Bu Da Haberleri

Yer: Yalova! Eşi için Kayalıklardan düştü demişti: Olayın gerçek yüzü tüyler ürpertti!

Yalova'da Semiha S., 15 ay önce evlendiği Erdal Necip Sözer'le birlikte kayalık bir alana gitti. Sözer, Semiha S.'nin burada kayalıklardan düşüp hayatını kaybettiğini iddia etmişti. Başlatılan soruşturma sonucunda korkunç gerçek ortaya çıktı. Sözer'in iddialarının asılsız olduğu öğrenilirken, Semiha S.'yi oraya nasıl götürdüğüne dair detaylar da belli oldu. İşte kan donduran olayın tüm detayları!

Haber 2024-07-04 16:41:24

Türkiye'den sonra AB de harekete geçmişti: Ek vergi kararı tartışmalara neden olmuştu! Fiyatlara da yansıyacak

Avrupa Birliği'nin (AB) Çin'den ithal edilen elektrikli otomobillere 38,1'e varan oranlarda ilave gümrük vergisi kararı karşında büyük üreticiler fiyatları artırmaya hazırlanıyor. Ek vergi kararı ise bugün yürürlüğe girdi.

Finans 2024-07-04 16:32:54

AK Partili Külünk pazara gitti, vatandaşa hak verdi! Partisine eleştirisi çok konuşulur

AK Parti'de 3 dönem İstanbul milletvekilliği yapan ve yönetim kurulu üyesi olarak da görev alan Metin Külünk, partisini ekonomi üzerinden eleştirisiyle dikkatleri üzerine çekti. Semt pazarı ziyaretinde bir emeklinin AK Parti isyanına yanıt veren Külünk "20 yıldır bizi omuzlarında taşıyan insanların derdine çare olamıyorsak, bu vatandaşlar sonu kadar haklıdır" dedi.

Finans 2024-07-04 15:37:33

10 başlıkta ekonomide bu hafta nasıl geçti?

10 başlıkta ekonomide bu hafta nasıl geçti? Finans haberlerini sizler için derledik. İşte öne çıkan gelişmeler…

Haber 2024-07-04 15:29:24

Pendik'te kan donduran olay! 18 yaşındaki genç sadece yolda yürüyordu: Şimdi bu halde...

İstanbul Pendik'te 18 yaşındaki Ayhan Yazar isimli genç arkadaşlarıyla birlikte evine doğru giderken bir anda çenesinde bir ağrı hissetti. Ağrının etkisiyle derhal boynunu tutan Yazar, birkaç dakika sonra boynunu açtığında kanlar içinde kaldı. Şans eseri hayatta kalan Yazar, yaşadığı korkunç olayın detaylarını anlattı.

Haber 04-07-24 15:25

Batman'da görüntülendi! Boyu tam 25 santimetre... Etçil çekirge görenleri şaşkına çeviriyor

Batman kent merkezinde boyutu 25 santimetreye ulaşan bir etçil çekirge görüldü. Büyüklüğü ve sesiyle görenleri şaşkına çeviren etçil çekirgenin insanlara zararı olmadığı öğrenilirken, uzmanlar bu çekirgenin ekolojik dengeye faydalı olduğunu da ifade etti.

Haber 04-07-24 15:00

Arda Güler'in aile pozu sosyal medyayı salladı! Şahane bir aile

A Milli Takımımızın yıldız isimlerinin başında gelen Arda Güler özel hayatıyla da merak ediliyor. Başarılı futbolcunun ailesi sosyal medyada Güler'i yalnız bırakmıyor. Arda Güler'in annesinden aile pozu geldi.

