Cizmeli Kedi Son Dilek Haberleri

Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali tatil pozlarını peş peşe paylaştı! Beğeni yağdı

Gönül Dağı dizisinde hayat verdiği Dilek karakteri ile adını geniş kitlelere duyuran ve büyük bir hayran kitlesi edinen Gülsim Ali son dönemde açıklamalarıyla dikkat çekiyor. Son olarak Instagram yasağını 'detoks' olarak yorumlayan ünlü oyuncu bu açıklamasıyla uzun süre konuşulmuştu. Şimdilerde tatilde olan ünlü isim tatil karelerini peş peşe paylaştı.

Magazin 2024-08-24 08:57:35

Kedilerinizin bayılacağı en lezzetli mamalar Prime Day'e özel indirimde

Yılın heyecanla beklenen dönemlerinden biri olan Prime Day, son günlerine yaklaşırken kedi mamaları da indirime girdi. Evcil hayvan sahiplerini sevindiren bu fırsat kapsamında uygun fiyatıyla öne çıkan kedi mamalarından bir seçki yaptık ve içeriğimizde bir araya getirdik. Zaman kaybetmeden gelin, kedilerinizin damak zevkine yaraşır en lezzetli seçenekleri keşfedelim.

Haber 2024-07-19 16:38:47

Kedi dili tarifi: Kedi dili nasıl yapılır?

Hazır ürünleri tercih etmemekten yanaysanız, marketten aldığınız ürünleri kullanmak yerine kendi evinizde kendi mutfağınızda hazırladığınız malzemeleri kullanmayı seviyorsanız aşağıda verdiğimiz kedi dili tarifini mutlaka not almalısınız. Ayrıca yapımı da son derece kolay.

Yemek 2024-06-21 18:32:30

Stoklar tükenmeden yakalayın! Herkesin favorisi olmayı başaran ürünler

Son zamanların en çok satan, kullanıcılarından tam not almış ürünleri bu içeriğimizde sizleri bekliyor! En sevilen kedi kumundan, ayaklarınızı yerden kesecek spor ayakkabılara kadar herkesin beğenisine hitap eden, en pratik ve kullanışlı ürünleri sizin için bir araya getirdik. Merak ediyorsanız, işte detaylar!

Haber 2024-06-06 13:12:02

Dilek Taşı'nın Asuman'ı Çiçek Dilligil'in oğlu Ardahan Toprak cinsiyet değiştirmeye karar verdi! Önce adını değiştirdi...

Son olarak Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay'ın başrollerini paylaştığı Dilek Taşı dizisinde Asuman karakterine hayat veren Çiçek Dilligil'in oğlu cinsiyet değiştirmeye karar verdi. Amerika'ya eğitim için Ardahan Toprak önce adını değiştirdi.

Magazin 01-05-24 15:07

Değişimiyle çok konuşulmuştu... Akasya Durağı'nın Dilek'i Pelin Sönmez son haliyle şaşırttı! İddialı pozları sosyal medyayı salladı

Akasya Durağı dizisi yayınlandığı dönemde reyting rekorları kırıyordu. Dizide Dilek karakterine hayat veren Pelin Sönmez uzun zamandır ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. Yıllar içindeki değişimiyle herkesi şaşırtan Sönmez, sosyal medyadaki son paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Magazin 30-04-24 16:26

Bir gören bir daha baktı! Görüntüsü kurt adamı anımsattı... Annesinin açıklaması şaşkına çevirdi: Bunun nedeni hamileyken kedi yememdi

Filipinler'de dünyaya gelen Jaren isimli bir bebek fiziksel görüntüsü nedeniyle görenleri şaşkına çevirdi. Son derece nadir görülen tıbbi bir durumla dünyaya gelen Jaren'in annesi oğlunun alışılmışın dışındaki fazla tüylü görüntüsünün nedenini hamileyken kedi yemesine bağlarken doktorlar bebeğin kurt adam sendromu hastalığıyla doğduğunu söyledi.

