Buse Yildirim Kimdir Haberleri

Cani katil Semih Çelik nasıl biriydi? Baba Adem Çelik ilk kez konuştu!

Dün İstanbul Fatih'te Semih Çelik isimli cani iki kadını katlederek intihar etmişti. Korkunç olay sonrası herkes Semih Çelik kimdir? sorusunun yanıtını merak ediyordu. Çelik'in kuryelik yapan babası ilk kez konuştu. Baba Çelik, öldürülen iki genç kadından birisinin oğlunun sevgilisi diğerinin ise okul arkadaşı olduğunu belirtti. Oğlunun psikolojik sorunlarının olduğunu belirten baba Çelik, oğlunun önceden de intihara teşebbüs ettiği ifade etti.

Haber 2024-10-05 12:04:15

Yalı Çapkını fanları peşine düştü! Buçe Buse Kahraman'ın Kuruluş Osman'daki performansı gündem oldu! 'Kızı rahat bırakın...'

Yalı Çapkını dizisinde Pelin karakteriyle hayatımıza giren başarılı oyuncu Buçe Buse Kahraman, fanların hakaretlerine maruz kalmış, yeni sezonda Kuruluş Osman'ın kadrosuna katılmıştı. Kahraman'ın dizisinin başlamasıyla birlikte Yalı Çapkını fanları yine oyuncunun peşini bırakmadı ve performansıyla dalga geçti.

Magazin 2024-10-04 12:57:23

Yalı Çapkını fanlarının taciz ettiği Buçe Buse Kahraman yaşadıklarına isyan etti! Bunu yapamazsın...

Yalı Çapkını dizisinde Pelin karakterine hayat veren genç oyuncu Buçe Buse Kahraman, Ferit ve Seyran fanlarının kötü yorumlarına, hakaretlerine ve tacizlerine maruz kalmıştı. Kahraman, Ceyda Düvenci'nin programında yaşadıklarını anlatarak duruma isyan etti.

Magazin 2024-09-27 11:04:14

Karısı üniversiteyi kazanınca Alişan 'Paraya para demez' demişti! Buse Varol'un hayali yarım kaldı

Ünlü şarkıcı Alişan ile 2018 yılında dünya evine giren Buse Varol evlendikten sonra setlere ara verdi. Şimdilerde 2 çocuk annesi olan Varol bu sene üniversite sınava girmiş ve Psikoloji bölümünü kazanmıştı. Alişan eşinin başarısını paylaşırken 'Paraya para demez' açıklamasında bulunmuştu. Ancak Buse Varol'un hayali yarım kaldı...

Magazin 2024-09-27 07:51:07

Yalı Çapkını'nın Serpil'i Türkü Su Demirel pozlarıyla beğeni topladı! Doğal güzel

Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Yalı Çapkını​ dizisinde Pelin​ karakterini oynayan Buçe Buse Kahraman​'ın diziden ayrılması sonrası diziye başka bir güzel dahil oldu. Serpil rolündeki Türkü Su Demirel pozlarıyla mest etti.

Magazin 15-09-24 13:29

Yalı Çapkını'nın güzeli Buçe Buse Kahraman düşük bel modasına uydu! Sosyal medya ikiye bölündü

Son olarak Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği 'Pelin' karakteri ile adından söz ettiren Buçe Buse Kahraman diziden ayrılmış yeni sezonda da Kuruluş Osman dizisine dahil olduğu ortaya çıkmıştı. Şimdi de Paris'teki bir davete katılan Kahraman düşük bel modasına uydu ve poz verdi. Ünlü ismin iddialı tarzı sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 12-09-24 10:47

Yalı Çapkını'ndan ayrılmıştı! Buçe Buse Kahraman fenomen diziye girdi

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği 'Pelin' karakteri ile dikkat çeken Buçe Buse Kahraman iki sezon boyunca rol aldığı diziden ayrılmıştı. Yeni sezonda hangi dizide rol alacağı merak edilen güzel oyuncunun yeni adresi belli oldu.

Magazin 11-09-24 16:42

Uzaya çıkan ilk insan kimdir, ne zaman uzaya çıkmıştır? Uzaya çıkan ilk insan nereli?

