Dar Gelirliye Destek Paketi Haberleri

İBB'den dar gelirliye kentsel dönüşüm desteği

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile iştirak şirketi KİPTAŞ arasında, riskli yapılarını yenilemek isteyen düşük gelirli hak sahipleri için kentsel dönüşüm mali destek paketi protokolü imzalandı.

Finans 2024-08-16 16:11:29

30 Temmuz'da açıklanacak! İhracatta yeşil dönüşüme yönelik yeni destek paketi geliyor

Ticaret Bakanlığı, ihracatçıların küresel pazarlarda sürdürülebilirlik ekseninde yeniden şekillenen ticaretin kurallarına en hızlı şekilde uyum sağlamaları için "Responsible® Programı" olarak uygulanacak olan Yeşil Mutabakata Uyum Projesi Desteği'nin ayrıntılarını 30 Temmuz'da kamuoyuyla paylaşacak.

Finans 2024-07-27 10:43:18

Doğal gaz desteği geliyor! Kulisler bunu konuşuyor: Özel bir çalışma yapılacak

Doğal gaz desteğinin sona ermesiyle zam gelip gelmeyeceği merak edilirken kulislerde dar gelirliye doğal gaz desteği çıktı. Hazırlanan torba yasalardan birine göre dar gelirliye doğal gaz desteği geliyor. Böylece dar gelirli faturasının belli bir kısmını ödeyecek.

Finans 2024-06-09 23:05:59

O belediyeden yeni doğum yapan annelere destek! Çeyrek altın değerinde! Başvuru şartları belli oldu

Yeni doğum yapan anneler için Denizli Büyükşehir Belediyesi'nden yeni destek paketi hayata geçiriliyor. Başvurular yarın başlayacak. Annelere çeyrek altın tutarında 4 bin TL ödeme verilecek. Destek için başvuru şartları da belli oldu.

Finans 2024-05-21 12:04:29

Emekliye 6 maddeli yeni destek paketi! Bazıları ücretsiz bazıları indirimli… 20 sene önce uygulanıyordu, ‘hayat standardı’ vergisi önerisi

Emekli maaşı zammı yanında bu yıl 16 milyon kişi için refah artırıcı yeni düzenlemeler de devreye alınacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın açıkladığı 6 maddelik emekli destek planının detayları gün yüzüne çıkmaya başladı. Konuya ilişkin SGK Uzmanı Emin Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı işaret ederek sadece uygulama tarihini de açıkladı. İlerleyen dönemde bu maddelerin daha da artırılacağını dile getirdi.

Finans 20-05-24 08:32

En düşük emekli maaşı için ilave refah payı artışı iddiası! Önemli artış bekliyoruz

Seçimlere sayılı günler kala emeklilerin gözü seyyanen zamdayken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan emekliye destek paketi açıklaması geldi. Emekliler bu paketle birlikte pek çok alanda indirim ve kampanyalardan yararlanacak. Emeklilere özel kampanya ve indirimler ne zaman hayata geçecek?

Finans 27-03-24 08:30

Refah payı da listede! Emeklilere destek paketi Meclis'e geliyor: İşte gündemdeki 7 başlık

Seyyanen zam gündemdeyken milyonlarca emekliyi ilgilendiren düzenleme Meclis gündemine geliyor. Nisan başında açılması beklenen Meclis'te emekli düzenlemesine öncelik verilmesi bekleniyor. Emeklilere destek paketinin içeriğinde ne var? İşte 7 başlıkta emekli destek paketi...

Finans 08-03-24 10:13

İBB'den dar gelirli emeklilere kentsel dönüşümü desteği: İnşaat maliyetinin yüzde 65'i karşılanacak

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dar gelirli emeklilerine kentsel dönüşümde destek olacaklarını söyledi.

Finans 29-02-24 12:02

Ticaret Bakanlığından ihracatta yeşil dönüşüme destek paketi

Ticaret Bakanlığının Yeşil Mutabakata Uyum Projesi Desteği'yle, ihracatçı firmaların, Avrupa Yeşil Mutabakatı kapsamında kurumsal sürdürülebilirlik odaklı dönüşümlerinin sağlanabilmesi için farkındalık oluşturulması, mevcut durumun iyileştirilmesine yönelik yol haritasının belirlenmesi, şirketlerin ulusal ve uluslararası fonlara erişimlerinin kolaylaştırılması hedefleniyor.