Trend 13-04-24 15:48

Akasya Durağı'nın Dilek'i Pelin Sönmez sakin bir hayat yaşıyor! Sessiz sedasız boşanmıştı, işte son hali...

Bir dönemin efsane dizisi Akasya Durağı'nda hayat verdiği Dilek karakteriyle tanınan Pelin Sönmez gözlerden uzak bir hayat sürüyor. Sessiz sedasız boşanan Pelin Sönmez'in son hali beğeni topladı.

Magazin 26-02-24 08:21

Diyarbakır Hayvan Hastanesi’nde ’soğuk algınlığı’ yoğunluğu

Son haftalarda hava değişimi nedeniyle hastanelerde vaka sayılarında büyük artış yaşanırken, Diyarbakır Hayvan Hastanesinde de "soğuk algınlığı" nedeniyle kedi ve köpek başta olmak üzere çeşitli hayvan türleri, sahipleri tarafından hastaneye getiriliyor.

Yurthaber 23-02-24 13:53

Kedi dili pasta tarifi: Kedi dili pasta nasıl yapılır?

Tatlı krizlerini dindirmek için ya da az bir zamanda lezzetli bir tatlı yapmak için kedi dili pasta tarifimize mutlaka göz atmalısınız. Hem hafif hem de lezzeti olan bu tatlının yapımı da son derece kolay ve zahmetsiz.

Yemek 14-02-24 22:51

DİLEK TAŞI 15. BÖLÜM KESİNTİSİZ İZLE: Dilek Taşı son bölümde neler yaşandı? İşte yeni bölüm konusu ve 20 Aralık Kanal D yayın akışı!

Dilek Taşı yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Dilek Taşı dizisinin başrollerinde Hazal Subaşı ve Salih Bademci yer alıyor. 80'li yılları anlatan Dilek Taşı dizisi heyecan dolu sahneleriyle izleyicilerden tam puan almayı başardı. Dilek Taşı'nın 15. bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Peki, Dilek Taşı son bölümde neler oldu, yeni bölümde neler yaşanacak?

Magazin 20-12-23 20:30

DİLEK TAŞI 14. BÖLÜM İZLE! Kanal D Dilek Taşı yeni bölüm konusu nedir? İşte son bölümün özeti!

Dilek Taşı yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Dilek Taşı dizisinin başrollerinde Hazal Subaşı ve Salih Bademci yer alıyor. 80'li yılları anlatan Dilek Taşı dizisi heyecan dolu sahneleriyle izleyicilerden tam puan almayı başardı. Dilek Taşı'nın 14. bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Peki, Dilek Taşı son bölümde neler oldu, yeni bölümde neler yaşanacak?

Magazin 13-12-23 20:13

DİLEK TAŞI 13. BÖLÜM İZLE! Kanal D Dilek Taşı yeni bölümde neler yaşanacak, son bölümde neler oldu?

Dilek Taşı yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Dilek Taşı dizisinin başrollerinde Hazal Subaşı ve Salih Bademci yer alıyor. 80'li yılları anlatan Dilek Taşı dizisi heyecan dolu sahneleriyle izleyicilerden tam puan almayı başardı. Dilek Taşı'nın 13. bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Peki, Dilek Taşı son bölümde neler oldu, yeni bölümde neler yaşanacak?

Magazin 06-12-23 20:43

Dilek Taşı'nın Mustafa'sı Salih Bademci metrobüse bindi, sosyal medya yıkıldı! O pozuna yorum yağdı

Son dönemde rol aldığı yapımlardaki başarısı ile adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu Salih Bademci metrobüse bindi. Şehir içi ulaşımda toplu taşıma kullanan ünlü isim o anını takipçileriyle paylaştı. Bademci'nin metrobüs pozu kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 02-12-23 14:58

Minik dostlarınıza bir iyilik yapın! Gülümseten Kasım'a özel kedi ve köpek mamaları indirimde

Minik dostlarınızın en iyi şekilde beslenmesine ve sağlıklı bir yaşam sürmesine yardımcı olmak için kaliteli bir mama arıyorsanız tam da olmanız gereken yerdesiniz! Gülümseten Kasım Fırsatları'nın son gününde indirimli fiyatıyla satışta olan, çok satanlarda birinci sırada yer alan N&D markasının mamaları sizi bekliyor. İşte detaylar!