İnsanlık tarihinin başından itibaren keşfetmek öğrenmek, icat etmek gibi eylemlerin peşinde koşulmuştur. Uzak diyarlar keşfedilmiş, bölgeler, ülkeler, topluluklar kurulmuş ve nihayetinde konu uzaya kadar çıkmıştır. Uzayda hayat olup olmadığını başka gezegenlerin varlığını araştırmak için bilim insanları uzun bir süredir çeşitli çalışmalar yapmaktadırlar.

Haber 09-09-24 20:34

Fatih Terim'in kızı Buse Terim dergiye kapak oldu! Pozlarına yorum yağdı! 'Boşanma sonrası...'

Ünlü teknik adam Fatih Terim’in küçük kızı Buse Terim, 2014 yılında görkemli bir düğünle evlendiği Volkan Bahçekapılı ile mart ayında tek celsede boşanmıştı. 10 yıllık evliliğinin bitişiyle uzun süre gündemde kalan Buse Terim şimdi de bir dergi çekimi için kamera karşısına geçti. Terim'in pozlarına kısa sürede yorum yağdı.

Magazin 21-08-24 16:34

Siyah tulumuyla göz doldurdu... Yalı Çapkını'nın Pelo'su Buçe Buse Kahraman'a yorum yağdı

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği 'Pelin' karakteri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Buçe Buse Kahraman şimdilerde tatil pozlarıyla adından söz ettiriyor. Siyah derin göğüs ve sırt dekolteli tulumuyla pozlar veren Kahraman'a adeta yorum yağdı.

Magazin 18-08-24 15:59

Alişan'ın eşi Buse Varol üniversiteyi kazandı! 'Paraya para demez'

Ünlü şarkıcı Alişan ile 2018 yılında dünya evine giren Buse Varol evlendikten sonra setlere ara verdi. Şimdilerde 2 çocuk annesi olan Varol bu sene üniversite sınavına girmişti. YKS tercih sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte Alişan eşi Buse Varol'un kazandığı bölümü açıkladı.

Magazin 13-08-24 13:17

Buse Naz Çakıroğlu Paris 2024'te gümüş madalya kazandı

Milli boksörümüz Buse Naz Çakıroğlu, Paris 2024'te altın madalya maçında Çinli rakibine yenildi. Olimpiyat ikincisi olan Çakıroğlu gümüş madalya kazandı.

Spor 09-08-24 23:06

Buse Naz Çakıroğlu olimpiyatlarda finale çıktı!

Milli boksörümüz Buse Naz Çakıroğlu, kadınlar 50 kilo yarı final maçında Filipinler'den Aira Villagas'ı yenerek finale yükseldi.

Spor 06-08-24 23:42

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda milli güreşçi Buse Tosun Çavuşoğlu, bronz madalya kazandı!

Türk güreş tarihinde olimpiyat oyunlarında Yasemin Adar Yiğit’ten sonra madalya kazanan ikinci kadın sporcu Buse Tosun Çavuşoğlu oldu.

Spor 06-08-24 22:41

Buse Naz Çakıroğlu, yarı finale adını yazdırdı

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda kadınlar 50 kilo çeyrek final mücadelesinde milli boksör Buse Naz Çakıroğlu, Fin rakibi Pihla Kaivo-Oja'yı mağlup ederek yarı finale yükseldi

Spor 03-08-24 22:31

Son anket paylaşıldı! Erdoğan'ı geride bıraktı... Mansur Yavaş ve Özgür Özel detayı dikkat çekti!

Türkiye'de en beğenilen siyasetçi sizce kimdir? Bu soru vatandaşlara soruldu. ASAL Araştırma'nın 10-17 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirdiği araştırmaya göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan en çok sevilen 2. siyasetçi oldu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu araştırmada 3. sıraya yerleşirken 1. sıradaki siyasetçi %20.7 oy aldı. İşte listenin tamamı!

