Ciftci Destek Kredi Sartlari Haberleri

Mikro kredi nedir, nasıl alınır? Mikro kredi kimlere verilir?

Mikro kredi olarak adlandırılan kadın girişimcilere destek programının belirli kuruluşlar tarafından planlandığı bilinir. Bu yardımdan yararlanmak isteyen kadın girişimci adaylarının ilk olarak iş fikirlerini belirlemeleri ve bunu başvuru sürecinde net bir şekilde sunmaları gerekir. Mikro kredi başvuru şartları ve adımları ise bu hizmetin hangi kuruluştan alınacağına göre değişkenlik gösterse de temel koşullar incelenerek işlemlerin nasıl yapıldığı anlaşılır kılınabilir.

Finans 2024-08-12 15:31:18

TOBB Başkanı'ndan ticari kredi kartları için çağrı! Taksit kısıtlarını kaldırabiliriz

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, "Ticaret-sanayi odalarına üye küçük işletmelere yönelik de yeni bir kredi destek sistemi kurabiliriz. Ticari kredi kartlarındaki taksit kısıtlarını kaldırabiliriz." çağrısını yaptı.

Finans 2024-05-15 16:23:35

İlk evim kredisi: Ev sahibi olmanın en kolay yolu

Ev sahibi olmak birçok kişinin hayalidir. Fakat bu sürecin maddi yükümlülüklerini düşündüğümüzde, hayaller bazen ulaşılamaz gibi görünebilir. Ancak ilk evim kredisi ile bu hayale ulaşmak mümkün. Bu kredi, özellikle ilk defa ev alacak bireyler için tasarlanmış bir finansal destek sistemidir. Bu yazıda ilk evim kredisinin ne olduğunu, şartlarını, başvuru ve açıklanma sürecini birlikte ele alacağız.

Haber 2024-05-03 12:48:36

Tarımsal kredilerde yeni destek! 300 bin liraya kadar yüzde 100 faiz indirimli kredi: Detaylar Resmi Gazete'den duyuruldu

Bitkisel veya hayvansal üretimde 300 bin liraya kadar yüzde 100 faiz indirimli kredinin yüzde 70'i ayni, yüzde 30'u da nakit olarak kullanabilecek. Konuya ilişkin karar Resmi Gazete'den duyuruldu.

Finans 2024-05-01 09:52:14

Esnafa destek kredisinde yeni düzenleme! Bakan Bolat açıkladı: Üst limit yükseldi, kredi kapatma şartı ise...

Ticaret Bakanı Ömer Bolat esnafa destek için verilen kredilerde üst limitin artırıldığını açıklarken kredi kapatma şartına yönelik de önemli detayı duyurdu.

Finans 01-03-24 13:59

TOBB Başkanı'ndan kredi çıkışı: Firmalar büyük zorluklar yaşıyor

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, firmaların krediye erişimde büyük zorluklar yaşadığını belirtti. Hisarcıklıoğlu, kobilere destek verilmesi gerektiğini söyledi.

Finans 29-02-24 17:36

Hibe ve kredi kararı... İstanbul'da kentsel dönüşüme destek kararları açıklandı, detaylar belli oldu...

İstanbul'da yürütülecek kentsel dönüşüm uygulamalarına destek için yeni kararlar açıklandı. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, hak sahiplerine bir konut için 700 bin liraya kadar hibe, 700 bin liraya kadar da kredi verilecek.

Finans 23-02-24 08:17

Son dakika: Ticaret Bakanı Bolat açıkladı! Yeni destek paketi geliyor

Son dakika: Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "İhracatçılara yönelik yeni destek paketleri üzerinde çalışıyoruz. Yeni paket, ihracat kredilerinin ihracata etkisinin en somut şekilde ölçülebildiği kredi programı olma özelliği taşıyor" dedi.

Finans 21-02-24 10:56

Evlilik kredisine ilk onlar başvurdu! 150 bin liralık faizsiz kredi için evlilik tarihlerini öne çektiler: Bakan Göktaş’tan o çifte sürpriz telefon

Evlilik kredisi başvuruları bugün başlamıştı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ilk başvuruyu gerçekleştiren çifte sürpriz yaparak telefonla aradı. Aile ve Gençlik Fonu'ndan sağlanacak destek dolayısıyla evlilik tarihlerini öne çektiklerini belirten Kılıç ile nişanlısı Yüzbaşı Bakan Göktaş'ı düğünlerine davet etti.

