van Bronckhorst'tan TFF'ye kumarhane göndermesi! ''Bir casinoya gittiğinizde 7 kez siyah gelmesi gibi''

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Eintracht Frankfurt ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi 2. hafta maçı öncesi basın toplantısında konuştu.

Spor 02-10-24 16:36

Japonya'da uçuşlar durduruldu, panik yaratan anlar yaşandı... Gerçek sonradan ortaya çıktı

Japonya'da sabah saatlerinde Miyazaki Havaalanı'nda patlama yaşandı. Patlamanın nedeninin ABD yapımı savaş döneminden kalma 227 kiloluk bir bombanın yol açtığı anlaşıldı. İkinci bir patlama riskinin olmadığı belirtilirken, havaalanının yarın yeniden faaliyete geçeceği açıklandı.

Haber 02-10-24 16:32

MasterChef Beyza'ya yapılan o yoruma dayanamadı! Kendini tutamayan Onur'dan yanıt geldi!

MasterChef Türkiye'nin en dikkat çeken başarılı tabaklarla jüri üyelerinin övgüsünü kazanan Beyza'ya bir kullanıcı 'Torpil avcısı' dedi. Daha önce Beyza'dan hoşlandığı iddia edilen Onur da devreye girerek Beyza'yı savundu.

Magazin 02-10-24 16:16

Meme kanserini yenmişti! Deniz Uğur ameliyat masasına yattı! Hastane odasından paylaştı

Daha önce meme kanserini yenen ünlü oyuncu Deniz Uğur, vücudunda bir süredir olan ve takibi yapılan kistin aniden büyüdüğünü, artık masum olmadığını açıklamıştı. Uğur bu sabah ameliyat masasına yattı. Ünlü isim ameliyatın ardından sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Magazin 02-10-24 16:14

Karın ağrısı şikayetiyle doktora gitti! Mesanesinden çıkartıldı... Doktorlar bile inanamadı: 20 yıldır çalışıyorum böyle bir şey görmedim

Vietnam'da ismi açıklanmayan 45 yaşındaki bir hasta karın ağrısı şikayetiyle hastaneye gitti. Doktorlar yapılan incelemelerin sonucunda hastayı acilen ameliyata aldı ve hastanın mesanesinden 1 kilogram ağırlığında taş çıktı. Operasyonu gerçekleştiren doktor 20 yıldır çalıştığını ve hiç bu kadar büyük bir taş görmediğini söyledi.

Trend 02-10-24 16:11

Hapis cezasıyla yargılanan İmamoğlu'nun davasında yeni gelişme: Tarih belli oldu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun hapis cezası istemiyle yargılandığı 'ihale' davasının duruşması ertelendi. Duruşmanın ardından açıklama yapan CHP Grup Başkanvekili İstanbul Milletvekili Gökhan Günaydın, "Başlayan duruşmalar çerçevesinde bugüne kadar iki bilirkişi raporu geldi. Bu bilirkişi raporlarında bu ihalelerde herhangi bir kamu zararının olmadığı tespit edildi" dedi.

Haber 02-10-24 16:07

Fenerbahçe'de Allan Saint-Maximin krizi! Takım arkadaşları Mourinho'ya şikayet etti

Fenerbahçe'nin beklentileri bir türlü karşılayamayan isimlerinden Allan Saint-Maximin Sarı-Lacivertliler'de yeni bir krize daha neden oldu. 27 yaşındaki oyuncudan takım arkadaşlarının da şikayetçi olduğu öne sürüldü. İşte detaylar...

Spor 02-10-24 16:00

Bu tarihte kaderiniz değişecek: 2 Ekim saat 21.49'a dikkat! Astrolog Nuray Sayarı özellikle 5 burcu uyardı

Ünlü Astrolog Nuray Sayarı, astrolojiye dair açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. Son olarak Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var programına konuk olan Sayarı, 2 Ekim saat 21.49'da gerçekleşecek tutulmanın etkilerini anlattı. Sayarı, tutulmayla birlikte yeni bir dönemim başlayacağını söyledi.

