Cagatay Ulusoy Netflix Haberleri

Netflix dizisi '1000 Çocuklu Adam' tepkilerin odağında! Bu birçok açıdan iğrenç

Netflix'in yeni gerçek suç belgeseli 1000 Çocuklu Adam (The Man With 1000 Kids) gösterime girmeden olay olmuştu. 3 Temmuz'da yayınlanan ve tepkilerin odağında olan belgeselle ilgili Netflix'e eleştiri ve tepki yağıyor.

Magazin 2024-07-04 11:44:02

Serenay Sarıkaya'nın eski aşkları Çağatay Ulusoy ve Kerem Bürsin ile tanıştı! Çok sevdim

Serenay Sarıkaya'nın eski aşkları Çağatay Ulusoy ve Kerem Bürsin geçtiğimi günlerde bir mekanda denk gelmişti. Kerem Bürsin ile tanışan Ulusoy eski aşkının eski aşını çok sevdi.

Kulis 2024-06-02 07:47:40

Netflix dizisi Bridgerton 3. sezonuyla gündemde! 4 günde 45 milyon izleyici...

Eleştirmenlerin hedefinde olan Netflix dizisi Bridgerton'ın üçüncü sezonu sadece dört gün içinde 45 milyon izleyiciye ulaştı. Eleştirmenlere rağmen dizi fanlarını arttırdı.

Kulis 2024-05-22 09:42:46

Netflix duyurdu! Oyuncularla birlikte açıkladılar... 'Kimler Geldi Kimler Geçti' dizisinin 2. sezonu geliyor

Başrollerinde Serenay Sarıkaya, Metin Akdülger, Boran Kuzum ve Hakan Kurtaş'ın yer aldığı Netflix dizisi 'Kimler Geldi Kimler Geçti' ikinci sezon onayını aldı. Netflix Türkiye'nin X (Twitter) hesabından yapılan resmi açıklamada oyuncuların parmaklarıyla 2 işareti yaptığı bir videoyla 'Kimler Geldi Kimler Geçti' dizisinin 2. sezonun müjdesi verildi.

Trend 2024-05-21 13:16:13

Tüm eski sevgililer oradaydı! Serenay Sarıkaya, Kerem Bürsin, Çağatay Ulusoy... Bomba sözler: 'Ona bayılıyorum'

Son dönemde özel hayatı ve rol aldığı yapımlardaki başarısı ile gündemden düşmeyen Serenay Sarıkaya tüm eski sevgilileri ile pişti oldu. Gece eğlenceye çıkan ünlü ismin olduğu mekanda Kerem Bürsin ve Çağatay Ulusoy da vardı... Eski sevgililere 'Serenay Sarıkaya' sorulunca bomba yanıtlar gecikmedi.

Kulis 21-05-24 08:49

NOW'da yayınlanan Gaddar'ın hayranlarına kötü haber! Final kararı alındı

NOW ekranlarında yayınlanan, başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Sümeyye Aydoğan'ın yer aldığı Gaddar dizisi final yapıyor. Hayranları tarafından büyük bir merakla izlenen dizi, 20. bölümle ekran macerasını noktalayacak.

Magazin 20-05-24 09:48

Bridgerton 3. sezon eleştirmenlerin hedefinde! Seks sahneleri bile sıkıcı

Netflix'te yayınlanan Bridgerton dizisinin üçüncü sezonu gündemde. Diziye dair eleştirmenlerden gelen sert yorumlar dış basında haber oluyor. Eleştirmenler, hayranlara şimdiye kadarki en ateşli dizi sözü verildikten sonra Netflix şovunun iddiasını yerine getiremediği fikrinde.

Magazin 16-05-24 14:17

Netflix duyurdu: Wednesday dizisinin 2. sezon çekimleri başladı! Tanıtımı bile sosyal medyada gündem olmaya yetti

Netflix'in popüler dizilerinden biri olan Wednesday'in ikinci sezon çekimlerinin İrlanda'da başladığı duyuruldu. Jenna Ortega'nın Wednesday Addams olarak yeniden izleyiciyle buluşacağı yeni sezona dair ilk teaserin paylaşılması sosyal medyada dizinin yeniden gündem olmasını sağladı.

Trend 08-05-24 15:36

Berrak Tüzünataç, Şevval Şahin’in eski sevgilisi ile görüldü! Aşk mı yaşıyorlar?