Haber 30-11-23 12:27

DİLEK TAŞI 12. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE! Kanal D Dilek Taşı son bölümde neler oldu, yeni bölümde neler yaşanacak?

Dilek Taşı yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Dilek Taşı dizisinin başrollerinde Hazal Subaşı ve Salih Bademci yer alıyor. 80'li yılları anlatan Dilek Taşı dizisi heyecan dolu sahneleriyle izleyicilerden tam puan almayı başardı. Dilek Taşı'nın 12. bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Peki, Dilek Taşı son bölümde neler oldu, yeni bölümde neler yaşanacak?

Magazin 29-11-23 20:52

Zonguldak'ta batan gemideydi: Kayıp denizci Ömer Hebip ile ilgili o detay ortaya çıktı! Böyle olmamalıydı

Zonguldak açıklarında batan kuru yük gemisinin kayıp 7 kişilik mürettebatı arasında yer alan 43 yaşındaki Ömer Hebip'in son sefer niyetiyle çıktığı görevinde kazaya yakalandığı ortaya çıktı. Hebip'in kardeşi Dilek Albar, "Bu son sefere gidişiydi, bir daha sefere gitmeyeceğini söylemişti. Bu seferden geldiği zaman evlenmeyi düşünüyordu" ifadelerini kullandı. Hebip'in ailesi, kayıp denizciden gelecek haberi bekliyor.

Haber 27-11-23 15:57

'Sus' pozuyla tanınan Dilek Tunca'nın son hali şaşırttı! Gören tanıyamadı

Bir dönem hastane ve sağlık kuruluşlarında sık sık rastlanan 'sus' işareti yapan hemşire pozuyla ünlenen Dilek Tunca'nın son hali ortaya çıktı. Eski model Dilek Tunca'nın o pozunun ardından geçen 47 yılın ardından görenler tanıyamadı.

Magazin 22-11-23 20:39

DİLEK TAŞI 11. BÖLÜM İZLE! Kanal D Dilek Taşı son bölümde neler oldu, yeni bölümde neler yaşanacak?

Dilek Taşı yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Dilek Taşı dizisinin başrollerinde Hazal Subaşı ve Salih Bademci yer alıyor. 80'li yılları anlatan Dilek Taşı dizisi heyecan dolu sahneleriyle izleyicilerden tam puan almayı başardı. Dilek Taşı'nın 11. bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Peki, Dilek Taşı son bölümde neler oldu, yeni bölümde neler yaşanacak?

Magazin 22-11-23 19:21

DİLEK TAŞI 10. BÖLÜM İZLE! Kanal D Dilek Taşı yeni bölümde neler yaşanacak? İşte son bölüm özeti

Dilek Taşı yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Dilek Taşı dizisinin başrollerinde Hazal Subaşı ve Salih Bademci yer alıyor. 80'li yılları anlatan Dilek Taşı dizisi heyecan dolu sahneleriyle izleyicilerden tam puan almayı başardı. Dilek Taşı'nın 10. bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Peki, Dilek Taşı son bölümde neler oldu, yeni bölümde neler yaşanacak?

Magazin 15-11-23 20:35

Yer: Fatih! Kedilere mama aldım diyerek kendisini savunmuştu! Tutuklama kararı verildi

İstanbul'un Fatih ilçesinde son günlerde artan kedi ölümlerinin üzerine dikkatler o bölgeye çekilmişti. Fatih Camii çevresindeki kedi ölümlerindeki artışın ardından yavru bir kediyi çantaya koyarken görüntüleri sosyal medyada yayınlanan F.M.Ö. dün gözaltına alınmıştı. İfadesinde kedilere mama aldığını söyleyen F.M.Ö.'nün oğlu evlerinin üst katında 8 ölü kedi buldu. Yapılan çalışmalarda kedilerin darbedilerek öldürüldüğü tespit edildi. F.M.Ö'nün tutuklandığı ifade edildi.

