Cerrahpasa Hastanesi Tasiniyor Mu Haberleri

Süleyman Soylu’dan Lütfü Türkkan’a çok sert tepki! 'Aşağılık, fersude, hırsız...'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın kendisine yönelik "Bu kafa çökmekle kurtulur mu?" paylaşımına çok sert tepki gösterdi. Bakan Soylu, Türkkan'a "Şehit ailesine küfreden aşağılık, geçmişini bütün çevremizin bildiği fersude, devleti dolandıran hırsız, (Ablasının!) kuzusu, sizi Sevgi Hastanesi paklar" diye yanıt verdi.

Haber 2022-11-13 15:54:21

Konya'da sahipsiz köpeklerin saldırdığı Umut'un yaraları sarılmaya çalışılıyor

Konya Şehir Hastanesi Çocuk Yoğun Bakım Ünitesi Sorumlusu Doç. Dr. Çelebi Kocaoğlu: - "İlk birkaç gün kritikti ama çocuk, yaşama tutundu. Şu anda ekstübe oldu, solunum cihazından ayrıldı hatta bugün ağızdan beslenmeye de başladı" - Çocuğun babası Durmuş Ünlü: - "Bugün annesiyle konuştuğunda 'Sizi çok seviyorum. Babam yok mu?' demiş. Oyuncak ve süt istemiş, onları verdik, şu an durumu iyi"

Yurthaber 2022-08-30 11:26:05

Aşırı stres kanseri tetikliyor mu

Stres ve kanserin çok faktörlü hastalıklar olduğunu belirten Özel Medicana Bursa Hastanesi Medikal Onkoloji Uzmanı Doç.

Yurthaber 2020-11-04 09:22:58

Kovid-19 savaşçıları yaşadıklarını anlattı

Şehit Rıdvan Çevik Devlet Hastanesi Başhekimi Suat Altın: - "İnsanlar ölümden korkmaktan öte, acaba yakınlarımda bir şey oldu mu, onlarda da herhangi bir şey var mı, onlar da benim gibi ızdırap çekiyor mu gibi duygularla doluyor" - Kovid-19'u yenen doktor Sedat Öztürk: - "20-30 yaşında solunum sıkıntısı yaşayan hastalarla çok karşılaştık. O yüzden gençliğimize güvenmememiz, gerekli önlemleri almamız lazım" - Kovid-19 ile mücadelesini kazanan hemşire Latife Kaçmaz: - "İnsanların nefes almaya çalışıp bunu başaramaması, bunun verdiği acı içinde kıvrandıklarını görmek ızdırap verici"

Yurthaber 2020-11-02 11:02:39

İstanbul'da hastaneler doldu mu? Prof. Dr. Gökhan Tolga Adaş'tan açıklama

Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi'nin bağlı bulunduğu SBÜ Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Gökhan Tolga Adaş, "Hastaneler koronavirüs hastalarıyla dolu" iddialarıyla ilgili konuştu. Adaş, “Şöyle terimler kullanılıyor; aslında on misli beş misli ama saklanıyor. Böyle bir şeyin mümkünatı yok. Dolan bir hastanemiz yok. Şu an için Bakırköy’deki kampüsümüz normal hastalar için hizmet veriyor” dedi.

Haber 23-09-20 10:03

Kurbandan koronavirüs bulaşır mı? Bilim kurulu üyesi açıkladı! Kurban etinde koronavirüs olur mu?

Bilim kurulu üyesi ve Kayseri Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İlhami Çelik, kurbandan koronavirüs bulaşır mı sorusunun cevabını açıkladı! Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla koronavirüs salgınından dolayı vatandaşların aklına kurbanlık etten koronavirüs bulaşır mı sorusunun cevabını bulmaya çalışıyor.

Haber 22-07-20 09:24

Koronavirüs akciğerde hasar bırakıyor mu? İşte merak edilen sorunun yanıtı

Medicana International İstanbul Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Murtaza Çit, "Koronavirüsün oluşturduğu ağır pnömoni (zatürre) tablosunun hasta iyileştikten sonra akciğerlere kalıcı hasar bıraktığı yönünde çok küçük çapta yapılmış araştırmalar bulunsa da bu bilgi, koronavirüsün kesinlikle akciğerlerde kalıcı hasar bıraktığı anlamını taşımaz." bilgisini verdi.

Haber 08-05-20 17:35

Alerjik hastalıklar ve alerji ilaçları koronavirüs için risk oluşturur mu?

Yeni koronavirüs dünyada endişe yaratmaya devam ederken, alerji hastalarının da kafasını kurcalayan bazı sorular oluşmasına neden oldu. Pek çok hasta alerjik rahatsızlıkların ve kullandıkları ilaçların koronavirüsü etkileyip etkilemediğini sorguluyor. Peki uzmanlar konuyla ilgili neler söylüyor? İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi Çocuk Alerjisi ve İmmünoloji Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Akçay, açıkladı.

Haber 08-04-20 10:11

Özel sigorta koronavirüs tedavisini karşılıyor mu?

Türkiye'de özel hastanelerin de pandemi hastanesi ilan edilmesi, özel sigorta şirketlerinin tedavi masraflarını karşılayıp karşılamadığı sorusunu akıllara getirdi.

Haber 30-03-20 18:13

Güneş dost mu düşman mı ?

Güneşin dost yüzünün hayati önem taşıdığını ifade eden Medicana Bursa Hastanesi Dermatoloji Bölümü Uzm. Dr. Oğuz Küçükçakır, ancak uzun süre maruz kalmanın ise ilerleyen yaşlarda deri kanserlerine sebep olabileceğini söyledi.