Finans 15-02-24 14:29

Murat Kurum'dan 'Risksiz İstanbul' toplantısı! 5 bin 833 liradan başlayan taksitlerle ödenecek

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum, 'Risksiz İstanbul' sloganıyla düzenlenen toplantıda açıklamalarda bulundu. Kiptaş'la yapılacak dönüşümlere dikkat çeken Kurum, "700 bin lira hibe destek vereceğiz. 700 bin lira da kredi desteği vereceğiz. Vatandaşımızın ödemeleri konutun bitiş tarihinde başlayacak. İlk yıl faizsiz sabit taksitle, sadece 5 bin 833 liradan başlayan taksitlerle ödenecek." ifadelerini kullandı. Kurum başvuruların 15 Nisan'da başlayacağını belirtti.

Haber 15-02-24 12:16

Bakan Bolat: Türk Eximbank 50 milyar dolarlık destek sağlayacak

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in Türk Eximbank talimatına ilişkin olarak, "Türk Eximbank, yeni sermaye artışının da katkısıyla 2024 yılında 24 milyar dolar kredi ve 26 milyar dolar sigorta olmak üzere 50 milyar dolarlık destek sağlayacak." değerlendirmesini yaptı.

Finans 09-02-24 15:29

İmamoğlu ile vatandaş arasında ilginç diyalog: Kredi çekeceğim deyince karşı çıktı

Seçim çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katıldığı programda kendisine destek veren bir vatandaşla yaşadığı ilginç diyalog dikkat çekti. "Sen kazanırsan kocama kredi çektirip kurban keseceğim" diyen vatandaşa İmamoğlu, "Sen kredi çekme beraber keseriz" yanıtını verdi.

Haber 05-02-24 13:44

Kapı kapı gezip kredi dağıtacak! KOSGEB, destek paketlerini KOBİ'lere tanıtacak: İlk işaret fişeği 13 Ocak’ta yakıldı

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı KOSGEB, 2024'te 300 bin işletmeyi ziyaret ederek destek programları hakkında bilgi verecek. Konuya ilişkin açıklamada bulunan KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu, şu an 40 destek paketi bulunduğunu dile getirerek, bunları yalınlaştıracaklarını kaydetti. “Bunun da ilk işaret fişeği, 13 Ocak'ta Resmi Gazete'de yayımlandı” dedi.

Finans 22-01-24 12:25

Faizsiz kredi imkanı sunulacak; 12 ay geri ödemesiz! Sel ve fırtınadan etkilenen KOBİ'lere destek programı

Son günlerde aşırı yağışlardan ve fırtınadan etkilenen illerdeki KOBİ'lere faizsiz kredi imkanı içeren destek kredisi programı başlatılıyor. Destek kapsamına giren bölgeler arasında Zonguldak Ereğli, Batman merkez, Diyarbakır Bismil, İstanbul Şile, Bursa Gemlik yer alıyor.

Finans 22-11-23 11:45

Yapı Kredi’den çocuklar için yeni proje! Deprem bölgesinden başlayacak

Yapı Kredi, Cumhuriyet’in 100. yılında daha iyi yetişmiş nesiller için Yarınlara Kartopu eğitim ve gelişim projesini hayata geçirdi. Bu proje, 0-6 yaş grubundaki çocukların gelişimini ve bu amaçla ebeveynlerini destekleme amacını taşıyor. Proje ile çocukların sosyal, duygusal, fiziksel ve bilişsel becerilerinin gelişmesine destek olunması ve ebeveynlerin de bilinçlendirilmesi hedefleniyor.

Finans 09-11-23 11:12

KOSGEB’den faizsiz kredi! 12 ay geri ödemesi yok… İstanbul’da selden zarar görenler için devreye alındı

İstanbul'daki selden etkilenen KOBİ'ler için "Acil Destek Kredisi Programı" devreye alındı. Konuya ilişkin açıklamada bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “KOBİ'lerimizin kullanacakları 1 milyon liraya kadar krediler, faizsiz, 12 ay geri ödemesiz, 24 ay vadeli olacak” diyerek yeni kredi paketinin detaylarını anlattı.

