Damarlar Haberleri

Günlük yaşamı zorluyor! Uzman isim şiddetli baş ağrılarının arkasındaki sebepleri açıkladı

Nöroloji Uzmanı Dr. Nasuh Ağaoğlu, migreni "beyin kan damarlarındaki kimyasallarla yaşanan değişim nedeniyle meydana gelen, başın bir tarafında tekrarlayan zonklama ataklarının eşlik ettiği baş ağrısı türü" olarak tanımladı. Migren ağrılarının çoğunun çok şiddetli seyrettiğini söyleyen Uzm. Dr. Ağaoğlu, “Migren ağrısı olanlar baş ağrısına eşlik eden faktörler nedeniyle günlük işlerini tamamlamakta zorlanır” dedi.

Kadin

Çok sık üşüdüğünüzü mü fark ettiniz? İşte 3 nedeni...

Birçok kişi gereğinden fazla üşüdüğünü hissedebilir. Bunun sebebi vücutta bazı vitamin ve değerlerin eksik olması. Bu değerleri öğrenerek sık üşüme probleminizi ortadan kaldırabilirsiniz.

Kadin

Güzelleşmek isterken hayatı karardı! Basit işlem körlüğe neden oldu! Saatlerce bilinci kapandı

Ameliyat olmadan burun estetiği yaptırmak isteyenler dolgu işlemine sıkça başvuruyor. İşlem uzman eller tarafından yapıldığı halede olumlu sonuçlar da alınabiliyor. Aksi halde daha estetik bir görünüm bir yana körlüğe varan sıkıntılar yaşanabiliyor. Seda Keskin isimli bir kadın bu kötü tecrübeye sahip olanlar arasında. Keskin, neredeyse hem gözünü hem de burnunu kaybediyordu.

Kadin

Aman dikkat! Piercing hevesi kulağınızdan etmesin: Geri dönüşü olmuyor!

Kulak piercing’i özellikle gençler arasında son dönemlerde oldukça revaçta. Ancak kulak kıkırdağına yapılan piercing uygulamaları, çok ciddi enfeksiyonlara neden olabiliyor. Kulak Burun ve Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Selçuk Güneş, enfeksiyonun kulakta kalıcı şekil bozukluğuna kadar gidebileceğini belirterek, delme işleminde dikkat edilmesi gerekenleri anlattı.

Kadin

Damarlar

Damarlar Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Damarlar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Kadınları daha çok etkiliyor! Sıcak havalarda baş ağrısını önlemek için 10 öneri

Baş ağrısı ve migren en yaygın rahatsızlıklardan biri. Hava sıcaklarının giderek artması ile birlikte kendini gösteren sağlık sorunları arasında baş ağrısı ilk sırada yer alıyor. Baş ağrısından korunmak için önlemleri aktaran Nöroloji Uzmanı Dr. Özden Yener Çakmak, “Mevsimsel özellikler, migren ve gerilim tipi baş ağrılarının artmasına veya azalmasına neden olabilmektedir. Yaz aylarında artan baş ağrıları bu durumun en somut örneklerindendir.” dedi.

Kadin

Tatile gitmeden önce bilmelisiniz: Regl döneminde denize girilir mi?

Regl dönemlerinde denize veya havuza girilip girilmeyeceği merak ediliyor. Her ay yaşanan adet dönemi bazı kadınların tatil planına denk gelebiliyor. Bu noktada regl döneminde suya girmenin zararlı olup olmadığı birçok kadın tarafından araştırılıyor. Peki, regl döneminde denize girmek zararlı mıdır?

Kadin

'Kalın bacakları' konusunda acımasızca uyarılan Iskra Lawrence saklanmayı reddetti

Vücuduna olan güveniyle bilinen Iskra Lawrence isimli model sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Yakın zamanda Instagram'da bir güvensizlikten bahseden kadın, 'kalın bacakları' konusunda acımasızca uyarılsa da saklanmayı reddetti.

Kadin

Öpüşmek zayıflatır mı? Uzmanlar sağlığa olan faydasını açıkladı! Meğer ne etkileri varmış

Bir flört uzmanı, öpüşmenin sağlığa olan muazzam faydalarını paylaştı. Bu eylemin bağışıklık sisteminizi güçlendirmeye, kilo vermeye ve hatta stresi azaltmaya yardımcı olabileceğini ortaya koydu.

