Borsa Devre Kesici Ne Zaman Yapilir Haberleri

MYNET ÖZEL | BIST 100 endeksinde derin kayıp! Tüm dünya borsaları çakıldı ama o 3. oldu! Borsa yeniden yükselecek mi? ‘Merkez Bankası da ayak uyduracak…’

Fed’in faiz hamlesine ilişkin beklentiler piyasaları alt üst etti. Tüm dünya borsaları adeta çökerken piyasalarda ‘Kara Pazartesi’ yaşandı. Düşüşten en çok etkilenen 3. borsa ise BIST 100 oldu. Dün iki kez devre kesen endekste kapanış yüzde 5,5 ekside gerçekleşti. Peki borsa neden düştü? Ne zaman yükselir? Ekonomist Doç. Dr. Batuhan Tufaner, “Uzun vadede risklerin azalması ve dünyada faiz indirimlerinin başlaması ve bunu da TCMB’nin takip etmesi BIST 100 açısından olumlu olacaktır” dedi.

Finans 2024-08-06 07:25:29

Borsada devre kesici iki kez çalıştı! BIST 100’de istenmeyen senaryo gerçekleşti: Endeks 10 bin puanın altında

Borsa İstanbul'da %6,72'lik düşüşün ardından saat 09:55:22 itibarıyla endekse bağlı devre kesici sistemi devreye girdi! Ardından endeksteki düşüş derinleşince ikinci kez devre kesici uygulandı. BIST 100 endeksi kritik 10 bin puanın altına geriledi.

Finans 2024-08-05 10:02:32

Soluksuz düşüşün nedeni belli oldu! Borsa İstanbul'da BIST100 endeksi için seviyeyi açıkladı: 10 bin puanın altı yeni senaryo doğuracak

Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi geçtiğimiz hafta şok eden bir düşüş yaşadı. Yatırımcılar düşüşün ardından borsanın ne zaman yeniden yükseleceğini, önümüzdeki dönemde hangi seviyelerin görüleceğini merak ediyordu. Uzmanlar o sorulara yanıt verdi. Yılsonunda BIST100 endeksi için 13 bin puan öngörüsünü açıklayan analistler, Başka gelişmekte olan ülke piyasaları Türkiye dahil olmak üzere yükseliş patikasına dönebilir. Ancak öncesinde kötü fiyatlama dönemini yaşayacak gibi duruyoruz” dedi.

Finans 2024-08-05 08:21:56

Borsadaki düşüş sonrası Akbank devre kesti

Borsa İstanbul'da yaşanan değer kaybı sonrası Akbank hisse senedi önceki gün 43.78 TL’den kapatırken bugün 41.740 TL’yi görünce devre kesici işlemleri durdurdu.

Finans 2024-03-13 17:08:43

KUZEY BORU HALKA ARZ SONUÇLARI ne zaman açıklanacak? Kuzey Boru halka arz ne zaman, kaç lot verir? KBORU hisse fiyatı

Kuzey Boru halka arz talep toplama tarihleri vatandaşlar tarafından araştırılıyor. SPK tarafından halka arzı onaylanan Kuzey Boru (KBORU), borsayı yakından takip eden vatandaşların gündeminde yer aldı. Borsa İstanbul'da işlem görecek olan Kuzey Boru halka arzı 24.000.000 TL nominal değerli payları, 36,20 TL sabit fiyattan satışa sunulacak.

Finans 08-12-23 11:54

KUZEY BORU HİSSE FİYATI! Kuzey Boru halka arz ne zaman, katılım endeksine uygun mu? KBORU ne kadar, kaç lot verir?

Kuzey Boru halka arzın hisse fiyatı ve borsa işlem tarihlerine dair araştırmalar 7 Aralık 2023 Perşembe günü hız kazandı. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından halka arz onayı alan Kuzey Boru'nun hisse fiyatı da açıklandı. Birçok kişi internette "Kuzey Boru (KBORU) hisse fiyatı ne kadar, kaç lot verir?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, Kuzey Boru halka arz ne zaman, katılım endeksine uygun mu ve hangi bankalarda?

