Cenaze Yardimi Haberleri

Gizlice tabutun yanına kadar girerek cenazeyi çaldı! 'Sarhoştum hatırlamıyorum' savunması yaptı... Anbean güvenlik kamerasında

Amerika Birleşik Devletleri'nin Las Vegas şehrinde 47 yaşındaki Patricia Sierra isimli bir kadın cenaze işlemlerinin yapıldığı bir kuruma gizlice girdi. Camı kırarak içeri giren kadın tabutun yanına kadar gitti ve içindeki cenazeyi çaldı. Cansız bedeni kaldırımın ortasında bırakan kadın olayın güvenlik kamerasına yansıma üzerine tutuklandı. Sierra kendisini 'Sarhoştum hatırlamıyorum' diyerek savundu.

Trend 2024-09-06 15:12:44

Meryem Uzerli oyuncu olmadan önce pek çok iş yapmış! Yıllar sonra anlattı: Cenaze için hazırlanan vefat etmiş kişilere makyaj yapıyordum

Muhteşem Yüzyıl dizisindeki rolüyle ünlenen Meryem Uzerli, oyuncu olmadan önce Almanya'da geçimini sağlamak için pek çok sektörde çalıştığını açıklamıştı. Ölülere makyaj da yaptı, lösemili çocuklara destek de verdi.

Magazin 2024-09-05 16:51:59

Durumu göründüğünden kötü! Saray Kral Charles'ın cenaze hazırlıklarına başladı: Menai Köprüsü Operasyonu!

İngiliz tarihinde tahta çıkan en yaşlı hükümdar olan Kral Charles, tacı 73 yaşında taktı. İngiltere Kralı 3. Charles'a tahta çıkışından yalnızca 2 yıl sonra kanser teşhisi kondu. Buckingham Sarayı içerisinden kaynaklara göre, iyileştiği izlenimi verilen kralın çok hasta olduğu hatta cenaze hazırlıklarının başladığı öğrenildi.

Magazin 2024-09-04 20:47:05

Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik ve Nuri Alço arasında neler oluyor? Usta isimden açıklama

Ahu Tuğba'nın ölümü sonrası cenaze süreci merak ediliyordu. Prosedürler gereği 2 haftayı bulacak cenaze işlemleri sürecince Ahu Tuğba'nın kızının açıklamaları dikkat çekiyordu. Son olarak Anjelik ve Nuri Alço arasında yaşananlar gündeme geldi.

Magazin 2024-09-04 12:03:42

Ahu Tuğba'nın cenazesi Türkiye'ye getirilecek! Masraflar çok olunca iş insanı üstlendi

Oyuncu Ahu Tuğba, Miami'deki evinde 69 yaşında hayatını kaybetti. Kızı Anjelik annesinin cenazesini Türkiye'ye getirmek istedi. Cenaze nakil masraflarını ise iş insanı Celal Kalyoncu üstlendi.

Magazin 03-09-24 09:07

Usta oyuncu Cihat Tamer'in oğlu son yolculuğuna uğurlandı! Cenaze töreninde tepki çeken anlar! Ünlü müzisyen selfie çekti sosyal medya ayağa kalktı

Zoraki Koca, Güneşi Gördüm, Mahallenin Mıuhtarları ve Vezir Parmağı gibi birçok projede yer alan usta oyuncu Cihat Tamer'in oğlu 57 yaşında hayatını kaybetti. Bir süredir kanser ile mücadele eden Atilla Tamer son yolculuğuna uğurlandı. Ünlü isimlerin akın ettiği cenaze törenine ünlü müzisyen Turhan Öge'nin usta tiyatrocu Zihni Göktay ile selfie çekmeye çalıştığı anlar damga vurdu. Cenaze törenindeki bu anlar sosyal medyada büyük tepki çekti.

Magazin 28-08-24 08:33

'Her nefis ölümü tadacaktır' dediği anda kazaya karıştı! Saniye saniye kaydetti

Sakarya'nın Karasu ilçesinde vefat eden ağabeyinin cenaze arabasının arkasında ilerleyen otomobil sürücüsü Aziz Tetik, ‘Allah'tan geldik, Allah'a döneceğiz. Her nefis ölümü tadacaktır' dediği esnada aniden karşısına çıkan motosiklet ile çarpıştı. Sürücünün ölüm üzerine konuştuğu esnada meydana gelen korkunç kaza anı ise eşi tarafından saniye saniye kaydedildi. Tüyler ürperten kaza sonrası konuşan Tetik, " O anı bir daha yaşamak istemiyorum" dedi.