Haber 02-08-24 09:37

Buse Naz Çakıroğlu çeyrek finale adını yazdırdı

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda kadınlar 50 kilo son 16 turu mücadelesinde milli boksör Buse Naz Çakıroğlu, Meksikalı rakibi Fatima Herrera'yı mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

Spor 01-08-24 17:09

Geceye beyazlar içinde katıldı! Yalı Çapkını'nın güzeli Buçe Buse Kahraman'ın davet tarzı olay oldu

Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği 'Pelin' karakteri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Buçe Buse Kahraman yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken katıldığı bir davetteki tarzıyla gündem oldu. Geceye beyazlar içinde katılan ünlü ismin zayıflığı da dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 31-07-24 16:24

10 yıllık evliliği tek celsede bitti! Fatih Terim'in kızı Buse Terim o soruya kayıtsız kalmadı! Özel hayatını açık açık anlattı

Ünlü teknik adam Fatih Terim’in küçük kızı Buse Terim, 2014 yılında görkemli bir düğünle evlendiği Volkan Bahçekapılı ile mart ayında tek celsede boşandı. Buse Terim'in boşanma haberi günlerce konuşuldu. Boşanmanın üstünden dört ay geçti ve ünlü isim ayrılık sürecine ve özel hayatına dair açıklamalarda bulundu.

Magazin 17-07-24 09:26

Aras Bulut İynemli ile Buse Meral aşkı bitti mi? O soruyu duyunca cevap vermeden uzaklaştı

Bir süredir aşk yaşayan ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli ve Buse Meral'in ayrıldıkları iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Birlikteliklerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çiftten Buse Meral kameralara takıldı. Ünlü isim o soruyu duyunca cevap vermeden uzaklaştı.

Magazin 05-07-24 08:35

10 yıllık evliliği tek celsede bitmişti! Fatih Terim'in kızı Buse Terim tek başına tatile çıktı! Kızları sorulunca...

Ünlü teknik adam Fatih Terim’in küçük kızı Buse Terim, 2014 yılında görkemli bir düğünle evlendiği Volkan Bahçekapılı ile mart ayında tek celsede boşanmıştı. 10 yıllık evliliğin bitişi magazin gündemine bomba gibi düştü. Boşanmanın ardından Buse Terim tek başına tatile çıktı. Kızları sorulunca yanıtsız bırakmadı.

Magazin 22-06-24 10:12

Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı'nın 10 yıllık evliliği tek celsede bitmişti! Boşanmanın ardından ilk kez konuştu

Fatih Terim’in kızı Buse Terim ile iş insanı Volkan Bahçekapılı, 2014'te görkemli bir düğünle dünyaevine girmişti. İki kızları olan ünlü çift 10 yıllık evliliğini geçtiğimiz aylarda tek celsede bitirmişti. Buse Terim boşanmanın ardından ilk kez konuştu. Ayrılık sebebi sorulunca...

Magazin 05-06-24 07:52

Fatih Terim'in kızı Buse Terim yine rüküş bulundu! Bu kadar kötü bir kombin yorumuna yanıt

Fatih Terim'in fenomen kızı Buse Terim ne giyse olay oluyor. Bir süre önce iş insanı Volkan Bahçekapılı'dan boşanan Buse Terim kombiniyle yine rüküş bulundu gelen olumsuz yorumları ise tepkisiz bırakmadı.

Kulis 03-06-24 10:03

Yalı Çapkını'na Ömer'den bomba transfer! Pelin diziden ayrılıyor mu? İşte sezon finali tarihi

Ekranların sevilen dizisi Yalı Çapkını'nda yeni gelişmeler yaşanıyor. Dizinin 14 Haziran’a uzatılması planlanan sezon finali tarihinin erkene alındı. Dizide Pelin karakterine hayat veren Buçe Buse Kahraman'ın diziden ayrılıp ayrılmayacağı konusu da açığa kavuştu. Öte yandan bir diğer sevilen dizi Ömer'den yeni bir transfer geliyor. İşte detaylar...

Magazin 30-05-24 01:16

Gazeteci Zafer Şahin 'Muhalefeti üzecek anket' diye paylaştı! AK parti diyenler çoğunlukta…

Gazeteci Zafer Şahin'in sosyal medyadan paylaştığı anketin sonuçları dikkat çekti. Yapılan ankette vatandaşlar "En beğendiğiniz siyasetçi kimdir?" sorusuna Cumhurbaşkanı Erdoğan yanıtını verdi. "Türkiye'nin ekonomik sorunlarını hangi parti çözer?" sorusuna ise çoğunluk AK Parti dedi.

