Burak Haktanir Haberleri

Adeta devleşti! Su Burcu Yazgı'nın Bir Gece Masalı'ndaki performansı gündem oldu!

Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı'nın başrolü paylaştığı Bir Gece Masalı'nda Canfeza karakterine hayat veren genç oyuncu Su Burcu Yazgı'nın kaza sahnesindeki performansı gündem oldu. Yazgı'ya sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 2024-09-18 17:16:52

Şükrü Özyıldız yeni dizisinde baba oldu! Oğluyla yaş farkı gündemde! Bunlar nasıl baba-oğul...

İrem Helvacıoğlu ve Şükrü Özyıldız'ın başrolü paylaştığı ATV'nin Karadut isimli dizisinde Şükrü Özyıldız ve Burak Dadak'ın baba-oğul olması sosyal medyada gündem oldu. Kullanıcılar bu seçimin yanlış olduğunu belirtti.

Magazin 2024-09-17 10:21:26

Herkes o anı konuşuyor! Kayserispor Eyüpspor maçında Arda Turan ile Caner Erkin'i oyundan aldı, tartışma çıktı

Süper Lig'in 5. haftasında Burak Yılmaz'ın ekibi Kayserispor sahasında yakın arkadaşı Arda Turan'ın ekibi Eyüpspor'u konuk etti. Mücadele 2-2 beraberlikle sonuçlanırken karşılaşmanın 60. dakikasında Caner Erkin'in Arda Turan'a tepkisi gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 2024-09-16 15:05:54

Arda Turan ve Burak Yılmaz'dan gollü beraberlik! Kayserispor, geriden döndü... Eyüpspor seriye devam etti!

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Eyüpspor'da Arda Turan, Burak Yilmaz'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Kayserispor'a konuk oldu. Karşılaşma 2-2'lik eşitlikle sona erdi. Futbolculuk döneminden iki yakın arkadaş olan iki teknik adam kariyerlerinde ilk kez karşı karşıya geldi.

Spor 2024-09-15 16:46:28

Fahriye Evcen tatile doymadı cesurlaştıkça cesurlaştı! Son pozlarına yorum yağdı

Kendisi gibi oyuncu Burak Özçivit ile 2017 yılında dünyaevine giren Fahriye Evcen şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim bu defa son pozlarıyla dikkat çekti. Fahriye Evcen'in cesur tarzına bakan bir daha baktı.

Magazin 10-09-24 13:33

Şehit Burak Büyükçaylı şehit olduğu gün baba oldu! Hamile eşi acı haberi alınca fenalaştı, kaldırıldığı hastanede doğum yaptı

Dün Tunceli'de devrilen zırhlı araçta 4 kahraman askerimiz şehit oldu. Türkiye şehitlerine ağlarken kahreden bir detay da ortaya çıktı. Şehit Burak Büyükçaylı'nın acı haberini alan eşi Gizem Büyükçaylı fenalaşıp hastaneye kaldırıldı. Hamile olan Büyükçaylı kaldırıldığı hastanede bir erkek bebek dünyaya getirdi. Kahraman askerimiz Burak Büyükçaylı ise şehit olduğu gün baba oldu.

Haber 09-09-24 09:52

Bir Gece Masalı dizisindeki mağara sahnesi sosyal medyanın diline düştü! Abdest alırken adamın abdestini bozdu

Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun'un başrolünde yer aldığı Bir Gece Masalı dizisinde yer alan bir sahne sosyal medyayı salladı. Yörük kızı Canfeza'nın mağaradaki abdest sahnesini görenler kendini tutamadı.

Magazin 04-09-24 09:08

Burak Özçivit'in Rusya'daki davetten görüntüleri ortaya çıktı! Hayranının saçlarını düzeltti... O anlar gündem oldu! 'Aman Fahriye görmesin'

Son dönemde kazancı ve yatırımları ile gündemden düşmeyen Burak Özçivit'in Rusya'daki bir davetten görüntüleri ortaya çıktı. Hayranlarını kırmayarak hepsiyle fotoğraf çektiren Özçivit'in bir hayranı ile samimi halleri dikkat çekti. Hayranının saçını düzelten ünlü ismin o anlarına sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 31-08-24 09:52

Bakan Yerlikaya duyurdu! Sosyal medyada hakaretler savuran şahıslar gözaltına alındı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret eden Burak Keleş'in ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret eden Oğuzhan Atsız'ın gözaltına alındığını duyurdu.