Yurthaber 23-02-24 11:02

500 bin TL karşılıksız destek paketi! Ev alacaklara, konut onaracaklara devletten yardım: 35 bin, 70 bin, 100 bin, 300 bin... Kimler yararlanacak? Şartlar neler? 6 ay detayına dikkat!

Ev alacaklara ve konutlarını onaracaklara devletten karşılıksız destek paketi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sosyal yardım kapsamında yapılan destekleri artırdı. Ev alacaklara 500 bin TL'ye kadar destek sunulan pakette, konut onarımında da 35 bin, 70 bin, 100 bin, 300 bin gibi yardımlar sağlanacak. Söz konusu destek paketinden yararlanmak için 6 ay ve 12 ay detayı dikkat çekti. Peki 500 bin TL'lik destek paketinden kimler yararlanacak, şartlar neler? İşte tüm detaylar...

Finans 22-02-24 08:26

Son dakika: Ticaret Bakanı Bolat açıkladı! Yeni destek paketi geliyor

Son dakika: Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "İhracatçılara yönelik yeni destek paketleri üzerinde çalışıyoruz. Yeni paket, ihracat kredilerinin ihracata etkisinin en somut şekilde ölçülebildiği kredi programı olma özelliği taşıyor" dedi.

Finans 21-02-24 10:56

Kapı kapı gezip kredi dağıtacak! KOSGEB, destek paketlerini KOBİ'lere tanıtacak: İlk işaret fişeği 13 Ocak’ta yakıldı

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı KOSGEB, 2024'te 300 bin işletmeyi ziyaret ederek destek programları hakkında bilgi verecek. Konuya ilişkin açıklamada bulunan KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu, şu an 40 destek paketi bulunduğunu dile getirerek, bunları yalınlaştıracaklarını kaydetti. “Bunun da ilk işaret fişeği, 13 Ocak'ta Resmi Gazete'de yayımlandı” dedi.

Finans 22-01-24 12:25

AİLE DESTEK PAKETİ ÖDEME TARİHLERİ 2023 KASIM AYI: Aile Destek Paketi ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Gözler ASHB'de!

Aile Destek Paketi ödeme tarihleri merak edildi. Hane başına verilen Aile Destek Paketi ödemeleri, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 4 farklı gelir aralığı için farklı yardım tutarları ile aylık olarak yatırılmaktadır. Bahsi geçen ödemeler e-Devlet'ten sorgulanabilmektedir. Peki, Aile Destek Paketi ödemeleri yattı mı? Aile Destek Paketi ne zaman yatacak?

Finans 10-11-23 13:36

AİLE DESTEK PAKETİ ÖDEMELERİ 2023: Aile Destek Paketi ödemeleri ne zaman yatacak, ayın kaçında? Gözler ASHB'de!

Aile Destek Paketi ödemelerinin ne zaman yatacağı merak konusu oldu. Bilindiği üzere bu sosyal yardım ödemesi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından her ay belirli tarihte hesaplara aktarılıyor. Aile Destek Paketi Ekim ayı ödeme takvimi için yapılan sorgulamalar hız kazandı. Peki, Aile Destek Paketi ödemeleri ne zaman yatacak, ayın kaçında?

Finans 06-10-23 13:39

AİLE DESTEK PAKETİ YATAN İLLER: 2023 Eylül ayı Aile Destek Paketi ödemeleri yattı mı? 850 - 1250 TL e Devlet destek ödemesi sorgulama

Aile Destek Paketi ödemesi yatan iller merak konusu oldu. Bilindiği üzere bu sosyal yardım ödemesi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından her ay belirli tarihlerde hesaplara aktarılıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş geçtiğimiz günlerde konuya dair açıklamada bulundu. Peki, Eylül ayı Aile Destek Paketi ödemeleri yattı mı? Aile Destek Paketi ödemesi yatan iller hakkında detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Finans 13-09-23 11:47

İş yeri TOKİ başvurusu nasıl yapılır? TOKİ iş yeri başvuru şartları nelerdir?

