Borsa Acilacak Mi Haberleri

Altının kilogram fiyatında düşüş

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogram fiyatı 2 milyon 490 bin liraya geriledi. Altın borsasında bugün en fazla işlem yapan kurumlar, İstanbul Altın Rafinerisi, IAR Döviz ve Kıymetli Madenler, Standart Kıymetli Madenler, Fetih Döviz ve Kıymetli Madenler ile INTL HRM Kıymetli Madenler olarak sıralandı.

Finans 2024-06-26 17:14:28

Görünce şaştı kaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kadın muhabir Rüya Akkuş'a: Bu ojeler ne? Ben mi rüyadayım?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile kadın muhabir arasındaki 'oje' diyaloğu sosyal medyada çok konuşuldu. Grup toplantısı sonrası kendisine soru soran gazeteci Rüya Akkuş'un tırnaklarındaki ojeleri gören Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ojeler ne? Ojelerin modeli acayip... Ben mi rüyadayım?" diye sordu.

Haber 2024-06-26 15:15:35

Bakan Işıkhan 'refah payı' yok dedi ama... Emeklileri umutlandıracak değerlendirme! 'Cumhurbaşkanı' detayı dikkat çekti: Kök maaşa ciddi bir artış yapılabilir

Milyonlarca SSK, Bağkur, memur ve memur emeklilerinin gözü temmuz zamlarındayken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan son dakika açıklaması geldi. Bakan Işıkhan, asgari ücrete ara zamma ve emeklilere refah payına kapıları kapattı. Bakan Işıkhan açıklamaları sonrası emeklilerin de zam hesabı değişti. En düşük emekli maaşı ne kadar olur, refah payı olmasa da kök maaşlara düzenleme gelir mi? Uzman isim Mynet'e değerlendirdi.

Finans 2024-06-26 15:03:58

Türkiye'nin en büyük sanayi şirketlerinin 85'i borsada!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından duyurulan Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu'nun 85'i Borsa İstanbul'da işlem görüyor. Bu rakam geçtiğimiz yıl 73'tü.

Finans 2024-06-26 11:36:07

Borsa güne yatay başladı

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yatay bir seyirle 10.680,50 puandan başladı. Sektör endeksleri arasında en çok kazandıran yüzde 0,75 ile spor olurken, en çok kaybettiren yüzde 0,34 ile tekstil ve deri oldu.

Finans 26-06-24 10:03

Bir şirket daha halka arz oluyor! Efor Çay talep toplamaya başladı

Borsa İstanbul'da halka arz rüzgarı devam ediyor. Bir şirket daha halka arzda talep toplamaya başladı. Efor Çay Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akkuş, "Markalaşmaya 2014'te başladık ve 2019'da hikayemizi devam ettirdik. Hem iç pazarda hem dış pazarda Türk çayını markalaştırmaya yönelik çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Finans 26-06-24 09:49

Günler sonrasını işaret etti! Gram altın fiyatı tahminini açıkladı: ‘1 hafta en geç 10 gün sürer…’

Gram altın fiyatı bu sabah ons altın fiyatındaki geri çekilmenin etkisi ile düştü. Dev bankalar ons altın tahminlerini peş peşe açıklarken gram altın için de beklenen rakam ortaya çıktı. Peki altın düşecek mi yükselecek mi? Piyasa Uzmanı İslam Memiş altın fiyat tahminini açıklayarak, düşüşlerin kısa bir süre içinde sona ereceğini ve her ay yeni rekorlar kıracağını söyledi. İşte 26 Haziran Çarşamba Kapalıçarşı gram, çeyrek, Cumhuriyet altın fiyatı ile güncel altın grafiği…

Finans 26-06-24 09:44

SSK, Bağkur, memur emeklileri... 18 bin TL'ye kadar çıkmıştı, zamlı maaşların ardından onlar da artacak! Yüksek promosyon için SGK Uzmanı'ndan ipucu, o tarihi bekleyin!

SSK, Bağkur ve memur emeklilerinin geri sayımı başladı. Zamlı maaşlar için sayılı günler kaldı. Bankaların emekli promosyonu yarışı kızışmıştı, haziran enflasyonunun açıklanmasının ardından miktarların daha da yükselmesi bekleniyor. Şu ana kadar en yüksek emekli promosyonunda 18 bin TL görüldü. Temmuz ayından sonra rakamlar yükselir mi, promosyon için hangi tarihte başvurmak daha iyi olur? İşte detaylar...