Magazin 04-07-24 14:53

Sosyal medya bu sözleri konuşuyor! Eski sevgilisiyle tatile gittiğini söyleyen kadının gönderisine yorum yağdı: Bu çok garip

Lüks bir tatile 900 sterlin (yaklaşık 37 bin 385 TL) harcayan Megan ve Shane çifti tatilin hemen öncesinde ayrılmaya karar verince ilginç bir durum yaşandı. Seyahat sigortaları bulunmadığı için tatillerini iptal edemeyen çift birlikte gitti. TikTok'tan yaptığı paylaşımında Megan bu tatilde yaşadığı birbirinden tuhaf durumu anlattı.

Trend 04-07-24 14:36

Kur Korumalı Mevduat'ta sınırlı düşüş

Kur korumalı TL mevduat ve katılma hesaplarındaki sınırlı düşüş sürdü. Bu kapsamda KKM hesaplarında 2 trilyon 14,5 milyar TL seviyesine gerileme yaşandı.

Finans 04-07-24 14:21

Polat çifti davasında malvarlıklarıyla ilgili yeni gelişme!

Dilan ve Engin Polat çiftinin tutuklandığı soruşturma kapsamında hazırlanan iddianamede, 31 şirketin ve bu şirketlerin sahip olduğu taşınmaz, araç ve benzeri tüm malvarlıklarıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Haber 04-07-24 14:05

LGS sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte özel okullar da ücret tarifelerini açıkladı

LGS sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte özel okullarda ücret tarifelerini açıkladı. Ancak açıklanan fiyatları ne vatandaşlar ne de öğrenciler beklemiyordu. Okul ücretine bir de servis, yemek ve kitap da eklenince bir öğrencinin özel okul ücreti 1 milyonu aşıyor.

Haber 04-07-24 13:25

'Bozkurt' krizi sonrası Erdoğan'dan milli maç kararı! Programlarını iptal etti, Türkiye-Hollanda maçını tribünden izleyecek

Almanya'daki bakanın Merih Demiral hakkındaki sözleri tansiyonu yükseltmişti. UEFA da Merih Demiral'ın Bozkurt gol sevinci sonrası soruşturma başlatmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yurt dışındaki programlarını erteledi. Erdoğan, Cumartesi akşamı oynanacak Türkiye - Hollanda maçını tribünden takip edecek.

Haber 04-07-24 13:20

Dikkat! Ölümcül olabilir! Uzman isim uyardı: ‘Riske atılabilecek bir durum değil’

Yaz aylarında artan sağlık sorunlarına ilişkin uzmanlardan uyarı geldi. Prof. Dr. Alper Şener, 'yaz ishali' ya da 'turist ishali' olarak adlandırılan hastalıklardaki artışa dikkat çekerek bu hastalıktan korunmanın yollarını açıkladı. Prof. Dr. Şener yaz ishali ile ilgili uyarısında “Özellikle 65 yaş üstü ve 5 yaşın altındakileri yakın takip etmek gerekir. Riske atılabilecek bir durum değil” dedi.

Haber 04-07-24 13:00

Son dakika | Ayşe Ateş mahkemeye 4 MHP'linin ismini verdi! Anne Saniye Ateş sözünü bitiremeden yine hastaneye kaldırıldı

Son dakika haberi: Sinan Ateş cinayeti davasının dördüncü celsesinde anne Saniye Ateş bugün de fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş "Bu kadın burada ölürse hepinizden hesabını sorarız" dedi. Duruşmayı takip eden CHP lideri Özgür Özel de olayla ilgili "Sözlerini bitiremeden baygınlık geçirerek salondan çıkarılmak zorunda kaldı. İnsanın gerçekten kanı donuyor" diye konuştu. Öte yandan Ayşe Ateş mahkemeye 4 MHP'linin ismini verdi, "Bunları ilk defa açıklıyorum" dedi.

Haber 04-07-24 12:59

Türk bayrağının yakılması tepki toplamıştı! Milli Savunma Bakanlığından Suriye açıklaması: Harekat alanlarımızda olumsuz durum yok”

Son dakika haberi: Suriye'de Türk bayrağının yakıldığı görüntüler gündem olmuştu. Milli Savunma Bakanlığından Suriye'de yaşanan olaylar ve Türkiye-Suriye ilişkileri hakkında açıklama geldi. Açıklamada "Türkiye terörün yok edilmesi için Suriye'de" mesajı da verildi.