Haber 14-11-23 13:53

Akasya Durağı'nın Dilek'i Pelin Sönmez son haliyle şaşırttı! İddialı pozlarına yorum yağdı! 'Aman Osman Ağa görmesin'

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Akasya Durağı dizisinde hayat verdiği Dilek karakteriyle hafızalarımıza kazınan Pelin Sönmez uzun zamandır ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. Yıllar içindeki değişimiyle herkesi şaşırtan Sönmez'in sosyal medyadaki paylaşımları büyük ilgi görüyor. Güzel oyuncunun iddialı pozları beğeni ve yorum yağmuruna tutuluyor.

Magazin 10-11-23 16:05

DİLEK TAŞI 9. BÖLÜM İZLE! Kanal D Dilek Taşı son bölümde neler oldu, yeni bölümde neler yaşanacak?

Dilek Taşı yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Dilek Taşı dizisinin başrollerinde Hazal Subaşı ve Salih Bademci yer alıyor. 80'li yılları anlatan Dilek Taşı dizisi heyecan dolu sahneleriyle izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı. Dilek Taşı'nın 9. bölümü bugün ekranlara gelecek. Peki, Dilek Taşı son bölümde neler oldu, yeni bölümde neler yaşanacak?

Magazin 08-11-23 20:10

DİLEK TAŞI 7. BÖLÜM İZLE! Kanal D Dilek Taşı bu akşam mı, yeni bölümde neler yaşanacak? Son bölüm özeti!

Dilek Taşı yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Dilek Taşı dizisinin başrollerinde Hazal Subaşı ve Salih Bademci yer alıyor. 80'li yılları anlatan Dilek Taşı dizisi heyecan dolu sahneleriyle izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı. Dilek Taşı'nın 7. bölümü yeni yayın gününce ekranlara gelecek. Peki, Dilek Taşı bu akşam mı, yeni bölümde neler yaşanacak? İşte son bölüm özeti.

Magazin 25-10-23 20:03

DİLEK TAŞI 6. BÖLÜM tek parça izle! Dilek Taşı hangi gün? Son bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı

Dilek Taşı yeni bölümü için heyecanla bekleniyor. Salih Bademci ve Hazal Subaşı'nın başrolde olduğu Kanal D'nin yeni dizisi bu akşam 6. bölümü ile ekrana gelecek. Son bölümde Mustafa, Figen'in bütün çabalarına rağmen Cemre'yle birlikte köşkten ayrılmıştı. Yaşanacak yeni gelişmeler merakla bekleniyor. Peki, Dilek Taşı hangi gün, yeni bölümde neler olacak? İşte Dilek Taşı 6. bölüm tek parça izle ekranı ile son bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı

Magazin 12-10-23 18:34

DİLEK TAŞI 5. BÖLÜM KANAL D CANLI İZLE! Dilek Taşı yeni bölümde neler olacak? Son bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı

Dilek Taşı yeni bölümü için heyecanla bekleniyor. Salih Bademci ve Hazal Subaşı'nın başrolde olduğu Kanal D'nin yeni dizisi bu akşam 5. bölümü ile ekrana gelecek. Son bölümde Mustafa, Figen'in bütün çabalarına rağmen Cemre'yle birlikte köşkten ayrılmıştı. Yaşanacak yeni gelişmeler merakla bekleniyor. Peki, Dilek Taşı yeni bölümde neler olacak? İşte Dilek Taşı 5. bölüm izle ekranı ile son bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı

Magazin 05-10-23 18:47

DİLEK TAŞI DİZİSİ KONUSU VE OYUNCULARI! Dilek Taşı dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte isimleri ve rolleri