Finans 07-12-23 07:56

HALKA ARZ TAKVİMİ 6 KASIM - 10 KASIM 2023: SPK bülteni ile Kasım ayında halka arz olacak şirketler hangileri, talep toplama tarihleri neler?

Halka arz olan şirketler vatandaşlar tarafından merak edildi. Borsa ve ekonomini gündemini yakından takip eden kişiler yeni halka arz olacak şirketleri internette araştırıyorlar. Bilindiği üzere Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) onayı sonrası şirketler halka arz oluyor. Peki, Bu hafta halka arz olacak şirketler hangileri? 6 - 10 Kasım 2023 halka arz olacak şirketler belli oldu mu, borsada ne zaman işlem görecekler?

Finans 06-11-23 10:07

Gram Altın Grafiği: Sivillerin ölümü sonrası altına yönelim

İsrail’in yaptığı saldırılar sonrası Türkiye ve İsrail arasında siyasi gerginlik yaşandı ve ekonomi anlamında da sonuçlar doğuracağı düşünülmektedir. Borsa İstanbul'da endekse bağlı devre kesici sistemi iki kez devreye girdi.

Finans 26-10-23 10:35

Borsa iki kere devre kesti! İşlemler durduruldu...

BIST 100 endeksinde düşüşün yüzde 5’i aşmasıyla devre kesici çalıştı. Borsa İstanbul’dan yapılan açıklamada "Borsamız Pay Piyasasındaki tüm sıralarda, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasasında işlem gören pay ve pay endekslerine dayalı sözleşmelerde ve Borçlanma Araçları Piyasası Pay Repo Pazarı’nda işlemler geçici olarak durdurulmuştur" denildi.

Finans 25-10-23 17:40

TAB GIDA borsada ne zaman işlem görecek? TABGD halka arz kaç lot verdi? TAB Gıda borsa işlem tarihi belli oldu!

TAB Gıda borsa işlem tarihine dair araştırmalar yoğunlaştı. 18-19-20 Ekim 2023 tarihleri arasında talep toplayan TAB Gıda yatırımcısına 8-9 adet pay dağıtımında bulundu. Peki TAB Gıda halka arz borsada ne zaman işlem görecek, kaç lot verdi?

Finans 25-10-23 07:52

VERA KONSEPT HALKA ARZ kaç lot verir? VERA Konsept GYO halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak? Talep toplamada son gün!

Vera Konsept GYO halka arz için talep toplama işlemleri bugün sona erecek. Vera Konsept GYO halka arz sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ise borsa ile ilgilenen vatandaşlar tarafından merak edildi. Birçok kişi VRGYO BİST koduyla işlem görecek olan hisseye ilişkin arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. 55 milyon TL pay halka arz edilecek. Peki, Vera Konsept halka arz kaç lot verir, halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak?

Finans 20-10-23 08:52

MHR GYO BORSADA ne zaman işlem görecek? MHR GYO halka arz sonuçları açıklandı

MHR GYO borsa işlem tarihi araştırılıyor. MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. halka arz sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklandı. MHR GYO halka arzında yatırımcılara 65-66 lot hisse dağıtımı yapıldı. Şimdi gözler borsa işlem tarihinde. Peki, MHR GYO BORSADA ne zaman işlem görecek?

Finans 18-10-23 07:45

Borlease halka arz sonuçları belli oldu! Borlease kaç lot verdi, Borsa İstanbul'da ne zaman işlem görecek?

Borlease halka arz sonuçları açıklandı. 11-12-13 Ekim 2023 tarihlerinde gerçekleşen talep toplama tarihlerinin ardından "Borlease halka arz kaç lot verdi, borsada ne zaman işlem görecek?" gibi soruların yanıtı merak konusu oldu. İşte, Borlease halka arz sonuçları...