Haber 31-08-24 01:12

Bu sene tatile doymadı! Fahriye Evcen plaj pozlarıyla sosyal medyayı salladı

Burak Özçivit ile 2017 yılından bu yana mutlu bir evliliği olan ünlü oyuncu Fahriye Evcen bu sene adeta tatile doymadı. Bodrum'daki lüks yazlıklarında eşi ve çocuklarıyla tatil yapan Fahriye Evcen plaj pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Evcen'in son pozlarına yine beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 30-08-24 14:30

Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un cezasına indirim

TFF Tahkim Kurulu, Göztepe maçında akredite edilmediği alanda bulunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetici Burak Çağlan Kızılhan'ın para cezalarında indirime gitti.

Spor 29-08-24 17:56

Cesur sahneleriyle gündemdeydi… Meryem Uzerli balkonda bornozuyla poz verdi! Beğeni butonu çöktü

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Muhteşem Yüzyıl dizisinde hayat verdiği 'Hürrem' karakteriyle hafızalara kazınan Meryem Uzerli son olarak Burak Berkay Akgül ile başrolünü paylaştığı Ru dizisindeki cesur sahneleri ile gündemdeydi.

Magazin 29-08-24 12:02

Türkiye'nin Oscar adayı Zeki Demirkubuz'un 'Hayat' filmi seçildi

Yönetmen Zeki Demirkubuz'un 'Hayat' filmi, bu yılki Akademi Ödülleri'nde Türkiye'nin 'En İyi Uluslararası Film' adayı olarak belirlendi. Demirkubuz'un yönetmenliğini yaptığı filmin başrollerinde Miray Daner ve Burak Dakak yer alıyor.

Trend 28-08-24 15:42

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz'dan serzeniş! ''Kaos varmış hissi oluşturmayın'' Devam edecek mi?

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacakları maç öncesi açıklamalar yaptı. Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz; takımda kendisi ve başkanla ilgili bir olumsuzluğun olmadığını söyleyerek, “Yeni yönetim gelir, eskisi devam eder. Ben hizmet için buradayım. İstenirse başımın üstüne” dedi.

Spor 27-08-24 21:31

Türkiye'nin Oscar adayı, Zeki Demirkubuz'un Hayat filmi oldu

Yönetmen Zeki Demirkubuz'un 'Hayat' filmi, bu yılki Akademi Ödülleri'nde Türkiye'nin 'En İyi Uluslararası Film' adayı olarak belirlendi. Filmin başrollerinde Miray Daner ve Burak Dakak yer alıyor.

Magazin 27-08-24 18:54

Burak Deniz ile partnerliği çok konuşulmuştu! Su Burcu Yazgı Coşkun iddialı tarzıyla dikkat çekti! Bakan bir daha baktı

Kardeşlerim dizisinde hayat verdiği 'Asiye' karakteri ile büyük bir çıkış yakalayan Su Burcu Yazgı Coşkun şimdilerde Burak Deniz ile başrolünü paylaşacağı "Bir Gece Masalı" dizisiyle gündemde. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isim şimdi de son pozlarıyla şaşırttı. Su Burcu Yazgı Coşkun'un iddialı tarzına beğeni yağdı.

Magazin 27-08-24 09:37

'Taş Kağıt Makas'ın Fecir'i Burak Yörük askerden döndü! Sakallar da uzuyor

'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu'nda canlandırdığı karakter ile adından söz ettiren Burak Yörük askerden döndü. Yörük asker dönüşü hemen işlerine adapte oldu.

Magazin 25-08-24 07:34

Şahmaran dizisinin 2. sezonun kamera arkası görüntüleri paylaşıldı! Hayranlarını mutlu eden kareler...