Son olarak Çağatay Ulusoy ve Salih Bademci'nin başrolünü paylaştığı Terzi dizisinde rol alan ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç şimdi de özel hayatıyla gündeme geldi. Tüzünataç, Miss Turkey güzeli Şevval Şahin'in eski sevgilisi Murat Kazancıoğlu ile görüntülendi. Aşk iddiaları ise gündeme bomba gibi düştü.

Magazin 03-05-24 10:29

Kıvanç Tatlıtuğ Çağatay Ulusoy ile küs müsünüz? sorusundan rahatsız oldu ama...

Çağatay Ulusoy ile Kıvanç Tatlıtuğ hakkında bir süredir küslük haberleri çıkmıştı. Bir reklam lansmanında Tatlıtuğ'a bu soru soruldu. Sorudan rahatsız olan yakışıklı oyuncu verdiği yanıtla adından söz ettirdi.

Magazin 30-04-24 08:03

Bahar Candan ve Seçil Erzan koğuşta baş başa kaldı! Sosyal medya yıkıldı: Netflix dizisi olur mu?

Nihal Candan'ın 37 kiloya düştükten sonra tahliye olması sonrası koğuşta neler yaşandığı merak edildi. Candan soluğu kuaförde alıp yaşadıklarına dair de anlattıklarıyla dikkat çekti. Nihal Candan kardeşi Bahar Candan ve Seçil Erzan'ın aynı koğuşta baş başa kaldığını söyleyince sosyal medyada yorumlar dikkat çekti.

Magazin 29-04-24 08:06

Melisa Aslı Pamuk ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolleri paylaştığı “Sen Büyümeye Bak” filminin fragmanı yayınlandı

Melisa Aslı Pamuk ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolleri paylaştığı “Sen Büyümeye Bak” filminin fragmanı paylaşıldı. Netflix, "Sen Yaşamaya Bak"ın devam filmi niteliğindeki "Sen Büyümeye Bak" filminin vizyon tarihini ise 23 Mayıs 2024 olarak açıkladı.

Trend 25-04-24 15:59

350 mesaj, taciz ve tecavüz... Netflix dizisi 'Baby Reindeer'ın yıldızı seyirciye seslendi: Dizinin amacı bu değil

İskoç komedyen Richard Gadd'ın başından geçen travmatik deneyimini konu alan Netflix dizisi 'Baby Reindeer' günlerdir gündemde. Netflix'in sevilen dizisi Baby Reindeer'ın yıldızı, hayranlarına o kişiyi aramayı bırakmaları için yalvardı.

Magazin 24-04-24 08:56

Netflix Türkiye 'isyanı' patlak verdi! Yeni dizi fragmanları sonrası paylaşımı yeniden gündem oldu: Aynı yüzler, aynı hikayeler...

Geniş bir kitleye ulaşarak piyasayı neredeyse domine eden Netflix Türkiye, son günlerde gelen eleştirilerle gündemde. Yönetmen Ali Aydın, Netflix Türkiye'ye neredeyse savaş açarken, "Sektördeki küçük yapımcılar, yönetmenler, yazarlar ve oyuncular asla Netflix'in kapsısından giremiyor." çıkışı yankı buldu. Sosyal medyada da özellikle son dizilerde aynı yüzlerin ve aynı hikayelerin olduğuna yönelik tepkiler artarken, Aydın'ın dizi sektörüyle ilgili eleştirileri de yeniden gündem oldu.

Magazin 18-04-24 11:36

Özge Ulusoy isyan etti: Pişmanlık ve vicdansızlık sıfır

Özge Ulusoy'un babası emekli Albay Haydar Ulusoy, geçtiğimiz yıllarda Ankara'da karşıdan karşıya geçerken Elif Nasır'ın çarpması sonucu hayata gözlerini yummuştu. Nasır, ilk duruşmada tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Babasının mezarını ziyaret eden Ulusoy, konuyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu.

Magazin 09-04-24 09:51

Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ küstü mü? Çocuğu oldu o yüzden...

Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yakın dost olduğu biliniyordu. İkilinin aralarının açıldığına yönelik iddialara Ulusoy yanıt verdi. Ulusoy, Tatlıtuğ ile aralarında küslük olmadığını belirtti.