Dilek Taşı dizisi oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Yeni dizi Dilek Taşı dün akşam Kanal D'de yayın hayatına merhaba dedi. Heyecanla beklenen Dilek Taşı, bir dönem dizisi olma özelliğine sahip. Dizide 80'li yıllar konu ediniyor. En son Terzi dizisinde rol alan ve oyunculuğuyla büyük beğeni toplayan Salih Bademci dizide Mustafa karakterine hayat veriyor. Bademci'ye ise başrolde sevilen isim Hazal Subaşı eşlik ediyor. İşte Dilek Taşı konusu ve oyuncuları hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 08-09-23 12:36

Bir döneme damga vuran Gülden Karaböcek son haliyle gündemde! Çorbacıda sahne aldı

“Sürünüyorum”, “Kırılsın Ellerim” ve "Dilek Taşı" gibi şarkılarla tanınan Gülden Karaböcek son haliyle gündemde. Bir dönemin en önemli ses sanatçılarından biri olan Gülden Karaböcek bir çorbacıda sahne almasıyla gündem oldu.

Magazin 17-08-23 10:59

'Bitmedi' deyip açıkladı... Aşırı sıcaklar geri mi dönüyor? 46 dereceleri göreceğiz İşte Meteoroloji'den son dakika 11-15 Ağustos hava durumu

Sıcaklar, geçtiğimiz hafta tüm yurtta etkisini göstermiş, bunaltan sıcak havaların ardından mevsim normallerine dönülmüştü. Şimdi, "Aşırı sıcaklar geri mi dönüyor?" sorusu gündeme geldi. Batıda yağmurlu hava etkisini devam ettirirken önümüzdeki günler için yeni bir sıcak hava dalgası uyarısı geldi. "Aşırı sıcaklar bitmedi" diyen NTV Meteoroloji Uzmanı Dilek Çalışkan, bu kez sıcak hava dalgasının pazar günü Mısır üzerinden geleceğini belirtip bazı illerde 46 derecelerin görüleceğini vurguladı.

Haber 10-08-23 15:00

Bizimkiler'in Dunkof'u ve Dilek'i yıllar sonra bir arada! Son halleri olay oldu Başlama yine öpeceğim diye

90'lı yılların efsane dizisi Bizimkiler bir dönem izleyicileri ekranı başına kilitliyordu. Dizide 'Dunkof Halis' karakterini Ali Uyandıran, 'Dilek' karakterini ise Binnur Şerbetçioğlu canlandırıyordu. Efsane ikili yıllar sonra bir araya geldi. Yılların acımadığı ikilin son hali olay oldu. Binnur Şerbetçioğlu'nun takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı. İşte Bizimkiler dizisinin unutulmaz oyuncularının son halleri...

Magazin 01-08-23 18:01

Ölüm korkusundan evinin önüne barikat kurdu, anlattıkları dehşete düşürdü! 'Kapımda bıçak biliyor, seni keseceğim diyor'

Eyüpsultan'da, imam nikahı ile birlikte yaşadığı ve alkol bağımlısı olduğu öne sürülen Ahmet Ç.'den (46) şiddet gören Dilek Acu (41), kendini korumak için evinin önüne barikat kurdu. İddiaya göre Ahmet Ç., Dilek Acu'ya bıçakla saldırdı, evinin kamera sistemlerini parçaladı. Gözyaşları içerisinde yardım çağrısında bulunan Acu, "Kapımda bıçak biliyor, 'Seni keseceğim' diyor. Belki bu benim vereceğim son röportaj, ben bir ölü adayıyım" dedi. İşte detaylar...

Haber 12-06-23 10:20

Erzurum'da çıkan olaylarda yaralanmışlardı! Ekrem İmamoğlu o vatandaşlarla bir araya geldi: Durumları iyi, moralleri yüksek

Seçimlerden önceki son günlerde en dikkat çekici gelişmelerden biri pazar günü Erzurum'da Ekrem İmamoğlu'nun mitingine taşlı saldırı düzenlenmesi oldu. Saldırıda bazı vatandaşlar yaralandı. Olayla ilgili gözaltına alınanlar serbest bırakıldı. Ekrem İmamoğlu, saldırıdan günler sonra eşi Dilek İmamoğlu ile beraber olayda yaralanan vatandaşlarla bir araya geldi.