Haber 27-08-24 13:55

Tam 10 kamyon çöp çıktı! Dile kolay 25 yıl! Evdeki cenaze ortaya çıkardı!

İzmir’de 25 yıl boyunca evlerinde çöp biriktiren çiftin evini görenler hayrete düştü. Çöp nedeniyle adım atacak yer kalmayan evde toplamda 10 kamyon çöp çıkarıldı.

Haber 19-08-24 11:37

Aydemir Akbaş'ın cenazesinde kaos! Şafak Sezer çileden çıktı: Akıl hastanesinden kaçanlar cenazeye gelmiş gibiydi

Usta sanatçı Aydemir Akbaş'ın cenaze törenine İbrahim Tatlıses'in tekerlekli sandalyeyle gelmesi ortalığı karıştı. Tabutun önünde kaos çıkınca Şafak Sezer de isyan ederek ''Ben hayatımda ne böyle bir şey gördüm, ne böyle bir yaşadım. Akıl hastanesinden kaçanlar cenazeye gelmiş gibiydi" dedi.

Magazin 19-08-24 07:14

Okul bahçesinde arkadaş kurşunu! İtiraf edip tutuklandı... 14 yaşındaki Duru'nun cenaze töreninde gözyaşları sel oldu

Edirne'de 14 yaşındaki Duru Pakarda'nın ölümü duyanları yasa boğuyor! Cumartesi gecesi hayata gözlerini yuman Duru'nun 17 yaşındaki arkadaşı K.C.A tutuklandı. Duru ise son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde okul arkadaşları sinir krizleri geçirdi, gözyaşları sel oldu.

Haber 18-08-24 18:26

Aydemir Akbaş'ın cenaze töreninde zor anlar... İbrahim Tatlıses arabadan inemedi

Türk sinemasının efsane ismi Aydemir Akbaş, tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu. Usta oyuncu için bugün Galatasaray Lisesi’nde anma töreni düzenlendi. Törenin ardından Akbaş son yolculuğuna uğurlandı. 45 yıllık dostunun cenazesinde zor anlar yaşayan İbrahim Tatlıses hayranlarının yoğun ilgisinden dolayı tören biter bitmez oradan ayrıldı.

Magazin 18-08-24 14:57

İsrailli bakandan yeni skandal! Dışişleri'nden yanıt gecikmedi: Bu şekilde barışa ulaşamazsınız

Hamas'ın siyasi lideri İsmail Haniye için bugün Türkiye dahil birçok ülkede gıyabi cenaze namazı kılındı. Ayrıca Katar'ın başkenti Doha'da Haniye'nin cenaza töreni düzenlendi. Türkiye'den de üst düzey katılımın sağlandığı cenaze töreni sonunda İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz yine bir skandal açıkalamaya daha imza attı. Katz'ın haddi aşan açıklaması sonrası Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli'den de yanıt gecikmedi.

Haber 02-08-24 14:48

Haniye için Katar'da cenaze töreni! Arap ve İslam dünyasından liderler orada! Türkiye'den katılım yoğun... Ayasofya'dan da ilk görüntüler geldi

İran'ın başkenti Tahran'da suikastla öldürülen Hamas lideri İsmail Haniye için Katar’da cenaze töreni düzenlendi. Törene Arap ve İslam dünyasından çok sayıda lider katılacağı belirtilmişti. Türkiye’den geniş bir heyet programda hazır bulunmak üzere Doha’ya gitti. Katar'daki ve Ayasofya Camii'ndeki cenaze töreninden görüntüler geldi. Öte yandan bugün Türkiye'deki bütün camilerde de sela okundu, gıyabi cenaze namazı kılındı. Gözler bir yandan da Mescid-i Aksa'daki cuma namazındaydı.