Serenay Sarıkaya, Burak Deniz ve Mert Ramazan Demir'in başrolünde yer aldığı Şahmaran dizisi 2. sezonuyla 8 Ağustos'ta hayranlarıyla buluşmuştu. Şahmaran kehanetinden yola çıkan dizinin yeni sezon bölümleri beğeni toplarken hayranlarıyla kamera arkası görüntüleri paylaşıldı. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 24-08-24 15:47

Burak Özçivit Arap filmi için kamera karşısına geçti! Güzel oyuncuyla...

Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman'da hayat verdiği 'Osman Bey' karakteri ile adından söz ettiren Burak Özçivit yeni sezon öncesi bir Arap filmi için kamera karşısına geçti. Türk – Dubai ortak yapımı “Mahmool Makfool” filminde rol alan Özçivit’e eşlik eden oyuncular arasında Pelin Uluksar da yer aldı.

Magazin 23-08-24 13:25

Büşra Develi'ye özel hayatı soruldu! Burak Deniz hatırlatılınca...

Tatlı Küçük Yalancılar, Tatlı İntikam, Mehmed: Bir Cihan Fatihi ve Akıncı gibi birçok projede yer alan Büşra Develi önceki gün bir davette görüntülendi. Ünlü oyuncuya özel hayatı soruldu ve Burak Deniz hatırlatıldı. Büşra Develi verdiği yanıtla sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 23-08-24 10:29

Babası yüzünden her şeyini satmıştı! CZN Burak Ferrari alıp paylaştı

Çektiği yemek videolarıyla adını geniş kitlelere duyuran CZN Burak geçtiğimiz aylarda babasıyla yaşadığı sorunlarla gündeme gelmişti. Babası tarafından dolandırıldığı söyleyen ünlü isim garajındaki lüks araçları satıp sermayaye çevirmişti. CZN Burak şimdi de Ferrari alıp paylaştı.

Magazin 21-08-24 11:27

Son dakika: Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Burak Kızılhan ve saldırgan Fatih Özkan PFDK'ya sevk edildi

Son dakika haberi: Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında oynanan olaylı Fenerbahçe-Göztepe maçının ardından Türkiye Futbol Federasyonu, PFDK sevklerini açıkladı. Stadyumda saldırıya uğrayan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Genel Sekreter Burak Kızılhan 'talimatlara aykırı hareket' nedeniyle PFDK'ya sevk edildi. Ali Koç'a arkadan saldıran Göztepe kulüp görevlisi Fatih Özkan da 'saldırı' nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.

Spor 20-08-24 19:41

Burak Deniz, Ersin Arıcı ile Beril Pozam’ın düğününe gitti! Çift hakkında söylediklerine kimse anlam veremedi

Yalı Çapkını dizisinde Suna ve Abidin rolüne hayat veren Beril Pozam ve Ersin Arıcı çiftinin dizi aşkı gerçeğe dönüştü. Çift, dizi setinde başlayan ve 1.5 yıldır süren ilişkilerini evlilikle taçlandırmaya karar verdi. Düğünde Yalı Çapkını oyuncularının yanı sıra birçok ünlü isim de yer aldı. Düğün önce muhabirlerle röportaj yapan ünlü oyuncu Burak Deniz'in çift hakkında söyledikleri sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 20-08-24 10:15

Dizilerden aldığı para gündemdeydi! Burak Özçivit yatırımlarını gayrimenkule yaptı

Oyuncu Burak Özçivit ve Fahriye Evcen sık sık kazançlarıyla gündeme geliyor. Özçivit dizi, film ve etkinliklerden kazandıklarıyla gayrimenkul yatırımlarına hız verdi. Özçivit Bodrum’da her biri 60 milyon TL eden 4 adet lüks villa inşa ettirdi.

Magazin 19-08-24 08:42

Burak Özçivit Arap filmi için anlaştı! Güzel oyuncuyla...

Fenomen dizi Kuruluş Osman'da hayat verdiği 'Osman Bey' karakteri ile adından söz ettiren Burak Özçivit son dönemde rol aldığı reklam filmleri ve katıldığı paralı davetlerle dikkat çekiyor. Kazancı ile çok konuşulan Özçivit şimdi de yeni filmi ile gündemde. Arap filmi için anlaşma sağlayan Özçivit'in partneri ise bakın kim oldu.