Haber 04-07-24 12:11

Netflix dizisi '1000 Çocuklu Adam' tepkilerin odağında! Bu birçok açıdan iğrenç

Netflix'in yeni gerçek suç belgeseli 1000 Çocuklu Adam (The Man With 1000 Kids) gösterime girmeden olay olmuştu. 3 Temmuz'da yayınlanan ve tepkilerin odağında olan belgeselle ilgili Netflix'e eleştiri ve tepki yağıyor.

Magazin 04-07-24 11:44

Asgari ücret, emekli, memur derken onlar unutuldu! Özel sektörde ara zam olacak mı? Maaş artışında 'sözleşme' detayı

Memur ve emekli zammı belli oldu. Asgari ücrete ara zamda ise beklentiler devam ediyor. Asgari ücret ile birlikte çoğunlukla düzenlemeye gidilen özel sektör çalışan maaş zamları da şimdilik arafta kaldı. Peki özel sektörde ara zam olacak mı? İşveren inisiyatifinde olan maaş zamları için iş sözleşmesindeki o detaya dikkat!

Finans 04-07-24 11:43

Yolcu minibüse çarptı! Diyarbakır'da feci kaza: 14 kişi yaralandı

Diyarbakır'da güpegündüz feci kaza yaşandı. Yolcu minibüsü ile pikap çarpıştı. Kazada 14 kişi yaralandı, yaralananlar arasında çocuk da var.

Haber 04-07-24 11:33

Türkiye'de de forma giyen Avusturyalı futbolcudan Türkiye itirafı: Tarihimizin en acı yenilgilerinden biri!

Milli takımımız, tüm futbol otoriteleri tarafından favori olarak gösterilen Avusturya'yı geçerek çeyrek finale yükseldi! Avusturya karşısında sahaya büyük karakter koyan millilerimiz, sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Bir dönem Trabzonspor'da da forma giyen Marc Janko, Avusturya medyasına yaptığı açıklamada ilginç ifadeler kullandı.

Spor 04-07-24 10:51

Etek ve elbise giymek dert olmaktan çıkıyor! İç bacak sürtünmesine karşı en etkili ürünler

Yaz mevsimi tüm hızıyla geldi çattı! Sıcak havalarda ferah ve şık hissetmek için etek ve elbiseler vazgeçilmezimiz. Fakat bu keyifli giyim tarzı, iç bacaklarda sürtünme ve pişik gibi can sıkıcı problemlere de yol açabiliyor. Peki, iç bacak pişiklerinden kurtularak yaz mevsiminin keyfini doyasıya çıkarmak mümkün mü? Elbette! Bu yaz size hem konforu sunacak ürünlerle iç bacak pişiklerine veda etmeniz mümkün. İşte detaylar!

Kadin 04-07-24 10:44

Fatih Altaylı Ulan bakan! deyip ateş püskürdü! Faeser'in Merih Demiral sözleri tartışma yarattı: Dön de kendi memleketine bak

Dünya Merih Demiral'ın golden sonra yaptığı 'bozkurt' sevincini konuşmaya devam ediyor. Alman Bakan Faeser'in konuyla ilgili açıklamasına Türkiye'den tepki yağmıştı. Gazeteci Fatih Altaylı da Avrupa'daki seçim sonuçlarını hatırlattı, "Ulan bakan! Sen dön kendi memleketinde olan bitene bak" sözleriyle sert çıktı.

Spor 04-07-24 10:37

Yüzde 1.64 olarak duyuruldu! Merkez Bankası'dan değerlendirme: Tüm gruplarda geriledi

Türkiye İstatistik Kurumu, emekli ve memurların dört gözle beklediği haziran ayı enflasyon verilerini açıkladı. Haziran ayında yüzde 1,64 oranıyla yılın en düşük enflasyon oranının çıkmasının ardından Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'ndan da bir değerlendirme geldi.