Haber 02-08-24 11:24

Hizbullah lideri Hasan Nasrallah Kırmızı çizgiyi aştılar deyip açıkladı: 'İsrail bunun nereden geleceğini bilmiyor'

Nasrallah'ın üst düzey danışmanlarından Shukr için cenaze töreni düzenlendi. Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, Salı günü Beyrut'a düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden üst düzey danışmanlarından Fuad Shukr'un cenazesinde yaptığı açıklamada, “İsrailliler şu anda mutlu olsalar da kırmızı çizgiyi aştılar. Gazze'yi destekleyen tüm cephelerden intikam beklesinler” dedi.

Haber 01-08-24 21:16

Haniye için İran'da cenaze namazı kılındı! Binlerce kişi dışarıda kaldı: Törene 'intikam yemini' damga vurdu

İran'ın başkenti Tahran'da suikast sonucu hayatını kaybeden Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye için cenaze töreni düzenlendi. Namaz alanına kısıtlı sayıda kişi alınırken binlerce kişi de dışarıda bekledi. Namaz öncesinde yapılan konuşmada ABD'nin koordinasyonuyla suikastın gerçekleştiği belirtilirken bir kez daha intikam mesajı verildi.

Haber 01-08-24 10:15

Kenan Işık son yolculuğuna uğurlandı! Torunu bir an olsun tabutun başından ayrılmadı

Oyuncu ve sunucu Kenan Işık İstanbul Başkent Hastanesi’nde, 76 yaşında hayatını kaybetmişti. 30 Temmuz'da gerçekleşen veda töreninin ardından Kenan Işık Ankara'da toprağa verildi. Cenaze töreninde Diyanet İşleri Başkanı cenaze namazını kıldırdı.

Magazin 31-07-24 14:41

Kenan Işık'ın kardeşi Mehmet Cengiz konuşmakta zorlandı! Can cana kavuştu

Kenan Işık'ın kardeşi Prof. Dr. Mehmet Cengiz Işık cenaze töreninde konuşmakta zorlandı. Mehmet Cengiz Işık "10 yıl sabırla, umutla bekledik. Ama sonunda bedeni daha fazla eziyet çekmek istemedi" dedi.

Magazin 30-07-24 12:09

Atatürk Kültür Merkezi’nde Kenan Işık'a veda! Tabutun başındaki o kişi merak edildi...

10 yıldır komada olan usta oyuncu ve sunucu Kenan Işık hayatını kaybetti. Kenan Işık için AKM'de bir tören gerçekleşiyor. Işık'ın naaşı cenaze töreni için Atatürk Kültür Merkezi’ne getirildi. Kenan Işık'ın kardeşi törende konuşmakta zorlandı.

Magazin 30-07-24 11:44

Ünlü oyuncu Şener Kökkaya son yolculuğuna uğurlandı

Yaşlılığa bağlı sağlık sorunları nedeniyle yaşamını yitiren ünlü oyuncu Şener Kökkaya son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı ve oyuncunun yakınları katıldı.

Magazin 21-07-24 17:48

Temel Karamollaoğlu’nun acı günü: Annesi son yolculuğuna uğurlandı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun annesi Edibe Karamollaoğlu bugün cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine mevcut siyasi parti genel başkanları ve temsilcileri, ayrıca Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı.

Haber 19-07-24 15:32

Eski belediye başkanı hayatını kaybetmişti! Rize'deki silahlı kavga ile ilgili yeni gelişme

Rize'nin Ardeşen ilçesinde husumetliler arasında çıkan silahlı kavga kanlı bitmiş, kavgada tabancayla vurulan AK Parti eski Tunca Beldesi Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz hayatını kaybetmişti. Aytemiz'in (56) öldürülmesine yönelik başlatılan soruşturmada cinayet şüphelisi H.K. de yakalandı. Böylece soruşturma kapsamında gözaltında bulunanların sayısı 3'e yükseldi. Öte yandan Ahmet Naci Aytemiz'in cenazesi, düzenlenen cenaze töreni sonrası toprağa verildi.

Haber 03-07-24 17:27

Volkan Demirel'in babası Ali Naci Demirel son yolculuğuna uğurlandı

Eski milli kaleci ve teknik direktör Volkan Demirel'in 71 yaşındaki babası Naci Demirel'in cenazesi, Beykoz'da kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi. Cenazeye, Volkan Demirel ailesi başta olmak üzere spor ve iş dünyasından çok sayıda isim katılım sağladı. Cenaze namazının kılındığı esnada Volkan Demirel gözyaşlarına boğuldu.