Finans 16-10-23 13:20

Meka Beton halka arz sonuçları açıklandı! Meka Beton borsada ne zaman işlem görecek, kaç lot verdi?

Meka Beton halka arz sonuçları ve borsa işlem tarihi merak ediliyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayı ile 2 gün boyunca talep toplayan Meka Beton halka arzı yatırımcılar tarafından büyük ilgi gördü. Meka Beton, 1 TL nominal değerli paylarını 25 TL sabit fiyattan satışa sundu. Peki, Meka Beton borsada ne zaman işlem görecek, kaç lot verdi? İşte, Meka Beton halka arz sonuçlarına dair tüm merak edilenler...

Finans 09-10-23 13:11

Simit Sarayı borsada ne zaman işlem görecek? Simit Sarayı halka arz kaç lot verdi? DMRGD borsa işlem tarihi belli oldu

Simit Sarayı hissesinin borsada ne zaman işlem göreceği merak ediliyor. Sermaye Piyasası Kurulu'nun halka arzına izin verdiği Simit Sarayı (DMR Unlu Mamuller) halka arzı geçtiğimiz hafta tamamlanmıştı. Peki Simit Sarayı borsada ne zaman işlem görecek? DMRGD Simit Sarayı halka arz kaç lot verdi?

Finans 28-09-23 13:23

ADGYO ne zaman işlem görecek, hangi tarihte? Adra GYO halka arz kaç lot verdi? Adra GYO'nun halka arzı sonuçlandı

ADGYO borsa işlem tarihi vatandaşlar tarafından edildi. Birçok kişi internette "Adra GYO borsada ne zaman işlem görecek?" sorusuna yanıt arıyor. Şirketin halka arzında 1 lira nominal değerli paylar 22,66 lira sabit fiyatla satışa sunulurken talep toplama 2 gün sürdü ve sonuçlar belli oldu. Peki, ADGYO borsada ne zaman işlem görecek? Adra GYO halka arz kaç lot verdi? İşte borsa işlem tarihi ve detaylar...

Finans 20-09-23 10:09

Adra Gayrimenkul ne zaman işlem görecek? Adra GYO halka arz sonuçları sonrası tarih belli oldu

Adra GYO halka arz sonuçları ve Borsa İstanbul işlem tarihi merak konusu oldu. Adra Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. 14-15 Eylül tarihleri arasında talep topladı. Sonuçların açıklanmasının ardından gözler Borsa İstanbul'a çevrildi. Peki, Adra Gayrimenkul ne zaman işlem görecek? İşte tüm detaylar...

Finans 20-09-23 08:04

HATSN halka arz sonuçları açıklandı! Hat-San borsada ne zaman işlem görecek?

HATSN halka arz sonuçları ve Borsa İstanbul işlem tarihi hakkında araştırmalar hız kazandı. Geçen hafta Borsa İstanbul'da halka arzı tamamlanan şirketler arasında yer alan Hat-San Gemi İnşaa Bakım Onarım Deniz Nakliyat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 14 - 15 Eylül 2023 tarihleri arasında talep toplama sürecini tamamladı. Şimdi ise gözler halka arz sonuçlarına çevrildi. Heyecanla beklenen halka arz sonuçları açıklandı. Peki, Hat-San borsada ne zaman işlem görecek? İşte tüm detaylar...

Finans 18-09-23 13:20

Hatsan Gemi halka arz talep toplama ne zaman? Hat San halka arz hisse fiyatı ne kadar, kaç lot verir?

Hatsan Gemi halka arz talep toplama tarihleri borsa ile ilgilenen vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Yatırımcılar arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Birçok kişi "Hatsan Gemi halka arz talep toplama ne zaman?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, Hat San halka arz hisse fiyatı ne kadar, kaç lot verir? İşte ayrıntılar...

Finans 14-09-23 09:30

Reeder halka arz ne zaman, kaç lot verir? Reeder halka arz fiyatı nedir, eşit mi oransal mı?