TOKİ, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ifadesinin baş harflerinden oluşan bir kısaltmadır. Türkiye Cumhuriyeti Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı olarak hizmet verir. Amacı, dar ya da orta gelirli vatandaşların da ev sahibi olabilmesi için destek olmaktır. Çeşitli kuralları bulunan TOKİ başvuruları iş yeri ya da konut sahibi olmak için ayrı kriterlere sahiptir.

Haber 12-09-23 01:47

Orta Vadeli Planda flaş konut ve emeklilik detayı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 2024-2026 dönemini kapsayan Orta Vadeli Program milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Dar ve sabit gelirliye uygun fiyat aralıklarıyla konut üretimine başlanıyor. Kamu bankaları ilk kez ev alacaklara düşük kredi kullandıracak. Bireysel emeklilikte tamamlayıcı uzun süreli bakım sigortası geliyor. İşte detaylar...

Finans 08-09-23 10:08

AİLE DESTEK PAKETİ 2023 EYLÜL AYI ÖDEMELERİ: Aile destek paketi ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? e Devlet destek ödemesi sorgulama

Aile destek paketi ödeme tarihleri merak konusu oldu. Bilindiği üzere bu sosyal yardım ödemesi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından her ay belirli tarihte hesaplara aktarılıyor. Aile Destek Paketi Eylül ayı ödeme takvimi için yapılan sorgulamalar hız kazandı. Peki, Aile destek paketi ödemeleri ne zaman yatacak?

Finans 07-09-23 13:58

11 banka vadesiz kredi için anlaştı! TİM’den ihracatçıya yeni destek paketi: Türk Lirası ve dolarda faiz oranları…

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ile Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, İş Bankası, Garanti BBVA, Akbank, Yapı Kredi, QNB Finansbank, Denizbank, TEB, Odeabank dahil 11 banka arasında 1 milyar dolarlık vadesiz ihracat kredi paketi protokolü imzalandı. İhracatçı firmalar azami 5 milyon dolar veya 100 milyon TL'ye kadar uygun maliyetli ihracat kredisinden yararlanabilecek.

Finans 28-08-23 13:43

AİLE DESTEK ÖDEMESİ AĞUSTOS 2023 E DEVLET: Aile Destek Paketi ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Bakan Göktaş'tan son dakika açıklaması

Aile Destek Programı ödemeleri ile ilgili son dakika açıklamasında bulunuldu. Ödemelere ilişkin tarih belli oldu. Bilindiği üzere 850 – 1250 TL arasında yapılan ödemeler, hanenin gelir durumuna göre hesaplara yatırılıyor. Aile Destek Paketi ödemeleri yatan iller arama motorlarında sorgulanıyor. Peki, Aile Destek Paketi ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak?

Finans 15-08-23 09:09

Ağustos ayı Aile Destek ödemeleri ne zaman yatacak? 2023 Aile destek paketi ödeme tarihleri ve sosyal yardım bilgileri sorgulama ekranı

Aile Destek Paketi ödemeleri ile ilgili beklenen açıklama Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan geldi. Ödeme tarihleri belli oldu. Bilindiği üzere 850 – 1250 TL arasında yapılan ödemeler, hanenin gelir durumuna göre hesaplara yatırılıyor. Peki, Ağustos ayı Aile Destek ödemeleri ne zaman yatacak? İşte, e Devlet sosyal yardım bilgileri sorgulama ekranı ve aile destek paketi ödeme tarihleri...

Finans 11-08-23 14:45

AİLE DESTEK PROGRAMI ÖDEME TARİHLERİ 2023: Ağustos ayı Aile Destek Programı ödemeleri ne zaman yatacak, hangi tarihte? Bakan Göktaş açıkladı

Aile Destek Paketi ödemeleri ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ödemelerin yapılacağı tarihi duyurdu. Bilindiği üzere ödemeler, Aile ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılıyor. 850 – 1250 TL arasında yapılan ödemeler, hanenin gelir durumuna göre hesaplara yatırılıyor. Peki, 2023 Aile Destek Paketi ödemeleri ne zaman yatacak? İşte, 2023 Aile Destek Paketi ödeme tarihleri...