Kadin 02-10-24 15:58

'Kocam yasakladığım şeyleri yapıyor' deyince inanamadı... Sözünü kesip bir kez daha sordu! Nur Viral'in canlı yayınındaki itiraf gündem oldu

Beyaz Tv ekranlarında hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıkan Nur Viral'in programında işlenen konular ve programdaki itiraflar sık sık sosyal medyanın gündemine oturuyor. Uzman Psikolog Fatih Reşit Civelekoğlu'nun konuk olduğu programa bu defa canlı yayındaki bir itiraf damga vurdu. Telefonla bağlanan bir izleyici 'Kocam yasakladığım şeyleri yapıyor' deyince Civelekoğlu inanamadı ve konuğun sözünü kesip bir kez daha sordu. Canlı yayındaki bu anlar kısa sürede sosyal medyanın gündemine

Magazin 02-10-24 15:53

Davada tehdit ve küfürden sonra şimdi de saldırı! Mahkemede Sinan Ateş’in ablası Selma Ateş'e saldırı girişimi

Kamuoyunun yakından takip ettiği Sinan Ateş davasında geçen gün, cinayetin tetikçisi Eray Özyağcı mahkeme salonunda silah işareti yaparak gazetecileri hedef almış ve tehdit etmişti. Davanın dün gerçekleştirilen duruşmasında ise tutuklu sanıklardan Suat Kurt CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e yönelik hakaretlerde bulundu. Bugün ise duruşmanın olduğu sırada dışarıda Sinan Ateş’in ablası Selma Ateş’e bir saldırı gerçekleştirildi. Saldırgan şahıs orada bulunan ekipler tarafından gözaltına alındı.

Haber 02-10-24 15:45

Hastalara tarihi geçmiş stentler takılmıştı... 'Sahte stent' skandalında yeni gelişme!

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Hastanesi Tıp Fakültesi'nde sahte stent skandalı yaşanmıştı. Skandal sonrası soruşturma başlatılmış ve akabinde tıbbi cihaz kurum başkan yardımıcısı görevden alınmıştı. Birçok mağdurun yakınının elinde konuyla ilgili bilgi ve belge bulunuyor. Hastalara zorla özel bir kurumdan aldırılan stentlerle ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

Haber 02-10-24 15:27

Başı ağrıdığı için ilaç içmek isteyen kadın kutudan öyle bir şey buldu ki... Kocası deste deste parayı böyle saklamış: Hemen boşa

Çin'in Hunan eyaletinde ismi açıklanmayan bir kadın başı ağrıdığı için ilaç içmek istedi. Banyoda bulunan ilaç kutusunu açan kadın hiç beklemediği bir durumla karşılaştı. Çünkü ilaç kutusunun içinden katlanmış banknotlar çıktı. Kocasına durumu sorduğunda ise eşinin kendisinden paraları saklamak için bu yolu seçtiğini öğrendi.

Trend 02-10-24 15:18

Dolandırıcıların yeni yöntemi pes dedirtti! 500 liralık market çeki alanlar adına banka hesabı açtılar

Vatandaşların son zamanlardaki en büyük korkusu dolandırıcılık olayları oldu. Neredeyse her gün yeni bir dolandırıcılık yöntemi ortaya çıkıyor. Son olarak Osmaniye'de yaşanan bir olay akıllara durgunluk verdi. Türkiye Pakistan İş İnsanları Platformu adına 500 liralık hediye çeki dağıtan şüpheliler, hediye çeki karşılığında vatandaşların kimlik bilgilerini toplayıp, videolarını çekti. Şüpheliler, bu kimlik bilgileriyle vatandaşlar adına banka hesabı açıp, işlem yaptı.

Haber 02-10-24 15:15

Arabanın mucidine seslendi! Bunu yapan bir kadın olamaz dedi: 'Saçma sapan işleyen bir vites var'

Sosyal medyada paylaşım yapan bir kullanıcı manuel arabaların işleyiş sistemini anlamadığını söyleyerek arabanın mucidine sesledi. Kullanıcının paylaşımı kısa sürede viral olurken, "Neden iki tane ayağımız varken üç tane pedal var ve sağ tarafta saçma sapan işleyen bir vites var?" diye sordu.

Trend 02-10-24 14:45

Zincir markette skandal görüntüler! Raflara yerleştirmeyi bekleyen tavukları mahallenin kedisi afiyetle yedi... O anlar sosyal medyada gündem yarattı

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti. 3 harfli popüler bir zincir markette raflara yerleştirilmesi için beklenen paketli tavukları mahallenin kedisi afiyetle yedi. O anlar sosyal medya kullanıcıları arasında viral oldu.

