Cagla Gizem Sahin Haberleri

Narin Güran'ın ölümünde yeni iddialar! 'Gizli tanık çıkabilir' ve 'ertesi gün hapı' detayları olay oldu...

Türkiye'nin konuştuğu olayda Narin soruşturması hala devam ediyor. Soruşturmadaki gizem hala çözülememişken her geçen gün yeni iddialar gündemi meşgul ediyor. 21 Ağustos'ta öldürüldüğü ortaya çıkan küçük Narin'in otopsi raporuyla ilgili detaylar otaya çıktı. Ayrıca Narin'in yengesi Hediye Güran'ın da eczaneden gebelik önleyici ilaç aldığı ortaya çıktı.

Haber 2024-09-20 14:08:21

50 yıllık gizem çözüldü! Yeni bir kan grubu keşfedildi... 1972 yılında hamile bir kadında fark edilmişti

Bilim insanları 50 yıllık gizemi çözdü ve yeni bir kan grubu keşfedildi. 1972'de hamile bir kadının kan örneği alındığında, doktorlar, bu kanın o dönemde bilinen bütün kırmızı kan hücrelerinde olan bir yüzey molekülünden yoksun olduğunu fark etmişti. 50 yıl süren araştırmalar sonrası, İngiltere'den bilim insanları bu tuhaf moleküler eksiklik sayesinde insanlarda yeni bir kan grubu sistemi tanımlamayı başardı.

Haber 2024-09-19 13:28:26

Yakayım mı sizi dedi ‘Abi yapma’ deseler de dinlemedi... Çakmağı çakınca büyük bir patlama yaşandı

Olay 3 yıl önce Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi'nde meydana geldi. Şişelere tıbbi kullanım için alkol doldurulduğu sırada bir patlama yaşandı. Olayda 2 hemşire yanarak ağır yaralandı. O hemşirelerden biri Gizem Elif Türk, patlamaya hemşire Önder E.’nin sebep olduğunu iddia etti. Yaşananların üstüne G.E. Türk'ün anlattıkları kan donduran cinsten oldu.

Haber 2024-09-19 11:11:21

İkinci el otomobilde büyük tuzak! ‘Komploya bakın’ diyerek anlattı duyanlar inanamadı!

İkinci el otomobilde inanılmaz bir dolandırıcılık yöntemi daha ortaya çıktı. Sosyal medya hesabında dolandırıcılardan yakasını son dakika kurtardığını anlatan Gizem Gökçe'nin paylaştığı video, viral oldu. Araba alıp satarken herkesin başına gelebilecek olayın anlatıldığı bu video herkesi korkuttu.

Finans 2024-09-18 13:47:41

Türkiye Güzeli İdil Bilgen’i seçen jürideydi! 2011 Miss Turkey'nin ikincisi Gizem Karaca sessizliğini bozdu: Hoşuma gitmiyor

Miss Turkey 2024 güzellik yarışmasında Türkiye güzeli seçilen İdil Bilgen günlerdir gündemde. Bilgen'e dair yapılan "Şabaniye" yorumları sonrası jüride yer alan oyuncu Gizem Karaca da sessizliğini bozdu.

Magazin 16-09-24 07:26

2023'te sismik gizem görüldü! Sinyallar orayı işaret etti... 'Mega tsunami' geliyor...

2023 yılının Eylül ayında Dünya’nın dört bir yanındaki sensörler sismik sinyal almıştı. Bu gizemli sismik sinyalin Atlas Okyanusu'nun kuzeyinde yer alan Grönland’a yönlendirdi.

Haber 13-09-24 16:49

Gizem Karaca 'sırtımı da göstereyim' diyerek arkasını döndü! İddialı tarzına yorum yağdı

Miss Turkey 2011 Güzellik yarışmasında ikinci olduktan sonra ekran macerasına başlayan ünlü oyuncu Gizem Karaca bu yıl Haliç'te düzenlenen Miss Turkey 2024 final gecesinde jüri koltuğunda yerini aldı. Karaca geceye derin sırt dekolteli ve ışıltılı elbisesiyle damga vurdu.