Kadin

Migren kabusunuz olmasın! Baş ağrılarını hafifleten basit yöntem

Şiddetli baş ağrıları ve migren bazen can sıkıcı olabiliyor. Bir türlü geçmek bilmeyen baş ağrınız varsa evde uygulayabileceğiniz bu basit yöntemi deneyebilirsiniz.

Kadin

Anne adayları dikkat! Kurban Bayramı'nda dikkat etmeniz gereken 5 madde

Kurban bayramına sayılı günler kala et tüketimi konusunda özellikle hamilelerin çok dikkatli olmaları gerektiğini belirten Kadın Hastalıkları ve Tüp Bebek Uzmanı Doç. Dr. Önder Sakin; anne ve bebek sağlığı açısından 5 öneride bulundu.

Kadin

Sessiz katil Felç riskini 7 kat, kalp yetersizliği riskini ise 6 kat artırıyor! Kadınlarda daha fazla görülüyor

Dünyada önlenebilir ölüm nedenleri arasında ilk sırada yüksek tansiyon yer alıyor. Kadınlarda görülme sıklığı daha fazla olan yüksek tansiyon hastalığına dair yapılan çalışmalara göre yüksek tansiyonun; felç riskini 7 kat, kalp yetersizliği riskini 6 kat ve kalp damarlarında damar sertliği riskini 4 kat arttırdığı bilgisi paylaşıldı. Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hamza Duygu, “Dünya Hipertansiyon Günü”nde hastalıkla ilgili bilinmesi gereken önemli bilgileri açıkladı.

Kadin

Ani öfke patlamalarına dikkat: Kalp krizi riskini artırıyor! Kalıcı hasara yol açabilir

ABD'de yapılan yeni bir araştırma, kısa süreli öfke patlamalarının, kan damarlarının uygun şekilde genişleme kabiliyetine (vazodilatasyon) geçici olarak zarar verebileceğini ortaya koydu.

Kadin

Bu vitamin Alzheimer riskini yüzde 17 düşürüyor! Eğer vücudunuzda eksikse bunama riski yüzde 25 artıyor

İngiltere’de yapılan uzun vadeli bir araştırmaya göre D vitamini eksikliği olanlarda bunama riskinde yüzde 19-25 oranında artış gözlendi. Düzenli olarak D vitamini takviyesi alanlarda ise Alzheimer riskinde yüzde 17 azalma görülürken damar hastalığına bağlı bunama riskinde yüzde 14 azalma gözlendi.

Kadin

Uzmanı anne adaylarını uyardı: Bayramda tatlı tüketimine dikkat

Ramazan Bayramında anne adaylarını tatlı tüketimi konusunda uyaran Doç. Dr. Işık Kaban, kan şekerini hızlı bir şekilde yükselten şerbetli tatlılar yerine kuru meyveler ve sağlıklı atıştırmalıklar tüketilmesi gerektiğini söyledi.

Kadin

Ani baş dönmesi o tehlikenin işareti olabilir! 'Kadınlarda daha fazla...'

Nöroloji Uzmanı Dr. Hikmet Dolu, ani baş dönmesinin inme işareti olabileceğini söyledi. Uzm. Dr. Dolu, “Erkeklerdeki felç ihtimali, kadınlara kıyasla daha yüksek olsa da kadınlarda felçten dolayı gerçekleşen ölüm oranları erkeklere kıyasla daha fazladır" dedi.

Kadin

'Ağrısız hareket etmek için en basit önlem' diyerek açıkladı! Eklem ağrılarınızın sebebi bu olabilir

Suyun insan sağlığı için önemi ve faydaları hakkında uyarılarda bulunan Beslenme ve Diyet Uzmanı Diyetisyen Betül Yurdakul, “Eklem aralıklarında kayganlığı sağlayan sıvı bileşeninde de su bulunur. Yeterince su içmediğimizde eklem arası sıvılarla birlikte eklem kayganlığı da azalır. Bu da eklem ağrılarına, hareket sırasında eklemlerden ses gelmesine neden olur. Tedavi edilmezse eklem yüzeyleri aşınıp kalıcı eklem bozuklukları oluşabilir. Ağrısız hareket etmek için su içmek en basit önlem” dedi.

Kadin

Diyetisyenlerden sağlıklı beslenme hakkında doğru bilinen 7 yanlış! 'Geç saatte yiyebilirsiniz, 'doğal' şeker daha iyi değildir ve yumurta kolesterolü yükseltmez...'