Trend 02-10-24 14:17

'Kızımı geri getirsinler şikayetçi olmayacağım' Rojin Kabaiş'ten 5 gündür haber alınamıyor! Sonar cihazı da devreye sokuldu

Üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş 5 gün önce yurdundan çıktı ve bir daha ondan haber alınamadı. Aile Diyarbakır'dan Van'a gelerek umutlu bir haber için aramaları yakından takip ediyor. Bugün arama çalışmaları genişletildi ve sonar cihazı devreye sokuldu. Öte yandan Kabaiş'in ailesi kızlarının birileri kaçırdıysa bırakmasını, geri getirirlerse şikayetçi olmayacaklarını söyledi.

Haber 02-10-24 14:16

İngiltere'de büyük şok! Manchester City'nin yıldızı Matheus Nunes gasp suçundan tutuklandı

Manchester City'nin Wolverhampton'dan kadroya kattığı Matheus Nunes gece kulübünde fotoğrafını çeken 58 yaşındaki bir adamın telefonunu gasp edip geri vermeyi reddettiği için tutuklandı.

Spor 02-10-24 14:10

Pınar Altuğ'un tulumunun önü dile düştü! En sonunda yanıt verdi: Bütün fotoğraflar...

Çocuklar Duymasın'ın yıldızı Pınar Altuğ sahnede 50. yaşını kutladı. Altuğ'un sarı kostümlü bir fotoğrafına yorum yağdı. Pınar Altuğ yorumlara dayanamayıp konuya açıklık getirdi.

Magazin 02-10-24 13:59

Galatasaray 2. Başkanı Metin Öztürk'ten Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı için olay sözler! Survivor'cı, gitsin mahallesinde oynasın!

Galatasaray Spor Kulübü İkinci Başkanı Metin Öztürk, yaptığı açıklamada Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklamalara çok sert bir yanıt verdi. Öztürk ayrıca PFDK'ye ve Beşiktaş'a da tepki gösterdi. İşte o sözler...

Spor 02-10-24 13:55

Son olarak Panathinaikos'u çalıştırmıştı! Fatih Terim'e çok sürpriz talip, ülkede şimdiden gündem oldu

Son olarak Panathinaikos'u çalıştıran Fatih Terim, o günden bu yana herhangi bir takımı çalıştırmazken, Azeri ekibi Neftçi Bakü'nün tecrübeli çalıştırıcıya talip olduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 02-10-24 13:27

Bakan Şimşek’ten ‘yeni vergi paketi’ açıklaması! Tartışmalar hakkında net konuştu…

Yeni vergi paketi mi geliyor? Milyonların merak ettiği soruyu Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yanıtladı! Kripto ve borsadaki yeni dönem hakkında da konuşan Şimşek, vergilerle ilgili ortaya atılan iddialara da son noktayı koyarak önümüzdeki süreçte böyle bir düzenlemenin gündemlerinde olmadığını belirtti.

Finans 02-10-24 13:17

Devlet Bahçeli'ye Yüreği varsa! deyip meydan okudu: Sinan Ateş'in annesi Saniye Ateş'ten 'timsah gözyaşları' yanıtı

Sinan Ateş cinayeti davası haliyle siyaset atmosferinde de gergin tartışmalar doğuruyor. Devlet Bahçeli dün isim vermeden Sinan Ateş'in annesi Saniye Ateş'i hedef almış, 'timsah gözyaşları' çıkışıyla dikkat çekmişti. Saniye Ateş MHP liderine yanıt verirken bir de meydan okudu: "Devlet Bahçeli'nin yüreği varsa istediği kanala çıksın, karşılıklı konuşalım!"

Haber 02-10-24 13:13

Yaş farkı tepki çekmişti! Su Burcu Yazgı ve Burak Deniz'in Bir Gece Masalı'nda öpüşmesi olay oldu!

Bir Gece Masalı'nın başrol oyuncuları Su Burcu Yazgı ve Burak Deniz'in aralarında yaş farkı krizi bitmiyor. Dizinin yeni bölümünde öpüşmeleri seyircileri kızdırdı. Birçok kullanıcı sosyal medyada bu yakınlaşmaya tepki gösterdi.

