Chelsea Milan Maci Haberleri

Chelsea'nin dünyaca ünlü santraforu Nicolas Jackson'dan Yusuf Dikeç pozu!

İngiltere Premier Lig'de Chelsea ile Crystal Palace karşı karşıya geldi. Londra ekibinin golcüsü Nicolas Jackson, attığı golün ardından milli atıcımız Yusuf Dikeç'in pozunu taklit ederek gol sevincini kutladı.

Spor 2024-09-01 18:10:30

Madueke golleri, Palmer asistleri yaptı! Chelsea deplasmanda Wolverhampton'ı 6-2 mağlup etti!

Premier Lig'in ilk haftasında sahasında Manchester City'e 2-0 kaybeden Chelsea, ikinci hafta mücadelesinde Wolverhampton'ı deplasmanda 6-2 mağlup etti. Chelsea'de Madueke hat-trick yaptı, Cole Palmer ise karşılaşmayı 1 gol, 3 asistle tamamladı.

Spor 2024-08-25 18:20:57

Küçük Kadınlar'ın Yeliz'i Fulya Zenginer cam tavanlı lüks eviyle gündem oldu! Görenler hayran kaldı

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen 'Küçük Kadınlar' dizisiyle yıldızı parlayan ünlü oyuncu Fulya Zenginer, 2019 yılında grafik sanatçısı Kuntay Tarık Evren ile evlendi. Ünlü çift 23 Mayıs 2022'de 'Milan' adını verdikleri oğullarını kucaklarına aldı. Zaman zaman eşi ve çocuğu ile yaptığı paylaşımlarla gündem olan Zenginer şimdi de cam tavanlı lüks eviyle gündem oldu. Ünlü ismin evini görenler hayran kaldı.

Magazin 2024-08-16 16:40:56

Real Madrid formasıyla sezonu açan Arda Güler'e maç esnasında uyarı! ''Bunu bidaha yapma!''

Real Madrid'in dün gece oynadığı Milan mücadelesinde maça 11'de başlayan Arda Güler'in performansı geçer not aldı. Karşılaşmanın oynandığı esnada takımın kaptanı Modric'ten Arda'ya ufak bir uyarı geldi.

Spor 2024-08-01 19:38:12

Milan, Alvaro Morata ile sözleşme imzaladı

İtalyan temsilcisi Milan, İspanyol forvet oyuncusu Alvaro Morata’yı renklerine bağladığını açıkladı.

Spor 19-07-24 16:02

Yusuf Yazıcı, kariyerinin en büyük imzasını atıyor! Üstelik bonservis bedeli ödenmeden...

Lille ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Yusuf Yazıcı için flaş bir iddia ortaya atıldı. Süper Lig'den Beşiktaş'ın yakından ilgilendiği Yusuf Yazıcı için İtalyan devi Milan araya girdi ve milli oyuncuyla anlaşma aşamasına geldi.

Spor 29-04-24 14:10

Palmer 16 dakikada hat-trick yaptı, Chelsea farklı kazandı

İngiltere Premier Lig'in 33. haftasında oynanan maçta Chelsea, sahasında Everton'ı 6-0 mağlup etti.

Spor 16-04-24 08:32

Tüm dünya bu maçı konuşuyor! Chelsea-Manchester United maçında galibiyet 90+10 ve 90+11'de atılan gollerle geldi

İngiltere Premier Lig'in 31. haftası sezonun maçına sahne oldu. İki ezeli rakip Chelsea ile Manchester United Stambford Bridge'de karşılaşırken mücadele 10 ve 11. uzatma dakikalarında atılan gollerle ev sahibi ekibin üstünlüğü ile sonuçlandı. İşte detaylar...

Spor 05-04-24 07:50

UEFA Avrupa Ligi'nde kura çekimi gerçekleşti! Milan ile Roma çeyrek finalde karşı karşıya gelecekler...

UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final kura çekimi gerçekleştirildi. Avrupa Ligi'nde çeyrek finallerin ilk maçları 11 Nisan, rövanş maçları 18 Nisan'da oynanacak. Milan ile Roma eşleşmesi kura çekimine damga vurdu.

Spor 15-03-24 15:10

Karabağ'dan acı son! Son saniyede yıkıldılar

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanş maçlarını ardından Marsilya, Benfica, West Ham United, Milan, Roma, Liverpool, Atalanta ve Bayer Leverkusen çeyrek finale yükseldi.

Spor 15-03-24 07:59

İngiltere Ligi'nde skandal pozisyon! Gravenberch'in ayağının bile kırılabileceği pozisyonda faul kararı çıkmadı

İngiltere'de Chelsea ile Liverpool'un karşı karşıya geldiği mücadelede inanılmaz bir faul pozisyonu yaşandı. Chelsea'nin yıldız oyuncusu Caicedo, Liverpool'un genç oyuncusu Gravenberch'in ayağına iç acıtan bir şekilde bastı. Mücadelenin hakemi pozisyona faul bile vermezken Gravenberch ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Spor 25-02-24 18:52

Chelsea, forvet oyuncusu Fofana'yı Burnley'ye kiraladı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, Fildişi Sahilli santrfor David Datro Fofana'yı sezon sonuna kadar Burnley'ye kiraladı.

Spor 13-01-24 15:23

Fenerbahçe, Rade Krunic'in transferi için anlaşma sağlandığını açıkladı!

Fenerbahçe, Rade Krunic ve kulübü AC Milan ile prensip anlaşmasına vardığını açıkladı. Oyuncu, sağlık kontrolleri ve ileri görüşmeler için bugün İstanbul’a gelecek.

Spor 12-01-24 14:51

Ara transferde Fenerbahçe'nin önünde durulmuyor! Bonucci'nin ardından, Krunic... Bu transferi de Dzeko bitirdi, geliş tarihi bile belli oldu

Leonardo Bonucci transferiyle taraftarını adeta mest eden Fenerbahçe, uzun süredir peşinde olduğu Rade Krunic transferinde mutlu sona ulaştı. Tecrübeli yıldızın geliş tarihi de belli olurken Milan cephesinden de konuyla alakalı bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 11-01-24 15:35

Fenerbahçe Krunic transferini bitiriyor! Milan cephesinden resmi açıklama geldi

İtalya Serie A takımlarından Milan'ın teknik direktörü Stefano Pioli, orta saha oyuncusu Rade Krunic için, "Krunic'in takım arıyor olması bizim için ve kendisi adına daha iyi" açıklamasını yaptı.

Spor 06-01-24 19:39

Efsanevi futbolcunun model kızından çırılçıplak küvet pozu geldi! Sosyal medyada yer yerinden oynadı

Chelsea takımının eski Fransız yıldızı Frank Leboeuf'un model kızı Jade Leboeuf sosyal medyadan yaptığı paylaşımıyla hayranlarının hayal gücüne pek bir şey bırakmadı. Ünlü model banyosunda poz verirken küvete çıplak bir şekilde girdiği anları hayranlarıyla paylaştı. Fenomen ismin pozu kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı.

Trend 01-12-23 10:31

Şampiyonlar Ligi gecesine Halil Umut Meler damga vurdu!

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 5’inci hafta maçları bugün 4 farklı grupta oynanan 8 karşılaşma ile başladı. F Grubu’nda yer alan Milan, sahasında Borussia Dortmund’a 3-1 mağlup olurken, grubun diğer karşılaşmasında Paris Saint-Germain, sahasında Newcastle United ile uzatma dakikalarında penaltıdan bulduğu golle 1-1 berabere kaldı. Gecenin bir diğer maçında Lazio, sahasında İskoç ekibi Celtic'i ağırladı. Halil Umut Meler'in penaltı kararı geceye damga vurdu.