Finans 01-11-23 11:27

EYT kredisi faizleri aldı başını gitti! Yüzde 10’dan yüzde 34’e yükseldi: ‘Sabit faiz uygulamasına geçilsin…’

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi kapsamında Kredi Garanti Fonu (KGF) tarafından kıdem tazminatını ödeyecek firmalar için devreye alınan Hazine destekli EYT Destek Paketi’nde devlet bankaları tarafından uygulanan değişken faiz oranı firmaları zorlamaya başladı. Sektör temsilcileri yüzde 10'dan yüzde 34 seviyelerine yükselen faizler için çağrıda bulunarak sabit faiz uygulamasına geçilmesini talep etti.

Finans 19-10-23 07:19

Faizsiz kredi için çalışmalar tamam, Meclis’e geliyor! 9 taksit sınırı vardı: Önü açılıyor...

Evlenecek çiftlere destek olmak amacı ile 2 yıl vadeli 150 bin liralık faizsiz kredi için detaylar ortaya çıktı. Yasa teklifinin bu ay Meclis’e gelmesi beklenirken ‘faizsiz aile kredisi’nin birçok sektörü hareketlendireceği belirtildi. Ev tekstili, züccacciye, mücevherat gibi sektörler kredi uygulamasının ‘can suyu’ olacağını dile getirdi.

Finans 14-10-23 09:13

Tarım Kredi'den Erdoğan'ın çağrısına destek: Yüzde 50'ye varan indirim yapacaklar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zincir marketlere yaptığı indirim çağrısının ardından Tarım Kredi Kooperatif Marketler, gıdadan temizlik malzemelerine kadar çok sayıda üründe yüzde 50'ye varan indirimler yapacak.

Finans 12-10-23 10:37

KYK borç sorgulama: Öğrenim katkı kredisi geri ödeme borcu nasıl ödenir?

Kredi Yurtlar Kurumu yükseköğrenim gören Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı öğrenciler için onların sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlayabilmek amacı ile her ay belli bir miktar maddi destek sağlar. Ödenen tutar düzenli olarak kredi ya da burs açıklaması ile öğrencinin hesabına yatırılır. Burs alan öğrenciler okudukları programdan mezun olduktan sonra geri ödeme yapmazlar. Ancak ödeme kredi olarak yapıldıysa borçlanmış olurlar ve mezun olduktan sonra geri ödeme yapmak durumundadırlar.

Haber 09-10-23 23:29

Bakan Şimşek'ten 'Deprem Destek Kredisi' açıklaması! O soruya yanıt verdi: Hatay için parantez açtı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten 'Deprem Destek Kredisi' hakkında açıklama geldi. Şimşek'in açıklamasına göre deprem bölgesinde 559 bin bireysel müşteriye, Hatay'da yaklaşık 60 bin bireysel müşteriye kredi desteği sağlandı.

Finans 06-10-23 14:57

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Gençlere 5 bin 500 liraya kadar cep telefonu ve bilgisayar desteği, yeni evleneceklere faizsiz kredi

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısının ardından merakla beklenen yeni kararları açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Örgün eğitimdeki üniversiteli gençlere 9 bin 500 lirayı aşmayan cep telefonu ve bilgisayar için toplamda 5 bin 500 lirayı geçmeyen şekilde destek vereceğiz." dedi. Erdoğan, Aile ve Gençlik Bankası ile pilot proje olarak deprem bölgesinden başlamak üzere yeni evlenecek gençlere faizsiz kredi verileceğini de duyurdu.

Haber 26-09-23 19:08

Harçlık avans nedir? Harçlık avans nasıl kullanılır?

Üniversite okuyan öğrencilere destek veren en önemli kurumların başında Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu gelmektedir. Kısa ismi KYK olarak anılan bu kurum sayesinde üniversite talebelerine burs ve kredi imkânı tanınmaktadır. Burs ve kredinin yanı sıra harçlık avans adı altında bir de avans çekme fırsatı sunulmaktadır. Bu avans fırsatından yalnızca Bankkart Gençlerine mensup olan talebeler faydalanmaktadır. Peki, harçlık avans nedir ve nasıl kullanılır?