Reeder halka arz fiyatı borsa ile ilgilenen yatırımcılar tarafından merak konusu olurken birçok kişi internette yaptıkları araştırmalara hız verdi. Ünlü teknoloji firmasının Sermaye Piyasası Kurulu’na yaptığı başvurunun kabul edildi. Birçok kişi "Reeder halka arz ne zaman?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, Reeder halka arz kaç lot verir, arz eşit mi oransal mı? İşte detaylar...

Finans 14-09-23 08:26

Tarkim halka arz ne zaman işlem görecek? 2023 Tarkim halka arz borsa işlem tarihi belli mi?

Tarkim halka arz sonuçları borsa gündemini yakından takip eden vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 5 Eylül ve 6 Eylül tarihlerinde alınan hisseye ilişkin detaylar merak konusu olurken birçok kişi internette araştırma yapmaya başladı. Peki, Tarkim halka arz ne zaman işlem görecek? 2023 Tarkim halka arz borsa işlem tarihi belli mi?

Finans 08-09-23 11:36

REEDER HALKA ARZ NE ZAMAN? Reeder halka arz kaç lot verir, eşit mi oransal mı? Onayı kaptı!

Reeder halka arz tarihleri borsa ile ilgilenen vatandaşlar tarafından merak edildi. Samsun merkezli teknoloji şirketine SPK'dan onay çıktı. Firmanın halka arz açıklık oranı yüzde 25,26 olarak açıklandı. Peki, Reeder halka arz ne zaman? Reeder halka arz kaç lot verir, eşit mi oransal mı?

Finans 08-09-23 09:51

Gıpta halka arz ne zaman, kaç lot verir, eşit mi oransal mı? Gıpta halka arz oluyor!

Gıpta halka arz tarihleri borsa ile ilgilenen vatandaşlar tarafından merak edildi. Talep toplama tarihleri SPK tarafından açıklandı. Firmanın halka arz büyüklüğü 836 Milyon TL, halka açıklık oranı ise yüzde 30,30 olarak açıklandı. Birçok kişi internette, "Gıpta halka arz ne zaman? Gıpta halka arz kaç lot verir, eşit mi oransal mı?" sorularını araştırıyor. İşte detaylar...

Finans 06-09-23 10:04

TARKİM BİTKİ HALKA ARZ NE ZAMAN? Tarkim halka arz kaç lot verir, eşit mi oransal mı? Bugün son!

Tarkim halka arz tarihleri borsa ile ilgilenen vatandaşlar tarafından merak edildi. Talep toplama tarihleri SPK tarafından açıklandı. Firmanın halka arz büyüklüğü 537 Milyon TL, halka açıklık oranı ise yüzde 23,81 olarak açıklandı. Peki, Tarkim Bitki halka arz ne zaman? Tarkim halka arz kaç lot verir, eşit mi oransal mı? İşte detaylar...

Finans 06-09-23 10:03

Ebebek borsada ne zaman işlem görecek, kaç lot verdi? Ebebek halka arz sonuçları!

Ebebek halka arz sonuçları ile ilgili son dakika açıklaması geçtiğimiz gün yapıldı. 29 ve 30 Ağustos ile 1 Eylül tarihlerine alınan talep toplama işlemleri sonrası sonuçlar belli oldu. EBEBK Bist koduyla Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senedine ilişkin detaylar merak konusu oldu. Birçok kişi arama motorlarında, "Ebebek borsada ne zaman işlem görecek, kaç lot verdi?" sorularına yanıt arıyor. İşte, Ebebek halka arz sonuçları ile ilgili merak edilenler...

Finans 05-09-23 08:55

Kuzu Grup ne zaman işlem görecek? Kuzu Grup halka arz sonuçları açıklandı mı? Gözler Borsa İstanbul'da

Kuzu Grup halka arz sonuçları ve Borsa İstanbul işlem tarihi hakkında araştırmalar hız kazandı. Türkiye'nin önde gelen müteahhitlik ve gayrimenkul geliştirme şirketleri arasında yer alan Kuzu Grup tarafından hayat geçirilen Kuzu Grup Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi halka arz edildi. Talep toplama işlemleri 21-22-23 Ağustos 2023 tarihlerinde gerçekleştirildi. Şimdi ise gözler Borsa İstanbul'a çevrildi. İşte konu hakkında tüm detaylar...