Finans 26-06-24 09:38

O zamlarda güncellemeye devam! Boşa çıkan asgari ücret beklentisi, yeni vergi paketi... Tartışmalarını fitilini ateşleyecek uygulama

Milyonlarca çalışan 'Asgari ücrete zam gelecek mi?' sorusuyla beklenti içinde. Ancak AK Parti'den gelen son açıklamayla ara zam ihtimaline enflasyon gerekçe gösterilerek kapı kapandı. Bir yandan da yeni vergi paketi yolda. Ne var ki, Hazine garantili projelerdeki ödemelerde devam eden uygulama tartışmaların fitilini ateşleyecek cinsten...

Finans 26-06-24 08:59

Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu görüşecek mi? Açıklamalar peş peşe geldi: 'Onların hepsi asparagas'

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile yaptığı sürpriz görüşmenin ardından Ekrem İmamoğlu ile buluşma iddialarına açıklık getirdi. Kılıçdaroğlu, "Onların hepsi asparagas. Böyle bir şey yok" ifadelerini kullandı. Diğer yandan görüşme iddialarıyla ilgili CHP lideri Özgür Özel'den de açıklama geldi.

Haber 25-06-24 22:43

Altının kilogram fiyatı yükselişte

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogram fiyatı 2 milyon 499 bin liraya yükseldi. Altın borsasında bugün en fazla işlem yapan kurumlar, İstanbul Altın Rafinerisi, NMGlobal Kıymetli Madenler, İAR Döviz ve Kıymetli Madenler, Nadir Döviz ve Kıymetli Maden Ticareti ile Zirve Değerli Madenler olarak sıralandı.

Finans 25-06-24 17:12

Aşk karın doyuruyor! Aşık olmak zayıflatıyor mu? Araştırma sonucu ortaya çıktı

Duygusal yeme bozukluğu neden mi olur? Yemeğe olan saplantı aslında bir sevgi ihtiyacıdır. Eğer yeterince sevilmiyorsanız daha fazla yeme eğiliminde olabilirsiniz. Seviyorsanız ve seviliyorsanız daha az yersiniz.

Kadin 25-06-24 16:00

Borsa günün ilk yarısında geriledi

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında yüzde 1,04 değer kaybederek 10.655,41 puana indi. Bankacılık endeksi yüzde 2,24, holding endeksi yüzde 0,96 değer kaybetti. Sektör endeksleri arasında en çok kazandıran yüzde 1,26 ile gıda içecek, en çok gerileyen bankacılık oldu.

Finans 25-06-24 14:24

Piyasalar perşembe gününe odaklandı! Merkez Bankası'ndan faiz indirimi gelir mi? TEPAV tarih verdi

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası 27 Haziran Perşembe günü faiz kararını açıklayacak. Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) Aylık Ekonomik Değerlendirme Raporu'nda faiz indirimi için eylül ayını işaret etti.

Finans 25-06-24 12:00

Yüzde 10'dan yüzde 20'ye... Neredeyse hepsi yapıyor: İşletmelerde 'komisyon' oyunu! Uzman isim uyardı: Faiziyle geri alabilirsiniz!

İşletmelerdeki fahiş fiyatlar gündemdeyken bir de 'komisyon' oyunu dikkat çekti. Neredeyse her işletmenin kartlı ödemeler için uyguladıkları 'komisyon' yüzde 10'dan yüzde 20'ye kadar uzanıyor. İşletmelerin aldığı bu 'komisyon' ücreti yasal mı? Uzmanlar ne diyor? Ödenen ücret geri alınabilir mi? İşte detaylar...

Finans 25-06-24 11:25

Borsa güne yükselişle başladı

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,12 yükselişle 10.780,64 puandan başladı. Sektör endeksleri arasında en çok kazandıran yüzde 0,39 ile metal eşya makina olurken, en çok kaybettiren yüzde 0,68 ile tekstil ve deri oldu.

Finans 25-06-24 10:04

Kayısı reçeli tarifi: Kayısı reçeli nasıl yapılır? Kayısı reçeli yapımı

Türk kahvaltı sofralarının rengine renkler katan reçellerin tadına doyum olmaz. Hele bir de marketten ya da bir dükkândan hazır almak yerine ev yapımı hazırlanan reçellerin tadı bambaşka olur. İşte bu reçellerden biri de kayısı reçelidir. İşte lezzetli mi lezzetli kayısı reçeli tarifi!

Yemek 24-06-24 14:18

Rusya’da kanlı saldırı: Savaş evimize geldi! Çatışma çıktı, sokakta cansız bedenler olduğu görüldü... Arkasında IŞİD mi var?