Haber 10-05-23 12:08

TÜBİTAK'ta görevli Dilek Dündar Erbahar evinde ölü bulunmuştu! Sır perdesi aralandı, dikkat çeken 'siyanür' detayı

Dünyaca ünlü TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi'nde başuzman araştırmacı Doç. Dr. Dilek Dündar Erbahar, Tuzla'daki evinde ölü bulunmuştu. Doç. Dr. Erbahar’ın, boşanma aşamasındaki kocasına, 'Seni çok seviyorum' notu bırakıp önce böcek ilacı, sonrasında siyanür içerek yaşamına son verdiği iddia edilmişti. Yapılan otopside Erbahar'ın siyanür zehirlenmesi sonucu öldüğü anlaşıldı ve intihar sonucu öldüğü değerlendirilerek savcılık takipsizlik kararı verdi.

Haber 01-05-23 08:10

Kedi gözü ameliyatı için Türkiye'ye gelerek eleştirilerin hedefi oldu! Seksi olduğumu biliyorum

Bella Hadid'in göz şekli olarak da bilinen kedi gözü son yılların trendleri arasında bulunuyor. Birçok kadın kedi gözü görünümüne sahip olmak için ameliyat olmayı tercih ediyor. Dünyanın çeşitli yerlerinden ülkemize ameliyat olmaya gelenler Türkiye'de yaşadıkları ameliyat sürecini anlatıyor. Türkiye'de kedi gözü ameliyatı olan bir kadın gelen eleştirileri umursamayarak seksi olduğunu belirtti.

Kadin 24-04-23 11:34

Akasya Durağı'nın Dilek'i Pelin Sönmez'in son hali şoke etti! Osman Ağa'nın kızı artık bambaşka biri

Bir dönem izleyiciyi ekranı başına kilitleyen Akasya Durağı dizisinde Dilek karakterine hayat veren Pelin Sönmez son haliyle şaşırttı. Şimdilerde evli olan ve yaptığı estetiklerle değişime uğrayan Sönmez, dizide Cezmi Baskın'ın hayat verdiği ''Osman Ağa'' karakterinin kızı Dilek'i canlandırıyordu. İşte Pelin Sönmez'in son hali...

Magazin 05-04-23 23:34

Müge Anlı'da gözyaşları sel oldu! Bir kere daha yıktı beni! deyip hıçkıra hıçkıra ağladı

Müge Anlı son dakika gelişmesi ile programı açtı. 23 yıl önce annesinden ayırılan Dilek Yılmaz'ın başvurusu üzerine harekete geçen araştırmacı gazeteci Müge Anlı yaşlı kadına ulaştı. Müge Anlı, Dilek Hanım'ın annesini bulduklarını söyleyip üzücü gelişmeyi duyurdu. Genç kadın canlı yayında hıçkırıklara boğuldu. İşte programa damga vuran olayın ayrıntıları...

Magazin 24-03-23 10:54

Yıkım sırasında fark edilmiş helikopter desteği istenmişti! Sayı 13 oldu... Çalışmalar sona erdi

Deprem felaketinden etkilenen Diyarbakır'da çok sayıda bina yıkılmış ve büyük can kayıpları verilmişti. Yenişehir ilçesindeki Galeria Sitesi'nin de 1 bloğu yıkılırken diğer blokların yıkılmasına karar verilmişti. Ancak sitede çok sayıda kedi olduğu ihbarı üzerine kurtarma çalışması başlatılmıştı. Sitenin yıkımı sırasında fark edilip kurtarılan kedi sayısı 13'e çıktı ve başka canlıya rastlanmayınca çalışmalar sona erdi. Son kurtarılan kedi Zeno'nun ailesi gözyaşlarıyla kedilerine kavuştu.