Spor 29-11-23 07:43

Rönesans tablosu gibi! Yağmur altında karşılaşan Chelsea ile Manchester City'nin maçında toplam 8 gol çıktı

Chelsea ile Manchester City, Stamford Bridge'de oynanan karşılaşmada 4-4 berabere kaldı. Gol düellosuna sahne olan mücadele dünya basınında büyük yankı uyandırdı. Alınan bu sonuçla birlikte Manchester City puanını 28'e çıkardı ve zirveye oturdu. Chelsea ise 16 puana çıktı.

Spor 12-11-23 21:43

Milan-PSG maçında taraftarlardan Donnaruma'ya ilginç tepki! Akıllara Gökhan Gönül geldi

Şampiyonlar Ligi'nin kritik mücadelesinde Milan sahasında PSG'yi konuk etti. Karşılaşma Milan'ın 2-1'lik üstünlüğü ile sonuçlanırken PSG kalecisi Donnarumma'ya gösterilen tepki geceye damga vurdu. İşte detaylar...

Spor 08-11-23 11:09

İtalya'da olay çıktı! Milan ve PSG taraftarları birbirine girdi, 1'i ağır 3 kişi yaralandı

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu dördüncü maçında Milan ile Paris Saint-Germain karşı karşıya geldi. İtalya'da oynanacak maç öncesinde Milano kentinde iki takım taraftarları arasında büyük bir olay çıktı. Çıkan arbedede 1'i ağır, 3 kişi yaralandı.

Spor 07-11-23 17:00

İngiltere'de olaylı derbi! Tottenham-Chelsea maçını hakem değil 'VAR' yönetti

Chelsea, Premier Lig'in 11. haftasında konuk olduğu Tottenham Hotspur'u 4-1'lik skorla mağlup etti. Ev sahibinin 9 kişi kaldığı mücadeleye hakem kararları damga vurdu.

Spor 07-11-23 10:26

Evlerini tahtakuruları istila etti! Her yerleri ısırık içinde kaldı... Kulaklarından hatta burunlarından bile böcek çıkıyordu

Mark Henderson, Chelsea Francis ve iki çocukları (iki yaşındaki Ewan ve dört haftalık Riley) Londra'nın güneybatısındaki Fulham'daki mülklerinden tahtakurularının istilası nedeniyle taşınmak zorunda kaldıklarını belirtti. Aile bireyleri vücutlarının büyük bir bölümü tahtakurusu ısırıklarıyla kaplandığını ve kulaklarından hatta burun deliklerinden bile böceklerin çıktığını söyleyerek duruma isyan etti.

Trend 31-10-23 14:07

Her şey Bayern Münih maçı sonrası oldu! Milan Abdülkerim Bardakcı için geliyor

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. maçında Bayern Münih karşısında benzersiz bir performansa imza atan Galatasaray'da takımın en iyilerinden olan Abdülkerim Bardakcı için Serie A devi Milan harekete geçti. İşte detaylar...

Spor 28-10-23 12:09

Arda Güler'i dünya devi kiralamak istiyor! Real Madrid ile ilk görüşmeyi yaptılar

Real Madrid forması giyen Arda Güler'e İtalyan devi Milan talip oldu. Arda'yı kiralamak için harekete geçen Milan yetkilileri Real Madrid ile ilk görüşmeyi gerçekleştirdi.

Spor 18-10-23 17:38

İsmail Yüksek'i dünya devleri izleyecek! Bu akşam tribündeler...

Milan ve Bayer Leverkusen'in yetkilileri, A Milli Takım'ın Letonya ile oynayacağı maçta Fenerbahçe'nin yıldızı İsmail Yüksek'i takip edecek.

Spor 15-10-23 10:56

Dünyaca ünlü golcü, Serie A'da haftanın kalecisi seçildi! Olivier Giroud, İtalyan futboluna damga vurdu...

İtalya Serie A devi Milan, Genoa'ya konuk olmuştu. Karşılaşma; Milan'ın 1-0'lık üstünlüğüyle sonuçlanırken, kalecisi kırmızı kart gören konuk ekipte kaleye golcü oyuncu Olivier Giroud geçmişti. Fransız yıldız, kalede gösterdiği performansla Serie A'da haftanın kalecisi seçildi.