Rusya'nın Dağıstan bölgesinde peş peşe silahlı saldırılar gerçekleşti. Önce bir polis noktasını hedef alan şahıslar ardından sinagog ve kiliseye saldırdı. Olaylarda aralarında polislerinde olduğu en az 15 kişi hayatını kaybederken, çıkan çatışmada 6 saldırgan öldürüldü. Avrupa medyasına yansıyan haberlerde, saldırıların arkasında IŞİD terör örgütünün olduğu öne sürüldü. Dağıstan Özerk Cumhuriyeti Başkanı Sergey Melikov, "Savaş evimize geldi." dedi.

Haber 24-06-24 07:49

Yatırımcısının yüzünü güldürdü: Altın mı borsa mı dolar mı? İşte haftanın kazandıranları

Dolar ve altında bayram sonrası yükselişler dikkat çekerken bu hafta yatırımcılarına en fazla kazandıran yatırım araçları da belli oldu. Altın, dolar, borsa... Hangisi yatırımcısının yüzünü güldürdü. İşte detaylar...

Finans 23-06-24 09:25

Konuşanlar'a Survivor Hanzade sevgilisi ile katılınca Hasan Can Kaya kendini tutamadı... İkiliyle ilgili söyledikleri olay oldu! Profil şey gibi değil mi?

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın Youtube’da izleyici karşısına çıktığı daha sonra ise Exxen’de yayınlanmaya başlanan Konuşanlar programının her sahnesi çok konuşuluyor. Programın sezon finali bölümü olay oldu. Programa Survivor Hanzade sevgilisi Kemal ile birlikte katıldı. Hasan Can ikiliye sorduğu sorularla ve söylediği sözlerle gündem oldu.

Magazin 22-06-24 16:10

ASGARİ ÜCRETE ZAM YAPILACAK MI? SGK Uzmanı zam senaryosunu açıkladı: Eylül ayında ‘4 bin TL…’

Hükümet tek zamda ısrar etse de çalışan herkes asgari ücrete ara zam bekliyor. Emekli ve memur zammı dönemi yaklaştıkça kulis bilgileri de gelmeye devam ediyor. CHP’li Yalçın Karatepe ile Hazine Bakanı Mehmet Şimşek’in görüşmesi ise asgari ücrete zam heyecanını artırdı. SGK Uzmanı İsa Karakaş yeni asgari ücret için Eylül ayını işaret etti. 4 bin liralık artış beklentisini dile getirdi.

Finans 22-06-24 11:29

Kısa bir mola vermişti! Altın fiyatlarında 1 Temmuz sonrası olacakları anlattı: 'Fiziki altın tarafında daha çok...'

Bir süredir gram altın fiyatını aşağı çeken ons altın düşüşünü sürdürdü. Ancak bu hafta dolardaki sınırlı artış ile altının gram fiyatı hafif yükselse de yatırımcılar halâ ‘altın düşecek mi, ne zaman yükselir?’ gibi sorulara yanıt arıyor. Piyasa Uzmanı İslam Memiş altın fiyatları için Temmuz ayını işaret etti, gram altında rotayı açıkladı. Altın fiyatlarında kısa molanın biteceğini kaydeden uzman isim, “Artık bundan sonra daha pahalı hale gelecek” dedi.

Finans 22-06-24 08:16

Borsa günün ilk yarısında geriledi

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında yüzde 0,01 değer kaybederek 10.739,11 puana geriledi. Bankacılık endeksi yüzde 1,04 değer kazanırken, holding endeksi yüzde 0,19 değer kaybetti.

Finans 21-06-24 13:47

'Mutfağı mutfak yapan bir tezgah bir lavabo değil mi?' Sancaktepe'de 8 bin TL'ye kiralık ev sosyal medyada gündem oldu! 'Kapı tokmağı değiyor diye duvarı delmişler'

Sosyal medya, İstanbul Sancaktepe'de kirası 8 bin TL olan bodrum kattaki evi konuşuyor. Bir vatandaş, söz konusu evi gezip gördüklerini videoya kaydedip paylaştı. Evin odalarında bolca ranza bulunduğu görülürken mutfak, tuvalet ve duvarlardaki detaylar dikkat çekti. Videoyu çeken vatandaşın mülk sahibinin ranzalar ve mutfakla ilgili söylediğini belirttiği sözler ise şaşkına çevirdi.