Finans 11-08-23 06:58

AİLE DESTEK PAKETİ ÖDEME TARİHLERİ 2023: Ağustos ayı Aile Destek Paketi ödemeleri ne zaman yatacak, zam geldi mi?

Aile Destek Paketi ödemelerinin ne zaman hesaplara yatacağı merak konusu oldu. Konuya dair detaylar için Birçok kişi ödeme tarihleri takvimi için birçok kişi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş'ın açıklamalarını yakından takip ediyor. Peki, 2023 Ağustos ayı Aile Destek Paketi ödemeleri ne zaman yatacak, zam geldi mi? İşte, Aile Destek Paketi ödeme tarihleri ve detaylar...

Finans 08-08-23 15:04

Ticaret Bakanlığı'ndan ihracatçılara mesaj: Yüzde 1,5'ten yüzde 10'a çıkarılacak!

Ticaret Bakanlığı e-ihracatın, genel ihracattaki payının yüzde 10'a çıkarılması hedefiyle ilgili açıklama yaptı. Bakanlık yaptığı yazılı açıklamada, e-ihracat destek paketi ile tüm e-ihracat ekosistemini kapsayacak şekilde Türk ürünlerinin ve markalarının dünyaya tanıtılmasında gerekli destekleri sağlayacak.

Finans 31-07-23 09:24

Son dakika | 2 yıl ödemesiz, 10 yıl vadeli: Depremzedelere yeni destek paketi 'Yerinde Dönüşüm' projesinde detaylar belli oldu! 500 bin TL hibe, 500 bin TL kredi...

Son dakika haberi: 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen depremzedeler için hazırlanan 'Yerinde Dönüşüm' destek paketinin detayları belli oldu. Kendi yapılarını inşa etmek isteyen depremzedelere konutlar için 500 bin TL, iş yerleri için 250 bin TL nakdi yardım sağlanacak. Ayrıca 2 yıl ödemesiz, 10 yıl vadeli faizsiz kredi de verilecek. Başvurular 15 Temmuz tarihinde başlıyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki detayları açıkladı.

Haber 07-07-23 10:31

AİLE DESTEK ÖDEME TARİHLERİ 2023: Aile Destek ödemeleri ne zaman bitecek? 2023 Haziran ayı Aile Destek paketi ne zaman yatar?

Haziran ayı Aile Destek ödemelerinin ne zaman yapılacağı merak konusu oldu. Bilindiği üzere, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan ödemelerde miktar 850-1250 TL arasında değişiyor. Birçok kişi internette "Aile Destek ödemeleri ne zaman bitecek? 2023 Haziran ayı Aile Destek ödemeleri ne zaman yatar?" sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar...

Finans 11-06-23 17:17

AİLE DESTEK PAKETİ ÖDEME TARİHLERİ 2023: Haziran ayı Aile Destek Paketi ödemeleri ne zaman yatacak, neden yatmadı, bitti mi? Ödeme takvimi

Aile Destek Paketi ödemelerinin ne zaman yatacağı ihtiyaç sahibi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bilindiği üzere, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan ödemelerde miktar 850-1250 TL arasında değişiyor. Peki, Aile Destek Paketi ödemeleri ne zaman yatacak? Aile Destek Paketi neden yatmadı, ödemeler bitti mi?

Finans 09-06-23 13:33

Finlandiya'dan Ukrayna'ya 16'ıncı destek paketi gönderilecek!

Finlandiya hükümeti, Ukrayna'ya sağlanan yardımlar kapsamında 16'ıncı savunma destek paketinin gönderileceğini duyurdu.

Haber 25-05-23 18:51

Aile Destek Paketi ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 16 Mayıs 2023 Aile Destek Paketi ödemeleri yatan iller!

Aile destek paketi ödemeleri ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Kişi başına düşen aylık gelir aralığına göre hesaplanan ödemeler yardım tutarı gelir miktarına göre değişiklik gösteriyor. 16 Mayıs 2023 aile destek paketi yatan iller internette araştırılıyor. Peki, Aile Destek Paketi ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak?