Magazin 12-09-24 16:58

Şehit Burak Büyükçaylı şehit olduğu gün baba oldu! Hamile eşi acı haberi alınca fenalaştı, kaldırıldığı hastanede doğum yaptı

Dün Tunceli'de devrilen zırhlı araçta 4 kahraman askerimiz şehit oldu. Türkiye şehitlerine ağlarken kahreden bir detay da ortaya çıktı. Şehit Burak Büyükçaylı'nın acı haberini alan eşi Gizem Büyükçaylı fenalaşıp hastaneye kaldırıldı. Hamile olan Büyükçaylı kaldırıldığı hastanede bir erkek bebek dünyaya getirdi. Kahraman askerimiz Burak Büyükçaylı ise şehit olduğu gün baba oldu.

Haber 09-09-24 09:52

Kayıp Narin hakkında ipucu verdi, amca Güran'ı tutuklattırdı: İlk kez park halinde görüntülendi! '12 dakikalık' gizem...

Bugün 19. gün, Türkiye 8 yaşındaki Narin Güran'dan iyi haber bekliyor. Narin'in kaybolmasıyla ilgili düğümü çözebilecek deliller muhtar amcası Salim Güran'ın aracından çıkmıştı. Amca Güran'ın tutuklanmasına da yol açan DNA örneklerinin bulunduğu araç ilk kez görüntülendi. Bu sırada Narin'in köyde olmaması olasılığı da güçlendi. Özel ekipler açıklanamayan 12 dakikanın gizemini çözmeye odaklandı.

Haber 08-09-24 08:53

Kayıp Narin Güran ile ilgili yeni gelişmeler! 2 saat 40 dakikalık gizem... Tutuklanan amca Salim Güran 'Hatırlamıyorum' diyerek yanıt verdi

Diyarbakır'da kaybolan Narin ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Amcanın aracında bulunan DNA örneklerinin şoför koltuğundan çıktığı aktarıldı. Amcanın 2 saat 40 dakikalık sürede köyde ne yaptığı ve nerede bulunduğu sorularına 'Bilmiyorum, hatırlamıyorum' dediği aktarıldı. Narin'in ailesi ve akrabalarının da saat 15.15 ile 19.30 arasını izah edemedikleri ifade edildi.

Haber 07-09-24 19:23

Amin sözüyle viral olan TikTok fenomeni Gizem Yıldız evlendi! Amin reis muradına ermiş

TikTok'ta erkek arkadaşıyla birlikte çektiği videoda geçen "Amin amin" tepkisiyle takipçi sayısı hızla artarak fenomene dönüşen Gizem Yıldız evlendi. Sosyal medya kullanıcılarının 'amin reis' olarak tanıdığı fenomen ismin gelinliğini beğenenler kadar beğenmeyenler de oldu.

Trend 29-08-24 09:04

Gizem Karaca doğanın içindeki evinden pozlarını paylaştı! Her halin güzel yorumları

Bir süre önce İstanbul'u terk eden ve Ege'ye yerleşen Gizem Karaca doğayla iç içe evinden pozlarıyla adından söz ettirdi. Kısa saçları ve doğal görünümüyle kamera karşısına geçen güzel oyuncuya yorum yağdı.

Magazin 28-08-24 08:44

Hobisini işe dönüştürdü! Böyle bir yeteneğim olduğunu hiç bilmiyordum

Mersin'de kadın girişimci Gizem Çoklar, hobi olarak ürettiği seramik ürünleri açtığı iş yerinden satmaya başladı. Yaklaşık 3 yıl önce hobi olarak evinde seramik ürünleri yapan Çoklar, Büyükşehir Belediyesinin üretici kadın stantlarında ürünlerini sergiledikten sonra kendi dükkanını açarak, bir yandan el emeği ürünlerinin satışını gerçekleştirirken, diğer yandan workshoplar yapmaya başladı.

Kadin 12-08-24 16:00

Saliha Gizem Yıldızhan katledilmişti! Kan donduran olayda yeni gelişme: İple boğulup öldürüldükten sonra tecavüze uğramış

Çanakkale'de Saliha Gizem Yıldızhan, boşanma aşamasındaki eşi Fırat Yıldızhan tarafından iple boğularak öldürülmüştü. Daha sonra Yıldızhan ve kardeşi, Saliha'yı gömüp üzerine moloz atmıştı. Kan donduran olayda Saliha'nın iple boğularak öldürüldükten sonra tecavüze uğradığı ortaya çıktı.

Haber 06-08-24 21:12

Filenin Sultanları sosyal medyayı kasıp kavurdu! 'Çin seddini ördüren Metehan'ın ruhu zuhur etti'

Filenin Sultanları Çin'i devirip yarı final biletini alarak göğsümüzü kabarttı. Millilerin tarihi başarısı sosyal medyayı da salladı. Hande Baladın'ın gözyaşları, Melissa Vargas'ın 42 sayısı, Gizem Örge ve Cansu Özbay'ın sakatlıkları... Twitter'da herkes onları konuşuyor!

