Burakcan Övüç Haberleri

Murat Övüç'ün skandallara imza atan oğlu hakkında hapis istemi

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç’ün oğlu Burakcan Övüç skandallarıyla sık sık gündeme geliyor. Övüç ve arkadaşlarının polise direnme suçu işledikleri ortaya çıktı. Övüç’ün de aralarında olduğu 3 kişinin 7 yıla kadar hapisleri talep edildi.

Magazin

Murat Övüç gelinlik giydi! Benim ne eksiğim var

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç gündeme bomba gibi düştü. Oğlunun skandallarıyla sık sık konuşulan Övüç bu sefer de gelinlik giymesiyle gündemde.

Magazin

Murat Övüç'ün oğlu Burakcan Övüç'ten yeni skandal! Elinde alkolle araba kullandı

Murat Övüç'ün oğlu Burakcan Övüç yeni bir skandala imza attı. Otomobilin camından küfür ederek tabancayla defalarca ateş açarken görüntüleri ortaya çıkan Övüç, bu kez de araba kullanırken alkol aldığı görüntüleri sosyal medya hesabında paylaştı.

Magazin

Murat Övüç oğlunu küfürler savurarak savundu! Ünlü şarkıcıya olay sözler

Murat Övüç’ün oğlu Burakcan Övüç, araba kullanırken silahla havaya ateş ettiği bir video yayınlamıştı. Övüç oğlunu savunurken eleştirenlere de küfürler yağdırdı.

Magazin

Burakcan Övüç

Burakcan Övüç Hakkındaki Haberler Mynet'te. Burakcan Övüç Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Murat Övüç'ün oğlu Burakcan Övüç gözaltına alındı

Otomobilin camından küfür ederek tabancayla defalarca ateş açarken görüntüleri çıkan, sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün oğlu Burakcan Övüç, gözaltına alındı. Övüç'ün evinde olayda kullanıldığı anlaşılan kurusıkı tabanca ile fişekler ele geçirildi. Burakcan Övüç, işlemlerinin ardından çıkarıldığı adliyede serbest bırakıldı.

Magazin

Demet Akalın'dan Murat Övüç'ün oğluna tepki: Sorumsuzlar

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç’ün oğlu Burakcan Övüç’ün otomobilinden evlere doğru rastgele ateş açtığı görüntüler sosyal medyada tepki çekti. Demet Akalın bu görüntülere sessiz kalmadı.

Magazin

Murat Övüç'ün oğlu Burakcan Övüç kimdir? Burakcan Övüç kaç yaşında, annesi kimdir ve nereli?

Ünlü sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün oğlu Burakcan Övüç'ün sosyal medya paylaşımı oldukça tepki çekmiş ve konuşulmuştu. Olayı sonrası vatandaşlar "Burakcan Övüç kimdir?" sorusunu merak etmeye başladı. Ayrıca fenomen ismin oğlu Burakcan Övüç'ün annesi de merak ediliyor. Peki Murat Övüç'ün oğlu Burakcan Övüç kimdir? Burakcan Övüç kaç yaşında, annesi kimdir ve nereli? İşte ayrıntılar...

Magazin

Murat Övüç'ün oğlu Burakcan Övüç trafikte dehşet saçtı! Elinde silahla...

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün oğlu Burakcan Övüç, otomobilinin camından küfürler ederek tabancayla defalarca ateş açtı. Şoke eden anlar gündem oldu. Bu görüntülerden sonra Burakcan Övüç kimdir merak edildi.

Magazin