Finans 04-07-24 10:30

Cenk Tosun’dan TFF Başkanı Büyükekşi'ye şaşırtan tepki! O andaki tavrı olay oldu; herkes bu videoyu konuşuyor

A Milli Takım’ın EURO 2024'te çeyrek finale yükselmesi sonrasında yaşananlar konuşulmaya devam ediyor. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin karşılaşmanın ardından oyuncularla tek tek tokalaştığı sırada Cenk Tosun'un Büyükekşi ile selamlaşmamak için arkasından geçmesi dikkat çekti. İşte o anlar…

Spor 04-07-24 10:28

OnlyFans modelinin arkasında sırasını bekledi: İngiliz Başbakan Sunak'ın o görüntüleri tüm dünyada gündem oldu!

İngiltere'de yayınlanan This Morning isimli programa, vücudundaki dövmelerle ünlenen OnlyFans içerik üreticisi Becky Holt davet edildi. Holt yayına sadece beyaz bir bikiniyle katılırken, programda İngiltere Başbakanı Rishi Sunak'ın da yer alması ve Holt'un konuşması esnasında arkada sırasını beklerken kaydedilen görüntüleri tüm dünya çapında gündem oldu.

Haber 04-07-24 09:52

A101'e Apple ürünleri geliyor! İşte 4 Temmuz 2024 A101 Aldın Aldın Kataloğu

Türkiye'nin en büyük perakende market zincirlerinden A101, 4 Temmuz 2024 Perşembe tarihli A101 Aldın Aldın Kataloğu'nu yayınlandı. Biz de A101 kampanyalarını merak eden alışveriş tutkunları için A101 alışveriş broşürünü bu içeriğimizde sizin için bir araya getirdik. A101'de bu hafta neler var diye merak edenlerdenseniz detaylar aşağıda...

Haber 04-07-24 09:51

Önce yüzde 25 sınırı bitti sonra yüzde 65 artış geldi: Uygun fiyata bulan şanslı! Temmuz gerginliği dört bir yanı sardı

Türkiye genelinde Haziran 2022'den bu yana devam eden kiralara yüzde 25 sınırlaması uygulaması, 1 Temmuz itibarıyla son buldu. Kiracılar arasında ise Temmuz tedirginliği başladı. Emlakçılar, arz talep dengesinde bir sorun olmadığını ancak fiyatların yüksek olduğunu vurgulayarak, "Birçok kiracı endişeli. Artan fiyatları karşılayamayacak kiracılar ev arayışına başladı” dedi.

Finans 04-07-24 09:46

Cinsiyet değiştirmişti! Meli Bendeli'yi garson uyarıp Bir daha gelme dedi... Olay anlar

Cinsiyet geçiş sürecinde yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Ahmet Melih Yılmaz bu süreçte adını da Meli Bendeli yapmıştı. Başarılı oyuncu son olarak gittiği bir lokantada istenmediği anları sosyal medyadan paylaştı.

Magazin 04-07-24 09:42

Hayat Bilgisi'nin Pikaçu'su Kerem Kupacı evlendi! İşte nikahtan ilk kareler...

Bir döneme damga vuran Hayat Bilgisi dizisinde hayat verdiği "Pikaçu Kerem" rolüyle hafızalara kazınan Kerem Kupacı son olarak Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ile ekranlarda boy göstermişti. Kerem Kupacı uzun zamandır gözlerden uzak aşk yaşadığı avukat sevgilisi Ece Ceyhanlı ile nikah masasına oturdu.