Spor 09-10-23 20:18

Chelsea Kadın Futbol Takımı'nın hocasından Galatasaray itirafı!

İngiliz ekiplerinden Chelsea Kadın Futbol Takımı'nın Teknik Direktörü Emma Hayes, Galatasaray taraftarına övgüler yağdırdı. İşte detaylar...

Spor 09-10-23 11:20

Yılların golcüsüydü, kaleci oldu! Milan'dan maç sonu beklenmedik hamle, Olivier Giroud'nun mevkisini değiştirdi

İtalya Serie A'nın köklü kulübü Milan son oynadığı mücadelede Genoa'ya konuk oldu. Karşılaşma 1-0 Milan'ın üstünlüğü ile biterken, Milan kalecisinin gördüğü kırmızı kart sonrası kaleye geçen Giroud için Milan kulübünden maç sonu Milan'dan beklenmedik bir hamle geldi. İşte detaylar...

Spor 08-10-23 18:48

Bu olay 40 yılda bir olur! Olivier Giroud kaleye geçti ve Milan'ın maçı kazanmasını sağladı

İtalya Birinci Futbol Ligi'nin (Serie A) 8. haftasında Milan, konuk olduğu Genoa'yı 1-0 mağlup etti. Maçın uzatmalarında her iki tarafta da kaleciler kırmızı kart görürken, Milan'da kalan sürede golcü oyuncu Olivier Giroud kalede görev yaptı.

Spor 08-10-23 09:47

Dünya devi Chelsea günden güne eriyor! 1 ay boyunca gol atamadılar! Premier Lig'deki sıralaması ise hayranlarını kahretti...

İngiltere Premier Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Manchester City 18 puanla liderliğini sürdürürken, 16 puanlı Liverpool ikinci sırada yer alıyor. Ligin köklü kulüplerinden ve dünya devlerinden olan Chelsea ise gösterdiği performansla taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Londra ekibi, eylül ayını gol atamadan tamamlayacak.

Spor 26-09-23 15:47

Milan ile Newcastle United yenişemedi! San Siro'da sessiz gece

Şampiyonlar Ligi'nde 2023-24 sezonu heyecanı 19:45 seansında oynanan 2 maçla başladı. Milan konuk ettiği Newcastle United ile golsüz berabere kaldı.

Spor 19-09-23 23:03

Zlatan Ibrahimovic sürprizi! Milan antrenmanında görüntülendi

Temmuz ayı başında futbola veda eden Zlatan Ibrahimovic'in Milan idmanında görüntülendi. Takımla birlikte antrenman yapan İsveçli oyuncu dedikoduları ateşledi.

Spor 18-09-23 16:32

Dünya devi Chelsea'de skandal olay! ''Bir daha forma giyemeyeceksin''

İngiliz basınında çıkan haberlere göre Chelsea, son gün takımdan ayrılmayan Trevoh Chalobah'a ilginç bir ceza uygulamaya hazırlanıyor.

Spor 13-09-23 16:08

Son dakika: Futbolu bırakacağı iddia edilmişti! Eden Hazard, Süper Lig'e imzayı atıyor...

Son dakika haberleri: İngiltere Premier Lig'de Chelsea formasıyla fırtınalar estiren ve 115 milyon euro bonservis bedeliyle La Liga devi Real Madrid'e transfer olan Eden Hazard, burada gösterdiği etkisiz performansla büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı. Yaşadığı sakatlıklardan istediği gibi dönemeyen Belçikalı yıldız, bu yaz kulüpten ayrılmıştı. Futbolu bırakma noktasına geldiği iddia edilen Hazard için flaş bir iddia gündeme geldi. İşte detaylar...

