Bodrum Haberleri Ve Son Dakika Bodrum Haberleri

Bodrum Haberleri Ve Son Dakika Bodrum Haberleri

Muğla'nın 13 ilçesinden biri olan Bodrum, turizmin önemli bir merkezidir. Antik Çağdaki adı "Halikarnassos" olan Bodrum, Ege Denizi ile çevrilmiştir. Ege ve Akdeniz iklimlerinin sentezinden oluşan özelliğiyle dikkat çeken Bodrum'un mikro klima alanı olduğu ifade edilmiştir. Kültürel anlamda birçok etkinliğe ev sahipliği yapmıştır. Uluslararası Bodrum Bale Festivali, Barok Müzik Festivali ve Uluslarası Bodrum Bienali gibi etkinliklerin düzenlendiği bir ilçedir. Dünyaca ünlü bir tatil beldesi olan Bodrum, ulaşım imkanları açısından da oldukça elverişlidir. Karayolu ve havayolu ulaşımının yanı sıra Bodrum'da yer alan marinalar da ulaşım açısından turistlere bir alternatif sağlar. Yel değirmeni, kalesi, plajlarıylayerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken Bodrum, kültürel ve tarihi anlamda önemli bir mirastır. Antik Çağdan günümüze çeşitli uygarlıkların izlerini taşıyan belde de tarihle sanat iç içedir.

Bodrum Haberleri

Dünyanın en zengin insanlarından Jeff Bezos Bodrum'a demirledi! 500 milyon dolarlık süperyatını bir gören bir daha baktı

Dünyanın en zengin iş insanlarından biri olan Amazon'un kurucusu Jeff Bezos Yunanistan tatilinden sonra soluğu Türkiye'de aldı. 500 milyon dolarlık süperyatıyla Bezos, Göcek ve Bodrum'a demir attı. Kissebükü’nde demirleyen yatta Lauren Sanchez denize girerek yüzdü. O anlar vatandaşlar tarafından kaydedildi.

Trend

Kaya Sabancı saldırıya uğramıştı! Olay sonrası ilk açıklama: Orada ölebilirdim

Muğla Bodrum'da dün akşam gerçekleşen olayda bir otel sahibinin saldırısına uğrayan Kaya Sabancı hastaneye kaldırılmıştı. Sabancı, hastane çıkışında açıklamalarda bulundu. İki veya üç gün sonra ameliyat olacağını belirten Sabancı, "Ya ben 72 yaşındayım, 25 yaşındaki delikanlıya mı vuruyorsun? Ne gerek var bunlara. Orada ölebilirdim ben.” ifadelerinde bulundu.

Magazin

Bodrum'da korkunç olay! Kaya Sabancı otelin sahibi tarafından darp edildi, ambulansla hastaneye kaldırıldı

Muğla Bodrum'da Kaya Sabancı, kaldığı otelin ortaklarından olan Vedat Aşçı tarafından darp edildi. Aşçı'nın korumaları tarafından da tartaklanan Sabancı hastaneye kaldırıldı. Durumu iyi olduğu öğrenilen Sabancı, bu geceyi hastanede geçirecek.

Kulis

Tatilciler Bodrum'u terk ediyor! Trafik durma noktasına geldi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin son günleri yaklaşırken tatilciler dönüşe geçti. Yola çıkan tatilciler özellikle, Gümbet-Yokuşbaşı istikametine trafikte yoğunluk oluşturdu. Yer yer trafik durma noktasına geldi.

Haber

Bodrum

Bodrum Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bodrum Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Fiyatları cep yaktı! Bodrum'daki ünlü mekandan rekor kuver ücreti! Görenler inanamadı

Kurban Bayramı tatilinin dokuz güne çıkarılmasının ardından Türkiye'nin gözde tatil yeri Bodrum doldu taştı. Fahiş fiyatlarıyla gündem olan Bodrum bu kez kuver ücretiyle gündem oldu. Lahmacun, dondurma, beach giriş ücretlerinden sonra 20 bin TL'ye dayanan kuver ücretini görenler gözlerine inanamadı.