Magazin 07-04-24 10:45

'Devir ekonomi devri' dedi özel okul fiyatlarını sert eleştirdi! Seda Bakan'ın ekonomi yorumu gündem oldu

'Behzat Ç.', 'Kardeş Payı', 'Mucize Doktor' gibi yapımlarda rol alan Seda Bakan son olarak Netflix dizisi Zeytin Ağacı'nda hayat verdiği 'Leyla' karakteriyle adından söz ettirdi. Şimdilerde yeni filmi için sete çıkmaya hazırlanan ünlü oyuncu yaptığı 'ekonomi' yorumuyla gündem oldu.

Magazin 03-04-24 10:57

Esra Bilgiç Katar'a gitti, başını örtüp verdiği poza hayranları mest oldu

Netflix filmi 'Romantik Hırsız' filmiyle gündemde olan Esra Bilgiç Katar'a gitti. Başını örterek pozlar veren Esra Bilgiç'e hayranları beğeni yağdırdı. Esra Bilgiç özellikle Asya ülkelerinden büyük bir hayran kitlesine sahip.

Magazin 17-03-24 07:56

Netflix dizisi değil gerçek! Çete lideri 'Barbekü' ülkeyi ele geçirdi başbakan zorla istifa ettirildi

Kuzey Amerika'da yer alan Haiti'de son günlerde yaşananlar Netflix dizilerini hatırlatıyor. Haiti başbakanı Henry, kaos sonrası istifa ettiğini duyurdu. 'Barbekü' lakaplı Jimmy Cherizie, çetelerin lideri konumunda ve ülke yönetiminde de oldukça söz sahibi!

Haber 12-03-24 14:36

5 ülkeden öğrenci ve öğretmenler Çeşme’de ağırlandı

Çeşme Ulusoy Denizcilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin erasmus programı kapsamında, 5 ülkeden İzmir Çeşme’ye gelen lise öğrencileriyle öğretmenleri kentte ağırlandı.

Yurthaber 06-03-24 14:52

Netflix dizisi One Day'in yıldızı Ambika Mod itirafıyla gündem oldu!

Netflix dizisi One Day'in yıldızı Ambika Mod, görünümü hakkında okulda yaşadığı ciddi zorbalığı anlattı. Ambika, romantik başrol olarak seçilmenin, başlangıçta reddettiği bir rol olduğunu itiraf etti.

Magazin 03-03-24 11:07

Şeyma Subaşı'nın eski kocası Meedo aradığı aşkı sonunda buldu! Yeni sevgilisi bakın kim çıktı! Meğer Netflix yıldızıyla...

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi günler süren görkemli bir düğünle evlenmişti. Ancak Subaşı'nın mutluluğu beklediğinden kısa sürdü ve ikili evliliklerinin 4'üncü ayında boşandı. Şeyma Subaşı'nın eski kocası Meedo aradığı aşkı sonunda buldu. Mısırlı milyarderin yeni sevgilisinin Netflix yıldızı olduğu iddia edildi.

Magazin 28-02-24 11:22

Türkiye'yi kahreden taksici cinayeti Gaddar dizisinde işlendi! O sahne sosyal medyayı salladı

Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak ve Erdal Özyağcılar'ın oyuncu kadrosunda yer aldığı Gaddar dizisi cuma akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Her bölümüyle büyük yankı uyandıran dizi bu defa son bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Dizide, Türkiye'yi kahreden taksici cinayeti konusu işlendi. O sahneye yorum yağdı.

Magazin 24-02-24 08:02

Adını Feriha Koydum'un Hande'si Ceyda Ateş kızı Talia'yı paylaştı! Görenler aynı şeyi söyledi

Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya'nın başrollerini paylaştığı Adını Feriha Koydum dizisinde hayat verdiği 'Hande' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Ceyda Ateş uzun zamandır Miami'de yaşıyor. Buğra Toplusoy ile mutlu bir evliliği olan ünlü ismin kızı Talia büyüdü. Ceyda Ateş kızını gören herkes aynı şeyi söyledi.

Magazin 20-02-24 13:07

Birkan Sokullu ve Esra Bilgiç'in yeni filmi 'Romantik Hırsız'ın fragmanı gündemde! Esra ateş ediyor

Diriliş Ertuğrul dizisindeki Halime Sultan karakterine hayat vererek geniş bir hayran kitlesine sahip olan oyuncu Esra Bilgiç, 'Romantik Hırsız' filmiyle gündemde. Netflix 'Romantik Hırsız' filminin fragmanını paylaşınca güzel oyuncuya dair yorumların ardı arkası kesilmedi.