Magazin 04-07-24 09:12

İstanbul ve Ankara'da yağmurlu gün: Gök gürültülü sağanak yağış için saat verildi! Meteoroloji'den 4-8 Temmuz hava durumu

Bugün birçok ilde beklenen yağış için saat verildi. Sağanak yağış beklenen iller arasında İstanbul ve Ankara da var. Peki 4 Temmuz hava durumu nasıl olacak, İstanbul'da hava nasıl? Meteoroloji Genel Müdürlüğü 4-8 Temmuz hava durumu raporunu paylaştı, AKOM'dan da uyarı geldi. İşte bugün ve önümüzdeki günlerde beklenen hava olayları...

Haber 04-07-24 09:10

Duyan herkes dondu kaldı: Sinan Ateş'i arkadaşı vurdu... Cinayet anının görüntülerini paylaştı, o detaya dikkat çekti: ilk anda...

Ankara'da Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin 22 sanığın yargılandığı dava devam ediyor. Tetikçi Eray Özyağcı'nın avukatı Zeynettin Aktürk, Sinan Ateş’i arkadaşı Selman Bozkurt’un vurduğunu iddia etti. Bunun üzerine cinayet anına ait görüntüleri paylaşan gazeteci Alican Uludağ, "Tetikçiyi aklamaya çalışanlar bu fotoğraflara iyi baksın" dedi.

Haber 04-07-24 08:38

Enflasyon verileri arasındaki fark şaşırtıyor! Bu rakamları gören ‘böyle bir şey nasıl olur?’ diye soruyor…

TÜİK’in açıkladığı enflasyon rakamları yine tartışma yarattı. Enflasyon rakamları ile birlikte milyonlarca memur ve emeklinin alacağı zam oranı da belli oldu ancak açıklanan rakamlar arasındaki fark tepki çekti. İTO’nun hesapladığı yıllık enflasyon yüzde 82.1 olurken, TÜİK yüzde 71.6 açıkladı. ENAG ise enflasyonu yüzde 113 olarak duyurdu. İşte detaylar…

Finans 04-07-24 08:33

1,64'lük enflasyon herkesi şaşırtmıştı! Merkez Bankası Başkanı Karahan düşük gelen TÜFE için konuştu: 'Oynaklık yüksek, sağlıklı olmaz...'

Dün açıklanan Haziran ayı enflasyonu beklentilerin çok altında yüzde 1.64 seviyelerinde gelmişti. Veri sonrası Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan Reuters'a yaptığı açıklamada, "Oynaklığın yüksek seyrettiği bu dönemde tek bir veri üzerinden çıkarım yapmak sağlıklı olmaz" diye yorumda bulundu.

Finans 04-07-24 08:16

Yasa dışı bahis oynayan da var sanal tacizciler de! 29 ilde 110 kişi yakalandı, banka hesapları dudak uçuklattı

29 ilde SİBERGÖZ-49 operasyonları düzenlendi, siber suçlular yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Sibergöz-49 operasyonlarında; hesaplarında 3 milyar 750 milyon TL işlem hacmi bulunan 110 şüpheli yakalandı" dedi.

Haber 04-07-24 08:11

‘Ucuz almayı fırsat gördürmüyorlar…’ Gram altın fiyatı için İslam Memiş böyle seslendi: ‘Yarın için iki ihtimal var’ diyerek altın tahminini açıkladı

Altın fiyatları kritik ABD verisi öncesinde bir haftanın en yüksek seviyelerine kadar yükseldi. Yurt içinde gram altın fiyatı da sınırlı bir yükseliş kaydetti. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, piyasalarda Cuma günü bekleyişi olduğuna dikkat çekerek altın fiyatları için iki ihtimali açıkladı, rakam da verdi. Altın gram fiyatı içinse ‘Ucuz almayı fırsat gördürmüyorlar’ diyerek makas aralığını işaret etti.