Finans

Yer: Bodrum! Lüks cip kalabalığın arasına daldı... Turistlerin de olduğu 6 kişi yaralandı, ortalık savaş alanına döndü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde kontrolden çıkan lüks cip, cadde kenarında yürüyen insanların arasına daldı. Yerli ve yabancı turistlerin olduğu 6 kişi kazada yaralanırken, ortalık adeta savaş alanına döndü. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Haber

9 günlük tatil başlıyor! Fiyatlar ise el yakıyor: 89 bin yerine 12 bin ödemek isteyenlerin tercihi o il oluyor

Hem okulların sona ermesi hem de bayram tatilinin 9 güne çıkarılmasıyla tatil yapmak isteyenler gözünü sıcak memleketlere çevirdi. Ancak fiyatlar herkese göre yüksek. Daha düşük maliyetle tatil yapmak isteyenler için de alternatifler bulunuyor. Gözde şehirlerde 3 gün konaklama 89 bin lirayken bazı tatil beldelerinde fiyatlar 12 bin liraya kadar düşüyor.

Finans

Bodrum'da bayram başlamadan trafik başladı! Kilometrelerce araç uzun kuyruklar oluşturdu, trafik durma noktasına geldi

Kurban Bayramı tatili başlamadan trafik başladı. Bayram öncesi Muğla'nın Bodrum ilçesinde akın akın geldiler. Araçlarıyla ilçeye gelenler uzun kuyruklar oluşturdu, trafik felç oldu. Yokuşbaşı, Kıbrıs Şehitleri Caddesi, Konacık Atatürk Bulvarı ve Yalıkavak istikametlerinde sıkışan trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Yarından itibaren trafiğin daha da yoğun olması bekleniyor. Öte yandan kilometrelerce aracın oluşturduğu yoğunluk dron ile havadan da görüntülendi.

Haber

Bodrum pahalı' algısı var dediler ama plajlara giriş ücreti, hamburger ve lahmacun fiyatları dudak uçuklattı!

Kurban Bayramı tatili yaklaşırken Bodrum'da da yaz sezonu açıldı. Bodrum bu yıl da yüksek fiyatlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Özel plajlara giriş ücretleri 500 TL'den başlıyor, 3 bin TL'ye kadar çıkıyor. Özel plajlarda 1 lahmacun 100 ile 1000 TL, hamburger ise içindeki malzeme ve sunum hizmetine göre 450 ile 1000 TL arasında değişiyor.

Finans

1 milyon 115 bin liralık hesapla gündem olan işletmenin hiç vergi vermediği iddia edildi! Ağırel isyan ederek açıkladı: Sayın Şimşek kusura bakmasın ağır konuşacağım

Geçtiğimiz günlerde Bodrum'da yer alan bir işletmenin adisyonu ağızları açık bırakmış ve toplam 1 milyon 115 bin lira hesap gelmişti. Gazeteci Murat Ağırel bu işletmeyi araştırdı ve hiç vergi ödemediğini savundu. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e seslenen Ağırel, 'Sayın Şimşek kusura bakmasın ama biraz ağır konuşacağım' diyerek sert eleştiriler yöneltti.

Finans

Bodrum açıklarında 41 düzensiz göçmen yakalandı

Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında 41 düzensiz göçmen yakalandı.

Yurthaber

Bodrum'da 21 düzensiz göçmen yakalandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, 21 düzensiz göçmen yakalandı.

Yurthaber

İstanbul da Bodrum'u aratmadı: Plajlara giriş ücreti dudak uçuklattı!

İstanbul'da haziran ayının ilk haftasında açılacak birçok plaj ve turistik işletmede giriş ücretleri de belli oldu. Kişi başı verilen ücretler pahalılığıyla gündem olan Bodrum'la yarıştı. Hafta içi ve hafta sonu farklı tarifler uygulanan plajlar için 200 ila 1000 TL arasında değişen ücretler talep ediliyor.

Finans

Milli yıldızlar Çağlar Söyüncü'nün düğünü sonrası Fatih Terim'i ziyaret etti!

Fenerbahçeli Çağlar Söyüncü'nün düğünü için bir araya gelen milli futbolcular Hakan Çalhanoğlu, Ozan Tufan ve Caner Erkin düğünün ardından Bodrum'da Fatih Terim'i ziyaret etti. İşte detaylar...