Magazin 20-02-24 07:47

FOX'un adı Now olarak değişti! Tanıtım çekimlerinde Çağatay Ulusoy krizi çıktı! Yapım şirketi araya girdi ama...

İsim hakkı süresinin sonuna geldiği için adını NOW olarak değiştiren Fox TV'nin yeni tanıtımı büyük ses getirdi. Kanalda Sümeyye Aydoğan ile başrolünü paylaştığı Gaddar dizisi olan Çağatay Ulusoy tanıtım çekimlerine katılmadı. Ulusoy krizi için yapım şirketi de araya girdi ama kimse ünlü ismi ikna edemedi. Çağatay Ulusoy çekimlerde yer almamasının sebebi bakın neymiş.

Magazin 13-02-24 10:18

Gaddar’ın Aydan’ı Sümeyye Aydoğan’ın ağlama sahnesi sosyal medyanın diline düştü! 'En kötü performans'

Şimdilerde Çağatay Ulusoy ile başrolünü paylaştığı Gaddar dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkan Sümeyye Aydoğan oyunculuğuyla eleştirilerin hedefi oldu. Aydoğan dizisinin son bölümündeki ağlama sahnesiyle sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 10-02-24 13:19

Laz Ziya'nın kızı Meral rolündeydi... Müge Ulusoy'dan Kurtlar Vadisi itirafı

Kurtlar Vadisi dizisinde Laz Ziya'nın kızı olan Meral karakterine hayat veren oyuncu Müge Ulusoy adeta yıllara meydan okuyor. Takipçilerinden gelen mesajları paylaşan Ulusoy Kurtlar Vadisi yanıtıyla dikkat çekti.

Magazin 05-02-24 06:59

Netflix en ucuz reklamsız aboneliğini kaldırıyor

Dijital içerik platformu Netflix, ikinci çeyrekte Kanada ve İngiltere'de en ucuz reklamsız planını kaldıracağını duyurdu.

Finans 24-01-24 12:05

Son hali olay olmuştu! Çağatay Ulusoy beyaz atletiyle poz verdi

Şimdilerde Netflix'in heyecanla beklenen dizisi Kübra'da hayat verdiği 'Gökhan Şahinoğlu' karakteriyle izleyicisinin karşısına çıkan Çağatay Ulusoy son haliyle çok konuşulmuştu. Daha önce 'saçı sakalı birbirine karıştı' denilen Ulusoy yeni dizisinin galasında adından söz ettirmişti. Ulusoy şimdi de beyaz atletli pozuyla gündem oldu.

Magazin 19-01-24 15:15

Terzi'nin yıldızı Ece Sükan bornozuyla poz verdi! Derin bacak dekoltesi olay oldu...

Son olarak rol aldığı Netflix dizisi Terzi ile adından söz ettiren ünlü oyuncu ve model Ece Sükan sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarıyla çok konuşuluyor. Cesur ve iddialı tarzı ile çok konuşulan ünlü oyuncu Ece Sükan bu defa bornozuyla kamera karşısına geçti. Derin bacak dekoltesi dikkat çekti.

Magazin 19-01-24 14:09

Kilo aldı, saç sakal karıştı denmişti! Çağatay Ulusoy'a Kübra galasında bir bakan bir daha baktı

Netflix dizisi "Kübra" sonunda seyircisiyle buluşuyor. Başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy, sık sık aldığı kilolarla gündeme geliyordu ve "Çöktü" yorumlarına maruz kalıyordu. Yakışıklı oyuncuya galada bir bakan bir daha baktı.

Magazin 18-01-24 10:07

Netflix Türkiye fiyatlarına zam! İşte yeni abonelik ücretleri

Sonbahar aylarında abonelik fiyatlarını ciddi şekilde artıran Netflix, yeni yılda da paket fiyatlarına zam yapma kararı aldı. İşte Türkiye'deki Netflix paketlerinin güncel fiyatları...

Haber 16-01-24 09:55

Binlerce abone kaybedildi, plan değişti: Netflix'te bir dönem sona mı eriyor?