Spor 06-08-24 12:59

Sakatlandı, ağladı ama pes etmedi! Gizem Örge: Sahada omzumu bıraktım sonra dedim ki bir tane daha omzum var! Milyonları duygulandıran sözler

Filenin Sultanları kıran kırana geçen maçta Çin'i 3-2 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Millilerimiz, ilk kez olimpiyatlarda yarı final sevinci yaşadı. Sırada artık madalya var! Hedef altın madalya. Maç sonunda açıklamalarda bulunan Filenin Sultanları, milyonlara duygusal anlar yaşattı. Melissa Vargas ise performansıyla adeta göz kamaştırdı.

Spor 06-08-24 12:43

Safir'in Güneş'i Gizem Karaca o diziyle anlaştı! İlhan Şen ile partner oldu

'Güzel Köylü', 'İçimdeki Fırtına', 'Baraj' gibi yapımlarla tanınan ünlü oyuncu Gizem Karaca yeni sezon için kararını verdi. Türk-İran ortak yapımı dijital dizi One Way Ticket'ın birinci sezonuna konuk olan isimler arasında Gizem Karaca da vardı. Karaca yeni sezonda da yer alacak.

Magazin 28-07-24 10:03

Çanakkale'de eşini katletmişti! Kan donduran ifadeler: 'Balya ipini eşimin boğazına doladım', 'Çukura attık ve molozlarla kapattık'

Çanakkale'de Saliha Gizem Yıldızhan, boşanma aşamasındaki eşi tarafından katledilmişti. Fırat Yıldızhan ile cesedi gömmesine yardımcı olan kardeşi hakkında istenen cezalar belli oldu. Mahkemede katil Yıldızhan "Bir anlık öfke ile yanında bulunan balya ipini eşimin boğazına doladım ve sıkmaya başladım" dedi. Kardeşi ise "Ağabeyim Fırat ile birlikte cesedi Çavuşköy yakınlarında su kanalı için açılmış çukura attık ve üzerini toprak, molozlarla kapattık" dedi.

Haber 26-07-24 16:32

Uzmanından sıcak havalarda su tüketimi uyarısı: Susamayı beklemeden su için

Su tüketimi her mevsim önemli olsa da özellikle yaz sıcaklarının olduğu günlerde daha önemli hale geliyor. Türkiye'nin en sıcak illerinden Adana'da Beslenme ve Diyet Uzmanı Pakize Gizem Akgül, hiçbir sıvının suyun yerini tutmadığını söyleyerek, "Çok fazla tüketilen çay ve kahve çarpıntı, kansızlık gibi sorunlara sebep olabilir. Hiçbir sıvı suyun yerini tutmaz. Bol bol su için" dedi.

Kadin 26-07-24 15:48

4'ncü kez evlenen Burak Sergen balayına doymadı! 26 yaş küçük eşiyle yeni rotası bakın neresi oldu

Ünlü oyuncu Burak Sergen, 31 Mayıs'ta kendi tiyatrosunun genel koordinatörü Gizem Şağban ile dünya evine girmişti. 4'ncü kez evlenen ünlü isim balayı için İspanya ve Bodrum'u seçti. Aylardır yeni eşiyle tatilde olan Burak Sergen şimdi de rotasını Kapadokya'ya çevirdi.

Magazin 25-07-24 15:09

Gizem Karaca Konumuz huzur diyerek paylaştı! Lüks evi hayran bıraktı

2017 yılında Kemal Ekmekçi ile nikah masasına oturan oyuncu Gizem Karaca, evlilikten sonra İstanbul'dan ayrılarak Ege'de yaşamaya başlamıştı. Doğa ile iç içe yaşayan güzel oyuncu lüks evinden paylaşım yapınca beğeni topladı.

Magazin 23-07-24 14:23

26 yaş küçük eşiyle balayına doymadı! Burak Sergen ultra lüks balayı odasını böyle gösterdi

Ünlü oyuncu Burak Sergen geçtiğimiz ay 4'üncü kez nikâh masasına oturdu. Sergen, kendi tiyatrosunun genel koordinatörü Gizem Şağban ile dünyaevine girdi. Düğünün ardından hemen balayına çıkan ünlü çift adeta balayına doymadı. Tatil paylaşımlarına devam eden çiftten Burak Sergen ultra lüks balayı odasını paylaştı.