Manşet 29-05-24 16:59

'98'liyim yaşım küçük ' dedi, 'Son peygamber kim?' sorusuna yanıtı viral oldu

Sokak röportajında "Son peygamberimiz kimdir?" sorusuna verilen yanıt viral oldu. Mikrofon uzatılan kadın verdiği "Bilmiyorum ki, yaşım küçük olduğu için. 98'liyim" yanıtıyla sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girdi.

Manşet 26-05-24 14:37

Kendisini cinsel terapist olarak tanıtınca ceza gecikmemişti! Sosyal medyada olay yaratan sözlerine devam ediyor: Ben özgürlüğüme düşkünüm diyen kadınlardan kaçın

Sosyal medyada sıklıkla cinsellik yönüyle alakalı paylaştığı psikoloji videolarıyla fenomen olan Buse Aydın'a geçtiğimiz günlerde yetkisizlik cezasıyla vermişti ve fenomen isim 550 bin 59 TL para cezasına çarptırılmıştı. Sosyal medya paylaşımlarına hız kesmeden devam eden Aydın bu kez kaçılması gereken kadınları anlatarak viral oldu.

Trend 25-05-24 08:08

Buse öğretmen yoğun bakıma kaldırıldı! Ailesinin söyledikleri ağızları açık bıraktı: Hayati riski var

Kadının şiddet haberlerine bir yenisi daha eklendi. İstanbul'da yaşayan 32 yaşındaki anaokulu öğretmeni Buse Berfi Yılmaz 7 aydır birlikte olduğu erkek arkadaşı tarafından darp edildi. Vücudunda yaralar olduğu belirtilen öğretmen yoğun bakıma kaldırıldı. Yaşananlara isyan eden öğretmenin ailesinin sözleri ise dehşete düşürdü. İşte detaylar...

Haber 23-05-24 17:54

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir?

İran’da İbrahim Reisi ve beraberindekilerin yer aldığı helikopter konvoyunu arama çalışmaları sürüyor. İslam Cumhuriyeti’nin son cumhurbaşkanı Reisi 2021’de göreve geldi.

Yurthaber 20-05-24 07:46

Arap şeyhi El Ethem, Rus Polina ve Türk Osman... İstanbul'da taksi sorunu yaşayanlara 'püf noktası' olarak paylaştı! 'Gözleri dolar işareti...'

İstanbul'da vatandaşların taksi bulamama sorunu devam ediyor. Pek çok kişi, bu sorunla ilgili şikayetlerini sık sık dile getirirken bazılarıysa artık ilginç yöntemler denemeye başladı. Sosyal medyada "Püf noktasını gösteriyorum. Artık taksi beklemeyeceksiniz" diyerek video paylaşan Buse Özübek'in yöntemi gündem olurken kullanıcı adını Arap şeyhi El Ethem olarak değiştirince çağırdıkları taksinin hızla gelmesi dikkat çekmişti. Aynı yöntem bu kez Rus Polina ve Türk Osman isimleriyle de denendi...

Manşet 18-05-24 11:34

Sosyal medyada paylaştığı psikoloji videolarıyla fenomen olan Buse Aydın'a yetkisizlik cezası! Kendisini cinsel terapist olarak tanıtmıştı...

Sosyal medyada sıklıkla cinsellik yönüyle alakalı paylaştığı psikoloji videolarıyla fenomen olan Buse Aydın'a yetkisizlik cezası verildi. Sağlık alanında faaliyet gösterecek yetkisi olmamasına rağmen Aydın, kendisini “cinsel terapist” şeklinde tanıttığı gerekçesiyle 550 bin 59 TL para cezasına çarptırıldı.

Trend 17-05-24 07:47

Slovakya'nın saldırıya uğrayan Başbakanı Robert Fico kimdir?

15 Mayıs’ta henüz bilinmeyen bir nedenle suikast girişimine uğrayan ve bu satırların kaleme alındığı saatlerde henüz hayati tehlikeyi atlatmamış olan Robert Fico, bölgede doğu blokunun yıkıldığı 1990’lardan bu yana ülkesinde siyaset dünyasının belirleyici şahsiyetlerinden biri.

Yurthaber 16-05-24 08:03

Yeni Yargıtay Başkanı seçilen Ömer Kerkez kimdir?