'Günde asla ikiden fazla yumurta yemeyin. Tam tahıllı ekmek tüketin ve beyazlardan (un, şeker, tuz) kaçının. Şekerli ve gazlı içeceklerden kaçının.' gibi beslenme kuralları yaygın olarak biliniyor. Bunlar, yıllar boyunca beslediğimiz ve optimum sağlığın anahtarı olduğuna inandırdığımız yüzlerce sözde diyet 'kuralından' sadece üçü. Ancak giderek artan kanıtlar, aslında sağlıklı bir beslenmenin çok daha basit olduğunu gösteriyor.

Kadin

Her 3 kişiden birinde görülüyor! Düzenli değilse aman dikkat! Kalp krizi başta olmak üzere birçok riski beraberinde getiriyor

Dünya Sağlık Örgütü'ne göre günümüzde her 3 kişiden birinde yüksek tansiyon sorunu görülüyor. Önlem alındığı takdirde, 30 yıl içinde 76 milyon kişinin yüksek tansiyonun getirdiği hayati tehlikeden kurtulabileceği tahmin ediliyor. Ancak yüksek tansiyonun tedavisi kadar, gün içindeki tansiyon düzeyi değişikliklerinin de kontrol altında tutulması gerekiyor. Ortalama düzeyde tutulmayan tansiyon, başta kalp krizi olmak üzere, beyin kanaması gibi birçok riski beraberinde getirebiliyor.

Kadin

Her sofrada bulunuyor! Beyni yok eden 3 besin

Her sofrada bulunan ancak sağlığımızı olumsuz etkileyebilecek bazı besinler vardır. Şeker, beyindeki dopamin seviyelerini artırarak bağımlılığa yol açabilir ve uzun vadede beyin fonksiyonlarını olumsuz etkileyebilir. İşlenmiş gıdalar ise yüksek fruktozlu mısır şurubu ve trans yağlar gibi zararlı bileşenler içerir. Bu tür gıdaların aşırı tüketimi obezite ve beyin sağlığı üzerinde negatif etkilere yol açabilir.

Kadin

El ve ayaklarınızda renk değişimi varsa dikkat! En sık genç kadınlarda ortaya çıkıyor 'Tehlikeli' diyerek uyardı

Bazen stresli günlerde bazen de soğuk havalarda el ve/veya ayak parmak uçlarında oluşan mavi-mor renk değişikliklerin raynaud fenomeni (Sendromu) belirtisi olabileceğini söyleyen Romatoloji ve İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Sayarlıoğlu, önemli uyarılarda bulundu.

Kadin

Profesör açıkladı Toplardamar pıhtılarında kritik süre ilk 15 gün

Toplardamar pıhtılarının tedavi edilerek hastaların sağlığına kavuşması için ilk 15 günün çok kritik olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Levent Oğuzkurt, "İlk 15 gün içerisinde anjiyo ile damardan müdahale edilirse o pıhtıyı tamamen yok etme şansınız var. Hasta bize 25 gün sonra geldiği zaman bu pıhtıyı temizleyemiyoruz. Şansımız azalıyor, 1 aydan sonra artık imkânsız hale geliyor. İlk birkaç gün kahve telvesi gibidir, içerisini girip çekebiliriz. 15 gün diyoruz ama ne kadar erken o kadar iyi" dedi.

Kadin

Sofralarda ketçap ve mayonezin yerine geçecek! 'Yıllandıkça değer kazanıyor, 30 yıl raf ömrü var' Lezzeti damak çatlatıyor, hastalıklara karşı zırh gibi koruyor

Kastamonu’da Taşköprü sarımsağından üretilen püre, tüp şeklindeki ambalajıyla ketçap ve mayonez gibi sofralarda yer almaya başladı. Ayrıca yıllanmış Taşköprü sarımsağı ekstraktı da, kalp krizi, kolesterol, damarlarda yağlanma gibi birçok hastalığı önlediği gibi hastalıklara karşı insan vücudunu dinç tutuyor.

Kadin

Duyan markete koşuyor: Sık sık yiyenlerin beyinleri 11 yıl daha genç oluyor! 'Düzenli olarak tüketenlerde kalp krizi riski %16 azalıyor'

Sağlıklı bir yaşam elbette ki sağlıklı beslenme ve düzenli egzersiz yapmaktan geçiyor. Doğanın bize sunduğu öylesine mucizevi etki gösteren besinler var ki çoğumuz bunlardan habersiziz. Prof. Dr. Erkan Topuz yiyenlerin beyinlerinin 11 yıl daha genç olduğu ve ayrıca kalp krizi risklerinin de %16 daha azaldığı o besin grubunu paylaştı.