Finans 16-05-23 13:40

Aile destek paketi ödemeleri ne zaman yatacak? 16 Mayıs 2023 aile destek paketi yatan iller!

Aile destek paketi ödemeleri ile ilgili son dakika gelişmeleri ihtiyaç sahibi vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Kişi başına düşen aylık gelir aralığına göre hesaplanan ödemeler yardım tutarı gelir miktarına göre değişiklik gösteriyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 850 TL-1250 TL arasında değişen miktarlarda verilen destek ödemelerine devam ediyor. Mayıs ayı Aile destek ödemeleri yatan iller arama motorlarında sorgulanıyor. İşte Aile Destek Paketi ödemeleri ile ilgili detaylar!

Finans 16-05-23 07:55

AİLE DESTEK PAKETİ ÖDEME TARİHLERİ 2023: Aile destek paketi ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak?

Peki, aile destek paketAile Destek Paketi ödeme tarihleri Mayıs ayının ortalarına yaklaşmamızla birlikte merak konusu oldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahiplerine her ay yapılan aile destek ödemeleri e-devlet üzerinden sorgulanabiliyor. Kişi başına düşen aylık gelir aralığına göre hesaplanan ödemeler yardım tutarı gelir miktarına göre değişiklik gösteriyor. Peki, aile destek paketi ödemeleri yattı mı? Aile destek paketi ödemeleri ne zaman yatacak?

Finans 11-05-23 10:04

Mayıs ayı aile destek parası yattı mı? Aile Destek Paketi ödemeleri ne zaman, hangi tarihte?

Mayıs ayı Aile Destek Paketi ödemelerinin ne zaman yapılacağına dair araştırmalar hız kazandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi ailelere 850 TL-1250 TL arasında değişen miktarlarda verilen bu ödeme 12 ay boyunca veriliyor. Bu yardımdan yararlanan vatandaşlar ise Mayıs ayı aile destek parası yattı mı? Aile Destek Paketi ödemeleri ne zaman, hangi tarihte? gibi soruların yanıtlarını araştırıyorlar. İşte konu hakkında tüm detaylar...

Finans 04-05-23 13:12

Son dakika: Bakan Nebati duyurdu: KGF kredi limitleri yükseltildi! Tam 150 milyar lira daha...

Son dakika haberine göre, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati 250 milyar liralık KGF destek paketi limitinin 400 milyar liraya yükseltildiğini duyurdu. Bunun ise 50 milyar lirasının doğrudan deprem bölgesine aktarılacağı bilgisini paylaştı.

Finans 18-04-23 14:27

Nisan ayı aile destek ödemesi neden yatmadı? Aile Destek Paketi Nisan ayı ne zaman yatacak, tarih belli mi?

Nisan ayı aile destek ödemelerinin neden yatmadığı ve ne zaman yatacağı merak ediliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hak sahiplerine 12 ay boyunca verilen aile destek ödemeleri geçtiğimiz ay 9 Mart'ta ödenmeye başlanmıştı. Peki, Nisan ayı aile destek ödemesi neden yatmadı? Aile Destek Paketi Nisan ayı ne zaman yatacak, tarih belli mi? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Finans 11-04-23 09:54

Aile destek paketi ödemeleri ne zaman yatacak? 2023 Nisan ayı aile destek paketi ödeme tarihleri!

Nisan ayına girilmesiyle birlikte aile destek paketi ödeme ve başvuru tarihleriyle ilgili araştırmalar hız kazandı. Vatandaşlar 'aile destek ödemesi ne zaman yatacak?' sorusunun cevabını merak ediyor. Her ay düzenli olarak yatırılan ödemelerin tarihlerinde farklılık olabiliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahiplerine yapılan ödeme yakından takip ediliyor. Peki Aile destek programı ne zaman yatacak? Nisan ayı aile destek ödemeleri hangi gün yatacak?

Finans 06-04-23 08:18

Yeni kentsel dönüşüm paketi ne zaman çıkacak? Kentsel dönüşüm paketi kredi üst limiti ne kadar? Açıklamada 1 milyon 250 bin TL detayı!