Spor 28-08-23 16:42

Galatasaray'ın istediği Lukaku imzaya gidiyor! Kiralık olarak el sıkışıldı

Chelsea ve Roma, Romelu Lukaku'nın transferi için anlaşmaya vardı. Ülkemiz takımlarından Galatasaray ile adı anılan Lukaku'nun transferi kısa süre içinde açıklanacak.

Spor 27-08-23 16:40

Rashica sonrası Galatasaray'dan çok sürpriz hamle! Hakim Ziyech transferi bitti, yıldız oyuncu İstanbul'a geliyor

Galatasaray'dan son dakika transfer hamlesi! Sarı kırmızılılar dünyaca ünlü futbolcu Hakim Ziyech'i transfer ediyor. Chelsea ve Galatasaray'ın bu transfer için anlaştığı Faslı futbolcunun kısa sürede İstanbul'a geleceği iddia edildi. Hakim Ziyech son olarak Chelsea forması giymişti.

Spor 16-08-23 11:39

Chelsea'den tarihe geçen imza! Londra temsilcisi Moises Caicedo için 133 milyon Euro ödedi, İngiltere tarihinin en pahalı transferini gerçekleştirdi

İngiltere Premier Lig'in köklü kulüplerinden Chelsea, 133 milyon Euro'luk tarihi bir transfere imza attı. İşte detaylar...

Spor 14-08-23 21:13

Lottie Moss arkadaşının düğününde evli isimle birlikte mi oldu? Şoke eden iddia

OnlyFans modeli Lottie Moss, Jamie Laing'in düğününde evli eski Made in Chelsea yıldızı Spencer Matthews ile cinsel ilişkiye girdiği iddialarını yalanladı.

Magazin 13-08-23 13:49

Beşiktaş'ın yeni transferi Ante Rebic kimdir, nereli ve kaç yaşında? Ante Rebic'in oynadığı takımlar

Ante Rebic Beşiktaş'ta yaşanan son dakika gelişmesinin ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu Milan ile sözleşmesi bulunan yıldız oyuncuyla anlaşan siyah-beyazlılar, İtalyan kulübünü ikna etti. Milan kulübü, transfer için resmi evrakları imzaladı. Peki, Beşiktaş'ın yeni transferi Ante Rebic kimdir, nereli ve kaç yaşında? Ante Rebic hangi takımlarda oynadı?

Spor 28-07-23 13:44

Beşiktaş durdu durdu sonunda bombayı patlattı! Ante Rebic resmen Beşiktaş'ta!

Beşiktaş, Rebic’i kadrosuna kattı. Bonservis bedeli olarak 450 bin euro ödenecek. Milan ile sözleşmesi bulunan yıldız oyuncuyla anlaşan siyah-beyazlılar, bir süredir İtalyan devini ikna etmeye çalışıyordu. Bugün yapılan son toplantıdan sonra ikna olan Milan kulübü, transfer için resmi evrakları imzaladı.

Spor 28-07-23 11:20

Arda Güler'in ilk maçında korku dolu anlar! Karşılaşma öncesi canlı yayında yere yığıldı...

Real Madrid, yeni sezon öncesindeki ilk maçına Milan karşısında çıktı. Sahadan 3-2 galip ayrılan İspanyol devinde Arda Güler süre alamadı. Maç öncesinde yaşanan talihsiz olay ise karşılaşmanın önüne geçti.

Spor 24-07-23 16:34

27 milyon euro olan golcü bedavaya geliyor! Galatasaray'dan Diachi Kamada harekatı

Geçtiğimiz sezon Eintracht Frankfurt ile sözleşmesi sona eren ve takımdan ayrılan Diachi Kamada'ya birçok kulüp transfer teklifinde bulunmuştu. Özellikle Milan ile anlaşma aşamasına gelen golcü oyuncu, İtalyan devi ile anlaşamayınca Galatasaray araya girdi.

Spor 23-07-23 11:25

Milan Kundera neden öldü? Varolmanın Dayanılmaz Hafifliği kitabının yazarı Milan Kundera kimdir, kaç yaşındaydı?