Magazin 16-07-24 15:04

“Kod Adı Kırlangıç” dizisinin başrol oyuncusu Gizem Arıkan evlendi... Oyuncunun üstü işlemeli sade gelinliği dikkat çekti!

TRT'nin yeni sezonda da sürecek olan “Kod Adı Kırlangıç”ın dizisinin Sevgi'si Gizem Arıkan geçtiğimiz günlerde Gürkan Felamur ile evlendi. Arıkan, düğünde üstü işlemeli sade bir gelinlik giydi.

Magazin 22-06-24 17:44

İstanbul'u terk edip Ege'ye yerleşmişti... Safir'in Güneş'i Gizem Karaca'nın lüks evini görenler hayran kaldı

Son olarak başrollerini İlhan Şen, Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül ile paylaştığı Safir dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan ünlü oyuncu Gizem Karaca uzun zamandır doğa ile iç içe bir yaşam sürüyor. Bir süredir İstanbul'da yaşamayan ve Ege'ye yerleştiğini duyuran güzel oyuncunun lüks evini görenler hayran kaldı. Ünlü oyuncu burada organik tarım bile yapıyor.

Magazin 22-06-24 15:32

4'ncü kez evlenmişti! Burak Sergen ile Gizem Şağban balayında

Geçtiğimiz günlerde 4'ncü kez nikah masasına oturan ünlü oyuncu Burak Sergen eşi Gizem Şağban ile balayına çıktı. Ünlü isim balayı pozlarını sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.

Magazin 21-06-24 09:56

İstanbul'u terk edip İzmir'e taşınmıştı! Gizem Karaca'nın Mykonos pozları sosyal medyayı salladı: Fiziği çok güzel

Gizem Karaca Safir dizisinde hayat verdiği Güneş karakteriyle adından söz ettirmişti. Kemal Ekmekçi ile evlendikten sonra İzmir'e yerleşen oyuncu bu kez tatil pozları ile gündeme geldi. Mykonos'a tatile giden ünlü ismin paylaşımına hayranlarından beğeni geldi.

Magazin 10-06-24 09:42

5 ay önce boşanmıştı... 63 yaşındaki ünlü oyuncu Burak Sergen dördüncü kez evlendi

2021'de nikah masasına oturduğu Nihan Ünsal'dan beş ay önce boşanan ünlü oyuncu Burak Sergen kendi tiyatrosunda genel müdür olarak çalışan Gizem Şağban ile evlendi. Çiftin düğünü, Sarıyer'de bulunan Fuat Paşa Yalısı'nda gerçekleştirildi.

Magazin 01-06-24 07:35

28 yaş küçük eşinden 5 ay önce boşanmıştı... Ünlü oyuncu Burak Sergen 4'üncü kez evleniyor

2021'de nikah masasına oturduğu Nihan Ünsal'dan beş ay önce boşanan ünlü oyuncu Burak Sergen kendi tiyatrosunda genel müdür olarak çalışan Gizem Şağban ile evlilik kararı aldı. Çiftin düğünü yarın gerçekleşecek.

Magazin 30-05-24 13:19

Eyüpsultan'da üniversiteli genç kıza taşla saldırarak dehşeti yaşatmıştı: O şahsın cezası belli oldu!

Eyüpsultan'da okula gitmek üzere sokakta yürüyen Aslı Gizem U. başına aldığı taş darbesiyle kanlar içerisinde kalmıştı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler ülkenin gündemine oturmuştu. Saldırıyı düzenleyen Özcan Mercan hakim karşısına çıktı. Cezai ehliyeti tam olan Mercan'ın cezası belli oldu.

Haber 27-05-24 14:25

Hakan Hatipoğlu yaptığı paylaşımla sevenlerini korkutmuştu! Eşinden açıklama geldi

Survivor'da adından sıkça söz ettiren Hakan Hatipoğlu geçtiğimiz ay düellonun final turunda elenmişti. Yarışmacı sevenlerini endişelendiren bir açıklama yapmış ve operasyon geçireceğini duyurmuştu. Hatipoğlu'nun sağlık durumu hakkında eşi Gizem Hatipoğlu açıklama yaptı.

Magazin 22-05-24 16:06

Mona Lisa: Tablonun nerede yapıldığına dair gizem çözüldü mü?