Magazin 18-08-24 13:00

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz'dan Bodrum'da dev yatırım! Hem ev hem tekne aldı... Ödediği para dudak uçuklattı

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz son dönemde pahalılığı ile herkesin dilinde olan Bodrum'da hem ev hem tekne aldı. Ünlü isimlerin fahiş fiyatlarından yakındığı Bodrum'dan vazgeçemeyenlerden biri olan Yılmaz'ın lüks yazlığı ve lüks teknesi için harcadığı para ise adeta dudak uçuklattı.

Magazin 16-08-24 14:58

Kibariye’nin kızı Birgül son haliyle gündem oldu! Görenler tanıyamadı

Güçlü sesi ve kendine has tarzıyla adından sıkça söz ettiren ünlü şarkıcı Kibariye şimdi de kızı ile gündem oldu. Kibariye'nin Ali Küçükbalçık ile evliliğinden doğan kızı Birgül, 2019 yılında Bülent Burak ile dünyaevine girmiş ve 20 yaşında anne olmuştu. Birgül Küçükbalçık yıllar içindeki değişimiyle herkesi şaşırttı.

Magazin 15-08-24 12:45

Beyaz mayosuyla peş peşe paylaştı! Fahriye Evcen'in tatil pozlarına beğeni yağdı

Kendisi gibi oyuncu Burak Özçivit ile 2017 yılından bu yana mutlu bir evliliği ve iki oğlu olan Fahriye Evcen, şimdilerde tatilin tadını çıkarıyor. Ünlü oyuncu havuz başında beyaz mayosuyla verdiği pozları peş peşe paylaştı. Evcen'in tatil karelerine kısa sürede beğeni yağdı.

Magazin 14-08-24 15:53

CZN Burak'a adisyon tepkisi: 'Servis ücreti nedir arkadaş?'

CZN Burak adıyla tanınan Burak Özdemir çektiği yemek videolarıyla büyük bir şöhrete kavuştu. Restoran zincirine sahip olan CZN Burak'a sosyal medyada adisyon tepkisi geldi. Servis ücreti karşısında şaşkınlığa uğrayan müşteri 'Servis ücreti nedir arkadaş?' diye sitem etti.

Haber 14-08-24 15:13

Son haliyle sosyal medyayı sallamıştı! Burak Özçivit'e aldığı kilolar sorulunca... Verdiği yanıtla şaşırttı

Kuruluş Osman dizisinde hayat verdiği 'Osman Bey' karakteri ile adından söz ettiren Burak Özçivit son dönemde rol aldığı reklam filmleri ve katıldığı paralı davetlerle dikkat çekiyor. Kazancı ile çok konuşulan Özçivit son dönemde aldığı kilolarla gündem olmuştu. Özçivit'in göbekli halini görenler inanamamıştı. Ünlü oyuncuya aldığı kilolar sorulunca bakın ne dedi...

Magazin 14-08-24 07:33

Miss Turkey güzeli Şevval Şahin lüks tekneden peş peşe paylaştı! Işıltılı tarzına beğeni yağdı

2018 Türkiye güzeli olan ünlü model Şevval Şahin özel hayatı, sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim şimdilerde sevgilisi Burak Ateş ile Bodrum'da tatilin tadını çıkarıyor. Lüks tekneden paylaşımlar yapan Şahin'in ışıltılı elbisesi ile verdiği pozlar kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 13-08-24 11:22

Şahmaran 2. sezonuyla vizyona girdi! Tanıtımı bile nefesleri kesmeye etti... Sosyal medyada gündem yarattı

Serenay Sarıkaya, Burak Deniz ve Mert Ramazan Demir'in başrolünde yer aldığı Şahmaran dizisi 2. sezonuyla hayranlarıyla buldu. Dizinin merakla beklenen 2. sezon tanıtımı bile sosyal medyada paylaşıldığı anda hayranları tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 08-08-24 15:00

Altınlar gram gram sayıldı: Kuyumcuya gidip altın alacaklar bunu unutmayın! Ambarlardan AVM'lere... Dev yabancı markalar bile var

Mücevher İhracatçıları Birliği Başkanı Burak Yakın, son dönemde alışverişlerde fiş vermek istemeyen kuyumcu esnafı ile ilgili konuştu.Yakın, "Bu durum kabul edilemez. Kesinlikle kanun dışı. Vatandaş fişini istesin. Kuyumcu fiş vermek zorunda. Bunu bütün kuyumcuların yaptığını düşünmüyoruz" ifadelerini kullandı. Ayrıca denetimlerde altınların gram gram sayıldığını kaydeden Yakın, yabancı markaların bile radara yakalandığını söyledi.