Spor 26-06-24 18:33

Usta oyuncu Murat Soydan son yolculuğuna uğurlandı! 43 yıllık eşi gözyaşlarını tutamadı

11 Haziran Salı günü hayatını kaybeden Yeşilçam'ın usta ismi Murat Soydan bugün son yolculuğuna uğurlandı. Murat Soydan'ın ailesinin taziyeleri kabul ettiği cenaze namazına, ünlü oyuncunun yakınları ve meslektaşları akın etti.

Magazin 13-06-24 14:35

Aşk-ı Memnu'nun Şayeste'si Fatma Karanfil son yolculuğuna uğurlandı! Cenaze törenine ünlü isimler akın etti

Aşk-ı Memnu dizisinde hayat verdiği Şayeste karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Fatma Karanfil Levent'teki Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Karanfil'in cenazesi Feriköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Magazin 05-06-24 15:31

ABD'de film gibi olay! Cenazesinde yaşadığı ortaya çıktı

ABD'nin Nebraska eyaletindeki Lincoln kentinde kaldığı huzurevinde öldüğü açıklanan bir kadının cenaze işlemleri sırasında hayatta olduğu ortaya çıktı. Lancaster Bölge Şerif Ofisi'nden yetkili Ben Houchin, itfaiye ekiplerinin kadını hastaneye götürdüğünü belirterek, "Bu oldukça alışılmadık bir olay. Bu işi 31 yıldır yapıyorum ve daha önce hiçbir şey bu noktaya gelmemişti." diye konuştu.

Haber 04-06-24 22:07

İliç'teki madende 1 işçinin daha cesedine ulaşıldı! Kimliği DNA ile belirlenecek

Erzincan'ın İliç ilçesindeki madende 13 Şubat'ta meydana gelen toprak kaymasında toprak altında kalan 9 işçiden 1'inin daha cansız bedenine ulaşıldı. Ulaşılan cenaze sayısı 5'e yükselirken toprak altındaki 4 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor. Cesedine ulaşılan işçinin kimliği DNA ile belirlenecek.

Haber 04-06-24 18:32

Cenazesinde bir anda dirildi! 74 yaşındaki kadın herkesi şoke etti: Bu çok sıra dışı bir durum

Amerika Birleşik Devletleri'nin Nebraska bölgesindeki bir bakımevinde 74 yaşındaki Constance Glantz'ın öldüğü açıklandı. Bakımevinde kalan kadının ölümünden sonra ailesi cenaze işlemlerini başlattı. Cenaze töreni sırasında 74 yaşındaki kadının aniden dirilmesi ve hayatta olduğunu tespit edilmesi herkesi şaşkına çevirdi.

Trend 04-06-24 13:22

Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı! Özer Uçuran Çiller son yolculuğuna uğurlandı: Ciddi manada hizmetleri oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan eski başbakanlardan Tansu Çiller'in eşi Özer Uçuran Çiller'in cenaze törenine katıldı. Erdoğan burada yaptığı konuşmada Özer Uçuran Çiller için "Özellikle ekonomi alanında ciddi manada ülkede hizmetleri olan bir kardeşimizdi" ifadelerini kullandı.

Haber 03-06-24 14:00

Usta oyuncu Ahmet Uğurlu'ya son görev! Mustafa Uğurlu tabutun başından bir an olsun ayrılmadı

Türk sinemasının ve tiyatrosunun usta ismi Ahmet Uğurlu hayatını kaybetti. Ahmet Uğurlu son yolculuğuna uğurlandı. Tamer Karadağlı cenaze töreninde Uğurlu ailesini yalnız bırakmadı. Mustafa Uğurlu ise cenazede ayakta durmakta zorlandı.

Magazin 31-05-24 15:31

Camide gizemli cenaze! Ekipler saatlerce sahibini aradı: Gerçek sonradan ortaya çıktı

Muğla'da şaşkına çeviren olay! Sabah saatlerinde Kurşunlu Camii’nde içinde cenaze olan bir tabut bulundu. Saatlerce beklenen cenazeye kimse sahip çıkmadı. Ekiplerin devreye girmesiyle olay aydınlatıldı.