Jeolog ve Rönesans dönemi sanat tarihçisi Ann Pizzoruso, tablonun sırlarından birini; Mona Lisa'nın arka planındaki yerin sırrını çözdüğüne inanıyor.

Yurthaber 15-05-24 13:24

Filenin Sultanları, Milletler Ligi ve Paris Olimpiyatlarına hazır

Bu yaz FIVB Milletler Ligi (VNL) ve 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda mücadele edecek olan A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın başarılı oyuncularından İlkin Aydın, Elif Şahin, Ayça Aykaç Altıntaş, Beyza Arıcı, Gizem Örge ve Cansu Özbay açıklamalarda bulundu.

Spor 14-05-24 14:48

Gizem Karaca'dan öpüşme sahnesi açıklaması! İyi öpüştük diyemiyorsun

‘1001 Gece’ dizisine dahil olan oyuncu Gizem Karaca dizilerdeki öpüşme sahnelerine dair konuştu. Yakınlaşma sahnelerinde yaşananları anlatan güzel oyuncu sözleriyle dikkat çekti.

Magazin 30-04-24 11:58

Kırmızı halıda göz kamaştırdı! Gizem Erman Soysaldı tarzıyla festivale damga vurdu

Ünlü oyuncu Gizem Erman Soysaldı, 'İçerdekiler' filmiyle Moskova Uluslararası Film Festivali'nin özel konuğu olarak Moskova'ya gitti. Kırmızı halıda göz dolduran Soysaldı mini elbisesi ve derin dekoltesiyle festivale damga vurdu.

Magazin 24-04-24 10:03

Sapık babadan engelli kızına 4 yıl boyunca cinsel istismar! Gizli kamera görüntüleri ele verdi

Ankara'da Satılmış B., fiziksel engelli kızı Gizem B.'ye (18) 11 yaşından itibaren 4 yıl boyunca cinsel istismarda bulundu. Satılmış B.'nin 18 yıl hapis istemiyle yargılandığı davada, kızını görüntülemek için banyo ve tuvalete yerleştirdiği gizli kameraya yansıyan görüntüsü delil oldu. İşte iğrenç olayın detayları...

Haber 18-04-24 14:30

Gizem Karaca spora yeniden döndü! O hallerine beğeni yağdı

Kemal Ekmekçi ile evlendikten sonra İzmir'e yerleşen Gizem Karaca spora yeniden döndü. Güzel oyuncu spor yaptığı anları da paylaşmayı ihmal etmedi.

Magazin 10-04-24 07:53

Oyuncu Ahmet Kural baba oldu! Oğluna bakın hangi ismi verdi

41 yaşındaki oyuncu Ahmet Kural ile 34 yaşındaki avukat Çağla Gizem Şahin’in bebekleri dünyaya geldi. Baba olduğunu sosyal medya hesabından duyuran Kural, eşi ve oğlu Kemal’in sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

Magazin 06-04-24 13:29

Survivor Gizem sakatlanmıştı! Gizem Memiç ve Yağmur Banda Survivor'dan elendi

Survivor All Star'da şoke eden diskalifiyeler yaşandı. Günlerdir adada olmayan ve tedavisi devam eden Gizem Memiç yarışmaya devam edemeyecek. Aynı şekilde Yağmur Banda da yarışmadan diskalifiye oldu. Gizem Memiç ve Yağmur Banda'nın durumunu Acun Ilıcalı açıkladı.

Magazin 31-03-24 07:05

Doğum için Amerika'ya gidecek! Ahmet Kural'ın eşi Çağla Gizem Şahin'den karnı burnunda poz

Çağla Gizem Şahin, şimdilerde bebeklerine kavuşmak için gün sayıyor. 6 aylık hamile olan Çağla Gizem Şahin karnı burnunda pozlarını peş peşe paylaştı. Doğum için Amerika'ya gideceği söylenen Şahin'e beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 19-03-24 11:18

Survivor Gizem Memiç diskalifiye mi oluyor? Acun Ilıcalı Durumu ciddi bir tehlike hissettiriyor diyerek açıkladı

Survivor All Star'da bu sezon heyecan hiç bitmiyor. Her bölümü büyük ses getiren yarışmanın son bölümüne Gizem Memiç'in talihsiz kazası damga vurdu. Parkurda oyun esnasında bir anda yerde kalan Gizem ambulansla hastaneye kaldırıdılı. Gizem'in akıbetini ise Acun Ilıcalı ada konseyinde açıkladı.