Yargıtay Büyük Genel Kurulu'nca Yargıtay Birinci Başkanı'nın belirlenmesi için 25 Mart’ta başlayan seçimlerin 37’nci tur oylamasında 193 oy alan Ömer Kerkez, Yargıtay Birinci Başkanı seçildi.

Yurthaber 15-05-24 14:25

Rusya'nın yeni savunma bakanı: Ekonomi uzmanı Andrey Belousov kimdir?

Rusya lideri Vladimir Putin, beşinci devlet başkanlığı dönemine, savunma bakanlığı görevine bir ekonomisti atayarak başladı. Peki yeni Savunma Bakanı Andrey Beluosov kim ve neden Ukrayna işgalinin sürdüğü bir dönemde bir sivil olarak savunma bakanlığına atandı?

Yurthaber 15-05-24 14:23

10 yıllık evlilik tek celsede bitmişti! Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı boşanma sonrası ilk kez bir araya geldi

Fatih Terim’in kızı Buse Terim ile iş insanı Volkan Bahçekapılı, 2014'te görkemli bir düğünle dünyaevine girmişti. İki kızları olan ünlü çift 10 yıllık evliliğini geçtiğimiz haftalarda tek celsede bitirmişti. Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı boşanma sonrası ilk kez bir araya geldi...

Magazin 01-05-24 09:56

Aras Bulut İynemli'nin yeni aşkı ısrarlı sorular sonrası gerildi! Cadı'nın yıldızı Buse Meral'den zorunlu aşk itirafı

Son dönemde adı Aras Bulut İynemli ile anılan güzel oyuncu Buse Meral katıldığı söyleşide aşk hayatına dair ısrarlı sorular karşısında gerildi. Buse Meral sorulara kısa kısa yanıtlar vererek aşk iddialarını doğruladı.

Magazin 30-04-24 07:31

Eşini öldürüp intihar etti! Yakınlarından şoke eden 'uyuşturucu' iddiası: 'Alıp içeri atmış olsalar...'

Manisa'da Hamza Demirkıran (24), eşi Buse Demirkıran'ı (23) av tüfeğiyle vurup öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti. Demirkıran'ın uyuşturucu bağımlısı olduğunu söyleyen dayısı Vahdettin Cambaz (48), "Metamfetamin kullanıyordu. Ne yaşadıysa çocuk, ailesi uyurken yanında bebek varken gelip vuruyor. Artan bu uyuşturucu belası millettin başına bela oldu. Daha çok canlar yanmadan, yetkililer buna bir çare bulsunlar. Şikayet ediyoruz, alıp içeri atmış olsalar bu olay yaşanmayacaktı" dedi.

Haber 29-04-24 14:59

Manisa’da gece yarısı korkunç olay! Yatak odasında karısını öldürüp, intihar etti

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gördüğü belirtilen Hamza Demirkıran (24), 2 çocuğu odalarında uyuduğu sırada eşi Buse Demirkıran’ı (23) av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Daha sonra oturduğu 2 katlı binanın çatı katına çıkan Demirkıran aynı silahla intihar etti.

Haber 29-04-24 06:24

Buse Naz Çakıroğlu, üst üste üçüncü kez Avrupa şampiyonu oldu!

Son dakika... Avrupa Boks Şampiyonası'nda milli sporcu Buse Naz Çakıroğlu, altın madalya kazanarak üst üste üçüncü kez Avrupa şampiyonu oldu.

Spor 27-04-24 19:02

Miss Turkey Güzeli Buse İskenderoğlu üstsüz poz verdi! Eliyle kapadı, sosyal medya yıkıldı

2016 yılında Miss Turkey Güzeli seçilen sunucu ve model Buse İskenderoğlu iddialı tarzı ve cesur pozlarıyla sık sık gündeme geliyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü model bu defa üstsüz pozuyla sosyal medyayı salladı. İskenderoğlu'nun o karesine yorum yağdı.