Haber 31-05-24 15:08

Kasaba Doktoru'nun Bahar'ı Gülşah Çomoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Cenaze töreninde gözyaşları sel oldu

Unutma Beni, Yüksek Sosyete, Kasaba Doktoru gibi birçok başarılı projede yer alan Gülşah Çomoğlu geçtiğimiz gün hayata gözlerini kapadı. 2 yıldır kanser tedavisi gören Çomoğlu son yolculuğuna uğurlandı. Ünlü ismin cenaze töreninde gözyaşları sel oldu...

Magazin 30-05-24 14:46

Hep bir ağızdan aynı slogan atıldı! Reisi'nin Meşhed'deki cenaze törenine damgasını vuran anlar: ABD'ye ölüm

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasında ölümü dünyanın son zamanlardaki en sarsıcı gelişmelerinden biri oldu. Reisi'nin cenazesi Meşhed'de toprağa verildi. Meşhed ile ilgili ilginç detaylar gündeme geldi. Bir yandan da, Reisi'nin ölümünden sonra bölgede gerginliğin artması kaygıları oluşurken Meşhed'deki cenaze töreninde yaşananlar dikkatlerden kaçmadı.

Haber 24-05-24 10:20

Yer: Çorum! Gerçek morgta ortaya çıktı: Mezar açılıp içinden çıkartıldı

Çorum'da aynı gün vefat eden iki kişinin cenazeleri karıştı. Nuri Yalçınkaya'nın ailesi morgdaki cenazenin kendilerine ait olmadığını söylemesi üzerine olay fark edildi. Başlatılan soruşturmada defnedilen cenaze mezar açılarak hastane morguna kaldırıldı.

Haber 22-05-24 22:33

Tahran'da çarpıcı görüntüler! İranlılar başkent sokaklarına döküldü, Reisi'nin cenaze namazını Hamaney kıldırdı

Helikopter kazasında yaşamını yitiren İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi için cenaze törenleri bugün başkent Tahran'da devam ediyor. İranlılar bugün de sokaklara döküldü. Törene İran lideri Hamaney de katıldı.

Haber 22-05-24 09:38

Peş peşe iki canlı yayına farklı çıkınca dikkatlerden kaçmadı! Gazeteci Sevilay Yılman İran'da uyarıldı: Değiştirmemi istediler

Dünyanın gözü bugün İran'daydı. Helikopter kazasında yaşamını yitiren Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin izdiham yaşanan cenaze töreni için İran'a giden gazeteci Sevilay Yılman polisler tarafından uyarıldığını canlı yayında anlattı. Uyarılmadan önce ve sonraki yayınlarda farklı giyimiyle de dikkat çeken Yılman, "Çok şey konuşulmuyor" dedi.

Manşet 21-05-24 16:19

Kendi yaptırdığı camiden son yolculuğuna uğurlandı

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde önceki gün geçirdiği kalp krizi sonrası kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden hayırsever Hüseyin Gümüşlü (88), kendisinin yaptırdığı camide kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.

Yurthaber 21-05-24 14:59

Reisi'nin cenaze törenine Yılmaz ve Fidan katılacak

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Tahran'daki cenaze törenine Türkiye'den Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan katılacak.

Haber 21-05-24 13:19

İran’da Reisi için cenaze töreni! İzdiham yaşanıyor: Ağıtlar yakıp, akın ettiler...

Helikopter kazası sonucu hayatını kaybeden İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi için ilk resmi cenaze töreni bugün Tebriz'de düzenleniyor. Ülkede 5 günlük yas ilan edilirken, binlerce kişinin akın ettiği cenaze töreni alanında yer yer izdiham yaşandığı görüldü.

Haber 21-05-24 10:21

Usta sanatçıya veda... Erkan Yolaç son yolculuğuna uğurlandı!

Televizyon ekranlarının unutulmaz isimlerinden, sunucu Erkan Yolaç 89 yaşında hayatını kaybetmişti. Yolaç, Levent'teki Barbaros Hayreddin Paşa Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Zekeriyaköy Mezarlığı'na defnedildi.