Magazin 19-03-24 07:24

Kızılcık Şerbeti'nin Mihri'si Gizem Yanık diziye böyle veda etti! O karelere yorum yağdı

Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği Mihri karakteriyle büyük beğeni toplayan Gizem Yanık diziye veda etti. Kızılcık Şerbeti'nden karelerini sosyal medya hesabından paylaşan genç oyuncunun duygusal vedasına yorum yağdı..

Magazin 16-03-24 12:33

Eşi 6 aylık hamile... Ahmet Kural oğlunun doğumu için başka ülkeye gidecek

Geçtiğimiz temmuz ayında nikah masasına oturan ünlü oyuncu Ahmet Kural ile Çağla Gizem Şahin, şimdilerde bebeklerine kavuşmak için gün sayıyor. Çiftin oğullarının doğumu için başka bir ülkeye gidecekleri iddia edildi.

Magazin 16-03-24 11:11

Onun yüzünden diskalifiye edilmişti! Sema Aydemir elenen ismi duyunca... Tepkisi gündem oldu

Survivor All Star'ın son bölümünde Berna, Pınar, Gizem ve Aysu arasında eleme düellosu gerçekleşti. Aysu ile sona kalan Pınar ise Survivor'a veda eden isim oldu. Pınar Saka'nın vedası en çok Seda'yı sevindirirken Sema Aydemir'in de sosyal medya paylaşımı gündem oldu.

Magazin 15-03-24 11:40

Survivor All Star'da şaşırtan veda! İddialı isim elendi, sosyal medya yıkıldı

Survivor All Star'da yine eleme heyecanı vardı. Ödül oyununda kıyasıya mücadelenin ardından Pınar Saka, Gizem Memiç, Aysu Keskin ve Berna Canbeldek düelloya çıktı. Düello sonunda bir kişi Survivor hayallerine veda etti.

Magazin 15-03-24 07:32

Survivor'da Gizem ve Merve'nin barışmasından memnun olmayan Aleyna'nın bakışları dikkatlerden kaçmadı! Sosyal medyanın diline düştü

Survivor All Star'da Aleyna'nın Gizem'i Merve'yi yazması konusunda ikna etmesi sonucu yakın arkadaş olan Gizem ve Merve küsmüştü. Son bölümde Gizem ve Merve'nin sarılıp barıştığı anda ise Aleyna'nın bakışları dikkat çekti.

Magazin 13-03-24 10:15

Doğayla iç içe lüks evi merak edildi! Gizem Karaca Köy hayatım yok diyerek isyan etti

'Güzel Köylü', 'İçimdeki Fırtına', 'Baraj', 'Safir' gibi projelerle tanınan Gizem Karaca bir süre önce İstanbul'u terk etmişti. Lüks eviyle sık sık gündeme gelen Gizem Karaca "Köyde yaşıyor" yorumlarına sitem etti.

Magazin 12-03-24 07:46

Gizem Örge anne ve babasını paylaştı! Bir insanın geldiği yeri unutmaması kadar güzel bir şey yok

Filenin Sultanları'nın savunma kraliçesi olan Gizem Örge sosyal medyada anne ve babasıyla yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Fenerbahçeli voleybolcu Gizem Örge'ye "Gururumuzsun" yorumları yağdı.

Magazin 10-03-24 08:19

Gizem Karaca'nın Moskova tarzı! Kısa saçları ve siyah elbisesiyle dikkat çekti: Zarafet ve güzellik

Uzun yıllar önce İstanbul'u terk ederek doğayla iç içe yaşamaya başlayan Gizem Karaca Moscow Fashion Week'e katıldı. Geceye siyah bir elbiseyle katılan Karaca sosyal medyadaki pozlarıyla hayranlarından tam not aldı.

Magazin 07-03-24 08:05

OnlyFans fenomeni Gizem Bağdaçiçek 'Kocamı engeller misin?' mesajlarına olay yanıt! Bikinili cevabı sosyal medyada gündem oldu

Onlyfans'ta yaptığı paylaşımlarının müstehcen bulunmasının ardından gözaltına alınan Gizem Bağdaçiçek sosyal medyada popüler olmuştu. Serbest kaldıktan sonra paylaşımlarına kaldığı yerden devam eden fenomen isim 'Abla kocamı engeller misin?' mesajlarına bikinili pozuyla cevap verdi. Fenomen ismin Instagram hesabından yaptığı paylaşımı olay oldu.

Trend 06-03-24 11:06