Magazin 27-04-24 15:02

Adı Aras Bulut İynemli ile anılıyordu... Cadı'nın yıldızı Buse Meral tarzıyla galaya damga vurdu

Son dönemde adı Aras Bulut İynemli ile anılan güzel oyuncu Buse Meral, Erman Bostan’ın senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini üstlendiği Furkan Andıç ile başrolünü paylaştığı 'Cadı' filminin galasına tarzıyla damga vurdu. Transparan mini bir elbise giyen Meral, güzelliğiyle takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 25-04-24 14:48

Başrollerini Furkan Andıç ve Buse Meral'in üstlendiği Hüseyin Rahmi Gürpınar'ın romanından uyarlanan Cadı filminin vizyon tarihi belli oldu

Başrollerinde Furkan Andıç ve Buse Meral’in yer aldığı, Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın romanından esinlenerek, Erman Bostan’ın senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini üstlendiği Cadı filmi 26 Nisan’da sinemaseverlerle buluşacak.

Trend 18-04-24 15:47

Herkes evlenmesini beklerken ayrılmıştı! Aras Bulut İynemli Buse Meral ile aşk yaşıyor

Bige Önal ile uzun süren birlikteliği sona eren Aras Bulut İynemli iddialara göre yeni aşka yelken açtı. Gaddar'ın yıldızı Buse Meral ve Aras Bulut'un yeni aşka yelken açtığı gündem oldu.

Magazin 17-04-24 07:03

Cinsel terapi uzmanı Buse Aydın Eser Yenenler'e konuk oldu! Özel hayat sorusuna bomba yanıt! 'Eğer patatese dönmediyseniz...'

Sosyal medyada çektiği videolar ile ünlenen cinsel terapi uzmanı Buse Aydın Eser Yenenler'in YouTube programına konuk oldu. Programdaki itiraflarıyla çok konuşulan Aydın özel hayat sorularını açık açık yanıtladı. Aydın bir soruya verdiği yanıtla kısa sürede gündem oldu.

Magazin 05-04-24 12:17

Fatih Terim'in kızı Buse Terim boşanmanın ardından soluğu orada aldı

Fatih Terim'in kızı Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı çifti 26 Mart 2024 tarihinde, 10 yıllık evliliklerini tek celsede bitirmişlerdi. Buse Terim boşanmanın ardından pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 04-04-24 08:26

Psikolog Buse Aydın'ın sözleri sosyal medyada tepkilere neden oldu! Kadında geçmişe erkekte geleceğe bakılır

Psikolog Buse Aydın'ın sosyal medyadan yaptığı 'bekaret' açıklaması kullanıcıların tepkisine neden oldu. Takipçilerinden gelen 'Bakir olmayan erkeğin bakire kadınla evlenmek istemesi hakkında ne düşünüyorsunuz?' sorusuna yanıt veren Aydın'ın sözleri sosyal medyada yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Trend 27-03-24 08:12

Evliliklerine ikinci kez şans vermişlerdi! Fatih Terim'in kızı Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı boşandı

Ünlü teknik adam Fatih Terim’in küçük kızı Buse Terim, 2014 yılında görkemli bir düğünle evlendiği Volkan Bahçekapılı ile boşandı. Daha önce evliliklerine ikinci kez şans veren ünlü çiftin davası bugün (26.03.2024) İstanbul 3. Aile Mahkemesi’nde görüldü.

Magazin 26-03-24 14:33

Psikolog Buse Aydın'ın 'uzak durulacak kadın tanımı' viral oldu! Sosyal medya ikiye bölündü: Tepkiler gecikmedi

Psikolog Buse Aydın'ın sosyal medyadan yaptığı 'uzak durulacak kadın' tanımı tepkilere neden oldu. Aydın'ın, "Sosyal medyada göğüs ölçüsü ve kalça büyüklüğü anlaşılan kadından uzak durun" sözleri sosyal medya kullanıcılarını adeta ikiye böldü. Bazı sosyal medya kullanıcıları Aydın'a tepki gösterirken bazıları ise sözlerini desteklemeyi tercih etti.

Trend 26-03-24 13:32

Olimpik Kadın Boks Milli Takımı'nın Kastamonu kampı sürüyor

Olimpik Kadın Boks Milli Takımı'nın, Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında Kastamonu'da girdiği kampa aralarında olimpiyat ikincisi Buse Naz Çakıroğlu'nun da bulunduğu madalyalı isimler dahil oldu.

Yurthaber 19-03-24 15:16