Haber 18-09-23 19:58

1 milyar dolarlık anlaşma imzalandı! Bakan Şimşek'ten ilk yorum: Son derece önemli

6 Şubat'ta saat 04.17'de gerçekleşen yıkıcı depremin üzerinden 7 ay geçti. Bölgede eksiklerin giderilmesi ve hayatın eski akışına dönmesine yönelik çalışmalar devam ediyor. Deprem bölgesinde kullanılmak üzere Dünya Bankasından 1 milyar dolar karşılığında 910,5 milyon avro tutarında kredi kullanılması için anlaşma imzalandı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Dünya Bankasının deprem bölgesinin yeniden imarı için verdiği destek son derece önemli" ifadelerini kullandı.

Haber 01-09-23 16:29

11 banka vadesiz kredi için anlaştı! TİM’den ihracatçıya yeni destek paketi: Türk Lirası ve dolarda faiz oranları…

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ile Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, İş Bankası, Garanti BBVA, Akbank, Yapı Kredi, QNB Finansbank, Denizbank, TEB, Odeabank dahil 11 banka arasında 1 milyar dolarlık vadesiz ihracat kredi paketi protokolü imzalandı. İhracatçı firmalar azami 5 milyon dolar veya 100 milyon TL'ye kadar uygun maliyetli ihracat kredisinden yararlanabilecek.

Finans 28-08-23 13:43

Esnaf kefalet kredi şartları nelerdir, limiti ne kadar? Esnaf kefalet kredisi nedir, faiz oranları ne kadar?

Rekabet, ekonomik dalgalanmalar gibi farklı nedenlere bağlı olarak en zor olduğu kabul edilen mesleklerden biri de esnaflıktır. Esnafları desteklemek adına hem devlet kurum ve kuruluşları hem de çeşitli finans kuruluşları bazı olanaklar sağlar. İşletme, iskonto, tesis gibi krediler de bu olanaklardan bazılarıdır. Tüm bu kredi türleri esnafa destek olma amacı ile geliştirilmiştir. Peki, esnaf kefalet kredisi nedir?

Haber 28-08-23 10:35

Merkez Bankası Kur Korumalı Mevduat’tan elini çekti! Her şey sil baştan: KKM kararının etkileri ne olacak? Mevduat, kredi faizleri, borsa… Tek tek açıkladılar

Merkez Bankası Kur Korumalı Mevduat (KKM) hesapları için yeni bir hamle yaparak tüm teşvik düzenlemelerini geri çekti. Vatandaşları Türk Lirası’na yönlendirmek isteyen bankanın yaptığı bu hamle ile ilk etapta yüzde 30’un altına gelen mevduat ve etkileşimli olarak kredi faizler oranlarının yukarı taşıması bekleniyor. Piyasada faizin ciddi bir alternatif olduğu döneme girildiği belirtilirken, borsaya bir miktar destek gelebileceği de kaydedildi.

Finans 21-08-23 07:35

Deprem bölgesi Malatya’ya yatırım desteği

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, asrın felaketi sonrası deprem bölgesi için Acil Destek Kredisi başlattıklarını belirterek, “Destek programımızdan Malatya’da bin 287 işletme yararlanırken, 433 milyonluk kredi hacmi oluşturduk.

Yurthaber 09-08-23 11:43

İnegöl’deki yangında hasar gören işletmelere sıfır faizli kredi imkanı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde çıkan yangında hasar gören işletmeler için “Acil Destek Kredisi” devreye alınacak.

Yurthaber 02-08-23 08:53

Son dakika | 2 yıl ödemesiz, 10 yıl vadeli: Depremzedelere yeni destek paketi 'Yerinde Dönüşüm' projesinde detaylar belli oldu! 500 bin TL hibe, 500 bin TL kredi...

Son dakika haberi: 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen depremzedeler için hazırlanan 'Yerinde Dönüşüm' destek paketinin detayları belli oldu. Kendi yapılarını inşa etmek isteyen depremzedelere konutlar için 500 bin TL, iş yerleri için 250 bin TL nakdi yardım sağlanacak. Ayrıca 2 yıl ödemesiz, 10 yıl vadeli faizsiz kredi de verilecek. Başvurular 15 Temmuz tarihinde başlıyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki detayları açıkladı.