Varolmanın Dayanılmaz Hafifliği kitabının yazarı Milan Kundera hayatını kaybetti. Ünlü yazarın ölüm haberi sevenlerini ve yakınlarını yasa boğdu. Birçok kişi Çek asıllı Fransız romancı hakkında internette araştırma yapıyor. Peki, Varolmanın Dayanılmaz Hafifliği kitabının yazarı Milan Kundera kimdir, kaç yaşındaydı? Milan Kundera neden öldü?

Haber 12-07-23 13:09

Edebiyat dünyasının acı günü: Milan Kundera hayatını kaybetti! 'Varolmanın Dayanılmaz Hafifliği' ile iz bıraktı

Çek asıllı Fransız yazar Milan Kundera 94 yaşında yaşama veda etti. Eserlerinde felsefi düşünceye yoğunlaşan Kundera, Türkiye'de de çok okunan "Varolmanın Dayanılmaz Hafifliği" adlı eseri ile edebiyat tarihine damgasını vurdu.

Trend 12-07-23 12:14

Nicolo Zaniolo'nun menajerinden Milan açıklaması! Galatasaray'da kalacak mı... Bu konuya girmek istemiyorum

Galatasaray'ın İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo için Sarı-Kırmızılılar'a teklifler gelmeye devam ederken, oyuncunun menajeri Claudio Vigorelli, İtalyan basınına dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 26-06-23 22:46

Son dakika: 'Icardi ile Arda Güler aynı takımda buluşuyor!' Wanda Nara paylaştı, sosyal medya karıştı!

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Galatasaray ile sezonu ikinci tamamlayan Fenerbahçe'de birçok futbolcu performanslarıyla ön plana çıkmıştı. Sarı - kırmızılılarda PSG'den kiralanan golcü Mauro Icardi; sarı - lacivertlilerde ise genç yıldız Arda Güler, ortaya koydukları oyunla Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin dikkatini çekmişti. Serie A devi Milan, Arda Güler için Fenerbahçe'ye izin kağıdı göndermesinin ardından Mauro Icardi için de harekete geçti.

Spor 26-06-23 07:20

Suudi Arabistan futbolu çıldırdı! Dünyaca ünlü yıldız, imzayı attı: 100 milyon euro!

Transfer haberleri: İngiltere Premier Lig'de oldukça kötü bir sezon geçiren Chelsea, 44 puan toplayarak 12. sırada yer almıştı. Yeni bir yapılanmaya gidecek olan Maviler'e geçtiğimiz sezon katılan Kalidou Koulibaly, sürpriz bir şekilde Suudi Arabistan'a transfer oldu. Senegalli stoperin bonservis bedeli ve maaşı ise dudak uçuklattı. İşte detaylar...

Spor 25-06-23 21:16

Son dakika: Fenerbahçe gözünü fena kararttı! Milan'dan iki dünya yıldızı birden adım adım Kadıköy'e...

Son dakika haberleri: Sezonu Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanarak kapatan Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Yeni sezona oldukça iddialı bir kadroyla girmeyi hedefleyen sarı - lacivertliler; Ryan Kent, İrfan Can Eğribayat ve Edin Dzeko transferlerini tamamlamıştı. Hız kesmeyen Fenerbahçe'nin gündemindeki dünyaca ünlü iki isim de ortaya çıktı. Kanarya'nın rotası Serie A devi Milan...

Spor 24-06-23 20:38

Son dakika: Arda Güler için Fenerbahçe'den izin istediler! Dünya devi, transferi bitimek için harekete geçti...

Son dakika haberleri: Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götüren ve Spor Toto Süper Lig'i ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı - lacivertliler ve A Milli Takım'da gösterdiği performansla Avrupa'nın önde gelen kulüplerini peşine takan Arda Güler'in geleceği merak ediliyordu. Serie A devi Milan, Güler için ilk girişimi yapan takım oldu. İşte detaylar...

Spor 23-06-23 22:04