Spor

Bodrum açıklarında sürüklenen bottaki 32 düzensiz göçmen kurtarıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında, motor arızası nedeniyle sürüklenen bottaki 32 düzensiz göçmen ekiplerce kurtarıldı.

Yurthaber

Süper Lig'e çıkacak son takım belli oluyor! Bodrum FK finale yükselerek Sakaryaspor'un rakibi oldu

Trendyol 1. Lig Play-off 2. Tur rövanş maçında Bodrum FK, penaltılarla Çorum FK’yı 5-4 mağlup ederek finalde Sakaryaspor’un rakibi oldu. İki takım arasında oynanacak mücadeleyi kazanan ekip Süper Lig'e yükselecek.

Spor

1 milyon 115 bin liralık hesapla gündem olmuştu: Bodrum'daki o restorandan açıklama geldi: 'Fiyatlarımız benzer restoranlar ile aynı seviyede'

Yaz sezonunun açılmasıyla rekor fiyatlarla gündeme gelen Bodrum'da bu kez bir restoranın adisyonuna gören bir daha baktı. 1 milyon 115 bin 510 liralık hesap gündem olurken restorandan fiyatlara ilişkin açıklama geldi. Açıklamada adisyonun 20 kişilik olduğu vurgulandı.

Finans

Bodrum'da bir mekanda gelen ücret duyanları şoke etti! Hesap sosyal medyada olay oldu: Mekanı satın almışlar resmen

Bodrum'un kapıları yeni sezon için açıldı, ancak fiyatlar görenleri şaşırttı. Bodrum'da her sene gündem olan fahiş fiyatlara bu sene daha sezon başlamadan yenisi eklendi. Bu kez bir mekanda gelen hesap konuşuldu.

Kulis

Bodrum'da 1 kişinin öldüğü silahlı kavgayla ilgili yakalanan 6 zanlıdan 3'ü tutuklandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin gözaltına alınan 6 zanlıdan 3'ü tutuklandı.

Yurthaber

Bodrum'da 1 kişinin öldüğü silahlı kavgayla ilgili 6 şüpheli yakalandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin 6 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber

Bodrum'a Seabourn Encore kruvaziyeri 556 yolcu getirdi

Bahamalar bayraklı "Seabourn Encore" isimli kruvaziyer, Muğla'nın Bodrum ilçesine geldi.

Yurthaber

Ev fiyatına kiralık yazlık villa! Otelleri da solladı: Çeşme, Bodrum, Ayvalık... Aylık 3 milyon 300 bin TL isteyen bile var

Bu yaz tatil yapmak adeta lüks oldu. 'Oteller pahalı' diye tatil yapmak için kiralık ev bakanlar, ilan sitelerinde gördükleri fiyatlarla adeta şoke oldu. Otellerdeki tatil fiyatları cep yakarken, kiralık yazlık fiyatları ise otelleri bile geride bıraktı. Bodrum'da denize uzak dubleks evin aylık kirası 65 bin TL olurken, denize sıfır özel havuzlu, özel plajlı villa içinse 3 milyon 300 bin TL isteniyor.

Finans

Gören şok oldu! Bodrum cep yakmaya devam ediyor! Bir lahmacun iki kilo kıymadan pahalı

Bodrum'da yeme içme fiyatları gündem olmaya devam ediyor. Her sene fiyat artışlarıyla konuşulan lahmacun fiyatına rekor zam geldi. Lahmacunun fiyatını görenler şoke oldu.

Finans

Bildiğiniz tüm zamları unutun! Sezon açıldı fiyatlar aldı başını gitti: 1 gün için istenilen parayı daha önce duymadınız

Sıcaklıkların etkisini artırmasıyla gözler güneye çevrildi. Hazırlıklar tamamlandı artık işletmeler yeni müşterilerini bekliyor. Ancak fiyatlar geçen seneki fiyatları mumla aratacak cinsten. Turistlerin gözbebeği Bodrum'da evlerin fiyatı günlük 2 bin 500 liradan başlarken villaların fiyatı 1 milyon liraları gördü. İngilizler ve Arapların vazgeçilmezi villaların yoğunluk oranı ise şimdiden merak edilmeye başlandı.