Haber 07-07-23 10:31

Düşük faizli değil faizsiz kredi! Erdoğan duyurmuştu, detaylar netleşti: 12 ay geri ödemesi olmayacak...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünkü Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısının ardından Samsun, Amasya, Sinop ve Kastamonu'daki sel felaketinden etkilenen işletmeler için KOSGEB'in Acil Destek Kredisi Programı başlattığını söylemişti. Kredi destek paketinde detaylar netleşti. İşletmelerin acil ihtiyaçları için sıfır faizli, 12 ayı ödemesiz ve 36 ay vadeli 300 bin liraya kadar kredi desteği verilecek.

Finans 07-06-23 14:50

Son dakika: Bakan Nebati duyurdu: KGF kredi limitleri yükseltildi! Tam 150 milyar lira daha...

Son dakika haberine göre, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati 250 milyar liralık KGF destek paketi limitinin 400 milyar liraya yükseltildiğini duyurdu. Bunun ise 50 milyar lirasının doğrudan deprem bölgesine aktarılacağı bilgisini paylaştı.

Finans 18-04-23 14:27

Kıdem tazminatı doğrudan personelin hesabında! EYT Destek Paketi'nde 'TLREF' detayı: 50 milyarlık kredi böyle dağıtılacak

Milyonlarca EYT'li ilk maaşları için heyecanla gün sayıyor. Başvurusunu martta yapan EYT'lilerin maaşları önümüzdeki günlerde hesaplarına yatacak. Bu sırada EYT Destek Paketi'nin ayrıntıları ortaya çıktı. Paket kapsamındaki 50 milyarlık kredi yalnızca kıdem tazminatı için kullanılacak, kıdem tazminatı personelin hesabına yatacak. Kredilerin faiz, kar payı oranları hesaplanırken dikkate alınacak etkenler de netleşti.

Finans 03-04-23 09:00

0,79, 0,99 ve 1,09 faiz oranı var! Kentsel dönüşüm kredisi aylık taksitleri kuruş kuruş hesaplandı: 100 bin liraya 1.427 TL ödeme…

Konutlarda kentsel dönüşüm için 10 yıl vade, yüzde 0,79 oranıyla faiz ve 1 milyon 250 bin liraya kadar, güçlendirme için yüzde 0,99 faizle 320 bin liraya kadar 120 ay vadeli kredi desteği sağlanması için adım atıldı. Bu gelişmenin ardından vatandaşlar destek paketinin detaylarını araştırmaya başladı? Peki kentsel dönüşüm kredisi aylık taksitleri ne olacak? Uzman isim tek tek hesapladı. İşte detaylar...

Finans 17-03-23 15:33

Yeni kentsel dönüşüm paketi ne zaman çıkacak? Kentsel dönüşüm paketi kredi üst limiti ne kadar? Açıklamada 1 milyon 250 bin TL detayı!

Yeni kentsel dönüşüm paketi ile ilgili son dakika açıklaması Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yapıldı. Riskli alanlarda yer alan ya da kendisi riskli yapıların malikleri için yeni destek paketleri hazırlandı. Açıklamada, 1 milyon 250 bin TL detayı dikkat çekti. Peki, Yeni kentsel dönüşüm paketi ne zaman çıkacak? Kentsel dönüşüm paketi kredi üst limiti ne kadar?

Finans 17-03-23 10:08

Kentsel dönüşümde yeni destek paketi! Kredi limiti değişti: Tam 1 milyon 250 bin TL...

Son dakika: Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, kentsel dönüşüm kapsamında yüklenici ve konut üreticileri için destek paketleri hazırladı. Detayları duyurulan kentsel dönüşümde yeni destek paketi için kredi limiti 1 milyon 250 bin TL'ye yükseltildi. İşte kredi faiz oranları ve taksitlendirmeye ilişkin detaylar...