Finans 04-07-24 08:06

Tasarruf edeyim derken 100 binlik olmayın... 'Eco mod' ve Start-stop'a dikkat: Hem cebe hem araca zarar

Her geçen gün araç sahibi olmak ekstra masraf haline gelirken, artan fiyatlar karşısında bir şekilde tasarruf etmek isteyen araç sahipleri ise en çok 'ekonomik mod' ve 'start-stop' özelliklerine başvuruyor. Uzmanlar ise çoğu kimsenin bilmediği bir gerçeğin altını çizerken, bu özelliklerin doğru ve yerinde kullanılmadığı zaman araç sahibini 100 bin TL zarara uğratabileceği konusunda uyardı.

Finans 04-07-24 07:55

SON DAKİKA: Maaş zamları netleşti, sıra en düşük emekli maaşında! 3 formülle rakamlar belirdi! Masadaki en güçlü ihtimal! 17 Temmuz detayı…

Son dakika haberi… Türkiye İstatistik Kurumu, maaş zamlarını etkileyecek son veriyi açıkladı. Haziran enflasyonu belli oldu, memur ve emeklinin zam oranı netleşti. Emekliler şimdi de en düşük emekli maaşının ne kadar olacağını merak ediyor. En düşük emekli maaşı için 3 formül masada. Peki bu formüller arasında en öne çıkan hangisi oldu? En düşük maaşta 17 Temmuz detayı… SGK Uzmanı Emin Yılmaz Mynet’e anlattı.

Finans 04-07-24 07:18

Aleyna Kalaycıoğlu'na samimi görüntülendiği Doğukan Güngör sorulunca... Artık arkadaşım da değil

Aleyna Kalaycıoğlu, geçtiğimiz günlerde Doğukan Güngör’le şezlongta samimi şekilde görüntülenmişti. Aşk iddialarını yalanlayan Survivor Aleyna kendisine Kızılcık Şerbeti oyuncusu sorulunca şekilden şekle girdi yetmedi ünlü isme resmen ateş etti.

Magazin 04-07-24 06:55

LGS sonuçları açıklandı! Özel okul fiyatları katlandı, rakamlar dudak uçuklattı

LGS sonuçlarının açıklanmasının ardından özel okulların fiyat tarifeleri de belli oldu. Taban fiyat 300 binden başlıyor, yabancı okullar sadece eğitim masrafları için 800-900 bin TL istiyor. Servis-kitap derken bu rakam 1 milyonu buluyor.

Manşet 03-07-24 22:29

Hortum ve sağanak Malkara'yı yerle bir etti! 5 dakika ile hayatta kaldım

Tekirdağ'ın Malkara ilçesini sağanak yağış vurdu. Sağanak yağışla birlikte çıkan hortum da kamp alanını yerle bir etti. Hortum ve sağanak yağışın etkisinin kaybetmesinin ardından hasarın boyutu da ortaya çıktı.

Haber 03-07-24 21:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Esad açıklaması gündem olmuştu! Faruk Özlü 4 maddede çözümü açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Esad ile ilgili çıkışı gündemdeki yerini korurken dikkat çeken bir açıklama da AK Partili Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü'den geldi. Özlü yaptığı paylaşımında "Suriye sorunu dört maddelik bir uzlaşma metni imzalanarak çözülebilir" diyerek o maddeleri açıkladı.

Manşet 03-07-24 20:53

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Aliyev arasında dikkat çeken diyalog! Bu yanıtı verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile bir araya geldi. Erdoğan ile Aliyev'in diyaloğu dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantının başında karşıladığı Aliyev'e "Bayağı dirisin maşallah" dedi, Aliyev de "Sizi görende böyle oluyor" yanıtını verdi.

Haber 03-07-24 18:53

ABD medyasından çarpıcı iddia! 'Biden adaylıktan çekilebilir'

Donald Trump ile canlı yayında bir araya gelen ABD Başkanı Joe Biden'ın sergilediği zayıf performans tartışılmaya devam ediliyor. Gazeteci Hüseyin Günay, ABD medyasının bir gündem olacak iddiasını paylaştı. Bu iddiaya göre Biden yarıştan çekilebilir. İddialarla ilgili Beyaz Saray'dan açıklama geldi.