Finans 21-06-24 12:06

Borsa güne yükselişle başladı

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,13 yükselişle 10.754,37 puandan başladı. Sektör endeksleri arasında en çok kazandıran yüzde 0,79 ile turizm olurken, tek kaybettiren yüzde 0,31 ile iletişim oldu.

Finans 21-06-24 10:09

Altının kilogram fiyatı 2 milyon 475 bin liraya yükseldi

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogram fiyatı 2 milyon 475 bin liraya çıktı. Tüm metallerde toplam işlem hacmi de 1 milyar 601 milyon 176 bin 160,35 lira düzeyinde gerçekleşti.

Finans 20-06-24 17:12

Değişimiyle gündemdeydi! Yonca Evcimik havuzun içinde poz verdi! 'Fedon'a rakip mi geliyor?'

90'lı yıllara damga vuran, 'Abone' ve 'Kendine Gel' gibi popüler albümlere imza atan Yonca Evcimik geçtiğimiz ay bebek kordonundan kök hücre yaptırdığını açıklamış ve değişimiyle çok konuşulmuştu. Ünlü şarkıcı şimdi de havuz içerisindeki pozlarıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 20-06-24 14:55

Borsada bayram molası bitti! BIST 100'de dikkat çeken yükseliş

Kurban Bayramı sonrası Borsa İstanbul'da açılış rakamları merak ediliyordu. BISt 100 endeksi uzun tatil arasının ardından güne alıcılı başladı. Endeks ilk işlem gününde açılışta 10 bin 588 puan oldu.

Finans 20-06-24 10:12

‘Altında daha farklı fiyatlamalar gündeme gelebilir…’ Bir günde tüm ihtimaller değişti: Altın fiyatlarına tatil arası…

Altın fiyatları bir ileri bir geri dalgalı bir seyirde hareket etmeye devam ediyor. Ons altın fiyatı yurt içinde gram altın fiyatı üzerinde de etkili oluyor. Peki altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Piyasalar hem ABD’de hem de Türkiye’de tatil arasına girerken uzmanlardan dikkat çeken bir yorum geldi. Analistler “Sonbaharda ise faiz beklentileri ve ABD seçimlerinin de devreye girmesiyle birlikte ons altında daha farklı fiyatlamalar gündeme gelebilir” dediler.

Finans 19-06-24 07:41

Eylem Tok ve oğlunu Türk kurye mi yakalattı? Kritik davaya saatler kala yeni gelişme

Bugün hakim karşısına çıkacak olan Firari Eylem Tok ve oğlunun yakalanışına ilişkin kamuoyunda çarpıcı bilgiler yer aldı. Firarilerin sık sık dışarıdan yemek söylemelerinin yakalanma sürecini hızlandırdığı ve bir Türk kuryenin ihbarıyla yakalandığı iddia edildi. İbrahim Haskoloğlu ise iddiaların doğru olmadığını belirterek, "Bu haberler tamamen asılsız. Yakalayan polis departmanıyla görüştüm" ifadelerine yer verdi.

Haber 18-06-24 13:35

EURO 2024'ün en heyecanlı günü! A Milli Takım makus talihini Gürcistan karşısında kırabilecek mi? Türkiye'nin 'ilk maç' şanssızlığı

Nefesler tutuldu gözler saat 19.00'a çevrildi. A Milli Futbol Takımımız EURO 2024'teki ilk sınavını bu akşam Gürcistan karşısında verecek. Bu zamana kadar 6 kez Avrupa Şampiyonasına katılmayı hak kazanan 'bizim çocuklar' ilk maçların hiçbirinde puan alamadı. Türkiye bu talihsizliği Gürcistan karşısında kazandığı zaferle kırmaya çalışacak. İşte Milli Takımımızın muhtemel 11'i...

Spor 18-06-24 11:42

SPK tarihleri duyurdu! 15 şirkete ek süre verildi

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Borsa İstanbul'da işlem gören 15 şirket ile bir aracı kurumun finansal raporlarını KAP'a bildirmeleri için ek süre verdi.

Finans 17-06-24 14:25

Borsa İstanbul yatırımcılarında dikkat çeken detay! 0-14 yaş aralığında...

Halka arzlarla birlikte yatırımcılarına arttığı Borsa İstanbul'da dikkat çeken bir değişim yaşandı. 1 milyon lira ve üzeri portföye sahip yatırımcıların sayısı yılın ilk beş ayında yaklaşık yüzde 30 yükseldi. Borsa İstanbul'un büyük kısmını 10 milyon ve üzeri yatırım sahipler oluşturuyordu. Borsa İstanbul verilerinde dikkati çeken bir diğer unsur ise yatırımcıların yaş aralığında oldu.