Kadin

Kronik düşük dereceli iltihaplanmaya dikkat! Uzmanından kritik bilgiler

İltihap (inflamasyon), aslında vücudun bir savunma mekanizmasıdır. Bağışıklık sistemi, hasar görmüş hücreleri, patojenleri tanır ve iyileşme sürecini başlatır. Zararlı veya tahriş edici bir etken vücudun bir kısmını etkilediğinde, savunma sistemi bunu yok etmek için iltihap gibi biyolojik bir tepki ortaya çıkartır. Denizli Özel Egekent Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. İhsan Alur, kronik düşük dereceli iltihaplanmaya dikkat çekti.

Kadin

Yerleşme kanaması nedir? Yerleşme kanaması neden olur?

Gebelik başlangıcında beklenmeyen kanamalar anne adaylarının korku yaşamasına neden olabilir. Sağlıklı ve hamile olmayan kadınlar düzenli olarak regl olur. Her kadının regl kanaması ve oranı farklıdır. Bazıları daha erken regl olurken bazılarında ise bu düzenli olarak seyreder. Hamilelikte adet kanamaları kesilir. Ancak hamilelik esnasında üreme sistemini ilgilendiren bazı kanamalar meydana gelebilir. Peki, yerleşme kanaması nedir?

Kadin

Sigara cinsel hayatı etkiler mi? Sigara cinselliğe zararlı mı?

Tüm dünyada sağlığa zararlı olarak gösterilen ürünlerden biri sigaradır. Yapılan tıbbi araştırmalar sonucunda, sigaranın birçok sağlık sorunu ile birlikte ölüme sebebiyet verdiği görülmüştür. Bu yüzden sigaranın insan vücuduna zararlı etkileri olduğu ifade edilir. Ancak, yapılan bilimsel çalışmalar sigaranın cinsel fonksiyonları da bozduğunu göstermektedir. Peki, sigara cinsel hayatı etkiler mi?

Kadin

At kestanesi yağı nedir? At kestanesi yağı ciltte nasıl kullanılır?

At kestanesi yağı doğal bir mucize olarak kabul edilen yüzyıllardır sağlık ve güzellik için kullanılan bir bitkisel yağdır. Özellikle cilt bakımı konusunda önemli bir rol oynayan bu yağ anti-inflamatuar ve antioksidan özelliklerle doludur. Cilt üzerindeki etkileri arasında tahrişleri hafifletme, cilt tonunu dengeleme ve nem dengesini koruma gibi bir dizi olumlu özellik bulunur. Ancak at kestanesi yağının doğru şekilde kullanılması önemlidir çünkü yanlış uygulama cilde zarar verebilir.

Kadin

Göz altı morluklarına son! Göz altlarını süt gibi aydınlatıyor

Göz altı morlukları sık görülen cilt problemlerinden biridir. Genetik göz altı morluklarına evde müdahale etmek mümkün olmasa da uykusuzluk, stres, zararlı yaşam alışkanlıkları gibi dış faktörlerin sebep olduğu göz altı morluklarını geçirmek için etkili yöntemler bulunuyor. Aydınlık göz altları için mutlaka denemeniz gereken 2 yöntem ve uygulanışı haberimizde.

Kadin

Menopoz belirtileri - Menopoz nedir, erken menopoz neden olur?

Menopozla birlikte, bazı kadınlarda sıcak basmaları, terleme, uyku problemleri, cilt değişiklikleri ve ruh hali dalgalanmaları gibi semptomlar görülebilir. Menopoz, kadınların yaşamında önemli bir dönüm noktasıdır ve fiziksel ve duygusal açıdan bazı zorluklar getirebilir. Bu süreçte kadınların sağlıklı yaşam tarzı ve doktorun önerileriyle yakından ilgilenmesi, menopozun etkilerini hafifletmek ve sağlıklı bir yaşam sürdürmek için önemlidir.

Kadin

Bella Hadid'in ışıl ışıl ve gergin cildinin sırrı! Anında etki ediyor

Bella Hadid'in fiziğinin yanı sıra cildinin güzelliği de kadınların dikkatini çekiyor. Bella Hadid, güzelliği için yaptırdığı işlemler dışında gergin cildi için uyguladığı basit güzellik sırrını paylaştı. Anında gergin bir görünüm kazandıran bu bakım sırrı sosyal medyada büyük ilgi görüyor.