Finans

Günlük kirası 1 milyon TL! Talep fazla olunca kiralık daire ve villa fiyatları yükseldi 'Ödedikleri para karşılığında...'

Muğla'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum'da yaz sezonun gelmesiyle sezonluk daire ve villa fiyatlarında artış yaşandı. Tatil sezonunda kiralanan daire ve villalara talebin arttığı belirtilirken bölgede haziran itibarıyla doluluğun yüzde 100 olması bekleniyor. TÜRSAB Bodrum Bölge Temsilcisi Mustafa Demir, "Sezonda konutlarda günlük kiralık bedeli 2 bin 500 liradan başlıyor, villalarda ise bu rakam 1 milyon liralara kadar çıkıyor" dedi.

Finans

Mavi yolculuğun vazgeçilmez rotası Muğla kıyıları misafirlerini bekliyor

Bodrum, Fethiye, Marmaris ve Datça gibi turizm merkezleriyle mavi yolculuğun vazgeçilmez rotası konumunda bulunan Muğla'nın bu sezon da çok sayıda deniz tutkununu misafir etmesi bekliyor.

Yurthaber

Bu kez Bodrum değil İstanbul... Adisyonu gören bir daha baktı! Fiyatlar dudak uçuklattı

İstanbul Galata Köprüsü'ndeki bir restorana adisyon sosyal medyada gündem oldu. 41 bin 800 liralık hesabı görenler gözlerine inanamadı.

Finans

Bodrum açıklarında 43 düzensiz göçmen yakalandı

Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında 43 düzensiz göçmen yakalandı.

Yurthaber

7 gün Maldivler'le 2 gün Bodrum fiyatı aynı! Lahmacun ayran 900 TL'ye satılıyor...

Tatil cenneti Bodrum; denizi, kumsalı, eğlence hayatıyla olduğu kadar pahalı oluşuyla da her yıl gündeme geliyor. Bu yıl fiyatlar daha baharda uçtu. Lahmacun ve ayranın 900 liraya satıldığı ilçe Maldivleri solladı.

Finans

Tatilin tadı kaçtı, bir tabak makarna 3 bin TL! Fiyatları gören vatandaşlar şaşkına döndü

9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde tatil bölgelerindeki fiyatlar vatandaşları şoke etti. Doluluk oranı yüzde 60'larda kalan Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir tabak makarnanın fiyatı 3 bin TL'den satılıyor. Vatandaşlar karşılaştıkları tablo karşısında şaşırdıklarını ifade ederek "Kafelerden, restoranlardan bir şey almak mümkün değil, karnımızı doyurmak için süpermarketlerden alışveriş yapıp plaja geliyoruz" dedi.

Haber

Bodrum’da havadan ceza yağdı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bayram kapsamında jandarma tarafından yapılan uygulamalarda 170 sürücüye 33 bin 368 lira cezai işlem uygulandı, 3 araç trafikten men edildi.

Haber

Milas’ta iki grup sokakta birbirine girdi, ortalık savaş alanına döndü

Muğla’nın Milas ilçesinde iki grup birbirine girdi. Çıkan silahlı kavgada ortalık savaş alanına döndü, olayda yaralıların olduğu öğrenildi. Kavga anı cep telefonu kamerasına yansıdı. İşte detaylar...

Haber

Bodrum'daki fiyatlar yine gündemde! Işın Karaca otopark ücretine isyan etti

Her yaz olduğu gibi bu yaz da sezon açılır açılmaz Bodrum'daki fiyatlar gündeme geldi. Lahmacun fiyatları konuşulurken Işın Karaca otopark ücretini paylaşarak gündem oldu.

Magazin

Bodrum'a gelen tatilciler uzun kuyruklar oluşturdu! Trafikte yığılmalar var

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bayram öncesi yaşanan trafik yoğunluğu havadan dron ile görüntülendi.

Haber

Bodrum açıklarında 36 düzensiz göçmen kurtarıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında, Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen lastik bottaki 36 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Yurthaber

Bodrum'da 'ev satışı' cinayeti! 81 yaşındaki komşusunu sokak ortasında öldürdü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde ev satışı nedeniyle aralarında husumet bulunan iki komşu arasında çıkan kavga kanlı bitti. Bıçak ve silahın kullanıldığı olayda, 81 yaşındaki Bayram Ş. komşusu tarafından sokak ortasında tüfekle vurularak öldürüldü.