Yeni kentsel dönüşüm paketi ile ilgili son dakika açıklaması Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yapıldı. Riskli alanlarda yer alan ya da kendisi riskli yapıların malikleri için yeni destek paketleri hazırlandı. Açıklamada, 1 milyon 250 bin TL detayı dikkat çekti. Peki, Yeni kentsel dönüşüm paketi ne zaman çıkacak? Kentsel dönüşüm paketi kredi üst limiti ne kadar?

Finans 17-03-23 10:08

Kentsel dönüşümde yeni destek paketi! Kredi limiti değişti: Tam 1 milyon 250 bin TL...

Son dakika: Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, kentsel dönüşüm kapsamında yüklenici ve konut üreticileri için destek paketleri hazırladı. Detayları duyurulan kentsel dönüşümde yeni destek paketi için kredi limiti 1 milyon 250 bin TL'ye yükseltildi. İşte kredi faiz oranları ve taksitlendirmeye ilişkin detaylar...

Finans 17-03-23 09:57

Aile Destek Paketi ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? 850-1250 TL Mart ayı 2023 Aile Destek Paketi ödemeleri hesaplara geçiyor!

Aile Destek Paketi ödemeleri yattı mı? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık tarafından yapılan son dakika açıklaması sonrası konuya ilişkin detaylar merak konusu oldu. Birçok kişi, her ay düzenli olarak hesaplara yatırılan ödemelere ilişkin internette araştırma yapıyor. Peki, Aile Destek Paketi ödemeleri yattı mı? Aile Destek Paketi ödemeleri ne zaman yatacak? İşte detaylar...

Finans 09-03-23 11:58

Türkiye Aile Destek Programı ödemeleri bugün başlıyor

Aile Destek ödemeleri Mart 2023 için vatandaşlar araştırmalarını sıklaştırırken son dakika haberi geldi. "Aile Destek Programı ödemeleri ne zaman yatacak?", “Mart ayı Aile destek paketi ödemeleri yattı mı, nasıl öğrenilir?” sorularına yanıt arayan vatandaşlar için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı resmen duyurdu. Ödemeler bugün hesaplara yatırılıyor. İşte detaylar…

Finans 08-03-23 09:05

Dar gelirliye destek: Borçlar silinecek! Son başvuru 30 Nisan

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem nedeniyle Meclis çalışmalarına ara verilmişti. Meclis'in yeniden açılmasıyla EYT, gecikme faizi, idari para cezaları, borç yapılandırmaları gibi birçok konu üzerinde yeniden çalışılıyor. Borçların silineceği belirtilirken son başvuru tarihi olarak ise 30 Nisan işaret edildi. İşte tüm detaylar...

Finans 06-03-23 11:32

Aile destek paketi ödemeleri ne zaman yatıyor, yattı mı? 2023 Şubat ayı aile destek programı ödeme tarihleri

Aile destek paketi ödemeleri ile ilgili son dakika açıklaması bekleniyor. Bilindiği üzere bahsi geçen Ocak ayı ödemeleri 29 Aralık'ta hesaplara yatmıştı. İhtiyaç sahiplerine her ay düzenli olarak yapılan ödemelere ilişkin detaylar, 11 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin ardından araştırılmaya devam ediliyor. Peki, Aile destek paketi ödemeleri ne zaman yatıyor, yattı mı? 2023 aile destek paketi ödemeleri sorgulama ekranı...

Finans 27-02-23 09:25

AİLE DESTEK ÖDEMELERİ yattı mı, ne zaman yatacak? Şubat ayı aile destek ödemeleri için tarih verildi mi?

Aile destek ödemelerinin ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi ailelere verilen Aile Destek Paketi ödemeleri her ay düzenli olarak yatırılıyor. Değişen miktarlarda yapılan ödemeler 1 yıl boyunca devam edecek. Peki, AİLE DESTEK ÖDEMELERİ yattı mı, ne zaman yatacak? Şubat ayı aile destek ödemeleri için tarih verildi mi? İşte konu hakkında tüm detaylar...

Finans 15-02-23 15:39

Aile Destek Paketi ödemeleri ne zaman yatacak, başvuru şartları nelerdir? 2023 Şubat Aile Destek Programı ödeme tarihleri!