Kadin 18-08-19 08:23

Güneş dost mu düşman mı ?

Güneşin dost yüzünün hayati önem taşıdığını ifade eden Medicana Bursa Hastanesi Dermatoloji Bölümü Uzm.

Haber 17-08-19 10:30

Kolunuzu kaldırırken omzunuz zorlanıyor mu?

Bel ve boyun ağrılarından sonra en sık karşılaşılan problem olan omuz ağrıları gündelik yaşamı ciddi şekilde etkileyebiliyor. Özellikle kolunu yoğun kullanarak çalışan kişilerde doktora başvuru nedenleri arasında da ilk sırada yer aldığını anlatan Yeditepe Üniversitesi Koşuyolu Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Hakan Turan Çift, omuz ağrısının şeklinin altta yatan soruna göre değiştiğini söylüyor.

Trend 27-06-19 15:57

İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkan Vekili Kazım Yücel : “Bölge Hastanesi, insanlara umut olmuş bir hastane ama derdime derman olur mu derken, ölümle karşılaşmışız”

İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkan Vekili Kazım Yücel, “Bölge Hastanesi, insanlara umut olmuş bir hastane ama derdime derman olur mu derken, ölümle karşılaşmışız” dedi.Kayseri Şehir Hastanesi’ndeki eksikler konusunda yetkililere seslenen Yücel, vatandaşın Fakülte Hastanesinden bile üst düzeyde gördüğü hastanenin aslında özel hastane kadar bile donanımı olmadığını söyledi.

Yurthaber 23-05-19 11:03

'Benim organlarımla içki içerse günah olur mu?'

KAHRAMANMARAŞ Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Başkanı Prof.

Haber 03-11-18 15:11

'Benim organlarımla içki içerse günah olur mu?'

KAHRAMANMARAŞ Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Başkanı Prof.

Haber 03-11-18 12:00

Bu iddialar doğru mu

TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu üyesi ve CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, hekim yetersizliği sebebiyle bir çok Kütahyalı hastanın çevre illere gitmek zorunda kaldığını, yapım aşamasındaki Şehir Hastanesi inşaatının da durdurduğunu iddia etti.Kasap, Kütahya’nın sağlık hizmeti alanında yaşadığı sorunların her geçen gün daha da büyüdüğüne ifade ederek, "Kütahyalı vatandaşlarım hekim azlığı ve hastanelerin yatak kapasitesinin yetersizliğinden dolayı çevre komşu illere gitmek zorunda kalıyorlar.

Yurthaber 02-11-18 14:10

Anne-babalara özel karne tüyoları! Yaklaşımınız doğru mu?

Acıbadem Maslak Hastanesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Yrd. Doç. Arzu Önal Sönmez, anne ve babalara özel, karne değerlendirme tüyoları verdi.

Haber 16-01-18 16:38

Vücut ısınızı yediklerinizle yükseltin

Havalar soğumaya başladıkça değişen kıyafetler gibi yemek tercihlerimiz de değişiyor. Isınmak amacıyla seçtiğimiz yiyecekler doğru mu yoksa yanlış mı? Medical Park Fatih Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Sevil Nas Şan, kış ayları için vücut ısısını yüksek tutmaya yönelik beslenme önerilerini paylaştı.

Haber 21-12-17 10:53

‘bebeğim Sağlıklı Besleniyor Mu?’ Diye Düşünmeyin

Özellikle sıcak yaz günlerinin hamileler için sıkıntı yaşatabileceğini ifade eden Acıbadem Eskişehir Hastanesi Kadın Hastalıkları...

Yurthaber 17-07-17 11:48

Kimse Yok Mu'dan Şifa’ya Teşekkür Plaketi

Kimse Yok Mu Derneği Erzurum Şube Müdürü Zafer Arslan, Özel Erzurum Şifa Hastanesi Başhekimi Opr....

Yurthaber 07-11-13 15:32

Sezaryen Mi Normal Doğum Mu?

Özel Meltem Hastanesi Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. Ayşe Pınar Yanmaz, sağlıklı bir kadının eğer...

Yurthaber 09-04-13 09:58

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Uşak: Çocuğunuz Geceleri Rahat Uyuyamıyor, Sık Sık Uyanıyor Mu-Sabahları Hep Yorgun Ve Halsiz Mi- O Zaman Çocuğunuzda 'geniz Eti Büyümesi' Olabilir

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Esma Uşak, çocuklarda

Yurthaber 27-03-13 17:00

Bebeğiniz sizi duyuyor mu?

Özel Vatan Hastanesi Yenidoğan bebek ünitesi sorumlusu uzman doktor Turan Derme, zamanında teşhis edilmeyen işitme...

Yurthaber 20-02-12 11:23

Gümüşhane'den Sudan'a gönüllü sağlık hizmeti köprüsü kurdu

Kimse Yok Mu Derneği Gümüşhane fahri gönüllüsü ve Gümüşhane Devlet Hastanesi çalışanlarından sağlık memuru Bülent...

Yurthaber 09-08-11 15:09

Lazerli göz tedavisinde yenilikler

Göz tedavisinde yeni gelişen teknolojiler sınır tanımıyor... Son on yıldır gözlüklerden kurtulmak için kullanılan lazer yönteminde gelinen nokta son mu yoksa lazer tedavisi için daha mı beklemek gerekiyor? Bu sorularımızın tüm cevaplarını Acıbadem Göz Hastanesi Medical Direktörü Doç. Dr. Bozkurt Şener yanıtladı.

Haber 27-07-05 01:25