Finans 17-06-24 13:58

Düşüşler görülmüştü ama yeniden ayağa kalktılar! İşte geçtiğimiz haftanın kazandıran yatırım araçları

Yatırım araçlarının haftalık performansları belli oldu. Geçtiğimiz haftalarda düşüşler kaydedilen altın, borsa ve dolarda ibre yeniden yükselişe döndü.

Finans 17-06-24 08:04

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir evlendi mi? Tatil pozları gündemde

Yalı Çapkını setinde tanıştıktan bir süre sonra dudak dudağa yakalanan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir sezon finali sonrası soluğu tatilde aldı. Çiftin evlendiği iddiaları gündemdeyken ikilinin keyifli halleri dikkat çekti.

Magazin 17-06-24 07:05

Prof. Dr. Orhan Şen 'Aşırı sıcaklar' deyip açıkladı! İstanbullular dikkat... 'Bu illerde bayram boyunca yağış yok' Meteoroloji son dakika 16 - 20 Haziran hava durumu

Bayramda hava nasıl olacak? Sıcaklıklar yükselecek mi düşecek mi? Yağmur var mı? Bayramın ilk gününde herkes bu soruların yanıtını araştırırken Meteoroloji, son hava durumu tahminini paylaştı. Sıcaklıkların iç ve batı kesimlerde artacağı, kuzey ve doğu kesimlerde bir değişiklik olmayacağı, yurt genelinde mevsim normallerinin 4-8 derece üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin edilirken bazı bölgeler için de kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı yapıldı. Prof. Dr. Orhan Şen de son tahminini paylaştı.

Haber 16-06-24 12:31

Borsa yatırımcı sayısında bir ay sonra ilk

Borsa İstanbul geçtiğimiz haftada gerilemelerin kaydedilmesinin ardından borsada yatırımcı sayısında da bir ay sonra bir ilk yaşandı. Yatırımcı sayısı yeniden 8 milyonun altına indi.

Finans 16-06-24 07:16

'1500 TL, 1750 TL olacak' deniyordu: İddialar sonrası Gelir İdaresi sessizliğini bozdu: Yurt dışı çıkış harcına zam gelecek mi?

Yurt dışı çıkış harcı '1500-1750 TL olacak' iddialarının ardından Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) herkesin merak ettiği açıklamayı yaptı. GİB, vatandaşların yurt dışına çıkış harcına yönelik spekülatif haberler nedeniyle mağdur olmamaları için uyarıda bulundu. "Yurt dışına çıkış harcının, yurt dışına çıkış tarihinde yürürlükte bulunan tutarlar üzerinden ödenmesi gerekir" dedi.

Finans 15-06-24 14:31

Bayram sonrası altın fiyatları ne olur? İslam Memiş tek tek açıkladı: Temmuz itibarıyla başlıyor (15 Haziran Cumartesi güncel gram altın çeyrek altın fiyatları)

Piyasalar çok hareketli bir haftayı geride bıraktı. Fed, ABD enflasyonu derken yatırımcılar ekranlarından gözünü ayıramadı. Yurt içinde gram altın fiyatı haftayı yüzde 2’den fazla yükseliş ile kapatırken piyasalara Kurban Bayramı molası girdi. Peki altın fiyatları bayram sonrasında ne olacak? İslam Memiş, borsa, altın ve dolar yatırımcısı için dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

Finans 15-06-24 11:32

Kurban Bayramı öncesi sağanak uyarısı! Bu illerde yaşayanlar dikkat! Bayramda hava nasıl olacak? İşte hava durumuna ilişkin tüm detaylar…

Bayramda hava nasıl olacak? Tatilciler yola çıkmaya başladı ama gittiklerinde gittikleri yerde istedikleri havayı bulabilecekler mi? Tatile gitmeyenler için Ankara'da veya İstanbul'da hava nasıl olacak? Yağışlı hava yaşanacak mı? Hava sıcaklıkları bugünden itibaren biraz olsun serinlemeye başladı. İstanbul, Ankara ve İzmir’de yağışlı hava bekleniyor mu? İşte hava durumuna ilişkin herkesin merak ettiği o soruların cevapları…

Haber 15-06-24 08:24

Borsa güne yükselişle başladı

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 1,32 yükselişle 10.528,92 puandan başladı. Sektör endeksleri arasında en çok kazandıran yüzde 2,36 ile iletişim olurken, tek kaybettiren yüzde 0,18 ile elektrik oldu.