Finans 23-08-23 17:27

Baydöner halka arz ne zaman işlem görecek? Borsa İstanbul'dan BYDNR halka arz açıklaması geldi

Baydöner halka arz işlem tarihi merak ediliyor. Borsa İstanbul, geçtiğimiz günlerde halka arz olmak için talep toplayan Baydöner halka arzı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Borsa İstanbul A.Ş. tarafından 21 Ağustos 2023 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada, yeni açılan pay sırası hakkında açıklama yapıldı. Peki, Baydöner borsa da işlem görmeye başladı mı? Baydöner halka arz ne zaman işlem görecek? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Finans 21-08-23 12:02

ENERYA ENERJİ hisse borsada ne zaman işlem görecek? Enerya Enerji halka arz sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

Enerya Enerji halka arz sonuçları ve Borsa İstanbul işlem tarihi merak ediliyor. Enerya Enerji talep toplama işlemleri 14-15-16 Ağustos 2023 tarihlerinde gerçekleştirildi. Yatırımcılar halka arz sonuçlarının açıklanmasını heyecanla bekliyorlar. Enerya Enerji A.Ş payları eşit dağıtım yöntemiyle satışa sunulmuş ve hisselerin halka arz fiyatı 88.76 TL olarak belirlenmişti. Peki, ENERYA ENERJİ hisse borsada ne zaman işlem görecek? Enerya Enerji halka arz sonuçları açıklandı mı? İşte tüm merak edilen

Finans 17-08-23 13:01

ASCE GYO Borsa İstanbul işlem tarihi belli mi? ASCE GYO ne zaman işlem görecek? Halka arz sonuçları açıklandı

ASCE Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin paylarının halka arzına ilişkin talep toplama işlemleri, “Sabit Fiyatla Talep Toplama” yöntemiyle, 27 - 28 Temmuz 2023 tarihlerinde gerçekleştirilmişti. Bu tarihler arasında başvuru işlemlerini gerçekleştiren yatırımcılar şimdi ise ASCE GYO ne zaman işlem görecek? ASCE GYO Borsa İstanbul işlem tarihi belli mi? gibi soruların yanıtlarını araştırıyorlar. ASCE GYO halka arz sonuçlarına dair tüm merak edilenleri sizler için derledik...

Finans 01-08-23 13:05

Kayseri Şeker (KAYSE) halka arz sonuçları açıklandı! KAYSE HİSSE borsada ne zaman işlem görecek?

Kayseri Şeker (KAYSE) halka arz sonuçları açıklandı. 10-11-12 Mayıs 2023 tarihleri arasında talep toplayan Kayseri Şeker'in yatırımcıları halka arz sonuçları ve borsa işlem tarihini araştırmaya başladılar. Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş halka arz sonuçları konsorsiyum lideri Gedik Yatırım Menkul Değerler tarafından, Kamuyu Aydınlatma Platformu üzerinden duyuruldu. Peki, KAYSE HİSSE borsada ne zaman işlem görecek? İşte tüm merak edilenler...

Finans 16-05-23 12:14

BİEN ne zaman işlem görecek? Bien Yapı halka arz sonuçları açıklandı! Gözler Borsa İstanbul'da

Bien Yapı halka arz sonuçları ve Borsa İstanbul işlem tarihi hakkında araştırmalar hız kazandı. 11-12 Mayıs 2023 tarihlerini kapsayan talep toplama sürecinin sona ermesinin ardından gözler borsada işlem göreceği tarihe çevrildi. Bien Yapı halka arz sonuçları da açıklandı. Peki, BİEN ne zaman işlem görecek? İşte tüm detaylar...