Kulis 19-05-24 16:26

Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı

Beşiktaş’taki evinde hayatını kaybeden eski Devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz, Altunizade Marmara İlahiyat Fakültesi Camii’nde düzenlenen cenaze töreninin ardından Karacaahmet Mezarlığı’na defnedildi.

Yurthaber 26-04-24 15:46

İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu! Cenazede duyurdular…

İstanbul'da hayatını kaybeden İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç, son yolculuğuna uğurlandı. Fatih Camii'nde düzenlenen törene, Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı. Kılıç'ın cenaze namazının kılınmasının ardından cemaatin yeni liderinin İsmailağa Camii'nin emekli imamı Ahmed Fikri Doğan olduğu açıklandı.

Haber 23-04-24 17:57

CHP'nin acı günü: TBMM grup müdürü Bayraktar yaşamını yitirdi, Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu yan yana görüntülendi

Dün Ankara'da yaşamını yitiren CHP TBMM Grup Müdürü Levent Bayraktar bugün son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve selefi Kemal Kılıçdaroğlu yan yana görüntülendi.

Haber 19-04-24 14:43

Yenidoğan bebeğin öldüğü söylenmişti! Cenazede hareket edince herkesi şaşkına çevirdi... 'Resmen dirildi'

Paraguay'da yaşanan bir olay ülkenin gündemine yerleşti. Doktorlar gerçekleştirilen doğumda bebeğin öldüğünü bildirdi. Çocuğunun cansız bedenini alarak cenaze töreni düzenleyen baba törende yenidoğan bebeğin tabutun içinde hareket ettiğini gördü. Baba Ignacio yerel basına, "Resmen dirildi" ifadelerini kullandı.

Trend 19-04-24 08:15

Saz eşliğinde uğurlamışlardı! Melih Gökçek'in yorumu cenaze sahiplerini kızdırdı, tepkiler peş peşe geldi

Antalya Elmalı Akçaeniş’in Türkmen Alevi Tahtacı Köyü’nde yapılan bir cenaze töreni sazlar eşliğinde oldu. Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in yorumu ise cenaze yakınlarını kızdırdı. Tepkiler ise peş peşe geldi.

Haber 18-04-24 08:43

Didim’deki kazada hayatını kaybeden 4 kişi toprağa verildi

Aydın’ın Didim ilçesinde dün akşam meydana gelen kazada hayatını kaybeden Erdinç Atılgan ve Serap Atılgan çifti Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrasında son yolculuğuna uğurlanırken, Ayşe Sazboğa ve Yasin Sazboğa çiftinin cenazeleri ise Muğla’da defnedildi.

Yurthaber 15-04-24 15:16

Beşiktaş'ta 29 kişinin feci şekilde can verdiği yangında kahreden detay: Facia sırasında kız arkadaşını arayıp...

Beşiktaş'taki bir gece kulübünde meydana gelen yangın faciası sırasında binada bulunan Binali Çayır'ın kız arkadaşı, Çayır'ın kendisini aradığını söyledi. Kız arkadaşı telefon konuşmada Çayır'ın nefes alamadığını ve boğulduğunu ifade etti. Yangında ölen 2 kişi için Pendik'te cenaze töreni düzenlendi.

Haber 03-04-24 17:58

Son dakika: Usta yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Acı haberi Bakan Koca duyurdu

Son dakika: Türk sinemasının duayen ismi yönetmen ve yapımcı Türker İnanoğlu 88 yaşında hayatını kaybetti. İnanoğlu'nun vefat haberini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu. Gazeteci Cüneyt Özdemir de kayınpederi İnanoğlu'nun cenaze programını açıkladı.

Magazin 02-04-24 20:18

O Kız'ın Kadir'i Erkan Petekkaya'nın acı günü! Sosyal medyadan duyurdu

O Kız dizisinde hayat verdiği 'Kadir' karakteri ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, baba acısıyla sarsıldı. Babası Akın Petekkaya'nın ölüm haberini sosyal medya hesabından duyuran oyuncu, cenaze bilgilerini de paylaştı.

Magazin 27-03-24 14:37

Katliam gibi kazada ölen ailenin defninde yürük burkan görüntü

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde tırla, otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada ölen 6 kişilik aile kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Yurthaber 27-03-24 13:59