Haber 24-02-23 15:20

Müge Anlı son noktayı koydu! Üfürükçü skandalında flaş gelişme: Şeref yoksunu insanların...

Müge Anlı, şifa bulma niyetiyle üfürükçüye 260 bin TL kaptıran genç kız ve annesine ilişkin son dakika gelişmesini duyurdu. Kedi tüyü ve derisi ile genç kızın gözlerini açacağını iddia eden Adem Önal Ankara'da gözaltına alındı. Genç kız, Müge Anlı'nın açıklaması sonrası gözyaşlarına boğulurken annesinin bu gelişmeden memnun olduğu gözlemlendi. Programa Müge Anlı'nın yaptığı açıklama damga vurdu. İşte o sözler...

Magazin 23-02-23 11:38

Kar yağışı için merakla beklenen tarihi açıkladı! Son paylaşımı heyecan yarattı: Çok güzel gelişmeler var

Kar yağışı bugünden itibaren Türkiye'nin kapısında. Balkanlara gece saatlerinde kar geliyor, devamında ise Ege kıyıları ve İstanbul'a yağışlar geri dönüyor. İstanbul ile ilgili paylaşımlarında; Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, "Çok güzel gelişmeler var" diyerek heyecan yaratırken Meteoroloji Uzmanı Dilek Çalışkan kar yağışı için net tarih verdi. Çatalca'dan gelen görüntüde ise kentte mevsimin ilk karının ince de olsa beyaz örtü oluşturduğu görüldü.

Haber 25-01-23 09:47

Çizmeli Kedi Son Dilek ne zaman çıkacak? Çizmeli Kedi Son Dilek Türkiye'de ne zaman vizyona girecek? Geri sayım başladı!

Çizmeli Kedi Son Dilek filmi için geri sayım başladı. Yönetmen koltuğunda Joel Crawford'un yer aldığı Çizmeli Kedi Son Dilek filmi bu ay vizyonda yer alacak! Hikayesiyle 7'den 77'ye neredeyse herkes tarafından beğenilen çizmeli kedi hikayesi, animasyon tutkunlarının gündeminde yer alıyor. Peki Çizmeli Kedi Son Dilek Türkiye'de ne zaman gösterime girecek?

Trend 23-01-23 14:35

Çağla Şıkel ile Emre Altuğ arasına kara kedi girdi!

Podyumların ve ekranların aranan tescilli güzeli Çağla Şıkel, 2015 yılında iki oğlunun babası Emre Altuğ ile evliliğini noktalamıştı. Boşandıktan sonra özel hayatıyla gündeme gelmeyen Çağla Şıkel'in uzun zaman sonra aşk orucunu bozduğu konuşulmuştu. Çağla Şıkel'in, şarkıcı Edis ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Çağla Şıkel, iki çocuğu için eski eşi Emre Altuğ ile örnek bir dostluk sergilemişti. Ancak ikili, son aylarda gerilim yaşadı.

Magazin 17-01-23 14:47

SON DAKİKA | İstanbul'a kar geliyor! Dört gözle beklenen kar yağışı için Meteoroloji uzmanı tarih verdi

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden son dakika açıklaması geldi. Meteoroloji çok sayıda il için yağmur beklendiğini belirtirken 3 il için turuncu uyarı yaptı. Ayrıca, Batı Akdeniz'de rüzgarın hızı 70 km'yi bulacak. Öte yandan meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen, yarın İstanbul'da yağmur beklendiğini açıklarken, Meteoroloji Uzmanı Dilek Çalışkan da İstanbul'a kar yağışı için tarih verdi. İşte son dakika meteoroloji haberinin detayları...