Finans 07-08-24 13:25

Aşklarını bir türlü itiraf etmemişlerdi... Bestemsu Özdemir sevgilisi Burak Deniz'i öve öve bitiremedi

Geçtiğimiz yazdan beri Burak Deniz ile aşk yaşadığı iddia edilen Bestemsu Özdemir bu iddialar karşısında “Hayatımın tatlı ve güzel bir dönemindeyim, çok da mutluyum. Konuşarak büyüyü bozmak istemiyorum” demişti. Özdemir, İtalya tatili sonrası Burak Deniz ile birlikte kameralara yakalanınca iddialar doğrulanmıştı. Özdemir katıldığı bir programda sevgilisini öve öve bitiremedi.

Magazin 07-08-24 12:53

Instagram, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın İsmail Haniye'ye taziye mesajını sildi

BTK tarafından erişim engeli getirilen Instagram, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın 6 gün önce yayınladığı Haniye'ye taziye mesajını da kaldırdı. Duruma tepki gösteren Diyanet İşleri Başkanlığı Basın Müşaviri Burak Orhan, Sadece Şehid Haniye’nin fotoğrafının paylaşılması değil, kendisine taziyede bulunması bile yasak Instagram üzerinden" dedi.

Haber 06-08-24 18:16

Kuruluş Osman'da yaprak dökümü! O geldi 3 isim birden gitti

Atv’nin yeni yayın döneminde 6. sezonu ekrana gelecek olan “Kuruluş Osman” dizisinin "Vatan cümle cihandır” sloganlı yeni sezon tanıtımı yayınlandı. Burak Özçivit'in başrolünde yer aldığı dizide beklenmedik ayrılıklar yaşandı. Ekin Mert Daymaz'ın dahil olduğu kadrodan üç isim birden ayrıldı.

Magazin 06-08-24 15:10

Kayserispor'dan 'Burak Yılmaz' açıklaması

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz'ın istifa ettiğine dair sosyal medyada çıkan haberler üzerine sarı-kırmızılı takım resmi bir açıklama yaparak, söz konusu haberleri yalandı.

Spor 04-08-24 16:08

Dizi afişi yayınlandı sosyal medya karıştı! Su Burcu Yazgı Coşkun ve Burak Deniz'in partnerliği olay oldu! Aralarındaki yaş farkı...

Yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün üstlendiği NGM’nin imza attığı Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun'un başrollerini paylaştığı "Bir Gece Masalı" dizisinin afişi yayınlandı. Dizi afişi yayınlanır yayınlanmaz sosyal medya karıştı. Su Burcu Yazgı Coşkun ve Burak Deniz'in arasındaki yaş farkına adeta yorum yağdı...

Magazin 03-08-24 15:24

Burak Yılmaz'dan transfer açıklaması!

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, transfer gelişmeleri için konuştu.

Spor 28-07-24 14:30

Kızılcık Şerbeti'nden ayrılığı olay olmuştu! Selin Türkmen'in yeni adresi belli oldu! Yakışıklı oyuncuyla...

Ekranların fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti'nden rolü bittiği için ayrılan Selin Türkmen'in yeni projesi merak ediliyordu. Türkmen yeni sezonda Kara Dut dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Güzel oyuncunun partneri ise yakışıklı oyuncu Burak Dakak oldu.

Magazin 26-07-24 12:52

4'ncü kez evlenen Burak Sergen balayına doymadı! 26 yaş küçük eşiyle yeni rotası bakın neresi oldu

Ünlü oyuncu Burak Sergen, 31 Mayıs'ta kendi tiyatrosunun genel koordinatörü Gizem Şağban ile dünya evine girmişti. 4'ncü kez evlenen ünlü isim balayı için İspanya ve Bodrum'u seçti. Aylardır yeni eşiyle tatilde olan Burak Sergen şimdi de rotasını Kapadokya'ya çevirdi.