Manşet 03-07-24 18:35

'Cübbeli Ahmet'e sarık sorusu! Cüneyt Özdemir'in verdiği yanıt gündem oldu: Allah verdikçe veriyor

Kamuoyunda ‘Cübbeli Ahmet’ olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'ye katıldığı programda yöneltilen 'sarık' sorusu ve 'Cübbeli Ahmet'in bu soruya verdiği yanıt dikkat çekti. Gazeteci Cüneyt Özdemir'in "Cübbeli Ahmet'in sarığı" ile ilgili yorumu ise gündem oldu.

Haber 03-07-24 18:04

ABD'de mortgage faizleri yeniden yüzde 7'nin üzerinde

ABD'de 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı yüzde 7,03'e yükselirken, mortgage başvuruları yüzde 2,6 azaldı. Hem yeni hem de ikinci el konut stoku son birkaç ayda artsa da haziran ayının son haftasında satın alma başvurularının azaldığını ifade eden Fratantoni, yeniden finansman faaliyetinin de durgun kaldığını kaydetti.

Finans 03-07-24 17:32

Hamilelik iddiasıyla gündemdeydi! Alina Boz'un davet tarzının bedeli dudak uçuklattı

2023 yılının aralık ayında Umut Evirgen ile dünya evine giren güzel oyuncu Alina Boz balayı açıklamasıyla dikkat çekmiş ve ardından da hamilelik iddiaları ile gündeme gelmişti. Geçtiğimiz gün yüzü olduğu markanın davetinde görüntülenen ünlü ismin davet tarzının bedeli ortaya çıktı.

Magazin 03-07-24 16:57

İzmir'de orman yangını! Sabuncubeli Tünelleri trafiğe kapatıldı

İzmir'de çıkan orman yangınına çok sayıda ekip müdahalede bulunuyor. Havadan ve karadan yangın söndürme çalışmaları devam ederken yoğun duman sebebiyle Sabuncubeli Tünelleri trafiğe kapatıldı. Köpeğiyle birlikte yangından kurtulan 64 yaşındaki Melek Koçbaş, "Alevler evimize çok yaklaşmıştı. Tavuklarımın da bazı yerleri yanmıştı. Bahçeme kadar girmiş yangın. Ben o sıra evdeydim, hayvanlarımı bırakıp çıkamadım" dedi.

Haber 03-07-24 16:35

Bir Seçil Erzan vakası daha! Bu defa adres Konya: İşin içinde nişanlısı da var

Konya'da bir bankacı, zimmetine yüklü bir miktar para geçirdi. Paranın bir kısmını nişanlısına gönderdiği öğrenen bankacı P.Y. ile nişanlısı S.A. tutuklandı. P.Y. ifadesinde parayı kaldıraçlı işlemlerde kaybettiğini açıkladı.

Manşet 03-07-24 16:23

Çillerinden kurtulmak istiyorsan bu 3 şeyi yap!

Çiller, cildinizde doğal bir güzellik yaratabilir ama bazen onların görünümünü azaltmak isteyebilirsiniz. Eğer çillerinizden kurtulmak istiyorsanız basit ama etkili bu 3 yöntemi deneyebilirsiniz.

Kadin 03-07-24 16:02

MTV ikinci taksit ödeme dönemi geldi! Araç sahibi herkesi ilgilendiriyor: 31 Temmuz'u kaçırana yüzde 4,5 gecikme faizi var

Ocak ve Temmuz ayları olmak üzere yılda 2 kez ödenen Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ikinci taksit ödemesi 1 Temmuz’da başladı. MTV 2024 ücreti bu yıl Yeniden Değerleme Oranı (YDO) kadar yani yüzde 58,46 oranında zamlanmıştı. Peki kim ne kadar Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeyecek? İşte kalem kalem o liste ve haberin detayları…

Finans 03-07-24 15:51
MTV