Haber

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayaydın otel çalışanlarıyla bir araya geldi:

Cumhur İttifakı'nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, Bodrum ilçesinde otel ve turizm sektörü çalışanlarıyla bir araya geldi.

Yurthaber

Gizli tanığın itiraflarda bulunmuştu! Türkiye'nin konuştuğu Bodrum'daki Gamze Sakallıoğlu cinayetinde anneye ağırlaştırılmış müebbet, babaya beraat

Türkiye'nin konuştuğu 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu'nun Bodrum'daki evinde yatağında ölü bulunmasıyla ilgili davada karar açıklandı. Gizli tanığın itirafıyla gözaltına alınıp tutuklanan anne Turcen Sakallıoğlu mahkeme heyeti tarafından 'üst soyu nitelikli kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılırken, Mehmet Halil Sakallıoğlu'nun ise beraatine karar verdi. Kararın ardından sanık Turcen Sakallıoğlu'nun avukatları istinafa başvuracaklarını açıkladı.

Haber

Yaban domuzu ortalığı savaş alanına çevirdi, 3 araç birbirine girdi: 2 yaralı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde aniden yola fırlayan yaban domuzu ortalığı savaş alanına çevirdi. 3 aracın birbirine girdiği kazada 2 kişi yaralandı.

Yurthaber

Bodrum açıklarında can sallarındaki 32 düzensiz göçmen kurtarıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında, Yunanistan unsurlarınca geri itilen iki can salındaki 32 düzensiz göçmen kurtarılarak karaya çıkarıldı.

Yurthaber

Bodrum'da tarihi zeytin ağaçlarını kesen tarla sahibine 30 bin lira ceza kesildi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde tarihi zeytin ağaçlarını kesen tarla sahibine 30 bin 150 lira idari para cezası uygulandı.

Yurthaber

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayaydın, Bodrum'da kadınlarla bir araya geldi

Cumhur İttifakı'nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, seçim çalışmaları kapsamında Bodrum'da kadınlarla buluştu.

Yurthaber

Muğla açıklarında 33 düzensiz göçmen kurtarıldı, 67 göçmen yakalandı

Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında 33 düzensiz göçmen kurtarıldı, 67 göçmen yakalandı.

Yurthaber

Bodrum açıklarında 92 düzensiz göçmen yakalandı

Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında yelkenli tekneyle ve lastik botla yurt dışına çıkmaya çalışan 92 düzensiz göçmen yakalandı.

Yurthaber

Bodrum açıklarında 31 düzensiz göçmen yakalandı

Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında 31 düzensiz göçmen yakalandı.

Yurthaber

Bodrum'da mavi bayraklı halk plajına metal platformlar diktiler! Kaymakamlık devreye girdi

Bodrum Yalıkavak'ta mavi bayraklı halk plajına iki işletme tarafından metal platformlar yapılmaya başlandı. Bodrum Kaymakamlığı devreye girmesiyle halk plajına inşa edilen yapılar kaldırıldı, işletmelere para cezası uygulandı.

Haber

Milas'ta yanan ormanlar küllerinden yeşeriyor!

Muğla’nın Milas ilçesinde 2021-2022-2023 yıllarında yaşanan orman yangınlarının ardından yapılan çalışmalar sonucu yanan alanlar yeniden küllerinden doğuyor.

Haber

CHP ve İYİ Parti adayları arasında gerginlik! 'Lütfen saygılı ol'

Muğla'da CHP ile İYİ Parti adayları arasında tokalaşma gerginliği yaşandı. İYİ Parti Bodrum Belediye başkan adayı Raşit Emir Süer'in esnaf ziyareti sırasında karşılaştığı Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Muğla Büyükşehir Belediye başkan adayı Ahmet Aras'ın elini sıkmayıp, "Bu millete verdiğin sözü tutacaksın. Bu milletin hakkını yedirtmeyeceksin" demesi gerginliğe neden oldu.

Haber

Bodrum'da dolu ve sağanak yaşamı olumsuz etkiledi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde dolu ve sağanak etkili oldu.

Yurthaber