2022 yılındaki abone kayıplarının ardından Netflix oyun özelliği içinde ücretsiz ve reklamsız dönem, sona erecek gibi görünüyor.

Finans 07-01-24 13:36

Heyecanla bekleniyordu! Çağatay Ulusoy'lu Gaddar'ın ilk afişi yayınlandı

Ay Yapım’ın heyecanla beklenen başrollerinde Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak’ı buluşturan dizisi Gaddar'ın ilk afişi yayınlandı. Çok yakında ekranlara gelecek dizi ilk tanıtımıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Magazin 30-12-23 08:44

Şaşırtan hamle! Çağatay Ulusoy eski sevgilisini takibe aldı! Akıllara Barışıyorlar mı? sorusu geldi

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy'un sosyal medyadaki hamlesi şaşırttı. Ulusoy, 7 yıl aşk yaşadığı eski sevgilisi Duygu Sarışın'ı Instagram hesabında yeniden takibe aldı. Bu gelişmenin ardından akıllara "Küllenen aşk yeniden alevleniyor mu?" sorusu geldi.

Magazin 25-12-23 21:38

Ece Sükan derin göğüs dekoltesiyle büyüledi! Transparan tarzı olay oldu

Son olarak başrollerini Çağatay Ulusoy, Salih Bademci ve Şifanur Gül'ün paylaştığı Netflix'in sevilen dizisi Terzi'de 'Suzi' karakterine hayat veren ünlü isim Ece Sükan önceki akşam düzenlenen GQ Türkiye 2023 'Men of The Year' gecesinde tarzıyla dikkat çekti. Kırmızı transparan bir elbise diyen Sükan derin göğüs dekoltesiyle adeta büyüledi.

Magazin 20-12-23 17:19

Kuş Uçuşu'nun 2. sezonuna Miray Daner'in ateşli sahneleri damga vurdu! Demircan Kaçel ile o anları gündem oldu

Başrollerinde Miray Daner, İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay'ın yer aldığı Kuş Uçuşu'nun 2. sezonu geçtiğimiz gün itibarıyla Netflix izleyicisi ile buluştu. Farklı hayat biçimlerine sahip olan X kuşağı ile Z kuşağının çarpışmasını merkezine alan diziye Miray Daner ile Demircan Kaçel'in ateşli sahnesi damga vurdu.

Magazin 15-12-23 11:02

Kuş Uçuşu 2. sezon yayınlandı mı? Netflix'te Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ve Miray Daner'li Kuş Uçuşu yeni sezon Netflix'te!

Kuş Uçuşu 2. sezonu Netflix izleyicisi tarafından merak edildi. Netflix; Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ve Miray Daner'in başrollerini paylaştı dizinin 2. sezonu için tarih vermişti. Meriç Acemi'nin senaryosunu kaleme aldığı, Koray Kerimoğlu'nun yönetmen koltuğuna oturduğu dizi ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Peki, Kuş Uçuşu 2. sezon yayınlandı mı? İşte, Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ve Miray Daner'in başrollerini paylaştığı Kuş Uçuşu dizisinin 2. sezonuna ilişkin detaylar...

Magazin 14-12-23 13:27

Kuş Uçuşu'nun güzeli Şifanur Gül sütyen ceket tarzıyla galaya damga vurdu! Beğeni butonu çöktü

Son olarak Netflix'te yayınlanan Çağatay Ulusoy ve Salih Bademci'nin başrollerini paylaştığı Terzi dizisinde hayat verdiği 'Esvet' karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Şifanur Gül dün akşam rol aldığı Kuş Uçuşu dizisinin galasına katıldı. Sütyen ceket kombiniyle çok beğenilen ünlü isim takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 14-12-23 13:07

Gaddar konusu ne, oyuncuları kim ve ne zaman başlayacak? Çağatay Ulusoy ve Sümeyye Aydoğan'lı Gaddar'dan ilk tanıtım!

Gaddar konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yakında FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Gaddar dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Başrollerinde uzun bir aradan sonra televizyon ekranlarına dönen Çağatay Ulusoy ve Sümeyye Aydoğan'ı buluşturan dizinin yayın hayatına başlayacağı tarih araştırılmaya başladı. Peki, Gaddar konusu ne, oyuncuları kim ve ne zaman başlayacak?