Finans 17-03-23 09:57

Kamu çalışanları dikkat! İşte EYT'de prim, destek ve kredi detayları

EYT yasasıyla birlikte emeklilik başvurusunda bulunanların sayısı 6 günde 600 bini aştı. Bu yıl emekli olacak 2 milyon 250 bin EYT'linin 400 binini kamu çalışanlarından oluşuyor. Kamu çalışanlarının emeklilik başvuruları hizmet takip programı (HİTAP) üzerinden gerçekleştirilebiliyor. İşte EYT'de prim, destek ve kredi detayları...

Finans 09-03-23 12:06

2 yıl erteleme, 18 yıl vade ve sıfır faizli kredi! İster aylık ister yıllık: Depremde evi hasar görene destek! e-Devlet'ten 30 gün içinde...

Deprem sonrası yıkım olan şehirlerde hasar tespit çalışmaları devam ederken, bir yandan da yaraların sarılması için birçok kolaylık sağlanıyor. Bu kapsamda evi hasar gören vatandaşların uygun koşullarda konut alabilmesine de imkan tanınıyor. Uygun şartlarda yeni bir ev almak için kredi desteği sağlanacak depremzede vatandaşlara 2 yıl ertelemeli kredi verilecek. 18 yıl vadesi olan kredi desteğinda faizler ise sıfır olarak uygulanacak. İşte sıfır faizli kredi desteğinin ayrıntıları…

Finans 04-03-23 07:52

Düşük faizli kredi, 2 yıl geri ödemesi yok! Deprem riskli yapılar için bankalardan kolaylık: 240 bin liraya kadar…

Depremden etkilenen bölgelerin yeniden yapılanma sürecinde finansal destek paketleri ve krediler açıklanmaya başlandı. Bu kapsamda sadece deprem bölgesinde değil, deprem riskli bölgede yaşayan kişilerin evini yıkmak yerine güçlendirmesi için 240 bin liraya kadar kredi sağlanabiliyor. 'Bina Güçlendirme Kredisi' ile evi hasar gören vatandaşlar için düşük faiz oranıyla 2 sene geri ödemesiz ve 10 yıla kadar vadelerle krediyi geri ödeyebiliyor.

Finans 21-02-23 14:32

KGF desteği ne kadar olacak, kim kaç TL alacak? İşverene EYT yükü için 25 milyar TL'lik düşük faizli KGF desteği!

KGF desteği ile ilgili son dakika açıklaması geçtiğimiz gün Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati tarafından yapıldı. "KGF desteği ne kadar olacak?" sorusu da böylelikle yanıt bulmuş oldu. İşverenlere 25 milyar TL limitli EYT destek paketinin ayrıntıları da netleşmiş oldu. Yapılan açıklamada; işverene EYT yükü için 25 milyar kefaletle 34 milyar lira kredi sağlanacağı aktarıldı. Peki, İşverene EYT yükü için 25 milyar TL'lik düşük faizli KGF desteği ile ilgili detaylar haberimizde...

Finans 12-01-23 08:57
EYT

Son dakika: EYT'de KGF desteği nasıl olacak? Bakan Nebati rakamı açıkladı: İşverene 25 milyar TL kredi...

Son dakika: Emeklilikte yaşa takılanlara (EYT) yönelik düzenlemede işverenlerin kıdem tazminatı yükünü hafifletmeye yönelik tedbirler kapsamında yeni KGF destek paketi Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati tarafından açıklandı. Kredi destek paketi kapsamında EYT için işverenlere 25 milyar TL'lik destek sağlanacak. İşte yeni kredi destek paketinin tüm detayları...

Finans 11-01-23 14:21
EYT

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? Bahçeli'den 'Sinan Ateş' açıklaması, esnaf destek paketi, petrol heyecanı...

Türkiye'de ve dünyada birçok önemli gelişmenin yaşandığı günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den 'Sinan Ateş' açıklaması, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın esnaf kredi paketiyle ilgili duyurduğu gelişme, 3600 ek göstergede ikramiye farkı, Manisa'nın Salihli ilçesinde bir kez daha petrol heyecanı, Türkiye'nin konuştuğu Sinan Sardoğan'ın cinsel istismarda bulunduğu çocuğun ifadesi, Fenerbahçe'nin yeni transferi...