Magazin 02-10-24 12:56

Kendisi 21 eşi 44 yaşında! Aralarındaki yaş farkı eleştirilere neden oldu... 21 yaşında üvey anneyim

21 yaşındaki Ellie Liptrot, 44 yaşındaki erkek arkadaşı Mark ile yaklaşık bir buçuk yıldır ilişki yaşıyor. 21 yaşındaki isim sosyal medyada sıklıkla sevgilisi Mark'ın çocuklarına üvey annelik yaptığı anları ve özel hayatından detayları paylaşıyor. İkilinin aralarındaki 23 yıllık yaş farkı sosyal medyada eleştiri oklarının hedefine haline gelmelerine neden oldu.

Trend 02-10-24 12:47

Dünyanın en seksi kadını Ashley Graham iddialı pozlarını peş peşe yayınladı! İç çamaşırlı halini çekinmeden paylaştı

Büyük beden model olarak bildiğimiz ve podyumların aranan isimlerinden biri olan Ashley Graham geçtiğimiz sene dünyanın en seksi kadını seçilmişti. Bu unvan ile birlikte geniş bir takipçi kitlesine sahip olan Graham sosyal medya paylaşımları ve katıldığı defileler ile adından sıkça söz ettiriyor. Ashley Graham şimdi de son pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Ünlü model iç çamaşırlı halini çekinmeden paylaştı.

Magazin 02-10-24 12:38

TikTok'ta gaz çıkarttığı videolarıyla para kazandı! ATM'ye gidip parasını çektiği anları paylaştı: Kullanıcı adı bile bir değişik...Kuru fasülyeye yatırım yap

TikTok'ta 'gelsinparabenibozsun.20' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kullanıcı gaz çıkarttığı videolarıyla 130 bin takipçiye ulaşarak ünlendi. Gaz çıkarttığı videolarından ilk parayı kazandığını söyleyerek ATM'ye giderek parasını çektiği anları paylaşan genç kadının gönderisi görenleri şaşkına çevirdi.

Trend 02-10-24 12:10

Yeşilçam'ın efsanesi Filiz Akın hastaneye kaldırıldı! Son hali herkesi üzdü

Türk sinemasının 'Dört Yapraklı Yonca'sından biri olan Filiz Akın bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu. Ünlü isimden üzen haber geldi. Akın'ın Bodrum'da hastanede tedavi gördüğü ortaya çıktı. Filiz Akın'ın son hali ise hayranlarını üzdü.

Magazin 02-10-24 12:06

Kıyafetlerini göstermek için video çekiyordu! Metronun geldiğini görünce arkasına bile bakmadan bindi... Nasıl unutursun?

Sosyal medyada son dönemde 'outfit check (kıyafet gösterme)' akımı bir hayli popüler. Kullanıcılar hemen hemen her yerde kıyafetlerini göstermek için kamera karşısına geçip video çekiyorlar. Ancak bir kadın kıyafetlerini göstermek için video çektiği sırada dalgınlığının kurbanı oldu. Metronun gelmesiyle birlikte kadın metroya bindi ancak cep telefonunu almayı unuttu. O anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Trend 02-10-24 11:42

Kobra Murat kilo kilo altını ve evleri olduğunu söylemişti! Varını yoğunu koyup 4 katlı apartman yaptırdı: Galata Kulesi gözüküyor

'18 kilo altın, 18 ev ve 4 tane yazlığım var' diyen Kobra Murat katıldığı yayında yaptırdığı 4 katlı binayı gösterdi. Varını yoğunu bu binaya yatıran Kobra Murat bir kat daha çıkmak için belediyeye seslendi.

Magazin 02-10-24 11:39

Çocuklarda korkutan covid uyarısı! Acil servisler dolup taştı 2-3 haftadır yoğunluk ve pozitiflik oranı arttı

Son günlerde çocuklarda görülen covid vakalarına ilişkin konuşan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzm. Dr. Abdullah Sert, "Son 2-3 haftadır çocuklarda covid yoğunluğunun, pozitiflik oranının arttığını görüyoruz. Her türlü viral ve bakteriyel enfeksiyonların sıklığında bir artış görüyoruz. Ailelere ısrarlı, düşmeyen bir ateş yüksekliğinde mutlaka hekime başvurmalarını öneriyoruz. Ağır enfeksiyonlarda daha önce de gördüğümüz hayatı tehdit eden, akciğer hasarı oluşturabilen tablolar görüyoruz." dedi.

Haber 02-10-24 11:36