Aile Destek Paketi ödemeleri ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Her ay düzenli olarak yapılan ödemelerin Şubat ayında ne zaman hesaplara yatacağı merak konusu oldu. Konu ile ilgili arama motorlarında yaptıkları araştırmaları sıklaştıran ihtiyaç sahipleri ödeme gününü bekliyor. Peki, Aile Destek Paketi ödemeleri ne zaman yatacak, başvuru şartları nelerdir? 2023 Şubat Aile Destek Programı ödeme tarihleri belli oldu mu? İşte detaylar...

Finans 04-02-23 10:43

Ev almak isteyenlere müjde! İkinci el konutlar için yeni proje yolda

Orta gelirliye yönelik olarak hayata geçirilen sıfır konut kampanyasının ardından bir müjde de ikinci el konut için verildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı bir canlı yayında konut destek programlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan; ikinci el konutlarla ilgili yeni bir proje yapılacağının müjdesini verdi. İşte konuya dair tüm ayrıntılar...

Finans 02-02-23 16:20

Orta gelirli konut projesi Resmi Gazete’de! Kararda dikkat çeken detay: Satış bedelinin yüzde 25’i kadar…

Orta gelirliye yönelik yeni konut kampanyasının finansmanına ilişkin düzenlemeleri içeren yasa, Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre yanlış veya yanıltıcı beyanda bulunan konut sahiplerine, konutu alırken beyan edilen satış bedelinin yüzde 25'i kadar idari para cezası uygulanacak. Hazine, kampanya kapsamında ev alanlara ilk üç yılda taksidin hane halkı gelirinin yüzde 30'unu aşan kısmı kadar destek sağlayacak.

Finans 28-01-23 07:19

Aile destek paketi ödemeleri YATTI MI? Aile destek programı Ocak ayı ödemeleri ne kadar, ZAM yapıldı mı?

Aile destek paketi ödemeleri ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi ailelere verilen sosyal yardım paraları her ay belirli tarihlerde hesaplara aktarılıyor. Peki, Aile destek paketi ödemeleri YATTI MI? Aile destek programı Ocak ayı ödemeleri ne kadar, ZAM yapıldı mı? İşte tüm merak edilenler....

Finans 18-01-23 14:36

Orta gelirliye konut kampanyası başlıyor! 0,69'luk kredi için başvurular yarın alınacak... İşte tüm detaylar

Dar gelirliye konut kampanyasının ardından orta gelirlinin de uygun koşullarda konuta erişimi sağlanması amacıyla başlatılan orta gelirliye konut kampanyası için başvurular yarın başlıyor. İlk etapta 100 bin ailenin ev sahibi olması planlanan kampanya ile 0,69 kredi imkanı sunuluyor. Peki orta gelirliye konut kampanyasında istenen şartlar neler ve başvurular nasıl yapılacak? İşte tüm detaylar...

Finans 15-01-23 14:10

Aile Destek ödemeleri YATTI MI, ne zaman yatacak? Ocak ayı Aile Destek Programı ödemeleri ne kadar oldu?

Aile Destek ödemeleri ile ilgili son dakika açıklamaları yakından takip ediliyor. Aile Destek Programı ödemeleri her ay düzenli olarak gerçekleştiriliyor. Aile Destek Paketi için başvurular e-Devlet üzerinden ve ikamet adresinin bağlı olduğu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına yapılıyor. Peki, Aile Destek ödemeleri YATTI MI, ne zaman yatacak? Ocak ayı Aile Destek Programı ödemeleri ne kadar oldu? İşte konu hakkında tüm detaylar...

Finans 12-01-23 09:26

Son dakika: EYT'de KGF desteği nasıl olacak? Bakan Nebati rakamı açıkladı: İşverene 25 milyar TL kredi...

Son dakika: Emeklilikte yaşa takılanlara (EYT) yönelik düzenlemede işverenlerin kıdem tazminatı yükünü hafifletmeye yönelik tedbirler kapsamında yeni KGF destek paketi Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati tarafından açıklandı. Kredi destek paketi kapsamında EYT için işverenlere 25 milyar TL'lik destek sağlanacak. İşte yeni kredi destek paketinin tüm detayları...

Finans 11-01-23 14:21
EYT