Haber 10-01-23 16:35

Son dakika: Esnafa destek paketinde limit artırıldı! Erdoğan Müjde diyerek duyurdu: 150 milyar liraya çıkartıyoruz

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, 136 bin esnafın faydalandığı 100 milyar liralık esnaf kredisi destek paketinin limitinin artırıldığını duyurdu. Esnafa sağlanan desteklerle ilgili yeni düzenlemeleri sıralayan Erdoğan, haziran ayı sonuna kadar esnaf başına verilen 500 bin lira olan kredi üst limitinden 1. ve 2. risk grupları dışındaki esnafların da yararlanabileceğini açıkladı.

Finans 10-01-23 14:59

Çiftçi Destek Kredisi başvuru şartları nedir? Yüzde 9,75 faizle 250 bin lira kredi! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu

Çiftçi Destek Kredisi ile ilgili son dakika açıklaması yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamasında Çiftçi Destek Kredisi müjdesini verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasına göre kişi başına 250 bin liraya kadar kredi verilecek.

Finans 07-01-23 09:51

Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank’tan kredi desteği! 6 ay geri ödemesiz, 60 ay vadeli…

3 kamu bankası Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank tarafından yeni bir kredi daha devreye alınıyor. Tekno Girişimci Destek Kredisi hakkında ilk açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan gelmişti, detaylar belli oldu. İstenilen bazı belgeler karşılığında kullanılabilecek yeni Kredi desteği, en fazla 500 bin lira tutarında, 6 ay anapara ödemesiz ve 60 ay vadeli olabilecek. İşte geri ödemesiz faizi düşük kredi desteği ile ilgili detaylar…

Finans 03-01-23 11:03

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri sıraladı! Kamuda istihdam ve 6 ay geri ödemesiz kredi desteği

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, '1 Milyon İstihdam Projesi Kamuoyu Bilgilendirme Programı'nda müjdeleri sıraladı. Erdoğan yaptığı açıklamada "200 milyarlık kefalet desteğinin 4 milyarlık kısmını teknoloji destek paketi olarak ayırdık. Kamuda görev yapan bilişim personeli sayısında 2023 yılında çok ciddi bir artışa gideceğiz. Kamu bankalarımız vasıtasıyla bilişim alanındaki girişimlere özel 6 ay geri ödemesiz yeni bir girişimci kredisi vereceğiz" dedi.

Haber 29-12-22 14:59

EYT için işletmelere yüzde kaç kefalet desteği verilecek, düzenlemede neler yer alıyor? Firmalara EYT desteği

EYT için işletmelere yüzde kaç kefalet desteği verileceği Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, tarafından yapılan açıklama sonrası merak konusu oldu. Bakan Bilgin, daha önce konuya dair yaptığı açıklamada bu haftayı işaret ederek düzenlemenin TBMM'ye gideceğini belirtmişti. Öte yandan işletmelere EYT desteği sağlamak için de çalışmaların devam ettiği öğrenildi. Peki, EYT için işletmelere yüzde kaç kefalet desteği verilecek? Kredi Garanti Fonu destek paketi düzenlemesinde neler var?

Finans 27-12-22 06:58
EYT

Hazine ve Maliye Bakanlığı açıkladı! Esnafa destek artırıldı! Kredilerde faiz karşılama oranı kaç oldu?

Hazine ve Maliye Bakanlığı esnaf ve sanatkarlara destek olmak için kredilerde faiz karşılama oranını yükseltti. Esnaf ve sanatkar vatandaşlar yapılan açıklamaların ardından internet üzerinden kredi faiz karşılama oranı ne kadar yükseldi aramalarında bulunuyor. İşte Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın açıklaması ve kredi faiz karşılama oranı...

Finans 11-12-22 13:46

EYT'de son durum nedir? EYT'de yaş sınırı var mı, kimleri kapsıyor? SGK prim farkı ve kıdem tazminatı...

EYT düzenlemesi ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati yeni KGF paketi için hazırlıklara başlandığını duyurdu. Emeklilikte yaşa takılanlarda kredi destek paketinin detayları merak konusu oldu. Peki, EYT'de son durum nedir? EYT'de yaş sınırı var mı, kimleri kapsıyor? İşte ayrıntılar...

Finans 03-12-22 16:22