Cavit Çağlar Haberleri

Olay TV 26 gün sonra kapandı

Yayın hayatına 30 Kasım'da başlayan Olay TV kapandı. Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Sarılar, kanalın sahibi Cavit Çağlar'ın kendisine "Bana iktidardan büyük baskı var. Çok ağır baskı altındayım, devam edemeyeceğim" dediğini aktardı. Konuyla ilgili açıklama yapan Cavit Çağlar ise ortağı ile yayın politikası konusunda yaşadıkları anlaşmazlığı aşamadıklarını ifade etti. Çağlar, "Kanalın lisansı elimde uygun bir zamanda yeni bir ekiple tekrar başlayabilirim" dedi.

Haber

Ankara - Moskova arasındaki buzları eriten Cavit Çağlar konuştu: 'Hulusi Akar'a hallederiz dedim'

Devlet nişanı ile ödüllendirilen eski Devlet Bakanı Cavit Çağlar, Türkiye ile Rusya arasındaki ilişkilerin normale döndürülme sürecine nasıl dahil olduğunu anlattı. Çağlar, çok yakın arkadaşı olan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile yaptığı görüşmenin ardından sürece dahil olduğunu ve krizin çözümüne yardımcı olabileceğini ‘hallederiz' diyerek ifade ettiğini kaydetti.

Haber

Cavit Çağlar'ın annesi toprağa verildi

Devlet eski Bakanı olan işadamı Cavit Çağlar'ın, İstanbul'da 91 yaşında yaşamını yitiren annesi Hacer Çağlar, Bursa Emirsultan Camii'nde kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi.

Haber

Cavit Çağlar'ın otomobiline el konuldu

Eski Devlet Bakanı Cavit Çağlar'ın otomobiline el konuldu

Haber

Cavit Çağlar

Cavit Çağlar Hakkındaki Haberler Mynet'te. Cavit Çağlar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Darbe Komisyonu, Cavit Çağlar’ı dinledi

TBMM Darbe ve Muhtıraları Araştırma Komisyonu, eski Bakan Cavit Çağlar’ı dinledi.

Haber

Cavit Çağlar, 4 milyonluk arsasını bağışladı

Cavit Çağlar, 4 milyon lira değerindeki arsasını, Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi ve Rehabilitasyon Merkezi'ne ek bina yapılması için bağışladı.

Yurthaber