Kadin

Sürekli ereksiyon hâli (Priapizm) nedir, nedenleri nelerdir? Priapizm türleri nelerdir, tedavisi nasıldır?

Yavaş akımlı ve yüksek akımlı olmak üzere iki ayrı türü bulunan priapizm, halk arasında sürekli ereksiyon hâli şeklinde bilinir. Bu durum penise gelen kanın yine peniste biriktiği kanallardan boşalamaması ile ilişkilidir. Dolayısıyla priapizm durumunun farklı cinsel rahatsızlıklara yol açmadan kısa sürede tedavi edilmesi önemlidir. Priapizm tedavisinde başvurulan yöntemler arasında soğuk kompres ve aspirasyon başta gelir. Sürekli ereksiyon hâli nedir, nasıl tedavi edilir?

Kadin

Tahin süt yapar mı, tahin yemek gaz yapar mı? Tahin anne sütünü artırır mı, emziren anne tahin yiyebilir mi?

Türk mutfağının sevilen lezzeti olan tahin pek çok yemekte, mezede ve tatlıda kullanılır. Özellikle kış aylarında tam bir şifa deposu olan tahinin vücuda birçok faydası vardır. Bu besleyici lezzetin anne sütüne de faydalı olduğu bilinmektedir. Anne sütünü artırmak için pek çok kadın tahin tüketir. Böylece hem sağlıklarını koruyabilirler hem tahinin pek çok faydasından yararlanabilirler hem de bebeklerinin karnını doyurabilirler. Emziren anne tahin yiyebilir mi?

Kadin

Ablasyo plasenta nedir, bebeğin plasentadan ayrılması belirtileri nedir? Plasenta dekolmanının gebe ve bebek üzerindeki etkileri nedir, bebek kordonu neden kopar?

Gebelik dönemi her anne adayı için hem sevinç verici hem de endişeli bir dönemdir. Bu dönemde bazı anne adayları bebeklerine bir şey olacak endişesi yaşayabilir. Tüm anne adayları hamilelik döneminin sorunsuz bir şekilde geçmesini ister. Sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucaklarına almak için gün sayarlar. Ancak bazen beklenmedik durumlar ortaya çıkabilir. Bu durumlardan biri ablasyo plasentadır. Peki, bebeğin plasentadan ayrılma belirtileri nelerdir?

Kadin

Yerleşme kanaması nedir, belirtileri nelerdir? Gebelikte yerleşme kanaması kaçıncı haftada olur, ne kadar sürer?

Hamilelik döneminde beklemeyen vajinal kanamalar anne adaylarını endişeye düşürebilir. Hamile olmayan kadınlar her ay düzenli olarak adet görür. Her kadının adet kanaması ve miktarı farklıdır. Bazıları daha sık adet olurken bazıları ise normal periyotlarda seyreder. Gebe kalındığı zaman adet kanaması kesilir. Hamileyken kadın üreme sistemini yakından ilgilendiren birtakım kanamalar meydana gelebilir. Peki, yerleşme kanaması nedir ve ne kadar sürer?

Kadin

Bu yaşta hamile kaldıysanız dikkat! Kalp krizi ve inme riskiniz çok daha yüksek

Hamilelik kadınlar için oldukça stresli ve heyecanlı bir dönem olarak görülüyor. Anne adayları bu süreçte hem kendi hem de bebeklerinin sağlığını korumak için birçok alışkanlığını değiştiriyor. Yapılan bir araştırmaya göre belirli bir yaşta hamile kalan kişilerin kalp krizi ve inme riskinin çok daha yüksek olduğu öğrenildi.

Kadin

Tüm görünümünüzü mahveden 9 güzellik hatası! Yapmadan önce tekrar düşünün

Cildimize ve saçlarımıza uyguladığımız bazı işlemler çok daha yaşlı ve kilolu görünmemize neden olabiliyor. Daha bakımlı görünmek için yapılan bazı güzellik trendleri bulunuyor. Kuaförler ve stilistler bu güzellik hatalarından uzak durmanız gerektiğini belirtiyor.

Kadin

Hamilelikte ilişki sonrası kanama nedenleri nelerdir? Gebelikte ilişki sonrası kanama için ne zaman doktora gidilmeli?