Finans 16-05-23 11:18

Borsa devre kesici nedir, ne zaman yapılır ve ne kadar sürer? Borsa neden düştü? 2022'den bu yana ilk!

Borsa devre kesici ile ilgili sorgulamalar basında yer alan son dakika haberlerinin ardından hız kazandı. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri sonrası Borsa İstanbul BIST 100 endeksi sert düşüşle haftaya başladı. Yüzde 6,38 değer kaybı sonrası devre kesici uygulandı. Peki, Borsa neden düştü? Borsa devre kesici nedir, ne zaman yapılır ve ne kadar sürer?

Finans 15-05-23 10:46

BORSA İSTANBUL SON DAKİKA | Borsa devre keserek açıldı! Seçimlere en sert tepki: 2 Aralık 2022'den bu yana ilk kez…

Borsa İstanbul BIST 100 endeksi seçim sonrasında sert düşüşle haftaya başladı. Yüzde 6,38 değer kaybeden borsada açılış sonrası devre kesici uygulandı. Piyasalarda yaşanan belirsizliğin önümüzdeki iki hafta boyunca volatilitenin yüksek bir seyirde ilerleyebileceği yönünde tahminler yapılırken, borsadaki yabancı payı ise 2 Aralık 2022'den bu yana ilk kez yüzde 30'un üzerine çıktı.

Finans 15-05-23 10:11

Bien Yapı Ürünleri halka arz kaç lot verir? Bien Yapı halka arz ne zaman olacak, başladı mı? İşte halka arz takvimi

Halka arz haberleri kullanıcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bien Yapı Ürünleri halka arz açıklamasıyla birlikte konuya dair aramalar sıklık kazandı. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), firmanın halka arz başvurusunun onaylandığını açıkladı. Borsa İstanbul yatırımcıları Bien Yapı Ürünleri kaç lot verir detaylarını sorguluyor. Peki, Bien Yapı Ürünleri halka arz kaç lot verir? Bien Yapı halka arz ne zaman olacak, başladı mı? İşte halka arz takvimi

Finans 08-05-23 21:05

CW Enerji paylarının borsada işlem görmeye başlayacağı tarih! CW Enerji borsada ne zaman işlem görecek, hangi tarihte?

CW Enerji paylarının Borsa İstanbul'da ne zaman işlem görmeye başlayacağı merak ediliyor. Nisan ayının son haftasında halka arz sürecini tamamlayan CW Enerji’nin Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlayacağı tarih belli oldu. Peki, CW Enerji Borsa İstanbul'da ne zaman işlem görecek? İşte konu hakkında tüm ayrıntılar...

Finans 04-05-23 13:18

CW Enerji halka arz sonuçları AÇIKLANDI! CW Enerji borsada ne zaman işlem görecek?

26-27-28 Nisan 2023 tarihlerinde talep toplama işlemlerini yapan CW Enerji’nin halka arz sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. CWENE Bist koduyla Borsa İstanbul Yıldız Pazar’da işlem görecek olan CW Enerji’nin halka arz fiyatı 108,60 TL olarak açıklanmıştı. Talep toplama işlemlerinin ardından CW Enerji halka arz sonuçları açıklandı. Peki, CW Enerji borsada ne zaman işlem görecek? CW Enerji halka arz sonuçları açıklandı mı? İşte tüm merak edilenler...

Finans 03-05-23 16:10

Hissedar nedir, hissedar olmak ne demek? Hissedar nasıl olunur, hissedar hakları nelerdir?

Yatırım yapmak ve borsaya adım atmak birçok kişinin hedefleri arasındadır. Bu nedenle borsa ve yatırımcılık kapsamında önemli bir yer tutan hissedar kavramının ne ifade ettiği sıklıkla araştırılır. Temelde hissedar denildiği zaman kişilerin aklına bir şirketin ortağı olan bireyler gelir. Ancak borsa da göz önünde bulundurulduğu takdirde hissedar sözcüğünün kavram alanı genişler. Peki, hissedar hakları nelerdir?