Magazin 25-07-24 15:09

CZN Burak terk edilmiş! Beni bırakıp gitti. Keşke gitmeseydi

Babasıyla yaşadığı sorunlarla sık sık gündeme gelen fenomen CZN Burak yeni bir restoran açarak tek başına çalışmaya başladı. Yoğun tempoda çalışan fenomen çok çalıştığı için terk edildiğini açıkladı.

Magazin 23-07-24 10:08

Şehit evladına görkemli sünnet töreni! Mehter takımı öncülüğünde atlılar da konvoya eşlik etti

Gümüşhane’nin Köse ilçesinde şehit Jandarma Uzman Çavuş Burak Tok’un 7 yaşındaki oğlu Miraç Aras Tok için sünnet şöleni yapıldı. Köse Belediye Başkanı Turgay Kesler “4 yıl önce Giresun’da sel felaketinde Burak Tok kardeşimizi şehit olarak toprağa verdik. 4 yıl sonra oğlu bize, millete emaneti olan Miraç’ın sünnetini yaptık. Büyük bir coşkulu kalabalık oldu. Mehter ve atlı birliklerimiz vardı. Köse ahde vefasını bugün gösterdi. Hepsine teşekkür ediyorum” DEDİ.

Haber 20-07-24 14:53

Atama kararları Resmi Gazete'de! Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakan Yardımcıları değişti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yapılan atamalar Resmi Gazete'de yayınlandı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda Bakan Yardımcıları Vedad Gürgen ve Refik Tuzcuoğlu görevden alındı. Yerlerine Ömer Bulut ve Burak Demiralp atandı.

Haber 18-07-24 00:25

26 yaş küçük eşiyle balayına doymadı! Burak Sergen ultra lüks balayı odasını böyle gösterdi

Ünlü oyuncu Burak Sergen geçtiğimiz ay 4'üncü kez nikâh masasına oturdu. Sergen, kendi tiyatrosunun genel koordinatörü Gizem Şağban ile dünyaevine girdi. Düğünün ardından hemen balayına çıkan ünlü çift adeta balayına doymadı. Tatil paylaşımlarına devam eden çiftten Burak Sergen ultra lüks balayı odasını paylaştı.

Magazin 16-07-24 15:04

Burak Yılmaz'dan tepki: Çok ayıp etmişler

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, “Kayserispor’un hedefi her zaman her çıktığı maçı kazanmak. Transfer yasağımız kalkarsa çok mutlu olurum. Açılmazsa da yapacağımız bir şey yok” dedi.

Spor 16-07-24 10:30

Yeniden kurulan SHP’nin Genel Başkanı ortaya çıktı! Canlı yayında açıkladı: Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü mü?

Yeniden kurulması ile Ankara kulislerinde hareketli günler yaşanmasına neden olan SHP’nin Genel Başkanı Burak Çelik ilk kez konuştu. "Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştünüz mü?" sorusuna da canlı yayında yanıt veren Çelik, "Hayır görüşmedim" dedi. DEM Parti ile ilgili iddialara da yanıt veren Çelik dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

Haber 12-07-24 07:36

Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz başrolde! Şahmaran 2. sezon kareleri sosyal medyayı salladı

Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in başrolde olduğu Netflix dizisi Şahmaran'ın 2. sezonundan kareler geldi. Çok konuşulan ilk sezondan sonra 2. sezon fotoğrafları da sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 08-07-24 13:52

Burak Özçivit son haliyle sosyal medyayı salladı! Bakan bir daha baktı... Kilolu haline kimse inanamadı

Kuruluş Osman dizisinde hayat verdiği 'Osman Bey' karakteri ile adından söz ettiren Burak Özçivit son dönemde rol aldığı reklam filmleri ve katıldığı paralı davetlerle sık sık gündeme geliyor. Kazancı ile adından söz ettirmeyi başaran Özçivit bu defa son haliyle gündem oldu. Ünlü ismin kilolu halini görenler inanamadı.

Magazin 05-07-24 08:13