Finans 14-06-24 10:19

Tüm zamanların zirvesindeydi, yüzde 5,5 düştü! Altın fiyatı tahminleri ters köşe yaptırdı: Düşük viteste yeni rekor

Altın fiyatları Mayıs ayındaki zirvesinden 100 dolardan fazla uzaklaşmış durumda. Altın fiyatlarındaki hızlı yükselişin yerini düşüşe bırakması sonrası yatırımcılar ‘altın düşecek mi, yükselecek mi?’ sorusuna yanıt ararken uzmanlar yeni tahminlerini tek tek açıkladılar. Fed’in genişlemeye yönelik temkinli yaklaşımını sürdürmesi ve jeopolitik olaylara verilebilecek tepkiler nedeniyle altın fiyatlarının bir süre dalgalı kalmasını bekleniyor.

Finans 14-06-24 07:27

'İnsan arkadaşını kesip de mangala koyabilir mi?' Bayramın en şanslı koçu Gittiği her yere götürüyor, aynı çayı içiyorlar

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde yaşayan Ferhan Ergin, 6 aylıkken alıp büyüttüğü koçunu gittiği her yere götürüyor. Birbirlerine çok bağlandıklarını anlatan Ergin, arkadaşlıkları pekişince ona tasma aldığını ve tasma alırken yaşadığı ilginç anıyı anlattı. Ergin, Kurban Bayramı'nın yaklaştığı bugünlerde koçunu kesinlikle kesmeyi düşünmediğini "Nasıl kesebilirim zaten rüyalarıma giriyor. İnsan arkadaşını kesip de mangala falan koyabilir mi?" sözleriyle ifade etti.

Haber 13-06-24 15:25

Borsa güne yükselişle başladı

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 1,52 yükselişle 10.320,02 puandan başladı. Tüm sektör endeksleri yükselirken, en çok kazandıran yüzde 3,38 ile ticaret oldu.

Finans 13-06-24 11:29

Zirveler sonrası rüzgar terse döndü! İhtiyaç kredisinde bayram sürprizi! Bankalar frene bastı: Yüzde 4,5’in altında...

Kredi çekecekler için bayram öncesi son dakika gelişmesi... Merkez Bankası'nın faiz artışı kararı sonrası zirveler görülen ihtiyaç kredi faizlerinde düşüşler sürüyor. Bankalar ihtiyaç kredisi faizlerinde frene bastı. İhtiyaç kredilerinde faiz oranı yüzde 4,5’in altına indi. Faizlerde düşüş bayram sonrasında da devam eder mi? İşte detaylar...

Finans 13-06-24 09:08

Altının kilogram fiyatı 2 milyon 398 bin liraya geriledi

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogram fiyatı 2 milyon 398 bin liraya düştü. Tüm metallerde toplam işlem hacmi de 1 milyar 913 milyon 572 bin 156,03 lira düzeyinde gerçekleşti.

Finans 12-06-24 17:08

Borsa İstanbul'da üç hisseye kredili işlem yasağı

Borsa İstanbul'da üç hisseye kredili işle getirildi. Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında İzmir Fırça Sanayi ve Ticaret, Link Bilgisayar Sistemleri Yazılım ve Donanım Sanayi ve Ticaret ile Uşak Seramik Sanayi olmak üzere üç hissenin paylarına 11 Temmuz tarihine kadar açığa kredili işlem yasağı geldi.

Finans 12-06-24 10:57

Borsa güne yükselişle başladı

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,11 yükselişle 10.062,81 puandan başladı. Bankacılık endeksi yüzde 0,02 azalırken, holding endeksi yüzde 0,11 artış kaydetti.

Finans 12-06-24 10:07

İstanbullular serinleyecek mi? Meteoroloji'nin raporundaki 'cumartesi' detayı... Son dakika 12 - 16 Haziran hava durumu ve sıcaklık tahmini

Aşırı sıcaklar tüm yurtta etkisini göstermeye devam ederken Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu raporunu ve 5 günlük tahminini paylaştı. Buna göre İstanbul'da cumartesi günü sıcaklıkların düşmesi bekleniyor. Peki, diğer illerde sıcaklıklar ne durumda? İşte Meteoroloji'nin paylaştığı verilere göre 12 Haziran, 13 Haziran, 14 Haziran, 15 Haziran ve 16 Haziran 2024 hava durumu ve sıcaklık tahminleri...

Haber 12-06-24 09:48