Finans 20-04-23 09:46

Europower hisse işlem görmeye başladı mı? Europower halka arz sonuçları açıklandı! Gözler Borsa İstanbul'da

Halka arzı Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylanan Europower Enerji 12-13-14 Nisan tarihleri arasında talep topladı. Şirket halka arz yoluyla mevcut sermayesini 45 milyon TL artıracak olup 5 milyon TL nominal değerli pay ortak satışı yoluyla sattı. Europower halka arz sonuçları açıklandı. Şimdi ise gözler Borsa İstanbul'da işlem göreceği tarihe çevrildi. Peki, Europower hisse ne zaman işlem görecek? İşte tüm ayrıntılar...

Finans 19-04-23 10:38

Europower hisse ne zaman işlem görmeye başlayacak? Europower Enerji Borsa İstanbul işlem tarihi belli oldu

Europower hisse ne zaman işlem görmeye başlayacak sorusunun yanıtı tüm yatırımcılar tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. 13,13,14 Nisan tarihleri arasında talep toplayan Europower Enerji'nin halka az sonuçları açıklandı. Bu kapsamda şirket halka arz yoluyla mevcut sermayesini 45 milyon TL artıracak olup 5 milyon TL nominal değerli pay ortak satışı yoluyla sattı. Peki, Europower hisse borsada ne zaman işlem görecek? Europower Enerji Borsa İstanbul işlem tarihi belli oldu!

Finans 19-04-23 10:35

CVK Madencilik halka arz sonuçları açıklandı! CVK Madencilik borsada ne zaman işlem görecek? Halka arzın büyüklüğü 882 milyon TL oldu

CVK Madencilik halka arzı Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı. Talep toplama tarihleri 6 ve 7 Nisan 2023 olarak açıklanmıştı. Türkiye'nin en büyük krom ihracatçılarından CVK Maden İşletmeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi halka açıldı. Hisselerin Borsa İstanbul işlem tarihi de araştırılan bir diğer konu oldu. Peki CVK Madencilik borsada ne zaman işlem görecek, kaç lot verir? Ayrıntılar haberimizde...

Finans 11-04-23 17:30

KOPOL Borsa İstanbul'da ne zaman işlem görecek? Koza Polyester halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak?

Koza Polyester halka arz sonuçları hakkında araştırmalar hız kazandı. Koza Polyester Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin birincil halka arzının talep toplama süreci 5 Nisan'da başladı ve 7 Nisan'da yani bugün sona erecek. Yatırımcılar ise şimdiden Koza Polyester halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak? KOPOL Borsa İstanbul'da ne zaman işlem görecek? gibi soruların yanıtlarını araştırmaya başladılar. İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Finans 07-04-23 12:58

Eksun Gıda Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı mı? Eksun Gıda halka arz sonuçları belli oldu mu?

Eksun Gıda halka arz sonuçları talep toplama sürecinin sona ermesinin ardından merak edilmeye başlandı. Eksun Gıda'nın halka arzı için talep toplama süreci 15-16-17 Mart tarihlerinde gerçekleştirildi. Tüm yatırımcılar Eksun Gıda halka arz sonuçları açıklandı mı? Eksun Gıda borsada ne zaman işlem görmeye başlayacak? gibi soruların yanıtlarını araştırmaya başladılar. İşte tüm detaylar...

Finans 21-03-23 12:27

Eksun halka arz sonuçları açıklandı! Eksun Gıda ne zaman işlem görecek? Borsa İstanbul gong tarihi belli oldu mu?

Eksun halka arz sonuçları açıklandı. 15-17 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen Eksun Gıda halka arz sonuçları heyecanla bekleniyordu. Yapılan açıklamada Eksun Gıda halka arzında 48,90 TL sabit fiyattan sermaye artışı yoluyla halka arz edilen 20.042.502 TL nominal payların tamamının satıldığı bildirdi. Peki, Eksun Gıda ne zaman işlem görecek? Borsa İstanbul gong tarihi belli oldu mu? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Finans 21-03-23 12:02

BORSA NE ZAMAN AÇILACAK, bugün açık mı? Borsa İstanbul saat kaçta açılıyor? Yeni paket açıklandı!