Gebelikte cinsellik, anne ve baba adaylarının kafasında soru işareti uyandıran konulardan biridir. Özellikle hamilelikte cinsel ilişkiye girilip girilmeyeceği, kaçıncı aya kadar cinselliğin sorun teşkil etmediği gibi konular sıkça araştırılır. Gebelikte ilişki ile ilgili doğru bilgilere sahip olmamak beraberinde acı, ağrı, yanma ve kanama gibi pek çok problemi getirebilir. Peki, gebelikte ilişki sonrası kanama neden olur, ne zaman doktora gidilmelidir?

Kadin

Hamilelikte burun kanaması normal mi, neden olur? Gebelikte burun kanamasının tehlikesi var mı, normal mi?

Hamile kadınlarda fizyolojik ve hormonal olarak pek çok değişiklik görülür. Bazı durumlar sık sık yaşanırken bazıları nadir yaşanabilir. Bu, kişiye ve duruma göre değişmekle birlikte farklı nedenlerden de kaynaklanabilir. Hamilelikte burun kanaması da merak edilen ve araştırılan bir konudur. Bazı kadınlar gebelik dönemlerinde burun kanaması yaşayabilir ve bunun tehlike olup olmadığını öğrenmek ister. Peki, hamileyken burun kanamasın neden olur?

Kadin

Hamileler limonlu su içebilir mi? Hamilelikte limonlu su içmek ne işe yarar, kanı sulandırır mı?

Gebelik dönemi anne adayları için mutluluk verici olduğu kadar zor bir süreç olarak da değerlendirilir. Bu dönemde anne adaylarının sağlıklarına daha fazla özen göstermesi önemlidir. Özellikle yaz mevsiminde hamilelik dönemi daha zorlu olur. Bu yüzden anne adayları hem sağlıklı hem de serinletici etkiye sahip içecekleri tercih eder. Peki, hamileler limonlu su içebilir mi? Hamilelikte limonlu su tüketmenin faydası var mı?

Kadin

Makyaj malzemelerinizi cilt alt tonunuza göre seçin ve aradaki farkı görün

Başkalarında beğendiğiniz ruj, allık ya da far sizde istediğiniz görüntüyü vermeyebilir. Bunun sebebi, herkesin cilt alt tonunun aynı olmaması. Genel olarak sıcak ve soğuk cilt alt tonu olsa da nadiren ikisinin karışımı nötr cilt tonu da bulunuyor. Nötr her renk ile uyum gösterse de diğerleri için durum böyle değil. Gelin, sıcak ve soğuk ciltler için ideal renklere göz atalım.

Kadin

83 gün boyunca regl olan kadın duyanları dehşete düşürüyor! Doktorlar hastalığına inanmadı

Kadınlar regl süreci boyunca vücutlarında, sağlıklarında ve psikolojilerinde farklılar yaşayabiliyorlar. Bazı kadınlar adetliyken dayanılmaz regl ağrıları yaşıyor. Hemen bitmesi istenen regl sürecini 83 gün boyunca yaşayan bir kadın kan nakli olmak zorunda kaldı. Yaşadıklarını duyan kadınlar zorlu mücadelesine hayran kaldı.

Kadin

Pirinçli buz küpünün faydaları nelerdir? Pirinçli buz küpü nasıl yapılır ve kullanılır?

Cilt bakımı, kadın erkek fark etmeksizin herkes için oldukça önemli. Bu sebeple kullandığınız ürünlere ve cilt bakımını doğru yapıp yapmadığınıza dikkat etmenizde fayda var. Cildinize gereken özeni gösteriyor ama yine de gözeneklerden kurtulamıyorsanız bu tarif tam size göre! İşte pirinçli buz küpünün faydaları ve tarifi...

Kadin

Öpüşmenin faydaları nelerdir? Öpüşmek eyleminin insan sağlığına faydaları

Yumuşak, sert veya Fransız tarzı. Hiçbir kadın ilk öpücüğünü unutmaz... Araştırmalara göre ilişkinin gidişatını önemli ölçüde etkileyen öpüşmek eyleminin, sağlığa da pek çok faydası bulunur. Peki, öpüşmenin faydaları nelerdir?

Kadin

Kaşlarınızı aldırmak için kuaföre gitmenize gerek yok! Evde profesyonel kaş şekillendirme

Kaş yüzümüz için oldukça önem taşıyan bölümler arasında bulunuyor. Tüm ifademizi etkileyen kaşları alırken yanlış yapılan hamleler uzun süre boyunca kötü görünümlere sebep olabiliyor. Dışarıda yüksek fiyatlar verilerek aldırılan kaşlar istediğiniz görünümde olmuyorsa evde profesyonel kaş alımı yöntemini deneyebilirsiniz.

Kadin