Magazin 13-12-23 00:03

Saçı sakalı birbirine karışmıştı! Çağatay Ulusoy'un son hali sosyal medyada gündem oldu

Son dönemlerde internet dizi ve filmlerinde başarısıyla adından söz ettiren Çağatay Ulusoy ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Fox Tv'de yayınlanacak olan Gaddar dizisi için hazırlıklara devam eden Ulusoy yeni imajıyla sosyal medyayı salladı. Son olarak saçı ve sakalını uzatan ünlü ismin son haline yorum yağdı.

Magazin 11-12-23 17:32

Netflix dizisi Obliterated 'şimdiye kadar izledikleri en kötü dizi' olarak eleştirildi

30 Kasım'da Netflix'de yayınlanmaya başlayan Obliterated eğlenceli ve farklı konusuyla merak ediliyordu. 8 bölümlük ilk sezonuyla dikkat çeken dizi Dailymail'de 'şimdiye kadar izledikleri en kötü dizi' olarak eleştirildi.

Magazin 08-12-23 13:57

İstanbul İçin Son Çağrı filminde Beren Saat'in orgazm sahnesi sosyal medyanın diline düştü

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ yıllar sonra yeniden buluştu. İstanbul İçin Son Çağrı filmi Netflix platformunda yayına girerken filmdeki sevişme sahnesi gündem oldu. Beren Saat'in filmdeki orgazm sahnesi sosyal medyanın diline fena düştü.

Magazin 27-11-23 07:53

İSTANBUL İÇİN SON ÇAĞRI İZLE NETFLIX: Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'lu İstanbul İçin Son Çağrı yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? Konusu ve oyuncuları!

İstanbul İçin Son Çağrı filminin 24 Kasım 2023 Cuma günü Netflix'te yayınlanıp yayınlanmadığı merak konusu olurken birçok kişi arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, Halid Ziya Uşaklıgil'in ölümsüz eserinden uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinden tam 13 yıl sonra tekrar bu proje için kamera karşısına geçti. İstanbul İçin Son Çağrı izleme ekranı internette araştırılıyor. Peki, Netflix'te İstanbul İçin Son Çağrı yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak?

Magazin 24-11-23 12:15

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat galanın yıldızı! Beren Saat'in tarzı sosyal medyayı ikiye böldü

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in paylaştığı, uzun süredir merakla beklenen Netflix filmi İstanbul İçin Son Çağrı’nın galası gerçekleşti. Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in hayranları "En iyi çift" yorumlarında bulunurken Saat'in kıyafeti de sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 23-11-23 11:15

Squid Game: The Challenge gerçek mi? Netflix Squid Game: The Challenge nerede çekiliyor, ne kadar ödül verecek?

Squid Game: The Challenge bugün (22 Kasım 2023 Çarşamba) itibarıyla Netflix'te yerini aldı. Bu reality show 17 Eylül 2021 tarihinde dünya çapında yayınlanan Güney Kore yapımı Squid Game dizisinin ana teması baz alınarak hazırlandı. Birçok kişi internette konuya dair araştırma yapıyor. Peki, Squid Game: The Challenge gerçek mi? Netflix Squid Game: The Challenge nerede çekiliyor, ne kadar ödül verecek?

Magazin 22-11-23 13:40

SQUID GAME YENİ SEZON TARİHİ: Squid Game 2. sezon ne zaman, hangi tarihte? Netflix duyurdu!

Squid Game dizisinin yeni sezonu için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Öte yandan dizisinin ana temasını konu edinen reality show Squid Game: The Challange, bugün itibarıyla Netflix'te yerini aldı. Şimdi birçok kişi internette "Squid Game 2. sezon ne zaman, hangi tarihte?" gibi sorulara yanıt arıyor. İşte heyecanla beklenen Güney Kore yapımı Squid Game dizisinin 2. sezon tarihi..

Magazin 22-11-23 13:24

Berrak Tüzünataç yine çok cesur! İddialı pozlarını peş peşe paylaştı

Bir süredir televizyon ekranlarından uzak olan ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç son olarak Terzi dizisinde hayat verdiği Cemre karakteriyle adından söz ettirdi. Çağatay Ulusoy ile sevişme sahneleri uzun süre konuşulan Tüzünataç yine iddialı pozlarıyla gündem oldu. Ünlü ismin cesur pozları kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 17-11-23 10:35