Borsanın ne zaman açılacağı son dakika gelişmeleriyle hem yatırımcıların hem de vatandaşların gündeminde yer alıyor. 6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem sonrası 8 Şubat’ta devre kesici uygulanmış ve o günkü işlemler iptal edilmişti. Borsanın depremden sonra üç gün açık kalmasına ilişkin tartışmalar sürerken endeks 8 günün ardından işlemlere açılacak. Peki, borsa ne zaman açılacak, hangi tarihte? Borsa İstanbul açıldı mı, saat kaçta açılır?

Finans 15-02-23 08:21

BORSA KAÇTA AÇILIYOR? 15 Şubat 2023 Borsa İstanbul ne zaman, saat kaçta açılacak? Kritik destek paketleri devreye alındı!

Borsa İstanbul ile ilgili son dakika gelişmeleri 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler sonrası tüm işlemlerin 8 Şubat'ta iptal edilmesi üzerine yakından takip ediliyor. Yapılan açıklamada hisse ve VİOP piyasalarının belirlenen tarihe kadar kapalı olacağı ifade edilmişti. Peki, borsa bugün açılacak mı? 15 Şubat 2023 Borsa İstanbul ne zaman, saat kaçta açılacak? İşte, konuya ilişkin detaylar ile son durum...

Finans 15-02-23 08:19

Borsa ne zaman açılacak? Borsa İstanbul açıkladı: İşte alınacak tedbirler...

Borsa İstanbul’un açılışı için geri sayım devam ediyor. 6 Şubat tarihinde meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş depremi sonrası 8 Şubat’ta devre kesici uygulanmış ve o günkü işlemler iptal edilmişti. Borsa İstanbul, piyasaların açılışı ile birlikte piyasa işleyiş esaslarında yapılacak değişiklikleri Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımladı. Peki, borsa ne zaman açılacak? İşte alınan önlemlere ilişkin yapılan açıklama ve detaylar...

Finans 15-02-23 08:02

BORSA NE ZAMAN AÇILACAK, bugün açılır mı? Borsa İstanbul ne zamana kadar kapalı? Açılış öncesi Bakanlığa liste iletildi!

Borsanın ne zaman açılacağı ile ilgili son dakika açıklamaları vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Türkiye, Kahramanmaraş’taki depremin yaralarını sarmaya çalışırken piyasa açılışın ertelenmesini talep ediyor. Şirketler ‘önce hasar tespiti yapılmalı’ derken, piyasa uzmanları ise Borsa İstanbul için 17 maddelik bir talep iletti. Peki, borsa ne zaman açılacak, bugün açılacak mı? Borsa İstanbul ne zamana kadar kapalı? İşte detaylar...

Finans 14-02-23 08:05

Borsa İstanbul ne zaman açılacak? Uzmanlardan dikkat çeken uyarı: ‘Aynı senaryo devreye girebilir…’

Borsa İstanbul geçen hafta çarşamba günü işlemleri durdurdu ve 15 Şubat’ta yeniden açılmasını öngörüyor. Ancak uzmanlar yatırımcıya yönelik doyurucu açıklama yapılmadan ve önlemler alınmadan açılışın yine aynı etkiyi yaratacağına dikkat çekiyor.

Finans 13-02-23 08:23

Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Erişah Arıcan kimdir? Erişah Arıcan'ın hayatı ve biyografisi!

Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Erişah Arıcan vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bugün, Endekse Bağlı Devre Kesici Sistemi'nin çalışması ile Borsa İstanbul'da işlemler durduruldu. Peki, Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Erişah Arıcan kimdir? İşte Erişah Arıcan'ın hayatı ve biyografisi...

Finans 08-02-23 13:22