Haber 12-01-23 15:05

BİM 30 Aralık 2022 AKTÜEL KATALOĞU yayınlandı! BİM'e bu cuma neler geliyor? Kedi temalı ürünler raflarda

BİM aktüel ürünleri son dönemlerde oldukça yoğun takip ediliyor. BİM aktüel 30 Aralık 2022 kataloğu yayınlandı. Katalog hem fiyat olarak hem de ürün çeşitliliği bakımından vatandaşların yakın takibinde. Bu hafta BİM'de kedi temalı ürünler raflarda olacak. Oldukça popüler olan aktüel ürünlerinde bu hafta neler var, katalog içeriği nedir? İşte 30 Aralık 2023 katalog detayları...

Finans 28-12-22 10:35

6 gün sonra süre doluyor! Tedarik sorunu başladı

Evde bakılan kedi, köpek ve gelinciklere yönelik yürürlüğe giren mikroçip uygulamasında son tarih 31 Aralık’a 6 gün kalırken, yoğun başvuru üzerine mikroçip ve pasaportlarda tedarik sorunu yaşanmaya başlandı. Uzmanlar, süre sonuna kadar bu kadar hayvana mikroçip takılıp kayıt altına alınmasına imkan olmadığını belirterek ek süre istiyor!

Haber 25-12-22 14:46

Evcil hayvanı olanlar dikkat! Son tarih 31 Aralık... Yapmayana ceza var

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Türk Veteriner Hekimleri Birliği arasında imzalanan protokolle evde beslenen kedi, köpek ve gelinciklere 31 Aralık 2022 tarihine kadar mikroçip taktırma zorunluluğu getirildi. Yasa gereği yıl sonuna kadar evcil hayvanına çip taktırmayan kişilere 3642 lira idari para cezası uygulanacak.

Finans 22-12-22 12:07

Kötü kokulara son verin! Evdeki evcil hayvan kokusu nasıl giderilir?

Evcil hayvanlar hayatımızı çok daha mutlu ve huzurlu devam ettirmemizi sağlıyor. Evde köpek veya kedi ile yaşamak mutluluk verse de oldukça zorlu durumlara yol açabiliyor. Evde bulunan evcil hayvan kokusu bu zorluklar arasında bulunuyor. Evdeki evcil hayvan kokusu nasıl giderilir? hayvan sahipleri tarafından sıklıkla aratılıyor. Evinizi mis gibi kokutmak istiyorsanız aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsiniz.

Kadin 10-11-22 16:26

Dilek Ertek kimdir, kaç yaşında, neden öldü? Tekneden düşerek ölen Dilek Ertek’in sevenleri şokta

Dilek Ertek ile ilgili son dakika haberi gündemde yer alıyor. Sosyetenin ünlü simalarından biri olan Dilek Ertek, tatil için gittiği Haiti’de tekneden düşerek hayatını kaybetti. Dilek Ertek’in cansız bedenine ise henüz ulaşılamadığı belirtildi. Peki, Dilek Ertek kimdir?

Magazin 04-11-22 16:02

Yerlisi de yabancısı da onları görmek için akın ediyor! Van Kedi Villası’nda yılın son doğumu gerçekleşti

Her yıl yerli ve yabancı yüz binlerce kişinin ziyaret ettiği Van Kedi Villası’nda koruma altında bulunan kedilerin bu yılki üçüncü parti doğumları gerçekleşti. Van Kedisi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Abdullah Kaya, “Şimdiden 2023 yılı hazırlıklarına başladık. Hayvanların aşılarını, sağlık taramalarını ve kilo almaya yönelik beslenmelerini başlatmış durumdayız. Birinci parti doğumlar için ocak ayı itibariyle de çiftleştirmeye başlayacağız” dedi.

Haber 31-10-22 09:58

Evinde kedi ve köpek besleyenler dikkat! Bakanlık açıkladı, bunu yapmayana para cezası kesilecek

Evcil hayvanlar için istenen mikroçip gündem oldu! Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan resmi açıklama geldi. Açıklamada, mikroçip teknolojisinin dünya genelinde vahşi veya evcil hayvanların takibini sağlamak için kullanıldığı vurgulandı. Evlerinde kedi ve köpek besleyen hayvanseverler için de son tarihin 31 Aralık 2022 olduğu bildirildi.

Haber 17-10-22 11:08